1/7/09

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Ο ΣΤΑΔΙΑΚΟΣ ΕΞΕΒΡΑΪΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Σήμερα 01/07/2009 έγινα για μια ακόμα φορά έξαλλος όταν συνειδητοποιήσα τις διαστάσεις που έχει πάρει η εβραϊκή-σιωνιστική προπαγάνδα μέσω του απόλυτου έλεγχου της show biz από Εβραϊκά κεφάλαια.

Και η προπαγάνδα αυτή θα ήταν στα όρια του θεμιτού εάν ταυτόχρονα συνδυαζόταν με παράλληλη παρουσίαση των συμβόλων και εορτών άλλων θρησκειών και παραδόσεων. Όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με μια σταδιακή φασιστική επιβολή του αποχριστιανισμού των κατ' όνομα έστω χριστιανικών κοινωνιών. Δηλαδή οι λαοί της "Χριστιανικής" Δύσης υφίστανται μια αποθρησκειοποίηση στο όνομα της "πολυπολιτισμικότητας" και της "διαφορετικότητας" με τον συστηματικό αποχριστιανισμό της παιδείας, της πολιτείας και της κοινωνίας και μάλιστα με τον τρόμο επιβολής κυρώσεων σε όποιον επιλέγει να εξασκεί ή να δηλώνει δημοσίως την θρησκευτική του ταυτότητα όπως έκαναν οι προπάτορες του αιώνες τώρα.


Και έχουμε το φασιστικά οξύμωρο φαινόμενο να γίνεται διωγμός μιας εργαζόμενης της British Airways [Φωτο: Nadia Eweida] επειδή φοράει σταυρό ή μιας μουσουλμάνας επειδή επιλέγει να φορά μαντήλα - υποτίθεται για να μην ενοχλεί η μία την άλλη - ή της αποκαθήλωσης των χριστιανικών συμβόλων σε όλα τα επίπεδα ενώ την ίδια στιγμή στο όνομα μιας περίεργης και μονόπλευρης ανεκτικότητας της "διαφορετικότητας" Χριστιανοί στην ίδια τους την χώρα αλά και Μουσουλμάνοι να υφίστανται μια άνευ προηγουμένου προβολή και επιβολή των Ιουδαϊκών εορτών.

Και ενώ στην περίπτωση των Χριστιανικών ή Μουσουλμανικών συμβόλων έχουμε μια αποθρησκειοποίηση της κοινωνίας "για να μην διαμαρτύρονται οι πιστοί που δεν ανήκουν σε αυτές" κατά ένα περίεργο και μυστηριώδη τρόπο η Iουδαϊκή θρησκεία εξαιρείται και προβάλλεται.

Έτσι έχουμε φαινόμενα που παρουσιάσαμε σε προηγούμενες αναρτήσεις από την μιά να απαγορευονται τα χριστιανικά σύμβολα για την περίοδο των Χριστουγέννων και την μετατροπή τους σε μια ερμαφρόδιτη οικογενειακή και καταναλωτική εορτή και από την άλλη τα Αμερικάνικα Ταχυδρομεία να τυπώνουν εορταστικό γραμματόσημο με την Εβραϊκή Μενόρα, χωρίς φυσικά να έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό για το εάν είναι πρέπον να παίρνει η Χριστιανική πλειοψηφία κάρτες με εβραϊκά σύμβολα χριστουγεννιάτικα. Ή πάλι με την σταδιακή μετατροπή της Κυριακής σε εργάσιμη ημέρα και την μετακίνηση της αργίας το Σάββατο όπως ΉΔΗ γίνεται σε πάμπολλα Αμερικανικά ημερολόγια έντυπα ή διαδικτυακά.

