4/1/10

ΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ (ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ)

ΘΕΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ GALA ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ

Έλα Pirjo μου,
Έμαθα στο Χριστουγεννιάτικο gala των Σουηδόφωνων Μασώνων ήσουν μία θεά! Κούκλα! Μου έδειξε και η αδ. Tuula φωτογραφίες που είχε πάει με τον άντρα της τον αδ. Aleksi. Είχε έρθει έμαθα και η αδ. Hubert με τον άντρα του την αδ. Johannes.

Όχι παιδί μου, δεν το ξέχασα! Αφού μου ήρθε η εφημερίδα της Σουηδόφωνης Στοάς και μάλιστα έκοψα το απόκομμα και το εβαλα στο ψυγείο για να μην το ξεχάσω, αλλά ήταν ο Mikko άρρωστος.

Αλλά στεναχωρέθηκα, διότι έμαθα πως ο αδελφός π. Markku Salminen μίλησε πολύ όμορφα!

Αυτός είναι παπάς με τα όλα του. Καλά κάναμε και τον δεχθήκαμε στην Στοά. Ναί είναι πολύ δυναμικός! Αφού παιδί μου εκπαραθύρωσε και εκείνο τον ανόητο τον φουνταμενταλιστή, αχ πως τον λένε να δείς...

Εκείνον τον Ορθόδοξο παπά, τον συντηρητικό, που έκανε στον κοιμητηριακό ναό του Προφήτου Ηλίου κυρήγματα κατά του Ισλάμ, των εκτρώσεων και των ομοφυλοφίλων...

Ναί μπράβο, τον Timo Soisalo.

Αυτός παιδί μου είχε μετατρέψει τον κοιμητηριακό ναό σε άντρο συντηρητισμού καί όλοι αυτοί οι ultra-συνηρητικοί, φανατικοί και ρωσόφιλοι εκεί μαζευόντουσαν.

Αλλά σου τον συγύρισε ο άντρας του Σουηδόφωνου διευθυντή του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης, (πολύ ωραίο ζευγαράκι! Τους είχα δει μαζί και στην δεξίωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας) που αν και Λουθηρανός ψέλνει στην Ορθόδοξη ενορία.

Μιά και δυό πήγε και τα είπε όλα χαρτί και καλαμάρι στον π. Markku, που είναι πρωτοπρεσβύτερος του Ελσίνκι και στον Μητροπολίτη Αμβρόσιο, που είναι και αυτός δικός μας (δεν θυμάσαι τον Μάιο που διοργάνωσε κεκλεισμένων των θυρών ημερίδα Ορθοδοξίας-Μασωνίας) και τον ξυλώσανε τον Μουτζαχεντίν. Τον έστειλε σε άλλη ενορία και του έβαλε άλλον από πάνω του, και έβαλε έναν ιερέα της αρεσκείας μας στον πρ. Ηλία.

Ακούς εκεί να μιλάει κατά των εκτρώσεων και του γάμου των ομοφυλοφίλων; Πού ζούμε δηλαδή; Μακάρι πάντως να μιλήσει και του χρόνου ο π. Markku για να τον ακούσω και εγώ.



6 σχόλια:

Vater Panajiotis είπε...

Με το "ρωσόφιλοι" διαφωνώ κάθετα. Μεγαλύτερος ρωσόφιλος του Leo δεν υπάρχει. Επίσης, αν ο Λουθηρανός είπε και κανένα "Κύριε Ελέησον"δε χάθηκε ο κόσμος.

Τα υπόλοιπα όμως που γράφεις είναι τραγικά. Ούτε να χαμογελάσω δε μπόρεσα.

mnk είπε...

Πολύ ωραίο στυλ (γραφής). Να το καθιερώσεις.

Theoprovlitos είπε...

V Panajioti

Ο Λουθηρανος δεν με χαλασε επειδη ηταν Λουθηρανος οτε επέιδη ηταν αδελφη. Με χάλασε διοτι ηθελε να επιβαλλει την δική του διαστροφή και αθλιότητα από θεση εξουσίας σε μια ΕΚκλησία που δεν ανήκει.

Για τον Λεο το εχω ακουσει και εγω αλλά οι τελευταιες του κινησεις δεν δυνηγορουν για αυτη την αποψη. Αοφυ εχει βοηθο τον Χαρκονεν (ο οποιος όντως πρεπει να ειναι ανθελληνας και εθνικιστης ΦΙνλανδος) αλλα ο Χαρκοννεν ανηκει στην μαφια του Ελσινκι.

Παντως αταλαντος και διπροσωπος ειναι (ο Αρχιεπισκοπος). Την μια σε κατ ιδιαν συναντησεις ομολογει οτι εχουμε μπλεξει με μια μαφια ομοφυλοφιλων (αυτολεξι) και μετα ανασκευάζει και αγεται και φερεται.

Οι κακες γλωσσες λενε οτι τον κρατουν στο χερι σιδηροδεσμιο το gay club όχι επειδη όχι μονο δεν ειναι ομοφυλοφιλος αλλα ακριβως το αντιθετο (με πγιάνjεις;)

Theoprovlitos είπε...

mnk

Καλη χρονια. Στην αρχη στο χιουμοριστικο το ξεκινησα. Αλλα με τουτα και με εκεινα και με τα στραπατσα που εχω φαει και προσωπικα αλλα και ως εκκλησια στο τελος σου φευγει και η μαγκια και το χιουμορ.

Όσο μπορω αντιστεκομαι...

dudivie είπε...

ei ton soisalo ton xero kai tous allous apo pou ta paratireis..from

Theoprovlitos είπε...

Hei Ninni

I don't know in person neither Fr Tio Soisalo nor Markku Salminen. However each one has his own reputation...

I learn the news from various sources but then I can read myself...