27/11/11

ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΙΑΠΩΝΕΖΟΣ;


ΤΙ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ... 

ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ.

Αν κάνεις μαζική έρευνα ανάμεσα στον πολιτικό κόσμο, μπορείς να βγάλεις γενικότερα γαστροκοινωνικά συμπεράσματα για τα κόμματα. Όταν εστιάζεις όμως στους αρχηγούς των δύο μεγάλων κομμάτων, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά κι εντόνως προσωπικά. Τόσο ο Καραμανλής όσο και ο Παπανδρέου είναι ο εαυτός τους όταν βγαίνουν έξω για δική τους ευχαρίστηση. Και ναι, όπως πολύ καλά μαντέψατε, είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους… Σας προειδοποιώ, λοιπόν, να μην ψηφίσετε με βάση αυτά 


Ο Γιώργος πίνει πολύ νερό και το θεωρεί απαραίτητο. Με τους στενότερους συνεργάτες του (Ραγκούσης, Αθανασάκης, Γερουλάνος) μπορεί να πεταχτεί για μεσημεριανό διάλειμμα για χυμό και σνακ. Το ελαφρύ φαγητό –λέγε με σούσι– τον έχει φέρει στο «Furin Kazan», ωστόσο κινείται κυρίως στα βόρεια. Όπως στον κρεατοειδικό «Τηλέμαχο», τον οποίο επισκέφθηκε παρέα με τον Σταύρο Θεοδωράκη

Το Σταυρο Θεοδωράκη - γεια, τον δημοσιογραφο του Mega που Παρατηρεί τα Ανθρωπινα δικαιώματα τού Φιλελευθερισμου και που από το portal του εκθείαζε τον κο Παπαδήμο ήδη από το 2002. Καλε εκείνον τον σπαθάτο, που εχει ενα εστιατόριο με Κρητικη κουζινα που μαγειρεύει ο Σκαρμούτσος, που διαφημίζει την... Action Man... Action Aids; Eκεινη την οργάνωση τέλος πάντων που οι πλουσιες κυρίες μπορούν να κανουν τις δωρεές τους αβάδιστα και την οποία λανσάρει στην αγορά των ΜΚΟ η κα Αλεξανδρα Μητσοτάκη με μεγάλη επιτυχία, αφού κατόρθωσε να πείσει το ΥΠΕΞ το 2002 να παρει και τις μεγαλύτερες χρηματοδοτήσεις από όλες τις "Ελληνικές" ΜΚΟ επί Ανδρεα Λοβερδου. Την ιδια εποχή που άλλοι έπαιρναν τα αμελέτητα τους σε ταβερνες Κρεατολαγνείας όπως και ο "Τηλεμαχος".

Προσωπικά δεν είχα την τύχη να φαω στον "Τηλεμαχο". Μου ειπαν κατι κακιες γλώσσες πως πρεπει να εισαι και λιγο gay  για να φας στον "Τηλεμαχο" ώστε να σου αρεσουν τα πιασίματα της πυγής. (Πυγή, όπως λεμε στεατοπυγία ή πυγολαμπίδα, κοινως κωλοφωτιά.)

Δι' αυτο και στον "Τηλέμαχο" συνευρίσκεται μόνο καλός κόσμος, που καλει και τους φίλους του σε Τραπεζα εργασίας. Δηλαδη μην εκπλαγείτε αν πατε λόγω μεγαλου βαλλαντίου ή σεξουαλικού προσανατολισμού στον "Τηλεμαχο" και πετυχετε τον κο Παπανδρεου να συντρωγει με τον κο Σαμαρά και τον κο Καραμανλή τις Αργεντίνικες μπριζόλες τους. Ο "Τηλεμαχος" άλλωστε αυτοδιαφημιζεται ως εστιατόριον Κρεατολαγνείας, οπότε θα έχει και το κοινόν του.


