9/9/11

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΚΟΥΪΖ


ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΑΙΡΟ

Το ιστολογιον μας λογω υποχρεωσεων και έλλειψη χρονου δεν μπορει να γραφει με συνεπεια μακροσκελη άρθρα, πλούσια σε παραπομπές και στοιχεία. Επειδη όμως εσείς, το κοινό μας, μάς θελει κοντά του, εμεις θα εγκαινιασουμε μια πιο light επικοινωνια μαζι σας δημοσιευοντας κατα καιρους διαφορα κουϊζ και σπαζοκεφαλίες για να περνάτε ευχαριστα την ώρα σας.
Στο παρον λοιπόν διπλο κουϊζ πρεπει να απαντηθουν τα εξης ερωτηματα

Α. Ποιος εικονιζεται τουλάχιστον δύο φορες;

B. Ποιος δεν εχει καμμια σχεση με τους υπόλοιπους;

Καλή διασκέδαση...

48 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www1.antibaro.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5988&Itemid=89

Ρο είπε...

Theoprovlitos,

Εδώ δεν σου επιτρέπουμε να μας βρίζεις, αν δεν γράφεις κόσμια, είσαι ανεπιθύμητος…

εδώ αλήτες δεν έχουν θέση.

Αν δεν τοποθετηθείς για το ότι στην σύγχρονη Ελλάδα δεν αναγνωρίζεσαι ως πολύτεκνος αν δεν εγγραφείς στην Εκκλησία και ότι αυτό είναι ένα απαράδεκτο και φασιστικό νομοθέτημα που ισχύει από την εποχή Μεταξά, όπως αναφέρεται σε προηγούμενο σχόλιο, εδώ ΔΕΝ θα σχολιάσεις Ποτέ πια.

Φασίστες που μολύνουν το χώρο που χτίσαμε με πολύ κόπο, δεν μας χρειάζονται.

Ή θα μιλήσεις επί της ουσίας, ή αέρα στα πανιά σου.

Αλητείες, ψεύδη και παραπειστικά σχόλια μπορείς να τα κάνεις αλλού, εδώ όχι.

Σταυρος Βασδεκης είπε...

Μήπως έτυχε κανενός να έχει σεξουαλικό βίτσιο προς ερωτική συνεύρεση με γυμνές και ξεπουντιασμένες συνομωσίες ώστε να μας περιγράψει την καύλα αυτού του είδους;
Δεν μπορεί λέω! Οι καλόγεροι, οι Δεσποτάδες, οι Αρχιμανδρίτες, και οι παρατρεχάμενοι των προηγουμένων, δεν είναι δυνατόν να μην την βρίσκουν ακόμα και με την φαντασία των κυριών αυτών Συνομωσιών, όταν ρισκάρουν να μαλακίζονται ακόμα και δημοσίως , και μόνον με την ιδέα τους. Θεοπρόβλητε; Εσύ γνωρίζεις κάτι περί αυτής της πνευματικής σεξουαλικής διαπλοκής;

Στέφανος είπε...

Aυτός που εικονίζεται δύο φορές ποιός είναι?

Στέφανος είπε...

Και δύο δικές μου ερωτήσεις:
α. Ποιά σχέση υπάρχει ανάμεσα στις φωτο 1 και 3 με την 2?
β. Ποιά σχέση έχουν οι φωτο 5 και 6 μεταξύ τους? Πάντως φαντάζομαι ότι ο άσχετος με τους υπολοίπους είναι ο Θανάσης Βέγγος!(φωτο 8)

Omadeon είπε...

Θεοπρόβλητε είσαι ΗΛΙΘΙΟΣ. Το διάβασα το ποστ σου. Ρε βλάκα ακόμη κι αν έχεις δίκιο, ως προς το εβραϊκό Ταύ και το “σημείο” που χάρασσαν σε σχήμα σταυρού… ΤΙΠΟΤΕ δεν σημαίνει αυτό, διότι το πιο απλό σημάδι που και ο πλέον αγράμματος θα χρησιμοποιούσε για να σημαδέψει ο,τιδήποτε, είναι δύο γραμμές κάθετες μεταξύ τους, δηλαδή… σταυρός.

Το μόνο που αποκόμισα από το βλαμμένο ποστ σου, είναι ότι… ΑΝ έχεις δίκιο ως προς την εσκεμμένη μετέπειτα αλλαγή του ταύ σε κάτι που να μη θυμίζει σταυρό, εκείνοι που το άλλαξαν είχαν παρανοήσει κι αυτοί ότι θα δικαίωναν το χριστιανισμό.

Theoprovlitos είπε...

Στεφανε μπραβο

http://www.drassi.gr/index.php?id=737

Στέφανος είπε...

Ναι Τheoprovlite, το είδα. Στο ίδιο link που παραπέμπεις, με τίτλο Δράση και ανθρώπινα δικαιώματα, διάβασε το κομμάτι με τίτλο Η ΔΡΑΣΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ παράγραφοι 2,3, 4, 5,6,7,9. Λες και διαβάζω τις απόψεις του γνωστού αντιχριστιανικού δίδυμου.Τέτοια ομοιότητα! Έχω άδικο? Πες μου σε παρακαλώ....

Theoprovlitos είπε...

Δεν το βρηκα το κομματι. ΑΠλοα απο κατι αλλα ειναι προφανης η διγλωσσια τους. Δηλαδη κοπτονται για τα δικαιωματα της πλειοψηφιας αν αυτα ενοχλουν τις μειοψηφιες αλλα επιβαλλουν τα "δικαιωματα" των μειοψηφιων ασχετως αν αυητα καταστρατηγουν θεμελιωδη δικαιωματα της πλειοψηφιας.

Επισης καταγγελουν τον εθνικισμο ενω ειναι το κατ εξοχην κομμα που αναδεικνυει φουνταμενταλισμους και εθνικισμους προκειμενου να επιτυχει την αποδομηση και τον κατακερματισμο εθνικων, κρατικων και θρησκευτικων οντοτητων. Παραδειγμα η Γιουγκοσλαυια που η Δραση εκθειαζε τον UCK και τις εβραιουργιες των "Αμερικανων".

Μπακάλης είπε...

Μπράβο σου φίλε μου αν όντως βρήκες αυτούς τους δύο ξεφτίλες.

Το όνομα του τάχα-"Ροΐδη" το γνωρίζεις;

Μπακάλης είπε...

Κάτι ακόμα:

στο blog των δύο αυτών, απ' ότι κατάλαβα σου έκοψαν τώρα πρόσφατα κάποιο μήνυμα που μάλλον τους πείραξε.

Το έχεις δημοσιεύσει στο δικό σου blog;

Theoprovlitos είπε...

Φιλε Μπακαλη

Ναι ειχαν το θρασος τα σκουλικια αυτα να με λογοκρινουν και να με αποκαλεσουν αλητη, οταν η αλητοσυμμορια τους με εχει επανειλημενα στολισει με μπινελικια και κακοηθειες, τα οποία φυσικα "δεν ριχνουν το επίπεδο" του blog (το οποίο απευθυνεται σε κατι βλαχαδερα που παριστανουν τους ψαγμενους και τους κουλτουριαρηδες)

Το ποια ειναι αυτα τα δυο κατακαθια της υψηλης κοινωνιας το γνωριζουμε εδω και καιρο. Το βιο και την πολιτεια τους. Σε ποια εφημεριδα εργαζονταν. Σε ποια πολιτικα κομματα. Σε ποιον επιχειρηματικο τομεα δραστηριοποιούνται. Που ειχαν την εδρα τους. Αν σχετιζονται με παρακολουθησεις πολτικων προσωπων. Απο που μαθαινουν τις ρουφιανιες τους. Πως τροφοδοτουνται με πληροφοριες. Τι κομπινες εχουν κανει κατα το παρελθον τα πολιτικα αφεντικα τους που τωρα παριστανουν της παρθενες. Και πολλα αλλα.

Τους αφησαμε στο παραλυρημα τους για να δουμε προς τα που το πανε. Επίσης αν και οι ανθρωποι ειναι καθαρα φιθλελευθεροι με αρθρογραφια σε ακραια καπιταλιστικες ιστοσελιδες παριστανουν τους δηθεν αριστερους και εχουν μαζεψει μια ομηγυρι από χαπατα και κατι ανισορροπους (ο ενας πηγε και ξεβαπτισητκε) και κατι ψωνια ή καποιους που επεσαν στην παγιδα και τους περασαν για αριστερους.

Επειδη σχετιζονται με το χωρο του βιβλιου και της διανοησης παριστανουν τους διανοουμενους και εχουν διαφορους καημενους που ειτε απο αφελεια είτε εξ αναγκης (ασχημο πραγμα η επιβιωση) τους γλυφουν.

Η φυλλαδα που εκδιδουν ειναι το... ανεπισημο οργανο του ΝΑΤΟ. Σε διαφορες φυλλαδες του κυκλου τους οι δημοσιογραφεοι που εργαζονται εκει ειναι ανασφαλιστοι. Αλλα επ αυτου τσιμουδια. Τους φταιει βλεπεις ο δημοσιος τομεας ενω για τα οργια που γινονται στον ιδιωτικο τσιμουδια. Για το πως μια μικρη καστα οικειοποιηθηκε της τηλεπικοινωνιες, την ναυτιλια, την αεροπλοϊα, της κατασκευες και αλλα ΔΗΜΟΣΙΑ αγαθα τσιμουδια.

Τους εχουμε αφησει να μιλανε τοσο καιρο ελπιζοντας οτι δεν εχουν μεταβληθει εντελως σε ανθρωποειδη που λειτουργουν με κερματα και οτι μπορει να εχουν απομεινει ιχνη συνειδησης και τσιπας. Τα χυδαιογραφηματα τους ειναι καταδυσεις σε βοθρους και απο τα πολλά μακροβουτια εχουν γινει κοπρολαγνοι.

Παριστανουν τους διαφωτιστες (τυφλος-τυφλον οδηγουσε) ενω το σκοταδι τοσο στο μυαλο τους όσο και στην ψυχη τους (αν εχουν και δεν την πουλησαν και αυτη στο διαολο τον οποιο υπηρετουν) ειναι πηχτρα.

Θα μπορουσε να ανεχθει κανεις την διαφορετικη κσομοθεωρία ή πολιτικη αποψη (αυτη που κρυβουν δηλαδη). Θα μπορουσε να ανεχθει κανεις την κριτκη τους αν φαινοταν οτι ειναι καλοπροαιρετη. Αλλα οι τυποι αυτοι μιλαμε για ΚΤΗΝΩΔΙΑ.

