12/12/09

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ: UNA FACCIA- ΔΥΟ ΡΑΤΣΕΣ

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ

Ομοιότητες

Εθνοκεντριστές, θρησκομανείς, 'περιούσιοι λαοί', διαδραμάτησαν ρόλο στην παγκόσμια ιστορία, κοινή αντίληψη περί ιερού, λατρευτικές ομοιότητες, ευρηματικοί, εύστροφοι, έξυπνοι, πονηροί, εξελληνισμός των εβραίων και εξιουδαϊσμός των Ελλήνων, εκμεταλλευτές, φιλοχρήματοι, εξουσιαστικοί.

Διαφορές

Εμείς βρήκαμε τον Μεσσία - εκείνοι Τον ψάχνουν ακόμα (γιατί ο Χριστός δεν ήταν αρκετά πλούσιος και κοσμοκράτορας για να επιβληθεί επί των άλλων εθνών με το χρήμα, την ισχύ και τη βία -καλή ώρα).

Εμείς είμαστε εγωϊστές, ξερόλες, οπορτουνιστές, ατομοκεντρικοί και ανταγωνιστικοί μεταξύ μας -γι αυτό και αυτοκαταστροφικοί, ενώ εκείνοι έχουν συλλογική συνείδηση.

Γι αυτό και το λόμπυ τους θα κυριαρχήσει παγκοσμίως -μέχρι της καταστροφής του πλανήτη από τον Μεσσία που θα κατασκευάσουν.

Ούνα φάτσα -δύο ράτσες.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να τολμήσω να πω ότι ευτυχώς που δεν είμαστε εμείς που θα κατασκευάσουμε τον Μεσσία
πολύ καλο το συγκριτικό αυτό.
όμως γιατί εμενα δεν μου αρέσουν οι εθνικό ταμπέλες, ο "διαχoρισμος" των ανθρώπων σε φυλες και ο περιορισμός τους με σύνορα? μήπως είμαι προβληματικός? και τι θα γίνει δηλαδή αν ένα χρώμα ανθρώπων έχει 2 δισεκατομμύρια ζώντες ψυχές και η "aria" φυλή λιγότερους? και αν κάποιοι αυξάνονται και άλλοι μειώνονται, είναι πρόφαση αυτή για τον έλεγχο των γεννήσεων; και αυτό το παραμύθι με την μείωση του παγκοσμιου πληθυσμού γιατί δεν χωράμε! στον πλανήτη και δεν φτάνουν τα φαγητά να μας θρέψουν όλους, διότι κάποιοι τα πετάνε στις χωματερές για να κρατήσουν ψιλά την "αξια" τους; λυπάμαι μα είμαι πολύ χαζός για να τα καταλάβω όλα αυτά

Theoprovlitos είπε...

Φιλε μου,

το ζήτημα των εθνων δεν ειναι κατι το οποιο καποιος ΕΦΗΥΡΕ, ουτε προκειται περι ιδεολογιας αυτο καθ εαυτό. Αλλο αν υπαρχουν ακομα και πολιτικα κοματα που το πηραν και το ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ σε ιδεολογια.

Αλλα η υπαρξη στα πανεπιστημια κλαδου Ανθρωπογεωγραφίας, Κοινωνιολογίας, ανθρωπολογιας, γλωσσολογίας κλπ αποδεικνυει οτι τα εθνη ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Ιστορικοί, γεωργραφικοί λόγοι κλπ διαμορφωσαν αντικειμενικα τεραστιες διαφορες στο ανθρωπινο γενος τόσο στα φυσικα χαρακτηριστικά όσο και στην ψυχοσύνθεση, τις οποιες διαφορες δεν μπρουμε να παραβλεψουμε. Άλλο πραγμα η ΙΣΟΤΗΤΑ και αλλο η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ η οποια ειναι και ισοπεδωτική και παραπεμπει στην Κινα του Μαο.

Η διατηρηση λοιπον του εθνους κατ εμενα ειναι βαθυτατο πολιτιστικο ζητημα και οχι γενετικό. ειναι επίσης πρωταρχικα και ζητημα ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

Δεν πιστευω να θεωρεις οτι ο Αλβανος ή ο Σουηδός ειναι το ιδιο πραγμα πολιτιστικα και κοινωνικα σε σχεση με τον Νορβηγο για παραδειγμα.

