18/11/11

ΚΑΛΑ ΤΑ Ε-BOOKS, ΑΛΛΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ...


ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ, ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ...

Ενα κακο που έχουν τα ebooks είναι ότι δεν μπορεις να τα παρεις με την ίδια άνεση με το κανονικό βιβλίο παντού. Αφήνω κατα μερος το γεγονός ότι το βιβλίο είναι και λίγο φετιχ. Το πιάνεις, το μυρίζεις, το πετας απο τα νεύρα σου, το καμαρωνεις στη βιβλιοθήκη σου, το καις για να χρησιμευσει και σε κατι - αν ειναι σαν εκεινου... του Πασχου Μανδραγόρα - ή καπως έτσι (πού να θυμασαι τον καθε αστερίσκο που καποιος τον σπρωχνει από πίσω να ανεβει, όπως την Τζινα Μαρωνη ο Λεωνιδας με τις Ψησταριες - νάναι καλά η κοπέλα).

Ιδιαιτερα αν δεν εχεις θερμανση στο σπίτι (επειδη η πολυκατοικία δεν ανάβει καλοριφερ, επειδη ο κοσμος δεν εχει λεφτα, επειδη του τα εφαγε το τραπεζικο και παρατραπεζικο παρακρατος, επειδη το κρατος έπαιρνε δάνεια για να κονομανε οι επιχειρήσεις, οι πολιτικοί και οι παραπολιτικοί που διαπλεκονται με το κρατος-παρακρατος αλλα και με τους τραπεζιτες-δανειστες που ειναι και επιχειρηματιες) κουκουλωνεσαι στο κρεββατακι σου ή στην πολυθρονα σου και διαβαζεις το βιβλιο σου ωραία-ωραια, που έλεγε και ο αείμνηστος Ορεστης Μακρης όταν τα παλιοκοριτσα είχαν συνεννοηθεί και δεν του εκαναν συντεταγμενα επίκυψη - εν αντιθεσει με εκεινους τους πολιτικους και τους δημοσιογραφους με τις kinky πολιτικες απόψεις που αρεσκονται στις επικυψεις μιας και ειναι ανοικτοί σε όλα.. Άμα διαφωτίζεσαι, ανοίγει ο νους σου, και το πνεύμα σου και τα όλα σου.

To άλλο κακό που έχουν όμως τα ebooks είναι ότι λογοκρινονται βρε παιδί μου. Και ενω ο συγγραφεας δεν εχει κατι να κρυψει ο άνθρωπος και τα γραφει όλα αναλυτικοτατα και περιεκτικότατα ώστε ο φιλομαθης αναγνωστης να ενημερωθει και να εξαγει τα συμπερασματα του π.χ. για το ποιοι και πως ελεγχουν την Ελληνικη και Παγκοσμια οικονομια, πως καπελωσαν εθνη και λαους δηθεν εκπροσωπώντας τους, πως καταστρεφουν οικονομίες με τον δανεισμό και στη συνεχεια με την ιδιωτικοποίηση εθνικου πλουτου, πως μεθοδευουν γενοκτονιες και  πολέμους, με ποιες πολιτικες και επιχειρηματικες δυναμεις διαπλεκονται οι οποίες ευρισκονται και σημερα στο προσκήνιο, ποιες ειναι οι αιρετικες θρησκευτικες τους πεποιθήσεις, ποια ειναι τα εργα και  οι ημερες τους και άλλα ωραία και πολυ ενδιαφεροντα, καποιοι άλλοι εχουν καθε λογο να τα κουκουλωνουν για να μπορουν να παριστάνουν τις παρθενες και τους Μεσσιες.

Οπότε, λογοκρινουν τα βιβλία όταν είναι on line. Βλεπετε ενω εχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι διαφωτισμενοι και μαλιστα ιεραπόστολοι, στην πραγματικότητα είναι άνθρωποι του σκότους και γι αυτο τα "καλα" τους εργα τα αποφασίζουν και τα υλοποιούν κεκλεισμενων των θυρών σε ναούς χωρις παράθυρα. Και ας εχουν σαν συμβολο τους ένα αστερι: Αυτο που ανατελει το πρωί προαναγγελοντας μια καινουργια μερα, που θα ειναι πιο σκοτεινη και από νυχτα, από το περισσευμα του σκότους της ψυχης τους.

Τωρα με τα κρυα λοιπον που προμηνυουν ενα σκοτεινο χειμωνα για την ανθρωπότητ, παρτε και εσεις ενα βιβλίο αυτο το Σαββατοκύριακο. Διαβαστε ακομα και τις περιπετειες του Βαρωνου Munchhausen. Η τηλεοπτική τους απόδοση στα δελτια ειδήσεων είναι πολύ κατώτερη από το πρωτότυπο. Μετά, συνεχίστε με τον Εγωϊστη Γιγαντα με Μυαλό Νανου όπως είχε πει καποτε και κάποιος σοφός Βούδας στην αυτοβιογραφία του...

Εγω παντως έχω να διαβασω τα:

Vidal and His Family, From Salonica to Paris
και το  
Jews, Turks, Otomans.

45 σχόλια:

e- είπε...

κι εσείς τα ίδια με το καλοριφέρ ε;
χωθήκαμε κάτω από 1 τόνο σκεπάσματα
και μελετάμε!
δυσκολεύομαι λίγο να στρίψω τη σελίδα
-διαβάζω χάρτινα ακόμα-
αλλά η άσκηση είναι απαραίτητη!
μην πάθουμε και νεκρική ακαμψία
πριν την ώρα μας!

Theoprovlitos είπε...

χα, χα, χα. δεν εχεις φοβο εσυ για νεκρικη ακαμψια. Το συμπτωμα το οποίο προηγειται ειναι ο ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.

Theoprovlitos είπε...

Κι εγω δυσκολευομαι με το κρυο, αλλα το βιβλιο του Vidal ειναι συνταρακτικο. Απλα επιβεβαιωνει και ονομαστικα από αντικειμενικες εβραϊκες πηγες αυτα για τα οποία φωναζω τοσο καιρο. Καθιστα δε τις αναλυσεις οικονομολογων και κοινωνιολογων παντελως αχρηστες.

Συνεχομενο, προμελετημενο και προσχεδιασμενο το συντελουμενο έγκλημα. Τιποτα απο αυτα που εχω γραψει δεν ειναι υπερβολη. Απλη αποκωδικοποίηση.

Και ο "φιλος" σου που σχολιαζεις συχνα πυκνα και αυτος χοντρα χωμενος στο κολπο. Γι αυτο τα εχει βαλει με τους παπαδες και ορεγεται τα λεφτα τους. Ο Μεσσιας πρεπει να εχει τον ελεγχο των παντων. Εξουσια και χρημα. Γι αυτο μας εχουν φλομωσει στα Καμπαλιστικα συμβολα. Τον ετοιμαζουν. Δεν ειναι τυχαιο το προσωπο του προεδρου της Coca Cola.

