3/8/10

LIVE AND LET DIE


OTAN OI ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ (ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ...
Παντρευτηκε και η θυγατερα της υπουργου Εξωτερικών των ΗΠΑ Chelsea Clinton.
Και τι πήρε;

Εβραίο φυσικά!
Έτσι λοιπον η παράδοση που θελει ενα σκοτεινό εβραϊκο λόμπυ να ελέγχει την Αμερικανική εξωτερική πολιτική συνεχίζεται.

Για την ακρίβεια, δεδομενου ότι και ο Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ ειναι Εβραίος μπορουμε να μιλάμε πλεον καθαρά για ολοκληρωτισμό, ανάλογο με καθεστώτα όπως του Τσαουσεσκου, του Σταλιν ή του Κανταφι (σε πιό light εκδοχή), όπου όλοι οι κατέχοντες πόστα είναι εγκάθετοι. Τουλάχιστον όμως στα προαναφερθέντα καθεστώτα ο εχθρός είχε ονοματεπώνυμο ενώ στην συγκεκριμένη περιπτωση έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα σκοτεινό παρασκήνιο που κινεί τα νηματα και τοποθετεί αφανώς δικούς του ανθρωπους σε θέσεις κλειδιά.
Το θέμα με τις ΗΠΑ, την Βρεττανία, την Γαλλία και τους διεθνεις οργανισμους είναι ότι όλοι αυτοί είναι μεν εγκάθετοι, αλλά ποίων; Εβραίοι είναι σίγουρα. Αλλα εβραίοι είναι και ένα σωρό κόσμος. Το ερώτημα είναι τι είδους Εβραίοι είναι οι συγκεκριμένοι που ελέγχουν πλήρως την Αμερική και δι αυτής την ανθρωπότητα...

ΦΩΤΟ: Εργα και ημέρες τις "Εβραιοπαρέας" Clinton στην Γιουγκοσλαυία. Albright, Cohen, Clark, Holbrook και ΣΙΑ.

6 σχόλια:

zoro είπε...

να δεις που σε όλες τις εποχές τα ίδια ακριβώς συνέβαιναν. και λοιπόν?
τότε στα χρονια της παντοκρατορίας των Αθηνών τα ίδια, όχι με εβραίους εκεί :)

Theoprovlitos είπε...

Δεν ειναι το ιδιο. Οι Αθηναιοι και οι Ελληνες γενικοτερα δεν δημιουργησαν ποτε εθνοφυλετικη συντεχνια (ο Μ Αλεξανδρος τους επιβλήθηκε) και δευτερον δεν δημιουργησαν σκευωρίες, ιντριγκες και διαπλοκες σε τριτες χωρες.

Οι πολεμοι και οι παντοκρατοριες τοτε είχαν κατι το ξεκαθαρο και το αντρικιο ενω ετουτοι εδω λειτουργουν με ιντριγκες, δολοπλοκιες, μεθοδευσεις σαν Μασωνια και με τροπο - να το πω κόσμια- ομοφυλοφιλικό...

zoro είπε...

καλώς γύρισες από τις διακοπές.
να δεις που δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Ναι, τότε δεν υπήρχαν FBI και CIA να βάζουν τρικλοποδιές αν και κάποια κατασκοπεία υπήρχε και τότε. αλλα δεν την ευνοούσαν οι συνθήκες όπως τώρα. τώρα με τους δορυφόρους,αεροπλάνα κλπ όπου μαθαίνεις και ταξιδεύεις με "ταχύτητες φωτός"!
τότε αν ήθελες κάτι ή κάποιο μέρος απλά έκανες γιουρούσι, τώρα οι εποχές και οι μεθοδεύσεις έγιναν όπως λες πιο "εκλεπτυσμένες". ξαφνικά λοιπόν βρίσκεσαι ξένος στην ίδια σου την χωρα χωρίς το "γιουρούσι" αλλα με υπόγειες μεθοδεύσεις. Τι άμυνα λοιπόν να κανεις? αν εφαρμόσεις την καθαρή άμυνα απέναντι στο "γιουρούσι" κατηγoρησai για εθνικιστής και αποβάλλεσαι από το παιχνίδι. άλλο πράμα θέλει.

Theoprovlitos είπε...

Zoro

Καποια στιγμη ισως κανω μιαν αναρτηση για την ιστορια ενος Ελληνα Κωνσταντινοπολίτη που αθελα του πέρασε από τα άφυτα των Εβραίων της Πόλης και καταλαβε πως λειτουργουν.

Να μην εκπλαγεις αν καποια μερα αποδειχθει οτι τιποτα δεν ειναι όπως φαινεται και οτι ακομα και ο Ερντογαν ακομα και εαν φαινεται το αντιθετο μπορει να ειναι αν οχι κρυπτοεβραιος οργανο τους.

Τις αλλαγες που επιδιωκουν για την Τουρκια μονο ενας "Ισλαμιστης" θα μπορουσε να τις επιβάλει χωρις αντιδρασεις και τις αλλαγες στην Ελλαδα ένας "Σοσιαλιστης".

Η κατασταση ειναι πλεον σαν τα θριλερ επιστιμονικης φαντασιας με τους εξωγηινους που παιρνουν την μορφη ανθρωπων μεχρι να κυριαρχήσουν...

(Α)θανάσης είπε...

Σε παρακαλούμε να κάνεις την ανάρτηση αυτή.
Το θέμα έχει σχέση και με "ντολμέδες"?

Theoprovlitos είπε...

Θα το προσπαθησω. Οχι ακριβως. Εχει να κανει ομως με το θεμα εκεινων των Εβραιων που αποκρυπτοντας επιμελως την ιδιοτητα τους και αλλαζοντας και το επωνυμο τους προσπαθουν να περασουν απαρατηρητοι ωστε να καταλαβουν θεσεις κλειδια. Αναμεσα τους ειναι και οι Ντονμεδες. Δεν αποκλειω να ειναι και ο Ερντογαν καμουφλαρισμενος Ντονμες αφου μεταρυθμισεις στην Τουρκια μονο ενας "Ισλαμιστης" θα μπορουσε να περασει οπως και στην Ελλαδα ενας "Σοσιαλιστης". Σε αντιθετη περιπτωση η κυβενρησεις θα ειχαν καταρρευση απο τις αντιδρασεις.

Δεν νομιζω δηλαδη οτι η πολιτικη ηγεσια της Βρεττανιας (κυβενρηση και αντιπολιτευση) ειναι ντονμεδες. ΕΒραιοι παντως ειναι. Εγω θα τους ελεγα "Σολομωνιστες" διοτι προσβλεπουν σε Σολομωντεια εξπουσια και πλουτη και στην παγκοσμια επικυριαρχια.

Ειδικα στην Τουρκια ομως οι ντονμεδες επαιξαν καθοριστικο ρολο. Κια δεν νομιζω να ειναι τυχαιο οτι η ΚΟκα ΚΟλα Τουρκιας και Ελλαδας ανηκει σε ΕβραΙκα χερια χωρις να ειναι προφανης η ιδιοτητα τους αυτη.

Και οχι μονον αυτη. Η υποθεση του καινοφανους Βικτωρα Ρεστη ειναι ακομα μια τετοια περιπτωση.