24/11/09

Ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΠΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΙΟΙ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ

Το έλαβα ως email. (έ, να μην τα κάνω και όλα μόνος μου). Και σύμφωνα με αυτά που λέγονται αλλα και τα στοιχεία στα οποία παραπέμπει ο ομιλητής, ο ιός της γρίππης των χοίρων όχι μόνο είναι κατασκευασμένος από "ανθρώπινο" χέρι, αλλά και πατενταρισμένος!

Σύμφωνα με τον συγγραφέα του email αλλά και τον ομιλητή του video

"Ο ιός κατοχυρώθηκε ως πατέντα από την εταιρία Medimmune, θυγατρική της AstraZeneca των γνωστών συμφερόντων, προφανώς για να χρησιμοποιηθεί ως βάση για μελλοντικό βιολογικό όπλο. Η σχετική κατοχύρωση της πατέντας είχε γίνει το 2008 πολύ πριν εκδηλωθούν τα κρούσματα της γρίππης στο Μεξικό".

Εδώ η αίτηση για την κατοχύρωση της πατέντας:

http://www.google.com/patents?id=EGSoAAAAEBAJ&zoom=4&pg=PA1#v=onepage&q=&f=false

Έκανα όμως και εγώ την έρευνά μου για το παρασκήνιο:

Στελέχη των εταιριών είναι:

Διευθύντρια της Medimmune ειναι η κα Gail Wasserman, Αμερικανοεβραία,

ενώ της μητρικής εταιρίας AstraZeneca, (που κρατάει την υγεία του κόσμου στα χέρια της μέσω των φαρμάκων που πουλά)

ο κος David Brennan, Αμερικανοεβραίος και εις εκ των εβραιοσυμβούλων του Obama.

http://www.militantislammonitor.org/article/id/4047

και ο κος Louis Schweitzer, Γαλλοεβραίος, πρόεδρος εκτός από την AstraZeneca ΚΑΙ της αυτοβιομηχανίας Renault, διαδεχθείς τον προηγούμενο πρόεδρο Raymond Levy (ναι, και η Renault είναι σιωνιστικών συμφερόντων)

http://en.wikipedia.org/wiki/Louis_Schweitzer_(CEO)

ο κος Marcus Wallenberg, τραπεζίτης-επιχειρηματίας, της γνωστής εβραιοσουηδικής οικογενείας Wallenberg που ελέγχει μέσω του Σουηδικού τραπεζικού συστήματος από την Σουηδική οικονομία μέχρι και τα βραβεία Νόμπελ. Γόνος της ίδιας οικογενείας είναι και η Nane Maria Annan, σύζυγος του ψευδοπροφήτη του Μεσσία-Ομπαμα, πρόεδρου των Ηνωμένων Εθνών Kofi Annan.

http://en.wikipedia.org/wiki/Wallenberg_family

Σημ: Για το πώς ο Σιωνισμός χρησιμοποιεί και προωθεί τελευταία μαύρους λακέδες σε θέσεις-κλειδιά (Annan, Oprah, Contoleeza, Powel, Obama, Tyra Banks, μέχρι και σε διευθυντικές θέσεις τηλεοπτικών σειρών) για να προλειάνουν την "ανεκτικότητα" στην "διαφορετικότητα" ώστε εν συνεχεία να προωθήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο ανοικτά πλέον τα "δικά τους παιδιά" μέχρι και τον βαθμό του Πλανητάρχη-Αντιχρίστου, θα πρέπει να γινει μια ξεχωριστή ανάρτηση.

Το σκεπτικό βεβαίως είναι ένα: Τα παγκόσμια προβλήματα, (επιδημίες, οικολογία, ειρήνη, οικονομική κρίση) χρειάζονται παγκόσμιες λύσεις, από παγκόσμιους Μεσσίες που θα έχουν Σολωμόντεια πλούτη και Ρωμαϊκή εξουσία στα χέρια τους.

Ειμαι εγώ καχύποπτος ή κάτι όντως βρωμάει;

____________________________________

ΥΓ. Όσο καταγγέλουμε την επερχόμενη συντέλεια από τους Σιωνιστές και τον Αντίχριστο που προωθούν, (ο οποίος όντας ψευτομεσσίας εκ των πραγμάτων θα ειναι Εβραίος όπως Εβραίος ήταν ανθρωπίνως και ο Χριστός, ο Σωτήρας του Κόσμου), άλλο τόσο θα πρέπει να στηρίξουμε και να σταθούμε δίπλα στους απλούς φίλους μας Εβραίους της διπλανής πόρτας, οι οποίοι από την μια μεριά μανιπουλάρονται και εκτίθενται από τους Σιωνιστές χρησιμοποιούμενοι ως άλλοθι, από την άλλη εύκολα μπορούν να στοχοποιηθούν ως εξιλαστήρια θύματα της Εβραιοκρατίας.

Διότι την Renault, την Microsoft ή την AstraZeneca δύσκολα την σπας. Ενώ το υφασματάδικο του φουκαρά στο κέντρο εύκολα στοχοποιείται, όπως και αυτός και τα παιδιά του. Τα έχουμε δει αυτά να γίνονται και οι παπούδες μας έχουν βιώσει την φρίκη των εθνοκαθάρσεων με την στοχοποίηση αθώων, από τους Εβραίους της Γερμανίας μέχρι τους Έλληνες της Σμύρνης.

