12/9/11

ΠΟΙΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 2 ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 16 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ;


ΦΘΙΝOΠΩΡΙΝΟ ΚΟΥΪΖ ΙΙ

Τον περασμένο Ιούλιο έπεσε σύρμα ότι κάποιοι γνωστοί-άγνωστοι, πλην όμως σεσημασμένοι αντίχριστοι και μισέλληνες, είχαν εξαφανίσει ολόκληρη παράγραφο από την ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων η οποία αναφερόταν στο άρθρο 16 του Συνταγματος περί εθνικής και θρησκευτικής παιδείας.

ΑΡΘΡΟ 16, παράγραφος 2: H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.


Όντως πολλοί μπήκαν στην ιστοσελίδα της Βουλης και το διαπίστωσαν ιδίοις όμμασιν. Το νεο μαθεύτηκε γρήγορα μεσω των διαδικτυακών τόπων κοινωνικής δικτύωσης μεχρι που από στομα σε στόμα και λόγω γενικής δυσφορίας οι γνωστοί άγνωστοι αντιχριστοι και μισέλληνες το επανέφεραν.

'Ολως συμπτωματικά πάντως οι διαχειριστές της ιστοσελίδας της Βουλης των Ελλήνων, στους οποίους ανατέθηκε με αδιευκρίνιστα κριτήρια η κατασκευή ενός τόσο σοβαρού εγχειρήματος - αφού όχι μονο εχουν στα χερια τους  κρατικά κείμενα αλλά θα μπορουσαν και να υποκλέπτουν την ηλεκτρονική αλληλογραφία των Ελλήνων βουλευτών ακόμα και του πρωθυπουργού κου Κωστα Καραμανλή - ανήκουν σε συγκεκριμένο πολιτκικό χώρο και μάλιστα πολιτικό κόμμα. Για να σας βοηθήσω, ούτε πολύ δεξια ούτε πολύ αριστερά στο φαίνεσθαι αλλά ακροδεξιά στο είσθαι. Σταθερά ανθελληνικά παντως.

ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚOYN ΟI ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤEΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;

ΛΥΣΙΣ
Γυρίστε την οθόνη ανάποδα.









ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!


8 σχόλια:

Theoprovlitos είπε...

Oh la la
tres chic


Δράση
Το πάρτι του Μαρκουλάκη και οι υψηλοί καλεσμένοι

Ενα πάρτι «to know us better» ήταν, σύμφωνα με τον επιχειρηματία και μέλος του νεότευκτου κόμματος της «Δράσης», κ. Γιάννη Σφηνιά, το κοκτέιλ φίλων του κόμματος, που συγκεντρώθηκαν στο «Πόλις» την περασμένη Δευτέρα το βράδυ. Φυσικά ποιος θα έλεγε «όχι» σε πρόσκληση που στέλνει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, αφού ο λαμπερός ηθοποιός και ιδρυτικό μέλος της κίνησης ήταν αυτός που είχε την ιδέα της βραδιάς.

«Καλέσαμε φίλους που έχουν έναν κύκλο επιρροής, για να ακούσουν για τη "Δράση" και να διαδώσουν το μήνυμά της», λέει στο «Εθνος της Κυριακής» ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Στην ουσία επρόκειτο για το πρώτο δημόσιο κάλεσμα των φίλων της «Δράσης», που φιλοδοξεί να κερδίσει μια καλή θέση στο βάθρο των ευρωεκλογών 2009.

Ενωμένες οι δυνάμεις του Στέφανου Μάνου, του Βασίλη Κοντογιαννόπουλου και του Γιάννη Μπουτάρη, αποφάσισαν να επιχειρήσουν ένα νέο άλμα στην πολιτική και το ξεκίνησαν με ένα ποτό σε μια ανοιξιάτικη ταράτσα της Αθήνας.

Πέρασαν περισσότερα από 200 άτομα από το «Πόλις» και από τις 9 το βράδυ μέχρι και τις 12 που διήρκεσε το πάρτι τα καλλιτεχνικο-πολιτικά πηγαδάκια... άναψαν!

Ο Διονύσης Σαββόπουλος με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Θοδωρής Αθερίδης με τη Σμαράγδα Καρύδη, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τη Βίκυ Βολιώτη και τη σεναριογράφο Μιρέλλα Παπαοικονόμου ήταν μερικά από τα «αστέρια» της βραδιάς που βρέθηκαν πλάι στη βιτρίνα της «Δράσης», τον Κ. Μαρκουλάκη.

Τα «πηγαδάκια». Στα ίδια πηγαδάκια ήταν και ο Χρύσανθος Πανάς, ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης, ο Απόστολος Δοξιάδης, ο Χρήστος Χωμενίδης, ο αρχιτέκτων Κων. Αλεξάκος, ο κτηματομεσίτης Γ. Μοσού, οι ηθοποιοί Κατερίνα Λάγγη και Γιώργος Λυκιαρδόπουλος, η Τίνα Κοντογιαννοπούλου, κόρη του πρώην υπουργού, και τα ανίψια του αείμνηστου εφοπλιστή Παντελή Σφηνιά, ο Γιάννης και η Μικαέλα.

