26/5/10

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ SOROS?


ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ PAPANDREOU

Κατ αρχην τι σημαίνει Soros μπορουμε να το δουμε εδώ:

http://www.gurufocus.com/news.php?id=5905

Αλλα για να μην χαθούμε μεσα στην πλειάδα των επιχειρήσεων συμφερόντων Soros θα αναφερω τις πλεον γνωστές στο ευρύ κοινό:

Goldman Sachs Group Inc.
Morgan Stanley


Motorola Inc.
Mcdonald's Corp.
Cadbury Schweppes Public Ltd
Citigroup Inc.
Exelon Corp.
American Express Co.
Walt Disney Co.
Coca-cola Co.
United Parcel Service Inc.
Boeing Co.
3m Co.
Monsanto Co
Fedex Corporation
Time Warner Cable
Starbucks Corp.
Lee Enterprises Inc.
Marriott International Inc.
Lockheed Martin Corp.
Amazon.com Inc.
Us Airways Group, Inc.
Nokia Corp.
Midwest Air Group Inc.
Ebay Inc
Goodyear Tire & Rubber Co.

Φυσικά υπάρχουν και εκατοντάδες άλλες που έχουν να κάνουν με τομείς όπως η διαχείρηση απορριμάτων, βιοτεχνολογία αλλα κυρίως γεωτρήσεις και εκμετάλλευση κοιτασμάτων.

Μία από αυτές τις εταιρίες είναι και η Eldorado Gold (με έδρα τον Καναδά) η οποία ξεκινά το 2011 εκμμετάλευση κοιτασμάτων xρυσού στη Θράκη ενώ ήδη δραστηριοποιείται και στην Τουρκία.

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=16&artid=317848&dt=02%2F03%2F2010

Αυτό νομίζω εξηγεί πάρα πολλά για τις Εφιαλτικές κινήσεις του Papandreou καθως και την προκλητικότητα του Erdogan. Αναλογες μεθοδευσεις προφανως και έχουν σα στόχο το πετρέλαιο Αιγαίου ή και Ιονίου.

Το παραπάνω συνθέτει ολόκληρο το παζλ για τις μεθοδεύσεις ώστε να επιταχυνθεί η πτώση Καραμανλή με τις πυρκαϊες 2007, 2009 την ίδια εποχή που ο Papandreou ζητούσε επιμόνως πρόωρες εκλογές ενώ και τα έκτροπα του 2008 καθως και τα υπερτονισμενα ως σκάνδαλα του Ζαχόπουλου και της Βατοπαιδίου είχαν σαν στοχο να παροπλίσουν το Καραμανλή και να σπάσουν τον Ελληνο-Ρωσσο-Κυπριακό άξονα την ίδια στιγμή που μια κυβερνηση αχρήστων της ΝΔ παρέδιδε την χώρα στη μοίρα της και την οδηγούσε στην αγκαλιά του Εθνικού μειοδότη / πρακτορα / υπάλληλου ο οποίος με την σειρά του την παρέδωσε στο Μεγαλοεβραϊκο κεφάλαιο βασει σχεδιασμού.

Εξ άλλου θα μεινει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που "εξελέγη" με την εις άτοπον απαγωγή αφου κερδισε τις εκλογές του 2009 με τις ίδιες ψηφους του 2007 αφού κάποια παπαγαλάκια φροντισαν να κατευθυνουν τον κοσμο προς την αποχή.

Ιδού και κάποιες συνατησεις συνεργατων του δικτύου Soros-Papandreou όπως σνεργατες του προεδρου-μαριονετας της Σερβιας Djindjic που ξεπουλαει τα ΠΑΝΤΑ αυτη τη στιγμη (και μας παρουσίασε και το λεσβιακο show στη eurovision στο Βελιγράδι το 2008) ή τον Alex Rondos συμβουλατορα του προεδρου-μαριονετας της Γεωργίας Saakashvili, του βραβευμένου με Oscar -εεε συγγνωμη με Nobel... Ειρήνης) Φινλανδοποιημενου
Adolfsen a.k.a. Marti Ahtisaari που παρέδωσε το Kossovo στον Soros με το κλειδι στο χερι κλπ.

http://www.esiweb.org/index.php?lang=en&id=188&picturestory_ID=22

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα φιλε μου. να και κάτι που δεν θα δεις στις ειδήσεις
thanks

Theoprovlitos είπε...

Τις ειδήσεις;
χα, χα, χα

το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Στέφανος είπε...

Θεοπρόβλητε, φοβάμαι πολύ για την Ελλάδα μας. Μας περιμένουν δύσκολα χρόνια αλλά πάντα έχω στο μυαλό μου τις προφητείες του Πατροκοσμά για την Κωνσταντινούπολη(29 Μαΐου σήμερα) και την ανάσταση της Ελλάδος και παίρνω κουράγιο. Μακάρι ο Τριαδικός Θεός να βοηθήσει την Πατρίδα μας να ξερεράσει κάθε δυσκολία.