28/5/12

ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΝNΑΝΙΣΜΟΥ


Πανω Αριστερα: Ο κος Papandreou επιχειρηματολογεί. Πανω Aκροδοεξια: Ο κος Annan - σωβρακος της Ναζιστικης οικογενειας των "Σουηδων" Τραπεζιτων Wallenberg η οποια αφου συνεργαστηκε μια χαρα με το ναζιστικο καθεστως, μετα αναβαπτισηκε στην κολυμπήθρα της διασωσης του Εβραϊκου λαού, όπως  και οι Schwartz (=Soros) και οι Philips (που εχουν και τα πλυντηρια).

Κατω Αριστερα: Πορτοκαλί, πρασινοι και Ερυθρογαλαζιοι φωτογενεις παπαγαλοι ποζαρουν στο ίδιο κλαρί.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Θα ξεκινησω με μια μακροσκελη εισαγωγη που αφορα στη θεση μου περί εθνικισμού, εθνισμου, πατριωτισμού, διεθνισμου και δωσιλογισμού. Αλλα θα το επικεντρωσω στο ζητημα που αφορα στο κεφαλαιο Τουρκια.

ΚΟΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ


Ο ναος του Αγ Χραλαμπους στο Τσεσμε φιλοξενει "πολιτιστικες εκδηλωσεις" - τουτεστιν εμποροπανηγυρεις - υπό το αγρυπνο και πανταχου παρον βλεμμα του ειδώλου του δικτατορα Κεμαλ Ατατουρκ. Δημιουργημα, γεννημα και θρεμμα της Θεσσαλονικιωτικης Ιταλογερμανογενους Εβραιομασονίας των Μεντελσον, Σπινοζα, Ματσινι, Γαριβαλδι που ευθυνεται για για τις γενοκτονιες που ελαβαν χωρα την ταραγμενη εκεινη περίοδο. Εδω ο ναος φιλοξενει και εκθεση για ην μαχη της Καλλιπολης την περιοδο που οι Γερμανοι ΥΠΕΞ Arthur Zimmerman, Gottlieb von Jagow, ο... κομμουνιστης εμπορος όπλων Alexander Parvus (Israel Lazarevich Gelfand) αλλα και ο Γερμανος στρατηγος που ανελαβε την αναδιοργανωση του στρατου των Νεοτουρκων Otto Lieman Von Sanders ήταν Γερμανοεβρα
ίοι - όπως και οι Ρωτσιλντ. Η πτωση του σουλτανου και η ανοδος των Νεοτουρκων ηταν μασονικου σχεδιασμού και Ιταλοεβραϊκης εκτελεσης αφου η μασονικη στοα της Θεσσαλονικης Macedonia Risorta που διοργανωσε το κινημα των Νεοτουρκων στελεχωνοταν από εγκαθετους επιχειρηματιες όπως οι Allatini (από το Λιβορνο), Carasso, Fernandez (Ολυμπιακη ζυθοποιία), Modiano (από την Modena) κλπ οι οποίοι μαλιστα εχοντας περασει και... "Μνημονιακες" νομοθεσίες στην υπερχρεωμενη Οθωμανικη αυτοκρατορία δεν πλήρωναν καθολου φορους στο Σουλτανο ως "ξενοι υπήκοοι" ζωντας ως γιγαντιαια παρασιτα.

Οι καθαροαιμοι Τουρκοι ειναι ενας βαρβαρος, ασιατικος λαός - όπως και οι Ούνοι ας πουμε - που καποτε έφτασαν ως μπουλουκι με τις σκηνες τους προς τα μερη μας. Καποιοι προφτασαν να εκπολιτισθουν σχετικά, όπως οι Σελτζουκοι, των οποίων το κρατος ονομαστηκε Ρωμαϊκο Σουλτανατο, ενω γονοι της οικογενειας του σουλτανου Σουλεϊμαν Ιμπν Κουτλουμους ευθυνονται για την ιδρυση της Μονης Κουτλουμουσίου στο Αγιον Όρος. Υπαρχει μαλιστα η αποψη οτι και καποιος εκχριστιανισμενος Κουτλουμους όχι μονο το ιδρυσε, αλλα εμονασε εκεί.

Δεν ειναι η πρωτη φορά που Τουρκοι ιδρυσαν μοναστηρια ή σεβαστηκαν την Χριστιανικη πίστη. Η Μονη Φλαμουρίου στο Βορειο Πήλιο ιδρυθηκε σε εκταση - βακουφι που παραχωρησε η - χριστιανη - συζυγος του Σουλτανου Σουλεϊμαν του Μεγαλοπρεπούς στον Αγιο Συμεων τον Ανυποδητο όταν εκεινος θεραπευσε το παιδι της, και μαλιστα με δικη της χρηματοδοτηση.


Το Σελιμιε τζαμι στην Ανδριανουπολη. Ελληνοβυζαντινης αρχιτεκτονικης και εργο του Ελληνα αρχιτεκτονα Σιναν. Υπ αυτην την εννοια παιδι του Ελληνικου πολιτισμου.

To βαρβαρης καταγωγης αυτο εθνος  εντυπωσιαστηκε (όπως και οι Ρώσσοι) από τον Ελληνοβυζαντινο πολιτισμό, την Αγια Σοφιά (η οποία ενσωματώνει ως κόσμημα κεφάλαια από τον ήδη ερειπωμενο πασίγνωστο ναό της Εφεσιας Αρτεμιδος) και προσπαθησε να τον μιμηθεί με την λογικη του νεοπλουτου επαρχιωτη.

Ο Αγιος Νικολαος στη Καβαλα,
στο σημειο που φερεται ως λιμην
αποβιβασης του Αποστολου Παυλου.
Αποτελει ισως μια από τις ελαχιστες
περιπτωσεις μετατροπής τζαμιού
σε χωρο Ορθοδοξης λατρείας.
Ειμαι της άποψης οτι η μετατροπή χωρων λατρειας από ενα θρησκευμα σε άλλο ΔΕΝ αποτελουν υβρι στα θεία. Ισα-ισα! Υβρις ειναι αυτο που γινεται στην Ευρωπη με την μετατροπή ναων σε ντισκοτεκ. ΔΕΝ ειναι βλαστημια προς τα θεια.η μετατροπή εκατονταδων βυζαντινων ναων σε τζαμια, ακομα και εκπληκτικων δημιουργηματων όπως η Ροτοντα, η Αγ Σοφια στη Θεσσαλονικη, η Αγια Σοφια κλπ). Ουτε και η μετατροπή χιλιαδων ελληνιστικων μνημειων σε χριστιανικους ναους, διατηρωντας μαλιστα συχνα και παγανιστικες παραστασεις, όπως στην Ακροπολη η Παναγια η Αθηνιωτισα η οποια για πανω από 1000 χρονια περιβαλλοταν με ολες τις παραστασεις του Παρθενωνα μεχρι που ηρθαν οι βαρβαροι όπως ο Μοροζινι, και μασονοι όπως Ελγιν και τα κατεστρεψαν (και εβαλαν προσφατως και τον ξεπουλημενο στη παγανομασονια Σαϊεντολογο Κωστα Γαβρα να ενοχοποίησει συστηματικα τους Χριστιανους για πολιτισμικα εγκληματα που εκαναν μασόνοι - όπως και η κατεδαφηιση του ναου της Μονης του Αγιου Λουδοβίκου στο Παρισι).

Ο ναος της Παναγιας στα
Αλάτσατα. Οσο και αν
ποναει και να μας θλιβει,
η μετατροπή του σε τζαμι
δεν ειναι ιεροσυλία αλλα
σεβασμός στο θείο -
κατα τους σημερινους
προσφυγες κατοικους.
Ειτε οι αλλαγες εγιναν από ο λαό που αλλαξε πιστευω, είτε η εξουσια τους άλλαξε τη χρηση από σεβασμο προς τη δικη της πιστη, δεν μπορουμε να τους εγκαλεσουμε για την πρακτικη αυτη πριν από αρκετους αιωνες. Το πολυ πολυ να τους εγκαλεσουμε για πολιτισμικη βαρβαροτητα. Αλλα μην ξεχναμε οτι η Τεχνη εκεινες τις εποχες ειχε ρολο καθαρα χρηστικό και δεν ειχε μεταβληθει σε συστημα πλασματικης αξιας που επιτρεπει στον καθε αργοσχολο να παρουσιαζει τον αυνανισμο του ως τεχνη. Τα πραγματα τοτε ήταν ωραια μονο αν ειχαν και λογο υπαρξης. Η τεχνη δεν ηταν αυτοσκοπος.

Παρ ολα αυτα, ακομα και επι Οθωμανων λιγοι γνωριζουν οτι ο Μπεης των Αθηνων που ασβεστοποθησε μερικες από τις Κολωνες του Ολυμπιου Διος καρατομηθηκε πολιτικα από το σουλτανο μολις μαθευτηκε η πραξη του αυτη. Και ακομα λιγοτεροι μπορουν να ενταξουν το τζαμι της Ανδριανουπολης που εκτισε ο Ελληνας γενιτσαρος Μιμαρ Σιναν στον ΕλληνοΡωμαΙκο (Ελληνοβυζαντινο) πολιτισμό. Οποιος δε αμφιβαλει οτι τα Βαλκανικα Οθωμανικα τζαμια αποτελουν καρπό του Ελληνικου πολιτισμου τον προτρεπω να προβει σε συγκριση με τα τζαμια που υπαρχουν σε καθαροαιμες Τουρανικες χωρες όπως το Αζερμπαιτζαν, το Ουζμπεκισταν κλπ και αν βρει μεγαλυτερη ομοιοτητα  απο οτι σε ενα βυζαντινο ναο ή αλλο βυζαντινο κτισμα εγω θα σκισω τα πτυχεια μου. Να το παρουμε και αντιστροφα; Η Αγια Σοφια της Θεσσαλονικης ή της Σόφιας στη Βουγαρια μοιαζει περισσοτερο με το τζαμι των Τρικάλων ή με την Notre-Damme στο Παρισι και τον Αγιο Πετρο στη Ρωμη;

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο κατεστραμενος από το χρονο Αγ. Γεωργιος του χωριου Gullubahce.

Το 2007 βρεθηκα στη Χιο ως τουριστας με Κοινωνικο Τουρισμο (που τον κατηργησε η Τροικα και οι αθλιοι δωσιλογοι που την πλαισιωνουν). Θελησα να παραμεινω εκει για δευτερη εβδομαδα αλλα οι τιμες που μου ζηταγαν για μια πολυμελη οικογενεια ήταν εξωπραγματικες. Ε δεν χολοσκασα ιδιατερα, αλλα το βρηκα ως μια καλη αφορμη να περασω απέναντι και να γνωρισω τη γη των προγονων μας.Βρηκα από το διαδικτυο διαμερισμα με 2 υπνοδωματια, κουζινα, πλυντηριο, σαλονι και πισινα με 40 ευρω την ημερα το οποιο ανηκε σε Αγγλο ιδοκτητη.


Το ξεχασμενο οστεοφυλακειο
στον Αι Γιωργη του Gullubahce.
Οταν εψαλλα το Χριστος Ανεστη
ο ηλικιωμενος Τουρκος γειτονας
βγηκε δειλα-δειλα και μας
προσεφερε ενα πιατο σταφύλια
από την κληματαρια του
μεσοτοιχου.
Βεβαια ηταν στα Διδυμα Μιλήτου (με το γνωστο μαντειο) μια πολιτισμικα και οικολογικα  ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ - για τα ελληνικα δεδομενα - περιοχη με χιλιαδες μεζονετες και διαμερισματα για αθλιους Βρεττανους τουριστες. ΑΚΡΙΒΩΣ το μοντελο τουρισιτκης αναπτυξης που οραματιζονται τα φιλελευθερα κομματα: Την Μυκονοποιηση και την Λουτσοποίηση της Ελλαδας - προς οφελος των μεγαλοεργολαβων και των αλλοδαπων απασχολουμενων τους.

Παραλληλα, εχοντας εφοδιαστει και με υλικο (όπως οι τουριστκοι οδηγοι της Infognomon) εκανα ταξδι στο χρονο σαν προσοφρα στον εαυτο μου και τα παιδια μου. Περασαμε καλά επειδη ακριβως πηγαμε χωρις προκαταληψη για τους κατοικους - εποικους των Μικρασιατικων παραλιων. Η ζεστασια που δεχτηκαμε μου θυμισε τον Έλληνα προηγουμενων δεκαετιων, πριν αλλοτριωθει από την καταστροφικη μανια της Δυσης. Γιατι εκει που βρισκοσουν στον κατεστραμενο ναο του Αγιου Νικολαου και εψελνες το Χριστος Ανεστη πανω από το εγκαταλελειμενο οστεοφυλάκειο στο οποιο υπαρχουν ακομα λειψανα, εμφανιζοταν ο ηλικιωμενος γειτονας από διπλα με ενα πιατο σταφυλια - σαν μια χειρονομια φιλίας και εξιλεωσης - και σουλεγε με τα ματια "δεν φταιμε εμεις παιδι μου". Κι εμας μας ξεριζωσαν από τον τοπο που μεγαλωσαμε. Ποιος ξερει αν ηταν και κρυπτοχριστιανος.

ΟΙ ΑΝΝΑΝΙΣΤΕΣ

Τα Αλατσατα. Η πολη που στελεχωσε για δεκαετίες
την Μονη Σιμωνος Πετρα στο Αγιον Ορος και πατριδα
της οικογενειας Καψή. Την ωρα που Τουρκικη ταβερνα
επαιζε Χαρουλα Αλεξιου (χωρις να υπαρχουν Ελληνες
τουριστεςστη περιοχη) και καποιο Beach bar
Σπανουδάκη, άλλες αθλιες και θλιβερες
προσωπικοτητες απατριδων υπαλλήλων
διαπλεκομενων συμφεροντων, πότε λιβανιζαν
το ΠΑΣΟΚικό καταστροφικό καθεστώς και ποτε την
Κατοχικη κυβερνησητου Μνημονιου.
 Θα μπορουσα να πλατιασω ακομα παραπανω για να παραθεσω πολλα και ενδιαφεροντα περιστατικα από εκεινο το ταξιδι. Ισως σε μια άλλη αναρτηση. Αναλωθηκα σε αυτην την μακροσκελη εισαγωγη ωστε να μην μπορει να μου προσαψει ολες αυτες γνωστες τις αηδιες- κλισε και τα εγκεφαλικα ξερασματα περι εθνικισμου που χρησιμοποιουνται από σκοτεινους κυκλους σε βαρος οσων θεωρουν δικαιωμα τους την ιδιοπροσωπεια, την παραδοση και τον πολιτισμό και μαλιστα ΚΑΙ τον πολυπολιτισμό όπως εκεινος εξασφαλιζεται με την διαφυλαξη των επιμερους πολιτισμων σε αντιθεση με τον μασονικης και ψευδομεσσιανικης συλληψης και εφαρμογης ομογενοποιση και πολτοποιση των λαων υπο τον πανπολιτισμό της Kyllie Minogue, της Madonna, του Gaultier και της αφανους εξουσιας που επιβαλλει παγκοσμιως νεα ηθη, εθιμα και συνηθειες με βαση την καταναλωση και τον πανηδονισμό.