ενδεικτικα σελιδες 8 - 10

http://books.google.gr/books?id=NmfaPICwr3MC&printsec=frontcover&dq=vidal++and+his+family&hl=el&ei=FvPGTp78EZOGhQeeg8zcDw&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1&ved=0CC8Q6AEwAA#v=onepage&q&f=false

e- είπε...

o Ε.Μorin είναι ο ίδιος που έγραψε το
''αφήνοντας τον 20ο αιώνα'';
πες καμιά περίληψη κι απ' αυτό που διαβάζεις όταν το τελειώσεις,
φαίνεται ενδιαφέρον...
σ'αυτή τη φάση διαβάζω έργα τύπου:
''ο μάγος''-Τζ.Φολς...
όσο για τις ''επικοινωνίες'' με ''φίλους''...ξέρεις πως είναι...
όταν συμφωνείς ή διαφωνείς απόλυτα
είναι κάπως προβλέψιμο...
πάντα μας εξιτάρει μια ενδιάμεση κατάσταση ως δημιουργικό ερέθισμα σκέψης...
βάζει ιδέες που λένε...

Theoprovlitos είπε...

Προς Θεου, δεν σε... ελεγχω. Το ιδιο εκανα εξαλλου κι εγω.

Απλα επειδη περασα κι εγω για 2-3 χρονια απο το μαγαζακι τους ως σχολιαστης, αλλοτε με... ιεραποστολικη διαθεση να τους φερω στον ισιο δρομο, άλλοτε με διαλεκτικη, καποια στιγμη μου κατεστη σαφες οτι και ευρισκονται σε διατεταγμενη υπηρεσια και εχουν και εκεινοι ιερποστολικη διαθεση του δογματος που πιστευουν, το οποίο επειδη ειναι και σκοτεινό τους καθιστα εκτος από επικινδυνους και κακοήθειες και υβριστες και μισανθρωπους. Φανηκε από τον τρόπο που λοιδωρουσαν τους Αγανακτισμενους, τους πολυτεκνους δικαιωνωντας απολυτως ηθικα τον καννιβαλισμο μας απο τους τραπεζιτες.

Δεν υπαρχει περιπτωση διαλογου με στρατευμενους γενικοτερα. Και μαλιστα εκεινους που ενω παριστανουν τους αντισυστημικους τα κειμενα τους φιγουραρουν στην προσωπικη ιστοσελιδα του πρωθυπουργου, εκεινου που μας υποδουλωσε στο ΔΝΤ.

Κατι σαπιο υπαρχει εκει μεσα. Και προσωπα που διοχετευουν στην αγορα σαπιο ιδεολογικο κρεας ειναι επικινδυνα.

That's all...

e- είπε...

ps
περιμένω τον Μεσσία που έχουν να προτείνουν...
δεν ξέρω οι άλλοι,εγώ πάντως όχι με
ανοιχτές αγκάλες...
καθώς έχω βρει τον δικό μου και θεωρώ οποινδήποτε άλλο ψεύτικο...

Theoprovlitos είπε...

"Να δεις που αντί να προσέξουμε τα βιβλία,
θα χαζέψουμε με τις διαφημίσεις των free press…
Φυσικά ξέρουμε ποιο είναι MUST…"

Γελασα αφανταστα.

Οι προλαλησαντες σου ομως εκει μεσα με εκνευρισαν. Οι κυβερνητικοι εκπροσωποι κρατουν τουλαχιστον τα προσχηματα. Οι παρακυβερνητικοι παλι οχι...

Με τι προθυμια παντως υπεραμυνονται της κυβερνησης Παπαδημου και του ΔΝΤ οι... "Αριστεροι".

e- είπε...

''Οι Αριστεροί''!!!
γελάσαμε και σήμερα!
σε καλό μας!

Theoprovlitos είπε...

Γράμμα από το Ληξούρι:
Αναγνώστης Λασκαράτος

Κύριε Ροΐδη,
Μεταφέρω αποσπάσματα από δήλωση της κας Μπακογιάννη:

«….κάνω έκκληση στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος να επιληφθεί αμέσως του θέματος, διότι με τις δηλώσεις του ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, όχι μόνο θέτει εαυτόν εκτός της κοινωνίας της αγάπης που είναι το βασικό γνώρισμα των Χριστιανών, ιδίως των Ορθοδόξων, αλλά και αμαυρώνει τη μακρά και ένδοξη ιστορία ανοχής της διαφορετικότητας και προστασίας όλων, της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ταυτόχρονα, προσβάλλει βάναυσα τη μνήμη μεγάλων Ιεραρχών, όπως ο Αθηνών Δαμασκηνός, που κατέβαλε κάθε προσπάθεια να διασώσει τους Εβραίους συμπολίτες του της Αθήνας και ο Ζακύνθου Χρυσόστομος ο οποίος κατάφερε κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου να διασώσει και τους 275 Εβραίους της Ζακύνθου. Με τις δηλώσεις του όμως ο Πειραιώς Σεραφείμ, αγνοώντας επί πλέον και το γεγονός ότι η Εκκλησία της Ελλάδος συνδέεται άμεσα με το κράτος, παρέβη και τον ποινικό νόμο της Ελλάδας, ο οποίος απαγορεύει και τιμωρεί αυστηρά, όσους υποκινούν φυλετικά μίση και πάθη. Αλλά επ΄αυτού αρμόδια να αποφανθεί είναι η ελληνική Δικαιοσύνη».

Ανώνυμος είπε...

Η κυρία Μπακογιάννη δηλαδή μας δηλώνει πως όχι μόνο δεν υπάρχει διαχωρισμός κράτους/ εκκλησίας στην Ελλάδα, αλλά και πως είναι κατά μιας τέτοιας πράξης. Ναι, ενδιαφέρον...

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε,

αν αναφερεσαι στο τελευταιο αποσπασμα εκεινος που το εγραψε, συνεχιζει παρα κατω και την καλει εις την ταξιν ως μη αρκουντως επιθετικη, ενω το σωστο θα ήταν να εξαπολυσει ενα υβρεολόγιο που θα ήταν αρεστο εις τον ίδιο.

Το αστειο βεβαια ειναι οτι και ο ιδιος ανηκει εις το περιβαλλον της.

Αυτο παντως που αντιλαμβανομαι εγω απο αυτο το λογιδριο της επιδοξου και φιλοδοξου ηγεμονιδος ειναι οτι ΕΣΠΕΥΣΕ να δωσει τα διαπιστευτηρια της προς τους θιγομενους. Δηλαδη την ΕβραιοΜΑΣΩΝΙΑ των εκ Λιβορνου Marranos που εγκατασταθηκαν στην Θεσσαλονικη και των Ισλαμοεβραιων Ντονμεδων (Αττατουρκ κλπ) στων οποίων τα χερια περασε η παραγωγη της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας (μιλαμε για αχανη περιοχη και τεραστιο πλουτο απο βαμβακι μεχρι πετρελαια) η οποία εν συνεχεια βοηθησε την εκβιομηχανιση και την αναπτυξη των πλουσιων χωρων δια της μεθοδου του παρασιτισμου.

