27/12/11

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗ ΒΑΒΥΛΩΝΑ


Η σημειολογία της σύλληψης του Εφραίμ, τα πογκρομ κατά της εκκλησίας και του Ελληνικού έθνους από μια εωσφορική γιάφκα μισόχριστων και απάτριδων ρατσιστών με μοναδική πατρίδα τα θησαυροφυλάκια των Ελβετικών Τραπεζων και κάποια θεοσκότεινα τέμπλα, μου φερνει στο νου τον Ψαλμού του Δαυίδ επί των ποταμών της Βαβυλώνος. Ήταν τοτε που συντελέστηκε το μεγάλο έγκλημα -μαζι με την Αιγυπτική και την Ελληνιστική κατοχή- της αλλοτριωσης της καθαρης πίστης από αλλότριες προσμιξεις. 

Δεν ειναι και λιγες οι αποστασίες του λαου του Ισραηλ. Μαλλιασε η γλώσσα των προφητών να μιλουν για την αποστασία του Ισραηλ σε δοξασίες κομμενες και ραμενες στα ανθρωπινα παθη και τις επιθυμίες. Υποθετω πως οι Ιουδαίοι προφήτες δεν μπορουν να θεωρηθουν ως αντισημίτες. Και σημερα το εθνος Ισραηλ περναει την μεγαλυτερη αποστασία του. Αυτη που όμως καποιους απο αυτους θα ευαισθητοποιήσει και στο τελος θα τους σωσει -οταν αντιληφθουν την διαφορα μεταξυ Χριστου και Αντιχριστου- ενώ τους άλλους, που περνούν την Αποστασία από γενια σε γενια βαπτιζοντας την Διαφωτισμό -στην πραγματικοτητα Προμηθεϊσμο/Εωσφορισμό- θα τους στειλει εκει που ανηκουν, να απολαμβανουν το φως του ασβεστου πυρός.

Αλλα τι σημαινει λαος Ισραηλ; Εννούμε τους Εβραιους αποκλειστικά;


Θυμαμαι που μουλεγε ο γεροντας Πέτρος Λάτσης. Παιδί μου, στις εκκλησιαστικες ακολουθίες είμαστε όλοι Ισραηλίτες. Αλλα μολις τελειωσει ο Όρθρος και πει ο παπας "Ευλογημενη η Βασιλεια του πατρός και του Υιου και του Αγιου Πνευματος", αυτοματως γινομαστε χριστιανοί.

Ο Μεσσιας Χριστός δεν έχει καμμια σχεση με εθνικισμους -με την στενη ή την αρνητικη εννοια του όρου. Απλα έπρεπε να γεννηθει ως άνθρωπος μεσα σε ένα κάποιο περιβαλλον. Να γινοταν αραγε Αζδεκος σε ενα περιβαλλον που οι ιερεις ξεριζωναν καρδιες ανθρωπων; Να γινοταν Ελληνας ή Ρωμαίος σε ενα περιβαλλον αντικρουομενων σοφιστειών και ηθικής παρακμης που γεννησε Νερωνες και Καλλιγουλες και λατρεψε Γανυμηδηδες; Να γεννιοταν μηπως Ινδος ή Κινεζος ή Αφρικανος αναμεσα σε δαιμονολάτρες; Ο Χριστος γεννηθηκε ως Εβραιος γιατι ηταν η μονη του επιλογη. Ηταν το μετριοτατο πολιτισμικα αυτο εθνος το μονο που εφυλαξε την παρακαταθηκη της ιστορίας δια πυρος και σιδηρου και δια ροπαλου, πρωτα στα δικα του τα μελη και μετα σε εκεινους που το περιεβαλλαν.

