20/9/11

ΜΑΣΩΝΟΙ vs ΙΟΥΔΑΙΩΝ


ΤΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ "ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ"

Ειναι γεγονος ότι οι Εβραίοι υπήρξαν ένας μοιραίος λαός για την ανθρωπότητα όπως και οι Έλληνες, αλλά για διαφορετικους λόγους. Βέβαια ο όρος "Εβραίοι" ή "Έλληνες" εμπεριέχει μια γενίκευση αφού τους χρησιμοποιούμε κατά το δοκούν όποτε θέλουμε να αναφερθουμε αρνητικά ή θετικά σε κάποια χαρακτηριστικά του πολιτισμού τους, ή περιόδους της ιστορίας τους. Και αναλόγως ποιό είναι το ζητούμενό μας, τους ηρωοποιούμε ή τους δαιμονοποιούμε.

Μια μελέτη της ιστορίας και του πολιτισμου των Ελλήνων ή της Παλαιας Διαθηκης εύκολα θα αναδειξει οτι αμφοτεροι οι λαοί είχαν φωτεινες και σκοτεινες πλευρες. Δηλαδη με ευκολία υπεΡτονιζουμε το μεγαλείο του Έλληνα Μεγα Αλεξανδρου αλλά κρυβουμε κάτω απο το χαλί τα σημερινά μας χάλια. Προβαλουμε το Σωκρατη και αποκρυπτουμε ότι καποιοι τον έβγαλαν από τη μέση, όπως και το Χριστό. Στεκομαστε στο επιφανειακό κάλλος των αγαλμάτων και κανουμε ότι μας διαφευγει οτι ο Διας ήταν βιαστής, παιδόφιλος, η Ήρα μια εκδικητική Κατινάρα κλπ. και οτι η πλεμπα θεοποιούσε διαφορες δυνάμεις της φύσης τις οποίες αφού τις προσωποποιούσε τους προσεδιδε και τα παθη της.

Το ίδιο έγινε βεβαια και στον Χριστιανικο κόσμο - όπως εύστοχα επισημαινει και ο Ιωάννης Παναγιωτόπουλος στο έξοχο και βραβευμένο βιβλίο του "Τα Επτα Κοιμισμενα Παιδια" - με  προσωπα και πραγματα τα οποία στιγματισαν την ιστορία. Με δύο τεραστιες διαφορες βεβαια που δεν τις αντιλαμβανονται ή προσποιούνται πως δεν τις αντιλαμβανονται οι πολέμιοι των Χριστιανων:

Η πρωτη διαφορα εγκειται στο ότι όσο καθαρμα και να υπήρξε καποιος η μετάνοια ή μια πραξη αλτρουϊσμου τον περνα από το ενα στρατοπεδο στο άλλο. Δεν ειναι δηλαδη ο "προτερος έντιμος βιος" που καθιστα καποιον άξιο της σωτηριας. Η μετανοια σε αλλα θρησκευματα υποκαθισταται από την εξιλέωση και την εξαγορα.

Η δευτερη διαφορα έγκειται στο οτι στον Χριστιανισμο ΔΕΝ εισαι οτι δηλωσεις. Μπορεις να υποκρινεσαι και να προσποιεισαι, να φορας ακομα και αρχιερατικα άμφια, αλλα ο Κριτης ειναι άλλος. Τουναντιον σε άλλα θρησκευματα, η εφαρμογη ενος τυπικου και μια απλη ομολογια πίστης κατα κανονα είναι αρκετη για να σε κάνει οπαδό της.Ενίοτε δε και το περιβαλλον στο οποιο γενηθηκες.