Και επειδη όποιος εχει τα γενια εχει και τα χτενια και το τριπτυχο πρωτες υλες-βιομηχανια-τραπεζιτες ειναι το ιδιο και το αυτο (την οικογενεια Allatini και Carasso που στελεχωνουν τα ψηφοδελτια του Στεφανου Μανου θα την συναντησεις και στα τρια) ολο αυτο που η Ευρωπη βιωνει σημερα οφείλεται σε αυτην ακριβως την κοινωνικη ομαδα και "θρησκευτικη" σεχτα την οποία ο Πειραιως Σεραφειμ καταγγελει και ΟΧΙ τους "εβραιους" γενικως και αοριστως όπως εσκεμμενα υπονοείται.

Οπότε, οσον αφορα την κα Μπακογιαννη και τον κο "Λασκαρατο" ισχυει το "όποιος εχει την μυιγα μυγιαζεται".
Όπως και το άλλο το χυδαίο: Πρωτοκλασθεις-πρωτομυρισθεις.

Στέφανος είπε...

Theoprovlite, αν θυμάσαι ο Σεραφείμ Πειραιώς(μακάρι όλη η Ιεραρχία να του είχε μοιάσει)είχε απάντησε στη Ν.Μπακογιάννη για τη γνωστή φλυαρία περί δήθεν αντισημιτισμού αποκαλώντας την "νεόκοπο Αρχηγού κομματιδίου"(βλ. ανακοίκωση Μητροπόλεως Πειραιά της 7-01-2011) Σωστός ο Πειραιώς....

Ανώνυμος είπε...

Ναι, τα γνωρίζω αυτά που μου λες Θεοπρόβλητε. Βέβαια την σήμερον είναι δύσκολο νομίζω να βρεις εβραίους που να μην ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία.

Πάντως έχω την εντύπωση πως απλά η κυρία Μπακογιάννη πλέον αφρίζει γιατί της πήρε την θέση του εκπροσώπου του ΚΙΣ στην βουλή ο Κουβέλης και προσπαθεί τώρα να τσιμπήσει ψηφαλάκια απ' όπου βρει (και βέβαια ο Μάνο όπως πάντα άσχετος με το περιβάλλον του). Οι κωλοτούμπες αναμένονται άφθονες, αναμένουμε πλέον ανακοίνωση τύπου ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

e- είπε...

Being but men-Dylan Thomas

''...children in wonder
watching the stars,
is the aim and the end.''

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε,

υπαρχουν και τετοιοι εβραιοι πολλοι. Αλλα δεν θα τους παρατηρησεις ποτε. Δηλαδη γνωριζω και εγω μερικους, και μαλιστα κποιους που καταστραφηκαν και οικονομικα και κρυβονται ενω καποτε ηταν ευκαταστατοι.

Απλα τους εχει καπελωσει ΑΓΡΙΑ η συγκεκριμενη σεχτα. Φαντασου ενα πραγμα σαν το ΠΑΣΟΚ που μας καπελωσε, μας διευθειρε, μας χρεωσε, μας κατεστρεψε και τωρα θλει και να μας σωσει. Και δεν τι βρισιμο τρβανε οι Ελληνες σημερα σε ολο τον κοσμο εξ αιτιας τις ΓΙΑΦΚΑΣ και της ΑΚΡΙΔΑΣ που μας εχει επιβληθει εδω και 30 χρονια.

Και δες ποσα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ εχου βγειο τωρα και σε ενα ρεσιταλ δοσιλογισμου συντασσονται με μια κυβενρηση η οποια επιβληθηκε απο την συμμορια που μας κατεστρεψε.

Ε, το ιδιο ισχυει και για τους εβραίους.

___

Ο Κουβελης εκπρσωπος του ΚΙΣ στη Βουλη! Ήμαρτον Γιαχβε! Δεν εκπλησσομαι βεβαια με το καθαρματακι που ακουει στο ονομα Ψαριανος και το οποίο ανηκει στους κολπους του Κουβελη. Εχει μεγαλη παραδοση στην πολιτικη απατη και στην κωλοτουμπα το συγκεκριμενο κομμα. Ο Κυρκος προερχεται απο το κομμα Φιλελευθερων και απο την Κρητη και... μεταλλαχθηκε σε "αριστερο".

Αλλα και το πιο φρεσκο Ο άλλος ο καραγιοζης που τελικα αποδεικνυεται οτι ειναι και αυτος σιχαμα, αλλα πιο... nouvelle cuisine ειναι ο Μιμης Ανδρουλακης (Κρητικος και αυτος) ο όποιος σημερα με σημερινο δημοσιευμα του Ελευθρεου Τυπου εχει ΣΤΕΝΟΤΑΤΕΣ σχεσει με την οικογενεια Μητσοτακη και μαλιστα στις 28 Νοεμβριου θα προλογισει στην Αθηναϊδα τον τσελεμεντε της Μαρικας Μητσοτακη.

Κακως νομιζουν μερικοι οτι ανθρωποφαγία σημαινει και... ωμοφαγία.

Theoprovlitos είπε...

Στεφανε,

Μου διεφυγε η απαντηση του Σεραφειμ. Οντως καποιοι πρεπει να μιλησουν. Αλλα θελει και τη σωστη διατυπωση γιατι οι οροι "αντισημιτισμός" "συνομωσιολογία", "Ξενοφοβια", Ομοφοβια" κλπ εχουν εφευρεθει για να κλεινουν τα στοματα και εκεινοι που τις εφηυραν τις χρησιμοποιοπυν κατα κορον.

Βλέπεις πονταρουν στο οτι ο πολυς ο κοσμος δεν γνωριζει οτι η παιδικη εκμεταλλευση και η γυναικεια εργασια ηταν ανακαλυψη των ιδιων που εφηυραν την "ξενοφοβια". Απλα η λεξη που ηταν τοτε της μοδας ήταν το "φαλλοκρατης" και το "μισογυνης".

Theoprovlitos είπε...