Για πιό λεπτά γουστα πάντως, και για σιλουετες που πιάνουν από γιαπηδες διατηρουμενους στην φορμόλη της ευδαιμονίας τους μέχρι και πληθωρικές mother figures, υπάρχει το Furin Kazan. Εκει μπορεί να βρεις από Αμερικάνους τουρίστες ή κυρίες με ψώνια που ο κάματος και το λιοπύρι της ημερας από το shopping στην Ερμού τις έκανε να πεινάσουν, μέχρι την Έλσα Παπαδημητρίου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη -σε διαφορετικά τραπέζια όμως. 

Οταν κάθεσαι δίπλα σε celebrities αισθανεσαι διαφορετικά. Ανεβαίνει το ηθικό σου. Ξεχνάς προς στιγμην πως είσαι εκείνο το σκουπίδι που ο Ψαριανός της ΔΗΜΑΡ ειχε αποκαλέσει "αγανακτισμενο πελατη" ασχετως αν 30 χρονια τώρα ετρωγες πόρτα από  πολιτικούς μπράβους και παρκαδόρους που σαν σκια ή σαν κλανιά ακολουθουν παντοτε τους πολιτικους ταγους της χωρας σαν μια συντεχνία παρασίτων. Η κόπρος έπεται της κρεατολαγνείας. Παναρχαιος φυσικος νομος ειναι αυτός.

Ειναι το κλιμα εφορίας λοιπον που δεν σε αφήνει μαζι -με την ανατροφή σου- να τους πεταξεις πορτοκαλια και αυγα -όπως στον Αδωνι Γεωργιάδη- αναλογιζομενος και το image της χωρας στο εξωτερικό -όπως επισήμανε και ο ίδιος. Σε αποτρέπει και το ξυλο που είδες να τρωει μπροστα στα ματια σου από free lancers ο Κωστής Χατζηδακης τοτε που κατεβηκες σε πορεία μαζι με εκείνους τους άθλιους, τα παρασιτα, τους πολυτεκνους - όπως τους χαρακτηριζει και ο παρατρεχάμενος της Ντορούλας και του Στεφανου Μανου, ο Βασιλάκης [Κακίλας]. Ε δεν θα το κανουμε και σκηνη από το Victor-Victoria το μαγαζι. Οπότε, παριστανεις τον αλλοδαπό και απολαμβανεις την ομοψυχία μεταξύ προσώπων πολιτικης σκηνής και πολιτικου παρασκηνίου.

Χαιρεσαι να βλεπεις την πολιτικο εκεινη που απεχωρησε από την ΝΔ για να υπερψηφίσει το μνημόνιο και της οποίας το όνομα ειχε πεσει στο τραπεζι (ή κατω από το τραπεζι) ως υποκατάστατο του Παπαδήμου, να συνομιλεί εγκαρδια με τον αδελφό τής καλής της φίλης Ντόρας από την ΔΗΣΥ, τον νεο μεγαλο ερωτα των καναλαρχων τώρα πια που ο Καρατζαφερης αποκατασταθηκε, και με καλή προίκα, αφήνοντας πίσω του ενα πολιτικο κενό, αυτο του δεξιού πατριωτη που καποιος πολιτικος χωρος καλείται τωρα να καλυψει.

Και μαλιστα ο Κυριακος, παρ όλα όσα του καταμαρτυρουν τα πυγοκάναλα, για να δείξει πως είναι large (προφερεται λαρζ και οχι λαρτζ)  μπορει και να ζητήσει από την Έλσα να του κλείσει και καμμια συναντηση με τον Φαήλο - αγνώστων λοιπον στοιχείων- αφου γνωρίζονται. Και η Έλσα για να δείξει προθυμία αλλά και πως εχει και ενα ευρυ κυκλο γνωριμιών ως bon-viveuse, να του απαντήσει "A, τον Φαήλο; Πως δεν τον γνωρίζω. Αφού εχουμε βγεί και καμμια εικοσαριά φορές. Μόνο μην το παρουν χαμπαρι οι δημοσιογραφοι..."

