1/2/09

ΞΕ-ΣΚΙ-ΣΤΗ-ΚΑ-ΜΕΝ !


ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ PROXIMIDADE

Θρίαμβος στο νέο Μπλογκοπαίχνιδο Proximidade με τό πλασάρισμά στην τελική οκτάδα του επιτελείου του "Θεοπρόβλητου" μετά από σκληρό ανταγωνισμό με άλλα blogs τα οποία επίσης μπήκαν στην οκτάδα αλλά ΟΛΟΙ γνωρίζουμε με τι μέσα, (και εξ άλλου σε λιγο καιρό θα τα έχουν όλοι ξεχάσει, ενώ εμείς ό,τι πετύχαμε το πετύχαμε με την αξία μας και γι' αυτό θα πάμε μια μέρα μπροστά).

Η καλή ημέρα φάνηκε από το πρωί με την απονομή του βραβείου "Μυς Φωτο-γένεια" στη γνωστή συνεργάτιδά μας Blondie, στην οποία εν συνεχεία απενεμήθη και το βραβείο "Μις Σνομπαρία" αφού απάντησε άριστα στην ερώτηση "Τι θα γινεις άμα μεγαλώσεις;" που της υπέβαλλε ως Πρόεδρος της επιτροπής, η διάσημη blogger "Ocean Soul" (η οποία σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτα κουτσομπολιά αντικατέστησε ως μούσα του "Ψησταριές Λεωνίδας" την Τζινα Βαρώνη, γνωστής στους παλαιότερους εκ του βιομαγνητικού μασαζοκαλσόν "Σλιμ").

Ο σκοπός του διαγωνισμού και παρά τον συσχετισμό με τον χορηγό του διαγωνισμού "Ψησταριές Λεωνίδας-This is Spata", δεν ήταν να παρoυσιάσει τους bloggers ως ένα κομμάτι κρέας στα κάρβουνα, αλλά να καταδείξει ότι οι bloggers μπορούν να συνδυάζουν την ομορφιά με την εξωτερική εμφάνιση αλλα και με τόν πλούσιο εξωτερικό κόσμο.

Παρουσιαστής-συντονιστής του διαγωνισμού ήταν ο γνωστός από την συμμετοχή του σε πάμπολλα reality, X-Factor, So you thοught you could dance, Dream Show, Fear Factor, Survivor κλπ και δημοφιλής στην νεολαία (ώστε να έρχονται οργανωμένα, σχολεία και φροντιστήρια για να τον δούν) Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης έκανε την έναρξη του διαγωνισμού και ανέγνωσε το σκεπτικό των δημιουργών του, σύμφωνα με το οποίο ο διαγωνισμός “επενδύει και πιστεύει στην εγγύτητα – την εγγύτητα στο χώρο, το χρόνο και τις σχέσεις. Αυτά τα blog είναι εξαιρετικά γοητευτικά. Αυτοί οι bloggers προσπαθούν να βρουν και να γίνουν φίλοι. Δεν ενδιαφέρονται σε βραβεία για την προσωπική τους άνοδο! Η ελπίδα μας είναι όταν κοπούν οι κορδέλες των βραβείων αυτών, να αναπαραχθούν ακόμη περισσότερες φιλίες. Παρακαλώ δώστε περισσότερη προσοχή σ’ αυτούς τους συγγραφείς! Αυτό το βραβείο για Blog, πρέπει να δοθεί σε οκτώ αγαπημένους σας bloggers, και οι οποίοι με τη σειρά τους, θα το προτείνουν πάλι με τη σειρά τους, σε οχτώ αγαπημένους bloggers ο καθ’ ένας τους κ.ο.κ.»

Αφού οι παριστάμενοι άφησαν κάτω τα πιρούνια και άρχισαν να ρωτούν ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί τα διπλανά τραπέζια "τι θελει να πει ο ποιητής" οι φιναλίστ παρουσιάστηκαν με ξέκωλη τουαλέτα Ideal Standard και μετά με μαγιό (μες στο καταχείμωνο) του οίκου Alogoskoufis.