Και ερχομαι στο προκειμενο. που ειναι το γνωστο σχεδιο Ανναν - Wallenberg η αρνηση του οποίου ειχε τις γνωστες επιπτωσεις στην Ελλαδα και την Κυπρο. Ενα καταπτυστο απο καθε αποψη σχεδιο το οποιο εξομειωνε ενα κυριαρχο κρατος με ενα κατοχικο μορφωμα του μεχρι προσφατως χαιδεμενου παιδιου της Μασονιας και του διεθνους "Εβραικου" κεφαλαιου, της Τουρκίας των Νεοτουρκων, και εξισωνε το 18% ενος λαου με το 82%, μαθηματικα τα οποία ουδολως εφαρμοστηκαν ουτε στη Βοσνια, ουτε στη Κροατία, ουτε στο Κοσσοβο, ουτε στα Σκοπια. Οι Πυθαγοριοι Θεοσοφιστες να μην ξερουν μαθηματικα; Απαραδεκτον!



Εργα και ημερες της Αθεϊστικης Μασονιας. Οτι απεμεινε από το ναό του 13ου αιωνος. της Μονης του Royaumont εξω από το Παρισι κατα τη Γαλλικη επανασταση. Στο Παρισι, η Notre-Damme μετατραπηκε σε "Ναό της Λογικης" και τα λογικά ζωα εγκατεστησαν ως ιερεια της... λογικης μια πόρνη.
Το κονσεπτακι ειναι απλουστατο και εξηγει πληρως τις υπογειες διαδρομες των Φιλελευθερων και των "Αριστερων" κομματων που εχουν ως κοινη αφετηρια των Σαινσιμονισμο: Η "φιλανθρωπος" ελιτ των υπερανθρωπων δια της βιομηχανικης επαναστασης που προσφερει εργασιαν στο εξαθλιωμενο πόπολο - με ανταλλαγμα το τελευταιο CD της Ελλης Κοκκινου - διαχειριζεται δημοσιο και ιδιωτικο πλουτο. Αλλοτε ως ιδιοκτητες (ΕΕ, ΗΠΑ) και αλλοτε ως διαχειριστες (ΕΣΣΔ, Ναζι, ΠΑΣOK). Και φυσικα όσο πιο παγκοσμιοποιημενη η κονόμα, τόσο το καλύτερο...

Εσπευσαν λοιπον εκεινοι την εποχη καποιοι "ανωτεροι" κυκλοι μιας άλλης καστας ανθρωπων να υπεραμυνθουν εν ειδει παρατρεχαμενων αυλοκόλακων του σχεδιου Ανναν-Wallenberg και μαλιστα όχι μονο λειτουργησαν εν ειδει δωσιλογου που εκχωρει εκ φυσεως εκ  θεσεως γη και υδωρ σε ολοκληρωτικα καθεστωτα αλλα από το εκχειλισμα της αλλαζονιας τους κατηγορουσαν ως υπερεθνικιστες και την πλειοψηφια του ελληνικου λαου ο οποίος ορθως αντεληφθη οτι εχει να κανει με μια ακομα ανωθεν επιβαλλομενη κτηνωδια των παγκοσμιων συμφεροντων εν οψει του χωρισμου ακομα και της θαλασσας σε υποθαλάσσσια οικοπεδα 

Μερικοι μαλιστα ανθρωποι των γραμματων και του "πνευματος" (αυτο και μονο κανει προδηλη την ρατσιστικη προθεση τους για ταξικη ή διανοητικη διαφοροποιηση) αλλα και συγκεκριμενων πολιτικων και άλλων κυκλων εσπευσαν να βαλουν την υπογραφη τους φαρδια πλατεια υπερ του σχεδιου Ανναν.

Η λιστα αυτη φιγουραρει στο διαδικτυο σε αρκετα blogs περιοριζομενοι σε καμμια δεκαρια ονοματα επωνυμων ή προσωπων που προκαλεσαν το κοινο αίσθημα. Ακομα μεγαλυτερο ενδιαφερον όμως εχει να δει κανεις σε ποιους συγκεκριμενους κυκλους ανηκει το συνολο των προσωπων αυτων, ακομα και η κομπαρσαρία. Την παραθετουμε λοιπον άνευ σχολίων.



ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (Διορισμενοι με τη βοήθεια του κοινού)

_______________________________

ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ



THE HISTORY OF FREEMASONRY IN TURKEY


http://eng.mason.org.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemid=31

A Masonic political party : Union and Progress, created according to the model of the “Carbonaries” in Italy.

After the model of Young Italians, Young Germans, Young Swiss, the Young Turks organized in Paris with the aim of bringing back the constitutional monarchy. But the Young Turks talked a lot but did not act. 5 Freemasons, military students in the faculty of medicine started a revolutionary party which later took the name of Union and Progress. Their model was the Italian paramasonic revolutionary society, the “Carbonaries”.
In the second half of the 19th century, the main European powers had obtained an immunity for their subjects living in the Ottoman Empire. This immunity system was called “Capitulations”. The Turkish police did not have the right to search a house belonging to a foreign subject. Thus, the members of Union and Progress in Thessalonica plotted their revolution in Italian, French and Spanish lodges gathering in houses belonging to foreigners. To get around the Capitulations, the police organized a robbery in the temple of the lodge Macedonia Risorta, were the archives were kept, to obtain the members’ lists, but a freemason in the police force tipped in time the Worshipful Master of the lodge. The frustrated policemen took revenge on the furniture of the temple. The police tried also to harass the members, waiting in the street for them to leave the building.

The Masonic State.

According to the French historian Thierry Zarcone, the period from 1908 to 1918 could be called “The Masonic State”. The Union and Progress Party in power used Freemasonry in its foreign relations. Deputations of mason parliamentarians went to Italy, France, Hungary and Germany. The Freemason deputies claimed that with their effort, democracy, that is the French slogan of liberty, equality and fraternity was prevailing now in Turkey and that the European powers should be of assistance. The Albanians had revolted against the Ottoman rule and the Italian parliament was about to vote an aid program for the rebels, but after the intervention of the Grand Lodge of Turkey, the Italian Freemasons in the parliament were effective and the motion did not pass. rivistamassonica.jpg - 24454 Bytes
11 months later, at the end of 1911, after Italy’s expedition to Libya (which was Ottoman territory at that time), the same scenario was repeated, but naturally this time the Grand Orient of Italy could not act against its own government. In answer to the letter from the Grand Lodge of Turkey, the Grand Master issued a very general statement on the 29th September 1911 (“Per l’Ingresso di Tripoli”, Rivista Massonica, 1911, No. 15-16) and the relations between the Italian And Turkish Grand Lodges were severely affected.

The Creation of the Grand Lodge of Turkey (Ottoman Grand Orient)

On the 3rd March 1909, the dormant Supreme Council of Turkey (1861) was revived. This Supreme Council first consecrated 4 Turkish lodges. These 4 lodges plus 3 Italian, 2 French, 1 Spanish and 2 Egyptian lodges (One of them, Resne, English Constitution) assembled to form the Grand Lodge of Turkey on the 13th July 1909, and elected its first Grand Master, the Minister of the Interior Mehmet Talat S. Pasha, who later became Grand Vizier (Prime Minister). This Grand Lodge was consecrated by the Supreme Council. 

_________________


Friday, June 14, 1996 | 



Did Wallenberg’s family aid Nazis while he saved Jews?

by HEATHER CAMLOT, Jewish Telegraphic Agency




NEW YORK -- While Swedish diplomat Raoul Wallenberg was saving the lives of Jews in Hungary during World War II, some of his relatives were collaborating with the Nazis, according to the World Jewish Congress.

"While Raoul was a saint, he was performing superhero feats to save the Jews in Budapest, the U.S. government knew that the Wallenberg bank, controlled by his uncles, was cooperating wholly with the Nazis," said Elan Steinberg, WJC executive director.

The WJC reported recently that it discovered the activities of the Wallenberg-owned bank while searching declassified U.S. intelligence files for information concerning the whereabouts of assets of Holocaust victims that are believed to be in Swiss bank accounts.

The Wallenberg documents shed light on "Sweden's involvement with and collaboration with the Nazis during the war," Steinberg said.

"Sweden is clearly emerging as one of the places where the Nazis moved assets."

According to the documents, The Enskilda Bank, owned by Jacob and Marcus Wallenberg, Raoul's uncles, dealt in large black-market operations, money laundering and concealing German investments in the United States.

The documents also contain evidence disproving the belief in some circles that Marcus Wallenberg was on the side of the Allies. He traveled to the United States in 1940 on behalf of German interests to buy back a block of German securities being held by America, according to the documents.

The disclosed information about the collaboration between the Nazi regime and Marcus and Jacob Wallenberg suggests a reason for the feeble attempt to find their nephew.

"It's long been out there that the Wallenberg family in Stockholm apparently did very little to locate Raoul after his disappearance into the Soviet gulag in January 1945," Steinberg said.

Stationed in Budapest, Raoul Wallenberg helped to save some 20,000 Jews from deportation to Nazi death camps. He was arrested by Soviet occupation forces in January 1945.

The Soviet authorities maintained that Raoul Wallenberg died in prison in 1947, but others have claimed that he was alive as late as the 1980s.

U.S. News & World Report reported earlier this month that newly unearthed documents showed that Raoul Wallenberg spied for an agency that was a predecessor of the CIA.

 http://www.jweekly.com/article/full/3457/did-wallenberg-s-family-aid-nazis-while-he-saved-jews/

53 σχόλια:

e- είπε...

Οι Τούρκοι ξεναγοί πάντως
-π.χ. στην Έφεσσο που κάποτε βρέθηκα-
αναφερόντουσαν μόνο στη ρωμα'ι'κή
περίοδο,πηδώντας κανονικά την αρχαία ελληνική.
Δεν άκουσαν κάτι σχετικό ίσως...
Δεν επιθυμούν να ακούσουν ίσως...
Δεν μπορώ να το πω μετά βεβαιότητος..

Theoprovlitos είπε...

E δεν τους παιρνει να πουν την αληθεια στους Americanos touristas, καθοτι επειδη ειναι και τα πρωτα μυαλα, αν τους πουνε Ελληνικο θεατρο μερικοι θα νομισουν οτι βρισκοναι στην Ελλαδα - το οποιο ειναι προβληματικο.

Ενω αν τα αποκαλεσουν "Ρωμαϊκα" το πολυ πολυ να ρωτησει καποιος με σπινθιροβολο βλεμμα "προς τα που ειναι ο Αγιος Πετρος και το Βατικανο".

e- είπε...

χαχα!καλόοο!

Kubi είπε...

Το κίνημα των νεοτούρκων ήταν στην βάση του πολυεθνικό και αυτό ήταν φυσιολογικό , το παρηκμασμένο οθωμανικό κράτος δεν κατάφερε να νικήσει τις φυγόκεντρες τάσεις με αποτέλεσμα εθνικά κράτη να δημιουργηθούν στην επικράτεια του. Μέλη μειονοτήτων που για διάφορους λόγους ή δεν είχαν την δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους εθνικό κράτος ή απλά δεν το επιθυμούσαν (εβραίοι ,βόσνιοι μουσουλμάνοι , αλβανοί ... κτλ) θεωρούσαν ότι ένα νέο υγιές τούρκικο κράτος ήταν καλύτερο για αυτούς από τα νέα εθνικά κράτη και τους εθνικισμούς που αυτά τα κράτη έφεραν στην περιοχή.
Φυσικά και συμμετείχαν εβραίοι στο κίνημα (Carasso , Moiz Cohen) , υπήρχαν και Donmeh (Mehmet Cavit , όσο αφορά τον Κεμάλ αν και πριν πίστευα ότι πιθανόν να ήταν τώρα νομίζω ότι δεν ήταν Donmeh) , αλλά υπήρχαν και Κούρδοι , Βόσνιοι , Αλβανοί , Τάταροι και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.
Όσο αφορά την σχέση των νεοτούρκων με τις μασονικές στοές της Θεσσαλονίκης είναι και αυτό γνωστό ότι έγινε , από την άλλη όμως με μασονικές στοές είχαν σχέση και οι ιδρυτές της Φιλικής Εταιρείας και μάλιστα πολύ πιο έντονες και ιστορικά καταγεγραμμένες από τις σχέσεις μερικών μελών του κινήματος των νεοτούρκων. Γιατί οι σχέσεις των νεοτούρκων είναι απόδειξη εβραιομασονικής συνωμοσίας και οι σχέσεις των Φιλικών δεν είναι?

Είναι γεγονός ότι η πλειοψηφία των εβραίων δεν είδαν με καλο μάτι την Ελληνική επανάσταση και την μεγένθυνση του Ελληνικού κράτους στην συνέχεια , θεωρούσαν (και απόλυτα ορθά) ότι το Τουρκικό κράτος ήταν καλύτερο για τα συμφέροντα τους. Έπραξαν λοιπόν σύμφωνα με τα συμφέροντα τους , που είναι το κακό? Μήπως το ίδιο δεν έπραξε και ο Ελληνισμός της διασποράς κάθε φορά που μπορούσε να παίξει κάποιο ρολο στις εξελίξεις του κράτους που τον φιλοξενούσε? Ακόμα και σήμερα οι περισσότεροι Έλληνες της Αμερικής ψηφίζουν όχι βάση του ποιος είναι καλύτερος για την Αμερική αλλα του ποιος είναι καλύτερος για την Ελλάδα. Παίρνετε ένα φυσιολογικό γεγονός και το μεγεθύνετε τεχνητά , έχετε ένα και μονο ένα κίνητρο , να αποδείξετε ότι οι Εβραίοι είναι πίσω από όλα τα κακά του πλανήτη . Το μόνο όμως που αποδεικνύετε είναι η απύθμενη σας εμπάθεια για τους εβραίους.

Theoprovlitos είπε...