@Abravanel

Αν καταλαβα καλα, εχουμε να κανουμε με μια εβραϊκου υποβαθρου δοτη κυβερνηση Rothschilds η οποία στην Ελλαδα περιλαμβανει στους κολπους της αρχαιοελληνιστες αντιιουδαίους (και ο αντιχριστιανισμος ή αντιϊουδαιοχριστιανισμος όπως τον αποκαλούν- ειναι μια μορφη αντιϊουδαϊσμου). Και μας διαφευγει ότι και ο δυσωνυμος Schwartz ήταν συνεργατης των Γερμανων στη Βουδαπεστη. Και ο Αυστριακος Koretz στη Θεσσαλονικη και πολλοι άλλοι

Και διαφοροι φιλοι εδω σε ενα θεατρο κωφαλάλων προσποιουνται οτι δεν το βλεπουν;

Κανεις τριτος δεν μπορει με την γενικευση να βαλει ενα λαο στο ιδιο τσουβαλι με εγκληματιες πολεμου και ειρηνης αν ο ιδιος δεν το κανει πρωτα οικειοθελως. Διοτι εκτος απο τους αρνητες του ολοκαυτωματος υπαρχουν και οι αρνητες του γεγονοτος οτι ενας ποσοστιαία παραλογα μεγαλος αριθμος προσωπων εβραϊκης -και μονον ως προς την φυλή- καταγωγης ελεγχει το τραπεζικο συστημα, την οικονομια, την πολιτικη και τον τυπο.

Σημερα, οι συγκεκριμενοι κυριοι μεσω των τραπεζων και των ΜΜΕ που ελεγχουν φροντιζουν να φορτωσουν στον Ελληνικο λαό (ως αίροντα τις αμαρτιες του κοσμου) είτε την αποτυχία του άπληστου και αδηφαγου συστηματος που κατασκευασαν είτε, ως δολοπλοκοι, την... επιτυχια του συστηματος που οραματιζονται για το μελλον. Και γι αυτο τα ΜΜΕ στο εξωτερικό εχουν επιδοθει σε εναν ανευ προηγουμενου ανθελληνισμο σε συνδυασμό με μια ανευ προηγουμενου δαιμονοποίηση των Ελληνων. Σε σημειο ρατσισμού, για τον οποίο οι διαφορες υπερευαισθητες για θεματα μειονοτητων, ρατσισμού κλπ κοινοτητες σιωπουν πονηρα. Στην μια σελιδα βριζουμε τους Ελληνες και στην επομενη διδουμε μαθηματα αντιρατσισμου στο αναγνωστικο μας κοινο. Το πρωί προβαλλουμε εκπομπες που καταδικαζουν τον αντισημιτισμό και την ξενοφοβια και το βραδυ προβαλλουμε "ψυχαγωγικες" εκπομπες που βριζουν τους Ελληνες με την μεθοδο της υπερβολής ή της επιλεκτικής όρασης.

Δεν θα εξετασω εδω το κατα ποσον οι Ελληνες ειναι οι υπευθυνοι για την παγκοσμια κριση. Αλλου το παω.

Στο οτι οι Ελληνες ΧΡΟΝΙΑ τωρα φωναζουν και καταγγελουν επωνυμως την διαφθορα των πολιτικων τους αλλα και μερους του ελληνικου λαου που διαπλεκεται με αυτους. Ειμαστε εκ των ελαχιστων λαων που γνωριζω που ανοικτα και σε κατ ιδιαν συζητησεις βριζουμε τον δικο μας λαο για το Α ή το Β κουσουρι. Γι αυτο και δεν ομοφρονουμε κατω απο μια επίπλαστη ομερτα. Ηθικα αυτο ειναι προτερημα εθνικα βεβαια κουσούρι.

Αφηνω εξω τους διαφορους χαχόλους-φυτα των άλλων λαων που ομολογουμενως στερουνται ευστροφίας αλλα και πονηριας στο να διακρινουν τις τεραστιες κομπίνες που γινονται στις χωρες τους κατω απο την μυτη τους και απλα καλλιεγουν ενα λανθανοντα εθνικισμο ο οποίος περιοριζεται στο ποσο πειθαρχημενοι είναι ή οτι στα σχολεια τους οι μαθητες όταν oi μαθητες δεν ειναι μεθυσμενοι εχουν όλοι laptop

Αλλα εσεις, οι Εβραίοι, που είστε εν πολλοις τοσο όμοιοι με τους Ελληνες μην μου πειτε πως δεν γνωριζετε ότι υπαρχουν σκοταδιστικοι κυκλοι στον εβραϊσμο που ενω αντιπροσωπευουν ενα ελαχιστοτατο ποσοστό του, ευθυνονται μεχρι και για εγκληματα κατα της ανθρωπότητας με την ΔΙΚΗ σας ανοχή η οποία δινει λαβες και σε ιδεολογους και σε εξ επαγγελματος ρατσιστες και αντισημιτες αλλα και στον απλό λαό που υποφερει χωρις να φταίει να γενικεύει και να μιλα για εθνικη συνενοχή βαζοντας στο ιδιο τσουβαλι τις μαζες που δεν φταίνε με τον Rotschild τον Soros ή τον Aatos Erkko της Φινλανδιας.

Κατι σαπιο υπαρχει εις το βασίλειον του... Ισραηλ (και δεν εννοω το κρατος) και οι μονοι που μπορουν να διαφοροποιησουν την θεση τους και να το καθαρουν ειναι οι υπήκοοι του. Και μεταξυ μας; Δεν το βλεπω.

Οι περισσοτεροι που ξερω είτε επιλεγουν την σιωπή από φοβο μην βρεθουν αποσυνάγωγοι είτε θυμιζουν κατι ιδεολογικα απομειναρια επαρχιακων κλαδικων του ΠΑΣΟΚ του 80 που δεν εχουν παρει ακομα χαμπαρι πως η ηγεσια τους ειναι αυτη που εφερε την χωρα σε αυτη την καταντια και οτι το πανελληνιο τους βριζει εξ αιτιας της ηγεσιας τους...

ΥΓ Οσον αφορα τον Καρατζαφερη, ειλικρια δεν εχετε καταλαβει ακομα ποιος ηταν εξ αρχης ο ρολος του; Οι "Συνταγες με Ιστορια" πολυ κοσμο εχουν ταϊσει.

Ανώνυμος είπε...

Έλα σου έχω εδώ για να πεθάνεις απ' τα γέλια:

https://twitter.com/#!/Dora_Bakoyannis/statuses/138678350834188288

Και τα υπόλοιπα τουΐτια είναι για γέλια (απ 'αυτά που έχει ανεβάσει μέχρι τώρα), αλλά αυτό ειδικά ρε παιδί μου...

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε,

νασαι καλα γελασαμε και σημερα. Μα καλα ΔΕΝ ντρεπονται καθολου;

Οι τυποι παιζουν σε σχολικη παρασταση θεωρωντας ότι απαυθυνονται σε συμμαθητες τους...

Theoprovlitos είπε...

VIDAL AND HIS FAMILY

pg.56 David's nephew, Paul Nahum, who was born in 1870 and is the son of his elder brother Joseph, had emigrated from Thessalonica to Paris before the beginning of the (20th) century; he had taken French nationality, and become a FREEMASON and a SOCIALIST.

He obtained a meeting with his friend, Jean Longuet, socialist leader, grandson of KARL MARX and Parisian Representative, who tells them such an affair can only be resolved quickly and satisfactory if the Priem Minister Aristide Briand intervenes personally.