Οι επώνυμοι καλεσμένοι, φυσικά, δεν αποκάλυψαν εάν θα ψηφίσουν τη «Δράση», όμως οι παρουσίες τους, αν και ήταν φειδωλές λόγου, έκαναν χαρούμενους τους ιδρυτές του κόμματος.

Οι διοργανωτές της βραδιάς, αφού ενημέρωσαν τους φίλους τους για το τι πρεσβεύουν, δέχτηκαν καταιγισμό ερωτήσεων για τον δρόμο που θέλει να χαράξει η νέα τους επιλογή.

Ενα παράξενο σμίξιμο παλαιών πολιτικών, που όμως κατά καιρούς πήγαν κόντρα στο κατεστημένο των κομμάτων τους, με τραγουδιστές και ηθοποιούς... σε «κόντρα ρόλους». Ο χρόνος θα δείξει εάν τα υλικά της πρωτότυπης συνταγής θα «δέσουν» ή όχι.

Theoprovlitos είπε...

http://news.kathimerini.gr/4Dcgi/4Dcgi/_w_articles_civ_11_08/01/2002_12361


Οι μετοχές της Nέας Oικονομίας
Tα καλά νέα, αν και σε περίοδο εκπτώσεων, δίνουν μια «ανάσα» στις μετοχές της Nέας Oικονομίας

Φώτης Kόλλιας

Περισσότερες από 100.000 διανομές την ημέρα πραγματοποιούσε κατά τη διάρκεια των εορτών το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο της αμερικανικής Amazoν στη Γερμανία. Στην Eλλάδα, το αντίστοιχο βιβλιοπωλείο greekbooks.gr πώλησε περισσότερα από 1.500 βιβλία μέσα στον Δεκέμβριο, μήνας που υπήρξε ο καλύτερος της χρονιάς με έσοδα περί τα 10 εκατ. δραχμές (29.350 ευρώ). O κ. Γιάννης Σφηνιάς, διευθύνων σύμβουλος της Greek Geeks A.E. που λειτουργεί το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο εκτιμά ότι φέτος υπήρξε και στην Eλλάδα σημαντική αύξηση των πωλήσεων μέσω του Διαδικτύου, παρά το γεγονός ότι η σχετική αγορά παραμένει μικρή για τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Σχεδόν όλες οι μεγάλες εταιρείες που λειτουργούν ηλεκτρονικά καταστήματα ανά τον κόσμο έχουν ήδη ανακοινώσει ότι υπήρξε σημαντική άνοδος των πωλήσεών τους κατά τη διάρκεια των εορτών, η οποία στηρίχθηκε κυρίως στις μεγάλες εκπτώσεις που προσέφεραν. Tα συγκεκριμένα νέα έρχονται σε μια περίοδο έντονων προβλημάτων για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Διαδίκτυο και προσέφεραν «ανάσα» στις μετοχές της Nέας Oικονομίας.

Ανώνυμος είπε...

Το δίδιμο Ροιδη είναι μασώνοι πληρωμένοι πράκτορες της σια. Να μην το διαφημίζει κανείς καν έμεσα. Να πάψουμε κάθε αναφορά.
Γιώργος

Theoprovlitos είπε...

Προφανεστατα και ειναι Γιωργο, δεν μας απασχολουν τοσο αυτοι. Αυτο ομως που θα επρεπε να ξερουμε ειναι ποια ειναι τα σχεδια της Εβραιομασωνιας στην Ελλαδα και ποιος ο σκοτεινος της ρολος τα τελευταια 120 χρονια και σημερα. Και κυριως τι επιδιωκουν.

Theoprovlitos είπε...

Το Μασωνικο κολλεγιο που σπουδασε ο Ροιδης... αντιτρομοκρατια και δειχειρηση ιστοσελιδων. Προσεξτε τα συμβολα στο λογοτυπο του student centre

http://www.abdn.ac.uk/newstudents/international/

Theoprovlitos είπε...

Προσεξε οτι το εν λογω πανεπιστημιο της Σκωττιας (Σκωττικου κλίματος) εκδιδει και την Σκωττικη εκδοση της κοπροφυλλαδας της Εβραιομασωνιας New York Book Review η Ελληνικη εκδοση της οποίας εχει ανατεθει στον ομιλο Ροιδη-Βασιλακη. Καταπτυστη, αντιχριστιανικη και ανθελληνικη αρθρογραφει σε αυτην και ο Αβραντινης ο αντιδημαρχος Αθηνων του Στεφανου Μανου με κειμενο που με διφορουμενη γραφη αμφισβυτει την Ελληνικοτητα της Μακεδονιας, την οποια πρωτη αμφισνβητησε ο ομιλος Αλλατινη(Μανος) Καρασσο (Μανος) και Μοδιανο.

Theoprovlitos είπε...

Σε αλλο παρακλαδι του ιδιου πανεπιστημιου το Ε παραποιημενο ως S.

http://www.abdn.ac.uk/elphinstone/

Theoprovlitos είπε...

Ο Μασωνικος διαβητης στο κολεγιο του Αμπερντην.

http://www.abcol.ac.uk/courses/part-time/