3/5/12

ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ

 Οι Σαιεντολογοι ως ευασιθητοι ανθρωποι έδωσαν αγωνα για να γινει παρκο το διπλανο οικοπεδο της πολυκατοικιας τους. Λιγα χρονια αργότερα την σκυταλη την πήραν οι "αριστεριστες".

 Το "αυτοδιαχειριζομενο" πάρκο Πατησιων και Κυπρου είναι μια παλιά ιστορία. Κάποτε υπήρχε εκει ένα νεοκλασσικό το οποίο λειτουργουσε σαν φροντιστήριο και στο οποίο πηγαίναμε παιδια με τα πόδια από τον Αγιο Λουκα για να μαθουμε Αγγλικα. Της κας Γιαννακοπουλου. (Ειχα και εναν εβραιο συμμαθητη, τον Ελιεζερ που έμενε στην οδο Γαλβανη). Δεν συνειδητοποιησα ποτε κατεδαφίστηκε και πως έφτασε να γινει πάρκο, αυτο που προσεξα ειναι οτι ακριβως διπλα στο παρκο, στη  πολυκατοικια με τις τεραστιες κεραίες στην ταρατσα (σε τι να χρηιμευουν άραγε;) πριν από καμποσα χρονια στεγαστηκε η γνωστη κατασκοπευτικη σεχτα για ανισορροπους, η Σαϊεντολογία, με σημα το μασονικο τριγωνο. 

Γνωστα τα καμωματα της όσον αφορα τον εγκλωβισμό στα διχτυα της αφελών των οποιων οι περιουσιες κατατρωγονται, για παρακολουθησεις πολιτων, για φακελωματα, για σκοτεινες μεθοδευσεις σε βαρος πολιτων ακομα και για παρακολουθησεις ανωτατων πολιτικων προσωπων που σαφεστατα εμπίπτων στην κατηγορια της κατασκοπείας. Ενα παραδειγμα ειναι το τεραστιο σκανδαλο πρακολουθησης επί ψυχρου πολέμου του προεδρου της Φινλανδικης Δημοκρατιας, Μauno Koivisto, στον οποιο ειχαν ριξει από δίπλα τρεις προσωπικους σωματοφυλακες οι οποίοι ήταν μέλη της Σαϊεντολογιας. 

Η Σαιεντολογια ως "θρησκευμα" έχει καποια κοινα σημεια με τον νεοπαγανισμο και την χιτλερικη θεωρια της Αρειας Φυλης (τεμνομενοι κυκλοι αυτα τα δυο) αλλα και των Εωσφορισμό-Μασονικο Προμηθεϊσμο. Θεωρουν δηλαδη χοντρικα οτι υπαρχει μια ανωτερη καστα όντων που ήρθε στη γη από άλλο πλανητη όπως ο εκπεσων Εωσφορος, ο Προμηθεας αλλα και οι Άρειοι του Χιτλερ.

Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι η διαπλοκη της με τον μασονικο φιλελευθερισμό τον οποίο επικαλειται - η ιδια καταπατωντας ανθρωπινα δικαιωματα. Μεγαλο ειναι και το μισος της για την Ορθοδοξη Εκκλησια και τα στελεχη της τα οποια παρακολουθουνται ενω ποικιλα δημοσιευματα εχουν σαν στοχο όχι φυσικα να παρουσιασουν τις δικες της παρανοϊκες θεσεις αλλα να αμαυρωσουν την Εκκλησια και να σπιλωσουν υπολήψεις ώστε να οδηγηθει η Ελλαδα σε αποχριστιανισμό.



Το ισχυρο ενδιαφερον να απαγκιστρωθει ο Ελληνικος λαος από τα δεσμά της Ορθοδοξης Εκκλησιας εκφραζει με εκτεταμενο αρθρο της η εφημεριδα της Σαϊεντολογιας. Αναλογης θεματολογιας αρθρογραφια παρουσιασαν συστηματικα ο Ιος της Ελευθεροτυπιας , το blog Ροϊδης και οι συναφεις πολιτκοι χωροι.