Από εκει και περα υπαρχουν και υπηρξαν εθνη που αισθανονται ανωτερα απο αλλα και -κατ εμενα- ναι, ηταν ανωτερα, ενδεχομενως και για λογους συγκυριων.

Μην παμε μακρυα. Ακομα και στην γειτονια μας υπάρχουν εθνη τα οποια με ευκολια συνεργαστηκαν μαζικα και με το Ισλαμ των Τουρκων, και με τον Φασισμο των Ιταλων και με τον ναζισμο των Γερμανων για να μπορεσουν εν συνεχεια να ζησουν απο την σφαγη και το πλιατσικο σε βαρος των εθνων που αντισταθηκαν. Και την ιδια κουλτουρα κουβαλουν παππου προς πάππον. Και το βλεπουμε και σημερα.

Αν σκεφθουμε δηλαδη πως υπαρχουν εθνη στα οποια η γυναικα ειναι ζωο, υπαρχουν πρακτικες οπως η κλειτοριδεκτομή, επιτρεπεται ο καννιβαλισμος και οι ανθρωποθυσιες κλπ.

Μεσα σε αυτο το πνευμα ειναι σημαντικο να αναγνωρισουμε πως ο Θεός μεσα από το εθνος των Εβραιων προσπαθησε να διατηρησει ακομα και δια ροπαλου την καθαροτητα της πιστης. Μεχρι του πληρωματος του χρονου όπου μεσα από την ελληνικη γλωσσα και φιλοσοφια αυτη η παρακαταθηκη προωθηθηκε προς παντα τα εθνη.

Κατ εμε ο πραγματικος χριστιανος δεν ειναι αναγκη να βλεπει τον αλλον κατ αναγκη ισο και ομοιο για να τον αποδεχθει ή να τον αγαπησει.

Αυτη τη στιμη μεθοδευεται παγκοσμιως μια ομογενοποιηση των λαων με μια ανωθεν επιβεβλημενη κουλτουρα η οποια λεει πως για να αποδεχθεις τον αλλον πρεπει είτε να αποδεχθεις και την νοοτροπια του (αυτο που λεω πολυπολιτισμος της μπουργκα) είτε να του επιβαλεις το αντιθετο (πολιτισμος του ξεβρακωματος).

Για λογους αυτοπροστασιας δικης μου και των παιδιων μου δεν γουσταρω να μου επιβαλει κανεις ούτε άνωθεν, ουτε κατωθεν για το πως θα ζησω. Οποτε και με τους μεν Αμερικανοευρωπαίους και με τους δε Ισλαμ και βουντου καλυτερα ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ.

Σαν εθνη βεβαια εχουμε και συλλογικη ευθυνη (βλεπε το σημερινο καταντημα της Ελλαδας από οποια πλευρα και να το δεις). Αλλα παντως είτε θα σωθουμε είτε θα χαθουμε σαν ΠΡΟΣΩΠΑ

zoro είπε...

συμφωνώ εν γένει μαζί σου. όσο περισσότερα έθνη, κουλτούρες, ήθη, έθιμα, γλώσσες τόσο το καλύτερο. ποικιλία να υπάρχει. τώρα η καραμέλα του ανωτερου έθνους και του κατωτερου όπως και του πολυπληθέστερου ή του προς εξαφάνιση (αριθμητικά), με προβληματίζει.
κάποια έθνη όντως εξαφανίστηκαν (ίνκας, ρωμαίοι κλπ) και μαζί τους η γλώσσα τα ήθη, έθιμα, και αλλα γεννιούνται συνεχεια! μου θυμίζει την εξαφάνιση των ειδών και τη δημιουργία νέων! μήπως λοιπόν όλο αυτό είναι απλά εξέλιξη και οποιος προσπαθεί να την βάλει σε καλούπι και πρότυπο διαπράττει mega αμάρτημα?

Theoprovlitos είπε...

Παντως το να αγωνιζεσαι να επιβιωσεις και να αυτοπροστατευεσαι δεν ειναι ουτε κακως ενοούμενος εθνικισμός, ουτε ρατσισμος κλπ.

