28/6/12

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΟΔΟ


ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΤ' ΙΔΙΑΝ Η ΑDΖΕLΑ, Ο ΝΤΡΟΥΠΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ.*

*Οι πωλήτριες που κολλάνε με το πιστολάκι τις τιμες επί των προϊόντων στις υπεραγορές (Supermarkets), βαζουν τις ταμπελες με τις προσφορές κλπ.

Δειτε ΚΑΤ' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ το Video με τους διαλόγους της Baroness, του Comte, της Λαίδης και του Grand Master.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είχες ένα ωραίο ποστ για το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών και τους βολεμένους που με την ψήφο τους έφεραν την νέα δημοπρασία με τους βενιζέλο κουβέλη ... δεν είμαστε συριζαίοι όλοι εμείς που ψηφίσαμε αντιμνημονιακά ... σε ρωτώ όμως γιατί το έβγαλες σού έταξαν τίποτα από το γελοίο κόμμα του σαχλαμαρά καραγκιόζακου .. και τα μάζεψες ??
Είχες μια ευαισθησία παληά γι αυτό το ψευτοπατριωτικό κόμμα της λαμογιάς και της αρπαχτής .. την άλλη όψη του σιχαμερού και άθλιου πασοκ ..

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη λάθος το βρήκα το ποστ ..

Theoprovlitos είπε...

Σε πιο ποστ αναφερεσαι;

Κατ αρχην με ειδες να εισηγουμαι ψηφο σε καποιο συγκεκριμενο πολιτικο κομμα ή και πολιτικο χώρο; Εδω και 31 χρονια που ψηφιζω ειναι ζητημα αν εχω ψηφισει πανω από 3 φορες το ιδιο κομμα και τα κομμαατα που εχω ψηφισει ανηκουν σε ολο το πολιτκο φασμα κατα περιπτωση, τυπο εκλογων (αλλο οι δημοτικες άλλο οι ευροεκλογες και αλλο οι εθνικες εκλογες) αλλα και χρονικη περιδο.

Δευτερον, οτι γραφω το γραφω κατα συνειδηση στηριζοντας ή απορριπτοντας επι μερους αληθειες ή ψεμματα. Ουτε προκειται να ενταχθω ποτε σε μορφωματα που απαιτουν κομματικη ή και ιδεολογικη πειθαρχία.

Σου φαινομαι προσωπο που κουκουλωνει πραγματα για ανταλλαγματα;