Μαλιστα στο τευχος 4 της φυλλαδας τους, δημοσιευμενο το 1997, το πρωτοσελιδο αλλα και οι επόμενες δυο σελιδες ειναι αφιερωμενες σε λασπολογια σε βαρος της Ορθοδοξης Εκκλησιας με θεματολογια ανάλογη και του Φιλελευθερου blog Ροϊδη Εμμονες του οποίου οι απόψεις ταυτιζονται πληρως.

Δεν σταματαει όμως εδω η ταυτιση απόψεων μεταξυ Σαϊεντολογίας και του συγκεκριμενου  blog, Τους συνδεουν και πολλα κοινα, ενταγμενα στον αγωνα για τον αποχριστιανισμο της Ελλαδας. Ενα από αυτα ειναι και το Παρατηρητηριο "ανθρωπίνων δικαιωματων" του Ελσινκι, στο οποίο προήδρευε για αρκετα χρονια ο Χαρβαρτνοσπουδαγμενος κος Παναγιωτης Δημητρας-Φιλελευθερη Συμμαχια, ενω τωρα την σκυταλη πήρε ο κος Γρηγορης Βαλλιανατος-Δραση/Φιλελυθερη Συμμαχια. Όλα τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται για εναν ιερό σκοπό.

ΟΑΣΕ και Παρατηρητηριο. Δυο "ανθρωπιστικες" οργανωσεις
που επιβαλουν νεες αξιες σε παραστρατημενους
και υπαναπτυκτους λαους
Μαλιστα στο συγκεκριμενο τευχος η Σαιεντολογία, μας δηλώνει οτι η Οργανωση για την Ασφαλεια και τη Συνεργασια στην Ευρωπη (ΟΑΣΕ) ειναι υπευθυνη για τον έλεγχο της συμμορφωσης [sic] των εθνων με τη Συμφωνια του Ελσινκι. Αμφοτερες παντως οι εν λογω οργανωσεις τυγχανουν της ευνοιας του κου Soros (γνωστου και από την οικογενειακη συνεργασια του με τους ναζι) ο οποίος τις χρηματοδοτει αδρά.

Αυτο που ειναι λιγοτερο γνωστό ειναι οτι σε δικη σε βαρος της Σαϊεντολογιας για παραβιασεις των ανθρωπινων δικαιωματων συνηγορος υπερασπισης ηταν ο γνωστος εκσυγχρονσιτης  ΠΑΣΟΚος Ανδρεας Λοβερδος ενώ μαρτυρας υπερασπισης ήταν ο μετεπειτα υπουργος Παιδειας και Θρησκευμάτων και επίσης ΠΑΣΟΚος Πέτρος Ευθυμίου. Δεν ειναι να εκπλησσεται κανεις βεβαια καθότι η οικογενεια της συζυγου του, οι Παρετζογλου, τυγχανουν μεγαλοστελεχη της Σαίεντολογίας



Φαινεται παντως πως η κινηση αυτη του κου Ευθυμίου να παραστει ως μαρτυρας υπερασπισης της συγκεκριμενης οργανωσης που μεταλλαχθηκε σε θρησκευμα, ίσως και έπαιξε καθοριστικο ρόλο ωστε τα μεγαλα κεφαλια που ευρισκονται πίσω από την ΟΑΣΕ (OSCE) να τον εκλεξουν στη θεση του προεδρου ωστε να συνεχισει το θεαρεστο εργο του "ελεγχου της συμμορφωσης των εθνων" συμφωνα με τα υψηλά ιδεώδη, της αξιες και τα ιδανικα του κου Βαλλιανατου (τεως ΠΑΣΟΚ νυν Δραση), αλλα και του κου Δημητρα (Φιλελευθερη Συμμαχια-Δραση) ο οποίος άλλωστε συνεργαζεται με υποτιθεμενες τουρκικες και μακεδονικες μειονοτητες, με την υποτιθεμενη  Ισραηλιτικη κοινοτητα αλλα και με την Δραση σε διαφορα projects όπως άλλωστε εχει παραδεχθει και το στελεχος της κος Αντύπας Καρίπογλου.

Μια φιλελευθερη εκσυγχρονιστικη συμμαχία σε πλήρη αρμονία. Και το κυριωτερο: Με διαφανεια και χωρις σκοτεινα σημεια.

Θα μου πειτε, ειναι κακο να συνεργαζεται ή να διαπλεκεται κανεις με την Σαιεντολογία κυριως αν ταυτιζονται οι απόψεις τους, όπως το μισος για την ορθοδοξη εκκλησια και τον Ελληνισμο; Ή παλι ειναι επιλήψιμο να εισαι αριστεριστης και την μια να αφισοκολεις εν μεσω μνημονιου μεγαλοβδομαδιατικα αγνωστου χρηματοδοτησης αντιχριστιανικες αφισες και την άλλη να διαμαρτυρεσαι ωστε ο εφαπτομενος με την Σαιεντολογια (Πατησιων 200) χωρος να παραμεινει οικοπεδο για να "αναπνεει" το κτιριο;

Δεν ξερω αν ειναι κακό, αλλά φαινεται έτσι σκεφτηκαν οι πονηρόμυαλοι δημοσιογραφοι του Βηματος και ανασκευασαν το αρθρο που αναφεροταν στο επώνυμο κοινο που παρακολουθησε την παρασταση του Ριχαρδου του Γ', εξαφανιζοντας την προσελευση της κας Κοκκαλη με την Σαϊεντολογο συζυγο του κου Ευφημίου κα Παρετζογλου την οποια και εξαφανισαν στην νεα εκδοση του αθρου. Μια παρασταση πήγαν να δουν μαζι οι γυναικες! ΕΙναι και αυτό κολάσιμο;.

ΠΡΙΝ-ΜΕΤΑ. Μα να μην μπορει να παρακολουθησει μια παρασταση με μια φίλη της η γυναικα. Νισάφι!

















5 σχόλια:

e- είπε...

Δηλαδή ο Τομ Κρουζ και οι συν αυτώ φωστήρες! τι πρεσβεύουν στην ουσία;
ότι ήρθαν π.χ. απ' τον Άρη για να κάνουν τι;
να κυριαρχήσουν επί των άλλων που ήρθαν απ' τον Οφιούχο π.χ.;
και οι Μασόνοι πού κολλάνε;
ένας δεν είναι ο περιούσιος λαός τους;
ή υπάρχουν μόνο περιούσιοι εκπρόσωποι σε κάθε χώρο;
καθώς πραγματικά δεν βγάζω άκρη,
θα θεωρήσω ανόητους όσοι συμμετέχουν σε ομάδες και-λόγω ημερών-κόμματα.
Απεχθάνομαι ό,τι αντιστρατεύεται την ελεύθερη βούληση κι επιδιώκει να μετατρέψει σε κοπάδι τα άτομα,για χρήση εξίσου ανόητη ή επικίνδυνη...

Theoprovlitos είπε...

Η φιλοσοφιες που αναφερω (Χιτλερικος Αρειανισμος από την Θουλη, οι κατοικοι του πλανητη Teegeeack της Σαϊεντολογιας και ο δικτατωρ Ξενου, οι Τιτανες των αρχαιολατρων και ο Προμηθεας, ο εκπεσων Εωσφορος κλπ) ειναι μπασταρδεμενες με γνωστικισμο και αλλες occult δοξασιες όπως και η Μασονια.

Η μυηση σε αυτα ειναι σκοτεινη σε σκοτεινους χωρους. Τους χωρους τους φως της ημερας δε το βλεπει ποτε. Απευθυνονται σε μια ανωτερη ομαδα-επιπεδο ανθρωπων που ειναι φωτισμενοι ή τους διαφωτιζουν οι ίδιοι, και ως τετοιοι διαπλεκονται, συναλασσονται και συνομοτουν μονο μεταξυ τους. Ακομα και οι ανοιχτες συγκεντρωσεις τους γινονται κεκλεισμενων των θυρων.
Ξαναθυμιζω τον παραλογισμό της δημιουργιας του ναου της λογικης και την λατρεια μιας πορνης στο Παρισι κατα την διαρκεια της μασονικης επαναστασης από υποτιθεμενους αθεους...

Οσον αφορα την Σαϊεντολογια ειδικοτερα και επειδη η μεθοδος τους συνδυαζει γνωστικισμο, πληρη εξαγορευση εν ειδη εξομολογησης της ιδωτικης ζωης και των σκεψεων του θυματος, ελεγχο της βουλησης και μανιπουλαρισμα του θυματος σε βαθμο να γινει υποχειριο ή και θυμα εκβιασμου λογω προσωπικων δεδομενων, προηγμενη τεχνολογια κλπ. και δεδομενου οτι η συμπεριφορα του Γιωργακη Παπανδρεου ειναι αλλοπροσαλλη και κατευθυνομενη, μου εχει περασει και από το νου μηπως ανηκει στην Σαϊεντολογια ή περασε από εκει καποιο διαστημα και μεταβληθηκε σε ομιλουσα κούκλα.

Αστειο ειναι και φαινεται υπερβολη. Ειναι όμως; Εδω ειχε παραδοθει του υπουργειο Παιδειας σε Σαϊεντολογο του οποιου η ταυτοτητα εγινε γνωστη λογω της υπερασπισης της συζυγου του. Ξερουμε ποσοι αλλοι τετοιοι υπαρχουν;

Ναναι αραγε τυχαιο που οτο πλευρο της Σαϊεντολογιας σταθηκε όλη η αντιχριστιανικη, αντιορθοδοξη και ανθελληνικη γιαφκα όπως ο υπουργος των ταυτοτητων Σταθοπουλος, ο Κουναλακης του Συριζα (ΔΗΜΑΡ) οι οποίοι εσπευσαν μαζι με το ΜΑνο να επικροτησουν το βιβλιου του Λασκαρατου-Βασιλακη εναντιον του Χριστοδουλου.

Ναναι αραγε τυχαιο που προσωπα του Παρατηρητηριου του Ελσινκι, της Σαϊεντολογιας, του Εβραιομασονικου λομπυ και Φιλελευθερων κομματων ("αριστερων" και δεξιων) συνεργαζονται μεταξυ τους;

mnk είπε...

Είναι ηλίου φαεινότερον πως κάποιοι έχουν παίξει πολύ άγαρμπα με τον εγκέφαλο του Τζέφρυ, μέχρι σημείου καψίματος. Το ποιοι ακριβώς μπορεί να είναι αυτοί, δεν το ξέρω.

Χριστός Ανέστη, σας είπα;

Χριστός Ανέστη!

Theoprovlitos είπε...

Αληθως Ανεστη,

και διασκορπισθητωσαν οι εχθροι αυτου.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, τα περί "χιτλερικού αρειανισμού" τα θεωρώ υπερβολές. Πιστοποιημένα μόνο δυο μέλη του NSDAP είχαν μυστικιστικές τάσεις, ο Alfred Rosenberg και ο Himmler. Παρόλα αυτά όμως βλέπω ως συμπαθούντα την Χ.Α. τον ..Χρήστο Γούδη, γνωστό αρχιμασώνο. Και μάλιστα στην επιστολή στήριξής του στην Χ.Α. βλέπω πως αναφέρει τον...Προμηθέα!!!
Για την Σαϊεντολογία, ψάξτο καλύτερα. Ο Χάμπαρντ ήταν μαθητής και συνοδοιπόρος του Κρόουλυ. Όλα ξεκινάνε από τον Σατανισμό!

Emeritus