Στην υδρογειο τα 10.000.000 ελλήνων ειναι μια απειροελαχιστη μειονοτητα.

Επειδη λοιπον ανηκω σε αυτη την ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ γι αυτο δεν θελω να μας διαλυσουν ουτε λεγεωνες Ευρωπαίων εκμαυλισμενων καπιταλιστων ή καταναλωτών με τα λεφτα τους/μας ουτε τα εκατομμυρια του Ισλαμ που βλεπουν το αθλιο αυτο μικροαστικό και καπιταλιστικο μοντελο σαν ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ και σαν ΟΡΑΜΑ, και γι αυτο ερχονται εδω. Ερχονται για να ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ αυτο το μοντελο απο το οποιο εμεις αγωνιζομαστε να απελευθερωθουμε.

Η Mercedes ακομα και με Αλβανικες πινακίδες Mercedes παραμένει.

mnk είπε...

Αυτό πρέπει να το δεις οπωσδήποτε:

http://balkandemocrasy.blogspot.com/

Vater Panajiotis είπε...

Διαφέρουμε σε ένα σημείο μόνο:δε νομίζω πως άπασα η οικουμένη έμαθε τον χριστιανισμό από την ελληνική γλώσσα. Νομίζω εξίσου καλή δουλειά έκανε η Πεσσιτά (συριακή μετάφραση) όπως και η λατινική Vulgata και αργότερα ο άγιος Ιερόνυμος στη Δύση. Ίσως η γλώσσα είναι και ο κύριος πολιτιστικός παράγοντας διαίρεσης των εκκλησιών.

Στο θέμα μας με μια ερώτηση:Αν ο ναζισμός δεν είχε βάψει τα χέρια του με (τόσο) αίμα, θα ανταποκρινόταν στην ιδεολογία σου; Μια βαθειά μελέτη ιδεολόγων ναζί, Dietrich Eckert π.χ, δίνει μια παράλληλη με τη δική σου άποψη. Ο.Κ, υπερτονίζεται ηλιθίως το γενετικό και όχι το πολιτιστικό σκέλος. Το κύριο αίτημα όμως ήταν η διατήρηση του έθνους.

Theoprovlitos είπε...

Ασχετως αν εγιναν μεταφρασεις, το σημαντικο ειναι οτι λεπτα νοηματα αποδιδονται καλυτερα στην Ελληνικη γλωσσα. Γι αυτο και γραφτηκε στα Ελληνικα θελω να πιστευω. Μοιραια λογω γλωσσας εισηχθησαν πλανες στον Χριστιανισμο.

Αλλα ακιρβως γι αυτο, δηλαδη και λογω γλωσσας τελικα διαμορφωνονται και νοοτροπιες και αντιληψεις σε σημαντικο βαθμο. Δηλαδη και η γλωσσα ειναι παραμετρος διαφοροποιησης των εθνων ως προς την αντιληψη των πραγματων.

Ναζισμο δεν εχω διαβασει αλλα δεν νομιζω να περιορισθηκε στην υπαρξη των εθνων. Μαλλον αγωνιστηκε να αποδειξει και την γενετικη ανωτεροτητα των Γερμανων. Ενω εγω μιλαω για πολιτιστικη διαφοροποιηση αλλα και ανωτεροτητα εξ αντικειμενου. Την ανωτεροτητα αυτη ομως δεν την μεταφραζω ή αναγαγω σε κατι. Απλα την επισημαινω διοτι η εξελιξη διαφορων λαων στα γραμματα, τις τεχνες και τις επιστημες ειναι εντελως διαφορετικη από εθνος σε εθνος. Μην ξεχναμε ποτε απεκτησαν γραματικη οι ΑΛβανοι και οι Σλαβομακεδονες για να μην παμε μακρυα. Αλλα και οι Φινλανδοι.

Παντως θεωρω την αυτοπροστασια μας εκ των ουκ ανευ για την επιβιωση μας. Δεν εχουμε να παρουμε η να κερδισουμε τιποτα απο την συνυπαρξη μας με ολους αυτους που προερχονται απο βαρβαρες κοινωνιες.

