19/7/10

ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΥ 2007

ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ

Για την γυναικα που εβλεπε τα ονερα εχω γράψει σε παλαιότερο κειμενο. Ενα από αυτα ήταν τον Ιουνιο του 2007 και αφορά σε μια σειρά γεγονότων τα οποία έπαιξαν ρολο στην μεθοδευμένη πτώση του Καραμανλή προκειμένου να ανεβει στην εξουσία ο ο άπατρις, άθρησκος και ιδεολογικά ερμαφρόδιτος πράκτορας.

Είχε δει τοτε τον κουμπαρο μας τον ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ τον γραφίστα να σχεδιάζει στο πανι 2 νέες σημαίες.

Η μια ήταν πολύχρωμη και παρδαλή. Η δευτερη ήταν στο κοκκινο της φωτιάς με μαυρα ακανονιστα σχήματα

-Τι δουλεια έχεις αναλάβει Αντώνη, τον ρωτάει η γυναίκα.

-Α μου ανεθεσαν να σχεδιασω τις ΝΕΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ...


Να δεις κατι σχεδιαζουν της λέω της γυναικας. Έτσι κανουμε καθε φορά που ξέρει οτι έχει δει τετοιο όνειρο και το οποίο κατα κανόνα επαληθεύεται. Καλά, η πολυχρωμη σημαια είναι τα... πολυπολιτισμικά και πολυεθνικά στρατευματα. Αλλα η κοκκινη και μαυρη σημαια τι ναναι;

Δεν πέρασαν πολλες ημέρες και ξεσπασαν οι εμπρησμοί στην Πάρνηθα και εν συνεχεια στην Ολυμπία και τους σταθμους παραγωγής στην Μεγαλοπολη και το Αλιβερι σε κοκκινο της φωτιάς φόντο και ακανονιστα σχήματα.

---------
Στις 23/08/2006 είχε πει εξ άλλου και ο π.Αμβροσιος Λαζαρης από την Αμφικλεια αφου δεν έκλεισε ματι όλη νυχτα προσευχομενος και επαναλαμβανοντας: Κύριε σώσε την Ελλάδα!

-Του χρονου τέτοια μέρα μεγάλο κακό θα γίνει στην Ελλάδα.

Ο ανθρωπος που του το ειπε δεν συγκλονιστικε τόσο πολύ από τα λόγια όσο από τον ΤΡΟΜΟ του γέροντα. Τον ερωταγαν αν επροκειτο να συμβει το ένα ή το αλλο και δεν απαντούσε αλλά τελικα όλοι κατανοησαν τι εννοούσε όταν έγιναν οι φωτιές της Πελοποννήσου.

__________

Αλλα και ενας άλλος διορατικός γέροντας, ο Πέτρος είχε πει το 2007 τότε που συζητάγαμε για τις φωτιές που ήδη είχαν συμβεί:

-Αυτό δεν είναι τίποτα παιδί μου. Βλέπω φωτιές και στους δρόμους και μέσα στην Αθήνα...

όπως και έγινε με τα Δεκεμβριανά του 2008 ενώ οι φωτιές της Αττικής του 2009 σε συνδυασμό με την εξόντωση Ζαχοπουλου, του Εφραιμ του Βατοπαιδινού, την πτωση του ελικοπτερου του Πατριαρχη Αλεξανδρείας και τις υποκλοπες τηλεφωνων από ξενες δυνάμεις μεσω Vodafone οδήγησαν στην επιβολή του Εφιαλτη στην κυβερνηση.

2 σχόλια:

Στέφανος είπε...

Theoprovlite, διάβασα κάπου ότι γέροντες του Αγ. 'Ορους έχουν πει σε πνευματικοπαίδια τους ότι επίκεται από Σεπτέμβριο και μετά οικονομική καταστροφή(χρεοκοπία) και ο καθένας πρέπει να κάνει ότι μπορεί. Τις τελευταίες ημέρες ξαναέρχονται σενάρια περί χρεοκοπίας από τις εφημερίδες. Λες να συμβεί όντως κάτι κακό μετά το φθινόπωρο?

Theoprovlitos είπε...

Στεφανε το εχω ακουσει κι εγω αυτο το σεναριο αλλα απλα δεν μπορω να πω τιποτε. Η αληθεια ειναι οτι το εχω ακουσει και από το περιβαλλον της Βατοπαιδιου εδω και 3 χρονια όπου ειχε λεχθει οτι θα δημιουργηθει μεγα σκανδαλο το οποίο θα δημιουργησει πτωση της κυβερνησης και εν συνεχεια ακυβερνησια λογω απαξιωσης των κομματων.

Εγω το μονο που ευχομαι ειναι τα σκοτεινα σχεδια να γυρισουν μπουμεραγκ εναντιον αυτων που τα σχεδιαζουν. Αλλα αυτο απαιτει και μετανοια των Ελληνων. Πούντην? Την βλεπεις εσυ πουθενα? Προσοβιετικη κατασταση μυριζει