Λίστα με χοντροκομμένη Εβραϊκή προπαγάνδα από τα Εβραϊκά ΜΜΕ θα αναρτήσω όταν μαζέψω ακόμα καμιά εκατοστή περιστατικά που είτε ο Εβραϊσμός προβάλλεται χοντροκομμένα είτε ο Χριστιανισμός προσβάλλεται δια στόματος Χολυγουντιανων Σταρ από Εβραίους σκηνοθέτες όπως π.χ. οι αδελφοί Κοέν. Άλλη μια περίπτωση που η αρνητική αναφορά στην Ιουδαϊκή θρησκεία θεωρείται "Αντισιμητισμός" και "ρατσισμός" ενώ τουναντίον απαξιωτικές αναφορές σε άλλα θρησκεύματα δεν θεωρείται αντιχριστιανισμός και ρατσισμός αλλά πλουραλισμός.

Αλλά σήμερα στις 8:30 το πρωί όταν άκουσα στην γνωστή παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων "Bob the Builder" / Μπομπ ο Μάστορας σε ετεροχρονισμένα προβαλλόμενο "Χριστουγεννιάτικο" επεισόδιο να μην γίνεται η παραμικρή αναφορά στην Γέννηση του Χριστού και στο τι εορτάζουμε τα Χριστούγεννα ενώ τουναντίον γίνεται μια προπαγανδιστική διαπαιδαγώγηση των παιδιών με αναλυτική επεξήγηση των Ιουδαϊκών συμβόλων και τι ακριβώς εορτάζουμε στην Hannoukah με παράλληλο στολισμό των καταστημάτων όχι με Φάτνες και Χριστούς αλλά με Εβραϊκά κηροπήγια ε τότε γίνεσαι ή δεν γίνεσαι ΕΞΑΛΛΟΣ όταν συνειδητοποιείς πως από την μια αποχριστιανίζουν την κοινωνία σου και από την άλλη κάνουν ΑΘΛΙΑ μονόπλευρη προπαγάνδα στο παιδί σου με τα ΔΙΚΑ σου χρήματα;

Ας το πάρουμε λοιπόν χαμπάρι πως βρισκόμαστε πλέον ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.

19 σχόλια:

Vater Panajiotis είπε...

Ο Μπομπ μήπως είχε κάνει και περιτόμη;

Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Αυτό το είδες;

http://misha.pblogs.gr/2009/06/coca-cola-leshh-mpilntempergk-patriarheio-fanarioy-ti-toys-enwne.html

Είμαστε περικυκλωμένοι, σου λέω.

Theoprovlitos είπε...

@ 2mnka

Δεν ειναι η μοναδικη περιπτωση συνεργασιας Πατριαρχείου-Κοκα Κολας-Εβραίων.

Η Κοκα-Κολα Τουρκιας είναι σε Εβραϊκα χέρια αφoυ ο αντιστοιχος Δαυιδ Τουρκιας έιναι ο κος Κεντ γυιος Τουρκου (εβραιου ντονμε;) διπλωματη που διακριθηκε για την προστασια Εβραιων στον πόλεμο και εξαργυρωσε την βοηθεια του αυτη με την αντιπροσωπεια της Κοκα κολα Τουρκιας.

Ως γνωστον αυτες οι πολυεθνικες ειναι και... φιλανθρωπες και διατηρουν απο διπλα και από μια ανθρωπιστικη ή πολιτιστικη οργανωση για να ξεπλενουν χρημα και να φοροδιαφεύγουν.

Ενα απο τα επιτευγματα λοιπον του ιδρυματος Κεντ ειναι η μετατροπή της παλαιάς μονης του Αγ Ιωάννου Μοσχονησίων σε Αμερικανικό εκπαιδευτικό ιδρυμα τουρκικων σπουδων αν δεν απατώμαι ενω ο ναός μετερτάπηκε σε βιβλιοθήκη αλλα με την δυνατοτητα να γινεται ενιοτε στο "ιδρυμα" και καμμια λειτουργια.

Αφου ο ναος ανακαινισθηκε με εβραιοτουρκικα χρηματα στα θυρανοίξια και τα εγκαινια της "βιβλιοθηκης" παρεστη ο Οικουμενικος Πατριαρχης Βαρθολομαίος.