Οσον αφορα την γραμμη του Χιτλερ προς διαφορες κοινοτητες, παλαιοτερα την θεωρουσα και κτηνωδη και παρανοϊκη. Σημερα εξακολουθω να την θεωρω κτηνωδη (εχω χασει και συγγενη σε στρατοπεδο) αλλα τελικα διαφαινεται οτι τελικα ειχε μια λογικη απο πισω. Ιδιαιτερα αν δουμε που εχει φτασει ο κοσμος σημερα από την εβραιοκρατια και την κιναιδοκραιτα. Αφου αναρωτιεμαι αν ειχαν πεσει στα χερια του τιποτα παγκοσμιοι προγραμματισμοι για το μελλον και γι αυτο λυσσαξε να τους αποτρεψει.

zoro είπε...

δεν μου άρεσε η τέταρτη παράγραφος. η απομόνωση δεν είναι Χριστιανικό χαρακτηριστικό. η αλήθεια δεν φοβάται ούτε ζητα να προστατευτεί, από που? από το ψέμα? ας μην ξεχνάμε ότι σε όλη την Ελληνική ιστορία όλοι οι "κατακτητές" υποτάχτηκαν στην αλήθεια και το ήθος του Έλληνα. και έτσι αποδεικνύεται τι αξίζει και τι όχι. εκτος και θεωρείς ότι ο σημερινός μουλωχτός και υποχθόνιος τρόπος τους μπορεί να γίνει αποτελεσματικός!
και το άλλο με το κέρδος δεν το πιάνω. ποιο κέρδος? δεν θέλω ποτε μου να κουβαλάω την ταμπέλα του κερδοσκόπου. το μονο κέρδος που αντιλαμβάνομαι είναι όταν προσφέρω νερό στον διψασμένο.

Theoprovlitos είπε...

Zoro

Σημερ αεχουμε να κανουμε με μιαν ιδιοτυπη και πρωτο γνωρη γιατα παγκοσμια χρονικα κατασταση.

Α. Δεν εχουμε να κανιουμε με εισβολη ενος συγκροτημενου λαου και ομοιογενους. Παρα με μια πληθωρα εθνοτητων ασχετων εμταξυ τους που η καθε μια απο αυτες εισαγει καινα δαιμονια. Και ακριβως επειδη αποτελουν πληθωρα δεν μπορυν να συγκροτηθουν και να αφομοιωθουν φιοτι ο Ελληνικος πολιτισμος ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ σε λιγο για να τους αφομοιωσει.

Και αυτο και λογω της πανσπερμιας αλλα και λογω του οτι η ιδαλυση του Ελληνικου πολιτισμου ειναι ΑΝΩΘΕΝ επιβεβλημενη. δΗΛΑΔΗ "καποιοι χρησιμοποιουν την "διαφορετικοτητα" και την"μειονοτητα ακριβως για να διαλυσουν την ομοιογενεια και την την συνοχη η οποια ενδεχομενως και να μπορυσε μακροπορθεσμα να τους αφομοιωσει. Ενω τωρα προσπαθουν με νυχια και με δοντια να ΜΗΝ αφομοιωθουν ωστε στις αμερικανοποιημενς κοινωνιες να επικρατησει τελικα η ισχυροτερη μειονοτητα οπως στην Αμερικη..

Εδω τωρα ποιον να αφοιμοιωσεις; Τον Πολωνο αλκοολικο, τον Αλβανο τσαμπουκαλή, τον Κουρδο τον φαλοκρατη, τον Αφγανο τον ισλαμιστη; τον Ολλανδο την αδελφαρα, τον Αφρικανο που τα χαλαρα ηθη του εχουν βουλιαξει την χωρα στο aids,? Αδυνατον να αφομοιωθουν και αν αφομοιωθουν θα γινει οχι απο τον ελληνικο πολιτισμο αλλα απο ενα εμετό.

Το κερδος δεν το λεω με τηνοικονομικη εννοια αλλα με την πολιτισιτκη και την ηθικη.

Απο τοτε που ανοιξαν τα συνορα γεμισαμε στην Ελλαδα πληθωρα απαραβατικων και αντικοινωνικων συμπεριφορων προτόγνωρων για την Ελληνικη κοινωνια. Εφεραν κατι σε αυτη την χωρα ολοι αυτοι που ηρθαν εκτος από φτηνες κινεζικες σαγιοναρες και επικινδυνες συσκευες; Κινεζικα εστιατορια υπηρχαν και πριν και το κινεζικο τσιρκο θα ερχοταν ετσι κι αλλιως.

Theoprovlitos είπε...

Και κατιακομα απολυτως μεταφυσικο. Εχουμε σκεφτει πως στον πνευμαιτκο ουρανο της Ελλαδος υπαρχουν αυτη τη στιγμη δεκαδες ανθρωποι που προσευχονται σε δαιμονια νομιζοντας πως αυτα ειναι θεος; (Αλλος τα δαιμονια της Αφρικης, αλλος της Κινας, αλλος της Ινδιας, αλλος στον απανθρωπο Θεο του Μωαμεθ κλ). Ολη αυτη η δαιμονικη ενεργεια (να το πω λιγο νιουαητζιστικα) δεν μας επιρρεαζει; Και ακομα χειροτερα θα πρπει να σταματησεουμε σαν εθνος να προσευχομαστε ανοικτα και δημοσιως στον Χριστο μην τυχον και ενοχληθει η θεα Κάλι που οι αλλοι για να εξευμενισουν την κακια της της κανουν θυσιες;

zoro είπε...

όντως καλά το κατάλαβα. θεωρείς ότι γίνεται κάτι πρωτόγνωρο και μη "καταπολεμισιμο" εκτος και αν κλείσουν τα σύνορα και απομονωθούμε, αυτό είναι?. δεν ξέρω όμως. γιατί δεν φοβάμαι? μήπως δεν νοιάζομαι, ή επειδή πιστεύω υπερβολικά στην "άνωθεν" βοήθεια? φυσικά και αν ο καλός σαμαρίτης δεν φροντίσει τον τραυματία, αυτός θα καταλήξει. Αλλα πως να τον βοηθήσει? ειδικά αν δεν ξέρει, φτάνει η προσπάθεια και η καλή διάθεση? βλέπεις κάποιον "Χριστιανικό" και "σωστό" τρόπο? μπορεί όντως η απομόνωση σε αυτή την περίπτωση να είναι η εσχατη λύση?
και κάτι άλλο, στα νέα τραγούδια της Αλεξιου περιγράφεται πολύ εύστοχα η σημερινή κατάντια του καθενός μας και κατά επέκταση ως συνόλου-έθνους. μα αυτό ισχύει για όλους τους κατοικους του πλανήτη. το ελπιδοφόρο μήνυμα είναι ότι "η αγάπη θα σε βρει όπου και να είσαι". αναρωτιέμαι αν η επανάσταση πρέπει να αρχίσει από τον καθένα και να γίνει χείμαρρος εθνικός αργότερα και όχι να ξεκινήσει από πάνω και να κατεβει σε ατομικό επίπεδο. αυτό το τελευταίο το βλέπω ως σίγουρη αποτυχία.
με συγχωρείς για όλα αυτά τα ερωτηματικά αλλα κι εγώ ψάχνομαι...

Theoprovlitos είπε...

Τι να σε συγχωρησω! Συζητηση κανουμε...

Παντως εχω καταληξει σε αυτα τα συμπερασματα εκ των υστερων και οχι εκ των προτερων με βαση μια συγκεκριμενη ιδεολογια.

Δηλαδη για οσο διατημα εχια ενα ορθοδοξο βιλιοπωλειο για τους Αλλοδαπους και ειχα και Αλβανικα βιβλία ΜΠΑΣ και ενδιαφερθει και κανενας Αλβανος, σε πληροφορω πως δε ενδιαφερθηκε ουτε ενας. Τουναντιον ειχα κατι Αλβανικα σημαιακια για διακοσμηση και εμπαιναν και ηθελαν να αγορασουν τα σημαιακια. Ειχα τρελλαθει να πουλαω σημαιακια αντι για βιβλια.

Ενιδαφερον για την εκκλησια ΜΗΔΕΝ. Και για βιβλια το ιδιο. Να δεις ομως και Μερσεντες με αλβανικα νουεμρα να κυκλοφορουν, όχι από μαφιοζους αλλα από ΑΛβανους νεοπλουτους επιδειξιες.