Kubi

Δεν μας τα λες καλα. Δεν αναφερομαι στην πλεμπα που πιθανον να ακολουθησε ως αλλοπαρμενοι παρατρεχαμενοι του τυπου ΠΑΣΟΚ του 1981 επιρρεασμενοι από προσωπα και πραγματα. Αναφερομαι στην συλληψη, την εφαρμογη και την υλοποιηση η οποια ηταν προϊον του "διαφωτισμου" μιας ελιτ και των σχετιζομενων με αυτην κεντρων.

Οι Βοσνιοι που αναφερεις δεν ηταν ουτε καν εθνος πριν τους καταστησει ο Τιτο. Ο λαικος ορος που χρησιμοποιουταν ηταν Τουρκοι και ο επισημος Μουσουλμανοι πολιτες χωρις εθνικη υποσταση - που δεν υπαρχει εξ αλλου. Το τερατουργημα του Βοσνιου ως ξεχωριστου εθνους αναδειχθηκε με την διαλυση της Γιουγκοσλαυιας.

Για την Φιλικη Εταιρια κραταω μια πισινη. Αλλα και η μασονια δεν ειχε ενα σαφη και ομοιογενη χαρακτηρα ουτε χρονολογικα ουτε τοπικα ή εθνικα.

Το συγκεκριμενο κινημα των Νεοτουρκων μιας ομογενοποιημενης κοσμικης, αθρησκης και πολιτισμικά οσμης Τουρκιας (και ΟΧΙ πολυπολιτισμικης όπως ηταν μεχρι τοτε) ειναι καθαρα εβραιομασονικης εμπνευσης. Αυτο προκυπτει και από τα ... πολιτισμικα πογκρομ που εξαπελυσε η εβραιομασονια σε βαρος των τοπικων εβραιων της Θεσσαλονικης για να τους "διαφωτισει". Αναλογα με αυτα που ειχαν προηγηθει στη Μασσαλια από τον κο Κωνσταντινη εκ Χανιων, με την υφαρπαγη της τοπικης συναγωγης.

Επισης δεν ειμαι καθολου σιγουρος για το αν ο διαμελισμος της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας δεν ηταν μασονικης εμπνευσης - όπως και με τη Γουγκοσλαυια. Εν επιγνωσει οτι αυτο που λεω ειναι σε βαρος της Ελλαδας νομιζω οτι η μασονια στηριξε τον Ελληνικο αγωνα ανεξαρτησιας διοτι εβγαζε από την αγορα ενα παμπλουτο εν δυναμει παικτη και μια παμπλουτη χωρα όπως η Οθωμανικη Αυτοκρατορια.

Η διαλυση της λοιπον τους συνεφερε οικονομικα. Απλα τα συμφεροντα τη δεδομενη χρονικη περιοδο ταυτιζονταν με τα συμφεροντα κινηματων ανεξαρτησιας, ενω στην περιπτωση της Γιουγκοσλαυιας μαλιστα δεν διστασαν να συνεργαστουν και με ναζισιτκα, δικα τους καθεστωτα, όπως οι ναζιστες Βοσνιοι και Κροατες.

Οσον αφορα δε το Μακεδονικο ζητημα, ενω η σταση του Ισραηλ ειναι φιλελληνικη και δεν αναγνωριζει τα Σκοπια ως Μακεδονια (κανω λαθος;) τουναντιον το διεθνες Εβραιομασονικο λομπυ των μεταλλαγμενων πολιτισμικα, εθνικα και θρησκευτικα ερμαφροδιτων εβραιων του τυπου Ωλμπραιτ και Σορος στηριζει ενα τοπικιστικο Σλαβικο μορφωμα στο να παραστησουν τους Αρχαιους και αποκλειστικους διεκδικητες μιας περιοχης.

Η ονομασια λοιπον της στοας Macedonia Risorta, δημιουργημενης και στελεχωμενης από τους συγκεκριμενους εγκαθετους των Ρωτσιλντ επιχειρηματιες προδιδει και τους σχεδιαστές της "Ανεξαρτητης Μακεδονιας" σε ενα Βαλκανικο κρατος το οποιο λογω θεσης θα εκμεταλλευοταν την βιομηχανικη και αγροτικη παραγωγη και των υπολοιπων Βαλκανιων το οποίο θα ηγεμονευοταν από την συγκεκριμενη ομαδα με αλλοθι τον συμπαγη Εβραικο πληθυσμο της Θεσσαλονικης αλλα και τις αλλες εθνικες ομαδες τοσο στα αστικα κεντρα αλλα και στην επαρχια.

Για να συμβει ομως αυτο επρεπε να ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΘΕΙ η Μακεδονικη ταυτοτητα, ως ιδεολογικο υποβαθρο της "Ανεξαρτητης Μακεδονιας".

Γι αυτο εξ αλλου η αρχουσα εγκαθετη Εβραικη ταξη της Θεσσαλονικης με τα Ιταλικα διαβατηρια (για να βισκεται σε φορολογικο και πολιτικο απυροβλητο) όταν προεκυψε η Ιταλοτουρκικη διενεξη κυκλοφορουσαν στην Ευρωπη και με διαβατηρια που αυθαιρετα στο χωρο της Εθνικοτητας εγραφαν: Θεσσαλονικιος ή Λεβαντινος.

Η αισχρα ανθελληνικη σταση του συγκεριμενου λομπυ για τα ελληνικο ζητημα στο Μακεδονικο, και τα χρηματοδοτουμενα από το Soros ανθελληνικα γκρουπουσκουλα όπως το Παρατηρητηριο του Ελσινκι - του Δημητρα της Φιλελευθερης Συμαμχιας, και του Βαλλιανατου της Δρασης-Μανου- δεν αφηνει και πολλα περιθωρια αμφιβολίας.

Theoprovlitos είπε...

Φτασανε μεχρι του σημειου παραχαραξης της ιστοριας και λοβοτομης της κοινης λογικης μπροστα στα συμφεροντα τους. Και κλεβω και ενα από τα πιο πετυχημενα σχολια διαμαρτυριας στον τοιχο της Lagarde, "δεν ειναι ηλιθιοι, ειναι απλώς ανηθικοι".

Διοτι δεν μπορεις την μια να επικαλεισαι ιστορικους λογους που δικαιολογουν την δημιουργια Ισραηλινου κρατους σε συγκεκριμενη γεωγραφικη περιοχη (οταν οι σταυροφοροι δεν ειχαν αφησει ρουθουνι από εβραιους καποια περιοδο) και την αλλη να βαπτιζεις ως Μακεδονες ΣΛΑΒΟΥΣ εποικους στην ουσια ομοεθνεις των Βουλγαρων υφαρπαζοντας και την δικη τους ιστορια με το αναβαπτισμο σε Μαεκδονα του τσαρου Σαμουηλ των Βουλγαρων!

Ρωτας αν ειναι κακο που τα συμφεροντα των εβραιων ηταν να παραμεινει η Θεσσαλονικη Τουρκικη. Και ερωτω, ποιων εβραιων ακριβως;
Αλλα για να μην νομισεις οτι υπεκφευγω θα σου απαντησω οτι ναι ειναι οντως θεμιτο. Αλλα υπο ενα ορο: Επι του προκειμενου δεν θα κολαμε την ρετσινια του εθνικιστη ή του αντισημιτη σε οποιον Έλληνα θεωρει οτι τα Εβραικα συμφεροντα στο ζητημα της ανεξαστησιας της Θεσσαλονικης ηταν εκ των πραγματων αντικρουομενα.

Και δευτερον οι επιδοτουμενοι από τον Soros αθλιοι "Ελληνες" πρακτορισκοι δεν θα εγκαλουν τον Πατριαρχη Γρηγοριο τον Ε ως ανθελληνα που εναντιωθηκε στην Ελληνικη επανασταση -ενω κρεμαστηκε και διαπομπευτηκε εξ αιτιας της. Ας αποφασισουν τα λαμογια που την μια παριστανουν της διεθνιστες και την αλλη τους εθνικιστες αν ο Πατριαρχης επρεπε να παρει θεση υπερ η κατα της επαναστασης. Και ετσι και γιουβετσι δεν γινεται.

Αυτα περι υποτιθεμενης "εμπαθειας" μου προς τους εβραιους ετσι συλληβδην, γενικως και αοριστως καλυτερα να τα αφησεις γιατι οποιος ΔΙΑΒΑΖΕΙ χωρις εμπαθεια αυτα που γραφω αντιλαμβανεται παρα πολυ καλα τι εννοω.

Ανηκουν στη γνωστη ανωθεν επιβεβλημενη τακτικη όπου ο θυτης και το θυμα ειναι το ιδιο και το αυτο. Η κατασταση μου θυμιζει κατι τσιγγανους ρεμαλια που βγαζουν τα παιδια τους στα φαναρια να ζητιανευουν και οταν ο αλλος τον καταγγελλει το γυρνανε οτι προκειται περι κοινωνικου ρατσισμου, εξομοιωνοντας το παιδακι με τον πατερα.

Νομιζω πως στο εξω ξαναπει και στο ξαναλεω ακομα μια φορα. Οσο ΕΣΥ υπερασπιζεσαι τα διεθνη λαμογια και τους εγκληματιες της ανθρωποτητας μονο και μονο επειδη ειναι κατ' ονομα Εβραίοι, ΕΣΥ μεσα από την - επιθυμητη γι αυτους - γενικευση και την ομογενοποιηση δια της "συλλογικης αθωοτητας" δημιουργεις στον υπολοιπο κοσμο, και ιδιατερα σε καποιους κυκλους, την αφορμη και το αλλοθι της συλλογικης ενοχής και συνευθυνης για τα εγκληματα των λαμογιων.

Εγω με το συστημα ΠΑΣΟΚ και τα παραμφερη, ουτε ειχα, ουτε εχω, ουτε προκειται να εχω ΚΑΜΜΙΑ σχεση. Και στη Γερμανια μεταναστης να ημουν δεν επροκειτο να γραφομουν στις αθλιες κλαδικες τους μονο και μονο επειδη ειναι Έλληνες. Χιλιες φορες να εκανα παρεα με εναν αξιοπρεπη Γερμανο ή και Τουρκο παρα με τα κομματικα διαπλεκομενα λαμογια.

Καιρος να το κανεις και εσυ για τα δικα σας λαμογια, εκτος και αν σχολιαζεις εδω εξ ονοματος τους, αναπαραγοντας τα κλισε που τους εξυπηρετουν ως τεκμηρια αθωοτητας.

ΥΓ. Οι καλυτερες πηγες ενημερωσης για τα λαμογια ειναι οι Εβραικες, ακομα και αναμεσα στις γραμμες. Οσο και αν προσπαθουν εκεινοι να παραστησουν τους αυτοκλητους εκπροσωπους του Εβραισμου (για τον ιδιο λογο που τα μεγαλολαμογια αγοραζουν μεγαλες ποδοσφαιρικες ομαδες) δυστυχως γι αυτους δεν ειναι ολοι οι εβραιοι ουτε ανηθικοι, ουτε διαπλεκομενοι παρα μονο εκεινοι που το επιδιωκουν.

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά θεωρώ βλασφημία το να πατάνε τα βρωμερά τους πόδια στις εκκλησίες μας και στα χώματά μας. Καλύτερα να τις γκρέμιζαν. Διαφωνώ κάθετα μαζί σου στο ζήτημα.

Ψιτ, Κουμπή,

έχεις δίκιο. Εϊναι όλα τυχαία, δεν υπάρχει εβραϊκή συνομωσία. Είναι όλα φυσιολογικά και γίνονται για το συμφέρον κάποιων ομάδων. Φυσιολογικό και το ότι ο Χαράλαμπος (συνθηματικό για εκείνον που όλοι φοβούνται να αναφέρουν) για να υπερασπίσει τη χώρα του, απαγόρευσε τους μεικτούς γάμους με περιούσιους, έτζασε τους τραπεζίτες τους, και τους έστελνε (επι χρήμασι, βλ. Ha'avara-Abkommen) εκεί που ήθελαν:στην Παλαιστίνη. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, είναι όλα φυσιολογικά και εντάσσονται στο προσωπικό συμφέρον διάφορων κοινωνικών ή εθνοτικών ομάδων. Εσύ, για ποιο λόγο κάθεσαι, ως ξενιστής, στη χώρα μας και δεν πηγαίνεις εκεί που οι συγγενείς σου προσπαθούσαν τόσα χρόνια να πάνε; Ποιο συμφέρον της δικής σου κοινωνικής ομάδος σε κρατάει εδώ;

Α, και η ωραία υπόθεση εργασίας που έκανες στο προηγούμενο post σχετικά με την (πραγματική η μη) καταγωγή του Τζήμερου, έπιασε τόπο, βρε! Στην facebookική σελίδα του κόμματος υπάρχει μια φωτό του προέδρου με ένα υπέροχο κιπά, μούρλια. Εννοείται σε πορτοκαλί background για να μην ξεχνάμε τις καμπαλιστικές μας ρίζες. Μόνο το λουρί της καμπαλιστικής προσευχής δεν έβαλε. Όλα νορμάλ, απλά αυτά που λέει ο Θεοπρόβλητος΄είναι συνομωτικές ανοησίες.

Emeritus

sunny είπε...

Η πολυπολιτισμικότητα του τουρκόλυκου (Ατατούρκ στα τούρκικα) αποδεικνύεται ακριβώς από το γεγονός ότι είναι υπεύθυνος για τις περισσότερες - όχι σε αριθμό θυμάτων όμως - γενοκτονίες στην ιστορία.

Κι αυτό βέβαια δεν είναι τυχαίο. Ο πολυπολιτισμός φαίνεται ότι συνεπάγεται γενοκτονίες. Δεν γίνεται αλλιώς. Τα ίδια είχαμε και με τον ναζιστικό πολυπολιτισμό - ενοποίηση της Ευρώπης αλλά και με το κομμουνιστικό διεθνισμό κι ακόμη με το φασιστικό ιμπεριαλισμό.

Kubi είπε...

Δεν υποστηρίζω όλους τους Εβραίους , παράδειγμα ο φίλος σου (μια χαρά τα πηγαίνατε στο Abravanel) ο Φριζής. Στον λαιμό μου κάθεται , στενόμυαλος , με φάτσα Borat , με ηλίθια βιντεάκια στο Youtube . Το μονο που αποδεικνύει είναι ότι έχουμε και εμείς βαρεμένους παλαιοημερολογίτες.

Ανώνυμος είπε...

Theoprovlitos it's no use...Some simply don't get it. They see the forest and they can't see the tree.

I suggest to take a breather, enjoy yourself and family and let some others figure it out.

http://www.youtube.com/watch?v=o_j2XH4tOK4&feature=results_main&playnext=1&list=PL7658F30E669C51DF

At least for the summer :D

Theoprovlitos είπε...

Emeritus

Δεν ισχυριζομαι οτι ειναι το ιδιο και το αυτο ενας χωρος λατρειας να ειναι τζαμι ή εκκλησια.

Στοχος μου ειναι να δειξω οτι οι πλεον μισαλλοδοξοι και βλασφημοι στην ιστορια δεν ειναι παντα οι Τουρκοι αλλα η μασονία που ευθυνεται για τις γενοκτονιες.

Ενα χωρο λατρειας - εκτος αν ειναι δαιμονικη - ακομα και μεσα από μια στρεβλή προσεγγιση του θειου δειχνει ενα σεβασμο προς αυτο, ενω η καταστροφή του παλι οχι.

Ευχομαι ολοψυχα καποια στιγμη συντομα οι ναοι αυτοι να ξανανοιξουν ειτε προκειται περι τζαμιων είτε περι ερειπιων είτε περι μουσειων δινοντας μαλιστα στα εκατομμυρια των εκτουρκισμενων κρυπτοχριστιανων και ελληνων τη δυνατοτητα να εκδηλωθουν.

ΥΓ Εχθες μολις ακουσα διηγηση από φιλο μου του οποιου ο παπους ελαβε μερος στη Μικρασιατικη εκστρατεια, πηγαν σε ενα ΕΛΛΗΝΙΚΟ σπίτι, εφαγαν τα καρυδια του Ελληνα οικοδεσπότη, τρωγοντας τους ανοιξε η ορεξη και βιασαν και την Ελληνιδα κορη του οικοδεσπότη και στο τελος τους εσφαξαν ολους για να τους κλεισουν το στομα. Ελληνες του Ελληνες...

Theoprovlitos είπε...

Emeritus

Ποιο ειναι το link του Τζημερου με το κιπα;

Εχει και πελατη των Λεών Λεβη, τον παλαι ποτε μεγαλυτερο διαφημιζομενο στην Ελλαδα μεσω Silhouette και bodyline .

Theoprovlitos είπε...

Sunny

Οπως εγραψα και παλαιοτερη αναρτηση, η ενοποιηση της Ευρωπης υπό την Γερμανια ειναι μασονικης εμπνευσης. Εις εκ των πρωτεργατων της ειναι ο κομμουνιστης Γαριβαλδι ο οποίος επαξε και το σκοτεινο ρολο των μασονων βιομηχανων της Βορειας Ιταλιας με την υποταγη σε αυτην του πλουσιοτατου Βασιλειου των Δυο Σικελιων το οποίο και καταστραφηκε με αποτελεσμα το σημερινο καταντημα της Ναπολης, της Καλαβριας και της Σικελιας. Το ιδιο που εφαρμοζεται τωρα και με την εξαθλιωση του Ευρωπαικου Νοτου.

Ο κομμουνιστης Γαριβαλδι - όπως εχω παραθεσει - ηθελε την ενοποιηση της ευρωπης υπό την Γερμανια και γι αυτο ο Ιταλικος Φασισμος καιο Γερμανικος Ναζισμος ειναι πνευματικοπαιδια της μασονιας.

Οι συναλλαγες Γερμανοεβραιων παρατρεχαμενων του Γερμανικου κεφαλαιου με το Σοβιετικο καθεστως ειναι επισης μια παραμετρος.

Δεν ξερω αν εχεις ακουσει και τους ορους Σταζι - Κοκκαλης...

Theoprovlitos είπε...

Kubi

O Φριζης ειναι οντως "παλαιοημερολογιτης" αλλα αυτο δε σημαινει οτι οι παλαιοημερολογιτες εχουν παντου αδικο.

Αυτο που με εκανε να τον κρατησω σε αποσταση και με καχυποψια ειναι η συμμετοχη του σε ομαδες που επιθυμουν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ.

Αλλα και ο αντιποδας του ο Κοεν, μαθαινω πως εκανε αλλο ατοπημα. Σε μια περιοδο που ο Ισραηλινος λαος ειναι από τους ελαχιστους φιλελληνες που εχουν απομενει και στρατηγικος εταιρος εναντι στον Τουρκικο επεκτατισμό, επιασε και αναπαρηγαγε υποπτο ανθελληνικο αρθρο σχετικα με το πογκρομ στην Κερκυρα το οποίο βασιστηκε ομως στην τελετουργικη θανατωση ενος κοριτσιου από καποιον φερομενο ως εβραικης καταγωγης (πιθανον σατανιστη).

Προφανως ο κος Κοεν το εκανε θελωντας να συμμετασχει στο πληροφορικο πογκρομ σε βαρος των Ελληνων - εναρμονισμενος με τα υποπτα μασονικα κεντρα ελεγχου των ΜΜΕ που εχουν επιδοθει σε παγκοσμια συκοφαντηση των ελληνων.

Δεν ξερει όμως οτι εχω στα χερια μου καποιο από τα "εξαφανισμενα" - λογοκριμενα βιβλία της βιβλιοθηκης της Βουλης των Ελληνων (που ο κος Παπανδρεου ως πιστος δουλος και οπαδος του πλουραλισμου ειχε φροντισει να εξαφανιστουν) το οποιο παρουσιαζει διαφορετικα τα γεγονοτα. Τα οποια ανεξαρτητως αν τα υιοθετω ειναι μια αλλη αποψη.

Ευκολο ειναι να κατηγορεις τους αλλους για ανισημιτισμό κατα το πρωτο αντιεβραικο πογκρομ στην Ρωσσια, στην Οδησσό, αν εντεχνως αποκρυπτεις οτι ξεσπασε με τον ερχομο της διαπομπευμενης και πεταγμενης στο Βοσπορο από φανατικους εβραιους σωρου του Πατριαρχη Γρηγοριου του Ε.

Δεν ειμαι υπερμαχος σε καμμια περιπτωση πογκρομ επι δικαιων και αδικων ακομα και για λογους που θα εξηπταν το θυμικο, αλλα στου κρεμασμενου (Γρηγοριου του Ε) το σπιτι να μιλας για σκοινι ειναι και ντροπή.

Γι αυτο και φωναζω. Απομονωστε και τα διαφοροποιηθειτε από τα καθαρματα τα οποια ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως σας εκπροσωπουν. Διοτι τι σχεση μπορει να εχει ενας σκουπιδιαρης στο Τελ Αβιβ ή εστω και ενας ιατρος στη Χαιφα με τους παγκοσμιους δικτατορες.

Kubi είπε...

Emeritus
Προφανώς και υπάρχει συμφέρον που με κρατεί εδώ , όπως είχε πει και ο μεγάλος Milton Friedman "ο κόσμος ψηφίζει με τα πόδια του" , εννοώντας ότι οι άνθρωποι πηγαίνουν να κατοικήσουν εκεί που είναι καλύτερα για αυτούς.
Το συμφέρον μου είναι ότι η ποιότητα ζωής που απολαμβάνω στην Ελλάδα δεν συγκρίνεται με την ποιότητα που μπορώ να έχω πουθενά αλλού στον κόσμο. Εδώ είναι η οικογένεια μου και οι παιδικοί μου φίλοι , εδώ τα μέρη που μεγάλωσα , εδώ η πιο όμορφη θάλασσα στον κόσμο (και έχω πάει παντού) που με δυο φίλους λίγο ουζάκι και χταποδάκι είμαι ευτυχισμένος (φυσικά σε αυτό το ουζάκι συζητάμε σχέδια για κατάληψη του πλανήτη από τους εβραίους).
Όσο αφορά το κατά πόσο παρασιτώ σε αυτή την χωρα θέλω να σου πω ότι πάντα πληρώνω όλους τους φόρους που μου αναλογούν χωρίς καμία καθυστέρηση σε αντίθεση με τους περισσοτέρους ανθρώπους που ξέρω , δεν δούλεψα ποτέ για το δημόσιο σε θέση αργομισθίας όπως πολλοί Έλληνες , δεν είχα μέσο στο στρατό , τα τελευταία δεκαπέντε χρονια ασχολούμαι με εξαγωγική δραστηριότητα φέρνοντας συνάλλαγμα στην χωρα και αναπτύσσοντας Ελληνικές μπράντες στο εξωτερικό και δεν ανήκω σε καμία συντεχνία που με αντάλλαγμα ψήφους κέρδισε προνόμια σε βάρος των υπολοίπων Ελλήνων.
Μήπως εσύ είσαι το παράσιτο?

Theoprovlitos είπε...

My dear friend

This is what I intend to do. I have to deal with my own survival and the survival of my family - as the majority of the Greek people I guess. And it appears that the only way to do it is turn to God - as David did through his psalms.

I thought of spending some time of introversion and prayer ( I just don't want to give the impression to some that I have been affected by the "threats" they address to me - those who dislike what I am writing).

This blog consumes my time.
I cannot predict what this summer will be like. I don't think we can afford any holidays. There is a huge wall before us while some people of the elite are having a good time.

Who knows where the end of this summer will find us. But what makes me MAD is that the very same people who are responsible for this now claim to be our shameless saviors.

No wonder. Those who have nothing to do with the words dignity and respect cannot see it in others.

Ανώνυμος είπε...

Άκου, Εβραίε,
μου ειναι άκρως αδιάφορος ο κοσμοπολιτισμός σου. Το ότι πληρώνεις φόρους δεν βλέπω για ποιο λόγο πρέπει να χρεωθεί ως πλεονέκτημα. Ως ξένος πρέπει να είσαι συνεπής απέναντι στη χώρα που σε φιλοξενεί, κακως βέβαια, διότι παίρνεις δουλειές από γηγενείς κατοίκους, εθνικά και γεννετικά Έλληνες και τους στερείς εισοδήματα.
Πρόβαλες ως επιχείρημα την ..οικονομική σου συνεισφορά στη χώρα. Δεν έγκειται εκεί ο παρασιτισμός σου. Δεν μετριούνται όλα με χρήμα, ξέρεις. Ο παρασιτισμός σου έγκειται στο ότι είσαι ξένο σώμα για την ψυχή του λαού, όχι επειδή είσαι κατώτερος ή κάθαρμα (όπως θα ήθελες να σε κατηγορούν οι άλλοι, σε τρέφει αυτό) αλλά διότι η ύπαρξή σου έχει μοναδική αναφορά (γεννετική, ψυχική, θρησκευτική, οικονομική κλπ) σε ΑΛΛΗ εθνική ομάδα (ή θρησκευτική, το παίζετε αναλόγως). Δε νομίζω η κριτική μου να είναι σκληρή, λέω ακριβώς όσα λεει αυτές τις μέρες ο υπουργός εσωτερικών σας για τους μαυρους εργάτες στη χώρα σας. Και αυτοί φέρνουν εισοδήματα αλλά, βλέπεις εκεί δεν τους αφήνετε να απολαύσουν τη θάλασσα και τα ωραια σας.
Α, και αν ήμασταν ενώπιος ενωπίω, πολύ αμφιβάλλω αν θα με αποκαλούσες παράσιτο. Το ποιοι ει´ναι παράσιτα για μια χω´ρα το αποφασίζει ο λαός της, όχι οι ξενιστές και οι μέτοικοι.

Εν ολίγοις: σε αυτή τη γη δεν έχεις κανένα δικαίωμα.

Emeritus

Ανώνυμος είπε...

Θεοπρόβλητε,

http://hellas-orthodoxy.blogspot.de/2012/05/blog-post_2498.html

Μπορείς να δεις και ενα ωραιο βιντεάκι στη σελιδα τους, πάντα στα πορτοκαλι´

Emeritus

Theoprovlitos είπε...

Emeritus

Δεν λογοκρινω κανενα σχολιο λογω της αποψης οτι ολοι πρεπει να ακουγονται. Γι αυτο και φιλοξενω διαμετρικά διαφορετικες αποψεις τις οποιες ακουω με προσοχή. Και εβραικες και αντιεβραικες. Γι αυτο και θεωρω αισχρο πραξικοπημα τον αποκλεισμο της Χρυσης Αυγης από τα διαπλεκομενα ΜΜΕ.

Αλλα εισαι σιγουρος οτι το να απευθυνεσαι σε καποιον με τετοια οξυτητα και επιχειρηματολογια βοηθα τις αποψεις σου;

Δεν ειναι τα πραγματα ασπρα ή μαυρα. Μπορεις να εγκαλεσεις τον Κουμπή με επιχειρηματα σε οτι τον αφορα και στο σημειο που ειναι φαουλ. Αλλα με την γενικευση ή να τον εγκαλεσεις εφ ολης της υλης δεν το βλεπεις οτι φαινεσαι εσυ φαουλ και εκεινος θυματοποιειται.

Το οτι επελεξε να μην παει στο Ισραηλ δεν σημαινει οτι μπορει και να αγαπα αυτον τον τοπο; Ουτε η διπλη εθνικη ταυτοτητα καποιου τον κανει ΚΑΤ ΑΝΑΓΚΗΝ λιγοτερο Ελληνα ή και ανθελληνα. Ανθελληνα τον κανουν συγκεκριμενες επιλογες του ως προσωπο.

Κατ εμενα οι επιλογες αυτες δεν ειναι τοσο το θρησκευτικο του υποβαθρο (ξερω και εβραια που εκανε ταμα στη Παναγια της Τηνου) ή που αγαπουν τον ελληνικο πολιτισμό (βλεπε τον ιδρυτη της μπυρας Carlsberg Jacobsen και γενικοτερα της εβραιομασονιας που ειναι ελληνολατρες) οσο το κατα ποσον θα υπερασπιζοταν αυτη τη χωρα που γεννηθηκε σεβομενος τον επικρατουντα πολιτισμό.

Το προβλημα ειναι κυριως τα λαμογια της διεθνους κοσμικης μασονιας (Σορος, Ωλμπραιτ, Ρωτσιλντ) και οι φιλελευθεροι παρατρεχαμενοι τους διοτι ειναι κατα βασιν απατριδες και αθρησκοι και γι αυτο εχουν κυρηξει τον πολεμο στις χωρες και τα εθνη και κυριως εκεινα τα εθνη που εχουν συμπαγεις πληθυσμους με εντονα πολιτισμικα χαρακτηριστικα.

Γι αυτο και διελυσαν τη Γιουγκολσαυια, γι αυτο διαλυουν τωρα εμας.

Να εγκαλεσουμε τους παρατρεχαμενους τους, το Μανο, το Βαλλιανατο, το Τζημερο, το Ροιδη κλπ και τους οπαδους τους -στους οποιους προφανως ανηκει και ο Κουμπης. Να θυμωσουμε κι ολας, να οργισθουμε και να διεκδικησουμε και το δικαιωμα μας στην αυτοαμυνα. Αλλα το να τον βρισουμε επειδη ειναι εβραιος και μονο δεν ειναι ακραιο, αδικο και ανισχυρο σαν επιχειρημα;

Θυμισου και τους αγανακτισμενους του Ισραηλ - των οποιων καποια λαμογια πινουν κι εκει το αιμα. Αφηνω κατα μερος και ολα τα ελληνικα σουξεδακια που κανουν επιτυχια στο Ισραηλ.