Στον Ιουδαϊσμό εδω και αιώνες υπήρχαν οι κατ' ονομα Ισραηλίτες όπως στην Αιγυπτο και την Βαβυλώνα. Μεταξυ των ακολουθων του Μωσυσή υπήρχαν εκεινοι που υιοθετησαν και ενστερνισθηκαν Αιγυπτιακους και Βαβυλωνιακους θεούς. Θυμιζω την ταραχη του Μωϋση όταν τους συνελαβε να λατρευουν ένα βόδι (απλή συνωνυμία με τον Παπανδρεου) ή τον Προφητη Ηλία που πήρε τα όρη και τα βουνα επειδη δεν άντεχε να βλέπει την παρακμη και την κραιπαλη του Εβραϊκου λαού. Μαλιστα, ας μη ξεχναμε πως μετά το θανατο του Δαυϊδ οι Εβραίοι χωριστηκαν σε δύο βασίλεια. Του Ισραηλ, όπου χωροστατουσε η Ιεζαβελ και όπου επικρατούσαν τα ήθη (που προβαλει  κατα κορον το Mega και το Skai-Drassi) και του Ιουδα που παρεμεινε πιστό στον Ενα και τον Όντα Θεό. Ήταν τοτε που η λατρεια άλλων θεών, Βαβυλωνιακών και Ασσυριακών εισηχθησαν στον Εβραϊσμο αλλά και από τον Ελληνογενη Γνωστικισμό. Αυτος ακριβως ήταν ο λογος της άνωθεν εντολης των μη επιμειξιων με άλλους λαους των Εβραιων. Η διαφυλαξη της Αληθειας. Ασχετως αν αργοτερα εξεπεσε σε έναν ρατσιστικο εθνοφυλετισμό όταν η Αληθεια χαθηκε.

Το θρησκευτικο, συγκριτιστικό τερατούργημα αυτό σε συνδυασμό με τον εθνοφυλετισμο των Εβραίων και την αναμονη του Μεσσία που θα τους καθιστουσε άρχοντες του κοσμου ήταν και η αρχη της Εβραιομασωνίας η οποία εμπεριεχει στοιχεία Βαβυλωνιακα (την λατρεια της Ασταρτης-Αφροδιτης-Εωσφόρου, την καμπαλιστικη αστρολογια κλπ), Ιουδαϊκα (τον Μεσσιανισμο) και Ελληνιστικα (τον Γνωστικισμό και τον Νεοπλατωνισμο)

Ο ερχομος του Χριστου προξενησε την εχθροτητα εκεινων ακριβως που φαντασιονωντουσαν τον Μεσσια τους όχι σαν εναν υπερφυλετικο Σωτηρα υπερανω χρηματων και ανθρωπινων εξουσιων, αλλά ως ενα επιγειο άρχοντα με πολυ χρημα και εξουσια το οποίο θα μοιραζοταν με τους λιγους και εκλεκτους και θα επεβαλε μια νεα ταξη πραγματων στην ενοποιημενη ανθρωποτητα.

Δεν σημαινει αυτο ότι όποιος Εβραίος δεν αποδεχθηκε το Χριστο ήταν και κατα αναγκη αντιχριστος, (οι λαοι ευκολα ποδηγετουνται από τις θρησκευτικες τους ηγεσίες) όμως όσοι ήσαν εκ πεποιθησεως αντιχριστοι ειχαν καθε λογο να μισουν το Χριστό που τους στερησε την χαρα να κολυμπουν σαν το Σκρουτζ σε Σολομώντεια πλουτη των 666 σικλων χρυσυ κατ ετος..

Εκτοτε το κομματι εκεινο των Εβραίων που πρωτα αρνηθηκε τον Ιαχβε και ενσυνεχεια το Χριστό-Ιαχβε παλευει με καθε θεμιτο και αθεμιτο τρόπο να επικρατησει στην ανθρωπότητα επικρατώντας πρωτα στον ίδιο τον λαό του ώστε να τον ποδηγετήσει, να τον μανιπουλαρει και να τον μετατρεψει σε υποτακτικους του ψευδομεσσία που εκεινοι οραματιζονται.