Εγω λοιπον ημουν εκει και ημουν διθεσιμος. Εκεινοι ΔΕΝ ενδιαφερονται και ουτε προκειται να ενδιαφερθουν. Στην Ελλαδα ηρθαν να κυνηγησουν το μικροαστικο τους ονειρο, να καθονται στον καναπε και απλα αντι να βλεπουν αθλια ρεαλιτυ στα Ελληνικα, να βλεπουν από το ταψι Αλβανικη δορυφορικη.

Επιασα ενα παραδειγμα τους Αλβανους. Να παρουμε του Πακιστανους η τους αλλους Μουσουλμανους; Φυσικα και ΔΕΝ προκειται (πλην σπανιοτατων εξαιρεσεων) να ενσωματωθουν η να αποδεχθουν την πιστη μας και την κουλτουρα μας. Τα βλεπουν ολα σαν κονομα. Η Ελλαδα ειναι γι αυτους μια αγελαδα για αρμεγμα.

Παρομοιως βεβαια οταν οι Αγγλογαλοι πηγαιναν στην Αφρικη η την Ασια δεν πηγαιναν επειδη τους αγαπουσαν αλλα για να κονομησουν εκμμεταλευομενοι τους λαους και τον πλουτο τους.

Γι αυτο δεν αναφερομαι στο φαινομενο με διαθεση φυλετικη αλλα απολυτως ρεαλιστικη. Υπ αυτην την εννοια η παρουσια δεκαδων γλωσσικων και θρησκευτικων μειονοτητων ενιοτε δε και αθλιων υποκουλτουρων οχι μονο δεν προσφερει στην χωρα αυτη απολυτως μα απολυτως τιποτα (ειδικα σε μενα που ανεκαθεν ειχα πολυπολιτισμικη κουλτουρα απο την οικογενεια μου οπου μπορω να διακρινω ποτε καποιες συμπεριφορες αποτελουν πολιτισμο και ποτε αθλιοτητα) και ακομα χειροτερα αποτελει το αλλοθι ωστε οι κοσμοκρατορες να μας ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ, να μας καταστησουν ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ (ακομα και ως πολυαριθμη) μεσα στην ιδια μας την πατριδα.

Το ανοικτα συνορα το μονο που διευκολυνει ειναι το κεφαλαιο το οποιο απομυζα την Ελλαδα μεσω ΕΕ και χρειαζεται και σκλαβους (γηγενεις και αλλοδαπους) για να πλουτισει ακομα περισσοτερο.

Εγω παντως ειμαι σε απογνωση να βλεπω πως στην Γ Σεπτεμβριου μερα μεσημερα την πεφτουν στους περαστικους πορνες απο την Αφρικη και τις Σλαβικες χωρες στο ιδιο ακριβως σημειο που το 1991 ειχε το γραφειο του ο Κωστης Στεφανοπουλος. Αυτο δεν ειναι πολιτισμος, ειναι καταντια. Και αν δεν κλεισουμε τα συνορα μας η επελαση θα συνεχιστει μεχρις εξαφανισεως μας.

Στην ανωθεν βοηθεια δεν πολυπιστευω αν σκεφθει κανεις τι απεγινε η παλαι ποτε εκκλησια της Περσιας που ανεδειξε και αγιους ενω σημερα εξαφανιστηκε. Ή το τι τραβαν οι κοπτες στην Αιγυπτο. Ο Θεος δεν επεμβαινει στα δικα μας καμωματα, όπως και δεν επενεβη να σταματισει την λαιλαπα του κομμουνισμου ή του ναζισμου, ή του Ισλαμ.

Η επομενη πληγη του Φαραω για την ανθρωποτητα διαβλεπω να ειναι ο Εβραισμος εξ αιτιας του Μεσσιανισμου του.

Vater Panajiotis είπε...

"Es ist unwahr, dass ich oder irgendjemand anderer in Deutschland den Krieg im Jahre 1939 gewollt haben. Er wurde gewollt und ange-
stiftet ausschliesslich von jenen internationalen Staatsmännern, die entweder jüdischer Herkunft waren oder für jüdische Interessen arbeiteten." (It is untrue that I or anyone else in Germany wanted the war in 1939. It was desired and instigated exclusively by those international statesmen who were either of Jewish descent or worked for Jewish interests.)

