20/10/11

OI ΓΙΓΑΝΤΙΕΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΒΔΕΛΛΕΣ


 ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ "ΔΡΑΣΗΣ" KAI ΤΡΟΜΟΥ. 
(ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΪ)

Εχει βουϊξει πια το διαδίκτυο από τα καμωματα των πολιτικών και επιχειρηματικών επιγόνων της Εβραιομασωνίας στην Ελλαδα. Το επιχειρηματικό παρακρατος μέσω του παρατραπεζικου τοκογλυφικου συστηματος που ελεγχει για να εξαγοραζει με αυτό φτηνιάρικες συνειδήσεις διεφθαρμένων πολιτικών, φιλοδόξων σουμπρετών, ή  προθύμων γενιτσάρων, γερμανοτσολιάδων, πρακτόρων και ότι αλλο εχει παράξει ιστορικά σε τερατογενεση αυτη η χώρα, δινει τα ρεστα του.

Ο ΣΚΑΙ, το επίσημο όργανο του φιλελευθερισμου, της λατρειας του Μαμμωνα που υπηρετεί με συνεπεια, εκ φυσεως και καθ' εξιν ο Στεφανος Μανος, η Μπακογιαννη και τα τραβεστί αριστερά, ευρίσκεται σε παροξυσμό. Το "Τσοβόλα δώστα όλα" έχει μεταβληθεί στα χειλάκια τους σε "Γιωργο ξεπούλα τα όλα" (και κατα προτιμηση στους δικούς τους).

Τι μιλουν οι τηλεχειριζόμενοι τηλεπαρουσιαστες για συγκεντρωση 30.000 ατόμων, τι θυμούνται ότι ο Σαμαρας εριξε την κυβερνηση Μητσοτακη (τωρα αναγνωρισα κι εγω την μοναδική προσφορα του Σαμαρα στην Ελλαδα), τι ποδοπατησαν την αξιοπρεπεια της Ακριβοπουλου καθιστωντας την Φτηνιαροπουλου επι της οθόνης μας. Ενω ο Πορτοσαλτε καλει τον κοσμο να μην κατεβει στους δρομους, προφανως για να παρακολουθησει από το σπίτι του το πλουσιο προγραμμα του ΣΚΑΙ το οποίο περιλαμβανει μια σειρά ντοκυμαντερ σχετικά με την ΖΩΗ ΤΗΣ ΒΔΕΛΛΑΣ και των υπόλοιπων παρασίτων.

Ετσι λοιπον μας εξηγησαν στο πρωτο επισόδειο οι πλασιέ των ιδιωτικών παρασιτικών εταιριών μεταπώλησης ηλεκρικού ρεύματος, (εκεινων ντε που αφου πρωτα η κυβερνηση δωσιλόγων φουσκωσε τους λογαριασμους της ΔΕΗ κατα 15% στη συνεχεια εμφανιστηκαν σε μια νυχτα εκεινες να πωλουν το ρευμα ΔΗΘΕΝ κατα 15% φθηνοτερα, δηλαδη όσο ειχε πριν ακριβυνει) ότι ο μονος τρόπος να φθηνηνει το ρευμα ειναι

Α. Να κατεβει το ΦΠΑ που πληρωνουν οι αεριτζηδικες εταιρίες τους (σε βαρος του Ελληνικου δημοσιου).

Β. Να κατεβασει η ΔΕΗ ην τιμη πώλησης που πουλά το ρευμα σε δαυτους.

Μαλιστα για όποιον τυχον εχασε τα σοφα συμπερασματα της φιλελευθερης υπερπαραγωγης (λόγω ανωτερας βιας ή διοτι αυνανιζοταν παράλληλα μπροστα στην οθόνη του και του ξεφυγε κάποια ατάκα), έτερη τηλεπαρουσιαστρια, και σε άσχετη ώρα φρόντισε να επαναλάβει τα highlights της εκπομπης στο διδασκαλιστικο στυλ "λοιπον παιδια τι μαθαμε σήμερα;"

Φαινεται πως φιλελευθερη αγορα σημαινει να πουλας όχι ακριβως ρευμα, αλλα αέρα, εχοντας κανει μηδενικες επενδυσεις και εκμεταλλευομενος παρασιτικα την ΔΕΗ, της οποιας οι εγκαταστασεις εχουν γινει με δημοσιο χρημα και αφορουν σε δημοσιο πλουτο.

Πάντως τους ασκουντες ανάλογη επιχειρηματικοτητα στο χωριο μου τους λεμε παπατζήδες, αεριτζηδες, λαμογια, μιζαδόρους, νταβατζηδες, παντως επιχειρηματιες ΔΕΝ τους λεμε. Μου ερχεται μάλιστα στο νου και το περιστατικο πριν χρονια με την Ιταλιδα φιλη μου που της είχαν κλεψει στη Ρωμη κλεφτρονια το κρανος της μηχανης και την άλλη βδομαδα πήγε στο υπαιθριο παζαρι και ξαναγορασε ακριβως το ίδιο, το δικό της κράνος (το αναγνωρισε από τα σημαδια που ειχε γραψει στο εσωτερικο).