Ανώνυμος είπε...

O λεφτάς Λασκαράτος διαδίδει τώρα υπέρ της Μπακογιάννη και έφυγε από τον Τσίπρα.
Τον ξέρω καλά.

Theoprovlitos είπε...

Ο Λασκαρατος ειναι παντως καιρου χαμαιλεων. Εχει διατελεσει και συμβουλος του Ρεππα, εχει περασει και από την Απογευματινη και τελος εδω και χρονια ανηκει στην παρασυναγωγη του Στεφανου Μανου

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=31643

Διαβασε ποιοι τον υπερασπιζονται και θα καταλαβεις

Τάσο Αβραντίνη, σκιωδη μη εκλεγμενο Δημαρχο του Δ.Αθηναιων που οραματιζεται την διαχειριση διαδηλωσεων και το ταμειο των δωδεκα Αποστολων

Πάσχο Μανδραβέλη, δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ

Αντύπα Καρίπογλου, στελεχος της Δρασης και συνεργατη του Παναγιωτη Δημητρα της Σαϊεντολογιας και του Παρατηρητηριου του Ελσινκι

Στέφανο Μάνο της Δρασης και υπουργο ιδιωτικοποήσεων επί Μητσοτακη.

ΥΓ Η Απογευματινη ειχε αριστες σχεσεις με την κα Μπακογιαννη ως ΥΠΕΞ αλλα και με όλες τις πρεσβειες. Με μερικες δε ιδιαιτερως...

Theoprovlitos είπε...

http://www.politikokafeneio.com/tromokratia/17n-aristera.htm

Ανώνυμος είπε...

Άκου, διάβασε και δες ποιος είχε δίκιο τελικά...

http://www.youtube.com/watch?v=8r8N6LmfJzU&list=WLEE6E20045876A373&index=12&feature=plpp_video

Emeritus

Theoprovlitos είπε...

Emeritus

Και καλα, η επιλογη μας ειναι ή οι Μασωνοι ή ο Χιτλερ δηλαδη;

Και πως εξηγεις την Γερμανοφιλία του περιβαλλοντος Μητσοτακη και Στεφανου Μανου, ή την συνεργασια της Εβραιομασονιας με το Χιτλερ; Bλεπε Γερμανοφιλια Μητσοτακη, κυβενρηση Ραλλη, Χριστοφορακο κλπ. οι οποιοι παραλληλα ανηκουν καταφανως στην σφαιρα επιρροης της Εβραιομασωνιας;

Καπου δεν κολαει το πραγμα...

Theoprovlitos είπε...

http://www.rense.com/general77/meinl.htm

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς να θέλω να θίξω πάντως τον Εμέριτο, εγώ πάντως θεωρώ πως είναι εξαιρετικά αφελές αυτό το δίλημμα (Μασώνοι ή Χίτλερ δηλαδή) ή οποιαδήποτε σύγκλιση προς τέτοιου είδους απόφαση τέλος πάντων, αφού είναι γνωστό και ποιοι τον χρηματοδοτούσαν και πως χωρίς τις κτηνωδίες του, ούτε Ισραήλ θα υπήρχε (ναι, γνωρίζω πως οι Ρότσιλντ ήταν οι δημιουργοί του, αλλά χωρίς Χίτλερ ούτε σήμερα δεν θα είχε προχωρήσει η δημιουργία του), ούτε τέτοια υπερπροστασία προς το οτιδήποτε Εβραϊκό κολλώντας ταμπέλες και απομονώνοντας όποιον διαφωνεί.

Επίσης ώρα είναι νομίζω να διαλέξω ένα ψευδώνυμο γιατί πολυλογώ εδώ μέσα!


0987654321

Ανώνυμος είπε...

Ναι Θεοπρόβλητε, έτσι είναι με την γραφομηχανή. Υπάρχει μάλιστα και μία μερίδα ανθρώπων η οποία πιστεύει πως το συγκεκριμένο ανάγνωσμα δεν γράφτηκε από τον Χίτλερ, αλλά του δώθηκε έτοιμο. Επάνω σε αυτό το θέμα προσωπικά εγώ δεν έχω καταλήξει.


0987654321

Ανώνυμος είπε...

Δεν είπα πως οι επιλογές μας είναι οι Μασώνοι ή ο Αδόλφος. Διαπιστώνω απλά ποιος έκανε κάτι εναντίον τους, ποιος μίλησε ανοιχτά και ποιος έστειλε περίπου τρεις χιλιάδες από αυτούς να σπάνε πέτρες για δημόσια έργα. Δεν υπήρξε καμιά συνεργασία μεταξύ τους. Η αγάπη του Μητσοτάκη για γερμανόφωνο περιβάλλον δε σημαίνει σχέση με τον εθνικοσοσιαλισμό. Και η οικογένεια Schiff ήταν κάποτε γερμανόφωνοι. Το πράγμα κολλάει και παρακολλάει, δες ποιος είναι πάντα ο μπαμπούλας όταν σχολιάσεις αρνητικά την γνωστή φυλή εκ Χαζαρίας.
Emeritus

Ανώνυμος είπε...

Με απλά λόγια....
Που διαφέρει η κριτική σου από όσα λέει ο μπαμπούλας του 20ου αιώνος:

http://www.youtube.com/watch?v=LZgv8t85FaI&feature=related

Emeritus

Theoprovlitos είπε...

Emeritus

Χωρις να το αντιλαμβανεσαι παραδεχεσαι τελικα αυτο που λεω και εγω. Οτι οι αμαχοι εβραιοι που ανηκαν στην πλεμπα τσουβαλιαστηκαν από μια εβραιογενη elit η οποία οραματιζοταν το Ισραηλ για να επιβαλλει το δικο της ψευδοΜεσσια.

Δεν σου ειναι σαφες οτι η ελιτ αυτη ακομα και εβραιογεννης ουσα δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ σχεση με τη θρησκεια των εβραιων, οσο και αν εχει αλλοιωθει αυτη;

Το ειχα γραψει σε καποιο αρθρο οχι ομως ως πρωτο θεμα πως από την εποχη της ενωσης των 2 βασιλειων οι αποστατες ενωθηκαν με τους παραδοσιακους Σε καμμια περιπτωση δεν ειναι ο εβραισμος ενα πραμα.

Αν γενικευουμε εμεις οτι ΟΛΟΙ ειναι ενοχοι για το αντιχριστο συστημα που μας εχει επιβληθει (πραγμα που αντιλαμβανεσαι οτι δεν ισχυει) τοτε δινεις και λαβη στον σκληρο πυρηνα των αντιχριστων να γενικευουν επίσης λεγοντας ότι και οι ιδιοι ειναι αθωοι αφου "δες τι επαθε ο εβραϊκος λαος".

Theoprovlitos είπε...