Μη βαραμε το σαμαρι αντι για το γαιδαρο.

Theoprovlitos είπε...

http://youtu.be/BC6MqVXGNL8

http://youtu.be/9Xjm8Ku0xOM

http://youtu.be/kX6ggYukTeg

Theoprovlitos είπε...

Βρηκα κι αλλα.

http://youtu.be/ft7nXcn2TtY

Τωρα, αυτοι οι ανθρωποι ειναι το προβλημα ή τα σκατολαμογια οι "Ελληνες" εθνικοι μειοδοτες του τυπου Σηφουνακη, Ρεπουση, Μανο, Τζημερο, Βαλλιανατο κλπ. ή οι εκμαυλιστικες κωλοφυλλαδες Athens Voice και Lifo, οι "Ριζοσπαστες" του Φιλελευθερισμου, που εκδιδονται δωρεαν επί χρημασι;

Ανώνυμος είπε...

Καλά, εδώ αυτός σε αποκάλεσε δημόσιο κίνδυνο για τα παιδιά του και σε εμένα σου μπήκε η ιδέα να με λογοκρίνεις; Αυτός είναι από εκείνους που θα υπέγραφαν με χαρά τις ρουκέτες εναντίον των παιδιών της Γάζας και θα υποστηρίζει και ένα προληπτικό῾χτύπημα στο Ιράν.
Α, και δεν επιτίθεμαι με οξύτητα. Επαναλαμβάνω επιχειρήματα ισραηλινών πολιτικών, τους οποίους έχω πρότυπο, αλλά προσαρμοσμένα στη δική μου χώρα. Στην τελική, αν η αντίθετη άποψη ενοχλεί, ας μην το παίζουμε δημοκράτες και υποκρινόμαστε.

Emeritus

Kubi είπε...

Emeritus
Όσο αφορά το κατά πόσο στερώ δουλειές και εισοδήματα από άλλους θέλω να σου πω ότι δίνω δουλειές και εισοδήματα και δεν αφαιρώ . Είσαι και εσύ από τους άσχετους με τα οικονομικά που βλέπουν την οικονομία ως παίγνιο μηδενικού αθροίσματος (ότι κέρδισα εγώ το έχασε κάποιος άλλος) , δεν είναι έτσι , η εξαγωγική δραστηριότητα (και όχι μονο αυτή) γεννά καινούριο πλούτο.
Όσο αφορά το δεύτερο σου επιχείρημα που αν κατάλαβα καλά είναι το θέμα της ένταξης και σε κάτι άλλο πέραν του Ελληνισμού , έχω να σου πω πως αν η δική σου λογική επικρατήσει θα έπρεπε να απελαθούν όλοι οι Έλληνες που ζουν εκτός Ελλάδας! Επίσης θα έπρεπε να απελαθούν από την Ελλάδα και όλοι οι Έλληνες που έχουν και μια διαφορετική ένταξη από τους υπολοίπους (συμμετέχοντες σε αλλα θρησκευτικά δόγματα , παιδιά μικτών γάμων κτλ) . Που σταματάει αυτό? Μάλλον όταν μείνεις μόνος σου εδώ ....
Για το επιχείρημα σου ότι ο λαός αποφασίζει το ποιος είναι παράσιτο έχω να σου πω πως οι Ρωμανιώτες ζουν στην Ελλάδα σύμφωνα με τις προφορικές τους παραδόσεις από την εποχή της καταστροφής του δευτερου ναού το 70 μ.χ. Ζουν εδώ δηλαδή δυο χιλιάδες χρονια! Δεν νομίζεις ότι ο λαός αποφάσισε? Τώρα αν εσένα δεν σου αρέσει ο απόφαση των Ελλήνων πιες ξύδι να σου περάσει (ή μπορούμε σύμφωνα με το δεύτερο σου επιχείρημα να σε απελάσουμε).
Αφού έκανες και τον Theoprovlitos να με υπερασπιστεί , τι άλλο θες για να καταλάβεις ότι ξέφυγες?

Theoprovlitos , θεωρείς και σωστά ότι είμαι φιλελεύθερος , δεν είμαι απλά φιλελεύθερος είμαι νεοφιλελεύθερος (είναι βρισιά στην Ελλάδα ο όρος αυτός , κατά την γνώμη μου λανθασμένα). Στον χώρο αυτό κινούνται και όλοι αυτοί που βρίζεις , έχουν όμως σημαντικές διαφορες μεταξύ τους. Είναι άλλος ο φιλελευθερισμός του Βαλιανάτου (δικαίωμα στην σεξουαλική διαφορετικότητα και δεν με νοιάζουν τα υπόλοιπα) και του Δημητρά (δικαίωμα στην οποιδήποτε διαφορετικότητα ακόμα και όταν αυτό έχει διαλυτικές επιπτώσεις στο κοινωνικό σύνολο , εναντια στο κράτος να είναι και ότι να ναι) με αυτόν του Τζήμερου που είναι απλά οπαδός μια συγκεκριμένης οικονομικής σχολης οικονομικών , της λεγομένης Αυστριακής σχολης. Όλοι φιλελεύθεροι είναι αλλα ελαχιστη σχέση μεταξύ τους έχουν (για αυτό και ο Τζημερος δεν ήθελε τον Βαλιανάτο στα ψηφοδέλτια).
Αλλα ακόμα και να είναι όπως τα έχεις εσύ στο μυαλό σου και είναι όντως μια κακή ομάδα συνωμοτών που είναι το πρόβλημα? Δεν βλέπεις ότι όλους μαζί να τους βάλεις στην βουλή δεν μπαίνουν? Γιατί φοβάσαι τόσο πολύ κάτι με τόση μικρή απήχηση στην κοινωνία , τόσο δαιμονοποιημένο και διασπασμένο?
Επειδή έχουν πίσω τους τον Σόρος? Σιγά μην τον έχουν! Αν τον είχαν σε τέτοια χάλια θα ήταν? Το ίδρυμα του Σορός χρηματοδοτεί (μην φανταστείς τίποτα τεράστια ποσά) όποιους νομίζει ότι προωθούν στις χώρες τους τις αρχές της ανοιχτής κοινωνίας , δεν φτιάχνει συνωμοσίες , αν ήταν συνωμοσία βρε δεν θα ήταν όλα ανοιχτά , ξεκάθαρα και αναρτημένα στο internet.
Τέλος την Γιουγκοσλαβία την διέλυσε η στενομυαλιά και ο πρωτογονισμός των λαών της , μετά ήρθαν κάποιοι να το εκμεταλλευτούν φυσικά , αλλα και αυτό φυσιολογικό είναι. Ας μην ψήφιζαν οι Σέρβοι τον Milosević , οι Κροάτες τον Tudjman και οι μουσουλμάνοι τον Izebegović για να μην ερχόταν μετά η Ολμπράιτ.

Theoprovlitos είπε...

Emeritus

Απλα θα πρεπει να προσεχεις τις διατυπωσεις σου. Δεν ειναι οι θεσεις που διατυπωσες αλλα αυτο το "αν ήμασταν ενωπιος - ενωπίω".

Δεν ειμαι καθολου οπαδος της "πολιτικης ορθοοτητας" ή των "δημοκρατικων αντιληψεων" που επιβαλλονται με φασιστικο τρόπο και μαλιστα από τα σκοτεινα κεντρα που εχω επανειλημενως κατονομασει, αλλα ενα επιχειρημα δεν χρειαζεται κορωνες.

Theoprovlitos είπε...

Φιλελευθερισμος κε Κουμπη, δεν ειναι ολα αυτα τα εξωραισμενα που παραθετετε. (αν και δεν παραθετε τιποτα εκτος από ενα ιδεολογημα-φουσκα, την "ελευθερη αγορα"). Ειναι ο νομος της ζουγκλας και το δικιο του ισχυρου. Και εχω ηλικιαν ικανη να με οδηγησει στο συμπερασμα οτι "ισχυρος" γινεται κανεις είτε πατωντας επί πτωματων είτε ως διαπλεκομενος. Απλα ευκαταστατος εκ του μηδενος χωρις να εχει βρει από τα ετοιμα, αντε να γινει κανεις τυχερος ή εξυπνος ή δουλεφταρας. Αλλα και παλι θα φτασει μεχρις ενος σημειου. Αλλα πραγματικα ισχυρος με το σταυρο στο χερι και στα κεντρα ληψης αποφασεων δεν γινεται ποτε κανενας.

Φιλελευθερισμος ειναι η ρατσιστικη αντιληψη οτι καποιοι ανθρωποι λογω οικονομικης ή άλλης ισχυος νομιμοποιουνται να ειναι αυτο που ειναι ακομα και πατωντας επι πτωματων.

Σας θυμιζω οτι οι Εβραιομσονοι ηταν εκεινοι που εκμεταλλευοντουσαν τις λαικες εβραικες ταξεις στη Θεσσαλονικη, εβγαλαν τις γυναικες από την οικογενεια για να τις καταστησουν υποαμοιβομενο φθηνο εργατικο δυναμικό (γι αυτο και τωρα το παιζουν ανθρωπιστες με τους Σαρακινους και τους αγαρηνους) και εκμεταλλευοντουσαν μεχρι και ανηλικα παιδακια. Εβραιοπουλα. Η εξεγερση των εβραιων καπνεργατων στη Καβαλα ειναι ενα χαρακτηρισιτκο παραδειγμα.

Και μαλιστα υπαρχει και οικογενεικη βεντετα οταν τη δεκαετια του 20-30 οι εγκαθετοι "φιλελευθεροι" καπιταλιστες του Ρωτσιλντ ως καπνεμποροι από τη μια τσεπη και ως τραπεζιτες από την άλλη εκμεταλλευονταν τους αγροτες στη Μακεδονια. Μεχρι που με τη βοηθεια του Αλεξανδρου Κοριζή, (του τραπεζιτη που ιδρυσε την Αγροτικη Τραπεζα, και δολοφονημενου πρωθυπουργου που ειπε οχι στους ναζι αλλα και στην επιθυμια των Αγγλων να υφαρπαξουν το Ελληνικο χρυσο από την Τραπεζα της Ελλαδος) ιδρυθηκε ο πρωτος Αγροτικος συνεταιρισμος στη Μακεδονια για να βοηθησει τους γηγενεις από το πλιατσικο της μασονιας των τοκογλυφων και των καπνεμπορων.

Ο συνεταιριστικος συλλογος αυτος οχι μονο λυτρωσε τους αγροτες από την δουλεία, την τοκογλυφια και την εκμεταλευση αλλα λειτουργησε και σαν προαγγελος του ΙΚΑ με την δημιουργια και υγειονομικου συνεταιρισμου.

Αν δε αμφιβαλλετε μπορειτε και να ανατρεξετε και στον κο Κοεν με την αναφορα του στη τοποθετηση από τους Καρασσο στην Κομοτηνη των Ναχμια ως "τοποτηρητων" της παραγωγης καπνων, η οποια δεν εγινε καθολου αποδεκτη από την τοπικη εβραικη κοινοτητα.

Theoprovlitos είπε...

Οσον αφορα τον κο Βαλλιανατο, τον επιχειρηματια της gay νυχτας και προαγωγου της πορνογραφιας, το να ειναι εγωπαθης ναρκισσος που ερωτευεται τον κλωνο του δικαιωμα του, αρκει να συμφωνησουμε ολοι ως κοινωνια οτι το ατομο ειναι βαθεια ψυχικα και πνευματικα άρρωστο, και ενας δικτατορισκος που αυτοκλητα εκπροσωπει τους ομοφυλοφιλους (ο Χατζηστεφανου τον ειχε κανει ΡΟΜΠΑ στη Ζουγκλα αλλα το σχετικο βιντεο το εξαφανισαν) προβαινοντας μαλιστα στην Τηλο και σε συνταγματικο πραξικοπημα (εμαθα οτι προσφατως ξεβρωμισε το νησι).
Εξ ου και το ενδιαφερον του περιβαλλοντος του κου Βαλλιαντου για την "απελευθερωση" της παιδεραστιας από τον κο Νικο Δημου και ετερο διοργανωτη του gay pride. Δεν μιλαμε κε Κουμπη για εναν διεστραμενο στρατιωτικο, ή γιατρό, ή ψυχολογο, ή γυμανστη ή ιερεα. Μιλαμε για ΣΤΕΛΕΧΗ συγκεκριμενων πολιτικων δυναμεων που εξαγγελουν προγραμματικες θεσεις.

Εγκαθετοι της Νεας Ταξης ειναι ολοι αυτοι στους οποιους αναφερεστε, απατριδες, ανθελληνες, αντιχριστοι, υποδαυλιστες, εκμαυλιστες, αποδομητες, μασονοι, ξενοδουλοι, συνεργατες πρακτορων, κλπ. Ειναι οτι σκοτεινοτερο εχουν γεννησει αυτα τα χωματα.

Και περιεργως πως ολη αυτη η ομιγυρις αντιχριστων και ανθελληνων που διαπλεκεται και με σκοτεινους κυκλους οπως η Σαιεντολογια, και μεθοδευει την επιβολη των ιδεων της με τον εκμαυλισμο της κοινωνιας και την ΕΠΙΒΟΛΗ των αποψεων της με φασιστικες μεθοδους ανηκει ΣΥΣΣΩΜΗ στα φιλελευθερα κομματα και στην καμουφλαρισμενη αριστερα του Κουβελη.

Τυχαιο; Δε νομιζω. Κατ εμε αν εσεις επιθυμειται να ταυτιζεστε ή να ανηκετε στον ιδιο χώρο με ολα αυτα τα κοινωνικα αποβρασματα τα οποια τα θεωρω δεκα σκαλια πιο κατω και από τη Χρυση Αυγη, δικαιωμα σας. Αλλα δεν μπορειτε μετα και να διαμαρτυρεστε που σας την πεφτουν.

ΥΓ. Αν διαβασατε τις προηγουμενες αναρτησεις μου, θα βλεπατε και οτι κατα δηλωση του επισημου οργανου της Σαιεντολογιας ο ΟΑΣΕ στον οποιο προεδρευει ο κος Ευθυμιου-Παρετζογλου εχει ως στοχο τον ελεγχο του κατα ποσον "εφαρμοζονται" (επιβαλλονται) οι "αξιες" του Παρατηρητηριου του Ελσινκι στο εκαστοτε κρατος.