Περαν απο το Μωϋση και τον Ηλία, τον Ιωνά και τους Προφήτες που φώναζαν κατα περιοδους για το καταντημα του Εβραϊκου λαού, κατα τους τελευταίους 2-3 αιώνες - κυριως δε από την εμφανιση του ψευδομεσία αντιχριστου Σαμπετάι Ζεβι, πατερα του θρησκευτικου συγκριτισμού (αφου οι οπαδοι του προσχωρησαν στον Ισλαμισμο και στον Χριστιανισμο ώστε να ενταχθουν στις τοπικες κοινωνιες διαβρωνοντας τις)  - οι Εωσφοριστες-Διαφωτιστες προσπαθουν να αλλοτριωσουν τον Εβραϊκο λαό και να εξαφανισουν τον χριστιανισμο απο προσωπου γης ώστε να επιβαλουν το "μεσσιανικο" τους συστημα και την παγκοσμια κυβερνηση τους, η οποια προφανως θα εχει και εναν παγκοσμιο κυβερνητη. Περι global management εξ αλλου ομιλησε και ο George Papandrew (απλή συνωνυμια με το προαναφερθεν βόδι) στην συνοδο του ΟΗΕ.

Δυστυχως τα Βαλκανια είχαν την ατυχία να αποτελουν την γενέτειρα του συγχρονου Εωσφορισμου-Μασωνίας, ξεκαθαρα Εβραιογενους προέλευσης. Μαλιστα ο αξονας Χανιά-Θεσσαλονικη σε τριγωνο με το Λιβορνο ήταν εκεινος που εθεσε σε λειτουργια τους μηχανισμους αλλοτριωσης του Εβραϊκου λαού και της μετατροπής του από αφοσιωμενους οπαδους του Ιαχβε σε υποτακτικους μιας χούφτας μισανθρωπων που ευθυνονται για την γενοκτονια πολλών λαών της περιοχης μας και της ανθρωποτητας γενικοτερα.

Επειδη η γενικευση και η ομαδοποιηση ειναι απάνθρωπη, όσο και αν εχουν όλοι ενα ποσοστο συνευθυνης και συμμετοχής σε αυτους τους μηχανισμους (με τον ιδιο τροπο που και οι Ελληνες υπηρξαν ενεργοι ή παθητικοι αποδεκτες του κοματικου συστηματος που εφερε την Ελλαδα σε αυτα τα χαλια τοτε που ουρλιαζαν με πλαστικες σημαιες στα μπαλκονια των φαυλων) θα προσπαθησουμε να αναδειξουμε

Α) οτι η πλειοψηφια των Εβραιων ήταν εξαθλιωμενα φτωχαδακια

Β) οτι μια μικρη καστα Εβραιομασωνων Εωσφοριστων τούς καπελωσε και οικειοποιηθηκε όλον τον πλουτο των Βαλκανιων με τελευταιο θυμα τους την Ελλαδα του 2011. Ειναι εκεινοι δε που ευθυνονται για την διαλυση της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας και της Γιουγκοσλαυιας, για το Μακεδονικο, για τις γενοκτονιες των Ελληνων, των Ποντιων, των Αρμενιων, των Σερβων και των... Εβραιων τους οποίους ως παρακατιανους οι ιδοι εκδιωξαν και τους επανατοποθετησαν ως πιονια στην Παλαιστινη σε αγαστη συνεργασια με τις ναζιστικες αρχες.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ότι ακόμη υποστηρίζεις πως υπάρχουν άδολοι Εβραίοι, είναι αγαστή αδυναμία σου. όλοι είναι συνεργοί, ακόμη και ο ασημαντότερος.
Σημειώνω:γιατί δεν σημειώνεις (αφού σου αρέσει η Π.Δ.) τη διάβρωση του άριου περσικού κράτους από τον Μορδεχάι και την πόρνη (αυτό δεν εννοούμε με το "παλλακίδα";)ανηψιά του, την ύπουλη ανάρρυση των Εβραίων στην εξουσία και τη σφαγή (από τους Εβραίους) περίπου 70.000 Περσών;Αυτό δεν γιορτάζουν στη γιορτή μίσους ονόματι πουρίμ;
Επίσης, πολλά από όσα γράφεις είναι απλά εικασίες. Πιθανότερο είναι να μην υπήρξε καμιά διαίρεση σε 2 βασίλεια και πολλά από τα γραφόμενα γεγονότα να είναι απλά μούφες. Συνιστώ το The invention of the Jewish people του Schlomo Sand, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ.
Α, ο Ηλίας δεν ήταν αυτός που έσφαξε με τα χεράκια του καμιά 700ριά ιερείς του Βάαλ;
Σταμάτα να τους υποστηρίζεις, δεν αξίζει.