Theoprovlitos είπε...

Με σατανικη εμπαθεια που θυμιζει Τσαουσεσκου και Χοτζα βριζουν επιλεκτικα την Ορθοδοξη Εκκλησια ενω για τον Εβραϊσμο ή το Ισλαμ δεν βγαζουν αχνα. Οι μεν ειναι τα αφεντικα τους, οι δε τα πιονια τους για τον ενορχηστρωμενο αποχριστιανισμο και αφελληνισμο της Ελλαδας.

Βριζουν τον κοσμο που αγανακτει και διαμαρτυρεται ως δηθεν πελατες και διαπλεκομενους που εχασαν την βολη τους ενω προσωπικα γνωριζω κοσμο απο ολο το πολιτικο φασμα που κατεβηκε στο Συνταγμα και που δεν διεπλακησαν ποτε με τα αθλια πολιτικα καθεστωτα των οποιων οι ιδιοι ειναι παρατρεχαμενοι.

Βριζουν ολα τα κομματα εκτος από το Μανο και τη Μπακογιαννη αποκαλουν φασιστα όποιον εχει μια καποια εθνικη ταυτοτητα αλλα πενρουν το μερος των εθνικισμων των εχθρων της Ελλαδας. Ποιοι? ΟΙ πνευματικοι γονοι των συνεργατων των Ναζι στην Ελλαδα, Χρσιτοφορακου και Ραλλη. Οι παρατρεχαμενοι εκεινων που εξολοθρευσαν τους Εβραιους απο την Θεσσαλονικη και ξεκληρησαν Ελληνες, Αρμενιους και Ποντιους για να μεινει ολος ο πλουτος των Βαλκανιων στα χερια τους.

Βριζουν δε και τους πολυτεκνους επειδη δεν κανουν εκτρωση ενω λενε και ΑΘΛΙΑ ψεμματα οτι δηθεν χρειαζεται χαρτι απο την εκκλησια για να γραφεις σε συλλογο πολυτεκνων πραγμα που δεν ισχυσε για κανενα πολυτκενο ή τριτεκνο που γνωριζω. Εκοψαν στους πολυτεκνους το δικαιωμα μεταγραφης (εχω δυο παιδια φοιτητες) αλλα αυτο δεν τους ενοχλησε. Τα καθαρματα δεν εχουν και ιχνος κοινωνικης ευαισθησιας. Ειλικρινα δεν νομιζω απο ολο το πολιτικο και δημοσιογραφικο στερεωμα να κυκλοφορει στην πιατσα κατι χειροτερο με comme-il-faut προσωπειο, αυτο που τους επιβαλει η Μασωνικη τους ιδιοτητα την οποία φροντιζουν να επιεβαιωνουν δημοσιευοντας μεχρι κατουρημενους σταυρους, συμφωνα με το τελετουργικο των ναϊτων μασωνων.

Και γιατι οχι ο ενας τουλαχιστον κονομαει στον τομεα που δραστηριοποιείται. Και μετα αφου οι ιδιοι βολεψαν το τομαρι τους ως καθαροαιμοι διαπλεκομενοι από παρακεντρα εξουσιας, κατακρινουν τον κοσμακη ως μπασκλασαρία που καταφευγει σε σε ρουσφετια για να επιβιωσει.

Αν το παρατραβηξουν λοιπον και δεν μαζευτουν θα αρχισουν να δημοσιευονται ενα ενα τα καμωματα τους μεχρι να αναγκαστουν να φυγουν απο την χωρα για εσχατη προδοσια. Και αυτοι και οι πολιτικοι τους προϊσταμενοι.

ΑΡΚΕΤΑ με τα βδεληγματα της ερημωσεως. Αν δεν συνελθουν (που δεν το βλεπω) ακομα και κολαση να μην υπαρχει θα επρεπε να επινοηθεί για να συνεχισουν να κολυμπουν στα σκατα στα οποία αρεσκονται να κολυμπουν και σε αυτη τη ζωη.

Μπακάλης είπε...

Συμφωνώ απόλυτα ότι πρόκειται για σπάνια περίπτωση αισχρού λαϊκισμού. Το blog τους δημοσιεύει πραγματικά σκουπίδια, δήθεν ιστορικές έρευνες οι οποίες δεν είναι τίποτε άλλο από συλλογές από φόρουμ σε στιλ ιντιμίντια ή από δημοσιεύματα του Ιού και "πληροφορίες" εφημερίδων, συνοδευόμενες από βρισιές κάθε είδους.
Και βεβαίως, από το επίπεδο των ταλιμπάν που σχολιάζουν εκεί, καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται όχι για blog, αλλά για χοιροστάσιο και πεδίο έκφρασης ψυχοπαθών.

Έχει πλάκα που έκοψε το μήνυμά σου λέγοντας ότι "δεν δημοσιεύουμε ψεύδη", τη στιγμή που κάθε τι που γράφεται εκεί πέρα, ουδέποτε είχε σχέση με την αλήθεια!

Αν πράγματι είναι αυτοί, χαίρομαι πολύ που καταλάβαμε ποιοι είναι και που βαδίζουν πολιτικά. Μάλιστα, είδα ότι σε ένα από τα post τους έχουν και την παρουσίαση του βιβλίου "η μάστιγα του Θεού" από τον Στέφανο Μάνο!

Επίσης, με μια γρήγορη ματιά που έριξα, κακό λόγο για τον Στέφανο Μάνο δε είδα. Αυτό, σίγουρα λέει κάτι...

Καλή συνέχεια σου εύχομαι.

Theoprovlitos είπε...

Μπακαλη

Σωστες οι παρατηρησεις σου. Προκειται περι αισχρων παραπληροφοριοδοτων.

Εν τω μεταξυ επειδη δεν βρισκουν τοσο υλικο όσο θαθελαν ανακυκλωνοπυν τα ιδια και τα ιδια περιττωματα και κυλιουνται μεσα σε αυτα. Τις ιδιες ιστοριες θα τις βρεις ξανα και ξανα και ξανα να τις αναδημοσιευουν ποτε οι ιδιοι πότε "αλλοι" σχολιαστες.

Οι σχολιαστες -αν ειναι τοσα προσωπα οσο υποτιθεται πως ειναι- στην καλυτερη των περιπτωσεων ειναι ανισορροποι. Στη χειροτερη ειναι πρακτορισκοι που βρηκαν ενα κοινο τοπο (μια κοινη χαβουζα) να ανταλασσουν τους εμμετους των.

Σε πληροφορω ότα τα indimedia τους εχουν κραξει. Τα ιndemedia εσχολουνται ενιοτε με κατορθωματα παπάδων. ΑΥτο δεν με πειραζει και τοσο γιατι αφ ενος ενα τραβηγμα αυτιων καλο κανει αφ ετερου πολλοι που γραφουν εκει εχουν ειλικρινεις αποψεις. Ετουτοι εδω ειναι στρατευμενοι και ανηκουν σε συγκεκριμενο κυκλο.

Αλλα αφου το αγαπημενο τους θεμα ειναι η παιδεραστια κατσε να μαθουν απο που προερχεται η προωθηση της παιδεραστιας και της ομοφυλοφιλίας. Ποιες σεχτες από τη Θεσσαλονικη ειχαν το ειχαν αναγαγει σε σπορ και ποιο κομμα ειναι η πνευματικοι τους κληρονομοι σημερα.

Οσον αφορα δε τα indemedia διαβασε τι τους σουρνουν:

Theoprovlitos είπε...

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ: Τι είναι αυτό το φρούτο;
από ΘΟΔΩΡΗΣ 21:17, Τρίτη 6 Αυγούστου 2002
(Τροποποιήθηκε 12:31, Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2002)
θεματικές: Καμμία θεματική

Αγόρασα ένα βιβλίο με τίτλο "ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ" που έχει γράψει ένας τύπος που τον λένε ΜΑΝΩΛΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ και καρφώνει όσους δημοσιογράφους δεν ακολούθησαν πιστά αμερικανική γραμμή για την 11η Σεπτέμβρη. Ποιος είναι αυτός ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ;

Είναι δημοσιογράφος αυτός ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ; Είναι συγγραφέας; Που ανήκει πολιτικά; Ένας φίλος μου είπε πως έγραφε στην ΑΥΓΗ και την ΕΞΟΥΣΙΑ. Τι συμβαίνει μ' αυτό το υπερατλαντικό φρούτο; Πρόλογο στο βιβλίο του γράφει ο "φιλελεύθερος" ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ και το κείμενο του βιβλίου είναι από τα πιο κατάπτυστα που έχω διαβάσει στην ζωή μου... Τον ξέρει κανείς;;;

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

ανοίξτε συζήτηση για αυτό το άρθρο
23383
καλα να παθεις!
από yukik 22:30, Τρίτη 6 Αυγούστου 2002
αλλη φορα να προσεχεις τι αγοραζεις.

23389
Για αρχή ...
από δημοσιογράφος 23:34, Τρίτη 6 Αυγούστου 2002
Mπορείς να δεις στην τελευταία "Εποχή".
Εκεί βέβαια απαντάει ο Β. σε ένα "φτύσιμο" που του είχε κάνει πριν 2 βδομάδες για το βιβλίο αυτό ο Κλαυδιανός. Δεν ξέρω αν μπορεί να βρεθεί τώρα η αρχική κριτική.

23394
ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ
από Μαίρη 1:05, Τετάρτη 7 Αυγούστου 2002
Ο αποτυχημένος, όπως λέγεται, δημοσιογράφος Βασιλάκης έχει περάσει και παλιότερα, αν δεν απατώμαι και από το περιοδικό ΑΝΤΙ ενώ έχει γράψει ένα βιβλίο πριν τις εκλογές του '96 με "τα μαργαριτάρια του Έβερτ" Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν για τις άριστες σχέσεις του εν λόγω "κυρίου" με το Μητσοτακέικο. Κάτι σαν Νίτσα Λουλέ δηλαδή...

23395
ΞΕΧΑΣΑ
από Μαίρη 1:09, Τετάρτη 7 Αυγούστου 2002
Και πολιτικά κινείται μεταξύ ΣΥΝ και ΠΑΣΟΚάρας (αν και τα όρια μεταξύ των δύο κομμάτων είναι ούτως ή άλλως ασαφή έως ανύπαρκτα)!

