22/6/09

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΦΗΥΡΑΜΕΝ ΤΗΝ "ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ"

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΡΑΓΕ;

Τα τελευταία χρόνια είναι σαφές πως κάποια κέντρα επιδιώκουν το άνοιγμα των συνόρων και την μαζική εισρροή στις Ευρωπαϊκες χώρες ενός ετερόκλητου πλήθους από διάφορες χώρες με απότερο στόχο την αμετάκλητη αλλοίωση του χαρακτήρα του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, την κοινωνική αποσύνθεση των ευρωπαϊκων αξιών, την ανομοιογενοποίηση της Ευρώπης και τέλος την Αμερικανοποίησή της.

Δηλαδή πρακτικά, την δημιουργία ενός θρησκευτικά, κοινωνικά, πολιτιστικά, φυλετικά και γλωσσικά συνoνθυλεύματος ηλιθίων καταναλωτών, ένα παζλ μειονοτήτων όπου τελικώς οι αποχρωματισμένες ή αδύναμες εθνότητες και κοινότητες θα μανιπουλάρονται και θα κατευθύνονται σε όλα τα επίπεδα από την ισχυρότερη μειονότητα η οποία όχι μόνο θα διατηρεί το δικαίωμα να διατηρεί τα εθνοφυλετικά και θρησκευτικά της χαρακτηριστικά χωρίς να χαρακτηρίζεται εθνοκεντρική και ρατσιστική αλλά θα τα προβάλει κιόλας πάνω στις άλλες υποταγμένες εθνότητες.

Και μάλιστα θα περάσει μέσω διαφόρων μεθοδεύσεων ένα έμμεσο φασιστικό σύστημα σύμφωνα με το οποίο όποιος κατηγορεί την συγκεκριμένη μειονότητα είναι φασίστας, και ναζί ενώ όποιος αντιστέκεται στην αλλοτρίωση της πατρίδας του βαπτίζεται "ξενόφοβος".

Τουναντίον η Άρχουσα Μειονότητα διατηρεί το δικαίωμα όχι μόνο να κατηγορεί άλλα έθνη , λαούς και θρησκείες, όχι μόνο να τα διώκει εμμέσως με την επιβολή απαγορεύσεων της θρησκευτικής ελευθερίας έκφρασης όπως στην Αμερική, αλλά πλέον εισηγείται ανοικτά και στρατιωτικές επεμβάσεις ή την λήψη μέτρων εναντίων κρατών.

Και επειδή μερικά "δημοκρατικά" παπαγαλάκια τους ίσως δεν αντιλαμβάνονται τι λέω, είναι σαν ο συγχωρεμένος ο Χριστόδουλος όχι μονο να ανακατεβόταν στα πολιτικά της Ελλάδας, αλλά και των άλλων κρατών, και σαν γενικός δερβέναγας να πήγαινε στην ΕΕ και να τους έλεγχε για το τι πρέπει να κάνουν και τι όχι.

Έτσι λοιπόν, έχουμε τον αποθρασυμένο πλέον και εκτραχηλισμένο πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συμβουλίου Μωσέ Καντόρ (φωτο) να χώνει την μυτούλα του παντού και σαν πολιτικός πλέον άρχων και υπερεθνικός τραμπούκος

Να καλεί εδώ και ένα χρόνο την Ευρώπη και τα Ενωμένα Έθνη να πάρουν δραστικά μέτρα εναντίον του Ιράν:

http://www.eubusiness.com/news-eu/1207561623.99

Να προωθεί το πακέτο κατά της: Ξενοφοβίας-Αντισημιτισμού-Ανοχής στο Ιράν.

http://www.highbeam.com/doc/1G1-172946298.html

Να εγκαλεί το Ηollywood ότι δεν κάνει αρκετή Εβραϊκή προπαγάνδα (ΕΛΕΟΣ!) ή ότι κάνει και ταινίες με θέματα από άλλα θρησκεύματα δείχνοντας ξεδιάντροπα το αντιϊσλαμικό του μίσος την ΙΔΙΑ στιγμή που κατηγορεί την Ευρώπη για ξενοφοβία και ρατσισμό!

http://pulsemedia.org/2009/04/23/hollywood-not-pro-jewish-enough-european-jewish-congress-president/

Βεβαίως δεν είναι και τίποτα καινούργιο. Η συγκεκριμένη ομάδα μέσω της οικονομικής και κατ' επέκταση πολιτικής και στρατιωτικής δύναμης που διαθέτει, συνεχώς και διαχρονικά καταπιέζει τα άλλα έθνη είναι δε ΑΜΕΣΑ -και οχι έμμεσα- υπεύθυνη για το αιματοκύλισμα της Γιουγκοσλαυίας και του Ιρακ.

Εξ άλλου πολλοί θα θυμούνται την αρχική άρνηση των Αμερικάνων και του Clinton να παρέμβει στο πόλεμο της Βοσνίας, στάση που άλλαξε μετά τα εγαίνια του Μουσείου του Ολοκαυτώματος της Ουάσιγκτων στις 22 Απριλίου του 1993 (πρόσφατα έδειξε και το CNN σχετικό απόσπασμα) κατά την διάρκεια των οποίων μεγαλοπαράγων του Εβραϊκού λόμπυ εγκάλεσε δημοσίως τον Clinton για την μη συμμετοχή των ΗΠΑ στον πόλεμο και του υπέδειξε σε έντονο ύφος εργοδότη προς εργαζόμενο, την λήψη άμεσων μέτρων. Εκείνη την περίοδο μάλιστα, σχεδόν ΟΛΟΙ οι παραγοντες της Αμερικανικής Εξωτερικής πολιτικής ήταν Εβραϊκής καταγωγής.

Η επιθετικότητα της συγκεκριμένης ομάδας προς άλλα κράτη δεν καθορίζεται από την ύπαρξη ή μη δημοκρατικών καθεστώτων ή πολιτικών ελευθεριών (διότι τότε τι να πει κανεις για την Σαουηδική Αραβία μπροστά στην οποία το Ιραν φαντάζει... Σουηδία ή την Κίνα που μας την φόρεσαν σαν εταίρο) αλλά το κατά πόσον οι χώρες αυτές αποτελούν απειλή για το Ισραήλ ή είναι εκτός παγκοσμιοποιημένου οικονομικού συστήματος, παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος κλπ. Ουσιαστικά, ολόκληρη η ανθρωπότητα άγεται και φέρεται, μέχρι και πόλεμοι γίνονται με γνώμονα την παγκόσμια πολιτική, στρατιωτική και οικονομική επικυριαρχία της συγκεκριμένης ομάδας.

Αρκεί να βρεθούν 1-2 υπερεθνικιστικές μπανανίες οι οποίες να δεχθούν φιλοξενήσουν την μεγαλύτερη Νατοϊκή βάση και την μεγαλύτερη Αμερικάνικη πρεσβεία στην υφήλιο, και αυτές οι χώρες ανεξαρτητοποιούνται και βαπτίζονται Κόσοβο και Μακεδονία. Αρκεί να φιλοξενούν όπλα που θα έχουν στραμμένη την κάνη προς την Ρωσία και το Ισλάμ.

Για να το δεχθεί όμως αυτό η Ευρώπη, θα πρέπει Ευρώπη να μην υπάρχει. Οι οικονομίες τους και οι λαοί τους θα πρέπει να είναι υποταγμένοι στον αφέντη τους. Και επειδή ακόμα η θρησκεία, η ιστορία και η παράδοση αποτελούν συνεκτικό ιστό για τους κατά τόπος λαούς και όσο υπάρχει συνεκτικός ιστός η υποδούλωση δεν είναι ολοκληρωμένη, ξαφνικά καταργήθηκαν τα σύνορα με την αθρόα είσοδο εθνοτήτων με άλλα χαρακτηριστικά ώστε εν ευθέτω χρόνω να επιτευχθεί η ζητούμενη αμερικανοποίηση της Ευρώπης. Η αντίσταση στο φαινόμενο αυτό βαπτίστηκε "Ξενοφοβία" ή δε επισήμανση για το ποιοι κινούν τα νήματα ξεδιάντροπα πλεον στην παγκόσμια σκακιέρα βαπτίστηκε "αντισημιτισμός".

Και θα κλείσω με τις 4 πρωταγωνίστριες του Sex and the City και τις δηλώσεις τους σχετικά με την επίσκεψή τους στην Αυστραλία. Όταν ρώτησαν την Εβραϊκης καταγωγής Sarah Jessica Parker τι της άρεσε περισσότερο στο Σύδνεϋ απάντησε "ethnic divercity" δηλαδή η εθνική διαφορετικότητα, λες και δεν την είχε χορτάσει στην Αμερική και την έψαχνε και αλλού.

Προφανώς η γραμμή είναι κοινή και προκειμένου να περάσει η "διαφορετικότητα" και η "πολυπολιτισμικότητα" σαν ΣΤΟΧΟΣ και σαν ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ, επιστρατεύονται και οι αντίστοιχες Σοφίες Βέμπο της "επανάστασης."

Πάντως έτσι για να γελάσουμε. σας μεταφέρω απόσπασμα από την σελίδα του κου Καντορ όπου αποδεικνύονται δια γυμνού οφθαλμού τα προαναφερθέντα αφού μερικές από τις ιδιότητές του όπως αναφέρονται στο βιογραφικό του είναι "διεθνής φιλάνθρωπος" (international philanthropist), και... "επενδυτής" (investor). Μπρρρρ, ανατρίχιασα.

Επενδύσατε εις την φιλανθρωπίαν. Σίγουρη επένδυσις - καθαρά κέρδη.

Σχετικά δε με τους στόχους του Ευρωπαϊκού Εβραϊκου Συμβουλίου οι ανώτεροι στόχοι τους που ονομάζονται και ως "πλέον πιεστικότερα ζητήματα της ανθρωπότητας" περιλαμβάνουν το πακετάκι:

Ανθρώπινα δικαιώματα-Ξενοφοβία-Αντισημιτισμός-Διαθρησκειακός διάλογος-Υπενθύμιση Ολοκαυτώματος.

Και δεν το είχα φαντασθεί! Και εγώ που νόμιζα ως πιεστικότερα προβλήματα την καταστροφή της γης από την επιζητούμενη υπερκατανάλωση, την εκμετάλλευση των λαών του Τρίτου Κόσμου από φιλάνθρωπους επενδυτές, την εξαθίωση των χαμηλότερων τάξεων και την ομηρία της μεσαίας τάξης στην υπερχρέωση, τους πόλεμους συμφερόντων, την παγκόσμια αστυνομοκρατία, την διάλυση όλων των συστημάτων ηθικών αξιών, τον σταδιακό διωγμό της πίστης κλπ.

Μα τόσο εκτός πραγματικότητος είμαι;

http://www.eurojewcong.org/ejc/section.php?id_rubrique=97

38 σχόλια:

Theoprovlitos είπε...

Απόπειρα να μπλοκάρει την επιχείρηση της Ευρωπαϊκής Ενωσης ενάντια στη λαθρομετανάστευση και να κρατήσει τους διαύλους που χρησιμοποιούνται στο Αιγαίο ανοιχτούς έκανε χθες, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, η Τουρκία. Οταν το αεροσκάφος πλησίασε το Αγαθονήσι στα 3,5 μίλια, εντός του ελληνικού εναέριου χώρου, στον ασύρματο, στη συχνότητα κινδύνου, ακουστήκαν οι χειριστές του τουρκικού ραντάρ να τους ζητούν να αποχωρήσουν αμέσως από την περιοχή καθώς έμπαιναν σε τουρκικό εναέριο χώρο.

Είναι η δεύτερη φορά που τα τουρκικά ραντάρ παρεμβαίνουν στο έργο της Ευρωπαϊκής Ενωσης και κατά σύμπτωση, όπως επισημαίνουν αξιωματικοί του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, οι παρεμβάσεις αυτές γίνονται μόνο στα σημεία όπου έχουν καταγραφεί ως δίαυλοι των λαθρομεταναστών.

Συμφωνά με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, η Τουρκία προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει ανοιχτούς τους διαύλους της λαθρομετανάστευσης διότι αυτό εξυπηρετεί και τις διεκδικήσεις της στο Αιγαίο αλλά λειτουργεί και σαν μοχλός πίεσης προς την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Λίγες ώρες αργότερα, τουρκικά μαχητικά παραβιάζοντας τον ελληνικό εναέριο χώρο πέταξαν χαμηλά πάνω από το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι, και χθες το απόγευμα τουρκικός σχηματισμός μαχητικών πέταξε πάνω και από τους Φούρνους.

Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Ανώνυμος είπε...

μακάρι να πληθύνουν αυτές οι φωνές. βεβαια σε έχουν βγάλει
από τις μηχανές αναζήτησης ήδη. τώρα τι θα κάνουν?
βεβαια με προβληματίζουν τα λεγόμενα παπαγαλάκια, φαίνεται
ότι αντιδρούν σε αυτό το σχέδιο αλλα μάλλον το προωθούν
εντέχνως.

Vater Panajiotis είπε...

Αγαπητέ,

νομίζω πως είσαι λίγο υπερβολικός, καταρχήν στην περιγραφή της αμερικανικής κοινωνίας. Δυστυχώς η θολοκουλτουριάρικη αριστεροσύνη μας έκανε να κρίνουμε λες και όλοι οι Αμερικάνοι είναι κλώνοι του Τζ.Μπους. Αν θυμάμαι καλά "επανίδρυσαν" τη Δημοκρατία σε μια εποχή που στην Ευρώπη είχαμε Τσάρους, πρίγκηπες και αντιβασιλιάδες. Αναγνώρισαν σχεδόν αμέσως την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ του νεοσύστατου ελληνικού κρατιδίου, λόγω του κοινού επαναστατικού πνεύματος εναντίον του δυνάστη-τυράννου όταν η "πολιτισμένη Ευρώπη με τους πολιτιστικούς ιστούς," όπως λες μας είχαν στο χε...και έκαναν το κάθετί για να μας εξαφανίσουν. Ήταν οι πρώτοι που έδωσαν μια ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετική θεώρηση της λέξης "εθνικότητα", μιας έννοιας που ακόμη ΚΑΙ Πατέρες της Εκκλησίας θεωρούν "παιχνίδι του κόσμου τούτου" και σε καμία περίπτωση πραγματικό συστατικό της ανθρώπινης φύσης. Έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα σε όλες τις τέχνες, στην επιστήμη, την κοινωνική μέριμνα, την κρατική οργάνωση, τα ανθρώπινα δικαιώματα (π.χ.δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες το 1920, ενώ η Ελλάδα το 1952 και η Ελβετία το 1971!!!).Ας μη συνεχίσω. Τώρα, αν ως Κράτος άγεται και φέρεται από εταιρείες και οικονομικά συμφέροντα και οι εξωτερικές πολιτικές πολιτικές που ακολουθεί είναι ιμπεριαλιστικές κλπ κλπ ΠΟΡΡΩ απέχει από το να χαρακτηρίζουμε κάθε Αμερικανό ως "ηλίθιο". Εμείς είμαστε οι "έξυπνοι" δηλαδή;

Νομίζω ότι από το κείμενό σου διαγράφεται μια ταμπελοποίηση προς τους Εβραίους. Δε νομίζω όλοι οι Εβραίοι του κόσμου να έχουν νταλκά να φάει το Ιράν ατομικούς πυραύλους και να γίνει η Ευρώπη πολυπολιτισμική. Αν εννοείς μόνο κάποιοιους Σιωνιστικούς-ultra-ορθοδόξους Φασίστες,όπως ο κύριος που αναφέρεις οκ. Είμαι μαζί σου.

Ως πότε όμως αυτή η γκρίνια; Μαγκιά τους οι Εβραίοι, που και στην Κυβέρνηση των Η.Π.Α συμμετέχουν, που επηρρεαζουν τόσο πολύ τις τύχες του κόσμου. Ας είμασταν ΜΑΓΚΕΣ να το κάναμε εμείς. Εδώ δεν είχαμε ούτε τη μαγκιά να αυτοδιοικηθούμε και φτιάξαμε αγγλικά, ρωσικά και γαλλικά κόμματα, με κεχαγιά έναν...Βαυαρό!!!Αντί, ως μετανάστες, να καλυτερέψουμε το επίπεδό μας σε πιο προηγμένες χώρες που ζούμε (Η.Π.Α, Γερμανία, Αυστραλία κλπ) είμαστε 6 γενιές πιτσάδες, γυράδες, εστιάτορες και δεν μπορούμε να διατηρήσουμε ζωντανό ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ πολιτιστικό σύλλογο στο εξωτερικό. Αν μετά από όλα αυτά βρίσκουμε το φταίξιμο στους Εβραίους, ε...καλώς τα παθαίνουμε όλα.

Υ.Γ. Στη γιορτή του Δέσποτα είδα τον Σέρβο φίλο μας. Ήρθες για να γίνεις νονός ή ακόμα;

Theoprovlitos είπε...

@Vater Panajiotis

Πατερ Παναγιωτη ακριβως αυτο επισημαίνω. Το τι ΗΤΑΝ καποτε η Αμερικη και το τι ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ οταν σταδιακα, μουλωχτα και ύπουλα η συγκεκριμενη ομαδα κατελαβε ολα τα ποστα και θεσεις κλειδια στην Αμερικη κμετατρέποντας την σε προτεκτορατο του Ισραηλ και οχι το αντιστροφο. Το σημερινο καταντημα της Αμερικανικου κρατους που εχει πλεον περασει στην εποχη της δικτατοριας των μειονοτητων οφειλεται ακριβως σε αυτο: Στον θρησκευτικο, φυλετικο, εθνικό και πολιτιστικο του αποχρωματισμό ωστε στο τελος μεσα στο τρομερο αλλαλουμ να μπορει το Εβραϊκο λομπυ να κανει την προπαγανδα του εμφανως, ανεξελεγκτα και απροκαλυπτα και όλοι οι αλλοι να βγαζουν το σκασμο επειδη αν μιλησουν θεωρουνται ρατσιστες.

Ε αυτο παει να γινει ΚΑΙ στην Ευρωπη με ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ και ΣΥΣΤΗΜΑ. Και ο προγραμαμτισμος αυτος δεν ειναι ιδεα μου αλλα αποδεικνυεται αβιαστα από τα λεγομενα των κυριων αυτων που επεμβαινουν στο αν θα μπουν οι σταυροι των χριστιανων μαρτυρων στο Αουσβιτς της Πολωνιας ή θα αφαιρεθουν διοτι πρεπει να μας επιβληθει η γραμμη οτι στο Αουσβιτς ΟΛΟΙ οι μαρτυρες ηταν Εβραιοι ή αν στην Ελλαδα θα αναγραφεται ή οχι το θρησκευμα στις ταυτοτητες.

Οι νεοεπινοηθέντες όροι "Ομοφοβία", "Ξενοφοβία", "Αντισημιτισμός" είναι οι μοχλοί καταδυναστευσης των λαών.

Επίσης τι εννοείτε "μπραβο τους". Μπραβο τους για τα εγκληματα κατα της ανθρωπότητας; Και μην αυταπατάστε ότι αν μπορουσαν καποιοι αλλοι θα εκαναν το ιδιο που κανουν εκεινοι. Διοτι αυτα που κανουν απορεουν απο την ιδεολογια τους που είναι η Μεσσαινικη προοπτικη της ανθωπότητας δηλαδη η επιβολή του Παγκόσμιου Αρχοντα -Μεσσια τους και του συστήματός του, όπου παν έθνος μιαρόν και ακα΄θαρτον θα υποταχθει στον περιουσιο λαο και στον ΚΟΣΜΙΚΟ και ΕΠΙΓΕΙΟ αρχοντα του.

Φυσικα τετοιος ΕΠΙΓΕΙΟΣ εθνοφυλετιστης ΓΝΗΣΙΟΣ Μεσσιας δεν προκειται να υπαρξει οποτε ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του για ποιον Μεσσια μιλουν και ποιον αγωνιζονται να φερουν σταδικα και μεθοδικα.

Επομενως κανενας αλλος λαος δεν θα μπορουσε να είναι στη θεση τους και ουτε θα ήθελε. Ο Έλληνας αντε να βαλει στο Ματι την Κωνσταντινουπολη. Δεν θα βαλει στο ματι την Wall street ή το Λονδίνο! Τουλαχιστον σε συλλογικο επίπεδο.

Τελος για τον απλο ανωνυμο ή καθημερινο Εβραιο δεν εχω αντιρρηση οτι δεν ειναι υπευθυνος. ¨ομως τα τελευταια αποτελεσματα στις εκλογες του Ισραηλ συνηγορουν για το αντιθετο. Όπως επίσης και το γεγονος οτι τον αναφερθεντα κυριο τον ψηφισαν καποιοι εκπροσωποι προφανως γιατι τους ΕΚΦΡΑΖΕΙ. Αν ο Χριστοδουλος η ο Βαρθολομαιος εκανε μια πανευρωπαϊκη εκστρατεια κυρώσεων ή στρατιωτικής επίθεσης κατά του Τουρκικού λαου ή του Πακισταν τι θα λεγαμε εμεις σαν Έλληνες; Θα καναμε κριτικη ή θα επικροτουσαμε εν χωρώ; Διοτι ακομα περιμενω να ακουσω υγιεις φωνες διαμρτυριας και αποστασιοποιησης μεσα από την Ισραηλιτικη κοινοτητα. Αλλα ματαίως. Οι Ελληνες τουλαχιστον αν μη τι αλλο τουλαχιστον δεν μπρυν να κατηγορηθουν οτι αποκρυπτουν τα ελαττωματα τους.

Αλλο να εισαι πατριωτης και να επιθυμεις να λειτουργησει η Θεολογικη Σχολη της Χαλκης και να λειτουργησει η Αγια Σοφια και αλλο να επιθυμεις να γινει η Τουρκια Ελληνικη και να σφαγιαζεις επι χρονια τον Τουρκικο λαο για να πετυχεις τους στοχους σου.

Στην δε περιπτωση της Βοσνιας τα κινητρα ηταν ξεκαθαρα η παγκοσμια οικονομικη επικυριαρχια. Εκει οι Μουσυλμανοι εγιναν απο θυτες θυματα και η μειονότητα μεταμορφώθηκε σε πλειοψηφία.

Ραντεβου τον Σεπτεμβριο για την υποθεση αναδοχου.

Theoprovlitos είπε...

Σας παραθετω την περιγραφη της ομαδας "ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ" όπως αυτοπροσδιορίζεται.

Μελη της ειναι και καθως πρεπει πολιτες της Εβραϊκης κοινότητας. Τα συμπερασματα δικα σας:

______________

Ο Εβραϊσμός στην Ελλάδα δυστυχώς, βρίσκεται σε μεγάλη κρίση!!!
Ο αντισημιτισμός, ο αντι-εβραϊσμός & ο αντί-σιωνισμός αυξάνεται ραγδαία και επικίνδυνα!
Η αισχρή αθώωση του ναζιστή και σπόρου του Αμαλέκ, Κ.Πλεύρη από το 5μελές εφετείο το αποδεικνείει!
Και όμως, οι Εβραίοι της Ελλάδας κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, συνεχίζοντας να οδεύουν στον καταστροφικό δρόμο της ηττοπάθειας, της αφομοίωσης, της απάθειας και της νοοτροπίας του 'χαμηλού τοίχου'...

Ήρθε λοιπόν, η ώρα να δωθεί μια διαφορετική εβραϊκή απάντηση σε κάθε εχθρό του εβραϊκού λαού !
Μια απάντηση Εβραϊκής Πίστης, Εβραϊκής Υπερηφάνειας, Εβραϊκής Δύναμης & Εβραϊκής Πυγμής!
Η απάντηση του ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ!

Δηλώνουμε υπερήφανα πως είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε:
1. το Άγιο Όνομα του Κυρίου, του μοναδικού αληθινού Θεού, του Θεού του Ισραήλ!
2. τον εκλεχτό & περιούσιο εβραϊκό λαό!
3. τον άγιο Νόμο του Θεού, την Τορά, την Μισνά, το Ταλμούντ & την Καμπαλά!
4. τον αυθεντικό Ορθόδοξο Ραββινικό Ταλμουδιστικό Ιουδαϊσμό!
5. τον αληθινό πατριωτικό θρησκευτικό & Ρεβιζιονιστικό Σιωνισμό!
6. το Κράτος του Ισραήλ και την άγια εβραϊκή γη & πατρίδα (συμπεριλαμβανόμενης της Ιουδαίας, Σαμάριας, Γάζας, Γκολάν, ολόκληρης της Ιερουσαλήμ, καθώς και του όρους Μοριά, όπως και όλων των ηρωϊκών εβραϊκών κοιτίδων στην άγια βιβλική εβραϊκή γη, των αποκαλούμενων ως 'οικισμών')!
7. την αυθεντική Εβραϊκή Ιδέα!
Είμαστε εδώ για να σταθούμε μπροστά σε κάθε αντι-εβραίο, αντισημίτη & αντι-σιωνιστή, σε κάθε ναζιστή & φασίστα, σε κάθε εχθρικό κομμουνιστή & αναρχικό, σε κάθε άραβα & ισλαμιστή εχθρό, σε κάθε φανατικό χριστιανό, και να του υπενθυμίσουμε την αρχαία εβραϊκή ρήση: 'Οφθαλμόν αντί οφθαλμού...'!

AM ΙSRAEL CHAI-Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΖΕΙ!
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΑΖΙ!
NEVER AGAIN-ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!
RAK KACH-ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ!

Salonika, Greece

Vater Panajiotis είπε...

Καλά, ο τύπος που το έγραψε αυτό είναι τελείως καμένος.. Οι Εβραίοι δεν γράφουν έτσι, ακόμη και οι φανατικοί.
Κανείς φανατικός Εβραίος (με κάποιο ...ειδικό βάρος) δεν θα έβαζε όλα αυτά τα ιερά βιβλία-και μάλιστα με αυτή τη σειρά!!!

Η γνώμη μου είναι πως αποτελεί πόνημα ταραγμένης προσωπικότητας ή πλάκας...

Ανώνυμος είπε...

"Οι Εβραίοι θα βοηθηθούν από τον Ευρωπαϊσμό και θα αποκτήσουν μεγάλη δύναμη. Θα αναδειχθούν αναιδείς και υπερήφανοι και θα προσπαθήσουν να αναλάβουν την διακυβέρνηση της Ευρώπης."
Γέρων Παΐσιος

Αυτά εδώ άραγε να είναι πονήματα διαταραγμένων προσωπικοτήτων;

Αποσπάσματα ΤΑΛΜΟΥΔ:

"Η ζωή ενός Goi και όλη του η φυσική δύναμη ανήκει στον Εβραίο"
(Α. Rohl. Die. Polem. σελ. 20).

"Ακόμα και οι πιο αξιόλογοι από τους Goim, πρέπει να θανατωθούν".
Abhodah Zarah (26b, Tosephoth)

"Ό θεός τους έπλασε με την ανθρώπινη μορφή για να δοξαστεί το Ισραήλ. Οι Akum, όμως, δημιουργήθηκαν με μοναδικό σκοπό να υπηρετούν τους Εβραίους μέρα και νύχτα, χωρίς να μπορούν ποτέ να απαλλαγούν απ"αυτό το καθήκον. Ταιριάζει στο γιο ενός βασιλιά [έναν Ισραηλίτη] να υπηρετείται από ζώα στη φυσική τους κατάσταση και ζώα με την ανθρώπινη μορφή."
Midrasch Talpioth (σελ. 2255)

zoro είπε...

τα πάντα όλα λοιπόν έχουν να κάνουν με τον έλεγχο? και όχι με το χρήμα και την δόξα?
αυτό είναι λοιπόν, ο έλεγχος ανθρώπων, ζωων, πλανητών, σύμπαντος!
τι άρρωστη διαταραγμένη προσωπικότητα να επιθυμεί κάτι τέτοιο... για αυτό τους τα χάλασε ο "τριγραμματος" "αγαποτεχνιτης" και έχουν σκυλιάσει...

Theoprovlitos είπε...

Παιδια, επειδη εργαστηκα επι χρονια στην διαφημιση εχω μαθει ενστιγκτωδως να αναλυω τις κινησεις τις καθε ανταγωνιστικης εταιρειας, τι λεει γιατι το λεει και που αποσκοπει. Το ιδιο βεβαιως επρεπε να κανω και εγω ως διαφημιστης ωστε να επιτυχω εμεμσως είτε αμεσα τον στοχο μου.

Ετσι λοιπον το κοσνεπτακι των Σιωνιστων ειναι το εξης

1. Στελνουμε στρατευματα στην Μεση Ανατολη και ελεγχουμε τις πλουτοπαραγωγικες πηγες και δη την παγκοσμια ενεργεια.

2. Εξουδετερωνουμε τους Μουσουλμανους και στρεφουμε την παγκοσμια κοινη γνωμη εναντιον τους.

3. Βαζουμε δικα μας στρατευματα γυρω απο το Ισραηλ, κατω από την Ρωσσια και κατα μηκος των ενεργειακων κομβων

4. Στελνουμε πεσκεσι στην Ευρωπη χιλιαδες ρακενδυτους (προϊόν της δικης μας βιας) και αφ ενος την αποχριστιανιζουμε αφ ετερου διασπαμε την πολιτιστικη της ομοιογενεια.

5. Επικρατουμε κατα κρατος.

Παρ ολα αυτα συμμεριζομαι την αγωνια χιλιαδων Εβραιων που στοχοποιουνται ή εστω εισπραττουν την δυσφορία του κοσμου επειδη οι νονοι τους -που ειναι χειροτεροι και απο τον Ντον Κορλεονε διοτι δολοφονουν ολοκληρα εθνη μπροστα στα συμφεροντα τους- τους καπελωνουν.

Δυστυχως ομως αποδεχονται και οι ιδιοι την κατασταση παθητικα είτε διοτι επίσης παθητικα επωφελουνται είτε διοτι οι νταβατζηδες τους τους εχουν καπελώσει και πείσει ότι τους εκπροσωπουν και τους προστατεύουν καλυτερα.

Στο κατω κατω και το κρατος του Ισραηλ έτσι δεν έγινε; Μαζεψαν την παγκοσμια Εβραϊκη πλεμπα και την έστειλαν καραβιες στο Ισραηλ σαν πιονακια ενω η αρχουσα ΕβραΪκη ταξη έκανε μπιζνες στο Μανχαταν, στην Ελβετια, την Σουηδια και αλλου. Τρελλοι είναι να πανε ίδιοι στο Ισραηλ; Οι έποικοι να είναι καλά.

Theoprovlitos είπε...

Vaterpanajioti

Δυστυχως πλακα δεν ειναι. Απο το facebook μεσω ενος φιλου εβραίου μπηκα στην ομαδα για την εβραϊκη κατασκηνωση και εκει φιγουραριζε και η συγκεκριμενη ομαδα η οποια ειναι group στο facebook.

Vater Panajiotis είπε...

Θεοπρόβλητε,
αυτοί που έγραψαν αυτά τα πράγματα, δεν είναι Εβραίοι. Φαίνεται από χιλιόμετρα. Βρήκα και εγώ το γκρουπ τους. Ας μη συγχέουμε το κίνημα του Σιωνισμού με ένα...γκρουπ στο facebook κάποιων αργόσχολων.

Theoprovlitos είπε...

VaterPanajioti

Το γκρουπ αυτο εχει link και εχει γραψει και στην ομαδα

katakinosi(d.e.s.i.e)

που μαλλον ειναι οι εβραϊκες κατασκηνωσεις της Θεσσαλονικης.

Δεν βλεπω κανενα από τα μελη φιλους της κατασκηνωσης ούτε να τον κραζει ουτε να τον περιθωριοποιει. Μαλιστα αναπαραγουν το link. Οποτε τι να πω. Προφανως τον αποδεχονται για να δημοσιευουν και συνδεσμο στην ομαδα αυτη.

Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Vater Panajiotis είπε...

Οκ, μετά από μερικές αναγνώσεις νομίζω πως:
1.Είναι όντως Εβραίοι.
2.Δεν είναι πάνω από 20-21 ετών.
3.Διάβασαν κάπου για τον Kahane, εκείνον τον ανεκδιήγητο φανατικό Εβραίο της Αμερικής που πίεζε την κυβέρνηση των Η.Π.Α να ρίξει πυρηνικά στο Ιράκ!!Η οργάνωσή του θεωρείται τρομοκρατική στις ΗΠΑ και εκεί την συγκαταλέγουν. Διάβασαν λοιπόν για αυτόν, τους άρεσε ο τσαμπουκάς του και αρχίζουν να στέλνουν κανένα απειλητικό post σε κανέναν Πλεύρη και Χρυσή Αυγή. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι αξιοπρόσεκτο.

Theoprovlitos είπε...

@Owain

Ομολογω πως ενω ειναι προφανες πως Εβραιοι προωθουν την ομοφυλοφιλία με νυχια και με δοντια (πριν λιγες μερες εδειξε το βραδυ "βραβευμενη" λεσβιακη ταινια οπου η λεσβια πρωταγωνιστρια ανηκε σε παραδοσιακη ερβραϊκη οικογενεια και στο τελος εγινε αποδεκτη).

Αλλα δεν μποω να κατανοήσω το ΓΙΑΤΙ γινεται αυτο και στις δικες τους κοινοτητες. Ειναι προφναες πως η Παλια Διαθηκη και τα βιβλια τους το απαγορευουν, Επομενως ποιοι ειναι αυτοι που την προωθουν ΚΑΙ στην Εβραικη κοινοτητα; Εδω εχω καποιο κενο.

Εκτος αν εχει δικιο εκεινος ο φιλος μου ο οποιος ισχυριζεται πως η Εβαϊκη κοινοτητα εχει περιελθει πρωτιστως αυτη στα χερια μιας ΕΒραϊκης σεκτας καθαρα εθνοφυλετικης και με ιχνος θρησκευτικοτητας. Και αφου καπελωσε για τα καλα τον απλο Εβραίο τωρα αγωνιζεται για την κατακτηση του κοσμου.

Που τον βρηκες παντως αυτον τον Abravanel; Περσι ειχε γινει χαμος οταν σε συζητησ σε αλλο blog με ειχε απειλησει οτι θα μου στειλει την Μοσαντ να με συγιρισει... Δημοκρατικοτατος ο τυπος.

Vater Panajiotis είπε...

Ο φίλος σου έχει δίκιο, Θεοπρόβλητε...

Ανώνυμος είπε...

Γειά, σου ρε Θεοπρόβλητε, άγνωστε φίλε! από τότε που κόπηκες από την google, σε νιώθουμε καλύτερα. Καλήν αντάμωση, με οικογένειες, αδελφικές κουβέντες και τσίπουρα.

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε

Δεν μας ειπες που θα ειναι τα τσιπουρα ομως!

Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Cacofonix είπε...

Ο/H Abravanel μόλις με αποκάλεσε δοσίλογο...

Το θεωρώ σαν τιμή αυτό...

Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Katerina είπε...

για να ξεφύγεις από την υπερβολή μη βάζεις ταμπέλες.

Cacofonix είπε...

@Owain Glyndwr
Ξεκινήστε από το ιστολόγιό του. Κι αν δεν βαρεθείτε περάστε από το δικό μου.
Ο δοσιλογισμός έγινε σε ουδέτερο οπότε επιφυλάσσομαι προς το παρών...

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό κομμάτι! Μπράβο!

Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Theoprovlitos είπε...

Owain

Χαρηκα που το προσεξες γιατι αυτο σημαινει οτι οντως ηταν προκλητικο το ολο σκηνικο με τον αποχριστιανισμό διαφορων ηρωων υπερ της Εβραικης θρησκειας. Σκεψουν αν ηταν ποτε δυνατον να δουμε Εβραια να γινεται χριστιανη σε σηριαλ. Αδυνατον.

Το δευτερο σηριαλ δεν το εχω δει αλλα δεν εκπλησσομαι. Γενικοτερα εχουν ΛΥΣΣΑΞΕΙ με την συστηματικη προβολη του Εβραισμου μεχρι και σε... μπρελοκ και αναπτηρες.

Οι ταινιες και τα σηριαλ περαν του οτι μας βομβαρδιζουν πλεον ΣΥΤΗΜΑΤΙΚΑ και ασχετα με την υποθεση του εργου με τον ΕβραΙσμο ενω σπανιοτατα δειχνουν θρησλευτικα στοιχεια αλλων θρησκειων -εκτος αν το απαιτει το σεναριο- αλλα το εχεια παρει χαμπαρι οτι μας αποχριστιανιζουν και το χειροτερο καταφερνονται αρνητικα εναντιον του Χριστου, της Εκκλησιας και της Ορθοδοξιας γενικοτερα? Εξαλλος γινομαι καθε φορα. Και εχεις και τον Φιναθρωπο επενδυτη να σου λεει οτι χρειαζεται περισσοτερη προπαγανδα. ΕΛΕΟΣ. Παντως η κατασταση αυτη εχει επιδεινωθει τα τελευταια 5 χρονια.

Theoprovlitos είπε...

@Ocean

Τι εννοεις ταμπελες? Το φιλανθρωπος επενδυτης ο ιδιος το εχει βαλει και καμαρωνει. Το οτι ειναι εβραιος το προβαλει με νυχια και με δοντια, το σχεδιασμο του (τους) για το μελλον της Ευρωπης ειναι καταγεγραμενο. Οποτε εγω δεν κανω τιποτα παραπανω απο το να δειχνω την ταμπελα που ο ιδιος εχει κοτσαρει. Απλα την κρυβει το καμουφλαζ των "δημοκρατικων πεποιθησεων" και "ανθρωπινων δικαιωματων".

Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Theoprovlitos είπε...

Νομιζω πως ειναι ολο και πιο σιγουρο πως τους Εβραιους τους εχει καπελωσει μια σεκτα η οποια ειναι στην ουσια αθειστική-εθνικιστικη στην καλυτερη περιπτωση στην δε χειροτερη κατι σκοτεινο. Δηλαδη καποια μυστικιστικη αίρεση όπως τους Σαββατιανους Εβραιους της Σμυρνης. Η λατρεια του μαμωνά και η αποδοχή ραββινισών γυναικών και θρησκευτικου γαμου ομοφυλοφιλων αυτο δείχνει. Ειναι ανθρωποιχωρις κανενος είδους ηθικους φραγμους και αναστολες σε ολα τα επίπεδα.

Ενας φυσικολγικος άνθρωπος είτε εβραιος είτε χριστιανος δεν θα ειχε καμμια σκασίλα να κατακτησει τον κοσμο.

Ας πουμε ξερεις πως το φανταζομαι; Κάτι σαν τον Άδωνι Γεωργιάδη που δηλωνει δηθεν Ορθοδοξος αλλα ειναι άθεος ή παγανιστής και θεωρεί τους Ελληνες ανώτερη καστα λαου που εφερε τα φωτα στον κοσμο. Η Ορθοδοξια για τον Γεωργιαδη ειναι άλλοθι ή έστω μερος του Ελληνοκεντρισμου του.

Τωρα φαντασου τον Γεωργιαδη και με παρα πολλα λεφτα και με μασωνικου τυπου διασυνδεσεις με άλλους Γεωργιάδηδες. Αλλοιμονο στον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία να μην πω και την Ανθρωποτητα.

Ε μαλλον το ιδιο συμβαινει και με τους συγκεκριμενους Εβραίους. Ειναι μια καστα άθεων και έκφυλων που λατρευει τον Μαμωνά κατα βαθος και που εχει καπελωσει τον εβραϊκο λαό και έχει τωρα βαλει στοχο την οικουμενη.

Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Theoprovlitos είπε...

@ Owain

Μηπως γι αυτο δεν απαντουν; Γιατί όλο απόψεις παίρνεις.

Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.