ΠΟΙΟΣ τους δινει αυτο το δικαιωμα θεσμικά; Πολιτισμικης, νομοθετικής ή συνταγματικης παρεμβασης σε κυριαρχες χωρες και λαους με βαση μια συγκεκριμενη ατζεντα; Eχουν παρει άδεια από τη σημαια του... αντιχριστου;

Kubi είπε...

Δεν μου απάντησες όμως , αν υποθέσουμε ότι έχεις απόλυτο δίκιο και οι φιλελεύθεροι είναι συνωμότες που εργάζονται για την διάλυση της Ελλάδος κάτω από τις διαταγές του Σόρος , εσύ γιατί τους δίνεις τόση σημασία αφού είναι προφανώς αποτυχημένοι σε αυτό που κάνουν?
Για φαντάσου ! Τα πονηρά μυαλά των εβραιομασόνων , με αιώνες παράδοση και εμπειρία στις συνωμοσίες βρήκαν για όχημα των ανομολόγητων φιλοδοξιών τους τον Βαλιανάτο , τον Δημητρά και τον Δήμου ! Προσωπικότητες με μηδενική έως ελαχιστη επιρροή στην Ελλάδα , που μάλιστα λένε και κάνουν πράγματα που τους κάνουν όλο και λιγότερο δημοφιλείς , ανοιχτά! Έχει καμια λογική αυτό?
Εσύ αν ήθελες να οργανώσεις μια τέτοια συνωμοσία έτσι θα το έκανες?
Νομίζω ότι είσαι αρκετά έξυπνος για να διαλέξεις ανθρώπους με μεγάλη επιρροή τους οποίους θα δασκαλέψεις να λένε όχι αυτά που πιστεύουν αλλα αυτά που ο κόσμος θέλει να ακούσει , σωστά?
Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι ο Σόρος και οι υπόλοιποι συνωμότες είναι χαζοί?
Αυτό το τεράστιο κενό στον συλλογισμό σου δεν το βλέπεις ?
Εμενα όταν με ρώτησε πάντως ο Σόρος με πιο τρόπο θα καταστρέψει την Ελλάδα (το έχει καημό από παιδί να την καταστρέψει βλέπεις , δεν κοιμάται τα βραδια και αυτό σκέφτεται) του είπα να πλησιάσει τον αρχιεπίσκοπο...
Σε έβαλα σε σκέψεις?

Theoprovlitos είπε...

Κατ αρχην οι φιλελευθερη μαφια δεν ειναι ενα τυχαιο ποσοστο του Ελληνικου πληθυσμου. Εκτος από μερικους ιδεολογικα κολλημενους ή αφελεις ανηκει στον βασικο πυρηνα της διαπλοκης, στην παραεξουσια και στο παρακρατος και στο μεγαλο κεφαλαιο. Το οτι ανηκουν εκλογικα σε ενα μικρο ποσοστο ειναι επειδη ο κοσμος τους σιχαινεται ακομα και από ενστιγκτο.

Γι αυτο και...
εχουν διεισδησει με ανδρεικελα σε ολο το πολιτικο φασμα με προσωπα που χειραγωγουνται ή διαπλεκονται.

Το Σημιτικο ΠΑΣΟΚ ειναι ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα φιλελευθεροποιημενου κομματος. Η Σαμαρικη ΝΔ επίσης. Καλα η ΔΗΜΑΡ συσσωμη, στην ουσια ειναι η φιλελευθερη αριστερα γι αυτο και εκανε και ο Ροιδης κωλοτουμπα και μετακινηθηκε και εκει ωστε αν η ΔΗΜΑΡ σχηματισει κυβερνηση με το ΣΥΡΙΖΑ να κανουν μπαλλα κι εκει.

Ολος ο σιχαμερος θιασος της διαπλοκης διαχεται, καθοτι το παρακρατος πονταρει και στο μαυρο και στο κοκκινο και στα μονα και στα ζυγα. Επενδυουν σε διαφορα κομματα.

Στη σχεση του Ευθυμιου και του Λοβερδου με τη Σαιεντολογια εχουν γινει ήδη αναφορες. Ο Μπουταρης και ο Καμινης και ο,τι αυτοι σερνουν ξωπισω τους τα θεωρεις αμελεητεες ποσοτητες; To ΣΚΑΙ ως οργανο του φιλελευθερισμου; Το mega που προαγει τον κιναιδισμο μεσα από αθωωες σειρες;
Οι φυλλαδες Athens Voice, Lifo, Free Sunday, αλλα και οι Athens Book Review και η Book Journal ειναι αμελητεες από αποψη στρατηγικης;

Και να σου κανω και μια ερωτηση:

Κλεινει ο ΟΕΔΒ των σχολικων βιβλιων. Οι Εκδοσεις Μεταιχμιο εχουν καμμια σχεση με την Διαμαντοπουλου αλλα και με φιλελευθερους κυκλους που προσκεινται στο Κουβελη και το Μανο. Ξερεις ποιοι ειναι οι βασικοι μετοχοι της ιδιωτικοποιημενης πλεον Παιδειας;

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=325026

Ρωταω, επειδη δεν ξερω...

Επι τη ευκαιρια θα ηθελα να σε ρωτησω αν μπορεις να αποκρυπτογραφήσεις την γραφικη παρασταση και το συσχετισμό του Δενδρου με τις Καρδουλες με το φεστιβαλ ταινιων μικρου μηκους, γιατι αν και γραφιστας και μαλιστα φαντασιοπληκτος αδυνατω να τον βρω...

http://www.exostispress.gr/images/HTML/428/c3.jpg

Kubi είπε...

Καλά μιλάμε μου σηκώθηκε η τρίχα ! Μπήκαν τα τέρατα οι νεοφιλελεύθεροι εβραιομασόνοι και στα φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους? Είναι προφανώς μεγάλη επιτυχία για αυτούς , θα τρίβουν τα χερια τους που βάλαν τα σύμβολα τους σε ένα άσχετο φεστιβάλ που κανείς δεν παρακολουθεί.
Σου έχω και άλλα δέντρα όμως , να μην νομίζεις ότι μονο εσύ κάνεις συνταρακτικές αποκαλύψεις.
Δες αυτό : http://www.easterngiftshop.com/media/ecom/prodlg/TreeOfLife%20flyer.jpg
Σου είπα , στον αρχιεπίσκοπο .... δεν με άκουσες.

Σοβαρά τώρα , κάθε φορά που πάμε να κάνουμε σοβαρή κουβέντα πετάς κάτι τέτοιο και με κουφαίνεις. Τι σχέση μπορεί να έχει με οτιδήποτε βρε χριστιανέ μου αυτό το δέντρο? Το ότι δαιμονοποιείς τα πράγματα με τα οποία διαφωνείς το έχω καταλάβει , αλλά τις αφίσες των φεστιβάλ? Τόσο δεν σου άρεσαν οι ταινίες που παίζανε?

Για τον οικονομικό φιλελευθερισμό στο λέω ακόμα μια φορά έχεις μαύρα μεσάνυχτα , θα έπρεπε όμως να ενδιαφερθείς να μάθεις , δεν είναι λογικό να βασίζεις όλη την θεωρία σου σε κάτι που αγνοείς πλήρως.

Theoprovlitos είπε...

Τι κανεις Γιακομπ
Κουκια σπερνω.

Περι φιλελευθερισμου οι απαντησεις που ΔΕΝ δινει κανεις θυμιζουν πολιτκαντηδες σε τηλεπαραθυρα. Περιμενω λοιπον να μου εξηγησει καποιος που ξερει γιατι ο Φιλελευθερισμος ΔΕΝ ειναι νομος της ζουγκλας, ΔΕΝ ειναι η πολιτικη του νομου του ισχυρου, και ΔΕΝ ειναι κοινωνικα αναλγητο σαν πολιτικη και κυβερνητικη θεση.

Επίσης το γιατι ο οικονομικος αμοραλισμος του φιλελευθερισμου συνδεεται και με σεξιστικο και εν γενει αμοραλισμο.

Επισης γιατι ο φιλελευθερισμος πολεμα τοσο πολυ τη θρησκεια και ιδιαιτερα τη χριστιανικη αλλα και την εθνικη ταυτοτητα των ανθρωπων.

Τωρα οσον αφορα το πανταχου παρον δεντρο της ζωης καμμια σχεση με την αμπελο του Χριστου. Εννοω οτι η μεν αμπελος ειναι ενα καθαρα θρησκευτικο συμβολο συμβολικο αποκλειστικα για χρηση απο Ορθοδοξους χριστιανους ενω το δεντρο της ζωης ως καμπαλιστικο συμβολο και μαλιστα εκφυλισμενο (συνδυασμενο με Ταρώ, χαρτια, φλυτζανι, ποδομαντεια - αστειευομαι - και αλλα παρατραγουδα "εσωτερισμου" για σαλεμενους το εχετε ξεφτιλισει.

Η Καμπαλα εχει καταντησει New Age παραθρησκεια - ότι πρεπει για παγκοσμιοποιημενους και ομογενοποιημενους πολιτες που τους τη βαραει και το γυρνανε σε εναν ανευ υποχρεωσεων και δεσμευσεων εσωτερισμο που δινει την ψευδαισθηση του "καλου ανθρωπου" ή ακομα χειροτερα την αποδοχη του καλου και του κακού.

Προωθειται ως θρησκεια σε εκφυλισμενους γκοιμ - του τυπου Μαντονα- πραγμα που θα εκανε εναν κανονικο εβραιο να τραβαει τις κοτσιδες του.

Εδω και ο εκμαυλισμος του Βουλγαρικου εθνους με μυηση στην παγανοκαμπαλα χριστιανων.

http://youtu.be/epz8aPgo0mI

Ο δε Ghal Sasson, τι παιδι κι αυτο! Διδασκει καμπαλα τις ταλαιπωρημενες υπαρξεις και ριχνει και το φλυτζανι στη Ρουθ να δει αν ο Σλομο θα γυρισει πισω που την κερατωνει με μια βρωμοιταλίδα από το silikon valley.

http://cosmicnavigator.com/video/istanbul-and-coffee-reading

Ε ρε και να ξαναρχοταν ο Μωυσης ή ο Ηλιας, βουρδουλα που θα άρπαζε...

----

A propos σου το 'πα οτι η εβραιομασονια εχει βαλει στο ματι και το ιδιο το Ισραηλ; Γιατι νομιζει ο κος Δημητρας - της Φιλελευθερης Συμμαχιας - τα εβαλε με τους παραδοσικους εβραιους νομιζεις;

Οχι, η Γερμανογενης εβραιομασονια δεν κανει διακρισεις! Στοχοποιει τους παντες το ίδιο. Η πανθρησκεια που λεγαμε..

http://article.wn.com/view/2012/03/21/Can_Haskalah_Help_Secure_Israel_and_Judaism/

Theoprovlitos είπε...

Υπαρχει και αυτο το φρουτο

http://jews-for-allah.org/

Kubi είπε...

Παλαιότερα είχα φτιάξει ένα παραμύθι σε μια προσπάθεια για να κάνουμε τον φιλελευθερισμό προσιτό όχι σε παιδιά αλλα σε ενήλικες που σκέφτονται σαν παιδιά και γενικά σε ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με τα οικονομικά.
Αν θες μπορώ να σου το στείλω για να καταλάβεις τι είναι ο φιλελευθερισμός. Να δούμε τι θα πει και το κοινό ( σιγά το κοινό , εγώ εσύ , ο χρυσαυγίτης ο Emeritus και μια παρθένα που μάλλον έχασε την παρθενια της και μας εγκατέλειψε.....) , σύμφωνοι?

Kubi είπε...

Μην ξεχνάς και αυτά τα φρούτα αγαπητέ

http://www.youtube.com/watch?v=BwSQyhsp-Ks&feature=relmfu

http://islamforgreeks.org/

Δεν τις προσωπικές μαρτυρίες , ο Στάθης είναι και βάζελος , μια χαρά παιδί , βλέπεις που οδηγεί η θρησκεία?

Theoprovlitos είπε...

Από οσο μπορω να γνωριζω, τον εικοστο αιωνα ολα τα εγκληματα κατα της ανθωποτητας ειναι προϊοντα του αθρησκου "διαφωτισμου" ο οποίος εντεχνως και σε καποιες περιπτωσεις υποδαυλιζε θρησκευτικα μιση -για οσο καιρο του ηταν χρησιμα- ωστε να πετυχει τους στοχους του. Ο Τσαουσεσκου, ο Χιτλερ και ο Χοτζα ανηκουν στο δικο σας στρατοπεδο. Θρησκευομενους παντως δεν τους λες!

Η δε καραμελλα της γενικευσης περι θρησκειων ειναι τοσο ισχνη ως επιχειρημα όσο εχει σχεση ο Τζημερος με το ΚΚΕ ή τη Χρυση Αυγη, αφου "κομμα το ενα, κομμα και το άλλο".

Αν παμε δε στη μισαλλοδοξια, τον φανατισμο και τον απολυταρχισμο των αθεων, Αθεοι vs Taliban σημειωσατε 1.

Δεν χρειαζεται να διαβασω καμμια απολυτως θεωρια περι φιλελευθερισμου. Ολα τα προίοντα, ακομα και τα μαιμου ως ιδανικα πλασαρονται στην αγορα προκειμενου να αποφερουν κερδη στον αγοραστη τους. Σε ρωτησα δυο συγκεκριμενα πραγματα αλλα δεν μου απαντας:

Το γιατι δεν ειναι ο φιλελευθερισμος ο νομος της ζουγκλας και το δικιο του ισχυρου. Στην πραξη, οχι στην θεωρια. Και αν με το φιλελευθερισμο δεν θα συγκεντρωθουν τα παντα νομοτελειακα σε μια διαπλεκομενη και φυσικα και ανηθικη παρεα -αυτο που ισχυει τωρα δηλαδη.

Ολα τα υπολοιπα ειναι αμπελοφιλοσοφίες ή εκ του πονηρου.

Theoprovlitos είπε...

ΥΓ Αν καταφερα ενα Χρυσαυγιτη να διαλεγεται με εναν φιλελευθερο εβραιο και ενα θρησκευομενο ακομα και διαφωνωντας, το θεωρω επιτυχια και αντανακλα την προσωπικη μου αντιληψη περί ελευθεριας και δημοκρατιας.

Δεν ειναι υποχρεωτικο να εκδηλωνεται και ο καθε αναγνωστης. Εξ αλλου συχνα οι δημοφιλιες υπαγορευονται και από σχεσεις εξαρτησης ή συμφεροντος. Να μην υπαινιχθω και επαγγελματικες εξαρτησεις...