Ακολούθησε ένα μουσικοχορεφτικό διάλειμμα για να ρεφτούν οι παριστάμενοι θεατές (κάτι σαν τηλεοπτικό Χριστουγεννιάτικο εορταστικό πρόγραμμα αλλά χωρίς το δεντράκι) και κατόπιν ανακοινώθηκαν τα ειδικά βραβεία.

Μις Μισαλλοδοξια στο blog Ροϊδη Εμμονές

Μυς Φωτο-γένεια στο blog Theoprovlitos


Κατόπιν ακολούθησαν οι ερωτήσεις προς τους 458 υποψηφίους για να ξεδιαλύνει η οκτάδα.

Αν και ηταν προφανές από τα ειδικα βραβεία πως το blog Theoprovlitos θα ήταν μεσα σε αυτή, όλοι περίμεναν με αγωνία τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Priximidade.

Το blog Theoprovlitos απέσπασε και τον τίτλο Μις Σνομπαρία, απαντώντας πανεξυπνα και διπλωματικά "Δεν είδα, δεν ξέρω, δεν απαντώ" και "καταλληλότερος για πρωθυπουργός σήμερα είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, αύριο δεν ξέρουμε τι θα ξημερώσει η Metron Analysis" γεγονός που εκτόξευσε την δημοφιλία της συνεργατιδος Blondie στα ύψη.

Λιγο πριν την τελική φάση ο Αλέξης ψυχαγώγησε το κοινό με έξυπνες ατάκες και τσιτάτα, αλλά επειδή έχασε το script που του είχε δοθεί από την παραγωγή, (διότι μπερδεύτηκαν οι σελίδες της βραδυάς του μεγάλου τελικού με τα κείμενα από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον κόψιμο των κάκτων στην Πλατεία Αγίου Παύλου Μεταξουργείου, με τραγικό αποτέλεσμα να μην μπορουν πλεον να τρυπιούνται τα πρεζόνια και να κατουρούν οι Πολωνοί) τελικά ο αθεόφοβος κατάφερε να κρατήσει μισή ώρα ψυχαγωγικό πρόγραμμα λέγοντας ανέκδοτα, ενώ στο τέλος είπε και ένα τραγούδι συνοδεία sexy σαδομαζωxιστικού μπαλετου με δερματινα εσώρουχα, γκλομπς και κουκούλες που πετάχτηκαν ανάμεσα από καπνους, τσίκνα και άλλα ειδικά εφέ που έβγαιναν μέσα από ψησταριές Λεωνίδας-This is Spata.

Τα αποτελέσματα της οκτάδας τα παρέδωσε στον Αλέξη η προαναφερθείσα Πρόεδρος, blogger Ocean Soul ο οποίος και τα κοινοποίησε αρχίζοντας από τις αναπληρωματικές θέσεις, για να ανακοινώσει τελευταίο το όνομα της ομάδας Theoprovlitos ενω το κοινό παραληρούσε όρθιο.

Το βραβείο παρέλαβε η γνωστή συνεργατιδά μας Blondie, ενώ την στέψη έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης ως εκπρόσωπος των ψησταριών Λεωνίδας-This is Spata ενώ προσέφερε και στην νικήτρια συνεργάτιδά μας Blondie τα άπαντα του ιδίου, "Ελλήνων Έγερσις". Αλλά κάτι επειδή από τον τίτλο "'Ελλήνων ΕΓΕΡΣΙΣ" πήγε το μυαλό της στο πονηρό για το περιεχόμενο των βιβλίων (Πάνες, Πρίαπους, Σειληνούς, Σάτυρους και τα σχετικά), κάτι επειδή δεν έχει πιά χωρο στο σπίτι να βάλει τοσα βιβλία, κατι και επειδή ειναι πολύ καλος άνθρωπος και κάνει αγαθοεργίες, δώρησε το έπαθλό της στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών που είναι και εμπερίστατοι αυτην την περίοδο.

Στην τελετή παρευρέθησαν ο Αρχηγός της Απαξιωτικής Αντιπολίτευσης κος Παπανδρέου, ο πνευματικός πατερας του Αλέξη Τσίπρα, Αλέκος Αλαβανος ο οποίος καμάρωνε το βλαστάρι του γελώντας ολόκληρος και δείχνοντας στα διπλανά τραπεζια με καμάρι "γιος μου είναι αυτός, γιός μου ειναι αυτός", ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος που δεν χάνει soiree για soiree, ο Αρχιμανδριτης Εφραιμ, ο οποίος είχε και την ευθύνη της υπερπαραγωγής, οι κοι Ζαχοπουλος, Ρουσόπουλος, Μιλενα Αποστολάκη, ο γνωστος Θεολόγος κος Μουστακης, η Ρανια Θρασκιά, ο νεος Πρόεδρος των ΗΠΑ κος Ομπάμα, οι αδελφοί Καρατζαφέρη χέρι -χέρι κλπ. Ο πρωθυπουργος κος Καραμανλής δεν παρέστη διότι σύμφωνα με πληροφορίες φοβήθηκε μην τυχόν γινει και του ιδίου καμμία ερώτηση, εκτός από τις φιναλίστ.

Η Blondie ερωτηθεισα ως εκπροσωπος του blog Theoprovlitos ποια ήταν τα δικά της φαβορί και αξιόλογα blogs τα οποια παρακολουθει τακτικά εδωσε την παρακάτω λιστα:

1. Ocean Soul http://thallas.blogspot.com/ (για γλυψιμο στην επιτροπή)

2. Εγκόλπιο http://egolpio.wordpress.com/ (ό,τι πρέπει για το κακό μάτι, το κακό φρύδι και τον κακό προαίρετο)

3. Κοκκινος Ουρανός http://redskywarning.blogspot.com/ (Τόση ταλαιπώργια τραβάει ο άνθρωπος μες στις εγκυκλοπαίδειες και το διαδίκτυο)

4. Σημειωματάριο http://fvasileiou.wordpress.com/ (διότι είναι γνωστός και δεν μπορώ να μην τον βάλω για να μην παρεξηγηθεί, άσε που προσπαθω να του βρω και καμμια καλή κοπέλα)

5. Polsemannen http://polsemannen.blogspot.com/ (αυτουνού προσπαθώ να του βρω καμμια ΚΑΚΗ κοπέλα γιατί αντιπαθεί τον Χριστόδουλό μας -αλλά πάντως χωρίς την γνωστή μονομανία, εμπάθεια και μισαλλοδοξία που χαρακτηρίζει τους καθαρόαιμους Έλληνες αντιθεούσους).

6. Vandim http://vandimir.blogspot.com/ (για να φανει οτι πηγαινω και σινεμα, άρα είμαι έξυπνος και πολυπράγμων άνθρωπος και άρα με αναζητήσεις και όχι σαν τον Ροϊδη, που από το πρωϊ μεχρι το βραδυ όλο με την Εκκλησία και τους παπάδες ασχολείται, αλλά και για να με τραπεζωσει ο blogger οταν πάω στην πατρίδα του την Ερεσσό να χαζεύω τις Λεσβίες τρώγοντας πασσατέμπο στο παγκάκι)

7. π.Λίβυος http://plibyos.blogspot.com/ (κάτσε να βάλω και έναν παπά να τάχω καλά με τον Θεό. Δεν ξέρεις τι γίνεται)

8. το Μανιτάρι του Βουνού http://manitaritoubounou.wordpress.com/ (αυτό το παιδί θα με σκάσει, αλλά μου θυμίζει τα νειάτα μου)


Εκτος διαγωνιστικου σκελους ειναι και έτεροι που αναφέρονται στο blog μας, αλλά μας περιορίζουν οι διοργανωταί. Πλην όμως το γνωρίζουμε από τις εκδηλωσεις σας και την αγάπη του κοινού πως αντικειμενικά είμαστε το καλυτερο blog (αλλά άτυχο...).

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδί είσαι και φαίνεσαι...

fvasileiou είπε...

[...τα υπόλοιπα θα τα πάρεις με την επιστροφή μου...]

