8/5/12

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ "ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ" ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ



ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑΣ

Ανήμερα που μπήκε η Χρυση Αυγη στη βουλή και καποιοι καθως πρεπει τηλεμαϊνανοί εξανέστησαν "με την άνοδο του ναζισμου στην Ελλαδα" διαβασα σε blog και την παρακατω ειδηση και εφριξα:

Μελη της Ευρωπαϊκης Ανθρωπιστικης Ομοσπονδίας (με την οποία συνεργαζονται επισημως και μασονικες στοες με στοχο τον αποχριστιανισμο της Ευρωπης) και συγκεκριμενα οι Ενωμενες Φιλελευθερες Οργανωσεις του Βελγιου εισηγουνται την "ευθανασία" σε άτομα με νοητικη υστερηση, ακομα και σε παιδια, πρακτικη που εφαρμοσε ο Χιτλερ στην ναζιστικη Γερμανία. Δικαιολογουν μαλιστα την καμουφλαρισμενη κρυφοναζιστικη τους φιλοσφια με το επιχειρημα ότι “τα παιδιά που βρίσκονται σε απελπισία έχουν υψηλό βαθμό ωριμότητας, ειδικότερα σε σύγκριση με τα υγιή παιδιά. Το να θέσουμε ένα όριο ηλικίας είναι εντελώς αυθαίρετο.”.

Αλλα για να δουμε, τι σκατα ειναι αυτοι οι Φιλελευθεροι "ανθρωπιστες", ποιοι ειναι οι εταιροι τους στην Ελλαδα και διεθνως και ποιοι συντονιζουν την "ανθρωπιστικη" και "φιλελευθερη" ατζεντα.


Το Παρατηρητηριο "Ανθρωπινων" δικαιωματων του Soros του οποίου προϊσταται ο επιχειρηματιας gay κος Βαλλιανατος-Δραση.
Η βραβευμενη από το ΣΚΑϊ διευθυντρια του 984 Ρεα Γαλανακη και συγγραφεας με θεματα τον Εβραϊσμο (Ιουδας) και τον αρχαιοελληνικο φασισμό (Οιδίπους) όπως φαινεται και από την φυλλαδα books Journal συμφεροντων στελεχων της Δρασης και υπερμαχων του Εβραϊκου λομπυ. Ο συζυγος της ειναι στελεχος της "προμηθεϊκης" Δελφικης Εταιριας (που εμπνεεται από τα Δελφικά μυστήρια όπως και η Χρυση Αυγη).
Ο κος Δημητρας, νυν προεδρος της Humanist Union of Greece πλασαρει φασιστικα, σιωνιστικα νομοσχεδια φιμωσης της ελευθεριας του λογου. Αμφοτερες οι εταιριες ειναι εταιροι σε Ευρωπαικο επιπεδο παγανομασονικων εταιριων που εισηγουνται και την ναζισιτκη θανατωση στον Καιαδα ατομων με νοητικη στερηση ακομα και παιδιων.
Ο Προμηθεας αποτελει το απολυτο συμβολο του Εβραιου αποστάτη Rockefeller που στολισε την αρχιεπισκοπή του χρηματος Rockefeller Plaza με παγανομασονικα συμβολα.
Φιλελευθερες ολοκληρωτικες οργανωσεις εχουν ως σήμα τον Προμηθεϊκο παγανιστικο πυρσό ενω χρησιμοποιουν και ως συμβολο και το τελευταιως δημοφιλες καμπαλιστικο δεντρο. Ο Προμηθεας και ο πυρσος αποτελεσε δημοφιλες αντικειμενο σε ολοκηρωτικες ιδεολογιες όπως ο ναζισμος και η Σαϊεντολογια (βλεπε σχετικα αγαλματα).

Οπως επανειλημμενα εχω γραψει περι της διασυνδεσης της εβραιομασονιας, την παγανομασονιας, του νεοπαγανισμου, του προμηθεϊσμου-εωσφορισμού για μια ακομα φορα το ιδιο ακριβως σχημα αποκαλυπτεται.

Οι Φιλελευθερες Οργανωσεις του Βελγιου (ακομα και ο ορος "φιλελευθερες" δεν χρηζει περαιτερω ερμηνειας) ανηκουν στην "Ευρωπαϊκη Ουμανιστικη Ομοσπονδία".Μελη της Ομοσπονδιας αυτης είναι για παραδειγμα η οργανωση Prometheus της Σλοβακιας, ή η οργανωση Vapaa-ajattelijain liitto (Ενωση Ελευθερης Σκεψης) Φινλανδιας. Η μεν πρωτη φερει το ονομα του Προμηθεα η δε δεύτερη εχει σαν συμβολο τον πυρσό του Προμηθέα.



Παμε τωρα και στα Ελληνικα μέλη, Μελος ειναι η Δελφικη Εταιρία του κου Κούβελα, (οι Δελφοι εμπνεουν επίσης και τη Χρυση Αυγη) συζυγου της Ρεας Γαλανακη, διευθυντριας του 984, συγγραφεως και σεναριογραφου, επι των ημερων της οποίας στο ραδιοφωνικο σταθμο ειχε δοθει και η η ιδεολογικη φασοιστικη εντολή να μην εχυονται οι ραδιοφωνικοι παραγωγοι "Χριστος Ανεστη" το Πασχα, πραγμα που αποδόθηκε στον κο Καμίνη. Δεν ειναι να απορει κανεις διοτι η εκλεκτη του τηλεοπτικου Σταθμου ΔΡΑΣΗ-ΣΚΑϊ  κα Γαλανακη εχει ως προσφιλες θεμα τον εβραϊσμο και την αρχαιολατρεία και σε πλήρη ευθυγραμιση με τα πολυεθνικα εβραικων συμφεροντων ΜΜΕ (National Geographic) επιχειρει στο βιβλιο της "Φωτιές του Ιούδα στάχτες του Οιδίποδα" να καθαγιασει τον φιλοχρηματο ταμία μεταξυ των 12 Αποστόλων αλλα και τον αιμομεικτη τυραννο της αρχαιοτητας. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα και εκαστος με όποιον θελει ταυτιζεται κατά την καρδίαν αυτού.

Επίσης η κα Γαλανακη πρωτοστατησε δημιουργωντας φραξια στο Δημο για την αποκατασταση των εκ Χανιων "ατακτως" αφιχθεντων 300 (ש) Αλγερινων στην Υπατία (που πληρωσε την φιλια της με τον εβραιοφιλο χρηματολατρη υπαρχο Ορεστη - σαν τον Γιωργακη Παπανδρεου ενα πραμα - σε βαρος της χριστιανικης φτωχολογιας), αλλα και συνεγραψε και το σεναριο με αναλογο θεμα για την ταινια του μακαριτη Θεοδωρου Αγγελοπουλου - προφανως αφού είχαν εξασφαλισει οι χρηματοδοτες - το οποίον εν συνεχεια εξέσκισαν οι κυκλοι της κας Γαλανακη επειδη έκανε θρησκευτικη κηδεία.

Παρατηρω παντως οτι η Δελφικη Εταιρία εχει ως συμβολο των Προμηθεα -όπως και οι προαναφερθεντες εταίροι της στη Σλοβακια και την Φινλανδια- αλλά και η ιδια η Βελγικη Φιλελευθερη Ομοσπονδια που εισηγειται τον Χιτλερικο θαλαμο αεριων για νοητικα υστερούντες επίσης εχει ως συμβολο τον πυρσό του Προμηθεα. Δεν ξερω βεβαια αν ο Πυρσος αυτος σχετιζεται και με την Νεα Δημοκρατία αλλα αν αναλογισθει κανεις την μεταβαση του κου Βορίδη από την Εθνικιστική Ακροδεξια στον Φιλελευθερισμο και το γεγονος ότι ο αδελφος του τυγχανει μεγαλοστελεχος του ΑΝΤ1 ο οποίος εχει αναλαβει εργολαβια όλα τα εβραικων συμφεροντων reality shows που ανεδειξαν και την κα Μανωλιδου σε τηλεπερσονα, δεν ειναι να απορει κανεις.