Emeritus

Theoprovlitos είπε...

Μηπως υπερβαλλεις λιγακι... πολυ? Δεν ηταν σφαγεας και ο Μεγας Αλεξανδρος?

Δεν αλληλοεξοντωνοντουσαν σε πολεμους μεταξυ τους οι Ελληνες? Ολοι εναντιον όλων?

Σε επιασε ξαφνικα πονος να υπεραμυνθεις των Περσών που ήταν και ο μονιμος δικος μας βραχνάς?

Παλι, θα υπερασπιστουμε τον Βααλ στον οποίο γινοντουσαν μεχρι και ανθρωποθυσιες και ειναι ενας εκ των Θεοτητων που εξακολουθουν να λατρευονται στην Μασωνια? Μην υπερβαλλεις και μη μεροληπτεις. Να κατηγορουμε τους Εβραιους για αυτα που οντως εκαναν όχι ετσι γενικως και αοριστως. Εκτος των άλλων γινομαστε ΚΑΙ αναξιποιστοι στην κριτικη μας.

Theoprovlitos είπε...

Σχετικά με το βιβλιο που αναφερεις του Sand, αν καταπιαστουμε και με το κατα ποσον οι Ελληνες ηταν ενα ενιαιο φυλο, ιδιαιτερως δε οι νεοελληνες θα κοντεψουμε να αποδεχθουμε την θεωρια του Φαλμεραυερ η οποια δνε ξερω και ποσον αβασιμη ειναι.

Απλά προσωπικα την Ελληνικοτητα δεν την συνδεω με φυλετικη ομοιογενεια ή γονιδια και συνεπως θεωρω και τν Σλαβο και τον Αρβανιτη Ελληνα αρκει να ειναι μετοχος της ημετερας παιδειας.

Ανώνυμος είπε...

Εκεί που πάω να σε θαυμάσω, πετάς κάτι απίθανα πράγματα, ειλικρινά. Ο προφήτης Ηλίας δεν ήταν στρατηλάτης & ο Μ.Αλέξανδρος δεν είναι άγιος της Εκκλησίας μας. Φοβερή η δικαιολογία σου για τους ιερείς του Βάαλ. Τι διαφορετικό έκανε ο Ηλίας από αυτούς τότε;Απλά οι Εβραίοι είχαν τη συνήθεια να ΣΦΑΖΟΥΝ όποιον λαό δεν μπορούσαν να κατακτήσουν εκ των έσω, όπως οι Πέρσες. Το περσικό παράδειγμα το ανέφερα ως υπόδειγμα διάβρωσης μιας κοινωνίας με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν σήμερα και περιγράφεις έξοχα.
Το ότι είσαι Έλληνας σαφώς και δεν έχει να κάνει με την παιδεία μόνο αλλά ΚΑΙ με τη φυλή και τα γονίδια:ομόαιμον, ομόγλωσσον, ομόδοξον, δεν το είπα εγώ αλλά ο Ηρόδοτος. Ελληνική Παιδεία έχει και ο Μόσσιαλος και ο Ζακ Κοέν. Αλλά βλέπεις πως υπερισχύει το γονίδιο.

Ομόδοξοι είμασταν (Αν. Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία) αλλά επειδή έλειπαν τα άλλα δυο (ομόγλωσσο, ομόδοξο))διαλυθήκαμε. Για ποιο λόγο φτάσαμε ως εδώ; Ένας από τους λόγους είναι πως ποτέ δεν προστατέψαμε τη φυλετική μας συνέχεια.

Emeritus

Ανώνυμος είπε...

