13/9/11

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ BLOG ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ;


ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΚΟΥΪΖ ΙΙΙ

 Από όλα τα blog που κυκλοφορούν στην Ελληνικη επικράτεια πιό νομίζετε πως ειναι αυτό που ο πρωθυπουργός της Ελλαδας επέλεξε για να παραπέμψει στην προσωπική του ιστοσελίδα επειδή τον εκφράζουν οι απόψεις που διατυπώνονται εκεί.

Μήπως κάποιου επώνυμου σχολιαστή;

Μηπως κάποιου "εγκριτου" δημοσιογράφου;

Ή μηπως τις θεσεις καποιων ανώνυμων bloggers;


ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ

Ο κος πρωθυπουργός τελικά επέλεξε να αναδημοσιεύσει στην προσωπική του ιστοσελίδα κείμενα ανώνυμων bloggers, οι οποίοι είναι ανά το πανελλήνιο σεσημασμένοι για τις στρατευμενα αντιχριστιανικές τους θέσεις σε βαθμο χυδαιότητας.

Οι bloggers δεν ειναι και τόσο ανώνυμοι βεβαια αφού προέρχονται από τον "φιλελευθερο" πολιτικο χώρο του Στεφανου Μάνου και της Ντορας Μπακογιάννη, εκδίδουν έντυπα και χειριζονται σημαντικες ιστοσελίδες, ενώ οι θεσεις τους είναι απόλυτα ταυτόσημες με τις μισελληνικές θεσεις του Soros για τα Βαλκανια και την Ελλαδα της οποιας επιδιώκουν τον διαμελισμό, με του Παρατηρητηριου των "ανθρωπινων δικαιωματων" του Ελσινκι (που επίσης χρηματοδοτείται από τον Soros), και με τον Εβραϊκο φουνταμενταλισμό σκελος του οποίου έχει σχεσεις και με το βαθυ κρατος της Μασωνίας, όπως φαινεται και από τους λογοτυπους διαφόρων εταιριών τού κύκλου τους, που χρησιμοποιούν καθαρα μασωνικά συμβολα.

Εξ αλλου, φαινεται οτι ο κος πρωθυπουργός θα συμφωνει και με την αναπαραγωγή και της σχετικής σημειολογίας από το συγκεκριμενο χυδαίο και πρακτοριστικο blog των δηθεν ανώνυμων bloggers-επιχειρηματιών, όπως για παραδειγμα φωτογραφίες με κατουρημενους σταυρούς, πραγμα το οποίο αποτελεί μερος του τελετουργικού των Ναϊτων Μασώνων (συμφωνα με όλες τις πηγες καθως και ντοκυμαντερ του ΣΚΑΪ-Δραssη). Δηλαδη οι Ναίτες Μασώνοι, οι προστατες του Ναού του Σολομώντα για να δηλώσουν την τυφλή τους υποταγή στην αδελφότητα υποχρεώνονταν να ουρισουν σε έναν Εσταυρωμένοκαι να συμμετάσχουν σε ομοφυλοφιλικά όργια.

Το οτι η Μασωνία δε, περιλαμβάνει στις ταξεις της και Ναϊτες Μασώνους φαίνεται εύκολα και από Μασωνική ιστοσελίδα web shopping.

Άλλα Μασωνικά συμβολα ειναι το κοκκινο τριανταφυλλο της "Σοσιαλιστικης" Διεθνους, το Ουρανιο Τόξο, το Περιστέρι, τα Τρίγωνα και οι Πυραμίδες, ο Σταυρός της Μάλτας κλπ.

Φυσικά όλοι αυτοί δεν λατρευουν κανένα Ιαχβέ ή Χριστό αλλά αποτελούν συγκερασμό διαφορων θρησκευμάτων στο φαίνεσθαι (γι αυτο και πολεμουν λυσσαλέα τα παραδοσικά θρησκευματα), στο εισθαι όμως προκειται για την λατρεία αρχαίων Βαβυλωνιακων Θεών η οποία επιβίωσε μέσω εκείνων των Ιουδαίων που αποστάτησαν από τον Ορθοδοξο Ιουδαϊσμό και εν συνεχεία με το χρήμα και την ακορεστη δίψα για εξουσία και παγκοσμια επικυριαρχία τον καπέλωσαν και τον χρησιμοποιούν ώστε να φαίνονται από θύτες κατα συρροήν γενοκτονιών, ως αθώα θύματα.

10 σχόλια:

Theoprovlitos είπε...

Ο Ψαρριανος ειναι εκεινο το Νεοταξικο σκυλί που αποκαλεσε στον ΣΚΑϊ-ΔΡΑSSΗ τον κοσμο που διαμαρτυρεται επειδη πεινά "αγανακτισμενους πελατες;"

Ο Κουβελης ειναι εκεινο το άλλο Νεοταξικο σκυλί που συνεργαστηκε με την Καπιταλιστική Ακροδεξια του Στεφανου Μάνου στους Δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης;

Άσχετο. Μηπως ξερει κανεις πόσο πουλιουνται τα σκυλιά στην αγορά; Τώρα με την κριση θα πρεπει να εχει και μεγαλη προσφορά.

Στέφανος είπε...