Ναι, ειναι αληθεια πως ειναι τρομερό με αυτους τους δημοσιογραφους. Φαντασιωνονται έχθρες εκει που δεν υπαρχουν. Εκτος αν οι 'Ελληνες -που λεει ο λογος- βουλευτες οργανωνουν απο το καναλι της Βουλής προβολές της καταπληκτικης ταινίας "Η Γιορτη της Μπαμπετ": Ομοψυχία γυρω από ενα γκουρμε τραπεζι με 22 πιάτα. 

Παντως το παν ειναι να σε θελει και λίγο η τυχη, για να πετυχεις τετοια γκλαμουρια σε ενα τυχαιο Ιαπωνεζικο εστιατόριο της οδού Απόλλωνος. Αν δε συνομωτισει και το συμπαν υπερ σου, μόλις στριψεις την άλλη γωνια βλεπεις και καποιον που μοιαζει καταπληκτικα του ίδιου του Φαήλου -όπως τον έχεις πλασει στην φαντασία σου- να περπατά στην ίδια γειτονιά και στον ίδιο δρόμο.


13 σχόλια:

e- είπε...

Χμ...η ανάρτηση εξαντλήθηκε στον Γιώργο...
να το πάρουμε ως πρόβλεψη;
(χιχι)

Theoprovlitos είπε...

Ας αρχισουμε αντιστροφως. Από τον "Τηλεμαχο".

Ο Γιωργος δεν τρωει εκει μονο με τον Σταυρο Θεοδωρακη (τον γνωστο υμνητη του Παπαδημου από το 2002).

Καποιες φορες (όπως πριν από κανενα μηνα) τρωγει εκει και με ΑΛΛΟΥΣ φιλους του που δεν θα στους πω ακομα αλλα τους φψτογραφιζω - που λεει η εκφρασις.

Οσο για το Furin Kazan στην οδο Απόλλωνος στο Συνταγμα, εκτος από τον Γεωργιο, αρεσεις και σε άλλα πολιτικα προσωπα τα οποία συναντωνται πιο τακτικα από τι θα φανταζομασταν. Και οταν σε περνουν για αλλοδαπόν, ομιλουν και μεγαλοφωνως. Αρκει λεει να μην τους παρουν χαμπαρι οι δημοσιογραφοι...

Εμενα παντως μου αρεσουν οι ethnic κουζινες.

e- είπε...

μάλλον πάλι φασόλια θα φάμε...
πέφτουν βαριά τα άτιμα...

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει η ταβέρνα του Β.... στην Κηφησιά, εκεί θα δείτε πρώην πρωθυπουργό να τρώει με τους Ροιδολασκαράτους.
Η Εβραιομασωνία έχει πολλά πλοκάμια.

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε,

Σε ευχαριστω για την πληροφορια. Δεν εκπλησσομαι. ΑΝ ενοιεις τον Παπανδρεου εδω φιλοξενει και κειμενα τους στην προσωπικη του ιστοσελιδα ενω ειναι κολλητοι του Μανου και της Μπακογιαννη η οποία σημειωθειτω εχει τους ιδιους συμβουλατορες και με τον Παπανδρεου.

http://theoprovlitos.blogspot.com/2011/09/blog.html

http://theoprovlitos.blogspot.com/2009/10/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Σε κτήριο πολυκατοικίας στην Αθήνα: κάτω όροφος από τη μασωνική στοά: η action aid.

Theoprovlitos είπε...

Ο υιος Ψυχαρης του ΔΟΛ συμβουλος του Σαμαρα.

Ο δε δημιοσιογραφος του Ελευθερου Τυπου Μαριος Ροζακης (Ροζακης) του οποίου τα κειμενα αναδημοσιευονται στο Antinews του Φαηλου Κρανιδιωτη ειναι και αρθρογραφος στο e-rooster το "ευαγγελιο" του ακραιου φιλελευθερισμο στο οποίο αρθρογραφει και ο Μανωλης Βασιλακης ο κολλητος της Μπακογιαννη και του Μανου και γνωστος βλogger...

Παρεουλα ειναι ολοι...

Ανώνυμος είπε...