Και σαν το πληρωμα του χρονου ηρθε, η σκυταλη του Ανεσπερου Φωτός περασε στο Ελληνικο εθνος το οποίο περιμενε χρονια να εμβολιασθει με την Αληθεια ώστε η φιλοσοφία του να γινει γονιμη. Και εν συνεχεια η πίστη που προεκυψε να αποτανθει μεσα από την Ελληνικη γλωσσα και σκέψη σε ανωτερα πλεον όντα, που δεν θα λατρευουν δαιμονια για να μην παθουν κακό ούτε θα αντιμετωπίζουν τους δουλους ως πραγματα. 

Και από την Ελλαδα, την Ορθοδοξη Ελλαδα -οχι από δογματισμό αλλα επειδη εκει το ελληνικο πνευμα και η Ιουδαικη παραδοση παρεμειναν καθαροαιμα- το φως του Χριστου ταξιδεψε από τη φατνη της Βηθλεεμ σε όλη την οικουμενη. Ακομα και αν υπήρξαν χιλιαδες κακέκτυπα.

Σημερα η Ελλαδα βιωνει μια αποστασία αλλα και μια προδοσία. Η απομακρυνση του λαου της από την ορθη πιστη και το ορθο βιωμα εδωσε την λαβη σε διαφορους συνειδητους αποστατες, Έλληνες δοσιλογους και προδότες αλλα και εβραίους λατρεις του μαμωνα να μας υποδουλώσουν σε μια ακομα βαβυλώνια αιχμαλωσία και να μας καταστησουν συμμετοχους της λατρειας των θεών-ερπετών.

Για τα σκευη αυτα, των οποίων το μελλον ειναι η καταστροφη, έχω γραψει επανειλημενα. Θα γραψω λοιπον και για μας, το... φιλοχριστον ημων έθνος της Βανδή και της Βισση, της Μπακογιαννη, και του Ανδρεα Παπανδρεου, του Αλαβανου και του Τσοχατζοπουλου: Μιλαμε για την Ελληνικοτητα της Μακεδονιας και για τις χαμενες πατριδες. Αλλα ζουμε αντιθετα με τα πιστευω μας. Οι δε ελληνοφωνοι αυτομολημενοι στο χρημα, όχι μονο δεν αισθανονται Έλληνες και μισουν την Ελλαδα, αλλα κατηγορουν και εκεινους οι οποίοι εχουν ακομα κατι να τους καίει, ως δηθεν εθνικιστες.

Και αν λεω, ξαφνικά έβγαιναν Σλαβομακεδόνες να  πουν στη γλώσσα τους αυτα που δεν λεμε εμεις γιατι τα ξεχασαμε, ή τα εγκαταλείψαμε ή τα αρνηθηκαμε για να γινουμε παραδουλευτρες σε Φραγκικα τζακια και Εβραϊκες επαυλεις

Κι' όμως, σημερα, που μας πνιγει ο πολιτισμικος εκφυλισμος των δισκογραφικών εταιριων και ο πολιτισμικος κιναιδισμός των κεντρων προαγωγής πολιτισμου κατα τα παθη των διοικούντων, ιδου, μας την βγαινουν οι Σλαβομακεδόνες, Ελληνοπρεπεστατοι και Βυζαντινοτατοι. Και μας λενε

Επί τῶν ποταμῶν Βαβυλῶνος ἐκεῖ ἐκαθίσαμεν καὶ ἐκλαύσαμεν ἐν τῷ μνησθῆναι ἡμᾶς τῆς... Κωνσταντινουπόλεως


Εγώ τώρα, με ποιούς να ταυτιστώ ο Χριστιανός;
Και με ποιους να μοιρασθω το Χριστός ετέχθη;


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!
ΠΟΛΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ!
ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ!
ΠΟΛΥ ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ!

Ανώνυμος είπε...

Η αμαρτωλή Βαβυλών είναι το μπλόγκ των σατανιστών του Ροιδη που μεταφέρει στην Ελλάδα μας την γραμμη του Μεγάλου Ραβίνου και του Σόρρος

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε

Κι οσοι διαπλεκονται μαζι τους. Και σπευδουν να υιοθετησουν τις θεσεις τους είτε συνειδητα είτε από ξιπασιά και ανοησία.