18/6/12

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ TAßO KAWADIA UND ARTEMIS MATZAS


Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Η Ελλάδα περνά οικειοθελώς στις σκοτεινότερες σελίδες τις ιστορίας της.

Ο πάλαι ποτέ λαός του ΟΧΙ, των Θερμοπυλών και της Εθνικής Αντίστασης (και δεν το λέω με εθνικιστική διάθεση) πολιτισμικά μπασταρδεμένος και ηθικά εκμαυλισμένος είπε όχι στην ιστορία και στην παράδοσή του, λέγοντας ΝΑΙ στην παραδοσή του σε μια διεθνή τοκογλυφική χούντα, σε ένα νέο στρατό κατοχής. Αποδέχτηκε να τον κυβερνήσουν οι εγχώριοι διαχρονικοί μιζαδόροι, οι ατζέντηδες των corporations και τα παιδιά των καναλαρχών.

Δεν εκπλήσσομαι... Μια μάνα που εδώ και χρόνια έχει πλέον ως όραμα να δει την κόρη της ξέκωλο σε πρωϊναδικο ή εταίρα-εξάρτημα σε cabriolet, πανεύκολα μπορεί να την δει και πόρνη του 6ου στόλου. Από άποψη, όχι εξ ανάγκης. Και χωρίς καντήλι να καίει σε κάποια γωνιά του οίκου ανοχής - του οίκου συνενοχής στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ας μη  ξεχνάμε, ανήμερα της υπογραφής του Μνημονίου κυκλοφόρησε και το DVD της Τζούλιας ως αντικείμενου ηδονής ενός ξένου επιβήτορα. 


Με το σύνδρομο του δουλοπρεπούς επαρχιώτη ο Έλληνας αποδέχτηκε την εκχώρηση εθνικής ανεξαρτησίας, το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, την εκχώρηση γης και ύδατος, ήλιου και υπεδάφους, την εξάρθρωση της κοινωνίας και του κοινωνικού κράτους, την επίταξη ιδιωτικής περιουσίας από τους τοκογλύφους. Έδωσε συγχωροχάρτι στους ηθικούς αυτουργούς της δυστυχίας του διπλανού του για να σώσει το τομάρι του. Και ει δυνατόν να περάσει και καλά στην πρώτη θέση του Τιτανικού.

Επιθυμεί να ξαναδεί τον ίδιο ακριβώς άθλιο θίασο που του καταστρέφει την ζωή εδω και 30 χρόνια να δίνει την ίδια παράσταση, εμπλουτισμένο αυτή τη φορά με τον Αρτέμη Μάτσα, την Τασώ Καββαδία και το Δήμο Σταρένιο από το "Χριστός Ξανασταυρώνεται" στο ρόλο του γερο-Λαδά.
Με τα ίδια χέρια που έριξε την ψήφο στην κάλπη, με τα ίδια χέρια - σαν τους καταδότες εβραίων τε και χριστιανών της Κατοχής - αποφάσισε να στείλει τα παιδιά τού γείτονα στα εργασιακά στρατόπεδα συγκέντρωσης του εξωτερικού ή στα τάγματα εργασίας του εσωτερικού. Κάθε ψήφος, και ένα ραβασάκι απέλασης. Νομίζοντας ανοήτως ότι για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο, του ιδίου θα του προταθεί μια θεσούλα στην Kommandantur μέσω κάποιου άτυπου διαγωνισμού δουλοπρέπειας.

Σε αυτή την  υποτιθέμενη Ευρωπαϊκή "Ένωση" συμφερόντων αποδέχτηκε το ρόλο του νέγρου τού Αμερικανικού Νότου, αρκεί να εξασφαλίσει την ταυτότητα του Ευρωπαίου δούλου, άντε και της κυρίας επί των τιμών στην αυλή της Μαρίας Αντουανέτας.
Λυπάμαι πολύ για τον εκμαυλισμό μας και την αναλγησία μας.
Ισλανδία δεν θα γίνουμε ποτέ.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Διότι θέλει αρετή και τόλμη. Και εμάς μας τελείωσαν και τα δύο.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aααα!! Κυριε Θεοπροβλητε με μπερδευεις, τοσοι και τοσοι θεοπνευστοι γεροντες προφητευσαν τα μελλουμενα δηλαδη τι περιμενες να συμβει? θα πουμε το ψωμι ψωμακι το 'πε και ο Παισιος (αληθεια τιποτα καλο δεν ειδε ποτε αυτος?). Αυτα, καλο θανατο να' χουμε.
IGGY.

