17/7/11

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ, Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΣΙΣΕ


O ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

O Σισε με μπλουζακι της φιρμας OBEY (Υπακουσε) με σημα το Αστερι του Εωσφορου (το οποίο το βλεπουμε να προβαλει και ως λογοτυπος πολλων πολυεθνικων αλλά και Ελλαδικών εταιριών που διαπλεκονται με τα κομματα του Μεσαίου Χώρου) και το προσωπο του Εωσφορου.


Αλλα και τα τατουαζ του Σισε δεν πανε πίσω. Στην πλατη του εχει "κτυπήσει" τα φτερα του Εωσφόρου με 4 αστερια, μια κουκουλοφόρα μορφη με το ονομα Prince (πριγκηπας) και στα Γαλλικα τον υπέρτιτλο "Un lion de meurt jamais. Il dort" που σημαινει "Ενας λεων δεν πεθαινει ποτέ. Κοιμάται".

Το δε κομομποσχοίνι εχει το ως χάντρα το συμβολο του εξαπέταλου άνθους του lilium (Fleur-de-lis) το οπιίο συμβολιζει τον αριθμο 6 αλλα και τον εξαγνισμό (!) και τον διαφωτισμό...

Ο Εωσφόρος, ο φερων το Φως (Lucifer) και τον Διαφωτισμό ταυτίζεται με την θεά Αφροδίτη και τον πλανητη Αφροδίτη που φερνει στον κοσμο το φως της Ανατολής της Νέας Εποχής, αλλά και την Ishtar των Βαβυλωνίων την οποία ελάτρευαν οι πολίτες του βασιλείου του Ισραηλ (σε αντιθεση με τους Ιουδαίους του βασιλειου του Ιούδα) πριν γινει ο συγκερασμός των δυο βασιλείων  και ανακατευθούν τα προβατα με τα ερίφια.


Χαρακτηριστικό είναι το τελευταίο CD της Kylie Minogue, Aphrodite το οποίο σε ενα πυραμιδωτό όργιο ως άλλη θεά εισηγείται τον πανσεξισμό και την σεξουαλικη "απελευθέρωση" στους πιστούς της. Το ιδιο το CD εχει παμπολλες αναφορές σε Βαβυλωνιακές απεικονίσεις της Ishtar παρά της εκ Μεσης Ανατολής (εκ Κυπρου) εισαχθείσας Αφροδίτης. Η εταιρία που κυκλοφόρησε το CD ειναι η  ΕΜΙ η οποία ανηκει στην Citigroup Corporation. Στον Ελλαδικο χωρο οι δυο εταιρίες συνεργαζονται με την Minos και την Piraeus Ban.



Το σιγουρο παντως ειναι οπτι εχουμε να κανουμε με EIΣΑΓΩΜΕΝΑ NEANIKA ΠΡΟΤΥΠΑ. 

ΤΥΧΑΙΟ;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ διαβάζω τα λεγόμενα υμών στο άπατρι και κοσμοπολιτικό διεθνιστικό μπλογκ του ροιδη και σας συγχαίρω. Λέω σατανιστικό γιατί αντιλαμβάνομαι πως παίζει τον ρόλο της υποσκάψεως των θεμελίων που κρατούν όρθιο τον λαό της ταλαίνης πατρίδος μας.
Σκανδαλολογούν υπούλως επωφελούμενοι των αδυναμιών του Κλήρου. Φίλοι έγκυροι μου λέγουν πως δεν είναι μόνο δυο άτομα είναι τουλάχιστον 4 με δυο ψευδώνυμα.
Επειδή οι αναγνώστες τους είναι ψευτοδιανοούμενοι Κηφισιάς και Κολωνακίου, ντιντίδες, σνομπ κυρίες, τρελλοί καλλιτέχναι, πρεζόνια όπως υπογράφει κάποιος και προικοθήραι, γνωρίζω έναν που συστηματικώς τους διαφημίζει στην Κηφισιά κ.ά., παριστάνουν τους αριστερούς για να στρέψουν την Αριστερά κατά της Εκκλησίας.
Στην πραγματικότητα ψηφίζουν κάποια μεγαλοαστή μεγάλη κυρία με την οποία έχουν φιλίες και σούρτα φέρτα.
Είναι μαιμού αριστεροί, στην ουσία είναι αναρχοφιλελεύθεροι σνομπισταί.
Τρώνε τα λυσσακά τους για να δουν την μεγάλη κυρία πάλι στην Βουλή, τον Σαμαρά ηττημένον και την Εκκλησία κακοφημισμένη.

Theoprovlitos είπε...

Μακαρι να ηταν διεθνιστκο το blog του, διοτι αυτο θα προϋπεθετε την αποδοχη της υπαρξης εθνων. Ειναι στρατευμενο στην παγκοσμιοποίηση η οποία εχει πρωτιστως οικονομικο χαρακτηρα.

Σαφως προκειται περι ομαδος πληροφοριοδοτών αλλα δεν ξερω κατα ποσον οι γραφοντες ειναι διαφορετικα προσωπα.

Σχετικα με την ψευδοαριστερα εχετε δικιοπ. Εξ αλλου και η ιδια η οικογενεια Βαρδινογιαννη ως "αριστερη" αυτοπροσδιοριζεται ενω ετεροι "φιλελευθεροι" ενδυονται τον μανδυα του ανθρωπιστη.

Δεν ξερω αν εχετε δει βιογραφιες διαφορων τυραννων στο διαδύκτιο. Ολοι στην ιδιοτητα τους προσδιδουν και το χαρακτηρισμό... Philanthropist το οποίο ειναι φαιδρο βεβαια αλλα καταδεικνυει την ψευδαισθηση που εχουν ολοι αυτοι για τον ευατό τους εκτος αν ειναι απατεωνες εκ πεποιθησεως και γι αυτην τους την ιδιότητα.

Εχετε δικιο ως προς την συγκεκριμενη κυρία. Εξ αλλου τα θεμελια του παρακρατους της διαπλοκης ειναι στο τριγωνο Χανιά-Θεσσαλονικη-Αρκαδία. Εχουν να κανουν δε ιδιατερως με την Μασωνια Εβραϊκης καταγωγης η οποία ανακυκλώθηκε μεταξύ Μασσαλίας, Λιβορνου, Βενετίας και Θεσσαλονικης και τους σχεδιασμους της για την υλοποίηση των οποίων παιτηθηκε το μανιπουλαρισμα των μαζω δια της αριστερας.

Δεν είναι τυχαίο εξ αλλου οτι η ιδεα της Ανεξαρτητης μακεδονιας (Macedonia Risorta) ήταν Εβραιομασωνικης Μεγαλοαστικης έμπνευσης για την εφαρμογη της δε πιστρατευτηκε ο Βουλγαροεβραίος Μπεναρογια ως διορισμενος "αρχηγος" της αριστερας.

Γι αυτο εξ αλλου τοσο οι κομμουνιστες όσο και οι μεγαλοαστοι υιοθετησαν σαν συμβολισμο το αστερι σαν συμβολο της εποχης που ανατελει (του Εωσ-φόρου ή Morningstar σαν τον παρατρεχαμενο που μας κουβαλησε η Clinton) όπου όλος ο πλουτος της γης θα συγκεντρωθει με τον Α ή το Β τρόπο σε μια κλειστη "ανθρωπιστική" νομεκλατουρα η οποία θα τον διαχειριζεται πλεον "ανθρωπιστικα".