Adolf Hitler, Politisches Testament 1945


Τα παραπάνω λόγια για παράδειγμα συνδέονται άμεσα με το θέμα μας. Ἠ όχι;

Theoprovlitos είπε...

Συνδεονται αλλα εξαρταται απο το κατα ποσον τα λογια του Χιτλερ αληθευουν η ειναι απλα προφασεις εν αμαρτιαις.

Προφανως ο καοσμος εκεινη την εποχη ηταν αρκετα ανυποψιαστος και η ελλειψη πλήροφοριας θα αφηνε τα σκοτεινα παρασκηνια να δρουν ανεξελέγκτα.

Μετα η ιστορια γραφτηκε οπως γραφτηκε και τωρα και ετσι να μην ειναι ποιος θα μπορεσει να το αμφισβητησει;

Τον πολεμο της Γιουγκολαυιας παντως ειμαι εντελως πεποισμενος πως προκειται περι μεθοδευσης από το Αμερικανοεβραικο λομπυ. Η σκηνοθεσια του, η αιτολογια του, οι πρωταγωνιστες, τα παντα.

Για το Ιρακ το ιδιο πιστευω αλλα δεν εχω ασχοληθει τοσοπολυ οσο με την Γιουγκοσλαυια, επι της οποιας θα μπορουσα και να γραψω βιβλιο αν το επαιρνα σοβαρα.

Αυτο ομως θελει εναν ιστορικο να ανατρεξει στον τυπο και στα τηλεοπτικα δελτια της εποχης κλπ. Διαφορετικα ΚΑΙ η υποθεση της Γιουγκοσλαυιας θα περασει στις επομενες γεννες οχι οπως εγινε αλλα ποως την εγραψαν εκεινοι που εκαναν το εγκλημα.

Για την Γερμανια, μπορει και να ειναι ετσι οπως τα ειπε ο Χιτλερ. Αν και αναφερεσαι σε ενα αποσπασμα και δεν ξερω τι ΑΚΡΙΒΩΣ εννοει. Και ποιους εννοει.

Αν δηλαδη η Γερμανια που ειχε καταστραφει οικονομικα πριν τον πολεμο ειχε καταστραφει επειδη τα παντα ειχαν περασει σε μια Σιωνιστικη σεκτα όπως γινεται και στην Αμερικη τωρα, τοτε δεν ηταν παραφρων. Παραφων εγινε απο την στιγμη που αποφασισε να εξοντωσει δικαιους και αδικους και με φρικαλεα βαρβαρότητα.

Επισης δεν τον πολυπιστευω διοτι η αντιληψη του περι αρειας φυλης ειναι και ρατσιστικη ασχετως αν οι Σιωνιστες ειχαν το πανω χερι ή οχι.

Αλλα οπως παντα η αληθεια δεν ειναι εντελως όπως την παρουσιαζουν και κανεις δεν ειναι μονο αθωος ή μονο ενοχος.

Αναρωτιεμαι αν θα μαθουμε την αληθεια ποτε...

Παντως τα σημεια των καιρων στην Αμερικη δεν αφηνουν περιθωρια για πολλες αμφισβητησεις για την επομενη κοσμοκρατορία που επειδη θα ειναι και ΕΝΝΙΑΙΑ θα ειναι και η χειροτερη αφου δεν θα υπαρχει καν δίπολο, εκτος αν αντισταθει η Ρωσσια και ξυπνησει η Κινα.

Γι αυτο και τους περικυκλωνουν από παντου βαζοντας γυρω γυρω ειτε κυβερνησεις αχυρανθρωπων ειτε στρατευματα οι "Αμερικανοι".

Vater Panajiotis είπε...

Βασικό επιχείρημα του Αδόλφου ήταν πως η Δημοκρατία της Βαϊμάρης (δηλαδή οι κυβερνήσεις από το 1918 μέχρι το 1933) ήταν Jüdenregierung (Εβραιοκυβέρνηση). Πράγματι η συντριπτική πλειοψηφία -πλην του Friedrich Ebert και μερικών άλλων-ήταν εβραϊκής καταγωγής. Δε δικαιώνω φυσικά κανένα από τα ναζιστικά εγκλήματα αλλά ας μη δεχόμαστε γενικά και αβίαστα παλαβομάρες όπως :"στυγνός και παράφρων δικτάτορας που μισούσε τους Εβραίους". Δε σηκώθηκε μια μέρα και είπε να φάει όποιον Εβραίο έβρισκε επειδή κάποιος Εβραίος του έβαλε καπέλο στο δάνειο που χρωστούσε.