Theoprovlitos είπε...

Φτου, φτου, φτου! Κουνήσου από τη θεση σου χριστιανε μου!

Η αληθεια ειναι οτι είτε ήρθεν η ώραν μας είτε η ωρα ΤΟΥΣ.

Καλον θανατο ας εχουμε αρκει να ειναι στην ωρα του, ανωδυνος, ανεπαίσχυντος και ειρηνικος.

Ο πατηρ Παϊσιος ειπε και καλα πραγματα αλλα μετά από τις οδύνες του τοκετου.

Ειπε καποτε προσωπικα σε ενα φιλο μου δημοσιογραφο "αχ, εσεις οι δημοσιογραφοι. Πρεπει να πιασουν μερικους από σς και να σας βαλουν φυλακη για τα καμωματα σας.

Και μετά ειπε οτι θα ερθει αναβρασμος για να ξεχωρισει το χρυσαφι από τα ακατάλληλα μέταλλα.

Kubi είπε...

Με τεράστια ευκολία αποκάλεσες την πλειοψηφία των συμπατριωτών σου εκμαυλισμένους μπάσταρδους και δουλοπρεπείς καταδότες. Φυσικά δεν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι φέρθηκαν απλά συνετά και ότι εσύ έχεις άδικο.
Να μου πεις αν είχες ποτέ άδικο θα ήσουν συνωμοσιολόγος? Έλα ντε!

Theoprovlitos είπε...

Η "πλειοψηφια" των συμπατριωτων μου ειναι το 30,5% του 60% που ψηφισε στις εκλογες. Τουτεστιν το 19% επι του πραγματικου πληθυσμου.

Δευτερον σε ενα ρεσιταλ λοβοτομης και ατλτσχαιμερ, οι οπαδοί του Σημιτη, του Τσοχατζοπουλου και αλλων εκλεκτω κυριων αναβαπτιστηκαν στην κολυμπηθρα του Σιλωαμ σε "υγιειες" και εχεφρονες δυναμεις του τοπου.

Επι πλεον τυγχανει να γνωριζω την ενδεικτικη ποιοτητα υπανθρωπου που εδωσε στον κο Σαμαρα από 18,5% το 30,5% (των εγκυρων ψηφοδελτιων). Όπως για παραδειγμα την αθλια ΠΑΣΟΚοοικογενεια που βολεψε την κορουλα της σε καποιο γραφειακι στην κυβερνηση Παπαδημου και η οποια συσσωμη σε ενα ρεσιταλ αχαριστίας ψηφισε ΝΔ για να μην χασει τα κεκτημενα, ή ετερη αθλια ΠΑΣΟΚα συνταξιουχο του ΟΤΕ των 3000 ευρω που επίσης ψηφισε Σαμαρα.

Εκλεκτος κοσμος ετσι;

Η ωραιοτατη λεξη του συνωμοσιολογου βολευει απόλυτα για να κρυψει τον δοσιλογισμό και την βαθεια ελλειψη ηθους, ηθικης και ανθρωπιας που σε χαρακτηριζει ωστε να υπαραμυνεσαι όλων εκεινων των καθαρματων που εξοντώνουν αθωους προς ιδιον όφελος.

Και επειδη ειμαι και συνομωσιολογος σου αφιερωνω δυο ακομα "συνομωσιες".

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=10681

Δεν ηξεραν οι καημενοι... λαθρομεταναστες εργαζομενοι στο πρωτοκολλο πως μπαινει η Ελληνικη σημαια και δεν τους εκοψε κι ολας να συμβουλευτουν τα επιτραπεζια σημαιακια διπλα.