0987654321

Το τι ακριβως συνεβη με το Χιτλερ δεν μπορουμε να το γνωριζουμε με ασφαλεια. Αν το ψαξεις θα ανακαλυψεις πως και η κυρια προεδρος της Βραζιλιας, η Βουλγαρα, εχει εμμεση σχεση και με το χιτλερικο καθεστως.

Σιγουρα υπαρχουν ονοματα πολυεκατομμυριουχων δοσιλογων εβραικης καταγωγης όπως Kent, Philipps, Wallemberg, Soros (Schwartz), Koretz κλπ.

Ολοι αυτοι ομως ειναι αθρησκοι κοσμικοι εβραίοι. Υπαρχει ενας αγνωστος πολεμος μεταξυ πιστων Εβραιων και Εβραιομασωνων ο οποίος ουδεποτε παρπυσιαστηκε ανοιχτα δια τον φοβο των... Ιουδαίων :)

Ανώνυμος είπε...

Θεοπρόβλητε,

Νομίζω πως θα συμφωνήσεις μαζί μου στο ότι ΟΛΟΙ όσοι έχουν παρουσιαστεί ως εκκοσμικευμένοι εβραίοι, από τον Γιουνγκ και τον Κεμάλ μέχρι τον Φρήντμαν και τον Μαρκούζε έχουν υπηρετήσει απόλυτα τις ιδέες του Εβραιομασονισμού και την διάδωσή τους.

Και πολύ φοβάμαι πως στον πόλεμο που αναφέρεις, κερδίζουν με ευκολία θα έλεγα. Για κάθε Μαλβίνα υπάρχουν 100 Αβρούρηδες και η αναλογία αυξάνεται με την ημέρα.

0987654321

Ανώνυμος είπε...

Τι εθνικότητας μαθαίνουμε πως είναι οι διεθνείς μαφιόζοι;Ιταλοί και Ρώσοι νομίζω, έ;

http://en.wikipedia.org/wiki/Semion_Mogilevich

Emeritus

Ανώνυμος είπε...

Θεοπρόβλητε θα ήθελα να μας πεις μήπως γνωρίζεις για τον Μαζάουερ τον ιστορικό ( αυτόν που έχει γράψει και για την ιστορία της Θεσσαλονίκης ). Υποψιάζομε ότι είναι Εβραίος διότι όλο το έργο του περιστρέφεται γύρω από τον διωγμό των Εβραίων από τη Ισπανία και την εγκατάστασή τους στην Οθωμανική αυτοκρατορία . Ο ίδιος βέβαια δεν αναφέρει για την καταγωγή του τίποτα .
Χρήστος 72

Theoprovlitos είπε...

Χρηστο
δεν γνωριζω κατι για τον Μαζαουερ.
Εμενα μου αρκει αυτα πουδιαβαζω στα συγκεκριμενα βιβλια για να βγαλω τα συμπερασματα μου καθως επισης και οτι ο κος Βικτωρ Φριμαν παινρει θεσεις ανθελληνικες για το Μακεδονικο.

Ειναι ΣΑΦΕΣ για το ποιοι βρισκονται πισω από το Μακεδονικο προβλημα.

Theoprovlitos είπε...

0987654321

Αυτοι που λες απλα ειναι πανισχυροι και θρασεις. Και γι αυτο φαινονται. Και οσο καταλαμβανουν τα παντα φαινονται περισοτερο. Αλλα δεν ειναι η πλειοψηφια.

Υπαρχουν διαφορες τασεις οι οποίες επισης ειναι προφανεις από τα εβραικα βιβλια που γνωριζω. Ακομα και στο Σιωνισμο. Σε εμας τους Ελληνες ειναι πανευκολο να το αντιληφθουμε γιατι εχουμε αναλογες θεσεις. Για παραδειγμα

Υπαρχει ο εθνικιστικος Σιωνισμος, που δεν ειναι θρησκευτικος και εχει να κανει κατ αναλογια με Ελληνολατρες δικους μας που μιλουν για αλυτρωτες πατριδες χωρις να εχουν καμμια θρησκευτικοτητα.

Υπαρχει ο πατριωτικος σιωνισμος, των χλιαρων, του τυπου κυρα-κατινας ψηφοφορου του Καρατζαφερη που επισης ψευτοσυγκινειται με την Αγια Σοφια αλλα στην Ελλαδα δεν πατα ποτε στην Εκκλησια εκτος Μεγαλου Σαββατου.

Υπαρχει ο βλλαχοπατριωτικος Σιωνισμος του τυπου ταξιτζη που καμαρωνει για την Ελληνικη τουμ κατσαγωγη με την οποια πολιτισμικα δεν εχει καμμια σχεση.

Υπαρχει ο θρησκευτικος-ζηλωτικος Σιωνισμος ο οποίος στην ελληνικη του εκδοχη μιλα για αλυτρωτες χριστιανικες χωρες κλπ.

Υπαρχει ο...εμπορικος Σιωνισμος, των πλουσιων μασωνων δηλαδη που καπου καπου θυμουνται την εθνικη τους καταγωγη αλλα κυριως τα συμφεροντα τους. Αυτοι ονειρευονται Σολωμοντια πλουτη και μεγαλεια όπως οι αναλογοι δικοι μας μασωνοι θαυμαζουν τους αρχαιους ημων προγονους κλπ.

Δηλαδη δεν ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα.

Καποιων τυπων Σιωνισμους μπορω να τους αντιληφθω. Αυτο που δεν μπορω να συμφωνησω ειναι οι μεθοδευσεις και κυριως, το γεγονος οτι το κρατος του ισραηλ δημιουργηθηκε από τις σκοτεινοτερες εκφανσεις του Σιωνισμου και του Εβραϊσμου και δεν αποτελει αυτοσκοπο αλλα ενα ΒΗΜΑ προς τον σκοπο που ειναι η κοσμοκρατορια του ψευδομεσσια της Μασωνιας ο οποίος δεν ειναι το ιδιο προσωπο με Αυτον που περιμενουν και οι Εβραιοι με καθυστερηση 2000 ετων.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς έτσι Θεοπρόβλητε. Με λίγα λόγια, ό,τι μα Ο,ΤΙ είδους σιωνιστής και να είναι ο άλλος, ακόμα και «εκκοσμικευμένος», όλως περιέργως, ο σκοπός είναι τελικά ο ίδιος ακριβώς. Γι' αυτό και θεωρώ πως δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, κοσμικός εβραίος δηλαδή. Πιστεύω πως είναι μια βιτρίνα που λέει «να, είμαι άθεος, είμαι ελεύθερος, ακολουθήστε με», ενώ πραγματικά πρόκειται για μια μύηση στην εβραιομασωνία. Άλλωστε, ποιος άθεος χρησιμοποιεί αποκρυφιστικά σύμβολα;

Και για το ότι δεν είναι το ίδιο πρόσωπο το οποίο περίμεναν πριν 2000 χρόνια συμφωνώ κι εδώ.

