14/12/10

ΤΑ MISS UNIVERSE ΣΤΟΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΥΨΕΛΗΣ


ΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΣΤΕΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ενω η Συναυλία Ενοτητας που συνδιοργάνωσαν ο ΔΟΛ (Δολιος Οργανισμός Λαμπρακη) και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών και Τέως Ελλαδος, τραβηξε επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας δυστυχώς μια άλλη ανάλογη εκδήλωση που προωθεί την αδελφοσύνη και την ενότητα των λαών έμεινε στο περιθώριο.

Πρόκειται για τα γνωστά καλλιστεία Miss Universe τα οποία διοργανώθηκαν στον ιερό ναό Αγ. Γεωργίου Κυψέλης και τα οποία ενώ ήταν σε απευθείας μετάδοση παγκοσμίως ώστε να μπορούν να τηλεψηφίζουν οι απανταχού ανόητοι τηλεθεατές και οι μυστικές υπηρεσίες - όπως και στην eurovision - δυστυχώς πέρασαν σχετικά απαρατήρητα, κυρίως διότι ΔΕΝ τραγούδησε σε αυτά ο Γιώργος Νταλάρας.

Οι κοπέλες παρέλασαν στην αρχή με μαγιώ ενώ η Ορχήστρα των Χρωμάτων με ερμηνευτρια -σολίστα την νικήτρια του Super Idol Βαλάντω ερμηνευσε σε up beat ρυθμό τό "όσες εις Χριστόν εβαπτίσθητε" για τις Χριστιανές υποψήφιες. Για τις υπόλοιπες υπήρχαν ανάλογα κομμάτια για καθε γούστο αφού η Αρχιεπισκοπή είχε μεριμνήσει να υπάρξει μουσική κάλυψη μεχρι και για σαμανίστριες ή και πιστές της Εκκλησίας των Αφυπνιστών της 8ης εβδομάδας.

Εν συνεχεία οι κοπέλες παρέλασαν με εθνικά κουστούμια και το βραβειο εθνικης στολής το κερδισε η Miss Somalia με υπέροχη γαλάζια μπουργκα που κάλυπτε τα πάντα αφήνοντας τα υπέροχα ματια της να φαίνονται.

Κατόπιν έγινε παρέλαση με τουαλέττες του οίκου Ideal Standard σε εκκλησιαστικά υφάσματα των οίκων Παπαδοπουλου, Zakar Hellas, Μπαλε και Σιδερίδη. Το βραβειο καλύτερης τουαλέττας κέρδισε η Miss Kosovo με σκουρα μπλε τουαλέττα [βλεπε φωτο].

Τελος αφού εξελέγη η δωδεκάδα των φιναλίστ ανάμεσα στις οποίες ήταν οι Miss Israel-USA, Miss Israel-sketo, Miss Kosovo, Miss Matsidownia, Miss Turkey, Miss Albania, Miss Germany, Miss South Korea κλπ ακολούθησαν οι ερωτησεις όπου φάνηκε η καλλιέργεια και η οξύτητα του πνεύματος των φιναλίστ. Τον τίτλο Oscar Ειρήνης απέσπασε η Miss Finland.

Εντύπωση έκανε η τεραστια αγωνία όλων των φιναλίστ για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, της τρομοκρατίας και της φοροδιαφυγής ενώ την καλύτερη απάντηση έδωσε η Miss Kosovo η οποία εδήλωσε οτι μια Μις Υφηλιος θα αισθανόταν καλύτερα στο κοινό μας σπίτι εαν υπήρχε και ένα παγκόσμιο νόμισμα και μια παγκόσμια διακυβερνηση που να μας ενώνει, με έναν παγκοσμιο στοχαστη-κυβερνήτη στο τιμόνι που τον φαντάζεται κάτι σαν τον Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνους George Papandreou αλλά σε μαύρο για να κάνει και κοντράστ με τον Λευκό Οίκο.

Τελικά τον τίτλο Miss Universe τον απέσπασε η πανεμορφη Miss Germany, Angela Goebbels, για την κοινωνική της ευαισθησία για την διάσωση του ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: