16/1/09

WHO THE HELL WAS HAPPY ABOUT THE TWIN TOWERS?

O NETANIAXOY ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ

Δεν κρατήθηκε άλλο ο πρόδερος του κόμματος Likud και πέρσι τον Απρίλιο εξέφρασε την έμεση χαρά του για το χτυπημα στους Δίδυμους Πύργους.

"Επωφελούμαστε από ένα πράγμα και αυτό είναι η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους και το Πεντάγωνο και τον Αμερικανικό αγώνα στο Ιράκ, διότι έστρεψε την Αμερικανική κοινή γνώμη με το μέρος μας" εδήλωσε ο Νετανιάχου στις 16/4/2008 κατά την διάρκεια συνεδρίου στο Πανεπιστήμιο Bar-Ilan των Ιεροσολύμων, σύμφωνα με την ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ εφημερίδα Ma'ariv καθως και την Haaretz που το αναδημοσίευσε.



ΠΟΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ EIXAN ΕΙΔΟΠΟΙΗΘEI ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ

Το γεγονός αυτό ενισχύει τις βάσιμες υποψίες για το ποιοί στην χειρότερη περίπτωση διοργάνωσαν την επίθεση της 11ης Σεπτεμβριου ή την κατηύθυναν εμέσως, ενώ στην καλύτερη εγνώριζαν με ακρίβεια το τι επρόκειτο να συμβεί και το άφησαν να γίνει προκειμένου να αποκομίσουν τα στρατηγικά ωφέλη πού περιγράφει με καθυστέρηση 7 ετών ο Νετανιάχου.

Εδω έχω να καταθέσω και την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ που έκανα λίγες μόνο μέρες μετά το κτύπημα της 11/9 με αφορμή δημοσίευση στα ψιλά εφημερίδας (εκεί που κρύβονται όλες οι μεγάλες ειδήσεις, όπως για παράδειγμα η επιβολή της αλλαγής των ταυτοτήτων στην Ελλάδα από τους Αμερικανοεβραίους, για την οποία θα γίνει ξεχωριστή ανάρτηση) σύμφωνα με την οποία κατά την ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ εφημερίδα Haaretz οι εργαζόμενοι στην εταιρία πληροφορικής Odigo ειδοποιήθηκαν να εγκαταλείψουν το κτίριο πριν από το κτύπημα.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το δημοσίευμα της Ισραηλινής εφημερίδας (το οποίο ουδέποτε διαψεύστηκε) έκανα αμέσως μια αναζήτηση για την Odigo και βρηκα πως ήταν ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (και όχι απλά Εβραϊκών) συμφερόντων εταιρία πληροφορικής εξειδικευμένη σε τεχνογνωσία instant messanger, internet, και software τηλεφωνίας. Η Odigo μάλιστα είχε αναλάβει την αναβάθμιση των υπηρεσιών σε ζητήματα τηλεφωνίας μεγάλων κρατικών παρόχων τηλεφωνίας όπως της Ιταλίας και της Αυστρίας.

Εν συνεχεία έριξα μια ματιά στα βιογραφικά και το background των εργαζόμενων της Odigo και όπως περίμενα ΟΛΑ τα στελέχη της ήταν Εβραίοι, πλην ενός, προφανώς Ελληνικής καταγωγής (ή Ελληνοϊσραηλίτικης) με το επώνυμο Diamandis.

Η Odigo σήμερα έχει μετονομασθεί ως εταιρία, αλλά πάντα πάνω στο ίδιο αντικείμενο. Ο κος Micha Macover διευθυντής και της Ισραηλινής Odigo, απομακρύνθηκε από την Odigo στις 30/1/2002 και έκτοτε αγνοείται η τύχη του, (μάλλον επειδή είχε μεγάλο στόμα) και την θέση του ανέλαβε ο κος Woolf (Λύκος), προερχόμενος από τις General Electric, Intel, Digital Equipment Corporation and Compaq μέχρι την απορρόφηση της Odigo από την Comverse της οποίας ο κος Woolf είναι πρόεδρος και η οποία αποτελεί "the world's leading supplier of software and systems enabling network-based multimedia enhanced communication services".



Μεταξύ των πελατών της Comverse (τέως Odigo) είναι και οι:

AOL Germany, British Sky Broadcasting, Connect Austria, Eurotel Prague, France Telecom Global, Vodafone Group (γνωστή και σε εμάς από το σκάνδαλο της παρακολούθησης του τηλεφώνου του έλληνα Πρωθυπουργού κου Καραμανλή καθώς και κυβερνητικών στελεχών), Cosmote, AT&T, BellSouth, eBay, Mobile ESPN, China Mobile, China Telecom, Taiwan Mobile και άλλων πολλών εταιριών που εμπιστεύονται την Ισραηλινή τεχνογνωσία.

6 σχόλια:

mnk είπε...

Είμαστε περικυκλωμένοι!

Theoprovlitos είπε...

@mnk

και που εισαι ακομα. Αλλα μηπως ηρθε η ώρα να σπασει το απόστημα και να μιλήσουμε επι τέλους για αυτα που βλεπουμε τοσα χρονια και δεν μιλάμε δια τον φόβο των Ιουδαίων;

Ανώνυμος είπε...

Έκανες ένα σοβαρό λάθος! Το θέμα του WTC έχει μετατραπεί σε ταμπού. Είναι σαν να αναφέρεις την λέξη "Ατλαντίδα" σε συνέδριο ιστορικών.

Πλέον έχει ήδη ξεκαθαρίσει σε σημαντικό βαθμό το θέμα, καθώς με το πέρασμα του χρόνου γλώσσες λύνονται, περιορισμοί χαλαρώνουν, η στάχτη από τα μάτια ξεπλένεται, οι ερευνητές πληθαίνουν, τα περί ελεγχόμενης κατάρρευσης είναι πλέον αδύνατον να διαψευστούν, λάθη στον συντονισμό της κάλυψης του θέματος ξεθάβονται, το παράλληλο επεισόδιο του πενταγώνου δείχνει ότι πολύ ψέμα ειπώθηκε εκείνη τη μέρα,
ΑΛΛΑ, όποιος "τολμάει" να αναφερθεί στην 9/11 αντιμετωπίζεται περίπου ως Λιακόπουλος.

Αυτό που θυμάμαι πολύ καλά είναι ότι στο τεύχος ΙΟΥΛΙΟΥ ή ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ του περιοδικού Strange (νεανικές αμαρτίες) εκείνης της χρονιάς, υπάρχει συνέντευξη ενός κάποιου Αριβάνη, υποτιθέμενα εργαζόμενου σε κάποιο ερευνητικό φορέα στις ΗΠΑ, στην οποία μιλάει για ένα μεγάλο κοινωνικό πείραμα που θα διεξαχθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς, τεραστίων διαστάσεων, με τον κωδικό Majestic, κατα το οποίο "η ανθρωπότητα για πρώτη φορά θα γνωρίζει ότι μανιπουλάρεται αλλά θα συναινεί" ή κάπως έτσι...
Μιλάμε για μήνες ΠΡΙΝ...

Τέλος πάντων, είναι τόσο μεγάλο το θέμα που δεν παλεύεται, στην κυριολεξία. Όσα στοιχεία και να παραθέσεις, πάλι γραφικό θα σε πούνε.

Ανώνυμος είπε...

Από όσα έχω διαβάσει, αλλά και από επίσημες κριτικές αμερικανικών ΜΜΕ κατά των αμερικανικών πληροφοριών ασφαλείας, διαφαίνεται ότι "κάτι γνώριζαν ή κάτι υποψιάζονταν" αλλά δεν έκαναν τίποτα. Τα λέω αυτά όντας εξαιρετικά επιφυλακτικός και δύσπιστος απέναντι σε συνομωσιολογίες - και λόγω σπουδών και ειδικότητας -, όμως φαίνεται δύσκολο να μην είχε οσμισθεί κανείς τίποτα από ένα τόσο σοβαρό σχέδιο επίθεσης κατά στόχων στις ΗΠΑ. Προσωπικα, αδυνατώ να πιστέψω πως ένας αρχηγός της CIA σαν τον George Tenent - Ελληνοαμερικανός από τη Χειμάρα, με αγάπη στην Ελλάδα και γνώστης της ελληνικής - θα άφηνε να σκοτωθούν τόσοι άνθρωποι με τόσο φρικτό τρόπο, εγκληματώντας έναντι της πατρίδας του (εννοώ την Αμερική εδώ).
Εδώ μπορεί να υπεισέρχεται ο παράγων "Ισραήλ": Είναι γνωστή η στενή συνεργασία των υπηρεσιών ασφαλείας των δύο κρατών. Ενδέχεται οι ισραηλινές υπηρεσίες να ήξεραν κάτι, να είχαν μυριστεί κάτι και επίτηδες να μην ειδοποίησαν τις αμερικανικές υπηρεσίες ή να το ήξεραν πουλημένοι στους Ισραηλινούς άνθρωποι των αμερικανικών υπηρεσιών και απλά να "έθαψαν" την πληροφόρηση σκόπιμα.

Θεωρώ, λοιπόν, πολύ πιθανό το Ισραήλ να ήταν σε γενικές γραμμές ενήμερο για τα σχέδια των τρομοκρατών. Αλλά, το έγραψα και στο ιστολόγιό μου, δεν είναι η Αμερική που κυβερνά το Ισραήλ, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Διαφορετικά, η Αμερική, όπως έκανε και επί Αϊζενχάουερ, δεν θα θυσίαζε τις καλές της σχέσεις με τον πολυπληθέστατο αραβικό - και περσικό - κόσμο για ένα κράτος 3 εκατομμυρίων. Δεν λέω ότι θα εγκατέλειπε το Ισραήλ, αλλά θα τηρούσε ισορροπίες, θα του τράβαγε το αυτάκι αρκούντως. Αλλά όταν αυτοί που θα έπρεπε να τραβήξουν το αυτάκι είναι πρώτα Εβραίοι και κατόπιν Αμερικανοί, τί να περιμένεις;
Κρίμα για την Αμερική, και κρίμα για τον υπόλοιπο κόσμο που ανέχεται ένα τόσο μικρό κράτος να έχει κάνει ανακατέψει τον πλανήτη ολόκληρο για μερικά τ.χ. γης!

Katerina είπε...

προπαγάνδα λοιπόν για να υπάρχει άλλοθι;

Theoprovlitos είπε...

Αθαναση

Δεν κομιζω γλαυκα εις Αθηνας. Παρ' ολα αυτα τα αναγραφομενα πιστευω πως εχουν μια βαρυτητα διοτι αφ ενος αποτελουν προϊον ερευνας που εκανα ΑΜΕΣΩΣ μετα το κτυπημα αφ ετερου δεν στηριζεται σε δικα μου ντοκουμεντα και συλλογιστική αλλα σε επίσημα δικα ΤΟΥΣ ντοκουμεντα. Τα συμπερασματα τα βγαζει αβιαστα ο καθενας