Δεν ειναι να απορει κανεις, γιατι ο Προμηθεας ειναι προσφιλες θεμα τόσο στον Ναζισμό (βλεπε αγαλματα του ναζιστη γλύπτη Arno Brecker) όσο και στην Σαϊεντολογία για την οποία γραψαμε τις προηγουμενες ημερες και της οποίας υπεραμυνονται τοσο συγκεκριμενα στελεχη του "εκσυγχρονιστικου" ΠΑΣΟΚ όσο και οργανωσεις που χρηματοδοτουνται από τον Εβραιο καταδοτη Soros

Συγκεκριμενα, η οργανωση "Παρατηρητηριο των Ανθρωπινων  Διακιωματων του Ελσινκι" της οποιας προϊσταται ο ομοφυλοφιλος συνδικαλιστης (κατι σαν τον Φωτοπουλο της ΔΕΗ αλλα σε άλλο τομεα) Γρηγορης Βαλιανατος και στελεχος της ΔΡΑΣΗΣ-Φιλελευθερη Συμμαχια αλλα και ο επι σειρα ετών προκατοχος του, Παναγιωτης Δημητρας, από χουντικη οικογενεια και μεγας εφευρετης Μακεδονικων και Τουρκικων μειονοτητων, μεγας αντιχριστιανός και μεγας καταπιεστης της Πομακικης μειονοτητας την οποια επιθυμει να εκτουρκεψει αλλα και μεγας ατζεντης των εβραΙκων συμφεροντων (αφου άλλωστε χρηματοδοτης της οργανωσης του υπηρξε ο Soros) όπως προκυπτει και από καταγεγραμενο διαλογο συμφωνα με τον οποίο ο Δημητρας συνηγορει υπερ της φασιστικης φιμωσης της ελευθεριας του λογου με βαση εβραιομασονικα νομοσχεδια του Σιωνισιτκου λομπυ.

Βεβαια ο πολυταλαντος και πολυασχολος και διεθετων πλουσιο αρχειο φακελων κατα πολιτων, υπερασπιστης των ανθρωπινων δικαιωματων κος Δημητρας, δεν στεγαζεται πλεον στο Παρατηρητηριο του Ελσινκι αλλα στην Humanist Union of Greece (Ουμανισιτικη Ενωση Ελλαδας) που προαγει και την ελευθερη πρεζα και την προγραμματικη θεση της Δρασης περι συστηματοποιημενης και νομιμοποιημενης σωματεμποριας γυναικων (βλεπε και το ζητημα της διαπομπευσης των πορνων με AIDS).

Και ω του θαυματος! ΚΑΙ η Humanist Union of Greece με τις χουντικες καταβολες ειναι εταιρος της Ενωσης Φιλελευθερων Οργανωσεων με τις ναζιστικες αποψεις και τους παγανιστικους συμβολισμους Εξ αλλου ο κος Δημητρας υπήρξε μελος της Φιλελευθερης Συμμαχιας-Δραση μαζι με αλλα φιλελευθερα στελεχη που εχουν ξεκινησει εναν φασιστικο και ολοκληρωτικο, φασιστικο πολεμο κατα της Ελλαδας και της ορθοδοξης εκκλησιας (ενω γουσταρουν τρελλλλα μουτζαχεντιν) με σκληρο πυρηνα τα μασονικα φιλελευθερα κομματα και διασπορα εγκαθετων ανδρεικελων σε όλα τα κομματα, από το ΣΥΡΙΖΑ (Τατσοπουλος), την ΔΗΜΑΡ (Ρεπουση, Ψαριανος, Κουναλακης) την ΝΔ (βαριεμαι να γραφω) το ΠΑΣΟΚ (εκει κι αν βαριεμαι να γραφω), το τεως ΛΑΟΣ (Βοριδης) και την Χρυση Αυγη.

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο μακαρίτης ο Αγγελόπουλος είχε και Τούρκους χρηματοδότες για τις ανθελληνικές ταινίες του, όπως ο Nuri Bilge Ceylan, γνωστός για τις σχέσεις του με τους Γκρ. Λύκους. Πολύ καλό το κειμενό σου, όπως πάντα αν και δε νομίζω πως κάθε απεικόνιση του Προμηθέα εχει να κάνει με μασονισμό. Ιδίως στη ναζιστική Γερμανία, οι αποδεδειγμένα έχοντες σχέση με τον αποκρυφισμό ήταν μόνο δυο μέλη του κόμματος. Οι υπόλοιποι ήταν συνήθως ΚαΘολικοί! Και εμένα μου αρέσει ο συμβολισμός του Προμηθέα και η ωραία ιστορία για την φωτιά στους ανθρώπους αλλά δεν είμαι μασώνος. Ποτέ δεν πιστεψα πως το μασοναριό τρέχει σε σκοτεινές τελετές-θέατρα (όπως η μύηση στον 3 βαθμό ας πούμε) από...πίστη στον Χιράμ και στον Προμηθέα. Follow the money λένε πάντα οι αμερικάνοι. Πολλοί από αυτούς τους "ουμανιστές" ανήκουν σε ασφαλιστικά ταμεία! Το συμπέρασμα είναι αβίαστο! Ποιος θα ωφεληθεί οικονομικά από το θάνατο ενός ασθενούς που κοστίζει πολλά χωρίς να συνεισφέρει;Μα, οι προμηθεϊκοί φίλοι μας!

Emeritus

Theoprovlitos είπε...

ο Μαιανδρος, ο αγκυλωτος σταυρος, ο Προμηθεας, η Αφροδιτη κλπ απο μονα του; σαφως και δεν σημαινουν τιποτα. Κι εγω θαυμαζω το αρχαιο καλος και στην αρχικη του μορφη και στην μεταγενεστερη. Απλα οταν τα συμβολα αυτα συνδυαζομενα με συγκεκριμενους κυκλους λενε πολλα.

Η κτηνωδια τους βεβαιως και δεν εχει προηγουμενο. Ενω κατα βαθος μισουν το Ισλαμ και τους μεταναστες τους χρησιμοποιουν σαν ευτελη οργανα για να αλλοτριωσουν την πολιτισμικη συνθεση της ελλαδας και να επιβαλουν τον παγκοσμιοποιημενο παμπολιτισμο. Θυμιζω και την δολοφονια του Αφγανοπουλου με βομβα η οποια αποδοθηκε αστραπιαια στη Χρυση Αυγη από κυκλους των Χανιων οι οποιοι στρατευσαν, συντονισαν και κατηυθυναν τους 300 Αλγερινους τυχοδιωκτες.

Οσον αφορα το μασοναριο που λες, δεν ειναι ενα ενιαιο πραμα. Εχει στοες εβραικες, Γερμανογενεις, εχει στοες μαυρωων κλπ. Καποιες ειναι αρχαιολατρες. Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι πισω από το αντιχριστιανικο και παγανιστικο λομπυ στην Ελλαδα ευρισκονται οι Εβραιοι εωσφοριστες, όπως προκυπτει και από τα συμβολα του Ροκφελλερ αλλα και ολους αυτους τους εβραιοφιλους παγανοαρχαιολατρες.

Τωα τα κινητρα για να γινει κανεις μασονος ειναι σκοτεινα και μονο σκοτεινα. Στην καλυτερη των περιτωσεων ειναι από αναγκη βιοπορισμου ή επιβιωσης που σε υποχρεωνει να ενταχθεις στην μαφια τους ( ο παππους μου π.χ ήταν ανωτερος δικαστικος και δεν επιθυμησε να συνεχισει την καρριερα του γιατι θα επρεπε να ενταχθει στη μασονια) άλλος από ματαιδοξια ή φιλοχρηματια (κατι σαν την κλαδικη του ΠΑΣΟΚ αλλα στο πιο chic) αλλος από ψωνιο ως "ανωτερος" ανθρωπος άλλος από διψα για δυναμη και εξουσια κλπ. Και γι ανεβεις περνας από διαφορα τεστ υποτελειας και παραδοσης του εαυτου σου εν ειδη "ομολογιας" πιστης, όπως κανουν και καποιες ομαδες παλαιοημερολογιτων ή νεοπροτεσταντες.

e- είπε...

Ανήκουστο!
όπως είδα στο σχετικό blog,
αν η ''ομάδα'' κρίνει!
ότι το άτομο με τη νοητική στέρηση είναι αρκετά ώριμο!
να αποφασίζει! το θάνατό του!
μάλλον η ελάφρυνση των ταμείων είναι το μέλημά τους ή το εμπόριο οργάνων,
όπως κάποιος εκεί επεσήμανε.
Ο Ανθρωπισμός εδώ σίγουρα περισσεύει...

Theoprovlitos είπε...

Καποιος μου εστιλε και παραπομπή για το πόσες χρησεις εχει ως πρωτη ύλη το ανθρωπινο έμβρυο και ο πλακουντας. Αυτο και μονο στον Φιλελευθερισμο ειναι αρκετο για να δημιουργησει "αυθορμητο" κινημα υπερ των εκτρωσεων.

Ανώνυμος είπε...

