7/10/09

ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ

ΤΟ ALZHEIMER ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ

Να και η κατάρα μας, ο μικρός Γιωργάκης. Αυτός θέλει να τα έχει καλά με όλους, άρα καλά με κανέναν δε μπορει να τά'χει

ΝΑ ΖΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝΕ...

----------------------------------------


----------------------------------------



ΠΕΡΙ "ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ" ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΩΝ

Πότε θα βρεθεί ένας πολιτικός να πεί, εγώ προσωπικά χέστηκα για την monachus, monachus, και κηρύσσω τον άνθρωπο προστατευόμενο είδος στον πλανήτη.

Κάντε και μία αίτηση προς την ρημαδα την ΕΟΚ ότι το πρώτο είδος προς εξαφάνιση ειναι ο συνταξιούχος.


----------------------------------------

ΠΕΡΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΟΠΛΗΜΜΥΡΑ






9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καημένη Μαλβίνα. Έφυγε νωρίς και δεν είδε τα χειρότερα.

fvasileiou είπε...

Είναι στιγμές που κάποιες απουσίες βαραίνουν περισσότερο...

Πόσο σπουδαία ήταν / Πόσο την κατέτρεξε το τότε καθεστώς!

(Αποσπάσματα από συνέντευξή της εδώ:
http://fvasileiou.wordpress.com/2008/06/25/malvina-taperman-tsoukatos/

Vater Panajiotis είπε...

Το καθεστώς (σιγά μην ήταν και το μαοϊκό) κατέτρεξε μια (ώ!!θαύμα) Εβραία;

Μήπως υπάρχει κάποια ιδεολογική σύγχυσις;

Theoprovlitos είπε...

Εφυγε νωρις και δεν ακουσαμε εμεις τα καλυτερα.

Οντως αν ηταν παρουσα σημερα δεν θα ηξερε τι να πρωτοπει.

Γιατι Εβραία ηταν? Αλλα και να ηταν απο την στιμη ηταν Ελληνιδα και το απεδειξε στα σχολια για τα Ιμια, τι πειραζει. Ο Σιωνισμος και η διψα για εξουσια ειναι το επικινδυνο, οχι το υποβαθρο της.

Ανώνυμος είπε...

βεβαια από την άλλη ποτε δεν μου άρεσαν οι ταμπέλες.
όπως και "Χριστιανός" είναι μια ταμπέλα, και αλλα πολλά...

Vater Panajiotis είπε...

Ήταν καρα-Εβραία! Αλλά αν το υπόβαθρο δεν έχει σημασία, για ποιο λόγο λύσσαξαν κάποιοι να μας αποδείξουν ντε και καλά πόσο..Εβραίος ή Έλληνας ή Τανζανός είναι ο ΓΑΠ και ο Σημίτης; Μήπως να πούμε πόσοι άγιοι της Εκκλησίας μας ήταν Εβραίοι ή ήταν και αυτοί πράκτορες του εβραιοσιωνισμού;

Θέλω να πω:
Μου φαίνεται παράξενο που με πολλά γραπτά σου καταφέρεσαι εναντίον των περιούσιων και από την άλλη μας κοτσάρεις τη Μαλβίνα.
με εκτίμηση.

Αααα, χαιρετίσματα από τον π.Nebo Grdnic! Βρεθήκαμε στο συνέδριο της Μητροπόλεώς μας και μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για σένα (τα οποία δεν αναφέρω δημόσια για να μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα:)

Theoprovlitos είπε...

vater μου

Χαιρομαι για την επισημανση αυτη διοτι το ενα δεν αναιρει το αλλο. Δηλαδη δεν εχω κατι με τους Εβραιους αλλα με το συστημα διαπλοκης τους το οπιο πιστευω οτι ανηκει σε μια Σιωνιστικη γιαφκα.

Οι υπολοιποι στην καλυτερη περιπτωση ειναι εντελως αθωοι και αμετοχοι ή στην χειροτρη κοντα στον βασιλικο ποτιζονται ως γλαστρες. Γινονται ενοχοι εκεινοι που για προσωπικη ευημερια προσφερουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τις υπηρεσιες τους στους Μεγαλους Αρχηγους.

Αναλογη αηδια νοιωθω με το εκδοτικο Ελληνικο κατεστημενο και τους μαυραγοριτες εκδοτες-κατασκευαστες. Ακολουθουν οι δημοσιογραφοι που περνουν ανερυθριαστα την σκληρη γραμμη του αφεντικου (π.χ. Ιος ελυθεροτυπιας) και επονται οι υπολοιποι που εργαζονται εκει για λογους επιβιωσης, ενω φανταζομαι πως υπαρχουν και αυτοι που δεν εργαζονται εκει από επιλογη λογω ηθικων αξιων.

Κατι αναλογο ισχυει και με τους Εβραιους.

Μαλιστα κατα μια περιεργη συγκυρια Εβραιος ηταν ο κολλητος μου στο Γυμνασιο-Λυκειο ενας παλιος συναδελφος και φιλος (δια του οποιου η γυναικα μου γνωρισε προσωπα που την επιρρεασαν για να γινει Ορθοδοξη), ενας αλλος Εβραιος (μαλσιτα γαμπρος Ραββινου) ειναι εις εκ των δυο συμμαθητων μου με τους οποιους εχουμε ακομα επαφη κλπ. Αλλα αυτοι δεν χρησιμοποιουν τον Εβραισμο τους για να επιτυχουν κατι.

Η αφανης εξουσια τους ειναι το προβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ με την τεχνητή αντίθεση που προτείνεις "ή σωτηρία απειλούμενων ειδών ή σωτηρία του ανθρώπου". Η υποβάθμιση του περιβάλλοντος είναι αποτέλεσμα της ανθρώπινης απληστίας. Το ότι το οικολογικό κίνημα χωλαίνει βαθύτατα ως προς την υπεράσπιση της αγέννητης ανθρώπινης ζωής και άλλων ανθρώπινων αξιών δεν πρέπει να μας οδηγήσει στο άλλο άκρο. Αν θέλεις, ας δώσουμε μία πνευματική, χριστιανική διάσταση στην οικολογία, χωρίς φυσικά να δώσουμε μονομερώς βάρος σε αυτήν. Νομίζω η στάση ζωής του π. Παϊσίου δίνει ένα καλό σημείο αναφοράς και ως προς αυτό.

Theoprovlitos είπε...

Δεν παιρνω εγω τετοια θεση. Ουτε νομιζω να ηθελε να πει αυτο η Μαλβινα. Αλλα το να ζουμε σε εποχες οπου η ανθρωπινη ζωη ευτελιζεται και παραλληλα δειχνουμε ευασιθησια για τα γατακια και τα σκυλακια δεν ειναι αυτο καταντια; Γιατι καμμια φορα οι διαφορες "ευαισθητοποιησεις" χρησιμοποιουνται και σαν αλλοθι για να δειξουν ενα ευαισθητοποιημενο προφιλ και μια ψευτικη δημοσια εικονα ενω στην πραγματικοτητα προκειται περι ανθρωπων πορωμενων και αναισθητων.