17/12/09

ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

Θα ξυπνήσω λοιπόν το πρωί και θα κοιτάξω την ημερομηνία στο Σαββατικό ημερολόγιο όπου η εβδομάδα ξεκινά με την Κυριακή ως εργάσιμη και τελειωνει με το Σάββατο ως αργία.

Θα φαω το Kosher πρωϊνό μου, δηλαδή όχι απλά αυτό που είναι kosher αλλά αυτό της οποίας η εταιρία έχει το σηματάκι OK αφού τα έχει σκάσει στους Ραββίνους. ΠΡΟΣΟΧΗ! γιατί αν δεν έχει πάρει την σχετική άδεια θεωρείσαι απατεών και διώκεσαι.


Εν συνεχεία θα δω με τον γυιό μου το εορταστικό πρόγραμμα του Bob του μαστορα όπου θα του εξηγηθει με πολύ απλά λόγια αλλά αναλυτικά γιατί τα Χριστούγεννα γιορτάζουμε την Χάνουκα (αλλά δεν γιορταζουμε τον Χριστό).


Μετά θα πεταχτώ στο ταχυδρομείο να στείλω κάρτες στους φίλους μου στην Παλαιστίνη, το Κουβείτ, την Ελλαδα και την Ρώμη (κοίτα να δεις που τελικά δεν απαγορεύονται τα θρησκευτικά σύμβολα)


Εν συνεχεία θα σερφάρω λιγάκι να διαλέξω από την microsoft δωράκια για τους φίλους και συγγενείς σε εορταστική συσκευασία με άστρα του Δαυιδ και μενόρες, ακόμα και αν είμαι Χριστιανός


Θα δω λιγάκι τις ειδήσεις με τις ευχές του Αμερικανού προέδρου από τον εορταστικά στολισμένο Λευκό Οίκο (όχι βέβαια με Χριστούς και Μαντόννες. Το πολύ πολύ να τραγουδήσει στον Obama η Madonna.)

Μετά θα δώ και λίγο στην τηλεόραση εορταστικά προγράμματα για τον εορτασμό των Chrisnukah ή Hannumas, δηλαδή τα εξεβραϊσμενα Χριστούγεννα χωρίς αναφορά στον Χριστό αλλα στην Hannukah, όπως μας προτείνει για το νέο τους σπιτικό και το παρακάτω ζευγαράκι κίναιδων (τι άλλο θα ήταν, προκειμενου να μας εμπεδώσουν και την κιναιδοκρατία;) στο παρακάτω video .


Αντε να δω και λιγάκι Grey's Anatomy με ειδικά αφιερωμένο επεισόδειο σε αυτό το θέμα, δηλαδη των Χαννουκούγεννων, της εορτής του μέλλοντος,



Και αργά το βράδυ όπως καθε χρόνο μέσα στις γιορτές του Πάσχα ή των Χριστουγέννων (τρομερή σύμπτωση) θα δω κανενα 'ντοκυμανταίρ' ή ταινία με την ερωτική ζωή του Χριστού, τον οικογενειακό τάφο και τα λείψανά του, γιατί ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα, και άλλα ενδιαφέροντα ή πάλι θα νοικιάσω στο βιντεο καμμία από τις ετήσιες παραγωγές για το Ολοκαύτωμα που βγαίνουν κάθε χρόνο με την σέσουλα για να μας θυμίζουν πως όλα αυτά που γίνονται σήμερα είναι επειδή οι συγκεκριμένοι εγκέφαλοι που τα ενορχηστρώνουν όχι μόνο είναι πολύ καλοί άνθρωποι αλλά και κατατρεγμένοι.


Καλά Χριστούγεννα πάντως. Αλλά λέω να πάω φέτος στους Ρωμαιοκαθολικούς και να πάρω κάτι φάτνες γίγας, να τις κοτσάρω στο μπαλκόνι μου να μην κινδυνεύουν και από τους αριστεριστές.
Διότι προσέξτε:
Όποιος σπάει φάτνες και Χριστούς είναι δημοκρατικών και προοδευτικών πεποιθήσεων. Ενώ εκείνος που σπάει μενόρες και αστέρια, είναι απλά ναζί.
Κι όποιος στολίζει με φάτνες και Χριστους δημόσιους χώρους καταπατεί την θρησκευτική ελευθερία των άλλων. Ενώ εκείνος που κοτσάρει μια μενόρα να -με το συμπάθειο- εξω από το Λευκό Οίκο είναι απλά ανεξίθρησκος.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

happy hanouka :D

Theoprovlitos είπε...

Chag Sameach but merry Christmas

π Παντελεήμων Kρούσκος είπε...

Σαλώμ λεχά-χα-χα-χα
:)))

Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα. Ό,τι επιθυμείς!

Theoprovlitos είπε...

πατερ μου, καλα το πατε. Μαθε τεχνη κι αστηνε που λενε...

Καλα και ευλογημενα Χριστουγεννα.

Ανώνυμος είπε...

λες: "Chrisnukah ή Hannumas, δηλαδή τα εξεβραϊσμενα Χριστούγεννα χωρίς αναφορά στον Χριστό αλλα στην Hannukah, όπως μας προτείνει για το νέο τους σπιτικό και το παρακάτω ζευγαράκι κίναιδων (τι άλλο θα ήταν, προκειμενου να μας εμπεδώσουν και την κιναιδοκρατία;) στο παρακάτω video ."

Περίμενα να είσαι περισσότερο διαβασμένος! Το "βιντεάκι" δεν έχει καμία σχέσει με "κίναιδους" . Είναι απο την νεανική σειρα "The O.C.", κάτι σαν το παλιό "Χτυποκάρδια στο Μπεβερλι χιλς". Τα δύο παιδιά που δείχνει δεν είναι "κίναιδοι" αλλα αδέλφια. Και επειδή η οικογένεια είναι μεικτή (Εβραίοι + Χριστιανοί) γι'αυτό του λέει "τι θες να επιλέξεις;" . Το έχω δει το απόσπασμα.. :-)

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε,
αδελφια από αλλο σπίτι, άλλη μαννα και άλλο πατερα; Αφου του συστήνει την μητερα, τον πατερα του και τον ρωτα τι θα κανουνε στο σπιτι τους.

Ανώνυμος είπε...

Ναι. Είναι υιοθετημένοι όλοι. Γι'αυτό και τέτοιος χαμός. Ξεχασα να στο γράψω. Η οικογένεια είχε το χόμπι να υιοθετεί. Τον μεγάλο τον υιοθέτησαν σε μεγάλη ηλικία, ενω τον άλλον (που τα εξηγεί) απο μικρό... δεν σε βλέπω διαβασμένο στις σαπουνόπερες... :-))))

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν με πιστεύεις δες και μόνος σου το στόρυ της σειράς: http://www.imdb.com/title/tt0362359/plotsummary

Το κλιπάκι που έβαλες ήταν απο το επεισόδιο-πιλότο της σειράς.

Ελεγχε καλύτερα τις πηγές σου, γιατί θα σε λένε γραφικό μετά...ευκαιρία ψάχνουν ορισμένοι.