Η Χρυσή Αυγή είναι μια οργάνωση χιτλερικών ανθρώπων που πολλοί έχουν και ποινικό μητρώο, μερικοί μάλιστα δήλωναν οπαδοί του Αντίχριιστου και όλοι είναι οαδοί της βίας.
Η τηλεόραση αποκάλυψε μετεκλογικά πολλά.
Οι ύμνοι των Χρυσαυγιτών για το Νταχάου δεν αντέχονται.
Να απολογηθούν οικληρικοί που έκαναν αγιασμούς στα γραφεία τους.
Να έχεις το θάρρος α παραδεχτείς πως Ροιδης & Λασκαράτος δικαιώθηκαν.

Μίνα Π.
Φιλόλογος

Theoprovlitos είπε...

Αγαπητη Μινα

Το να επιλεγει καποιος να "φωτισει" μια συγκεκριμενη πλευρα μιας υποθεσης δεν τον δικαιωνει, γιατι στην σκοτεινη πευρα ακριβως μπορει να ευρισκεται και ο ιδιος! Απλα με το σποτακι τραβα το βλεμμα εκει που θελει να το τραβηξει.

Ο Ροιδης και ο Λασκαρατος ειναι και οι ιδιοι Εωσφοριστες, ειναι φιλομνημονιακοί και ειναι υπηρετες σκοτεινων συμφεροντων και σκοτεινων πυρηνων. Η Δελφικη λατρεια της ΧΑ (εβαλα στο κειμενο πραπομπη) και η Δελφικη Εταιρεια της "αριστερης" κας Γαλανακη εχουν το ιδιο Εωσφορικο υποβαθρο.

Οσο και να θεωρω την ΧΑ επικινδυνη δεν παυω να θεωρω τους κυκλους των κυριων που προανεφερες ακομα πιο επικινδυνους για δυο λογους.

Ο ενας ειναι οτι προωθουν με σκοτεινους και υποχθονιους τρόπους και καμουφλαρισμενα την αθλια ατζεντα τους (ενω η ΧΑ ειναι μια ξεκαθαρη πλεον ιδεολογικη πλατφορμα με ξεκαθαρη ατζεντα και οποιος θελει την ακολουθει συνειδητα ή παιρνει δρομο) ο δε δευτερος γιατι πιστευω πως ειναι σε ηγετικο επιπεδο ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ (των Λασκαρατου και cia) ως μηχανισμος που θα οδηγησει τον λαο στον μασονικο Εωσφορισμό-Προμηθεϊσμο εκ δεξιων αλλοιωνοντας το ορθοδοξο φρονημα εκεινων πόυ ακουνε Ψαριανο, Ρεπουση και άλλους εθνικους μειοδοτες και βγαζουν σπυρακια.

Εξ αλλου μην ξεχναμε οτι ο αδελφος του Μιχαλολιακου υπήρξε δικηγορος της Αμερικανικης Πρεσβειας, του Κοσκωτα, του Σαλιαρελη, του Μαρινακη και τωρα και του Τσοχατζοπουλου ο δε ετερος αδελφος του Υπαρχηγος ΓΕΣ.

Αν περιορισθω μονο στο τελευταιο κομματι (που αφορα αυστηρα και μονο στους αγιασμους) εκτος και αν οι ιερεις ηξεραν που πηγαιναν όντες ενημεροι -οποτε εκει τιθεται θεμα- ειτε ειναι θεμα βλακειας (και τους παγιδεψαν για λογους εντυπωσεων) είτε τιθεται το γενικοτρο ερωτημα για το κατα ποσον οι ιερεις θα πρεπει να κανουν αγιασμό σε διαφορους χωρους, και επι του προκειμενου σε πολιτικα κομματα.

Εμενα για παραδειγμα θα με ενοχλουσε επισης και αγιασμος σε εκλογικα κεντρα του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ ή και της ΔΗΜΑΡ. Μπορει και να εγιναν κι εκει και να μην το μαθαμε γιατι δεν επιστρατευτηκαν οι συγκεκριμενοι σκοτεινοι μηχανισμοι που θα το εκμεταλλευοντουσαν ως γεγονος.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για Ναζιστές και Σατανιστές, για μαχαιροβγάλτες που δέρνουν κόσμο και για φονιάδες που κάνουν πλάκα στο στρατόπεδο Νταχάου με τους φούρνους.
Γιατί τους συγκρίνεις με τα υπολοιπα κόμματα;
Άλλο να πας για αγιασμό στης Αλέκας και άλο στην Χρυσαβγή.
Θεολόγος νυκτερινού Λυκείου
Κ.Α.

Ανώνυμος είπε...

Ας απαντήσουμε στην Μίνα Π με τη δική της συλλογιστική.:

Το ΚΚΕ και η αριστερά συλλήβδην είναι οπαδοί του Στάλιν, μέγα σφαγέα της ανθρωπότητος.
Θέλησαν να κόψουν ένα κομμάτι της πατρίδος μας και να το κάνουν σλαβικό.
Πολλά μέλη τους υπήρξαν μεγαλομασώνοι, άρα οπαδοί του Εωσφόρου.

Να απολογηθούν όλοι όσοι τους στήριξαν με την ψήφο τους και την ένοχη σιωπή τους.

Α, να απολογηθεί και η κα νατάσα Μποφίλιου, η οποία ως γνήσια αριστερή, ευχήθηκε να πεθάνουν οι Χρυσαυγίτες και οι οικογένειές τους.

Emeritus

Η χούντα της αριστεράς μας τελειώνει...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Θεοπρόβλητε, καλημερα σας, ευλογείτε.

Από τις προάλλες που σας ρώτησα για του ροιδολασκαράτους και μου απαντήσατε ποιοι είναι, πήγα και τους διάβασα. Συμφωνώ μαζί σας ότι είναι τουλάχιστον άθεοι, όμως διαβάζοντας, προσεκτικώς θέλω να είπω, τα γραπτά των, δεν είδα σημάδια, στοιχεία κ.α. που λέτε ότι είναι:
"Εωσφοριστες, ειναι φιλομνημονιακοί και ειναι υπηρετες σκοτεινων συμφεροντων και σκοτεινων πυρηνων."

Μήπως διαβάζω λάθος κι ουχί όπισθεν από τας φράσεις, τας λέξεις και ενδιαμέσως των γραμμών;

Εσείς δεν με διαφωτίζετε διότι απλώς το ισχυρίζεστε χωρίς τα αναγκαία περαιτέρω, και διαβάζοντας τα κείμενά των "ροιδολασκαράτων", ουδεμίαν διαφώτισιν περί των ισχυρισμών σας προσφέρουν.

Τι να κάμνω δεν ξεύρω.

Εάν δεν ημπορείτε να προχωρήσετε εις μίαν λελογισμένην απάντησιν, θα το κατανοήσω, δεν θα παρεξηγηθώ, διότι τον ασήμαντον πόνον μου, ομολογώ.

Καλήν σας ημέρα.

π.Νεκτάριος
Δράμα

Theoprovlitos είπε...

Θεολόγε νυκτερινού Λυκείου
Κ.Α.

Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι οσοι ψηφισαν ΧΑ το εκαναν γνωριζοντας πως προκειται "για μαχαιροβγάλτες που δέρνουν κόσμο και για φονιάδες που κάνουν πλάκα στο στρατόπεδο Νταχάου με τους φούρνους"; Αν ειναι ετσι, τοτε ν αρχισω να ανησυχω πραγματικα.

Προς το παρον αυτο που με ανησυχει πραγματικα ειναι εκεινοι που οδηγησαν τον κοσμο στο να ψηφσει την ΧΑ. Δικο τους δημιουργημα ειναι. Διοτι η ΧΑ δεν γιγαντωθηκε βασιζομενη σε ανυπαρκτη αντζεντα και σε φανταστικες απειλες και προβληματα αλλα σε απολυτως υπαρκτα που το συστημα εσκεμμενα δημιουργησε.

Το γιατι;
Κοντος Ψαλμος αλληλουια. Νομιμοποιημενη δουλεία (βλεπε προγραμμα Βαλλιανατου Τζημερου), νομιμοποιημενη σωματεμπορία (βλεπε ιεροδουλοι με AIDS και προγραμμα Δραση του Μανου) και ηλεκτρονικος ελεγχος πληθυσμιακων ομαδων.

Theoprovlitos είπε...

π. Νεκταριε

Αν ΕΣΕΙΣ δεν μπορειτε να αντιληφθειτε το τι γραφω, λυπαμει αλλα δεν σας φταιω εγω. Επειδη βλεπω ότι οι περισσοτεροι αναγνωστες μου αντιλαμβανονται δεν ανησυχω για τις διατυπωσεις μου.

Σας εχω ξαναγραει νομιζω οτι ο εμγαλοαπατεων δεν εναγνωριζεται απο αυτα που λεει, αλλα απ αυτα που υποννοει αναμεσα στις γραμμες και αυτα που ΔΕΝ λεει. Τα ΨΙΛΑ γραμματα ειναι ο κινδυνος.

Και να σας δωσω ενα πσραδειγμα ενω ειναι φουλ μνημονιακοι και κατα των αγανακτισμενων τους οποιους -όπως και ο Ψαριανος της ΔΗΜΑΡ που ειναι ο εντολοδοχος τους στη Βουλη- μολις αρχισα να γραφω κατα του φιλελευθερισμου με στοιχεια ανεβασαν για ξεκαρφωμα ενα αντιφιλελευθερο αρθρο.

Θα το παιζουν δηλαδη ως φιλοι των μεταναστων ως δηθεν αντιρατιστες, αλλα εσχατως τοσο ο Φιλευθερος Τζημερος του Δημιουργια Ξανα οσο και η κεκραγμενη αδερφαρα της Δρασης εισηγουνται την δημιουργια διαμερισμου της χωρας σε ιδιωτικοποιημενα φεουδα με νομιμοποιημενους δουλους τους λαθρομεταναστες σε οικισμους- κοντεινερ.

ΑΝ εσεις θελετε να γινει η Δραμα φεουδα μεγαλολαμογιων με παραγκουπολεις Αφγανων που θα δουλευουν με μεροκαματο 5 ευρω σε βαρος των συμπατριωτων σας, τι να σας πω. Ειμαστ εαξιοι της μοιρας μας.

ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ. Όπως εξ αλλου το 95% αυτων που γραφω δυστυχως επαληθευεται. Να μουν σε καμμαι αλλη χωρα τουλαχσιτσον θα κονομαγα απο τις αναλυσεις μου.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Θεοπρόβλητε, ευγνώμων δια την απάντησιν.

όμως
Συμφωνούμε ότι οι ροΐδηδες είναι άθεοι.

Οι άθεοι δεν πιστεύουσιν εις μεταφυσικάς δυνάμεις.

Ο Εωσφόρος ήτο έκπτωτος άγγελος, αλλά σύμφωνα με τα Γραφάς: παραμένει Άγγελος, δηλαδή κατά το πιστεύω των αθέων, ένα πλάσμα φανταστικόν.

...και συμφωνήσαμε ότι οι ροΐδηδες είναι άθεοι.

Πως μπορούν άθεοι να είναι ταυτοχρόνως εωσφοριστές και μασόνοι, αφού και οι μασόνοι εις μίαν ανωτέρα δύναμιν πιστεύουσιν;

Αντιλαμβάνεστε ελπίζω σαφώς τους λόγους των εύλογων αποριών μου...

Και εάν προσθέσετε το γεγονός ότι δεν δύναμαι να είδω ανάμεσα εις στας γραμμάς των ροιδο-κειμένων...

Τι λογικόν συμπέρασμα ημπορώ να βγάλω;

Ερωτώ Σας!

Με Αγάπη

π.Νεκτάριος

Kubi είπε...

Πάτερ , η σύνδεση ασύνδετων μεταξύ τους πραγμάτων είναι η ειδικότης του Theoprovlitos . Αν δεν σας αρέσουν τα λογικά άλματα δεν ξέρω γιατί μπαίνετε σε αυτό το blog. Άκου ο αθεόφοβος φαντάστηκε ότι τα αντιφιλελεύθερα άρθρα ενός άλλου blog γράφτηκαν επειδή αυτός έγραψε αντιφιλελεύθερα άρθρα για .... ξεκάρφωμα , πόση φαντασία πρέπει να έχεις -και χαλαρή επαφή με την πραγματικότητα - για να καταλήξεις σε αυτό το συμπέρασμα?
Πάντως είναι χρήσιμο blog , ο Theoprovlitos διαβάζει πολύ και μπορεί κανεις να βρει σε ένα μέρος συγκεντρωμένα θεωρίες συνωμοσίας , αστικούς μύθους και δαιμονοποίηση ανθρώπων , λαών και ιδεών.
Για εμένα που όλα αυτά με συναρπάζουν , είναι το καλύτερο blog στην Ελλάδα. Μονο μην του ζητήσετε να αποδείξει τους ισχυρισμούς του γιατί θα μπλέξετε. Σας το λέω από πείρα.

Kubi είπε...

Όσο αφορά την ανάρτηση , η Jacinta de Roeck είναι μια ασήμαντη προσωπικότητα , αριστερή , μετά οικολόγα (με αυτούς εκλέχτηκε ένα φεγγάρι) και από τότε υπερασπιστής της κάθε αρλούμπας που μπορεί να φανταστεί άνθρωπος. Όσο δεν λέει ηλιθιότητες για την ωριμότητα των παιδιών με καρκίνο τρέχει στην Αφρική για τα δικαιώματα φυλών που δεν έχεις ακούσει ποτέ σου και υπερασπίζεται τον κάθε αναξιοπαθούντα. Είναι ένας τύπος γυναίκας που υπάρχει και στην Ελλάδα και χρήζει περισσότερο ψυχολογικής παρά πολιτικής ερμηνείας.
Από αυτό το ασήμαντο άτομο και το ασήμαντο γεγονός έφτιαξες ένα τρελό σενάριο που συμπεριλαμβάνει ανθρώπους που δεν έχουν ακούσει ποτέ για την εν λόγο κυρία και την επίσης ασήμαντη οργάνωση της.
Πάλι μπλέκεις τα μπούτια σου στα ιδεολογικά λόγω της χρήσης του όρου φιλελεύθερος που χρησιμοποιείται με διαφορετικό τρόπο και για να ερμηνεύσει διαφορετικά πράγματα ανά τον κόσμο.

Theoprovlitos είπε...

Βρε Kubi,

Eιλικρινα δεν ξερω αν γραφεις εδω βαλτος κανοντας απεγνωσμενες προσπαθεις να θολωσεις τα νερα ή αν δεν εισαι καν εβραιος και τον παριστανεις για να με προκαλεσεις να βγαλω και αλλα ντοκουμεντα στη φορα.

Η κα απαυτίτσα εκ Βελγιου εκπροσωπει την ΕΝΩΣΗ Φιλελευθερων Οργνανωσεων και οχι το συλλογο των φιλων τηςε κηπουρικης. Το ιδιο στιγμα δηλαδη με την κα Γαλανακη της Δελφικης Εταιριας. Και δευτερον ενω ο κος Λασκαρατος το εκανε ολοκληρο ζητημα που δυο χαζοπαπαδες πηγαν και εκαναν αγιασμο στα γραφεια ενος πολιτκου κομματος (με καθαρα εργασιακη σχεση) και κανεις τωρα το παγωνι που τοσο ο πρακοτρας σκοτεινων συμφεροντων κος Δημητρας όσο και το σωματειο της κας Γαλανακη ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ σε ενα σωμα και ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ιδεολογικα με καποιους που προωθουν την ναζισιτκη εξοντωση των ανθρωπων με νοητικη στερηση.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!

Οσον αφορα τα υποτιθεμενα "λογικα αλματα", άλματα δεν ειναι καθολου.

Θα εγραφα ας πουμε τωρα οτι η Σαιεντολογος ΠΑΣΟΚα κα Παρετζογλου υπερασπιστρια της Σαιεντολογιας από τον φιλελευθερο ομιλο ΔΡΑΣΗ-Παρατηρητηριο του Ελσινκι-Soros και συζυγος της Οργανωσης του Soros ΟΑΣΕ (βλεπε προηγουμενη αναρτηση) και μυστικη φιλη της κας Κοκκαλη (αφου η κοινες τους παρουσιες εξαφανιζονται από το διαδικτυο εκ των υστερων) ειναι στελεχος στην IMAKO του ΠΑΣΟΚου Πετρου Κωστόπουλου, η οποία ΙΜΑΚΟ συνεργαζεται επιχειρηματικα και με τον κο Ροίδη-ΔΡΑΣΗ αλλα θ αμου πειτε πως όλες αυτες οι διαπλεκομενες σχεσεις ειναι... λογικα άλματα.

Theoprovlitos είπε...

π.Νεκταριε

Ο Ιλλουμινατισμος, η Μασονια, ο Διαφωτισμός και η Καμπαλα ειναι τεμνομενοι κυκλοι με το μεγαλυτερο μερος τους κοινο. Σαφως και το φαινεσθαι δεν ειναι το ιδιο με το εισθαι το οποιο αφορα μονο την ελιτ.