όσο για τον Sand, περιγράφει αυτό ακριβώς που περιγράφεις και εσύ:το καπέλωμα των άσχετων Εβραίων, που, αν και δεν ελιχαν καμιά φυλετική σχέση μεταξύ τους(από Χαζάροι μέχρι Μαροκινοί), η σιωνιστική βιβλιογραφία τους "έφτιαξε" απογόνους του...Ιακώβ, έστι ώστε να υπάρχει μια φυλετική δήθεν συνέχεια απευθείας από τους Πατριάρχες!Το πέτυχαν όμως και ο μέσος Εβραίος νομίζει πως είναι το τρισέγγονο του (άλλου μεγάλου σφαγέα) Jeschoua Nabi.

Emeritus

Theoprovlitos είπε...

Emeritus,

Μα τωρα σοβαρολογεις και παρομοιαζεις το Θεο των Εβραιων με τον Βααλ. Η εισαι της αποψης των Μαρτυρων του Ιαχωβα οτι αν μας επιτεθει ενα αλλοδοξο εθνος θα πρεπει να καθομαστε με σταυρωμενα τ χερια. Ο Ηλιας πηρε τα ορη και τα βουνα για να γλυτωσει από την παρακμη των Βααλιστων. Ε οχι και ο Βααλ το ιδιο με τον Γιαχβε! Ο πολεμος ειναι πολεμος. Δεν κρινεται καποιος οταν πολεμα επειδη ευρισκετι σε αμυνα (οπως οι Σερβοι) αλλα εν καιρο ειρηνης, όπως οι Εβραιομασωνοι.

ΟΙ Περσες δεν εσφαξαν? Οι Ελληνες δεν εσφαξαν? Ξερεις εσυ κανενα λαο που να υπαρχει ακομα σημερα και που δεν εσφαξε σε μια συρραξη. Εντελως προκατειλημενη η κριτικη σου σε αυτο το θεμα.

Το ομοαιμον δεν το υποστηριζω καθολου. Δεν με απασχολει καθολου. Ελαχιστα μεταφερονται με το αιμα απο γεννεα σε γεννεα. Για την ακριβεια μονο η Μεσογειακη Αναιμια. Αυτοι που αναφερεις, ο Μοσσιαλος, ο Ραγκουσης και σια ΔΕΝ ειναι συμεμτοχοι της ημετερας παιδειας απο τη στιγμη που επικρατει επανω τους η Εβραϊκη φιλοχρηματία και η δολοπλοκια. Και ας εχουν ελληνοποιησει τα ονομα τα τους. Για την ακριβεια εγω προσωπικα θεωρω συμμετοχο της ημετερας παιδειας (με την ευρυτερη εννοια και οχι την σχολικη) ενα συνολο πραγματων ενα βασικοτατο εκ των οποιων ειναι η Ορθοδοξη πιστη. Ο Μουσουλμανος για παραδειγμα μετοχος της ημετερας παιδειας δεν προεκειτια να γινει ποτε. Ενδεχομενως και ο Εβραιος, ο Αρβανιτης όμως, ο σλαυος και ο Βλαχος βεβαιως και ειναι ήδη μετοχος της ημετερας παιδειας. Κι ας μιλανε ακομα στο Μετσοβο Βλαχικα ή στην Ανδρο Αρβανιτικα - όπως η Μπουμπουλινα.

Κατα συνεπεια με το ιδιο σκεπτικο τι συμμασια εχει αν καποιος ειναι Μαροκινος ή Λιθουανος. Απο την στιγμη που ειναι Εβραιος αποτελει ενα θρησκευτικο μορφωμα. Επομενως άστοχη η επιχειρηματολογια του Sand. Η δημιουργια του κρατους του ΙΣραηλ δεν καταρριπτεται διολου με αυτοτο σκεπτικο, διοτι ανεκαθεν υπηρχαν και καποιοι παραδοσιακοι Εβραιοι στην περιοχη οι οποίοι βεβαια ειδαν τους εποικους με κακο ματι.

Οι ιδιοι παντως οι Εβραιοι εχουν μανια με την διαπιστωση εξ αιματος της εβραΙκοτητας καποιου οπως και στην ταινια Meet the Fockers 3 όπου εξευτελησαν το Robert de Niro κανοντας του τεστ DNA να δουν αν εχει εβραικο αίμα.

Ας μην ξεπεφτουμε λοιπον κι εμεις στο δικο τους επίπεδο. Ο καθενας εχει δικαιωμα να αυτοπροσδιοριζεται.