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό! Λέω να μαζευτούμε κάμποσοι μπλόγκερ να βγάλουμε κανένα πολιτικώς μη ορθό σατιρικό μπλογκ και τότε να δεις τον Πιτσιρίκο που θα χάσει το χρώμα του και από κοκκινόμαυρο που είναι το παιδάκι να γίνει κατακίτρινο από το κακό του (μιλάει που μιλάει σαν ξινισμένη σνομπ μεγαλοκοπέλα). Άσε που μπορεί να του ξεφύγει το σφυρί και να χτυπήσει το τσαμένο κανένα δαχτυλάκι ή και το κεφαλάκι του.
Μόνο που εμάς δεν θα βρεθεί κανένας Αλαφούζος να μας προσλάβει να τσιμπάμε μηνιάτικο παπαρολογώντας. Το πολιτικώς μη ορθό δεν έχει πέραση στα mainstream media.

Ανώνυμος είπε...

Θεοπρόβλητε μου χρωστάς ένα πληκτρολόγιο! :)))))))

στην αρχή δεν είδα καλά τη φωτογραφία και διάβασα το κείμενο όταν ξαναγύρισα στην αρχή και......βάλε μια ειδοποίηση "Προσοχή στην κατανάλωση αναψυκτικών και αφεψημάτων" όταν κάνεις τέτοιες φωτοσοπιές! :))))))))

Katerina είπε...

οριστε , σου έδωσα ιδέα για ανάρτηση.
στην αρχή ειπα να θυμώσω ,αλλά δε μπορώ με σένα....
ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχα! Καταπληκτικός!!!

Theoprovlitos είπε...

@Manitari

Ανοιγουμε κανα παιδικό σταθμό γιατι ΠΟΛΥ μουχλα εχει πεσει!

@FVasileiou

Κε Φωτη αφήστε το καλυτερα. Ειναι βεβαια γνωστό πως και εγω για να ζησω, Ο,ΤΙ κι αν κανω το κανω με το αζημίωτο. Aλλα αυτη την φορά, επειδη ειστε ξενιτεμενος στην Κυπρο είπα να σας τονώσω το ηθικό δωρεάν..

@Μαρκο

Υπονοεις οτι ο Πιτσιρικος ειναι υπλληλος του Αλαφούζου? Που έφτασε ο κόσμος Χριστέ μου...

@Ηλιογραφος

Μα και εσυ μού παρακολουθεις τετοια events απο τον υπολογιστή πινοντας αναψυκτικα? Βάλε χριστιανε μου και λιγο το χερι στην τσεπη να παρεις κανενα εισητήριο, να φας και την μπριζολα σου σαν άνθρωπος, να δεις και τον διαγωνισμο από κοντα. Που θα ξαναδεις τοσα celebrities μαζεμένα?

Αλλα αστο, γιατι του χρονου μπορει να σε βαλω στο team των φωτογράφων.

Αν υπονοείς ότι η φωτογραφία είναι πειραγμενη κανεις λαθος. Ε λοιπον ΔΕΝ ειναι αποτέλεσμα του Photoshop αλλά του Extreme Makeover.

@Ocean Soul

Αληθως με ενέπνευσες και με εξέπνευσες για να γραφω νυχτιάτικα. Το υποψιάστηκα πως θα θύμωνες που αναφέρθηκα στα προσωπικά σου αλλά το υποψιάστηκα πως δεν θα μου κρατούσες και κακία. Εξ αλλου αυτη η επιπόλαιη ιστορία με τον Λεωνίδα έχει τελειώσει. Δεν ειναι ετσι?

@Egolpio

Τι γυρευεις εσυ εδω μεσα, σοβαρός άνθρωπος; Γρηγορα, γρηγορα, φύγε, γιατι αν μαθευτει θα σε ξεσκίσει ο ανταγωνισμός. Τουλαχιστον φύγε εσυ να σωθείς.

Ανώνυμος είπε...

@Theoprovlitos

Ασχετο, αλλα νομίζω πως θα σ'ενδιαφέρει το παρακάτ' Blog: http://gcmwatch.wordpress.com/category/orthodoxy/

vandimir είπε...

Βαθύτατα συγκινημένος παρακολούθησα την πρότασή μου δια τα πολυπόθητα μπλογκόσκαρ. Σκέφτομαι να αρχίσω τον λόγο μου στην απονομή με την ιδιοφυή φράση που μόλις επινόησα: "Ευχαριστώ πρώτα τους γονείς μου..."