Αντε bre στελνει και... αδελφικους χαιρετισμους στα βαμπιρ ο εκλεκτος. (Να το παραδεχτουμε παντως πως και η Bild του Δ Ραιχ ξερει να διαλεγει τις καλυτερες φωτογραφίες)

http://www.welt.de/politik/ausland/article106616092/Hardliner-soll-Griechenland-vor-dem-Abgrund-retten.html

Δε βαριεσαι...
συνωμοσιολογίες...

Kubi είπε...

Έτσι μπράβο , ο παλιός καλός Theoprovlitos επέστρεψε , άντε και είχα αρχίσει να ανησυχώ.
Οι αποκαλύψεις σου είναι συγκλονιστικές για παιδί δημοτικού , για εμάς τους υπόλοιπους έχουν λογικές εξηγήσεις.
Την σημαία κρεμασμένη ανάποδα την έχω δει στην Ελλάδα αρκετές φορες , δυο μάλιστα φορες στο στρατόπεδο όταν υπηρετούσα την στρατιωτική μου θητεία. Ο λόγος είναι η απροσεξία και όχι η συνωμοσία . Φυσικά από εσένα τα περιμένω όλα , ακόμα και να πεις ότι ο φαντάρος που είχε ανεβάσει ανάποδα την σημαία όταν ήμουν στο στρατό ήταν κομμάτι μιας παγκόσμιας συνωμοσίας.
Η δεύτερη συγκλονιστική αποκάλυψη σου είναι ακόμα πιο αστεία και από την πρώτη , ο Σαμαράς στην συγκεκριμένη φωτογραφία χαιρετάει τον συγκεντρωμένο κόσμο , ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ , κατάλαβες?
Ξέρεις πως χαιρετάει ο κόσμος? Σηκώνει το χέρι με την παλάμη στραμμένη προς το πλήθος και το ΚΟΥΝΑΕΙ δεξιά - αριστερά. Την στιγμή που άστραψε το φλας έτυχε τα δάχτυλα του να είναι σε αυτή την θέση .

Εγώ γιατί είμαι απάνθρωπος , ανήθικος δοσίλογος? Επειδή σου λέω ότι ο κόσμος που ζεις υπάρχει μονο στο μυαλό σου?
Είπε ο γιατρός να σου λέμε σε όλα ναι? Αν είναι έτσι θα συμφωνώ πάντα μαζί σου.
Ο Σαμαράς μόλις κέρδισε τις εκλογές βγήκε και χαιρέτισε τους νεφελιμ , ότι πεις ....

Theoprovlitos είπε...

kubi

Υποτιμας τη νοημοσυνη των άλλων. Οι ερμηνεις που δινεις εσυ στο προφανες και το προδηλο και στο κραυγαλεο αγγιζουν ή και ξεπερνουν τα ορια της γελοιοτητας.

Σε επισημες επισκεψεις δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ περιθωριο λαθους. Υπαρχουν καποιοι υπαλληλοι του πρωτοκολλου που η δουλεια τους ειναι να τηρουν το πρωτοκολλο με ευβλαβειαωστε να αποφευγοντια οι παρεξηγησεις.

Οσον αφορα δε τον χαιρετισμό, μη μας δουλειες και παλι. Ο κοσμος ΔΕΝ χαιρετα με kohanim. Θελει κοπο να διαχωρισεις την παλαμη στα δυο. Δεν γινεται αυθορμητα.

Πολυ περισσοτερο δε από την στιγμη που ο συμβολισμος ειναι πασιγνωστος σε εκεινους που αναμεσα από εκατονταδες φωτογραφιες του Σαμαρα επελεξαν να δημοσιευσουν στην bild την συγκεκριμενη.

Απανθρωπος εισαι απο τη στιγμη που - πιστος στα πιστευω σου - στηριζεις ενα απανθρωπο και κοινωνικα αναλγητο, αδηφαγο, απληστο συστημα που θελει να καταπιει τα παντα και να εφαρμοσει παγκοσμια χουντα θεωρωντας τους παντες ως "παραπλευρες απώλειες". Ή μηπως τα περι "global governance" τα φαντασιωθηκα κι αυτα;