23397
Ένα στοιχείο...
από Λούκι 1:45, Τετάρτη 7 Αυγούστου 2002
...που βρήκα με πρόχειρο ψάξιμο είναι ότι ο Βασιλάκης απολύθηκε το Μάρτιο του '99 από την εφημερίδα "Εξουσία" με αφορμή ένα άρθρο όπου έγραφε για την στάση της εθνικιστικής οργάνωσης Δίκτυο 21 στην υπόθεση Οτσαλάν. Το Δίκτυο21 τον έχει μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση ζητώντας κάποια εκατομμύρια δραχμές. Πώς και τί δεν ξέρω ακόμα, ψάχνω.

Theoprovlitos είπε...

Ατάλαντος γλύφτης
από Trompeur 13:55, Τετάρτη 7 Αυγούστου 2002
Πριν 15 και χρόνια είχε έναν εκδοτικό οίκο που έβγαζε τα άπαντα του Στάλιν.
Μετά χάθηκε για χρόνια στο Αντί. Κατόπιν (κατόπιν παροτρύνσεως του ΥΠΕΞ) έκανε επιθέσεις στους εθνικιστές του Δικτύου 21. Αλλά ήταν άγαρμπος κι έφαγε πολλές μηνύσεις.
Κάπου τον έχουν διορίσει τώρα και δεν χάνει το ψωμάκι του. Αλλά ενώ υποφέρει από μανίες καταδίωξης (με κυνηγάνε οι εθνικιστές), τώρα την πέφτει στους «συνήθεις συμπαραστάτες» από τις σελίδες της Απογευματινής.
Αξιος ο μισθός του.

23498
o Mακαρθισμός είναι εδώ!
από αναδημοσίευση από www.aristerix.gr 0:54, Πέμπτη 8 Αυγούστου 2002
Ο χώρος των γνωστών - άγνωστων, κατά παραγγελία κονδυλοφόρων ξαναχτύπησε. Ο κ. Μανώλης Βασιλάκης, έχοντας προφανώς υιοθετήσει πλήρως τον εκβιασμό του Μπους «ή είστε μαζί μας ή είστε αντίπαλοι» και ευρισκόμενος σε πλήρη εναρμόνιση με τον Αμερικανό πρέσβη Τ. Μίλερ, «καρφώνει» όλους εκείνους τους δημοσιογράφους που έχουν τολμήσει να διατυπώσουν διαφορετική ή, πολύ περισσότερο, κριτική άποψη απέναντι στον ολοκληρωτισμό που τείνει να επιβληθεί στην ενημέρωση μετά τις 11 Σεπτεμβρίου.

Tο νέο του βιβλίο, επί της ουσίας αποτελεί την πρώτη επίσημη και δημόσια αποτύπωση της περιβόητης «μαύρης λίστας» των ανεπιθύμητων του κλάδου. Του ανήκει ένα μεγάλο μπράβο για την ενδελεχή και σε βάθος δουλειά του και την αποκρυπτογράφηση της σύνθεσης των διάφορων ΜΜΕ, καθώς και για τις πολύτιμες πληροφορίες που παραθέτει γύρω από την πολιτική δράση των «δραστών». Οι πηγές του είναι ασφαλώς αξιόπιστες, όπως και η προσπάθειά του να εξομοιώσει, κατά το γνωστό «μοντέλο» την ακροδεξιά με τους αγωνιστές δημοσιογράφους και διανοούμενους.

Ο συγγραφέας καλεί ουσιαστικά την εργοδοσία να ξεμπερδεύει άμεσα με όλους εκείνους που χύνουν δηλητήριο στο «ανύποπτο κοινό» και έχουν μετατρέψει σε «γιάφκες» τα κατά τα άλλα καθωσπρέπει μέσα ενημέρωσης, αφού προηγουμένως τα έχουν «αλώσει». Προφανώς, ο ίδιος και οι περί αυτόν θα ήθελαν, εάν περνούσε από το χέρι τους, από όλους τους δημοσιογράφους να υπογράφουν δήλωση κοινωνικών φρονημάτων προτού πιάσουν δουλειά. Διότι, πώς να το κάνουμε, και η ελευθεροτυπία έχει τα όριά της!

Το βιβλίο του κ. Βασιλάκη είναι ο τελευταίος κρίκος στην αλυσίδα των προκλήσεων απέναντι σε πρωτοπόρους εργαζόμενους των ΜΜΕ, που αρνούνται να σκύψουν το κεφάλι. Συνιστά μία ακόμα προσπάθεια φίμωσής τους, ένα πλήγμα στην καρδιά της ελευθεροτυπίας, της αντικειμενικής ενημέρωσης και της ελευθερίας στην έκφραση γνώμης, στοιχεία καθιερωμένα τόσο στο σύνταγμα όσο και στον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Φαίνεται ότι ο αυτοχρισθείς ως εισαγγελέας Μ. Βασιλάκης έχει πολύ ισχυρές «πλάτες» και νομίζει ότι θα βρεθεί «καβάλα» στις εξελίξεις. Θα διαψευστεί παταγωδώς, μαζί με όλους όσους τον υποστηρίζουν, φανερά ή στο παρασκήνιο.

Καλούμε την κυβέρνηση, την ΕΣΗΕΑ και τις άλλες συνδικαλιστικές ενώσεις να πάρουν ανοιχτά και ξεκάθαρα θέση. Να καταδικάσουν απερίφραστα το νέο μακαρθισμό που αναπτύσσεται στο χώρο των ελληνικών μέσων ενημέρωσης. Να πάρουν μέτρα ώστε να σταματήσουν οι ευθείες ή έμμεσες πιέσεις των διάφορων κέντρων και πρεσβειών απέναντι σε συναδέλφους, όταν αυτά που λένε και γράφουν δεν εξυπηρετούν την προπαγάνδα τους.

Τα «βαποράκια» δεν έχουν θέση ανάμεσα σε όσους αισθάνονται ακόμα την ανάγκη να κάνουν την δουλειά τους με αξιοπρέπεια και συνέπεια. Η αντίδρασή μας θα είναι άμεση, καίρια και αποφασιστική.

23558
Αλήτες- Ρουφιάνοι- Δημοσιογράφοι
από x-no 15:04, Πέμπτη 8 Αυγούστου 2002
Νομίζω οτι το εν'λόγω σύνθημα ταιριάζει γάντι στον "κύριο" Βασιλάκη. Ο μακαρθισμός ειναι εδώ! αλλά η συνήθως "ευαίσθητη" σε άλλες περιπτώσεις ΕΣΗΕΑ σιωπά!

Theoprovlitos είπε...

Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 26, 2008 11:07 am Θέμα δημοσίευσης: ..... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο ελευθεριων ηθων

Ο γνωστος και μη εξαιρεταιος χαφιες, Μανωλης Βασιλακης, δημοσιευσε αρθρο στο politikokafekeio, με τιτλο "Καταδικη της Ελλαδας στο Ευρωπαικο Δικαστηριο". Επειδη σε αυτο το τοπο κανενας δεν ξεχναει, ο Βασιλακης, ειναι παλιος δημοσιοκαφρος της Απογευματινης, γνωστος χαφιες της ΚΥΠ, σιτιζομενος και χαριεντιζομενος στην αμερικανικη πρεσβεια, ο οποιος ειχε δημοσιευσει ενα κωλοβιβλιο του κερατα, στο οποιο "καρφωνε" τους προοδευτικους δημοσιογραφους στην Ελλαδα, αυτους που ηταν εναντιοι στην αμερικανικη πολιτικη, και καλουσε σαν φερεφωνο της πρεσβειας που ειναι, να τους απολυσουν απο τις δουλειες τους! Και αυτο το καθικι, τολμαει αναμεσα στα αλλα φασιστοειδη, να δημοσιευει στο politikokafeneio!

Theoprovlitos είπε...

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Οι ιστοσελίδες της συνδικαλιστικής εφημερίδας ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΒΗΜΑ ενημερώθηκαν με νέα άρθρα των Γιάννη Μαρκάκη και Μανώλη Βασιλάκη για τις συγχωνεύσεις ΕΤΕ και ALPHA BANK, για τις εργασιακές σχέσεις στις τράπεζες και για την ανεργία και τη φτώχεια στη νέα τάξη πραγμάτων, καθώς και με δελτία τύπου της ΟΤΟΕ και του Σ.Υ.Α.Τ.Ε. για την ιδιωτικοποίηση της Αγροτικής.

Theoprovlitos είπε...

20/05/2007 στις 15:42 | #3
Παράθεμα

Eύγε.Πάντα σιχαινόμουν τίς έννοιες ΄φιλάνθρωπος΄,΄ανθρωπιστής΄,΄λειτουργός΄.
Τρωγόμουνα μέρες τώρα,απο τότε που διάβασα ότι ο Σαρκοζί θα βάλει στην κυβέρνησή του αυτό το κάθαρμα τον Κουσνέρ,τον ιδρυτή τών ΄Γιατρών τού Κοσμου΄,που κατά παράβασιν κάθε ιατρικής δεοντολογίας,΄΄εδινε βοήθεια μόνον στούς εμπόρους ηρωίνης τού U.C.K ,αρνήθηκε κάθε συνδρομή βοηθείας πρός τούς δοκιμαζόμενους Σέρβους και μετά διορίστηκε κουίσλιγκ στο Κόσσοβο.Aυτος ο πράκτορας,που μαζί με τον Φίσερ και τον Κον Μπεντίτ ήταν υπερ των ανθρωπιστικών βομβαρδισμών.Ολοι αμείβονται τελικά.
Και τώρα αυτός ο αλητάμπουρας πάει στον Σαρκοζί.Ως και ο Καρκαγιάννης έγραψε άρθρο στην ΄Καθημερινή΄,προφανώς απο τύψεις για τίς δικές του τίς πομπές.
Ποιός είναι ο ΄θείος΄τών Μ.Κ.Ο στο Greece??Μα ο Γιωργάκης ασφαλώς.Οταν ήταν ΥΠ.ΕΞ.μοίραζε ΄χαρτί΄εκεί πού ΄έπρεπε΄.Και η κυρά Δαμανάκη εισέπραξε ,ούσα στον SYN ακόμα,250000 ευρώ για ΄επιμορφωση βουλευτών΄.
Να δώ πότε θά ξυπνήσει ο κόσμος??Kατανοώ τίς γηραιές αστές κυρίες που συγκινούνται απο την φυσαρμόνικα τού Κύρκου ακόμα και απο τα ΄φιλανθρωπικά γκαλά΄.Αλλά όλοι οι άλλοι που κοιμούνται τον ύπνο τού δικαίου??Δεν βλέπουν τι γίνεται με αυτά τα ΄εκσυγχρονισμένα΄λαμόγια που μέσα τους μισούν την χώρα που γεννήθηκαν ,αλλά τη αρμέγουν όσο γίνεται??
Επι τη ευκαιρία,ψάξε βρές ποιοί δημοσιογράφοι είχαν συμμετάσχει στην έκδοση τού κατάπτυστου τεύχους τού περιοδικού ΚΛΙΚ,την εποχή τών βομβαρδισμών τής Σερβίας,που είχε κυκλοφορήσει με τίτλο ΄Do not stop the bombing’.Oλοι αμείφθηκαν.Ακόμα και ο Βασιλάκης.
Και πάλι μπράβο.