Μπορείς να ερευνήσεις τη στάση του Εβραϊσμού απέναντι στη Γερμανία πριν την άνοδο του Χίτλερ. Θα ήταν ενδιαφέρον.

Πάντως, εκτός από τον Αδόλφο, μόνο μια φυλή ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τα γονίδιά της-σε σημείο που να προσπαθεί να εφεύρει "εθνικό όπλο"(βιολογικό ιό που αναγνωρίζει ποιον άνθρωπο θα προσβάλλει από τα γονίδιά του!!!).

Vater Panajiotis είπε...

Αφού σου αρέσει και η βαθύτερη ανάλυση:

Ignaz Trebitsch-Lincoln
και
Feivel Polkes

Άνθρωποι που έκαναν τα πάντα χωρίς ποτέ κάποιος να τους προσέξει.

Theoprovlitos είπε...

Αυτο το γονιδιακο οπλο με φρικαρε. Δεν πηγε το μυαλο μου μεχρι εκει.

Σιγουρα παντως ενα software που κανεις το οικογενειακο σου δεντρο ειναι ΚΑΙ αυτο εβραικων συμφεροντων. Δηλαδη σου εχει διαφορες αιτιες θανατου και ενας θειος μου που πεθανε σε στρατοπεδο συγκεντρωσης του κοτσαρανε ενα αστρο του Δαβιδ ΝΑ διπλα στο ονομα του. Κατ αυτους αλλος δεν πεθανε κανενας σε στρατοπεδο συγκεντρωσης. Ενω εγω στο σοι μου εχω τουλαχιστον 3 εκ των οποιων οι δυο την γλυτωσαν και γυρισαν ζωντανοι από την Γερμανια. Ο ενας ειναι ο συγχωρεμενος ο πρυτανης της Γεωπονικης Θεσσαλονικης ο Γιαννης Πορλιγγης.

Για την Εβραιοκρατουμενη κυβερνηση της Γερμανιας δεν το ηξερα. Αν οντως ισχυει (δεν λεω οτι αυτο που λετε οτι ειναι ανακριβες), τοτε κανω γεφυρα και με κατι αλλο ακομα πιο φρικτό: Η Μικρασιατικη καταστροφη δεν ενορχηστρωθηκε από τους Γερμανους συμβουλατορες των Τουρκων που ειχαν λυσσαξει να εξαφανισουν το Αρμενικο και το Ελληνικο στοιχειο για να παρουν το εμποριο στα χερια τους; Και οντως δεν ειναι παραξενο που στην Σμυρνη αποτεφρωθηκαν μονμο αυτες οι συγκεκριμενς συνοικιες?

Μετα την καταστροφη και δεδομενου οτι οι Τουρκοι ειναι μπουνταλαδες το εμποριο πλεον εμεινε στα Εβραικα χερια με τις ευλογιες των "Γερμανων" που δημιουργησαν το ζητημα. Η εξαφανιση του Ελληνικου στοιχειο με τα πογκρομ του 50 και 60 πλεον παρεδωσε το εμποριο της Τουρκιας στα... καταλληλα χερια.

Αλλα και στην Σουηδια ο τραπεζιτης θειος της Γυναικας του Κοφι Αναν (Εβραιας) ειχε πει στο βασιλια οτι οταν μιλαω εγω εσυ θα σωπαινεις.

Παλι η Παγκοσμια Τραπεζα πως δημιουργηθηκε? Με τι κεφαλαια? Γιατι ειναι Εβραιοι οι προεδροι της και πως γινεται να ειναι χρεωμενα σε αυτη ολοκληρα κρατη? Δηλαδη δεν υπαγεται η ιδια σε καποια κρατικη οντοτητα? Ειναι γκριζα ζωνη?

Ασχημα τα πραγματα...