Ξερω κι εγω ατομα που εγιναν μασονοι με το σκεπτικο της "κλαδικης του ΠΑΣΟΚ". Για να αποκατασταθουν επαηγγελματικα, να εξελιχθουν εργασιακα, να αποκτησουν πελατεια και γνωριμίες κλπ. Αυτη η πλεμπα μπορει και θρησκευει αλλα θα μεινει σε κατωτερς βαθμιδες.

Τα κειμενα των ομαδων αυτων ειναι χαρακτηριστικα. Σας θυμιζω και τους ναους της... λογικης που εγιναν στη Γαλλια κατα τη Γαλλικη επανασταση. Σχιζοφρενεια!

Ειναι πολλα αυτα που θα μπορουσα να αναφερω για το υποβαθρο των αποκρυφιστικων αιρεσεων αυτων και των ιδεολογιματων που προερχονται απο αυτα.

Για παραδειγμα θεωρουν τον Καιν γιο της Ευας από τον Οφι-Εωσφορο Εμβλις ενω τον Αβελ γιο της Ευας από τον Αδαμ, το χοϊκο κατωτερο ανθρωπο. Ο Καιν υπηρξε ο προπατορας των ανθρωπων του φωτος, των πεφωτισμενων δηλαδη.

Βλεπε και το συγγραμμα του Λορδου Βυρονος "Καιν" οπου ο Βυρων παρουσιαζει τον Καιν ως άλλον Προμηθεα ο οποίος καθοδηγειται απο τον Εωσφορο ως Αγγελον φωτος.

Στους παλιοτερους χρονους υπηρχαν καθαρες σεχτες όπως οι Οφίτες, οι Καϊνιτες κλπ. Σημερα ενα διαχρονικο ποτ πουρι από εωσφορικες διξασιες και παγανιστικα, θεοσοφικα συμβολα εχουν περασει στομ Ιλλουμινατισμο, τη Καμπαλ και τη Μασονια. Το αστερι του Δαυιδ για παραδειγμα καθιερωθηκε μολις πριν 500 χρονια.

Διαθετω εδαφια και στοιχεια για να παραθεσω από τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ πηγες αλλα φυσικα δεν ειναι δυνατο να τα γραψω εδω σε μια απαντηση.

Σας διαβεβαιω παντως οτι διαθετω περισσοτερα στοιχεια από οτι γραφω. Εγραψα για την διασυνδεση Φιλελευθερισμου και "ευθανασιας" στο καιαδα αναπηρων. Καποια στιγμη θα γραψω και την διασυνδεση φιλελευθερισμου και οργιαστικου σεξισμου και παιδεραστιας. ¨οπως επισης και παρεμβασεις Εβραιων σκοτεινων Σιωνιστων μεχρι και στη Βουλη των Ελληνων με πρωτοβουλια του οργανου τους, του Γιωργου Παπανδρεου.

ΕΝΑ σας λεω. Θεος ΥΠΑΡΧΕΙ. Όπως και μια ανωτερη δυναμη που μου στελνει τα στοιχεια που γραφω ή που παρουσιαζω. Οχι δεν ακουω φωνες, αλλα το να βρισκεσαι στο σωστο σημειο τη καταλληλη στιγμη και να σου αποκαλυπτονται πραγματα, ή το να πεφτει στα χερια σου απο το πουθενα το καταλληλο βιβλιο ή το καταλληλο εγγραφο που αποτελει είτε τεκμηριο είτε απαντηση στα δικα μου ερωτηματικα σαφεστατα υποδηλωνουν οτι... "το συμπαν συνωμοτησε" για να με επαληθευσει. Και ο Kubi ας κτυπιεται μονος του όσο θελει.

Ανώνυμος είπε...

Πατέρα Νεκτάριε ο αγαπητός μπλόγκερ αποτελεί ίσως την μόνην αντιπολίτευσιν εις το διαβολικότατον εβραιομασωνικον ροιδιον βδέλυγμα, εσείς ψάχνετε ψύλλους εις τα άχυρα, δεν μπορεί να αποδειχθούν όλα κατά των ροιδιδων αλλά τα γεγονότα αι συμπτώσεις, αι διασυνδέσεις, αι σχέσεις και τα κείμενα είναι διαυγή.
Συγχαρητήρια στον φίλτατον Θεοπρόβλητον για το θάρρος και για την παρρησίαν του.
+Μ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλτατε Θεοπρόβλητε Σας Ευχαριστώ δια την βάσανο της ανταποκρίσεως...

Στις απαντήσεις σας αντί να με διαφωτίσετε, με ρίξατε σε περαιτέρω συσκότισην!

διότι:
1) Μου περιγράψατε -και ορθώς- τι είναι Ο Ιλλουμινατισμος, η Μασονια, ο Διαφωτισμός και η Καμπαλα κλπ -κλπ. αλλά δεν μου διευκρινήσατε ΠΩΣ συνδέπονται όλα αυτά με τους Ροίδηδες.

2) Εις την απάντησίν σας προς Kubi λέτε ότι η "IMAKO του ΠΑΣΟΚου Πετρου Κωστόπουλου, η οποία ΙΜΑΚΟ συνεργαζεται επιχειρηματικα και με τον κο Ροίδη-ΔΡΑΣΗ"

ΚΑΙ στα δύο δεν δίδεται στοιχεία ή παραπομπές δια την επαλήθευσιν των ισχυρισμών σας.

(Εκτός και δεν θέλετε να τα δώσετε δημοσίως)

Με Εκτίμησι κι αγάπη
π. Νεκτάριος

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε Θεοπρόβλητε,

Έχεις κάνει στον χώρο της διαφήμισης και δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι ρόλο βαράει ο Κουμπής; Είπαμε, να δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες, αλλά μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος ΨΕΥΔΕΤΑΙ και όταν λέμε ΨΕΥΔΕΤΑΙ το εννοούμε, σε κάθε μα κάθε σχόλιό του. Σε κάποια φάση ήλπιζα να ήταν τρολ, αλλά διαψεύστηκα δυστυχώς.

Υ.Γ.: Πέτα και την βόμβα για τον Σεθ!

Kubi είπε...

Δεν κάνω τίποτα άλλο από το να σε προκαλώ να βγάλεις στοιχεια για τα απίθανα σενάρια σου , αλλα όπως βλέπω είναι μάταιο , όλο ράμματα για την γούνα μας έχεις και όταν την ώρα της αποκάλυψης .... μάπα το καρπούζι.
Σου λέω ότι μια φράση του Elie Wiesel σε έναν λόγο δεν είναι απόδειξη διαταγής στον Clinton και εσύ μου απαντάς ότι έχεις σε video και ο τόνος που το είπε ήταν επιτακτικός. Σοβαρολογούμε ?
Έχω βαρεθεί να διαβάζω για τα γύψινα στο κτίριο Rockefeller και ότι αποδεικνύουν λέει ότι είναι σατανιστές. Συνταρακτικές αποκαλύψεις ! Μου σηκώθηκε η τρίχα !
Θα απεργήσω από τον σχολιασμό αν δεν ανεβάσεις το επίπεδο , πρέπει να έχει ενδιαφέρον για να σχολιάσω , όχι να κλέβω εκκλησια!
Έχω μια ολόκληρη ομάδα συνωμοτών από πίσω μου που βρίσκει στοιχεια για να σε αντικρούσει , τώρα κάθονται και οι μισθοί τους τρέχουν , βοηθα λίγο.
Άσε το άλλο , εγώ σε λέω το καλύτερο blog στην Ελλάδα και εσύ με λες απαράδεκτο , τέτοια αχαριστία?

Η κυρια Παρετζόγλου είχε μέσον τον άντρα της τον Πέτρο Ευθυμίου , ήταν δύσκολο για αυτόν να την βάλει στην εταιρεία του Κωστόπουλου? Η εταιρεία αυτή ως εκδοτική συνεργαζόταν (προσφάτως φαλίρισε όπως ξέρεις , μάλλον από την οργή του Θεού) με όλο τον κόσμο , είχε εκατοντάδες πελάτες όπως κάθε εκδοτική. Ως συνήθως αγνοείς το προφανές και πας στο απίθανο.

Η τελευταία παράγραφος της απάντησης σας στον Πατέρα Νεκτάριο εξηγεί πολλά. Δεν πέφτει το κατάλληλο βιβλίο από το πουθενά στα χερια σας , ούτε το σύμπαν συνωμότησε , απλά φανταστήκατε ότι αυτό που έπεσε στα χερια σας έχει σχέση με αυτό που προσπαθείτε να αποδείξετε κάθε φορα. Θα έλεγα πως το λένε αυτό στην ψυχιατρική αλλα κρατιέμαι γιατί θέλω να βελτιώσω την σχέση μας μπας και μαζέψουμε κανέναν αναγνώστη στο blog όπως ο φίλος ο Ροΐδης που έκανε δίδυμο με τον Λασκαράτο και έγινε σουξέ.