____________


20/05/2007 στις 15:42 | #3
Παράθεμα

Eύγε.Πάντα σιχαινόμουν τίς έννοιες ΄φιλάνθρωπος΄,΄ανθρωπιστής΄,΄λειτουργός΄.
Τρωγόμουνα μέρες τώρα,απο τότε που διάβασα ότι ο Σαρκοζί θα βάλει στην κυβέρνησή του αυτό το κάθαρμα τον Κουσνέρ,τον ιδρυτή τών ΄Γιατρών τού Κοσμου΄,που κατά παράβασιν κάθε ιατρικής δεοντολογίας,΄΄εδινε βοήθεια μόνον στούς εμπόρους ηρωίνης τού U.C.K ,αρνήθηκε κάθε συνδρομή βοηθείας πρός τούς δοκιμαζόμενους Σέρβους και μετά διορίστηκε κουίσλιγκ στο Κόσσοβο.Aυτος ο πράκτορας,που μαζί με τον Φίσερ και τον Κον Μπεντίτ ήταν υπερ των ανθρωπιστικών βομβαρδισμών.Ολοι αμείβονται τελικά.
Και τώρα αυτός ο αλητάμπουρας πάει στον Σαρκοζί.Ως και ο Καρκαγιάννης έγραψε άρθρο στην ΄Καθημερινή΄,προφανώς απο τύψεις για τίς δικές του τίς πομπές.
Ποιός είναι ο ΄θείος΄τών Μ.Κ.Ο στο Greece??Μα ο Γιωργάκης ασφαλώς.Οταν ήταν ΥΠ.ΕΞ.μοίραζε ΄χαρτί΄εκεί πού ΄έπρεπε΄.Και η κυρά Δαμανάκη εισέπραξε ,ούσα στον SYN ακόμα,250000 ευρώ για ΄επιμορφωση βουλευτών΄.
Να δώ πότε θά ξυπνήσει ο κόσμος??Kατανοώ τίς γηραιές αστές κυρίες που συγκινούνται απο την φυσαρμόνικα τού Κύρκου ακόμα και απο τα ΄φιλανθρωπικά γκαλά΄.Αλλά όλοι οι άλλοι που κοιμούνται τον ύπνο τού δικαίου??Δεν βλέπουν τι γίνεται με αυτά τα ΄εκσυγχρονισμένα΄λαμόγια που μέσα τους μισούν την χώρα που γεννήθηκαν ,αλλά τη αρμέγουν όσο γίνεται??
Επι τη ευκαιρία,ψάξε βρές ποιοί δημοσιογράφοι είχαν συμμετάσχει στην έκδοση τού κατάπτυστου τεύχους τού περιοδικού ΚΛΙΚ,την εποχή τών βομβαρδισμών τής Σερβίας,που είχε κυκλοφορήσει με τίτλο ΄Do not stop the bombing’.Oλοι αμείφθηκαν.Ακόμα και ο Βασιλάκης.
Και πάλι μπράβο.

Theoprovlitos είπε...

20/05/2007 στις 15:42 | #3
Παράθεμα

Eύγε.Πάντα σιχαινόμουν τίς έννοιες ΄φιλάνθρωπος΄,΄ανθρωπιστής΄,΄λειτουργός΄.
Τρωγόμουνα μέρες τώρα,απο τότε που διάβασα ότι ο Σαρκοζί θα βάλει στην κυβέρνησή του αυτό το κάθαρμα τον Κουσνέρ,τον ιδρυτή τών ΄Γιατρών τού Κοσμου΄,που κατά παράβασιν κάθε ιατρικής δεοντολογίας,΄΄εδινε βοήθεια μόνον στούς εμπόρους ηρωίνης τού U.C.K ,αρνήθηκε κάθε συνδρομή βοηθείας πρός τούς δοκιμαζόμενους Σέρβους και μετά διορίστηκε κουίσλιγκ στο Κόσσοβο.Aυτος ο πράκτορας,που μαζί με τον Φίσερ και τον Κον Μπεντίτ ήταν υπερ των ανθρωπιστικών βομβαρδισμών.Ολοι αμείβονται τελικά.
Και τώρα αυτός ο αλητάμπουρας πάει στον Σαρκοζί.Ως και ο Καρκαγιάννης έγραψε άρθρο στην ΄Καθημερινή΄,προφανώς απο τύψεις για τίς δικές του τίς πομπές.
Ποιός είναι ο ΄θείος΄τών Μ.Κ.Ο στο Greece??Μα ο Γιωργάκης ασφαλώς.Οταν ήταν ΥΠ.ΕΞ.μοίραζε ΄χαρτί΄εκεί πού ΄έπρεπε΄.Και η κυρά Δαμανάκη εισέπραξε ,ούσα στον SYN ακόμα,250000 ευρώ για ΄επιμορφωση βουλευτών΄.
Να δώ πότε θά ξυπνήσει ο κόσμος??Kατανοώ τίς γηραιές αστές κυρίες που συγκινούνται απο την φυσαρμόνικα τού Κύρκου ακόμα και απο τα ΄φιλανθρωπικά γκαλά΄.Αλλά όλοι οι άλλοι που κοιμούνται τον ύπνο τού δικαίου??Δεν βλέπουν τι γίνεται με αυτά τα ΄εκσυγχρονισμένα΄λαμόγια που μέσα τους μισούν την χώρα που γεννήθηκαν ,αλλά τη αρμέγουν όσο γίνεται??
Επι τη ευκαιρία,ψάξε βρές ποιοί δημοσιογράφοι είχαν συμμετάσχει στην έκδοση τού κατάπτυστου τεύχους τού περιοδικού ΚΛΙΚ,την εποχή τών βομβαρδισμών τής Σερβίας,που είχε κυκλοφορήσει με τίτλο ΄Do not stop the bombing’.Oλοι αμείφθηκαν.Ακόμα και ο Βασιλάκης.
Και πάλι μπράβο.


___________


@ Σπύρος

Αν έχει ο Βασιλάκης ρεύμα σε bloggers;

Εδώ έχει σε κόμματα! Άγιο τον έχει κάνει η Φιλελεύθερη Συμμαχία μέσα από το e-roosters. Έχουμε κάνει τσακωμούς εκεί πέρα για τον Βασιλάκη…

@ X. Mόρφος

έστειλα και άλλο σχόλιο αλλά περιέχει link και μάλλον το παίρνει για spam. Γι’ αυτό και δεν έβαλα εδώ λινκ για roosters και Βασιλάκη!


___________

εξαποδω
20/05/2007 στις 22:20 | #11
Παράθεμα

Καλησπέρα!

@Χρ. Μόρφος

Εδώ “ψήνουν” εσχάτως για φιλάνθρωπο τον Κλίντον! Σε κανα 2-3 χρονάκια θα πρωτοστατεί σε καμπάνιες, ο δολοφόνος!

@ Σπύρος
Το εντυπωσιακό είναι ότι την υπεράσπιση του (νεοφιλελεύθερου) Βασιλάκη την έχουν αναλάβει εργολαβικά “αριστεροί”!
Σπύρος
20/05/2007 στις 22:50 | #12
Παράθεμα

Aγαπητέ Εξαποδώ,δεν μού κάνει εντύπωση.Αλλως τε τίς καλύτερες εργολαβίες ,τα τελευταία χρόνια,τίς αναλαμβάνουν σχεδόν αποκλειστικά ΄αριστεροί΄.
Είναι αρκετά απενοχοποιητικό να δηλώνεις ΄αριστερός φιλάνθρωπος΄και να χειροκροτείς βομβαρδισμούς.Κοιμάσαι φαίνεται καλύτερα το βράδυ.!!!!!!!!!!!!!!!!

Theoprovlitos είπε...

Ange-Ta
21/05/2007 στις 12:09 | #18
Παράθεμα

Tον Μανώλη Βασιλάκη, εννοείτε;, αυτό που είχε πάρει μεσκαλίνα και έγραψε για τον Γιανναρά, τα όσα έγραψε;;
αυτόν που τραβάει τα μαλιά του γιατί τόλμησε ο Γιανναράς να σπιλώσει την τιμή του νομπελίστα Κισιντερ;;
που τόλμησε να κατηγορήσει τη Γιαννάκου;
Εχει μπλόγκ αυτός ο κύριος;;
Αλλά τι με νοιάζει αν έχει. Δεν πρόκειται να πάω. Προστατεύω τα νεύρα μου.

Theoprovlitos είπε...