Ανώνυμος είπε...

Theoprovlitos

Δεν είναι κακό να παραδεχτείς τη προτίμησή σου προς τη Χρυσή Αυγή.

Εδώ που τα λέμε, ακόμη κι αν δεν αναφερόσουνα σ' αυτήν, είναι φως-φανάρι!

διατί να το κρύψωμεν άλλωστε;;;


Φιλάκια σταυρωτά
(μη παίρνεις θάρρος!)

Λιάνα
Η ανεγκέφαλη παρθένα

Ανώνυμος είπε...

Οι γνωστοί και μηδέ εξερεταίοι Ρ και Λ χτυπούν την Ντόρα.
Μοιράζουν υπουργεία στον ΣΙΡΙΖΑ και έτρεξαν;
Γνωρίζετε κάτι αγαπητέ;

e- είπε...

Θεοπρόβλητε,
δεν γνωρίζω για άλλους αναγνώστες.
Προσωπικά λατρεύω μέχρι θανάτου τον τόπο μου
-ως γνωστόν είμαι Ελληνίδα με τη βούλα στα μιτοχόνδρια-
αλλά επιθυμώ ταυτόχρονα και τη Συμπαντική Αρμονία.
Ώσπου έμπρακτα όμως να αποδείξουν ΌΛΟΙ ότι την επιθυμούν,αμύνομαι με τον τρόπο μου απέναντι σ'ό,τι απειλεί τη δική μου Αρμονία...
Απεχθάνομαι οποιαδήποτε ομολογία πίστης-πολιτικής,θρησκευτικής ή άλλης φύσης-σεβόμενη πάντα όσοι με σέβονται και δεν υποτιμούν τη νοημοσύνη μου με πράξεις ή παραλείψεις.
Βεβαίως θεμιτό να ανήκει κάποιος και κάπου πιο θεσμικά...
Εξίσου όμως θεμιτό κάποιος άλλος να θεωρεί τα του κόσμου τούτου με μια συνολικότερη ούτως ειπείν ματιά,όχι ως διπλωματική στάση τύπου ''με όλους καλά'',πράγμα έτσι κι αλλιώς αδύνατο αν και επιθυμητό!
αλλά ορμώμενος από πραγματική ανάγκη να κατανοήσει και να αποδεχτεί ίσως πολλαπλές ''πραγματικότητες'',υπό τον όρο πάντα ότι τον αποδέχονται κι αυτές...
ps
Είναι όντως έκφραση ελευθερίας η δημοσίευση σχολίων που αντιτίθενται-σθεναρά- στις βεβαιότητες οποιουδήποτε για ο,τιδήποτε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι Χρυσαυγίτης. Είμαι εθνικοσοσιαλιστής. Έτερον, εκάτερον. ¨Οσα έγραψα για την Χ.Α. ήταν διότι η υποκρισία των πιθηκιζόντων την καθεστωτική προπαγάνδα ΜΜΕ και η απίστευτη συκοφαντία τους έχουν χτυπήσει κόκκινο. Πρώτη φορά βρέθηκε κάποιος "εκτός παρέας" και "δεν τον παίζουν".
Ο φιλελευθερισμός είναι απλά η άμεση επιβολή των παγκόσμιων τραπεζών και της φυλής που τις ελέγχει. Στο άμεσο παρελθόν η εθνικές πολιτικές είχαν κάποια σημασία, τώρα φάνηκε καθαρά ποιοι κάνουν κουμάντο.
Είμαι οπαδός του εθνικού σοσιαλισμού, του μοναδικού τρόπου με τον οποίον ο σοσιαλισμός αποδίδει: μια φυλή εργάζεται, μια φυλή προσφέρει, μια φυλή απολαμβάνει. Τούτο διότι μόνο όταν υπάρχει ένα δυνατό συλλογικό ασυνείδητο και μια γεννετική συγγένεια, μια γλώσσα και μια θρησκεία (Ηρόδοτος) τότε κα μόνο τότε μπορεί το κοινωνικό σύνολο να επιβιώσει και να φτάσει κάποιο επίπεδο ανεξαρτησίας και ευημερίας. Αυτό άλλωστε ήταν και η αρχαία Δημοκρατία, για όποιον διάβασε και ένα βιβλίο παραπάνω. Επίσης, είμαι υπέρ των εθνικών τραπεζών (όχι μόνο κατ'όνομα) και της κατάργησης του χρυσού ως παγκόσμιας οικονομικής σταθεράς. Το χρήμα πρέπει να αντιστοιχεί μόνο σε εργασία και παραγωγή προιόντων, όπως επί Λίνκολν και εκείνου που φοβάστε να πείτε το όνομά του. Όπως έγραψε και ο Ροϊδης (ο πραγματικός, όχι ο πράκτορας): "Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω Θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι"
Τς, τς, δεν του μίλησε κάποιος για πολιτική ορθότητα;

Emeritus

Theoprovlitos είπε...

Λιανα
ανεγκεφαλη παρθενα

(Δεν εχετε διευκρινισει αν το ανεγκεφαλη ειναι επιθετικος προσδιορισμος ή επαγγελματικη ιδιοτητα)

Για να ειστε σε θεση να εχετε ιδεα περι της Χρυσης Αυγης προφανως σας εχουν ελκυσει οι ιδεες της. Ναναι αραγε το Golden Dawn του Alaister που σας τραβηξε τη προσοχή ή τα ΔΕΛΦΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ; Εκτος και αν ειναι το μπρουταλ του Κασιδιαρη που σας ξυπνησε τη γυναικα μεσα σας.

Εσεις οι κοπελες βεβαια εχετε και μανια με τα ντεσεν και η αληθεια ειναι πως με ενα μαιανδρο στο στριφωμα θα φαινοσουν κουκλα - αρκει να ξυρισεις τα ποδια σου.

Αλλα επεσες εξω. Δεν ειμαι νεοφιλελευθερος - όπως εσυ - για να εχω κοινα σημεια με την Χρυση Αυγη και δεν ελκομαι από Δελφικες Κοινωνιες και τα σχετικα. Οποτε σου αφηνω το πεδιο ελευθερο να εντρυφησεις εσυ στα μυστηρια των αρχαιων ημων προγονων.

Χαιρετισματα στα υπολοιπα κοριτσια του παρθεναγωγειου. Η γκαρνταρομπα τους εμπλουτιστηκε απο οτι μου λενε. Ολο με εκεινο το πορτοκαλι συνολακι ειχε αρχισει να τους λυπαται και ο κοσμος. Ενω τωρα με το κοκκινο εγιναν και αυτες μοδατες.

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε
Κλασσικη κωλοτουμπα. Η Ντορα τους πουλησε και απεσυραν την εμπιστοσυνη τους. Με αυτο τον τροπο προσπαθουν να στρεψουν το μεν φιλελευθερο ιερατειο και τους πιστους του στη Δραση μηπως και χωθει στην βουλη ενω φλερταρουν και με την εξουσια υπο το ενδεχομενο συμμετοχης σε αυτην δια της ΔΗΜΑΡ στην οποια ανηκει ο Ψαριανος και η Ρεπουση.

Εξ αλλου με το Σαμαρα υπαρχει κοντρα και με το Μητσοτακη και με το Μανο από την εποχη ιδιωτικοποιησης του ΟΤΕ και της εγκαταστασης της Vodafone στην Ελλαδα με την intracom ως υπεργολαβο.

Ανώνυμος είπε...

Κουτοπόνηρε ραγιά Emeritus
αυτό για σένα
http://www.youtube.com/watch?v=xrU_jsgWLC8

Ανώνυμος είπε...

Θεοπρόβλητε,
δεν απαντώ στον γελοίο που με χαρακτηρίζει ραγιά, σεβόμενος τον χώρο σου.

Emeritus

Theoprovlitos είπε...

Αγαπητη e

Η Συμπαντικη Αρμονια διαταραχθηκε από την στιγμη που το ανθρωπινο γενος θελησε να γινει γνωστης του κακου για να καταστει Θεος.

Η αρχη για την αποκατασταση των παντων ξεκινα από το γνωθι σαυτον, από την ομολογια συνενοχης και από την προσπαθεια περιορισμου του κακου στον εαυτο μας και δια του εαυτου μας στον κοσμο.

Κατ εμε απο τη στιγμη που ενα οποιοδηποτε δογμα ή θεωρια δεν ξεκινα από τη βασικη παραδοχή της συνενοχής ειναι αποτυχημενη. Ή αυτη που δινει στον καθενα της ψαυδαισθηση πως ειναι δυνατον ποτε να γινει αντικειμενικος κριτης του εαυτου του.

Ακομα χειροτερες ειναι οι Εωσφορικες θεωριες που δεν δεχονται καν την συνενοχη στο κακο, και ειτε αποδεχονται και οικειοποιουνται το κακό είτε το αποχαρακτηριζουν ως τετοιο διολισθαινοντας στην κατηγορια της προσωμενης συνειδησης.

Παρακολουθω μια αθλια ιντελιγκενσια και την διαπλεκομενη με αυτην οικονομικη ελιτ η οποια θεωρει εαυτην ως ανωτερη κατηγορια ανθρωπων που ειναι σε θεση να διαχειριζοντα τα υπολοιπα κατωτερα οντα. ΕΙναι η λεγομενη Εωσφορικη αλαζονια. Εχουν υιοθετησει την καραμελα του "ανθρωπισμου" υονοωντας οτι οι ιδιοι ειναι υπερανθρωποι.

Μολις γυρισα από ενα πανυγηρι της Αγιας τριαδος. Τα βρισκω φοβερα κιτς τα πανηγυρια αλλα ενδιαφεροντα κοινωνιολογικα. Κακοφωνια από τα μεγαφωνα, Θεουσες, θειτσες, το παπαδαριο, γυφτοι με κερια, λαουτζικος, φτηνιαδουρα που αγκιζει τα ορια του cult, Πακιστανοι που προσπαθουν να επιβιωσουν κτυπωντας γονατιστοι μια πλαστικη ντοματα - τη χλαπατσα - μαλλι της γριας, κυρατσες κλπ.

Από τη μια μερια ολο αυτο το συμπλεγμα θα μπορουσε να ειναι για μενα η απολυτη φρικη. Αλλα δεν ειναι ομως. Γιατι ο Χριστος, δουλου μορφη λαβων, εγινε εις παντας τα παντα. Το Αγιο Πνευμα - που γιορταζει σημερα - αρεσκεται εξ ισου στην κιτσαρια όσο και σε μια εικαστικη γκαλερι. Αρεσκεται σε οτι αρεσει σε μας - πλην της αμαρτιας. Της δυσαρμονιας δηλαδη.

Και επειδη μου αρεσει -από αποψη κοινωνιολογικη - να χαζευω μεσα από τα ανοιχτα παραθυρα των λαϊκων σπιτιων, οταν βλεπω διπλα σε μια Α/Μ τηλεοραση με το σεμεδακι μια Παναγια στο τοιχο φορτωμενη με παγετες και στρας, ζηλευω και συγκινουμαι. Διοτι η θειτσα του φτωχοσπιτου βλεπει την ομορφια και την ψυχικη αναταση ακομα και σε ενα κιτς δημιουργημα ενω η δικη μου διανοια ειναι ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ στην επιφαση και στην επιφανεια.

Ειμαστε εγκλωβισμενοι σε ανθρωπινα συστηματα αξιων. Τα κατασκευαζουμε ή τα ενστερνιζομαστε για να προσδωσουμε στον εαυτο μας κυρος. Αλλα πολλοι εξ ημων το παλευουμε ξεκινωντας από το γνωθι σ αυτον και αποδομωντας - οσο μπορουμε - τον εαυτο μας. Χωρις αυτο να σημαινει πως πρεπει και να ενοχοποιησουμε αλλα ουτε και να δικαιολογησουμε το αρεστο σε μας. Αλλα να μην αναγορευουμε τα κουμπια σε νομισματα.

Οταν λοιπον βλεπω με τα πνευματικα μου ματια καποιες ψυχες μαυρες και σκοτεινες να ευαγγελιζονται τον διαφωτισμό του ποπολου που αρεσκεται στη πλαστικη σαγιοναρα, θλιβομαι και θυμωνω για αυτη τους την αφανταστη αλλαζονια, του "διαφωτιστη".

Και το χειροτερο ξερεις ποιο ειναι; Οτι ειναι αυτοι ακριβως που τους εκμαυλιζουν για να τους κανουν διαχειρισιμους. Την πλαστικη σαγιοναρα και το συνθετικο σωβρακο, τα CD της Βανδη και τα αθλια τηλεοπτικα υποπροιοντα σε καποια εργοστασια σκεψης παραγονται.

Ε δεν παραπαει οι Πυγμαλιωνες της ασχημιας να χριζουν εαυτους μεσσιες;

Theoprovlitos είπε...

Emeritus

Ο εθνικοσοσιαλισμος ειναι μια ακομη ιδεολογια από τις πολλες, και ετσι οπως ακουγεται θα μπορουσε να ειναι μαι ιδεολογια αρεστη από την πλειοψηφια των ελληνων τοποθετουμενη στο χωρο του Πατριωτικου ΠΑΣΟΚ - αν το ΠΑΣΟΚ δεν ειναι αυτο που ειναι.

Αλλα εδω υπαρχει μια περιεργη συγχυση. Γιατι το δικαιωμα σην ιδιοπροσωπεια και στην αυτοπροστασια ενος εθνους (την οποια εγω κατατασσω μαλιστα στην κατηγορια της αυτοδιαχειρησης και της αμεσης δημοκρατιας όπου μια ομαδα ανθρωπων με συγεκριμενα πολιτισμικα χαρακτηριστικα επιλεγει να ζει με συγκεριμενο τροπο και συγκεκριμενους κανονες αρεστους στην ιδια) πρεπει να περνα ντε και καλα με συναισθηματα υπεροχης και ανωτεροτητας εναντι των άλλων λαών; Γιατι ο αλλος θα πρεπει να θεωρειται σκουπιδι;

Η παραβολη των ταλαντων ισα-ισα μας λεει οτι ο εχων τα 10 ταλαντα επωμιζεται και μεγαλυτερη ευθυνη απεναντι στην ανθρωποτητα. Οι Ελληνες σαφως και θα ειχαν ενα ρολο να διαδραματισουν αλλα δεν εγινε εφικτο γιατι εχουμε να κανουμε με λαμογια από την μια και απατριδες δωσιλογους από την άλλη.

Μετα δευτερο τραγικο λαθος. Γιατι στην ιδιοτητα του Ελληνα και του Ελληνισμου αποδιδεται ΦΥΛΕΤΙΚΗ χροια ενω ειναι βαθυτατα πολιτισμικη. Ετσι κι αλλιως στους Ελληνες υπαρχουν επιμειξιες με Αλβανους, Ρουμανους, Σλαυους, Λατινους,Αραβες και Εβραιους. Δεν λεω οτι ο βασικος κορμος χαθηκε αλλα ομως φυλετικες, γονιδιακες επιμειξιες υπαρχουν. Γιατι τετοιο κολημα με τη ρατσα οταν η ισχυς μας ειναι ο πολιτισμος μας;

Και για να στο επιβεβαιωσω, ολοι οι γνωστοι πρακτορες του παρακρατους κτυπουν μεν την φυλετικη ομοιογενεια και διαχρονικοτητα των Ελληνων για να κτυπησουν ομως την ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ. Εκει που λυσανε και αφριζουν ειναι ο πολιτισμος μας και η ιστορια μας. Χρησιμοποιουν τη φυλετικη πολυποικιλοτητα των Ελληνων για να κτυπησουν την πολιτισμικη τους ταυτοτητα και να επιβαλλουν παγκοσμιως σε ολα τα κρατη τον εμμετο της κοπροφαγιας τους ως πανπολιτισμό.


Ερχεστε τωρα εσεις οι εθνικοσιαλιστες και παιζεται το παιχνιδι τους βασιζομενοι στη φυλη και οχι στον πολιτισμό μας.


Τελος δε, επειδη αναφερθηκες σε εβραιους, υπαροχυν πολλοι εβραιοι που αντισταθηκαν στην δημιουργια του κρατους του Ισραηλ. Και αυτο γιατι ο εβραισμος ειναι θρησλευμα και οχι φυλη. Τι σχεσει εχει ενας χαζαρος ενας γερμανος ενας Ισπανος, ενας Ρωμανιοτης, ενας Υεμενιτης και ενας Αιθιοπας με ΦΥΛΗ;

Ως εθνος κατασκευαστηκαν κυριως οταν η εκκοσμιεκυμενη εβραιομασονια και ο εκκοσμικευμενος εβραισμος γενικοτερα σταματησε να θρησκευει και να ειναι πιστος στην θρησκεια του Αβρααμ. Οποτε η Εβραικη πιστη παραμεριστηκε δινοντας θεση σε ενα ρατσιστικο και φυλετικο ιδεολογημα. Γι αυτο και δεν μιλουν για ΑντιΙΟΥΔΑΪΣΜΟ, ή για ΑντιΕΒΡΑΙΣΜΟ αλλα για αντιΣΗΜΙΤΙΣΜΟ αποδιδοντας εις εαυτους (εννοω τα λαμογια) εθνοφυλειτκη και ρατσιστικη χροια αφου πρωτοι και καλυτεροι ΑντιΙΟΥΔΑΙΟΙ ειναι οι ίδιοι.

Συνεπως εθνισμος και διεθνισμος ναι, φυλετισμος όμως γιατι;
Μην ξεχνας οτι και οι γνωστοι αποδομητες γονιδιακα μπορει και να ειναι ελληνοτατοι.

e- είπε...

Θα περιαυτολογήσω κάπως Θεοπρόβλητε,
μόνο και μόνο για να καταστώ σαφέστερη:
η γιαγιά μου-και σημείο αναφοράς στη ζωή μου-ήταν Χριστιανή στην πράξη.
Ως άνθρωπος είχε συχνά αμφιβολίες αν υπάρχει κάτι! εκεί! και παρόλα αυτά βοηθούσε-από το υστέρημά της-όποιον είχε ανάγκη,συχνά χωρίς να το ζητά κάποιος.
Η αγάπη αυτή άγγιζε από τα γατιά στον κήπο,τους Εβραίους που κάποτε βρέθηκε να μοιράζεται ένα σπίτι,τους Πακιστανούς στο πάρκο τελευταίως και πολλά άλλα.
Η επίσης φοβερή προγιαγιά μου, μου
εξηγούσε πώς συμβίωσαν αρμονικά-με όλα τα προβλήματα,καθώς οι γυναίκες πάντα τα βρίσκουν-με τις Μουσουλμάνες ως που να απελευθερωθούν τα χωριά μας...
Θέλω να πω,η δύναμη του κακού
-χωρίς συνωμοσιολογίες-είναι πάντα εδώ π.χ.στη φρίκη των πολέμων για το χρήμα.
Μάλλον ''φεύγοντας'' θα την αφήσω πίσω όπως κι η γιαγιά μου,όμως ως το τέλος δεν θ'αφήσω στιγμή από τα μάτια μου,το δικό μου σημείο αναφοράς και δύναμης...
Μακάρι όλοι-κυρίως οι ''αδύναμοι'' του κόσμου ετούτου-να έχουν ένα τέτοιο...

e- είπε...

ps
Τα δικά μας πανηγύρια ξεκινούσαν κάπως έτσι:''μαζί ξένοι και δικοί,είμαστε όλοι αδελφοί''!
Ο ''απλός'' κόσμος πάντα ελπίζει,ακόμα κι όταν όλα γύρω του συντρίβονται...

Theoprovlitos είπε...

H παραβολη του Καλου Σαμαρειτη επιβεβαιωνει την γιαγια σου, ηταν - δεν ηταν χριστιανη.

Η πιστη μας δεν ειναι ακριβως θρησκεια. Ειναι κοσμοθεωρια για την συμπαντικη αρμονια υλης και πνευματος - για να δανειστω εναν new age ορο.

Oι κανονες δεν εχουν νομικο χαρακτηρα αλλα ενισχυτικο. Ειναι σαν το Π που χρησιμοποιεί ενας αναπηρος για να περπατησει. Ασχετως αν ημιμαθεις ιερεις και μη τους εχουν μετατρεψει σε νεο Μωσαικο νομο.

Οι περισσοτεροι ανθρωποι ειτε αρεσκονται να ζουν υπο νομους από ανασφαλεια σα τα φασκιωμενα μωρα ειτε παλι να τους απορριπτουν ως στερηση μιας υποτιθεμενης "ελευθεριας" η οποια "απελευθερωνει" από κανονες αλλα σε παραδιδει στα παθη σου και στον αλαζονικο εγωϊσμο σου.

Dieu c'est moi (ο Θεος ειμαι εγω)
κατα το
L etat c'est moi (το κρατος ειμαι εγω).

Γι αυτο, αν οι ζωντες υπο τον Νομο μουτζαχεντιν ειναι επικινδυνοι, αλλο τοσο επικινδυνοι και πολυ χειροτεροι μαλιστα ειναι και οι ζωντες υπο κανενα νομο. Οι liberals. Αγονται και φερονται από τον εγωϊσμο και τα παθη τους και διαφθειρουν την ανθρωποτητα. Επιβαλουν Νεα Ταξη, πνευμα και ηθικη βομβαρδιζοντας αμαχους στο Βελιγραδι και την Βαγδατη. Ή μετατρεπουν τα σεξουαλικα τους βιτσια σε lifestyle παιζοντας το ρολο του... παιδοτρίβη.


Προσωπικα η πιστη μου στο Θεό ειναι μια απολυτως ορθολογιστικη διαδικασια (εν αρχη ην ο Λογος - Reason και οχι Word) και ο ανθρωπος ως κατ εικονα και ομοιωση ειναι ΛΟΓΙΚΟ ον. Κατα συνεπεια η περι Θεου αντιληψη ειναι μια λογικη διαδικασία. Της λογικης ΕΠΕΤΑΙ το βιωμα και η πιστη η οποια ειναι παραλογη, οχι με την εννοια του παραλογισμου αλλα διοτι υπερνικα το φοβο και τους περιορισμους της λογικης.

Πιστευεις στο Θεό, παραιτεισαι από την εργασια σου με 2 παιδια χωρις να εχεις βρει άλλη επειδη σε εκμεταλευονται αλλα και για λογους ηθικης ταξης και το βραδυ που γυρνας σπίτι ανεργος κτυπα το τηλεφωνο και σου προτεινει καποιος εργασια με καλυτερα χρηματα και μεγαλυτερες προοπτικες.

Μενει η γυναικα σου εγγυος ενω εισαι ακομα φανταρος και δεν κανεις εκτρωση. Και την παραμονη που παιρνεις το απολυτηριο στρατου ως εκ θαυματος προσλαμβανεσαι σε μεγαλη διαφημιστικη εταιρια (και μαλιστα σε εναν εβραιο), ενω εισαι λογω θητειας και 25 μηνες εκτος αγορας εργασιας.

Προσευχεσαι στο γεροντα Παϊσιο μετα το θανατο του και το βραδυ εμφανιζεται οχι σε σενα, αλλα στην τετραχρονη κορη σου που ουτε τον ειχε δει ποτε, για να μην μπορει κανεις να επικαλεστει φροϋδικες ερμηνειες και υποσυνειδητους ευσεβεις ποθους.

Το να παραθεωρει κανεις την μαρτυρια της απεγνωσμενης μηχανοβιας και αθρησκης μανας που ανεβηκε γονατιστη το χαλι στην Παναγια της Τηνου (εγω δεν θα τολμουσα να το κανω) και το παιδι της εγινε καλα ενω ηταν στην εντατικη δεν ειναι απλα αντιεπιστημονικο. Ειναι ΗΛΙΘΙΟ.

e- είπε...

Αν μπεις στη διαδικασία να εξηγήσεις
γιατί πιστεύεις ό,τι πιστεύεις,χαρακτηρίζοντας μάλιστα τη χ διαφορετική πεποίθηση ως κάτι ηλίθιο,αντιλαμβάνεσαι ότι όποιος φρονεί διαφορετικά από σένα μπορεί να σου επιστρέψει το χαρακτηρισμό.
Για μένα δεν βρίσκεται εκεί η ουσία.
Κάθε πίστη υπάρχει σε σχέση μ'αυτόν που την πιστεύει κι όχι μ'αυτούς που δεν την πιστεύουν.
Αν ανέφερα το προσωπικό μου παράδειγμα,το έκανα ως απόδειξη ότι μπορείς να πιστεύεις κάτι και ταυτόχρονα να σέβεσαι αυτόν που πιστεύει κάτι άλλο.
Το πρόβλημα δεν έγκειται στις πολλαπλές πεποιθήσεις αλλά στην προσπάθεια κάποιων ή όλων να επιβληθούν στις διαφορετικές,με τις γνωστές ανά τον κόσμο συνέπειες...
Αυτά ως προς το θεωρητικό (μου) υπόβαθρο,γιατί πρακτικά δεν θεωρώ ότι θα επιτευχθεί η Συμπαντική Αρμονία αν όλο π.χ.το Μπαγκλαντές μετακομίσει εδώ.
Το αντίθετο μάλιστα,θα διαταραχθεί η καρμική ισορροπία,όπως και συμβαίνει...
αναλόγως αν 2 παγκόσμιες τράπεζες μαζέψουν όλο το χρυσάφι του κόσμου κ.τλ.
Σ'αυτήν την περίπτωση μιλάμε όμως για άσκηση πολιτικής κι αν δεν γίνουν οι πολιτικοί φιλόσοφοι ή οι φιλόσοφοι πολιτικοί...την κάτσαμε τη βάρκα!
Αφελές για κάποιους...
απλό κι αληθινό για άλλους...

Theoprovlitos είπε...

e

Kατ αρχην δεν χαρακτηρισα ως ηλίθιο αυτο που πιστευσει καποιος αλλος αλλα αυτο που πιστευει ο άλλος πως πιστευω εγω.

Ολοι αυτοι οι εξυπνακηδες που επικαλουνται την υποτιθεμενη επιστημοσύνη για να χλευασουν οποιονδηποτε δεν πιστευει αυτο που πιστευουν οι ιδιοι αυτοαναιρουνται.
Διοτι οι ισχυρισμοι του δεν στεκουν ουτε από αποψη πιστης ούτε από αποψη επιστημονικοτητας.

Επομενως δεν ισχυριστηκα οτι αυτο που πιστουν για παρτη τους ειναι ηλιθιο, αλλα οτι οι ΙΔΙΟΙ ειναι ηλιθιοι - αν δεν ειναι πρακτορες.

Αν πρεπει να κρινουμε το τι πιστευει ο αλλος - και μαλιστα με κρυφη ατζεντα και προειλημμενη αποφαση να το απαξιωσουμε, θα πρπει να το κανουμε επι ισοις οροις προς ολους. Δεν ειναι δυνατον να περναμε από την βασανο της υποτιθεμενης ορθης λογικης το χριστιανισμό και να μην κανουμε το ιδιο για την αθεία ή για τον νεοπαγανισμό. Αν το κανουμε, το ηλίθιος ειναι η πλεον επιεικης ορος που μπορω να σκεφτω. Γι αυτο εξ αλλου και στα άλλα δογματα και δοξασιες η απολογιτικη ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. θεωρουν τα πσιετυεω τους - πχ. την υπαρξη του τραγοποδοαρου θεου Πανα - ως θεσφατο και ιστορικο γεγονος και εχουν το θρασος να αποκαλουν το Χριστό ως μυθικο προσωπο για παραδειγμα.

Το παραδειγμα με το Μπαγκλαντες που αναφερεις και το οποιο προσυπογραφω αποδεικνυει οτι οι τυποι αυτι δεν βαδιζουν συμφωνα με την λογικη ουτε καν με το ανθρωπινο δικαιωμα να ζησει η Ελληνικη μειονοτητα στο παγκοσμιο επιεπδο οπως αυτη επιθυμει, αλλα με στοχο και ατζεντα να την εξαφανισουν.

Και ο Χριστος ηταν διεθνιστης και μιλησε για παγκοσμιοποιηση αλλα οχι κατ αναγκη πολιτισμικη και φυλετικη. Το γεγονος οτι με τη βια και ιντριγκες ενα σκοτεινο παρακρατος που διακατεχεται από ψευδομεσσαινικες και ψευδοχιλιαστικες αντιληψεις προσπαθει να επιβαλει την πολιτισμικη και φυλετικη ομογενοποιηση και παγκοσμιοποιηση ειναι νομιζω αρκετα ισχυρει ενδειξη οτι και αυτος που θα ετοιμασουν ως παγκοσμιο ηγετη ειναι ο Αντιχριστος της Αποκαλυψης.

Απο τον καρπο γνωριζεται το δενδρο.

e- είπε...

Εμείς οι δυο τελικά συμφωνούμε διαφωνώντας!

Theoprovlitos είπε...

Αν πειθαμε και κανεναν άλλον θα ταν καλυτερα. Κυριως γι αυτον.

e- είπε...

Οι ωραίοι δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ.
Αρκεί που υπάρχουν!