Εκ των προτέρων πεπεισμένος ότι αν ΔΕΝ το πάρω τελικώς θα είναι κατάφωρη αδικία και δάκτυλος (μεσαίος) σκοτεινών δυνάμεων (από κατοίκοι Κούφιας Γης έως ανάστροφος Ερμής σε διαστρία τριών πλανητών με Αλδεβαράν μπαλαντέρ και Αλφα Κενταύρου με ολίγην και δίχως βουτήματα)

ο ουσιαστικός νικητής
(ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων)

Vandim

pølsemannen είπε...

Κακή γυναίκα αλλά με καλή πεθερά ελπίζω ε; :-D

SkyWatcher είπε...

Ωρα 02:45
Μόλις τέλειωσα την συνηθισμένη περιπλάνησή μου στο διαδίκτυο (εγκυκλοπαίδειες άλλη φορά) προκειμένου να τοποθετήσω νέα εμπεριστατωμένη ανάρτηση εις το ερυθρόμορφον μπλογκ μου
και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμότατα, το εκλεκτό επιτελείο της - διεθνούς φήμης και ακτινοβολίας - "ομάδας Theoprovlitos" για την τιμή που μου έκανε.
Είμαι βαθύτατα συγκινημένος από τις αυθόρμητες εκδηλώσεις αγάπης του λαού προς το πρόσωπό μου και δηλώνω από αυτό το βήμα ότι θα σταθώ άξιος των προσδοκιών σας και της ψήφου σας.
Το προεκλογικό μας σύνθημα "Αξίζουμε μία καλύτερη μπλογκόσφαιρα" θα γίνει πράξη. Και αυτό είναι δέσμευση.

ΥΓ Μία απορία μόνο. Τι είναι ρε παιδιά το proximade;

Katerina είπε...

ναι αλλά ο πόνος έμεινε. Δε το ξεπέρασα.

P. Kapodistrias είπε...

Καλημέρα! Μ' εκαμες να γελάσω! Να είσαι καλά!

Theoprovlitos είπε...

@Vandimir

Συγκινηθηκα που συγκινηθηκες. Να το ξερεις πως στις καρδιες μας θα εισαι πάντα νικητής. Νομιζω πως ο Δημος Ερεσσου θα πρεπει να σε τιμήσει το καλοκαιρι για την προσφορά σου στο διαδικτυο και το σινεμα, με σχετική θερινή φαντασμαγορική εκδήλωση.

Αχ, αυτό το "ουδεις προφήτης εν τη αυτου πατρίδι" πόσο αληθινό είναι...


@ Κε Πολσεμαννεν

Είπαμε να είμαστε λιγο κακούληδες αλλά οχι και ΤΟΣΟ! Και εγω γιατι νομιζεις πως το γυρισα στην θρησκεια; Έλεγα "θεουλη μου κανε η πεθερα μου να ειναι οσο πιο μακρυα γινεται" και την εστειλε στην Φινλανδία! Και μετα λένε δεν υπαρχει Θεός.

Theoprovlitos είπε...

@Skywatcher

Απο οτι καταλαβα και εγω, που μου ειπε μια κυρια που κατι τις εξηγησε ο διπλανος της που έπιασε το νοημα στο περιπου, προτεινουμε 8 blogs τα οποια με την σειρα τους κανουν το ιδιο και βλεπουθμε τελικως που συμπιπτουμε.

Πως ειναι ο αδυναμος κρικος; Ε καμμια σχεση

Theoprovlitos είπε...

@Ocean Soul

Υπομονή. Αν ηξερα πως ξυνω πληγες δεν θα ειχα αναφερθει στον Λεωνιδα. Αλλα ΟΡΘΗ! Στο κατω κάτω από βιοτεχνες με ψησταριες το μοναστηρι ναν καλά.

@π.Π.Κ.

Τα σεβάσματά μου και οποία τιμη να περασετε από το τρελλοκομείο μας και μαλιστα σε ώρα κρίσης!
Παντως συμπαθάτεμε που δεν σας πρότεινα αλλα ήταν για να μην σας εκθέσω!