Ange-Ta
21/05/2007 στις 13:30 | #28
Παράθεμα

Αγαπητέ Χρήστο, αυτό του Μ.Β. δεν είναι λιβελογράφημα. Γιατί ένα λιβελογράφημα, έχει Αρχές, έχει τάξη, έχει στόχους, κάτι θέλει να πεί, κάτι θέλει να δηλώσει. Τα λιβελογραφήματα έχουν περάσει στα θετικά της ιστορίας, ακόμα και αν είναι αρνητική γραφή!
Π.χ. “περί των τριών απατεώνων” ενας πολύ σοβαρός λίβελος.
Αυτή η γραφή του Μ.Β, είναι ντροπή για ένα επαγγελματία του λόγου! Είναι ακατανόητη! Γιατί να γράφει ένας δημοσιογράφος με τέτοιο πάθος εναντίον κάποιου άλλου;
Και εκείνο που είναι εντυπωσιακό, είναι ότι αυτό το στυλ, παρουσιάζεται το τελευταίο καιρό και κατευθύνεται στους αντιγλομπαλίστες, σαν να είναι τα τέρατα της φύσης, που πρέπει πάσει θυσία να τα εξορκίσουμε. Γι αυτό και οργίζομαι όταν τους διαβάζω. Γιατί από την άλλη πλευρά, δηλαδή από τους γκλομπαλιστές, δεν έχω δει μέχρι σήμερα τέτοια μανία. Αντίθετα προσπαθούν με μύρια όσα επιχειρήματα, έχουν ή δεν έχουν και τα ψάχνουν, στην πολύ δύσκολη και απόκρυφη βιβλιογραφία, να μας πούν κάτι!!
Ετσι, λοιπόν μπορεί ο Κισ. να μην το είπε, αλλά θα μπορούσε να το είχει πει και δεν θα ήταν κανείς πολύ μακρά της αλήθειας. Της αλήθειας εκείνης που δηλώνει, ότι η επικυρίαρχη τάξη σήμερα, διαθέτει επιστήμονες που δουλεύουν μέρα και νύχτα για να χειραγωγούν λαούς και έθνη. Μερικοί είναι επι αμοιβή, αλλα υπάρχουν και αυτοί που ταυτίζονται με την επικυρίαρχη τάξη και αυτοί οι δεύτεροι είναι πιο επικίνδυνοι.
Η γραφή του Μ.Β. μου θυμίζει κείμενα ιεράς εξέτασης, που αυτοί που τα έγραφαν βρίσκονταν σε κατάσταση πνευματικής μέθης. Οπως και ο Χίτλερ, όταν μιλούσε εβρίσκετο σε κατάσταση μέθης, όχι από κρασί ή μεσκαλίνα, αλλά από πάθος. (δεν είναι δικές μου απόψεις αυτές)
Κατάλαβες λοιπόν γιατί; Είναι στα σύντομα μία παρατήριση και όχι μία μομφή!
Οσο για τον Γιανναρά, μπορεί να λέει, ότι θέλει και να μην συμφωνείς μαζί του, αλλά δεν ξεπερνάει τα όρια της ευπρέπειας, και ζητάει και συγνώμη από την κ. Μ.Γ.
Τα θέματα δημόσιας ηθικής και δημόσιου λόγου είναι λοιπόν πολύ πιο σημμαντικά και πιο σπουδαία από όσο φαίνονται!!!
Εγώ λοιπόν έτσι κρίνω αυτό το πάθος, με το οποίο πολλοί μιλάνε σήμερα! Πάθος άρρωστο, που σε λίγο θα αρχίσουν να εξαπολύουν και κατάρες.
Με ενόησες;;;
Δεν ξέρω αν το έχεις διαβάσει το κείμενο του Μ.Β..;;. Αυτό που γράφει, για ελληναράδες. Ε όχι και ελληναράδες!!!!

Theoprovlitos είπε...

Σπύρος
21/05/2007 στις 22:57 | #46
Παράθεμα

Yπάρχει παλιό Κλίκ την περίοδο τών βομβαρδισμών της Γιουγκοσλαυίας.
Ο Βασιλάκης χαφιέδιζε το δίκτυο 21,ο Τέλλογλου δικαιολογούσε τούς βομβαρδισμούς ,ο ανερχόμενος τότε Σταύρος Θεοδωράκης κράταγε το ίσιο.
Νομίζω ότι τοτε διευθυντής συνταξης ή κάτι τέτοιο ήταν ο Φωτης Γεωργελές.
Στο εξώφυλλο υπήρχε τίτλος ΄Do not stop the bombing’.
Το είχα αγορασει γιατί υπέθεσα ότι κατήγγελε τούς βομβαρδισμούς,αλλά όταν το διάβασα μού ΄γύρισε το μάτι΄.
Πάντως όλοι οι τότε συμμετέχοντες στο περιοδικό ΄βρήκαν τον δρόμο τους΄.
Κύριε Μόρφο κατάφερα και διάβασα το μεγαλύτερο μέρος τού site που προτείνατε περί Βασιλάκη.
Ελικρινά δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο θά πρέπει να γίνεται διάλογος με όλους και για όλα.Θαύμασα το κουράγιο ορισμένων ,που προσπαθουν να κάνουν διάλογο με Βασιλάκηδες και ομοίους τους ,αλλά προσωπικά επειδή μάλλον αρχίζω και γερνάω , δεν διατίθεμαι πιά.
Σε ένα δημοκρατικό σύστημα όλοι χωράνε,θεωρητικά,αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος να συνδιαλέγομαι με κάθε ετερόφωτο ραγιά.
Οπως θεωρώ λάθος τελικά να καταναλώνεται μέρος τής ενέργειας σκεπτομένων ανθρώπων σε αντιπαραθέσεις με Μπίστηδες ,Κουναλάκηδες και Βασιλάκηδες.Είναι σαν να συρρικνώνεται μιά αντιπαράθεση απο πολιτικό επίπεδο σε διαμάχη δύο μικρών ομάδων.
Πολλοι σαν τον Βασιλάκη σε παλιότερες εποχές θα έφεραν τον τιμητικό τίτλο τού σφουγκοκωλάριου σε κάποια αυλή.Θα έριχναν και ένα προσκύνημα στον Αυτοκράτορα και θα τού έγραφαν στιχάκια αφοσίωσης και λατρείας.
Ξέρετε πολλούς σφουγκοκωλάριους που έμειναν στην Ιστορία??Σαν τον άλλον τον γραφικό τον Γαβριηλίδη που βγάζει νεκρόφιλους και εθνικιστές τον Σολωμό τον Ελύτη τον Μίκη.Αυτοί θα μείνουν στην Ιστορία,ενώ ο Γαβριηλίδης θα χαθεί,σαν όλα τα ετερόφωτα ,σαν όλους τού ξενιστές,που τρέφονται απο την δημιουργία των άλλων.
Υ.Γ
Κανείς δεν τούς θυμάται.Δικαιοσύνη …..έλεγε ο Σεφέρης στο Μυθιστόρημα.Και είχε δίκιο.

Theoprovlitos είπε...

ΟΙ 120 ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Νίκος Αλιβιζάτος, Ηρακλής Ανδύρας, Καίτη Αρώνη – Τσίχλη, Ινώ Αφεντούλη, Γιώργος Βαρεμένος, Κορίνα Βασιλοπούλου, Λίνα Βεντούρα, Αννυ Βιτσέντζου, Γιώργος Βλαβιανός, Κώστας Βουκελάτος, Κώστας Βούλγαρης, Νικόλας Βουλέλης, Ρέα Γαλανάκη, Θανάσης Γεωργακόπουλος, Βασιλική Γεωργιάδου, Μπάμπης Γεωργούλας, Θανάσης Γιαλκέτσης, Ηλιος Γιαννακάκης, Γιάννης Γιανουλόπουλος, Γιώργος Γιανουλόπουλος, Διονύσης Γουσέτης, Κ. Γραμματικάκης, Βαγγέλης Γρηγόρης, Αννα Δαμιανίδου, Βαγγέλης Δεληπέτρος, Εύη Δεμίρη, Νίκος Δήμου, Θανάσης Διαμαντόπουλος, Κώστας Ζέπος, Πέρσα Ζέρη, Μυρσίνη Ζορμπά, Βασ. Ζουναλής, Κώστας Ζώρας, Αλέξης Ηρακλείδης, Μίκης Θεοδωράκης, Νίκος Θεοτοκάς, Ελιζαμπέττα Καζαλόττι, Γιάννης Καλαϊτζής, Λεωνίδας Καλλιβρετάκης, Ηλίας Κανέλλης, Γκασμέντ Καπλάνι, Κώστας Κάρης, Τάκης Κατσιμάρδος, Ηλίας Κατσούλης, Διονύσης Καψάλης, Παύλος Κλαυδιανός, Γιώργος Κοντογιώργης, Γιάννης Κοντός, Γιώργος Κοροπούλης, Μάγδα Κοτζιά, Ηλίας Κούβελας, Στέλιος Κούλογλου, Χριστίνα Κουλούρη, Κώστας Κουφογιώργος, Νίκος Κυριαζίδης, Γιώργος Λάκος, Κάτια Λεμπέση, Αντώνης Λιάκος, Σταύρος Λιβαδάς, Σπύρος Λιναρδάτος, Νικήτας Λιοναράκης, Λίνα Λούβη, Λεωνίδας Λουλούδης, Πάσχος Μανδραβέλης, Γιώργος Μαργαρίτης, Φαίδων Μαλιγκούδης, Αντώνης Μανιτάκης, Αριστείδης Μανωλάκος, Ναπολέων Μαραβέγιας, Χρήστος Μάτης, Αλίκη Μάτση, Δήμος Μαυρομμάτης, Νίκος Μεγγρέλης, Ηρακλής Μήλλας, Γιάννης Μηλιός, Μιχάλης Μητσός, Τάκης Μίχας, Λευκή Μολφέση, Νίκος Μπακουνάκης, Μάκης Μπαλαούρας, Στρατής Μπαλάσκας, Αριστείδης Μπαλτάς, Παντελής Μπασάκος, Παντελής Μπουκάλας, Γιώργος Μπράμος, Αντώνης Νταβανέλος, Σωτήρης Ντάλης, Νίκος Ξυδάκης, Αλέξης Οικονομίδης, Βασίλης Πάικος, Ανδρέας Πανταζόπουλος, Στέφανος Παπαγεωργίου, Δαμιανός Παπαδημητρόπουλος, Τέτα Παπαδοπούλου, Βίκτωρ Παπαζήσης, Αθ. Παπανδρόπουλος, Τάσος Παππάς, Σπήλιος Παπασπηλιόπουλος, Προκόπης Παπαστρατής, Γιάννης Πατίλης, Βασ. Πεσματζόγλου, Πέτρος Πιζάνιας, Σήφης Πολυμίλης, Δημήτρης Ραυτόπουλος, Αλκης Ρήγος, Μάνος Στεφανίδης, Ριχάρδος Σωμερίτης, Χρήστος Τελίδης, Τάσος Τέλλογλου, Γιάννης Τζαννετάκος, Σταύρος Τσακυράκης, Κώστας Τσαλόγλου, Κώστας Τσουράκης, Αννα Φραγκουδάκη, Δημήτρης Χαντζόπουλος, Λεων. Χατζηπροδρομίδης, Τάκης Χατζόπουλος, Σοφιανός Χρυσοστομίδης, Βάσω Ψιμούλη.

μια νοικοκυρα ; ενα πρεζονι ; ενα ψιλικατζη; ενα αστυνομικο οργανο; ενα μουσικο οργανο; ενα ανεργο; ενα εργατη; ενα πωλητη; μια μανικιουριστρια; ενα τσιλιαδορο ; ενα δημοτικο υπαλληλο; ενα αγραμματο; μια καθαριστρια; μπα τιποτε απο αυτα,στα σιγουρα και απο τους φτιαγμενους και επειτα λενε πολλοι απο δαυτους για τους νεοπτωχους και εξαθλιωμενους της σημερον … ειναι η πρωτοπορια της κοινωνιας μας και αυτη μονο υπαρχει,εμεις οι αλλοι υπαρχουμε για να βλεπουμε τις πλατες και τα πλαδαρα οπισθια τους, α και να διαβαζουμε τις υπογραφες τους.
μειναμε μπουκαλα απο ξυδια …

Theoprovlitos είπε...

Σπύρος
22/05/2007 στις 00:23 | #48

Το 50% όλων αυτών είχα την ΄τιμή΄να τούς γνωρίσω στην ΄ανανεωτική αριστερά΄.Ωραία χρόνια.Απο μικροί φαινόντουσαν τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν.Ολοι κουβαλούσαν ένα μικρό Pasok-Syn μέσα τους.
Οι ίδιοι και οι ίδιοι.Και κάνουν θόρυβο με ξένες πλάτες,φυσικά,σαν να είναι εκατομύρια.

Theoprovlitos είπε...

Vrennus
22/05/2007 στις 00:56 | #50
Παράθεμα

Εξαρτάται τι ακριβώς υποστήριζαν οι 120 υποστηρικτές του κου Βασιλάκη (όσοι και τα ενωμένα εργοστάσια ρε παιδί μου). Αν υποστήριζαν το δικαίωμα του κου Βασιλάκη, και του κάθε κου Βασιλάκη, να εκφράζει τις απόψεις του ελεύθερα και δημόσια, όσο κατακριτέες, κατάπτυστες ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι αυτές, θα προσυπέγραφα ευχαρίστως. Άλλωστε στον κατάλογο των 120 μπορεί κανείς να διακρίνει τόσο ετερόκλητες παρουσίες όσο πχ. του Γιάννη Μηλιού και του Τάκη Μίχα (η αλφαβητική ταξινόμηση τους έφερε σχεδόν πλάι – πλάι). Από τον φουκαρά μικροαστό του διπλανού διαμερίσματος, ή από τον λούμπεν του νυχτερινού σοκακίου βεβαίως δεν περίμενα ούτως ή άλλως προσυπογραφή: από αυτούς περιμένω να χειροκροτήσουν τον επόμενο Χίτλερ – όπως έκαναν και με τον προηγούμενο δηλαδή.

Theoprovlitos είπε...

Γατος_Καταγραφευς
22/05/2007 στις 02:05 | #53
Παράθεμα

Χρηστο ειναι παλιας εσοδειας η λιστα των 120 ,αρκετα χρονια πριν παντως σεσωσμενη …

το εχει παντως αποτι τσεκαρα τωρα σα θεμα το http://www.greekhelsinki.gr/greek/articles/epiloges.html αλλα δεν δουλευει το λινκ και επισης http://tafainomenaapatoun.blogspot.com/ και http://www.iospress.gr/ios2000/ios20000109b.htm και οι http://www.e-grammes.gr/2002/01/vassilakis.htm τα υπολοιπα που βρηκα ειναι επαναληψεις , πιο λεπτομερες ειναι των e-grammes,αν κανεις αφησει στην ακρη το χαζοπονηρουλικο γραψιμο του

αυτο που εχει για μενα σημασια ειναι η σταση της συλλογης των υπογραφων οπου ολοι οι κοινοι θνητοι εμεις τρωμε ροχαλα ΕΞΑΙΡΕΣΗ ο σακης παπαδημητριου ο τζαζιστας στη θεσσαλονικη πουχε κανει ακριβως το αντιθετο !!!
Με αφηνει αδιαφορο το θεμα περι του οποιου οι αλλοι υπογραφουν,με φτιαχνει ομως οτι ολοι αυτοι οι 120 δεν ζητησαν και απο μενα και οσους συναντησανε για μια βδομαδα την υπογραφη ΜΟΥ,ΣΟΥ ΤΟΥ ,ΜΑΣ,ΣΑΣ,ΒΑΣ ο Παρασκευας,συνεπως για ποια δημοκρατια και ελευθερια της εκφρασης αγωνιζονται οταν δεν με περιλαμβανουν ποτε σε μια συλλογη υπογραφων;; κατα τα αλλα ναι ειναι τα 120 εργοστασια,τα αλαθητα-σοφα εργοστασια της πρωτοποριας και ας διαφωνουν μεταξυ τους,κοκκινα ή ιδιωτικα εργοστασια δεν παυουν ναναι μαουνες ψυχων.

Theoprovlitos είπε...

22/05/2007 στις 02:18 | #55

εγραψε ο φιλος Vrennus
“# Vrennus Says:
May 22nd, 2007 at 12:56 am

Εξαρτάται τι ακριβώς υποστήριζαν οι 120 υποστηρικτές του κου Βασιλάκη (όσοι και τα ενωμένα εργοστάσια ρε παιδί μου). Αν υποστήριζαν το δικαίωμα του κου Βασιλάκη, και του κάθε κου Βασιλάκη, να εκφράζει τις απόψεις του ελεύθερα και δημόσια, όσο κατακριτέες, κατάπτυστες ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι αυτές, θα προσυπέγραφα ευχαρίστως. Άλλωστε στον κατάλογο των 120 μπορεί κανείς να διακρίνει τόσο ετερόκλητες παρουσίες όσο πχ. του Γιάννη Μηλιού και του Τάκη Μίχα (η αλφαβητική ταξινόμηση τους έφερε σχεδόν πλάι – πλάι). Από τον φουκαρά μικροαστό του διπλανού διαμερίσματος, ή από τον λούμπεν του νυχτερινού σοκακίου βεβαίως δεν περίμενα ούτως ή άλλως προσυπογραφή: από αυτούς περιμένω να χειροκροτήσουν τον επόμενο Χίτλερ – όπως έκαναν και με τον προηγούμενο δηλαδή.”

στη ζωη συναντησα ολα τα ειδη και αστους και λουμπεν,και πολλους μικροαστους και γραφιαδες.Εχω δει να βαζουν τετοιες υπογραφες πολλους με τοση μαγκια που ολοι αυτοι οι 120 δεν θα τολμουσαν αν δεν ειχαν την ασυλια και την στηριξη αλλων, και οι υπογραφες που βαζανε και βαζουν ηταν ζωης και δεν ανηκαν στους κεκεδες πουθενα,απλα σταθηκαν στα ισα και ειπαν ελατε ρε αν σας βασταει ..ποσοι απο αυτους τους 120 το κανουν ΤΩΡΑ;; τωρα που ο μισθος ειναι εξαιρετος και οι συνθηκες ευνοικες για κοινωνικη ανελιξη; ποσοι απο αυτους ;; 3; 4; 5 ;; τοσοι,παραπανω δεν θα βρεις,αρα ασε το μικροαστο εκει πουναι και σκεψου τι ξεφτιλα των διανοουμενων!!!

Theoprovlitos είπε...

Ange-Ta
22/05/2007 στις 13:29 | #56

Καλημέρα

Γατος_Καταγραφευς:

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, ΟΛΟΙ αυτοί οι 120 υπέγραψαν, για να στηρίξουν το δικαίωμα του Μ.Βασιλάκη, να γράφει αυτα που γράφει, όπως τα γράφει, έτσι γενικά και αόριστα, η για το περιβόητο βιβλιο του, που το προλογίζει ο Σ. Μάνος;;; ή και για τα δύο;;
Περίεργη συμμαχία, μα τις πατούσες σου!

Theoprovlitos είπε...

Γατος_Καταγραφευς
22/05/2007 στις 13:51 | #57
Παράθεμα

Καλημερα Ange-ta
αυτοι οι 120 επιπλαδες διαμαρτυρηθηκαν οταν εφαγε κατι αγωγες ο Βασιλακης απο το δικτυο 21,οχι ομως για το μνημειωδες συγγραφικο εργο του.Ολα αυτα για την ελευθερια της εκφρασης … θλιβερες ιστοριες δηλαδη. Την ελευθερη εκφραση ενος αναρχικου ή ακροδεξιου ομως θα την αρνηθουν με το επιχειρημα οτι ετσι προωθειται η ακραια συμπεριφορα,το μισος και η τυφλη βια.Τι να γινει ομως εκαστος εκφραζει τα εντος του ή τα θελω του,αλλα τα θελω αυτων δεν ταυτιζονται με αυτα που αυτοι επιθυμουν οποτε εσεις καλοπαιδα σκαστε διοτι δεν εχει ελευθερια λογου …
ειπαμε η δημοκρατια ειναι καθεστως οχι σταση ζωης …

Theoprovlitos είπε...

skatzoxoiros
22/05/2007 στις 14:43 | #59
Παράθεμα

Εγώ πάντως έδινα πανελλήνιες το ’99. Έπεσε θέμα για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Έγραψα ό,τι πίστευα: Στρατηγικό εργαλείο της Δυτικής νεο-αποικιοκρατίας, στην προσπάθεια να μεταβάλει τους λαούς του πλανήτη σε υπηκόους.

Από το φροντηστήριο φρικάρανε. Οι εντολές που είχανε δώσει ήτανε οι αντίθετες: μπλά, μπλά, μπλά δημοκρατία, μπλά, μπλά, μπλά ανθρωπισμός. Τους έγραψα εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Πήρα 16,9. Μου είπανε: Θα ‘παιρνες 19 άμα έγραφες ό,τι σου λέγαμε. Τους είπα: αφ’ ενός ό,τι έγραψα το έγραψα στο πόδι και μάλλον μου άξιζε αυτό που πήρα, αφ’ ετέρου, χέστηκα, καλό σας καλοκαίρι.

Γράφω αυτά για να πω πως, ορισμένες φορές η κατάσταση είναι κωμικοτραγική. Στο δημόσιο λύκειο, ποτέ δεν μου είπανε “γράψε αυτό”. Στο ιδιωτικό φροντηστήριο, όπου πληρώνανε οι έρμοι γονείς, μόνο αυτά μας λέγανε. Πληρώνανε δηλαδή για να μας διδάξουνε τον κονφορμισμό. Καλό ε; Ιδιωτικοί Ιδεολογικοί μηχανισμοί της εξουσίας, όπου το κόστος βαρύνει το ίδιο το θύμα. Τελικά μας έχουνε για πολύ μαλάκες.

Μπακάλης είπε...

Για δες τι μαθαίνει κανείς...

Μεγάλο φρούτο φαίνεται ο Βασιλάκης...