Δυστυχως δεν βρισκω το link των εγκαινιων από αγγλοφωνη τουρκικη εφημεριδα που διαβασα όταν ήμουν στο Τσεσμε το 2007. Αλλα αλλα link που δειχνουν την διαπλοκη Εβραιων και κοκα κολας στην Τουρκια με βαση το συγκεκριμενο γεγονος ειναι εδω

http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=-634480

http://www.rmk-museum.org.tr/english/index-cunda-eng.html

Προφανως ο Πατριαρχης προκειμενου να περισωσει οτι εχει μεινει απο το Πατριαρχειο εχει φτασει στυο σημειο να συνεργαζεται με τους παντες.

Theoprovlitos είπε...

@Owain

Δεν την βρηκα την εικονα. την κατασκευασα!

Μιας και ανεφερες την περιτομη, προσπαθουν να την περασουν σαν μοδα στην Αμερικη και εκτος Εβραιων για λογους... υγιεινης.

Και μιας και το θεμα αφορα τον ελεγχο των ΜΜΕ απο αυτους, μολις θυμηθηκα ακομα ενα τετοιο προκλητικο επεισοδιο στην σειρα "Παντρεμενοι με παιδια" όπου ολο το επεισοδειο ειχε σαν θεμα τον πρωταγωνιστη που εκανε περιτομη για λογους υγιεινης και τι καλα που ηταν και ποσο καλο πραγμα ειναι η περιτομη και δεν χρειαζεται να εισαι εβραιος για να κανεις και αλλα τετοια.

Ολοκληρο επισοδειο δηλαδη για την προωθηση της περιτομης στους χριστιανους. Έλεος!

Σε ευχαριστω που μου το θυμισες.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΘΕΟΠΡΟΒΛΗΤΕ
ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ,ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
ASLAN

Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Vater Panajiotis είπε...

Aslan,

μόνο που τη συναυλία την οργάνωσαν ο Σύλλογος των Αποφοίτων του Ζωγραφείου Γυμνασίου και ο Σύλλογος των Μουσικόφιλων της Κωνσταντινούπολης και όχι το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Άλλωστε, δεν έχει δικαιοδοσία στον εν λόγω ναό, κατά τον ίδιο τρόπο που δεν έχει στην Αγία Σοφία.

ASLAN είπε...

ΠΑΤΕΡ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ,ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ,ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ.
ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΕΚΟΛΤΟΥΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ ΜΕΥΧΑΝΕΔΕΣ ΣΤΟ ΜΠΕΓΙΟΓΛΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ,ΟΠΩΣ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΛΑΤΖΑ ΙΜΑΡΕΤ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΟΙ ΤΟΠΟΙ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΙ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΕΙΔΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ,ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΧΩΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΛ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΟ ΗΘΟΣ.
ΑΣΕ ΤΟ ΤΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΛΑΓΝΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ.

Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Cacofonix είπε...

Χτες στην κηδεία του "βασιλιά της ποπ" σε θυμήθηκα.
Τα σχέδια που πετούσαν στη γιγαντοοθόνη την ώρα του grande finale από εσένα τα κλεψαν;

Theoprovlitos είπε...

OWain

Εισαι εκτος θεματος

Cacofonix

Δεν το ειδα. Ευτυχως. Για κανε περιγραφη, καμμια φωτο ή κανενα βιντεοκλιπακι αν υπαρχει ετσι να φρικαρουμε

Cacofonix είπε...

Stαυροί, ημισέληννοι, το βουδισιτκό και η πεντάλφα, και στο We are the World να μένει μόνη η πεντάλφα...

Έχω την εντύπωση ότι κάπου εδώ τα είδα έτσι φίρδυν μίγδυν και σε ένα βιβλίο του δημοτικού..

Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Εκτός θέματος, αλλά το βάζω εδώ να το δεις:

http://agioritikesmnimes.pblogs.gr/2009/07/484418.html

Το διάβασα και σε θυμήθηκα.

Ανώνυμος είπε...

Εντός, εκτός και επί τα αυτά:

http://gr.altermedia.info/?p=2990

Katerina είπε...

η συγκεκριμένη στη φωτο θα διωκόταν αν ήταν νεότερη;