Για τον Μαζάουερ που αναφέρει ο Χρήστος έχω την εντύπωση κι εγώ πως πράγματι πρόκειται περί Εβραίου. Δεν φαίνεται να συνδέεται με κέντρα, τουλάχιστον άμεσα, αλλά είναι ξεκάθαρο το ότι δεν είναι ειλικρινής με τους αναγνώστες του και το ξέρει, πασπαλίζοντας με ζάχαρη άχνη καβαλίνες. Άλλωστε καρφώνεται ο ίδιος με την τιτάνια προσπάθειά του να πείσει πως όλα ήταν ωραία και ρόδινα στην Θεσσαλονίκη επί τουρκοκρατίας, ώστε ούτε καν γκέτο υπήρχαν (η απόλυτη τρέλα είναι ότι εμμέσως περιγράφει το εβραϊκό γκέτο εκεί). Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα έξυπνο άνθρωπο ο οποίος μπορεί να λέει κάτι, ενώ υποννοεί εντελώς διαφορετικά πράγματα γι' αυτό. Βέβαια, το πόσο μπορείς να μεταστρέψεις την αλήθεια και να κρύψεις τις κρεμάλες που στήνονταν κάθε τρεις και λίγο στην Θεσσαλονίκη έχει πεπερασμένα όρια.

0987654321

Ανώνυμος είπε...

Για τον Μαζάουερ μου έκανε εντύπωση ότι τον προβάλλουν ο Σκάι , η Καθημερινή , ο Θεοδωράκης ο δημοσιογράφος ως τον πλέον αντικειμενικό κριτή σε αντιπαραβολή με τους "εθνικιστές " Έλληνες . Έαν έχω καταλάβει καλά η κεντρική του ιδέα είναι αυτή που λέει ο 0987654321 δηλαδή τι ωραία που ήτανε επί τουρκοκρατίας στη πολυεθνική Θεσσαλονίκη . Και υπονοεί ότι οι Έλληνες καταστρέφουν την πολυεθνική ιστορία της πόλης προκειμένου να ελληνοποιήσουν την πόλη . Αυτό που γράφει ο 0987654321" :Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα έξυπνο άνθρωπο ο οποίος μπορεί να λέει κάτι, ενώ υποννοεί εντελώς διαφορετικά πράγματα γι' αυτό." είναι αλήθεια και δείχνει άνθρωπο που προσπαθεί να κρύψει τα πραγματικά του κίνητρα .
Ελπίζω φίλε Θεοπρόβλητε με αυτά που γράφουμε εδώ μέσα να μη μας βάλει επιτήμιο ακοινωνησίας ο π. Θερμός λόγω εχθροπαθείας .

Χρήστος 72

Theoprovlitos είπε...

Χρηστο 72

Ο Θεοδωρακης ο Σταυρος, που όπως ισως διαβασες σε άλλη αναρτηση συντρωγει με τον Παπανδρεου στον Τηλεμαχο...

Σχετικα με αυτο που αναφερεσαι τα στοιχεια από το βιβλιο που διαβαζω ειναι σοκαριστικα. Ειχαν κατορθωσει τα πρωτα χρονια να περασουν το Θεσσαλονικιος ως ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ενω αρνουνταν να αποδεχθουν καμμια αλλη (Τουρκος, Ελληνας ή ακομα και τωων χωρων που τους φιλοξενουσαν.)

Αλλαζαν τις υπηκοοτητες σαν τα πουκαμισα με στοχο να μην ενταχθουν στον κοινονικο ιστο των χωρων τους και να μην συμμετεχουν σε υποχρεωσεις όπως η φορολογια ή το στρατιωτικο.

Ειναι γεγονος οτι οι ΠΛΟΥΣΙΟΙ, Μασωνοι Εβραιοι της Θεσσαλονικης δεν πληρωναν φορους στο Οθωμανικο κρατος ουτε πηγαιναν στο στρατο παιρνωντας ξενες υπηκοοτητες τις οποιες αλλαζαν συνεχως με βαση τα συμφεροντα τους.

Η αντιπαθεια για τα εθνικα κρατη και η αλλοτριωση ολων των εθνικων χαρακτηριστικων ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ των δικων τους ειναι κατ εξοχην χαρακτηριστικο της Εβραιομασωνιας η οποία ειχε υιοθετησει ενα κοσμοπολιτικο ελιτισμό με μονο κριτηριο την ΚΟΝΟΜΑ. Τουτεστιν, εχουν μετατρεψει τον παρασιτισμό σε ιδεολογημα.

Αγγελος είπε...

Θεοπρόβλητε,
1. Συχνά βλέπω στα σχόλιά σου να απαντάς σε σχόλια... που δεν υπάρχουν στο ιστολόγιό σου. Π.χ. εδώ απαντάς κάπου στον Αμπραβανέλ, αλλά σχόλιο του Αμπραβανέλ εγώ τουλάχιστον δεν βλέπω. Τι συμβαίνει;
2. Ακριβώς απευθυνόμενος στον Αμπραβανέλ λες ότι "μας διαφευγει ότι και ο δυσωνυμος Schwartz ήταν συνεργατης των Γερμανων στη Βουδαπεστη." -- Αν εννοείς τον πατέρα Σόρος, μένω εμβρόντητος. Πού στο διάβ... το βρήκες πάλι αυτό, για έναν άνθρωπο που έχει γράψει και βιβλίο για το πώς κρυβλοτανε, τι πλαστά χαρτιά χρησιμοποιούσε κλπ.;

Αγγελος είπε...

Και κάτι άλλο. Λες πως "οι ΠΛΟΥΣΙΟΙ, Μασωνοι Εβραιοι της Θεσσαλονικης δεν πληρωναν φορους στο Οθωμανικο κρατος ουτε πηγαιναν στο στρατο παιρνωντας ξενες υπηκοοτητες τις οποιες αλλαζαν συνεχως με βαση τα συμφεροντα τους."
Μα μέχρι την επανάσταση των Νεοτούρκων, κανείς άπιστος δεν πήγαινε στον Οθωμανικό στρατό. Ήταν βαρύ και τιμητικό καθήκον των Μουσουλμάνων και μόνο! Οι άλλοι πλήρωναν σε αντάλλαγμα τον κεφαλικό φόρο. Όσο για τις ξένες υπηκοότητες, με το καθεστώς των διομολογήσεων (που ίσχυε ως το 1914) ήταν μεγάλο προνόμιο να τις έχεις, ενώ δίνονταν αρκετά εύκολα από τους προξένους έναντι μπαξισιού. Και ο Κωσταντινουπολίτης παππούς μου, Έλληνας αναντάν μπαμπαντάν, με ολλάνδικό διαβατήριο διέφυγε από την Τουρκία στην Ελλάδα το 1915 για να γλυτώσει τη στράτευση και τα τάγματα εργασίας!

Theoprovlitos είπε...