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις παραθέσεις "Θεοπρόβλητε", ήταν πολύ χρήσιμες και δεν τις έχω διαβάσει όλες ακόμα.

Αυτός ο μηδενισμός κάποιων σαν τους αιμμο-ροΐδηδες, έχει καταντήσει η χολέρα της εποχής μας: όλοι εναντίον των πάντων, όλοι στο γκρέμισμα και κανείς στο χτίσιμο. Μόνο ψεύτικες φαιδρολογίες περί "δικαιωμάτων", "ελευθερίας", από ανθρώπους που δεν σέβονται ούτε καν τη διαφορετικότητα.

Στους συνανθρώπους τους βέβαια...

Διότι, είναι ικανοί να υπερασπίζονται τους βουδιστές ή το Ισλάμ π.χ., ή τους εθνικιστές των Σκοπίων ή των Βουλγάρων, άλλα έχουν πρόβλημα με τους ορθοδόξους και όσους δηλώνουν ότι έστω αγαπούν τον τόπο που γεννήθηκαν!

Πρόκειται για μια φάρα επικίνδυνη και φασιστική μόνο που κρύβεται μονίμως πίσω από ψευδεπίγραφες ταμπέλες.

Συνέχισε δυνατά. Κάποιοι πρέπει να υπερασπιστούν επιτέλους όσα ο λαός επέλεξε να τιμά.

Στέφανος είπε...

Τheoprovlite,
Σε παλαιότερο post(3-11-2008, Εκκλησία Κοινωνία 0-0) σε σχόλιο σου έλεγες τα εξής για το γνωστό αντιχριαστιανικό δίδυμο
α)Προκειται περί πληρωμένου κονδυλοφόρου με πλούσιο αρχείο, στρατευμένου κατά της Εκκλησίας
β)Εργάζεται για κάποια μυστική υπηρεσία στον τομέα δυσφήμισης της Εκκλησίας για ευνόητους λόγους
γ)Εργάζεται για κάποια σέκτα ή οργάνωση
δ)Πρόκειται περί ψυχοπαθούς προσωπικότητας με παραληρηματικές εμμονές η οποία έχει στρατευθεί "για να σώσει τον κόσμο από την Εκκλησία'
ε)Είναι έμμισθο κομματόσκυλο αντιεκκλησιαστικού κόμματος(Σύριζα)
στ)Ανήκε στο παρελθόν σε αρρωστημένο εκκλησιαστικό ή παραεκκλησιαστικό κύκλωμα ή οικογένεια και υπέστη βασανιστήρια μικρός, ή κάποιος του τον ακούμπησε, ή του φάγαν την περιουσία οι παπάδες και έχει μίσος
ζ)Τελεί υπό την κατάληψη πονηρού πνεύματος
η)Του συνέβη κάποια καντεμιά στη ζωή του και επειδή δεν μπορεί να τα βάλει με το Θεό, τα βάζει με την Εκκλησία.
Αυτές τις υποθέσεις έκανες πριν 3 χρόνια. Σήμερα πιστεύεις τα ίδια? Σήμερα γνωρίζεις πράγματα για το δίδυμο αυτό που ΤΟΤΕ αγνοούσες? Πάντως μεταξύ σοβαρού και αστείου πιστεύω ότι η υπόθεση ζ) έχει πολλές πιθανότητες να ισχύει!

Theoprovlitos είπε...

Στεφανε,

Αυτους εννούσα. Για να καταλαβεις τα λεγομενα τους πρεπει να ανατρεξει κανεις στην Μασωνια που ειναι Εωσφορισμός διοτι οραματιζεται ενα μεσσιανικο συστημα που φυσικα δεν θα ειναι του Χριστού-Μεσσια.

Η κσομοθεωρια τους, τα συμβολα τους και τα κειμενα τους βριθουν συμβολισμων της μασωνιας. Στην ουσια πιστευουν στον Εωσφορο, το πρωινο αστερα δηλαδη την Αφροδιτη που θα φερει στον κοσμο τον "διαφωτισμο" της Νεας Εποχης. Γι αυτο και πολλες εταιριες με τις οποιες διαπλεκονται εχουν συμβολα μασωνικα. Τριγωνα, πυραμιδες, αστερια, αστερίες, το γραμμα W ή το Ε ή to M αντεστραμενο κλπ.

Σχετιζονται με τον Εβραισμο αλλα στην ουσια δεν εχουν καμμια σχεση. Μισουν τους πραγματικους πιστους εβραιους ως αξεστους και αγραμματους. Απλα τους εχουν καπελωσει. Οι διαδρομες της Εβραιομασωνιας περνουν από τα Χανια, την Μασσαλια, το Λιβορνο, τα Ιονια νησια και καταληγουν στην Θεσσαλονικη. Υπαρχει πλουσιο υλικο από καθαρα Εβραϊκες πηγες. Αυτοι ξεπαστρεψαν τους Εβραιους από την Ευρωπη για να τους στειλουν στο Ισραηλ σαν πιονια. Αυτοι παρεδιδαν στους ναζι τις λιστες με τα μελη των Εβραϊκων κοινοτητων. Wallemberg, Philips, Schwarz (Soros), Kent και άλλα σημερα ζαμπλουτα μπουμπουκια επαιξαν το ρολο του καταδοτη της πλεμπας. Αυτοι ξεκληρησαν τους Ελληνες απο την Μικρα Ασια, αυτοι κατεσφαξαν τους Αρμενιους, αυτοι διαλυσαν ην Γιουγκοσλαυια προκειμενου να πιουν σαν τα βαμπιορ το αιμα των λαων της.

ΟΙ τυποι αυτοι λοιπον ειναι ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ. Μισουν τον οποιονδηποτε δεν ανηκει στην καστα τους. Αυτο ευκολα φαινεται κυριως από την υπεροψια και την αλλαζονια του Ροϊδη.

Συνηθως οι ανθρωποι ευτελους αξιας ευρισκουν ή εφευρισκουν ένα συστημα στο οποίο εντασσονται για να προσοδουν κυρος στον εαυτο τους τον οποίο εν συνεχεια προσπαθουν να πουλησουν υπερτιμημενο στον κοινωνικο τους περιγυρο. Γι αυτο και ειναι κατα βαθος ανασφαλεις και γεματοι κομπλεξ. Θυμωνουν αν τους χαλασεις το image.

Οι συγεκριμενοι δηλαδη πλασαρονται ως διανοουμενοι στο χωρο του βιβλιου. Αλλα επειδη παρα την πορωση κατα βαθος γνωριζουν οτι αυτα που γραφουν ειναι αθλιοτητες (και απλα εχουν πορωσει την συνεοιδηση τους οτι βρικονται σε καποια ιεραποστολικη δραση και οτι ο σκοπος αγιαζει τα μεσα) κρατουν την ανωνυμια τους για να μην βγει προς το αξω ποσο ροζ και κιτρινοι ειναι.

Για μενα η κοκκινη γραμμη - αν και διαφωνουσα με τις αθλιοτητες που ελεγαν για τον ενα και τον άλλο - ήταν οταν αρχισαν να ειρωνευονται τον κοσμο που διαμαρτυρεται στο Συνταγμα, την υγειη αριστερα επειδη εχει καποια τσιπα και καποια πατριωτικα συναισθηματα μπορστα στην λαιλαπα που παρελαυνει και τα εβαλαν και με μια απο τις πιο ευαλωτες κοινωνικες ομαδες, τους πολυτκενους λεγοντας μαλιστα και ψεματα. Ως πολυτεκνος εγω ξερω τι τραβαω για να αναθρεψω σε ΑΥΤΗ τη χωρα 4 παιδια ενω τα οποια προνομια μας περικοπτονται χρονο με το χρονο ενω σε ολες τις αλλες ΕυρωπαΙκες χωρες μεχρι και στην Κοσμικη Γαλλια τα επιδοματα ειναι μεγαλα. Φετος η Διαμαντοπουλου εκοψε τις μεταθεσεις των πολυτεκνων. Και αντι να ευαισθητοποιηθουν τα αθλια καθαρματα του Μανου και της Μπακογιαννη που αλλαλαζουν για να γινουν μαζικες απολυσεις χιλαιδων ανθρωπων (οι ιδιοι εχοντας εξασφαλισει το τομαρι τους) μας ειρωνευονται και υπονοουν οτι ειμαστε παρασιτα.

Εκει καταλαβα πως προκειται περι ΚΤΗΝΩΝ των οποίων το πατημα το αντιλαμβανεται μεχρι και η άλογη γη και φρικαρει γιατι η παρουσια τους της ειναι βαρος. Μεγαλυτερη αξια εχει μια κουραδα στο πεζοδρομιο διοτι αυτη θα γινει λιπασμα. Ενω οι ιδιοι οταν ψοφισουν θα μεταβληθουν σε δηλητηριωδη αποβλητα που καταστρεφουν τα παντα τριγυρω τους. Αυτο δηλαδη που κανουν και εν ζωη.

Aλκων είπε...

Oρθή επανάληψη.

Μου έστειλαν το λινκ με το μπλογκ σας για να μου δείξουν ότι κι άλλοι κατάλαβαν τι εστί Ρο και οι περί αυτών .
Είναι δυνατό να ασχολούμαστε με τις πληρωμένες ηλεκτρονικές πένες του συστήματος των παγκοσμιοποιητων;
Ποιος δεν κατάλαβε από το διάλογο μαζί του ότι αν δεν τον γλείψεις και δεν τον λιβανίσεις με χρυσολιβανον ο Ρο δεν θα σου κάνει τη χάρη να ρίξει το βλέμμα του το "θείον πάνω σου.
Μην ασχολείστε με τα σκουπίδια του διαδικτύου γέμισε ο τόπος από δαυτα. κάποτε το έκανα κι εγώ για να δω τι είδους γλίτσα και δυσοσμία εκλύουν όλα αυτά Πιστέψτε με ήταν δύσκολο.
Ο Γκεμπελς ωχριά μπροστά τον Ρο με στο Στράιμελ το στραβό.
Κοιτάξτε μονό πως θα σωθούμε από κάτι τέτοια όντα με δράσεις αληθινές μέσα στην κοινωνία. Αφήστε το διαδίκτυο και βγείτε έξω να ενημερώσετε τους αδαείς που πιστέψτε με είναι πολλοί.
Περαστικά μας

Aλκων είπε...