Ο φιλελευθερος ΣΚΑΙ λοιπον, ο σταθμος που τοσο ομορφα προβαλει τις λαμπρες και ανθρωπινες αξίες αλλά και τα προσωπα του κομματος του Στεφανου Μανου, του υπουργου που πουλησε επί Μητσοτακη στο Σαλλα την Τραπεζα Πειραιως και αποκατεστησε και το γιοκα του (και οχι μονον) θα μας παρουσιασει σταδιακά σε σειρά τον βιο και την πολιτεία όλων των παρασιτων.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι εκει μεσα, τρωνε καλά μεταξυ τους και αυτο βγαινει και προς τα εξω, προς το κοινο. Δεν τις προλαβαινει η Πειραιως τις χορηγίες. Αρκει να κοιτας καλα την ούγια:

Είναι Πειραϊκη-Πατραϊκη;


ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ "ΚΑΛΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ" 
(κατι σαν τον Καμίνη ενα πραμα)

Ο ΦΩΤΗΣ-ς-ς-ς (echo) ΚΟΥΒΕΛΗΣ-ς-ς-ς (ξανα echo)

______________

ΥΓ. Στη δημοκρατια της κωλοτουμπας, τελευταίως βλεπω και στελεχη της Νεας Δημοκρατίας να εγκαλουν την κυβερνηση δωσιλόγων ότι τραβαμε αυτα που τραβάμε επειδή δεν έσπευσαν να προωθήσουν τις ιδιωτικοποιήσεις bir para. Απλά  δεν το λενε τόσο χυδαία και ξετσίπωτα όσο τα λενε τα μεταλλαγμενα όρνεα (διασταυρωση παπαγαλου με γύπα) που υποστηρίζουν την Φιλασύδοτη αγορά και την κατασχεση των πάντων από το κεφάλαιο. Φαινεται πως στην ΝΔ τις κωλοτουμπες τις κάνουν φορωντας καλτσον και προσέχουν να μην τους σκιστεί.


12 σχόλια:

e- είπε...

Kι εκεί που σκέφτομαι σοβαρά!
να πέσω στα σκληρά!
ανεβάζεις μια ανάρτηση!
και το ηθικό μας!

Theoprovlitos είπε...

Κι εσυ το δικο μου e-

Ανώνυμος είπε...

Πολύ εύστοχο το κείμενο. Ίσως κάποιοι καταλάβουν, έστω τώρα, πως η δημοκρατία δεν ταυτίζεται σε καμιά περίπτωση με το εβραιοσαξωνικό δημιούργημα του "κοινοβουλευτισμού". Σε έναν λαό (δήμο) ο οποίος είναι εξαθλιωμένος, ταπεινωμένος, χωρίς ελπίδα και (το χεορότερο) με τους συνεκτικούς δεσμούς του (φυλή, θρησκεία, γλώσσα) πεθαμένους, πάντοτε κυριαρχεί η ομάδα εκείνη στην οποία παρόμοιοι συνεκτικοί δεσμοί (του τσιφουταριού εν προκειμένω) υπάρχουν. Οπότε, δεν είναι ζήτημα προσώπων αλλά ιδεών. Αν δεν αλλάξει ριζικά η ιδεολογία μας για πολλά δήθεν αυτονόητα, θα χαθούμε πολύ σύντομα ως έθνος.

Emeritus

Theoprovlitos είπε...

Emeritus

Εγω παλι φοβαμαι κατι πολυ χειροτερο. Οι δαιμονιοι αυτοί (ή μαλλον δαιμονισμενοι) αν καταρρευσουν ειναι ικανοι να τιναξουν όχι μονο εμας αλλα την ανθρωποτητα στον αερα. Θα εχεις δει φανταζομαι και δημοσιευματα που αφορουν σε μειωση του πληθυσμου της γης.

Ανώνυμος είπε...