Είναι δηλαδή το ίδιο σαν να ισχυρίζεται κανείς πως όποιος δηλώνει Χριστιανός Ορθόδοξος είναι και χουντικός επειδή το Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών υπήρξε σύνθημα της Χούντας.

Έτερον - εκάτερον...

5 σχόλια:

Vater Panajiotis είπε...

Μια ερώτηση: Η πλειοψηφία των κατοίκων του πλανήτη δεν έχει ιουδαιοχριστιανική αντίληψη-τουτέστιν δεν περιμένει κανέναν Μεσσία ή ψευδομεσσία. Όσα γράφεις περιγράφουν ένα κοσμοείδωλο της Δύσης μόνο ή πάει παραπέρα;
Εννοώ:τι τον νοιάζει τον Ιάπωνα και τον Κινέζο αν ο διευθυντής της Microsoft είναι Εβραίος ή Μεσσίας ή κάτι άλλο;

Theoprovlitos είπε...

Αυτό ακριως ειναι το δραμα. Οτι οσοι δεν εχουν σχεση με χριστιανικη ιστορία ή και εσχατολογια αλλα και η εσχατολογια της Δυσης ειτε δεν τους αφορά είτε ειναι ακομα και θετικα διακειμενοι.

Οι Ορθοδοξοι, επειδη στην ουσια ειμαστε Μεσσιανικοι Εβραιοι, δηλαδη ΕΜΕΙΣ ειμαστε οι οριτζιναλ Ισραηλίτες εχουμε οξυμενο το αισθητηριο του να αντιλαμβανομαστε τις διαφορες Σιωνιστικες σκευωρίες ανά τους αιώνες και ως θυματα του Σιωνισμού. Ο ΚΙνεζος ή ο Σουηδος ειναι αλλου γι αλλου.

Σ ενα τετοιο περιβαλλον επομενο ειναι οι Σιωνιστες να αλωνίζουν. Εξ αλλου γι ΑΥΤΟ ακριβως μεθοδευεται η αποθρησκειοποιηση των κοινωνιων παραλληλα με την πολυπολιτισμικοτητα ώστε να φτασουν οι μαζες να μην εδιαφερονται ποιος τους κυβερναει και τι θρησκευματος ειναι.

Οι ιδιοι βεβαιως όχι μονο δδιατηρουν τον Εβραισμο τους αλλα τον προβαλουν και τον επιβαλουν προκλητικότατα και θρασυτατα μεσω την ΗΠΑ που δεν ειναι πια USA αλλα JewSA.

Μεχρι και κατι νεοπροτεσταντες που καταγγελουν μεν την νεα τάξη από την αλλη ομως ζητωκραυγαζουν για το κρατος του Ισραηλ ως κρατους του Μεσσια χωρις να αντιλαμβανονται ότι θα ειναι το κρατος του Αντιχριστου (χωρις αυτο να ειναι υπαινιγμος για το λαο που κατοικει εκει.) Μιλω για τα μεγαλα κεφαλια-κεφαλαια.

Παντως η αντιπαθεια που μας εχει ο Σιωνισμος σε αυτο ακριβως οφειλεται. Πρωτον δηλαδη διοτι ΕΜΕΙΣ ειμαστε ο λαος Ισραηλ και δευτερον διοτι δεν μπορεις να κοροιδεψεις ευκολα τον Ελληνα.

Στην Σμυρνη μεχρι το 22 και στην Πολη μέχρι το 56 την Τουρκικη οικοβομια της ειχαν στα χερια Ελληνες, Αρμενιοι και Εβραιοι. Μετα τα γεγονότα οι μονοι που εμειναν πισω ήταν οι Εβραιοι αφου με διαφορες μεθοδευσεις οι Χριστιανοι εξολοθρευτηκαν ή απομακρυνθηκαν βιαια. Να υποθεσω ποιος ελεγχει σημερα την Τουρκικη οικονμια; Για την Coca Cola Τουρκιας τουλαχιστον το ξερω σίγουρα...

mnk είπε...

Φωνή βοόντος εν τη ερήμω...

Αρκεί να τρέχουν τα ευρωπαϊκά κονδύλια. (Για την συντήρηση της Μονής, μην πέσει και μας πλακώσει και την δόξα της εκκλησίας, βρε αδερφέ...)

Theoprovlitos είπε...

mnk

μαλλον το σχολιο αυτο παει στην προηγουμενη αναρτηση. Ας ειναι.

Το κακο ειναι πως υπαρχουν μονες που δεν συντηρουνται αλλα κατασκευαζονται εκ βάθρων! Η φτώχεια και η... άσκηση θέλουν καλοπέραση

Ανώνυμος είπε...

τι ζόρι τραβάς με τα μοναστηρια βρε Θεοπρόβλητε.
οι κάτοικοι των άνδρων αυτών πράττουν σύμφωνα με εντολές ανωτέρων... ως γνωστό το ψάρι απο το κεφάλι βρωμάει.. τι ψάχνεις τώρα να βρείς τον Θεό εκεί που βασιλεύει ο γνωστός και μη εξαιρετέος;εχουμε υποβαθμιστεί πολύ σαν ελληνες και σαν χριστιανοί. η κατάσταση πια δεν διορθώνεται... "ο σώζων εαυτώ σωθήτω"...