Μεσα σε ολα ομως και λογω γενικευσης και προκαταληψεις σου διαφευγει ενα αλλο εγκλημα της Εωσφορομασωνιας: Οτι οι περισσοτεροι Εβραιοι που βρεθηκαν Ισραηλινοι πολιτες δεν ειχαν ΚΑΜΜΙΑ διαθεση να βρεθουν στην αραπια.

ΑΝ δηλαδη γινοταν ποτε η Τουρκια Ελληνικη θα σηκωνοσουν εσυ να πας να εγκατασταθεις στο Ντιγιαρμπακιρ οικειοθελως?

Ανώνυμος είπε...

Γράφεις:"ο καθένας έχει δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεται". Προφανώς δεν θα έπαιρνες στα σοβαρά κάποιον μαυρούκο (αλά Γκάνα) αν θα σου έλεγε πως είναι Σουηδός! Γιατί; Διότι υπάρχει ακόμη ο φυλετικός προσδιορισμός και πρέπει να διατηρηθεί. Αν η Ελλάδα κυριαρχείται από ασιάτες η ελληνική παιδεία, που ΄θεωρείς παράγοντα ελληνικότητας, θα πάει περίπατο. Και στην κρίσιμη ώρα, που έρχεται σύντομα, θα δεις πως δεν υπάρχει καμιά "ελληνική παιδεία" που να ενώνει τους αλλόφυλους παρά μόνο τους ομόφυλους, έστω και σε επίπεδο φαντασίωσης. Αυτός ήταν και ο λόγος της μαλθακής μας κρατικής ύπαρξης ως σήμερα: η απουσία φυλετικής σχέσης.
Δες τους Πόντιους:
μετά τα πρώτα χρόνια του ξεριζωμού, προσπαθούσαν να μην είναι φυλετικά εξώγαμοι, ακόμη και αν αυτό άγγιζε το γελοίο. Είναι ρατσιστές (με την έννοια του συρμού);Φυσικά και όχι, απλά ενδόμυχα νοιάζονταν για τη συνέχεια του αίματος. Τώρα βέβαια αυτό έχει εκλείψει αλλά είναι ένα καλό παράδειγμα του πόσο σημασντικό ρόλο παίζουν τα γονίδια. Αν μια ομάδα δεν έχει ΚΑΙ φυλετικούς δεσμούς, όλοι οι υπόλοιποι (δεσμοί) σπάζουν αργά ή γρήγορα. Δεν υπάρχει απλά "λαός" αλλά "πληθυσμός".

Emeritus

Theoprovlitos είπε...

Χρησιμοποιεις εσκεμενα το πλεον ακραιο παραδειγμα. Αλλα δεν θα απαντησω γιατι πρωτα οι ΙΔΙΟΙ οι Σουηδοι εχουν ξεπλυμενη εθνικη ταυτοτητα. Επομενως τι ειναι αυτο που θα καθιστουσε εναν μαυρο ή ενα ασπρο π.χ. Λεττονο, Σουηδο?

Οι Ασιατες και οι λοιποι που λες δεν ΘΕΛΟΥΝ να ελληνοποιηθουν και ουτε και προκειται. Ομως δεν ποσοι νυν Ελληνες εχουν ξενικα επονυμα που μαρτυρουν μη Ελληνικη καταγωγη και σημερα ειναι Ελληνοπρεπεστατοι. Οι συγκεκριμενοι που λες δεν αυτοπροσιδοριζοντια ως Εληνες ή αν το κανουν το κανουν προφανως για λογους ωφελιμιστικους.

ΑΥτο που σε κανει ελληνα - ακομα και αγραμματο - ειναι μια συγκεκριμενη κουλτουρα. Αν ο αλλος την εχει ενστερνησθει και την βιωνει θα του πω εγω οτι δεν ειναι ελληνας τη στιγμη μαλιστα που υπαρχουν χιλιαδες αλλοι με ανθελληνικη ή ξενομανη συνειδηση και ας ειναι εξ αιματος Ελληνες ανανταν μπαμπανταν?