Theoprovlitos είπε...

π. Νεκταριε

Τα στοιχεια που δινω και μαλιστα φωτογραφικά ειναι υπερ αρκετα. Ο κος Κουμπης απλα χρειαζεται και λεζαντα σε φωτογραφια του πυργου του Αιφελ.

Οσο για τα στοιχεια που τοσο εσεις οσο και ο κος Κουμπης ζητατε (λες και δεν ειναι αρκετο το πασιφανες) αφηστε μας να εχουμε και μερικους ασους στο μανίκι.

Theoprovlitos είπε...

Κουμπη,

Αν εγω παω στα γραφεια της Χρυσης Αυγης ανεβω στο βημα και πω πως οι Σιωνιστες το εχουν παραχεσει με τα εγκληματα που κανουν κατα της ανθρωποτητας και τους πω με εντονο και επιτακτικο τονο "πρεπει να κανετε κατι γι αυτο" και την αλλη μερα σκασει βομβα σε καμμια συναγωγη, μη φανταστεις οτι εγω εδωσα καμμια διαταγη για εγκληματικες ενεργεις. Οχι! Όπως και ο Weisel μια απλη γνωμη θα εχω εκφερει ο φουκαρας και το λογιδριο μου στη ΧΑ θα ειναι εντελως συμπτωματικο.

Εξ άλλου οι νονοι οταν εγκληματουν την κανουν οι ιδιοι τη δουλεια ή απλα σηκωνουν το ακουσιτκο του τηλεφωνου? Και να μου πεις σε παρακαλω. Ειδες εσυ ποτε τον Χιτλερ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ να καιει κανενα εβραιο ζωντανο σε φουρνο. Οχι! Ε τοτε χωρις να μπορεις να το τεκμηριωσεις πως τον κατηγορεις για κατι το οποιο μπορει να ηταν αυθαιρεσια καποιου τρίτου.

Η κα Παρετζογλου, ανηκει στην Σαιεντολογια την οποια υπερασπιζονται στελεχη Φιλελευθερων κομματων όπως ΕΧΩ ανεβασει στις προηγουμενες αναρτησεις. Ο "οργανισμος" στον οποιο ανηκει ο αντρας της όπως και ο οργανισμος στον οποιο ανηκει ο Δημητρας και ο Βαλλιανατος χρηματοδοτουνται από τον Soros.

Και σε ρωτω - που κανεις πως δεν καταλαβαινεις. Στελεχη της Δρασης σχετιζονται επιχειρηματικα με την Imako;

Και επειδη οπως υπαινισσεσαι ειμαι ανισορροπος, ας το παραδεχθω οτι εχω λαλήσει επειδη λογω κρισης πλεον δεν μπορουμε να ζησουμε σαν ανθρωποι (στην Ελλαδα παντου υπαρχει ενα λαμογιο) και απο την αναδουλεια γραφω και αινιγματα. Να μερικα:

Οι πολυτεκνοι ειναι κοινωνικα παρασιτα - όπως εγραψε και ο Λασκαρατος - που ζουν παρασιτικα σε βαρος των ευνουχων;

To καρο ασπρομαυρο πλακακι των στοων (πως λεμε στοα Φεξη, στοα του Βιβλιου κλπ) ταιριαζει και σε ζαχαροπλαστείο;

Η Λυρικη Σκηνη το πνιγει το κουνελι;

Υπαρχουν εταιριες διαδικτυακων εφαρμογων που φιλοξενουν ιστοσελιδες πορνό με έδρα την Κυπρο;

Oi 300 της Υπατίας εκ Χανιων γνωριζονταν με το Αφγανακι που σκοτωθηκε από την βομβιστικη ενεργεια στα Κατω Πατησια;

Επειδη κοπτομαι για την ελευθερια του Τυπου και του λογου, υπαρχουν αραγες βιβλια τα οποία εξαφανιστηκαν από τη βιβλιοθηκη της Βουλης κατοπιν "ανωθεν" εντολων;

Οι τιμες των ακινητων στο Χολαργο θα ανεβουν; (Μικρος Δημος αλλα... κομβος!)

Ασυναρτησιες τώρα, ξερεις, και δεν κανουν και ρίμα...

ΑΣΧΕΤΟ: Ειμαι πολυ περιεργος. Ιδιατερα σε εποχες κρισης, όλες αυτες οι ομαδες προστασιας των μεταναστων, των ανθρωπινων δικαιωματων, τα... αναρχικα στεκια, ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ; Τι στην ευχη! Μονο εγω μπαινω μεσα; Ζηλεύω!

Theoprovlitos είπε...



Ορθως ομιλησατε! Στοιχεια για διαφορους υπαρχουν. Και οταν φιλιες στο facebook εξαφανιζονται ακριβως μετα από σχολιασμό που τις φωτογραφιζει απλα σε επιβεβαιωνουν.

Οι εν λογω κυριοι ανηκουν στην κατηγορια του θρησκευτικου φονταμενταλισμου και προσπαθουν να επιβαλουν με αισχρο και φασιστικο τροπο τα πιστευω τους επι της πλειοψηφιας. Ο ολοκληρωτισμος ειναι το ιδανικο τους όπως και οπαδοοι του "πεφωτισμενου" ολοκληρωτισμου υπήρξαν διαφορα καθεστωτα όπως του Χιτλερ, του Σταλιν, η Γαλλικη Επανασταση, η Κινα του Μαο κλπ. Ο πασχων δηλαδη, ψυχικα και πνευματικα άρρωστος ων, εχει την ψευδαισθηση οτι ειναι ανωτερος ανθρωπος και εχει κληθει άνωθεν να διαφωτισει την ανθρωποτητα.

http://mvasilakis.wordpress.com/

Ενας ανθρωπος με υγειη ψυχισμό δεν μπαινει καν στη διαδικασία να αποδειξει την φασιστικη εθνοφυλετικη, πενυματικη ή πολιτισμικη ανωτεροτητα του και να την επιβαλει με ζηλο Καλβινιστη μισσιοναριου. Ενιοτε δε και από ιδιοτελη κινητρα ορμώμενος.

Διοτι διαφοροι τετοιοι τυποι ειναι ΚΑΙ λαμογια, τα οποια εμπλεκονται σε ενα σαπιο συστημα και εξαργυρωνουν τις υπηρεσιες τους με οικονομικα ή επαγγελματικα ανταλλαγματα.

Προσωπικα από αποψη και αρχες (ο παππους μου ήταν ανωτερος δικαστικος) εδω και 30 χρονια δεν εβαλα ποτε το δακτυλακι μου στο βαζο με το μελι των σοσιαλιστικων λαμογιων, των σοσιαλφιλελευθερων και των φιλελευθερων. Μεγαλωσα σε ενα σπιτι με αρχες. Τοσο στο να μην μετατραπω σε παρατρεχαμενο λαμογιο οσο και στο να μη δειχνω με το δακτυλο τον αλλον ως κατωτερο ον.

Ετουτοι εδω, οχι μονο ειναι αθλιοι παρατρεχαμενοι ενος σκοτεινου συστηματος, χειροτερου και από το κομματικο συστημα ΠΑΣΟΚ, οχι μονο ανηκουν σε μια νεοπλουτη άξεστη οικονομικη ελιτ που διελυσε τη χωρα, αλλα παριστανουν και τους "πεφωτισμενους" και τους τιμητες των πάντων. Αποκαλουν "δυσαρεστημενο πελατη" (παρατηρειστε την ομοιοτητα των δηλωσεων του κου Ψαριανου της ΔΗΜΑΡ με το προεκλογικο σλογκαν της Δρασης του Μανου και θα καταλαβετε γιατι οι αποψεις τους ταυτιζονται και γιατι ο Ροιδης στηριζει και προβαλει τον Ψαριανο, ενιοτε δε το αρθρο του Ροιδη προηγειται επερωτησεων του Ψαριανου στην Βουλη των "Ελληνων") τον μικροαπατεωνα που ως σημαιοφοροι κομματικων υποψηφιων βολευονται σε καμμια θεσουλα στο δημοσιο και οι ιδιοι ως παρτρεχαμενοι του συστηματος κτυπουν από το δημοσιο τερασιες δουλειες ή εξασφαλιζουν χρηματοδοτησεις ιδιωτικων όταν για τον μεσο πολιτη η προσβαση σε χρηματοδοτησεις ακομα και για πρωτοποριακες ή εκσυγχρονιστικες ιδεες ειναι κλειστη.

