28/5/10

ΑΣΙΑΤΕΣ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΠΑΘΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΝΤΙΑ

Αλλα εμείς όπως είπαμε ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, αγαπάμε τους άλλους ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ και ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΑΣΤΕ.

Ας κάνουμε λοιπον όλοι μαζι τις αντιρατσιστικές μας ασκήσεις (Για να θυμηθουμε και τον Ορέστη Μακρή)

ΕΠΙΚΥΨΙΣ
ΕΝΑΑΑ...
ΔΥΟΟΟ...

Βρε κορίτσια ΕΠΙΚΥΨH δεν είπαμε; Γιατί μου κάνετε ΑΝΑΤΑΣH;


27.5.2010

Πεδίο μάχης έγινε χθες το απόγευμα η οδός Σοφοκλέους από Ασιάτες που συνεπλάκησαν μεταξύ τους με σπαθιά και ακόντια. Περίπου 200 άτομα πιάστηκαν στα χέρια στη μέση του δρόμου, ενώ ήταν εφοδιασμένα και με πολεμοφόδια, όπως σπαθιά και ακόντια, τα οποία πετούσαν μεταξύ τους προκαλώντας πανικό στους ανυποψίαστους περαστικούς. Η σφοδρή μάχη μεταξύ των αλλοδαπών επεκτάθηκε και στην οδό Μενάνδρου, ενώ στην οδό Σοφοκλέους κείτονταν στη μέση του δρόμου τραυματισμένοι αλλοδαποί από τα σφοδρά χτυπήματα που αντάλλαξαν μεταξύ τους.

Στην περιοχή έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, της ομάδας «Δέλτα» και της «ΔΙΑΣ» προκειμένου να επιβάλουν την τάξη. Μάλιστα, χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ και η χρήση δακρυγόνων προκειμένου να σταματήσουν οι εχθροπραξίες. Οι δυνάμεις της αστυνομίας προχώρησαν σε αθρόες προσαγωγές ατόμων που πήραν μέρος στη συμπλοκή, ενώ ασθενοφόρα που έφτασαν στην περιοχή μετέφεραν περίπου είκοσι τραυματίες σε νοσοκομεία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι περισσότεροι από τους τραυματίες είναι ελαφρά και δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Από τις δεκάδες προσαγωγές υπόπτων που πραγματοποίησαν οι αστυνομικές δυνάμεις, περίπου δεκαπέντε άτομα συνελήφθησαν, ενώ μέχρι αργά τη νύχτα η Ασφάλεια είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και άλλων ατόμων που πήραν μέρος στα επεισόδια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η σφοδρή συμπλοκή των αλλοδαπών σημειώθηκε για το ποια από τις αντίπαλες ομάδα θα έχει τον κύριο λόγο στον έλεγχο της περιοχής στο εμπόριο ναρκωτικών, αλλά και τη διακίνηση γυναικών. Πρόκειται για τη δεύτερη πιο μεγάλη συμπλοκή που σημειώνεται στην ίδια περιοχή, μεταξύ αλλοδαπών, για την ίδια αιτία.


ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα η μεγαλύτερη συμμορία πορτοφολάδων, που έχει εξαρθρωθεί μέχρι τώρα από την αστυνομία. Οπως ανακοινώθηκε σήμερα στην Ασφάλεια, προχθές το μεσημέρι μετά από συντονισμένη επιχείρηση στην πλατεία Βικτωρίας από την Ασφάλεια Αθηνών, Αγίου Παντελεήμονα, Εξαρχείων και Κολωνού, καθώς και δυο Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, συνελήφθησαν 72 αλλοδαποί, ενώ λίγο αργότερα, συνελήφθη στην Καλλιθέα 26χρονος Ελληνας υπάλληλος εταιρίας Σεκιούριτι που εργαζόταν για τη φύλαξη του σταθμού ΗΣΑΠ, στην πλατεία Βικτωρίας.

Από τους συλληφθέντες αλλοδαπούς 69 είναι Ρουμάνοι (56 άνδρες και 13 γυναίκες) και τρεις γυναίκες είναι από τη Βουλγαρία.

Ο Ελληνας κατηγορείται ότι παρείχε τουλάχιστον κάλυψη και πληροφορίες για την παρουσία αστυνομικών στους σταθμούς του ΗΣΑΠ, λαμβάνοντας διάφορα χρηματικά ποσά από τους πορτοφολάδες οι οποίοι έκαναν ανενόχλητοι τη δουλειά τους.

Ανακρινόμενος ομολόγησε και αναγνώρισε τους αλλοδαπούς ως μέλη του οργανωμένου κυκλώματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αλλοδαποί μετέβαιναν σε ομάδες των 8-10 ατόμων κάθε μέρα στους σταθμούς του ΗΣΑΠ και του Μετρό, όπου εντόπιζαν πολίτες, τους παρακολουθούσαν και μέσα στους συρμούς τους άρπαζαν τα πορτοφόλια. Στη συνέχεια, πάντοτε, επέστρεφαν στην πλατεία Βικτωρίας όπου πετούσαν σε κάδο απορριμμάτων τα κλεμμένα πορτοφόλια, αφού βέβαια είχαν πάρει το περιεχόμενό τους.

Οι αστυνομικοί, με διάταξη του αρμόδιου εισαγγελέα, ο οποίος έδωσε την άδεια επί είκοσι μέρες έπαιρναν φωτογραφίες και βιντεοσκοπούσαν τις κινήσεις των πορτοφολάδων τα πρόσωπα των οποίων προκύπτουν από το συγκεκριμένο οπτικό υλικό, καθώς και οι σχέσεις τους και κινήσεις τους στην πλατεία Βικτωρίας.

Στον κάδο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 45 πορτοφόλια, ενώ στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ξυραφάκια, πτυσσόμενα στιλέτα, μαχαίρια και πολλά πορτοφόλια που ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί από ποιούς τα άρπαξαν.

Και οι 73 συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή.



ΝΕΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ


28/05/2010

Νέα συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην οδό Γερανίου στην Ομόνοια. Στο νέο επεισόδιο ενεπλάκησαν σχεδόν 100 άτομα Αφγανοί και Μπαγκλαντεσιανοί, οι οποίοι συγκρούστηκαν με ρόπαλα, πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα μετατρέποντας την περιοχή σε πεδίο μάχης....

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο έκαναν 10 προσαγωγές, ενώ διενεργείται προανάκριση για να διευκρινιστούν οι βαθύτερες αιτίες των συγκρούσεων. Την Τετάρτη υπήρξε συμπλοκή μεταξύ Μπαγκλαντεσιανών στη διασταύρωση Σοφοκλέους και Μενάνδρου.

ΕΘΝΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: