10/12/09

KAI O κος FACEBOOK ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ;

Και ο κος Facebook, o Μαρκ Τσούκερμπεργκ δικός τους;

Δεν ξέρω πως, αλλά σαν να το ήξερα πως ο νέος αυτός τρόπος εθελούσιου φακελώματος θα ήταν ΚΑΙ αυτός στα δικά τους χέρια (και τσέπες).

Θα μου πείς, και εσύ είσαι στο facebook.

Ναί είμαι απλά γιατί τους έχω και γραμμένους αλλά δεν έχω και τίποτα να κρύψω. Το ξέρω πως και αυτό το blog παρακολουθείται συστηματικά αλλά επίσης δεν με πειράζει. Καλύτερα που το ξέρω μάλιστα, παρά απλά να το φαντάζομαι. Μάλιστα η google με ξαναέβαλε στις λίστες αναζήτησης.

Το ότι οι Σιωνιστές θα ελέγχουν οσονούπω το σύμπαν με ενοχλεί, γιατί ξέρω που το πάνε: Στην επιβολή του Μεσσία που θα έρθει για να σώσει τον κόσμο.

Όσον αφορά δε τον Εβραϊσμό γενικότερα, δεν με ενοχλεί καθόλου αυτός καθ' εαυτός. Μάλιστα να πω την πάσα αλήθεια λυπάμαι.

Λυπάμαι που δεν είμαι Εβραίος και εγώ.

Διότι πολύ πιθανόν όλα αυτά που θα ήθελα να κάνω για το λαό μου και για την χώρα μου να είχαν ευωδοθεί. Γιατί οι Εβραίοι έχουν συλλογική συνείδηση, ενώ στο βασίλειο της Ελλάδος των Λαμόγιων Χριστιανών ο ατομοκεντρισμός κυριαρχεί και επικρατεί.

Ρε μπας και ο Εμπενήζερ Σκρουτζ στην Χριστουγεννιάτικη Ιστορία ήταν Έλληνας;

6 σχόλια:

Cacofonix είπε...

Ρε μπας και ο Εμπενήζερ Σκρουτζ στην Χριστουγεννιάτικη Ιστορία ήταν Έλληνας;

Αποκλείεται! Αυτός είχε τη στοιχειώδη ηθική να "μετανοήσει". Οι έλληνες έχουν απογυμωθεί κι από αυτό...

Theoprovlitos είπε...

Ενα περίεργο πραγμα βρε cacofonix. Μολις κανω μια αναρτηση περι ακατανομαστων, ή των συμφεροντων τους - όπω εκεινο τον Σερβοβοσνιο που συνελήφθη και πηγε στην Χαγη, ΑΜΕΣΩΣ δεχομαι επίβλεψη από τα κεντρικά γραφεια.

Οπως μου εχει αναφερει και μια μοναχη αμερικανιδα της οποιας ο αδελφος εργασθηκε προ ετων σε εταιρια software ειναι γεγονος πως υπαρχουν ααισθητηρες-ανιχνευτες που αυτοματως εντοπιζουν λεξεις υψηλου κινδυνου και στο διαδίκτυο αλλα και στην τηλεφωνία.

Theoprovlitos είπε...

ΕΤΕΡΟΝ: 58% των Αμερικανών συμμετεχόντων στην ΛΕΣΧΗ είναι... ομοεθνείς.

http://www.stormfront.org/forum/sitemap/index.php/t-602677.html

Theoprovlitos είπε...

Φυσικα και η γνωστη εταιρία μηxανης αναζητησης ειναι δικιά τους, ο πρόεδρός της δε είναι ταυτοχρονα και συμβουλος του Obama.

That's America. Οι μεγαλοεπιχειρηματιες και τα λομπυ γινονται πλεον ανοικτα συμβουλατορες και καθοδηγητες των κοσμοκρατορων προεδρων των ΗΠΑ.

Και μετα εδω ορυομαστε επειδη τα επιασαν τα δυο κομματα μια μιζα από την siemens.

Μηπως το αντιληφθηκαν οι αμερικανοι, οτι ο μονος τροπος να μην κουκουκωνεις την διαφθορα και τα διεπλεκομενα ειναι να τα νομιμοποιεις;

Πλώρη είπε...

http://eistinplorin.blogspot.com/2009/09/blog-post_17.html

mnk είπε...

http://2mnka.wordpress.com/2009/04/11/facebook-fakeloma/