H Δημοκρατική Αριστερά του Κουβέλη υπερακοντίζει σε αντιχριστιανικές-αντιεκκλησιαστικές θέσεις ακόμη και τον Σύριζα.Προχθές εξάλλου κηδέψαν τον Κύρκο πολιτικά με βιολιά και φυσαρμόνικες. Μιλάμε για τέλεια περιφρόνηση στα ήθη, τα έθιμα και τις ταφικές παραδόσεις αυτού του λαού που, κατα τα άλλα, τον επικαλούνται συνέχεια! Για να μη μιλήσω για το λεξιλόγιο του Γρηγόρη Ψαρριανού όταν μιλάει για την Εκκλησία και τους Επισκόπους....

Theoprovlitos είπε...

Η "Δημοκρατική" "Αριστερα" ειναι θυγατρική της Μασωνιας και του ακραιου καπιταλισμου. Απλά η Εβραιομασωνικη επιχειρηματικοτητα ανοιξε και ενα μαγαζι για τους αφελεις που είτε νομιζουν οτι το κομμα αυτο ειναι αριστερο είτε ειτε νομιζουν οτι ειναι οι ιδιοι αριστεροι.

Το καθαρματακι δε το Ψαριανο, τον εχω ακουσει ο ιδιος να αποκαλει στο καναλι ΣΚΑΪ-ΔΡΑSSΗ τον κοσμο που διαμαρτυρεται "Αγανακτισμενους πελατες". Τετοιο καθαρμα δηλαδη.

Οπως θα ειδες πιθανον και εσυ φροντισε να ενηεμρώσει ο ίδιος τα αφεντικά του και τους συναδελφους του για το ρατσιστικο παραλυρημα του κατα του αγιασμου στα σχολεια -ενω παριστανει τον πολυπολιτισμικο.

Μαλιστα το αναπαραγει ως σημαντικη ειδηση και το ΑΦΑΝΟΥΣ ιδιοκτησιας ιντερνετικο ειδησεογραφικο πορταλ NEWS247.

Ελα μου ντε όμως που το ειδησεογραφικο αυτο πορταλ ΔΕΝ ειναι και τοσο ανωνυμο αλλα προσκειται στον όμιλο της κας Κουρτογλου, μαγειρισσας γκαλοπ και ακροαματικοτητων των ΜΜΕ στο πελατολογιο του οποίου είναι και η Μπακογιαννη, η Siemens-Δραssη και το ΔΝΤ, συμφωνα με το Troktiko λιγες μερες πριν δολοφονηθει.

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_7134.html

Με πγιανjεις;

Ανώνυμος είπε...

Άντε βρε ατιμούλη, πάλι δικαιώνεσαι...και η νεόκοπη πρωθυπουργός της Δανίας ανήκει στην...φυλή...άντε, κανένα κράτος να μη μείνει παραπονεμένο..

Emeritus

Theoprovlitos είπε...

Και της Δανιας?

Θα μου διεφυγε...

Της Νορβηγιας παλι οχι.

Theoprovlitos είπε...

Εισαι σιγουρος ομως? Δεν εχω καποιο στοιχειο. Αυτυο που σιγουρα ξερω ειναι οτι ο προεδρος της Ισλανδιας πριν φαληρησει η χωρα του παντρευτηκε οχι μονο Εβραια αλλα μαλιστα Ισραηλινή!

Ανώνυμος είπε...

Της Νορβηγίας όχι;;;Χαχαχα, νέε μου, είσαι βαθειά νυχτωμένος. Πάρε μια όμορφη φωτογραφία της Nini Stoltenberg, αδελφής του πρωθυπουργού και τελειωμένη χασικλού, δες την καλά και δεν θα χρειαστεί να ψάξεις τίποτε άλλο. Η πίστη της διαγράφεται στο κρεμαστάρι που φορεί..

http://4.bp.blogspot.com/-5pVc_z8RNHU/Ti_I2guIkDI/AAAAAAAATLg/MSIlHkHLcnE/s1600/0000%2B4.jpg


Emeritus

π Παντελεήμων Kρούσκος είπε...

Αγαπητέ Θεοπρόβλητε, πότε θα ξανάρθεις κατά εδώ να σε δούμε καλύτερα;



Το παράδοξο αγαπητέ μου, θα ήταν το αγαπημένο ιστολόγιο του γενναίου πρωθυπουργού μας να ήταν το δικό σου. Καθόλου δεν μας εξέπληξες.

Καλό χειμώνα

Theoprovlitos είπε...

περασα κανα δυο φορες ως κομητης απο το ναο αλλα δεν σας πετυχα. Πετυχα ομως να αγαπησουν οι Φινλανδοι την Καλυμνο τοσο πολυ που κανουμε τωρα σχεδια να υλοποιησουμε στο νησι σεμιναρια βυζαντινης μουσικης, ελληνικης γλώσσας κλπ.

Τους ξεπατωσα βεβαια, αφου ανεβηκαμε μεχρι στο Σταυρο στο Καντουνι και στο Παλιοχριστιανικο βαπτιστηριο.

Δυστυχως το προγραμμα ηταν υπερπληρες. Αλλα ειχε τεραστια επιτυχια.

Καλο Χειμωνα. (Για να δουμε...)

Theoprovlitos είπε...

Emeritus

Εννοω οτι δεν μου διεφυγε οτι της Νορβηγιας ειναι εβραιος όπως μαλλον και ο τεως της Φινλανδιας ο Ahtisaari ο οποιος τους κουβαληθηκε απο την Νορβηγια και αλλαξε το ονομα του από Jacobsen σε Ahtisaari για να μοιαζει με Φινλανδικο.

Η κα Stoltemberg παντως κουκλαρα...