Αγγελε

Ηθελα να παρεμβω με καποιες σκεψεις στη συζητηση που γινεται στον Αμπραναβελ. Αλλα εκει συχναζουν σκληροπυρινικοι και φυσικα και πρακτορες. Φυσικο ειναι αλλωστε, αφου συχναζει και ως σχολιαστης και ο κος Κοεν, υπευθυνος τυπου της πρεσβειας του ΙΣραηλ.

Τα σχολια που θελω να κανω και οι ερωτησεις μου ειναι απολυτως ειλικρινη. Πλην όμως ο κος Μοδρεχαι Φριζης, ραββινος εξ Ισραηλ, δεν με εχει πείσει για την αγνοτητα των προθεσεων του. Δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω πως ενας Ραββινος υποστηριζει της Ανεξαρτησια της Κρητης ή να συμμετασχει σε Καμπαλιστικους οργανισμους στους οποίους συμμετεχουν διαφορες κυρατσες των οποίων ο βιος και η πολιτεια μονο με σωτερισμο και πνευματικοτητα δεν εχει σχεση.

Οπότε δεν δημοσιευσα το σχολιο γιατι σχεφτηκα πως μαλλον χανω την ωρα μου. Και μετα απο τοσο κοπο το δημοσιευσα εδω για να μην χαθουν αυτες οι σκεψεις.

Theoprovlitos είπε...

Ολοι οι διασημοι "διασωστες" των εβραιων εξαρυρωσαν με πλουτο τις υπηρεσιες τους. Ακομα και στην wikipedia αναφερεται η συνεργασια του πατερα Soros με την Γερμανικη εξουσια ως κεντυριωνες του θανατου. Ο πατηρ Soros ηταν εξ αλλου διεθνιστης και Εσπεραντιστης.

Στην οικογενεια Schwartz ανηκει και η αλυσιδα Lidl. Αλλα επειδη το ονομα της οικογενειας στα Γερμανικα σημαινε στην αργκο ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ υποδηλωνοντας ετσι και τις καταβολες τους, υιοθετηθηκε το ονομα του συνεταίρου τους Lidl. Οι δε συγκεκριμενοι Schwartz της Βουδαπεστης άλλαξαν το ονομα τους σε Soros δηθεν λογω αντισημιτισμου πραγμα ανοητο αφου οι Γερμανοι πρωτον ηξεραν οτι οι συνεργατες τους ειναι Εβραιοι.

Ετεροι "διασψστες" ειναι και η οικογενεια Kent, Νεοτουρκοι, ίσως και Ντονμεδες στων οποιων τα χερια εχει περασει σημερα η εδρα της CocaCola. Οι κυριοι αυτοι παρειχαν ασυλία στους Εβραιους λεφταδες και διανοουμενους στην Τουρκια, πλην ομως την πλεμπα την "διεσωζαν" οχι παρεχοντας της ασυλο στην Τουρκια αλλα την εστελναν πεσκεσι στην Παλαιτινη σαν εποικους ήδη από το 1943.

Σχετικα με το ρολο της οικογενειας Soros γεματο ειναι το διαδικτυο. Ενδιεκτικα εδω αναφερω μια πηγη προερχομενη μαλιστα από εβραιο (Davidson)

http://itmakessenseblog.com/2011/01/28/george-soros-says-he-feels-no-remorse-for-collaborating-with-nazis-during-wwii-to-send-his-fellow-jews-to-the-death-camps-steal-their-property/

Αναλογους τυπους στην Ελαλδα τους λεμε δοσιλογους, εασαδιτες, γερμανοτσολιαδες, μαυραγοριτες και αλλα κοσμιτικα επιθετα. Το γεγονος ειναι ενα. Ενας στρατος κατοχης ( και μαλιστα πριν από 70 χρονια δεν μμπορει να ξερει επακριβως ποιοι ειναι οι εβραιοι ενος τοπου παρ εκτος αν βρουν συνεργατες εκ των ενδον.

Theoprovlitos είπε...

Το ζητημα ειναι οτι οι συγκεκριμενοι Εβραιοι δεν ηταν καν Οθωμανοι. Ηταν Μασσαλιωτες, Τζενοβεζοι και κυριως Λιβορνεζχοι Μασωνοι οι οποίοι εγκατασταθηκαν ως παρασιτα στην Οθωμανικη αυτοκρατορία και λογω εξουσιας και χρηματος καπελωσαν την εβραικη κοινοτητα η οποια παντως στην αρχη ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ.

Εδω υπαρχει κατι το οξυμωρο στα λεγομενα σου. Αν δηλαδη δεν χρειαζοταν να πανε στρατιωτες δεν θα ηταν και απαραιτητο να παρουν υπηκοοτητα. Πηραν λοιπον Ιταλικη υπηκοοτητα για να μην πανε στρατιωτες στην Τουρκια και οταν εγινε ο Ιταλοτουρκικος πολεμος για ητν Λιβυη αλλαξαν παλι και πηραν Γαλλικη ή ακομα χειροτερα την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ υπηκοοτητα Εβραιοι Λεβαντινοι, που υπονοεί και Μακεδονικο κρατος υπο κατοχη.

Επισης ενας αλλος λογος που επαιρναν ξενη υπηκοοτητα ηταν για ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ στην χωρα στην οποία ζουσαν και κατι μου λεει για να μην πλήρωνουν φορους ποτε και πουθενα.

Για να το πω ωμα, ζουσαν παρασιτικα και η σχεση με τα κρατη στα οποια ειχαν εγκατασταθει και τους εγχωριους λαους ήταν καθαρα χρηστικη. Καθε δευτερο χρονο αλλαζαν υπηκοοτητα για να εξαιρεθουν με διαφορες μεθοδευσεις απο καθε υποχρεωση στην οποία οι υπολοιποι συμπολιτες τους δεν μπορουσαν να εξαιρεθουν.

Αντιλαμβανομαι το να παρει κανεις ενα πλαστο διαβατηριο για να σωσει την ζωη του. Αλλα δεν μπορει αυτο να αφορα συσσωμη μια και μονη κοινοτητα σαν συνολο. Υποθετω οταν αν ο παπους σου σταθηκε τυχερος πολλοι αλλοι δεν γυρισαν ποτε από τα ταγματα εργασιας.

Κοντολογις αυτο που θελω να πω ειναι οτι η ΜΟΝΗ κοινοτητα που απεφευγε συντεταγμενα τις υποχρεωσεις τις είτε αυτη ηταν η στρατευση είτε η φορολογια ηταν η κοινοτητα των Εβραιομασωνων Λεβαντινων εκ της Ιταλιας του Γκαριμπαλντι και της Γερμανιας των Ρωτσιλντ.

Σε αυτους ΔΕΝ συμπεριλαμβανω τους εγκαταστημενους ηδη από τον 16ο αιώνα Εβραιους η οποίοι γι αυτο τελικα ειχαν και την τυχη που ολοι γνωριζουμε...