Ε λοιπον, τα λαμογια αυτα, να καταστρωνουν σκευωρίες, να σου στερουν ευκαιρίες, να ποδοπατουν τις αξιες σου και από πανω να σε βριζουν, ε ΔΕΝ το ανεχομαι! ΟΥΣΤ!

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε

Εχω καταλαβει πολυ καλα τι ρολο βαραει ο Κουμπης. Και επειδη ακριβως εχω περασει και την διαφημιση εκ των εσω ξερω και τι αθλιοτητα σημαινει Φιλελευθερισμος και πως λειτουργει ο νομος της ζουγκλας τον οποιο υπερασπιζεται ως συτημα.

Λυπαμαι παντως γιατι η εικονα που βγαζει προς τα εξω ενας ακομη εβραιος ειναι τοσο κακή όσοι πολλοι θα περιμεναν απο εναν εβραιο. Για αυτο και του γραφω πως ΔΕΝ ειανι εβραιος πραγματικα αλλα καποιος που προσπαθει να αμαυρισει την εικονα του εβραισμου.

Βεβαια βριθει το διαδυκτυο από παρατρεχαμενους εβραικων κυκλων. Ξερω και συγκεκριμενους blogger που παριστανουν ταχα τους αριστερους ενω ειναι σαλεμενοι εβραιοπσρατρεχαμενοι. Ενας με ειχε βρισει μαλιστα χυδαια στο blog του Ροιδη αλλα η... επιλεκτικη ευαισθησια του δεν τον λογοκρινε εν αντιθεσει με εμενα που θεωρουν ως υβριστικα καποια κασυτικα σχολια μου -χωρις να χρησιμοποιω υβρεις.

Αλλος παλι κατοικοεδρευει στο blog του Σαραντακου ως "αγανακτισμενος τραμπουκος", στον Abravanel κλπ. Μεχρι και πογκρομ κατα του σκιτσογραφου Σταθη εχουν εξαπολυσει στο πορταλ που εργαζεται επειδη ειπε εναν καλολογο για τον ιερωνυμο. Κακο! Πιπερι! Παρακεντρα εξουσιας ειναι αυτα τα οποια συχνα συντονιζονται και εκτος Ελλαδος. ¨ηκαι εντος Ελλαδος αλλα από ξενο έδαφος - αν γινομαι αντιληπτος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ροιδης καιο Λασκαράτος είναι σατανιστές όργανα της παγκοσμιοποίησης που θέλουν να ανέβει η Χρυσή Αυγή για να κοπανάνε την Εκκλησία ότι αυτή φταίει.
Η Εκκλησία όμως αγκαλιάζει όλους τους πιστούς χωρίς διακρίσεις.
Λυσάξανε οι ξενόδουλοι Τουρκόφιλοι Ροιδολασκαρισμένοι κατά της Εκκλησίας και βρίσκουν πρόφαση την Χρυσή Αυγή για την οποία η Εκκλησία δεν φέρνει ευθύνη.

Ερωτώ όμως πως γνωρίζουν τόσα για την Εκκλησία;
Ποιοί κρύπτονται πίσω τους;
Ποιοί τους χρηματοδοτούν;
Ας απαντήσουν αν μπορούν οι σκατόψυχοι.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να γίνει και μια εκκαθάριση μέσα στην Εκκλησία. Όσοι ρασοφόροι είναι ανθέλληνες, οπισθόβουλοι και ανίκανοι καλό θα ήταν να πάνε σπίτι τους.

Emeritus

Theoprovlitos είπε...

Σαφως και πρπει να γινει εκκαθαρισοι. Πολλοι εχουν την νοοτροπια του δημοσιου υπαλληλου. Οι δε αγαμοι αρχιμανδριτες συχνα ανηκουν και στην ομαδα υψηλου κινδυνου. Το κακο ειναι οτι εξ αυτων εκλεγονται οι Μητροπολιτες και κατα συνεπεια -όπως και με τους πολιτικους- η ηγεσια της εκκλησιας στελεχονεται από τους χειριστους.

Καθαρση εκ των εσω δεν τρεφω πολλες αυταπατες οτι μπορει να γινει παρα μονο σε πολυ βαθος χρονου και αν... Καποιος που πασχει -όπως και οι πολιτικοι - από λαγνεια της εξουσιας δυσκολα μπορει να αντιληφθει τα πραγματα στις πραγματικες τους διαστασεις. Ζουν στον ψευτικο κοσμο τους.

Αυτο που πρεπει να γινει ειναι ριζικες αλλαγες αλλα ποιος θα τις φερει ή θα τις επιβαλλει.

Προσωπικα εχω μια "αιρετικη" αποψη περι εκκλησιας και κρατους. Δηλαδη σαφως και πιστευω ότι η εκκλησια πρπει να ειναι ραχοκοκαλια του ελληνισμου (διαφορετικα θα ειμασταν σημερα όλου Τουρκοι, Βοσνιοι, Τουρκαλβανοι, Πομάκοι ή Τουρκοκύπριοι και ειναι προστυχιά να μην το αναγνωριζεις εκ των υστερων) αλλα το κρατος θα πρπει να ΑΠΑΙΤΕΙ να εφαρμοζεται το γραμμα του νομου και να υπαρχει ενας εκδημοκρατισμος των θεσμών. Αλλα ποιο κρατος να το επιβαλλει αυτο στην εκκλησια; Η σημερινη ολοκληρωτικη χουντα που εχει σαν προτυπο ολοκληρωτικα καθεστωτα;

Ανώνυμος είπε...

Πόσες και πόσες αμέτρητες φορές, έχοντας τελειώσει την ανάγνωση ανάρτησης στο μπλογκ εδώ, έχω νιώσει ανακούφιση κι ευγνωμοσύνη που ο Θεοπρόβλητος τα γράφει αυτά.
Όμως, αυτή τη φορά, δε θα πάρω τη πλευρά του Θεοπρόβλητου, αλλά θα του αντιταχθώ.
Βλέπω, λοιπόν, έναν κάποιον π.Νεκτάριο από Δράμα να μιλάει με τόση πολλή λεπτότητα, ευγένεια και σεμνότητα, και βλέπω μετά τον Θεοπρόβλητο να απαντάει σχεδόν σα να ήταν τραμπούκος (τρόπος που λέγεται) (ασφαλώς και δεν είναι τραμπούκος) (ασφαλώς και είναι κορυφαία ευγενικός ο Θεοπρόβλητος).
Αυτό που βλέπουν τα ματάκια μου είναι κάποιον άνθρωπο που ενδιαφέρεται να μάθει κάτι που δεν γνωρίζει (πράγμα αξιέπαινο) και μετά βλέπουν τα αθώα ματάκια μου τον Θεοπρόβλητο να απαντάει:
"Αν ΕΣΕΙΣ δεν μπορειτε να αντιληφθειτε το τι γραφω, λυπαμει αλλα δεν σας φταιω εγω. Επειδη βλεπω ότι οι περισσοτεροι αναγνωστες μου αντιλαμβανονται δεν ανησυχω για τις διατυπωσεις μου."
1. Ούτε στο ελάχιστο δεν είδα τον πατήρ από Δράμα να κατηγορεί τον Θεοπρόβλητο και να υπονοεί οτι φταίει ο Θεοπρόβλητος που ο πατήρ δε καταλαβαίνει. Ίσα ίσα. Έκανε το αντίθετο. Κατηγόρησε τον εαυτό του που δεν καταλαβαίνει και παρακάλεσε ευγενικά για περισσότερες λεπτομέρειες. Λόγω της φιλομάθειάς του.
2. Αυτοί που σχολιάζουν εδώ είναι αυτοί που καταλαβαίνουν τα κείμενα των αναρτήσεων. Αλλά πόσο είναι αυτό το ποσοστό αναγνωστών σε σύγκριση αυτών που δεν καταλαβαίνουν και άρα δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να σχολιάσουν; Και κάτι ακόμα. Ο πατήρ από τη Δράμα φάνηκε ο χαζός της υπόθεσης που "δεν αντιλαμβάνεται τα προφανή". Πόσοι από τους αναγνώστες που δεν καταλαβαίνουν θα καταδέχονταν να σχολιάσουν και άρα να φανούν "οι χαζοί που δεν αντιλαμβάνονται τα προφανή";?
Για να εξηγηθώ.
ΑΣΦΑΛΩΣ και τα προφανή ΕΙΝΑΙ προφανή.
Όμως, είναι προφανή για αυτούς που ξέρουν.
Από πότε είναι δουλειά του καθένα να ΓΝΩΡΙΖΕΙ τα πολιτικά πρόσωπα κι οργανώσεις και τους μασονικούς συμβολισμούς;
Δεν είναι δουλειά μας αυτή, και ΔΕΝ πρέπει να είναι δουλειά μας.
Έχουμε άλλες δουλειές να κάνουμε.
Δουλειά του Α είναι να αφιερώσει κάθε λεπτό του χρόνου του στον αγώνα υπέρ της δικαιοσύνης στο θέμα των ορυχείων χρυσού στην Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Δουλειά του Β είναι να αφιερώσει όλη την ενέργειά του στην περιποίηση και φροντίδα της κατάκοιτης αδερφής του.
Δουλειά του Γ είναι να συγκεντρώσει όλες τις δυνάμεις του και να προσφέρει όλο το χρόνο του στη φροντίδα ορφανών παιδιών και να καλύψει τις ανάγκες τους σε τροφή, νερό, αγάπη, στέγη, ιατρική περίθαλψη, ένδυση, εκπαίδευση, κλπ.
Δουλειά του Δ είναι να είναι εξπέρ στη νομοθεσία υπέρ αυτών των απροστάτευτων παιδιών.
Δουλειά του Ε είναι συνεχώς να ερευνά και να διαχωρίζει τις καλές από τις κακές περιβαλλοντικές οργανώσεις και να φροντίζει για την υπεράσπιση των καλών απέναντι στις επιθέσεις των κακών.
Δουλειά του ΣΤ είναι να ξημεροβραδιάζεται ολημερίς πάνω από ιατρικά συγγράμματα, με σκοπό να σώζει ζωές.
Δουλειά του Ζ είναι να ενημερώνεται και ακολούθως να ενημερώνει τον κόσμο για την κατάσταση, τα σκάνδαλα, και τα ανθρωπιστικά εγκλήματα στην τάδε μακρινή χώρα, της οποίας οι περισσότεροι Έλληνες αγνοούν μέχρι και το όνομά της.
Δουλειά του Η είναι να αγωνίζεται για την αναγνώριση των πτυχίων, δουλειά του Θ είναι να μαλακώνει τις ψυχές μέσω των μουσικών κοντσέρτων, δουλειά του Ι είναι να αποτρέψει τη συνένωση των τμημάτων της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής, Ισπανικής, Ιταλικής Φιλολογίας, σε Τμήμα Ξένων Γλωσσών), δουλειά του Κ είναι να αφιερώσει μέχρι και το τελευταίο ίχνος του χρόνου του ερευνώντας την ελληνική χλωρίδα ως ηθικός βοτανολόγος, δουλειά του Λ είναι να αποκαταστήσει κατάφωρες αδικίες που έγιναν στον χώρο του αθλητικού, δουλειά του Μ είναι να αποκαλύψει δικαστικές αδικίες, δουλειά του Ν είναι να καταναλώσει όλες τις δυνάμεις του μεταδίδοντας γνώσεις στα σχολιαρόπαιδα κι ανατρέποντας κάποιες παιδαγωγικές θεωρίες που έχουν γίνει πολύ της μόδας, δουλειά του Ξ είναι να αφιερώνει κάθε δευτερόλεπτο του χρόνου του καταλογογραφώντας βυζαντινά χειρόγραφα σε βιβλιοθήκες και μοναστήρια του κόσμου, δουλειά του Ο είναι να διευθύνει την αρχιτεκτονική του ομάδα, δουλειά του Π είναι να είναι ο μεγαλύτερος ειδικός των υπολογιστών, δουλειά του Ρ είναι να οργανώνει ομάδες εμποδισμού υλοποίησης ανόσιων σχεδίων φαρμακευτικών εταιριών, δουλειά του Σ είναι να είναι ειδικός διατροφολόγος, διαιτολόγος, διδάσκοντας τον λαό να τρώει λαχανικά αντί ζαχαρώδη, δουλειά του Τ είναι κάτι εξίσου σημαντικό, απαραίτητο, δύσκολο, και κρίσιμο., κλπ.
Ο καθένας έχει διαφορετικό χρέος.
ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ "Ιλλουμινατισμο, Μασονια, Διαφωτισμός, Καμπαλα" και να μας εξηγείς τα αυτονόητα μέχρι να τα καταλάβουμε. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αν έφτιαχνα εγώ σάιτ με την παλαιοβυζαντινή σημειογραφία της ψαλτικής και δε καταλάβαινες γρι, θα σου άρεσε να σε 'μάλωνα' που δεν θα καταλάβαινες τα αυτονόητα?
Μην φέρεις ως επιχείρημα οτι το να γνωρίζουμε τι εστί Βαλιανάτος είναι πιο σημαντικό από το να γνωρίζουμε τι εστί βυζαντινή ή παραδοσιακή μουσική, διότι αν δεν υπήρχαν ειδικοί για τη βυζαντινή ή παραδοσιακή μουσική θα εξαφανιζόταν σιγά σιγά και αυτή η μουσική και θα έμενε επί προσώπου γης μόνο η δυτική.
Και υπήρξαν τόσοι και τόσοι άγιοι οι οποίοι δεν είχαν καν ιδέα ποιοί ήταν οι Βαλιανάτοι της εποχής τους, κι όμως πρόσφεραν, στον συνάνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο, κι αγίασαν.
Φυσικά δεν λέω οτι δεν πρέπει να ξέρουμε για τους Βαλιανάτους και τους εβραιομασώνους.
Ακριβώς το αντίθετο λέω.
Πρέπει να ξέρουμε, και οφείλουμε να ενημερώμαστε και οφείλουμε να διαβάζουμε τις αναρτήσεις σου.
Όμως, χρέος δικό ΣΟΥ είναι να μας ενημερώνεις για αυτά τα θέματα.
Χρέος δικό ΜΑΣ είναι πχ να σου κατασκευάζουμε υπολογιστές ώστε να μπορείς να μας ενημνερώνεις και να ενημερώνεσαι.
Χρέος δικό ΜΑΣ είναι πχ να σε προστατεύουμε ως καταναλωτή από χυδαίες εκμεταλλεύσεις στον τεχνολογικό τομέα.
Πρέπει όλοι εμείς να ξέρουμε την απάντηση σε αυτά που τυχαίνει να ρωτάει ο πατήρ από Δράμα;;;!!
Από πού κι ως πού;;;!!!
Εμείς πρέπει να ξέρουμε άαααλλα!!!!!!!!!!
Αυτά.
Με μεγάλο, βαθύ, απέραντο σεβασμό. 
Κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία. Αλλιώς, δεν θα τα έγραφα τα παραπάνω τόσο χύμα, αλλά πολύ περισσότερο ευγενικά και διακριτικά. Ανεξάρτητα όμως από το ύφος μου, δεν θα άλλαζα τίποτα από το νόημα.

Theoprovlitos είπε...

Ανώνυμε

Δεν υπαρχει κανενας π.Νεκταριος από τη Δράμα. ¨Εψαξα και στα δίπτυχα της εκκλησιας τα ονοματα των υπηρετουντων ιερέων. Συνεπως εχουμε να κανουμε με μια πλαστη ταυτότητα ενος προσωπου που μαλλον δε ειναι καν ιερεας αλλα ριχνει αδεια για να πιασει γεματα.

Αν μου εγραφε καποιος π.Νεκταριος που υπηρετει οντως στην ταδε ενορια θα απαντουσα διαφορετικα. Οπως θα απαντουσα με σεβασμο και αξιοπρεπει αν μου εγραφε με διαθεση για διαλογο ο οποιοσδηποτε, όπως π.χ ο Βαλλιανατος. Αν και πιστευω πως τα ατομα αυτα ειναι ανικανα να κανουν διαλογο διοτι εχουν τοση ελευθερια και ευρητητα αντιληψης και πνευματος όσο κατι συνδικαλιστες του ΠΑΜΕ. Δογματικοι και στρατευμενοι ειναι και βιοποριζονται από τις βλακειες που γραφουν.

Δεν εχω αναλαβει εργολαβικα την ενημερωση κανενος. Επισης οι αποψεις του οποιοδηποτε δεν με αφορουν μεχρι που αρχιζουν να εχουν επιδραση πανω μου και στον κοινωνικο μου περιγυρο.

Το πορβλημα σημερα δεν ειναι τοσο η ενημερωση. Πιστευω οτι ο κοσμος ξυπνησε και σε οτι εχω γραψει δικαιωθηκα πανηγυρικα. Το προβλημα ειναι το ΔΙΕΞΟΔΟ και η ΛΥΣΗ.

Εκει δεν εχω λυση ομολογω.