Αν εννοείς εκείνα τα άσπρα νεοταξίτικα ντουβάρια που προσκύνησε η Yoko-υπάρχω γιατί κάποτε έκανα μπάφους με τον John-Ono, ναι, τα έχω υπόψιν μου. Να αγιάσει το χέρι εκείνου που έγραψε με σπρέυ "Fuck NWO" επάνω τους!
Πέρασα από το σάιτ της ΔΡΑΣΗΣ και διάβασα τα πολύ όμορφα και διαφωτιστικά:"...Με άλλα λόγια, Η ΔΡΑΣΗ δεν υπερασπίζεται την παρωχημένη απολυτότητα του δικαιώματος στην εθνική και κρατική κυριαρχία όταν υπάρχει μαζική και σοβαρή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.!!!" Μεγαλύτερες δηλώσεις εθνικού ξεπουλήματος έκανε μόνο το ΚΚΕ επί εμφυλίου, μικρασιατικής καταστροφής και ανεξαρτητοποίησης της Θεσσαλονίκης!!
Όσο για την εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία που τόσο..υποπτεύεσαι, ήταν η μόνη χώρα στον κόσμο που σε σχολικά βιβλία (!!)Ιστορίας χαρακτήριζε ως αιτία ιστορικών γεγονότων κυρίως την μασωνική και τσιφούτικη καταγωγή και εξάρτηση πολλών πολιτικών, αυτό δηλαδή που κάνεις με πολύ σωστή μεθοδολογία και εσύ. Ένα παράδειγμα είναι το σχολικό εγχειρίδιο του Dietrich Klagges με τίτλο "So ward das Reich", τυπωμένο στη Φρανκφούρτη το 1943, όπου αναφέρονται ένας ένας οι τέκτονες σύμβουλοι του Ρούζβελτ, όλοι σχεδόν επιχειρηματίες που ήθελαν να "επενδύσουν" στην Ευρώπη (αφού αυτή γινόταν ρημαδιό, βεβαίως βεβαίως). Σήμερα μαθαίνουμε πως η Οθωμανική Αυτοκρατορία διαλύθηκε λόγω...έλλειψης πόρων και του...αναποφάσιστου Αβδούλ Χαμίτ.

Emeritus

Philalethe00 είπε...

Theoprovlitos, μπορείς να αναφερθείς λιγάκι στο θέμα της Ακριβοπούλου..; Κάτι άκουσα, αλλά έχασα επεισόδια... :)

Ανώνυμος είπε...

Αδελφέ Θεοπρόβλητε, σε συγχαίρω γιατί αποκάλυψες τους αντίθεους δωσίλογους Ροιδολασκαραταίους και τον πληρωμένο ρόλο τους.
Στυλιανός Θ.

Theoprovlitos είπε...

Στυλιανε

οι θλιβερες αυτες προσωπικοτητες που ζουν στο σκοταδι της ψυχης τους ενω παριστανουν τους διαφωτιστες ειναι προς λυπηση.

Αλλα δεν μπορω και να τους λυπηθω. Διοτι οταν καποιος παριστανει τον ηθικα αμεμπτο και με ακραια καταγγελτικο λογο προσποιειται οτι μας εφερε στην κατασταση αυτη το πολιτικο συστημα ενω οι ΙΔΙΟΣ ειναι και διαπλεκομενος και παρατρεχαμενος και συνενοχος του συστηματος αυτου και στην ουσια οι γραφιδα του ητροφοδοτουμενη με κοπρια απλα τροφοδοτει το συστημα αυτο, δεν επιζητα κανενα οικτο.

Τον διαολο και την κολαση υπαρχουν "ανθρωποι" που τον επιλεγουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ παριστανοντες μαλιστα τους άρχοντες του φωτος. Εξ ου και Εωσφορος.

Στέφανος είπε...

Theoprovlite, η γιάφκα του φιλελευθερισμού που προβάλει την Kabbala και την προσωπικότητα του Στέφανου Μάνου μήπως είναι ο γνωστός σταθμός της παραλίας του Φαλήρου ή η εφημερίδα που βγάζει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του εν λόγω σταθμού;

Theoprovlitos είπε...

Στεφανε,

Την εφημεριδα την εκδιδει ο Λασκαρατος. Η μαλλον οι χρηματοδοτες του...

http://www.booksreview.gr/

Στέφανος είπε...

Πριν από λίγο δηλώσεις Στ. Μάνου στο ETRA 3: απαραίτητες 400.000 απολύσεις στο δημόσιο!Το φαντάζεσαι, Θεοπρόβλητε, από τους 770.000 δημοσίους υπαλλήλους να φύγουν τόσοι πόλλοι; Μα είναι δυνάτον να προτείνει κάτι τέτοιο; Να "πεταχθεί στον καιάδα" τόσος κόσμος;

Theoprovlitos είπε...

Ειναι μεχρι να πεταχτει στον καιάδα ο ιδιος και ολο το σιναφι του.

Τα καθαρματα αυτα εχουν βαλει στο ματι την ιδιωτικοποίηση των παντων και την καταστροφή του κρατους προνοιας και του δημοσιου τομεα ώστε να στρεψουν τον κοσμο στον ιδιωτικο.

Παραδειγμα;

Διαβαζω ότι η γεννα στα δημοσια νοσοκομεια πηγε πλεον πανω από 1000 ευρω για να παει ο κοσμος σε ιδιωτικα μαιευτηρια.