Ροζάκης; Τι διάολο, μην μου πεις ότι έχει σχέση με τον γνωστό Ροζάκη τον δικαστή που έχουμε ορίσει να μας εκπροσωπει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο, που όλως συμπτωματικώς κόπτεται για τα δικαιώματα των Μουσουλμάνων της Θράκης;

0987654321

Theoprovlitos είπε...

Sorry, ειχα το ΡοζακΗ στο μυαλο μου. Το ονομα του ειναι Μαριος ΡοζακΟς. Αλλα η ετυμολογια του ειναι προφανως η ίδια.

Φιλελευθερος που αρθρογραφει πότε σε ενα ακραια φιλελευθερο blog και ποτε σε ενα πατριωτικο που μαλλον σιγα σιγα διαφαινεται πως αυτο που επιθυμει ειναι να συσπειρωσει στην ΝΔ οσους εχουν καποια στοιχειωδη πατριωτικη συνειδηση (ή μαλλον συνειδηση γενικως) κτιζoντας στην ΝΔ ενα πολυσυλλεκτικο image.

Στέφανος είπε...

To παίζει σε δύο ταμπλώ. Έτσι να τα έχει καλά με όλους.

Theoprovlitos είπε...

Στεφανε ποιος; Ο Ροζακος; Αυτος επαγγελματιας ειναι. Γραφει παντου. Μην ξεχνας πως και ο Λασκαρατος αρθρογραφουσε στην δεξια "Απογευματινη".

Αλλοι μου φαινεται πως παιζουν σε δυο ταμπλω. Και με τον χωροφυλαξ και με τον αστυφυλαξ. Μην ξεχνας και το πρωτοκλασσατο στελεχος Μηταρακη (και αυτος Κρητικος) ο οποιος χερι-χερι με την Ξαφα και τον Μανο του ΔΝΤ και ως τεως στελεχος του ομιλου Ρωτσιλντ συμμετειχε σε ημεριδες του ακραιου "φιλελευθερισμου".

Θα μου πεις, όλοι αυτοι οι γιαπηδες αν δεν δουλεψουν σε αυτους που θα δουλεψουν. Ειναι αλλο ομως να δουλευεις ΣΕ αυτους και αλλο να δουλευεις ΓΙΑ αυτους.

Εμενα παντως η πιστη μου για τον πατριωτισμό του Σαμαρα και των συν αυτω εχει κλονισθει και θελει πολυ κοπο να με πεισουν οτι δεν υποκαθιστουν τον Καρατζαφερη.

Αυτα που γραφονται στο Antnews με βρισκουν σε πολλα συμφωνο, ΜΕΡΙΚΑ ομως όπως και καποια που διαβαζει κανεις αναμεσα στις γραμμες δημιουργουν πολλα ερωτηματικα και φυσικα η συμμετοχη του Ψυχαρη στο επιτελειο του Σαμαρα.

Στέφανος είπε...

Nαι τον Ροζάκο υπονοούσα. Και για το Antinews συμφωνώ με αυτά που λες, άλλωστε έχω δει και σχόλια δικά σου εκεί που πραγματικά είναι πολύ εύστοχα και σωστά.

Theoprovlitos είπε...

Στεφανε,

δυστυχως υπαρχουν και μερικα που τα λογοκριναν. Οπως καποιο σε ενα ποστ που κτυπαγαν τον Μπερλουσκονι και τους εγραψα οτι τον Μπερλουσκονι - ασχετα απο το ποιόν του- αποφασισαν να τον κτυπησουν επειδη δεν παραχωρουσε στους Αγγλογαλους τα πετρελαια της Λιβυης για τα οποια ειχε συμφωνια με τον Κανταφι. Κια οτι στην πετρελαικη αυτη κλικα συμμετεχει και ο Βαρδινογιαννης μεσω της Vegas Oil μετα από προδοτικη για την Ελλαδα κινηση του νυν υπουργου Γιαννιτση τοτε που ηταν ππροεδρος των Ελληνικων Πετελαιων...