9/11/10

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ


Τερμα πια οι εγγραφές, οι εγγεγραμένοι ή έστω οι εγγραμενοι σε εκλογικους καταλόγους, σχολεία, συλλογους κλπ. Τους ενδιαφερουν μονον οι ΠΑΡΑγραφές των εγκλημάτων τους.

Φαινεται λοιπον, για να μην αισθανεται μειονεκτικά αφ ενός ο αγνωστου πατροτητος, μητροτητος, εθνότητος, υπηκοότητος, ταυτότητος και διευθυνσεως επδοτούμενος ψηφοφόρος, (Ela Lola, ela Elli, pame bsifiso BASOK) αφ ετέρου τα εκπαιδευτικά εξαμβλώματα του Ελληνικού σχολείου που μιλούν χειροτερα Ελληνικά κι' από τον αγνώστου ταυτοτητος, απλοποιουμε και την επίσημη γλωσσα σε επίπεδο πανελίστριας στην τηλεοραση (ο και η πανελίστρια, διγενες μονοκατάληκτον) ωστε να μπορει να την αντιλαμβανεται μεγαλύτερο ποσοστό κι' από αυτό που πήγε να ψηφισει ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογες.

Αφήσατε λοιπον τας εγγραφάς, και μελετάτε τα Γραφας διοτι οι κυριοι αυτοί σε λίγο θα ξεκινησουν και τας ΠΡΟγραφάς του άμαχου, ανεγκέφαλου και αναλώσιμου πληθυσμού σε επίπεδο φεουδαρχίας του Μεσαίωνα όπου οι επιλογες για επαγγελματική αποκατάσταση περιοριζόντουσαν σε αυτες του γραμματικού, του τελώνη, του τελάλη, του μισθοφόρου, του μπραβου, του μάγειρα, του κολληγου, του γελωτοποιού και της παλλακίδος.

Εξ ου και τα ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ REALITY.

Δεν υπάρχουν σχόλια: