28/12/08

BEFORE THE ROOSTER CROWS


ΠΡΙΝ ΟΜΠΑΜΑ ΛΑΛΗΣΑΙ

Πριν Obama λαλήσαι το Σιωνιστικό παρακράτος που ελέγχει διεθνείς οργανισμούς, κυβερνήσεις, κράτη, επιχειρήσεις, τράπεζες, την παγκόσμια οικονομία και την παγκόσμια ειρήνη ξαναχτύπησε ανενόχλητο Χριστουγεννιάτικα, βομβαρδίζοντας του Παλαιστίνιους στο κράτος-γκέττο που τους έχει παραχωρήσει.

Σκεφθείτε (έτσι για να ευθυμήσουμε το λέω μια και έχουμε γιορτές) αν είχαν κάνει οι Σέρβοι στην Βοσνία αυτά που κάνουν οι Ισραηλινοί στην Παλαιστίνη το τι θα είχε επακολουθήσει.

Επίδειξη δύναμης προς τον Obama; (κατσ' καλλά) Δεν νομίζω. Ήδη διαφαίνεται πως επί Δημοκρατικών οι Εβραιοκρατία θα επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο και θα δρα ανενόχλητη όπως και επί Clinton.

Και για να μην νομίζετε πως αοριστολογώ, την στιγμή που στις ΗΠΑ αφανείς-προφανείς κύκλοι στο όνομα της ανεξιθρησκείας αποχριστιανίζουν το σύμπαν a la Syriza (προφέρεται Σάϊριζα - καμμία σχέση με την σόδα) και αποκαθηλώνουν κάθε Χριστιανικό σύμβολο από τον δημόσιο αλλά και τον ιδιωτικό φορέα, ακόμα και τα Χριστούγεννα, με το όνομα του Χριστού και τα σύμβολα της Χριστιανοσύνης να απουσιάζουν επιδεικτικά, Surprise, Surprise:

Τι μας ευχήθηκαν το 2005 τα Αμερικανικά Ταχυδρομεία Χριστουγεννιάτικα;

Happy Hanukkah!

Δηλαδή όποιος Αμερικάνος έστειλε ευχές για καλά Χριστούγεννα στους Χριστιανούς συγγενείς του, φτού: έπρεπε να κολλήσει και από ένα γραμματόσημο με την Hannuka πάνω στην φάτνη. Αν πάει το μυαλό σας πως τα US Postal Services μεροληπτούν υπέρ της Εβραϊκης Θρησκείας θα σας μαλώσω παλιόπαιδα. Όπως επίσης αν ισχυριστείτε πως η κυκλοφορία του συγκεκριμένου γραμματόσημου πάνω στα Χριστούγεννα δεν ήταν συμπτωματική.

Αλλά και η Microsoft δεν πάει πίσω. Πέρσι (2007) αν έμπαινες on line στο Windows Media Player η Microsoft είχε να σου προτείνει πολλά Χριστουγεννιάτικα δωράκια, πλην όμως σε συσκευασία δώρου με άστρα του Δαυίδ και Menorah (επτάφωτες λυχνίες). Χριστοί, Παναγίες, Φάτνες, Άγγελοι, βοσκοί, σταυροί, άφαντοι! Μόνο ο Ιούδας, η Μαγδαληνή, η Τασώ Καββαδία και ο Ηρώδης έχουν πέραση τελευταίως στας ΗΠΑ από το Χριστιανικό ρεπερτόριο, - δεν ξέρω και για την βραδυνή collection του Κωστέτσου για το Χριστουγεννιάτικο reveillon. (Την Καββαδία νομίζω πως την είχα δει να πρωταγωνιστεί σε Αμερικανοεβραϊκό ντοκυμανταίρ επιστημονικής φαντασίας για τον τάφο του Ιησού αλλά πάλι δεν είμαι και σίγουρος γιατί μπορεί και να μπερδεύτηκα κάνοντας zapping πάνω στον εκνευρισμό μου)

Ελικρινά πάντως, δεν θα με πείραζε αν τα Αμερικανικά Ταχυδρομεία είχαν εκδόσει μια σειρά με σύμβολα όλων των ιστορικών θρησκειών (δεν μιλώ για την σέκτα της γειτονιάς) και μέσα σε όλα είχε και Hanukkah και Menorah και τα σχετικά. Αλλά όσο έχετε δει εσείς τον Μωάμεθ γραμματόσημο άλλο τόσο θα δείτε και το Χριστό φαντάρο.

Αχ καλά μου παιδιά, μπερδεύτηκα Χριστουγεννιάτικα ο αθεόφοβος. Εγώ είμαι προκατειλημμένος ή κάτι σάπιο βρωμάει στο Μεγάλο Ισραήλ, την Αμερική; Χρειάζομαι οπωσδήποτε την βοήθεια του κοινού.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπαααα, τι λες τώρα;
Παρανοϊκές συνομωσιολογίες είναι όλα αυτά.
Πρόκειται απλά για συμπτωματικές ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!

fvasileiou είπε...

Θεοπρόβλητε, ο 2mnka έχει απολύτως δίκιο: Αυτά είναι συνωμοσίες που κατασκευάζουν ηλίθιοι. Κι αν δεν πιστεύεις εμένα, διάβασε τα άρθρα του Papachelas την περασμένη εβδομάδα στην "Καθημερινή" (γράφω κάτι σχετικό στο βλογ μου).

Κατά τ' άλλα, η πολιτική (όχι η ανθρωπινη) κατάσταση στην Μέση Ανατολή βρωμάει: Όταν βλέπω τους μισούς Παλαιστίνιους υπέρ των Ισραηλινών, την Αίγυπτο να παίρνει καθαρά θέση υπέρ του Ισραήλ και τον αραβικό σύνδεσμο να σφυρίζει αδιάφορα, δεν βιάζομαι.

Κι όσο για τον Ομπάμα: Αλήθεια, περίμενε κάποιος σοβαρός άνθρωπος να αλλάξει η πολιτική μιας μεγάλης χώρας (μιας οποιαδήποτε χώρας); Δεν έχει ορκιστεί ακόμα και οι ύμνοι για την... ευγενική του φυσιογνωμία, που έπλεξαν ντόπιοι λόγιοι (και δάσκαλοί μου) έχουν χλωμιάσει. Πολύ.

Ανώνυμος είπε...

χωρις να θελω να σας χαλασω την συντροφια και χωρις να θελω να φανω
αντιχριστος με αυτα που θα πω
αυτοι του χαμας γιατι ριχνουν ρουκετες η βια μονον βια φερνει και τιποτα αλλο
αφου οι μαγκες του χαμας ξερουν τι θα επακολουθησει
γιατι το κανουν
μηπως κι αυτοι βαλτοι ειναι?

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ''ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ'';;

Ανώνυμος είπε...

Μην κουράζεσαι με τα πρωτόκολλα. Διάβασε κάτι άλλο καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

για να κανουμε και λιγο χιουμορ
διαβασε τα δευτεροκολλα κι οταν τελειωσεις, τα τριτοκολλα

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν το ξέρεις, να σε πληροφορήσω ότι τα "κοννέ" των Εβραίων στην Αμερική φτάνουν μέχρι και στην κλασική μουσική. Δηλαδή, πολύ απλά, για παράδειγμα, ένας ταλαντούχος Εβραιοαμερικανός πιανίστας έχει περισσότερες πιθανότητες να συνάψει ένα καλό συμβόλαιο με μία καλή δισκογραφική εταιρεία - π.χ. ΕΜΙ, έχω και κάτι στο νου μου συγκεκριμένο - από έναν Χριστιανό Αμερικανό. Την πληροφορία μου την έδωσε άνθρωπος πολύ ψαγμένος στο χώρο της κλασικής μουσικής, αν και είχα αρχίσει να ψυλλιάζομαι και εγώ κάτι...

Ανώνυμος είπε...

καλή χρονια να έχουμε.
δείτε ποιος ήταν ο μαέστρος τησ φιλαρμονικήσ της Βιέννης εχθές. Εβραίο-παλαιστίνιος!

Theoprovlitos είπε...

Παιδες απαντω βιαστικά καθότι μετακομισα μεσα στις γιορτες και ειμαι και ανευ τηλεφωνου προσωρινά.

Από Δευτέρα, και πάλι χαζοί.

Ανώνυμος είπε...

αμαν να και τα τεταρτοκολλα

Ανώνυμος είπε...

http://orthodoxia.forumup.gr/about527-orthodoxia.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.realjewnews.com/?p=143

Για τσέκαρε και αυτό εδώ.

Theoprovlitos είπε...

I am back!

Δηλαδη έριχνα και καμμια ματια στα κλεφτα τοσες μερες.

Νονα και λοιποί περί πρωτοκόλλων.
Τ απρωτοκολλα ΔΕΝ τα έχω διαβασει. Παρ ολα αυτα εχω ακουσει πως οσα γραφονται επαληθευονται σταδιακα.

Το ζητημα ειναι πως ΑΝ οντως επαληθευονται αξιει να τα διαβασει κανεις. Διοτι είτε
α) Εγραφησαν από το Ιουδαϊκο Σιωνιστικό Λόπμυ
β) Απο μια Ιουδαϊκη σέκτα που καπελωνει και χρησιμοποιεί τους υπόλοιπους εβραίους σαν αλλοθι
γ) Είτε από μια ψευδεπίγραφη σεκτα που δεν ειναι καν Ιουδαϊκη αλλα την παριστανει προκειμενου να στοχοποιήσει τους Εβραιους

Ο,ΤΙ και να ειναι απο τα παραπανω αν τα γραφομενα στα πρωτοκολλα ειναι προφητικα τοτε αξιζει να δουμε που το πανε αυτοι που τα εγραψαν ΟΠΟΙΟΙ και να ειναι αυτοι.

Τωρα για να αναγνωρισει κανεις την παγκοσμια εβραιοκρατια δεν χρειαζονται ουτε πρωτοκολλα, ουτε δευτεροκολλα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ειναι πλεον στα χερια τους και τολμω να το πω ξεκαθαρα πως η καταστροφη του κοσμου θα προερθει απο αυτην την παγκοσμια θρησκευτικοικονομικη σεκτα (λεω σεκτα για να μη γινει συγχυση με τον εβραιο της γειτονιας αν και εδω που τα λεμε στο Περιστερι, στο Καματερό και στα Πατησια δεν πρεπει να υπαρχουν και πολλοι. Μαλλον στα ΠΟΛΥ Βορεια προαστεια πρεπει να ψαξουμε).

Κια για να το πω επι το θρησκευτικοτερον, προετοιμαζουν την ελευση του Αντιχριστου, του Παγκοσμιου Βασιλεα που θα κυριαρχησει επι των εθνων και θα επιβαλλει την Ειρηνη και την Ταξη.

Τωρα ντοκουμεντα πως τα παντα ειναι στα χερια τους, πρεπει να ειναι αφελης κανεις για να τα χρειαζεται ως τεκμηρια. Δηλαδη περα απο τα δεδομενα της παρουσης αναρτησης εχω επισημανει και πολλα αλλα από ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ερευνα, περα από τις διοαφορες παραπομπες που μου αναφερουν διαφοροι φιλοι σε αυτο το blog ή και αλλες που μπορει να βρει κανεις στο Internet. Ορεξη ναχεις να ψαχνεις.

Το ζητημα ειναι ΠΩΣ θα τα καταγγειλει κανεις παγκοσμιως στην εποχη της ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που σε σφαζει ο Αλβανος ή σου ριχνει βομβες ο Εβραιος και δεν τολμας να φωναξεις βοηθεια για να μην σε πουνε ρατσιστη.

Ανώνυμος είπε...

εχεις δικαιο σε οσα λες,προσωπικα πιστευω πως στοχοποιουνται οι εβραιοι
για να χρησιμοποιηθουν ξανα σαν ευκολος αποδιοπομπαιος τραγος
ιδεα δεν εχουμε για οτι κρυβεται απο πισω

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε,

Οι Εβραιοι ομως ΔΕΝ ειναι αμοιροι ευθυνων. Δηλαδη εχoυν αποδεχθει ΠΛΗΡΩΣ την κατασταση αυτη και επωφελουνται. Η Εβραιοκρατια δεν επιβαλλεται μονο από μια μικρη ομαδουλα εβραιων οι οποια καπελωνει τους υπολοιπους χωρις την αποδοχη και των δευτερων. Αυτη κινει τα νηματα και οι υπολοιποι ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ στο να επικρατουν των υπολοιπων λαων με εθνοφυλετικη διαθεση. Παρε για παραδειγμα το Hollywood. Πλεον δεν βγαινει καμμια παραγωγη που να μην ειναι η Εβραιοι από πισω και στην οποια να μην γινεται από κεκαλυμμενη εως χοντροκομενη φιλοεβραϊκη ή αντιχριστιανικη προπαγανδα.

Και για να γινει αυτο που λεω πιο προφανες θα κανω μια αντιπαραβολη με τους Ελληνες οι οποίοι επίσης θεωρουν ευατους περιουσιο λαο και ανωτερο πολιτιστικα.

Λοιπον οι Έλληνες αφ ενος ΔΕΝ αλληλοστηριζονται με κριτηρια εθνοφυλετικα (εξ ου και η μονιμη εθνικη φαγωμαρα σε ολα τα επιπεδα ακομα και στο εξωτερικο) αφ ετερου οσο περηφανοι και να ειναι κανουν εντονη αυτοκριτικη, αυτοσαρκασμό, και αντιπολιτευση στον ευαυτο τους σε σημειο μαλιστα που να καταρωγουν τις σαρκες τους. Αυτο το κριτικο ματι και η αυτοκριτικη ομως μας ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ να ειμαστε κριτικοι και προς τους αλλους λαους η οποίοι απο ανασφαλεια ή κομπλεξ δεν τολμουν να θιξουν δημοσιως τα χαλια τους.

Οι Εβραιοι ομως ΔΕΝ λειτουργουν ουτε σαν Ελληνες ουτε σαν Ευρωπαιοι. Εχουν τα κουσουρια και των δυο. Εθνοφυλετικη υπερηφανεια α λα Ελληνικα σε συνδυασμό ομως με Γερμανικη σκληραδα και υπεροψία.

Γι αυτο και ΔΕΝ τους θεωρω αμοιρους ευθυνων ακομα και αν μιλαμε για τον Εβραιο της γειτονιας. Δηλαδη βγαινει ο Καραμανλης και τον ξεφωνιζουν ολοι. Βγαινει ο Αλαβανος και λεει τις βλακειες του και τον κραζει το Πανελληνιο. Βγαινει ο Πρωθυπουργος του Ισραηλ και σφαγιαζει αμαχους και τον επικροτει το 80%. Σε ατομικο επιπεδο δε λειτουργουν σαν ατυπη μασωνια, με διαπλεκομενα, διασυνδεσεις κλπ. Το παιδι του μεσου Ευρωπαιου ΔΕΝ εχει τις ιδιες ευκαιριες για καρριερα με το παιδι του Εβραιου. Το παιδι του Εβραιου επαγγελματια το ιδιο. Δηλαδη ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ του status Quo της Εβραιοκρατιας. Ενω οι Ελληνες (βλεπε Συριζα) ειναι διατεθημενοι να βαλουν τον ξενο πανω και από τον συμπατριωτη τους.

Συνεπως, οταν στο Ισραηλ οι επωνυμες φωνες ΑΠΛΩΝ ανθρωπων Εβραϊκης καταγωγης θα αρχισουν να κανουν ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ όπως οι Ελληνες (και δεν μιλω για μια χουφτα διανοουμενων ή των Ορθοδοξων αντισιωνιστων με τα κοτσιδακια) ΤΟΤΕ θα μπορω να ισχυρισθω πως ο μεσος Εβραιος ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αθωος.

Ανώνυμος είπε...

πιστευω πως ανθρωποι και λαοι δεν αλλαζουν αν οι ευνοημενοι αυτου του
συστηματος ημασταν οι ελληνες και οχι
οι εβραιοι, πιστευεις οτι η συμπεριφορα μας θαταν διαφορετικη απ
αυτη των εβραιων? θα καταγγελαμε τους
εαυτους μας οτι καλοπερναμε?
δες πρωτα τι σιχαμερη κοινωνια ειμαστε (με καποιες σπανιες εξαιρεσεις)
και μετα ριξε και το λιθαρι στους εβραιους
να μη σου πω οτι μπορει ναμασταν και χειροτεροι

Ανώνυμος είπε...

οταν καλοπερνας η κριτικη παει περιπατο
αυτο ισχυει για ολους τους εκλεκτους
λαους του θεου μη εξαιρουμενων ημων
των ελληνων
και υπαρχουν απειρα παραδειγματα κοινωνικης συμπεριφορας
που θα εκανε και τους πορωμενους εβραιους να ζηλευουν

Theoprovlitos είπε...

@Ανωνυμο Α

Νομιζω πως είναι ΑΛΛΟ πραγμα το να αποδέχεσαι και να ενσωματωνεσαι σε ενα παρακμιακό από πνευματική και οικολογική άποψη σύστημα καί άλλο να το ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ.

Δηλαδη ναι ο λαος μας ειναι μακρυα από το σωστό δρόμο. Σιγουρα πάντως λιγότερο από αρκετούς άλλους. Το Εβραϊκο λόμπυ ομως ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ την παγκοσμια παρακμη και διαφθορα. ΑΥΤΟΙ κρατουν το ποτηρι από το οποιο μεθουν όλα τα άλλα εθνη. Θες το Εβραιοκρατούμενο σινεμα, θες την Εβραιοκρατουμενη τηλεοραση που προβαλει το σεξ, την βια και την καταναλωση σαν τροπο ζωης, θες την άθλια προπαγναδα των ΜΜΕ, θες την παγκοσμια οικονομια που διοχετευει τον παγκοσμιο πλουτο σε μια καστα ανθρωπων, θες την παγκοσμια πολιτικη σκακιερα, θες τον αποχριστιανισμο των κοινωνιων και τον συγκριτισμο που πρετοιμαζει την ελευση του Παγκοσμιου Θρησκευτικου Ηγετη; Ότι και να πει κανεις ΔΕΝ ειναι Ελληνες από πισω ούτε καποιος άλλος λαος. Αν ειμασταν όπως περιγραφεις θα ειμαστε ΕΜΕΙΣ στη θεση των Εβραιων. Αλλα ΔΕΝ ειμαστε. ΔΕΝ ειναι θεμα συμπτωσεων και τυχης.

ΔΕΝ ηταν τυχαιο που επί Οθωμανων την εποχη που αλλα έθνη των Βαλκανιων σφαζονταν οι Εβραιοι της Θεσσαλονικης συγκεντρωναν πλουτο, ευημερουσαν και συνεργαζονταν με τον κατακτητη ΣΕ ΒΑΡΟΣ των γηγενων εθνων που καπελωσαν. Ακομα και στο Μακεδονικο ζητημα Εβραϊκος δακτυλος είναι από πίσω γιατι αν δεν είχε γίνει το Ισραηλ στην Παλαιστίνη η επόμενη εναλλακτικη λύση θα ήταν Εβραϊκη Μακεδονια με πρωτευουσα την θεσσαλονικη.

Παρ ολα αυτα ο Ελληνικος λαος βοηθησε και έκρυψε τους Εβραιους επί Ναζισμου (είχα δύο τουλαχιστον συμμαθητες, Εβραίους, από γάμους που προεκυψαν από Εβραιους τους οποίους έκρυψαν Χριστιανοι στα σπίτια τους.)

Εν κατακλειδι η Εβραϊκη σκοτεινη καστα ειναι υπεύθυνη για τον παγκοσμιο έλεγχο, και ΔΕΝ θα μπορουσε να ειναι κανενας αλλος λαος στην θεση τους, άλλοι γιατι δεν θα μπορούσαν (ως λιγοτερο ταλαντουχοι) και άλλοι γιατι δεν θα το επιδίωκαν.

Ανώνυμος είπε...

φταιμε και μεις η σημερινη ελληνικη κοινωνια δεν ειναι αμοιρη ευθυνων
και κυριως γι αυτη την κοινωνια μιλαω
που ειναι αδιστακτη και ξεπουλημενη
τα παραδειγματα τα αναφερεις καθε λιγο στα ποστ σου
το παρελθον δεν αρκει
ειναι αλωστε το μοναδικο αλλοθι μας

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε,

σιγουρα φταιμε και εμεις. Το η "γυνη που μου εδωσες αυτη με παρεσυρε" δεν γλυτωνει κανενα.

Αλλα ευτυχως και δυστυχως ισχυει και το οτι ο καθενας θα κριθει για τα δικα του εργα. Δηλαδη κανενας Ελληνας δεν θα σωθει εξ αιτιας του ενδοξου παρελθοντος των προγονων μας αλλα και κανενας δεν θα χαθει εξ αιτιας του σημερινου καταντηματος του περιγυρου μας. Έκαστος ο Θεος και η ψυχη του.

Ισως υπαρχει παντως και συλλογικη ευθυνη ως ενα βαθμο. Δηλαδη όταν σαν εθνος και συλλογικα διαπρατουμε καποιο εγκλημα ή συλλογικα το αποδεχομαστε.