Ευχαριστώ φιλέ για το ξεσκέπασμα του πληρωμένου ηλεκτρονικού κονδυλοφόρου που ακούει στο όνομα Ρο
Έπρεπε ο κόσμος να δει το γλοιώδες υποκείμενο με τους πάτρωνες του για να καταλάβει.
Αν κι εγώ δεν έχω πολλές ελπίδες για την αντιληπτική ικανότητα αρκετών μέσα και έξω από το διαδίκτυο.
Πάντως Ευχαριστώ.


ΥΓ Θα τρίζουν τα κόκαλα του αειμνήστου Βέγγου.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο Σφηνιάς είναι ο Ροϊδης;

Emeritus

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε

Δεν ασχολουμαι με τα σκουπίδια και με τις σκοτεινες α;υτες ψυχες που εχουν παραδοθει οικειοθελως στο διαολο. Τις αποψεις τους τις εχω χεσμενες.

Εκανα μια προσππαθεια προσεγγισης του με ανθρωπινο τροπο για να καταλαβουν που βρισκονται. Ομως ισχυει το βιβλικο "Αιρετικον ανθρωπον μετα πρωτη και δευτερα νουθεσια παραιτου". Δεν αποκλειεται να ευρισκονται υπο δαιμονικη κατοχη. Η εκπορμελετης συκοφαντια ή ο διασυρμος προσωπων και πραγματων με διασδτρευλωση της αληθειας προδιδει ψυχισμο κτηνους. Και να σκεφθει κανεις οτι ο τυπος αυτος διατηρουσε και βλογ με τιτλο "διαφωτισμος" enlightment.

Δεν υπηρχε βεβαια κανενας διαφωτισμος αλλα το μονο που προδιδει ειναι η μασωνικη του ιδιοτητα.

Αν ασχολουμαι λοιπον μαζι του ειναι για να ανιχνευθουν οι διαδρομες του που ειναι πλεον σαφεις και ξεκαθαρες.

Τα ιδια ονοματα που διελυσαν την Οθωμανικη αυτοκρατορια επειδη δεν τους παραδωσαν την Παλαισιτνη, τα ιδια ονοματα που συνελαβαν την δημιουργια μιας εβραιομασωνικης Μακεδονιας, τα ιδια ονοματα που ησαν υπευθυνα για τις μετακινησεις και τις σφαγες πληθυσμων προκειμενου να περασουν οι οικονομιε ςολοκληρων κρατων στα χερια τους, τα ιδια ονοματ απου αρθρογραφουσαν υπερ της διαλυσης της Γιουγκοσλαυιας και του πολεμου που κυρηχθηκε στα εγκαινια του Μουσιεου του Ολοκαυτωματος της Νεας Υορκης από το Σιωνισιτκο λομπυ, τα ιδια ονοματα εχουν δημιοθυργησει ολο αυτο το πογκρομ κατα της Ελλαδας.

Θα πρπει λοιπον να αρχισουμε να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.

Theoprovlitos είπε...

Emeritus

Οταν καποιος εχει την ψευδαισθηση οτι ειναι "φωτισμενος" ενω η ψυχη του και η πεννα του ξεχειλιζει σκοταδι, οταν ο χωρος του λειτουργει ως νταβατζηδες του κσομου των γραμματων ακι των τεχνων και υποχρεωνουν τους ανθρωπους να γραφουν σκουπιδια για να επιβιωσουν, οταν ασχολουνται με το ηλεκτρονικο εμποριο αλλα απο την λαλλη EKBIAZOYN πολιτικους όπως η Μιλενα Αποστολακη επειδη ο αδελφος της εχει την επιχειρηση eshop οταν ενορχηστρωνουν πογκρομ κατα της εκκλησιας, οταν αναλαμβανουν με αναθεση σημαντικοτατα για την ασφαλεια της χωρας ποστα και η επιχειρηματικοτητα τους που τους ανατεθηκε εχει σχεση με τον ευαισθητο τομεα των τηλεπικοινωνιων (βλεπε παρακολουθησεις vodafone) τοτε ων ο ιδιος σιχαμερο υποκειμενο θα επρεπε τελικα να το βουλωσει.

Διοτι ως γνωστον σε περιοδο κρισης αυτα εχουν σχεση και με ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Theoprovlitos είπε...

ΥΓ. Και που να ξερατε πως απεκτησε ο θειος του τα καραβια... Και μετα μιλα για ΔΙΑΠΛΟΚΗ με το δικαστικο σωμα.

Δον Κιχώτης είπε...

Επιμενω . Να βγουμε εξω και να ενημερωσουμε τον κοσμο για ολα αυτα τα διγλωσσα σκουλικια της παγκοσμιοποιημενης θρησκειας τυπου Zeitgaist κι αλλα τετοια ηληθια δηθεν προοδευτικα
Οτι το ψονδρομπουλης Ροιδης και το αλλο το βγδελημα ηταν αυτα που λες το ειχα καταλαβει από την Πρωτη στιγμη οταν πρσπαθησα να τους προσεγγισω για να δω τι ακριβως παιζεται και φυσικα γηργορα πηρα ποδι
Ο τρελο Δον Κιχωτης θελησε να μπει να δει με τι θρασσος και τι πλατες το παιζαν γνωστες, σωτηρες πνευματικοι ταγοι και πατερουληδες των απανταχου ψευτοδιανοουμενων της ψωροκωσταινας.
Ειχαν συγκεκριμενο ταργκετ γκρουπ πληρωνοταν για να γραφουν 24 ωρες και να απαντουν με σεντονια μαλακιας.
Βλεπεις τ αφεντικο τους πληρωνει αδρα πρεπει να το ευχαριστησουν.

Βγαλε με πιο τροπο πηραν τα πλοια γιατι θα σκασω.

Theoprovlitos είπε...

Δον Κιχωτη

Το οτι ελεγχουν ολο το Αιγαιο θα το πηρατε χαμπαρι βεβαιως. Μετα την Κρητη και της Ανατολικες κυκλαδες εβαλαν ποδι στα Δωδεκανησα, στη Σαμο και στη Χιο Μυτηληνη και στις Δυτικες Κυκλαδες. Και απο ολους τους προορισμους ειδικες εκπτωσεις κανουν μονο στη Κρητη απο αρρωστημενο σωβινισμο και απο συμφερον για τι η Εβραιομασωνια κινειται στον αξονα Θεσσαλονικη-Χανια κατα κυριο λογο με ολιγον από Επτανησα.

Οσον αφορα τον Λασκαρατο εργαζοταν επι Μπακογιαννη ως ΥΠΕΞ στην Απογευματινη και ΓΝΩΡΙΖΩ πολυ καλα οτι οι σχεσεις τις συγκεκριμενης εφημεριδας με την Ισραηλινη πρεσβεια ήταν άριστες...

Δον Κιχώτης είπε...

Φιλε Σταυρο μπραβο σου για ολα οσα κανεις. Να ξερεις ομως δεν υπαρχουν πλεον Θερμοπυλες μας τις πηρανε οι ρωσοι μαφιοζοι οι βουλγαροι ομοδοξοι τους οι ευρωπαιοι χρηματιστες με προεξαρχοντες του γερμανους κατακτητες των θαλασσων και ακτων και ολα αυτα με την πολυτιμη βοηθεια των ελληνων κυβερνωντων και πολιτικων που χρησιμοποιουν σαλιγκαρους τυπου Ρο.
Το ονομα του Λασκαρατου σε παρακαλω καη φατσα του αμ ειναι δυνατο

Theoprovlitos είπε...

Ο ΛΑσκαρατος "φωτογραφιζεται" απο την συμμετοχη του σε αισχρα βιβλια και δημοσιευματα υπερ του ΝΑΤΟ, των Εβραιομασωνων και κατα της Εκκλησιας και των Σερβων.

Επειδη και αλλοι εχουν ραμματα για την γουνα του εχει φροντισει να εξαφανισει την μαπα του ακομα και απο βιβλιοπαρουσιασεις των δικων του βιβλιων.

Δον Κιχώτης είπε...

Κυριε Σταυρο θα ηθελα να μιλησουμε προσωπικως το mail orsalie@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

Και πως γνωρίζεις θεοπρόβλητε ότι είναι τα συγκεκριμένα πρόσωπα αυτοί οι δύο? Αποκλείεται να κάνεις λάθος? Το ρωτάω διότι αυτός ο Λασκαράτος μέχρι και ύμνους και ευχές της Εκκλησίας αναφέρει στα λιβελλογραφήματα του. Μήπως είναι πρώην κληρικός? Πρώην αρχιμανδρίτης που δεν άντεξε να ζει με το συγκεκριμένο τρόπο που απαιτούσε η θέση του? Για θυμίσου τον Αργύρη Τσακαλία, γνωστό αντίχριστο και 12θειστή....

Theoprovlitos είπε...

Ο Λασκαρατος εχει ολοκληρο επιτελειο πισω του . Το βιβλιο εξ αλλου που εχει γραψει για το Χριστοδουλο και το παρουσιασε ο Σταφανος Μανος και ο Σηφουνακης με το Κυρκο και ο Σταθοπουλος ο Υπουργος Ταυτοτητων τα λεει ολα. Εργαστηκε σε εφημεριδα η οποια στηριζε την φιλελευθερη γραμμη και η οποια ειχε ανοικτη γραμμη με συγκεκριμενη πρεσβεια. Ετερος αντιχριστος εχει ανοιξει ρουφιανερί στην περιοχη μεταξυ δυο μεγαλων πρεσβειων, Υπουργειου Εθνικης Αμυνης και Υουργειου Προστασιας του Πολιτη.

Επομενως αν και του Λασκαρατου το επαγγελμα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο, πλαισιωνεται και από ενα δικτυο ρουφιανων και πρακτορων.

Μην ξεχνας και την υποθεση Βαβυλη, την υποθεση Ζαχοπουλου και τις παρακολουθησεις της Vodaphon.

ΕΠΙΜΕΛΩΣ το mega και συναφη καναλια το ανεδειξε αλλα ουδεις ποτέ αναρωτηθηκε ΠΟΙΟΙ το ενορχηστρωσαν, ΠΟΙΟΙ το παρακολουθησαν και ΠΟΙΟΙ το ανεδειξαν ωστε να πεσει ο Καραμανλης και να εχουμε σημερα το βαθυ κρατος των αντιχριστων.

Δεν σου αναθετουν την ιστοσελιδα της ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ή της Ολυμπιαδας αν δεν εισαι κατι απολυτως ΣΚΟΤΕΙΝΟ και ΒΡΩΜΕΡΟ ενω παριστανεις το διαφωτιστη.