29/11/10

POLLA KIPPAH EDO MESA...

- Sarkozy Nicolas
- Ici!

- Strauss-Kahn Dominique
- Ici!

- Kouchner Bernard
- Ici!

- Trichet Jean-Claude
- Ici!

- Levitte Jean-David
- Ici!

- Cohn-Bendit Daniel
- Ici!

- Lang Jack
- Ici!

- Oh mon Dieu, mais c'est pas possible.

Pollà kippàh edo mesà, pollà kippàh...

Ti diaolo, edo einai antitorpilliko de la Republique Francaise, den eine to Lykeio ton Israeliton...


27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που είναι το πρόβλημα;Αφού είναι όντως πιο έξυπνοι...

Theoprovlitos είπε...

Περα από μια φυλετικη ανωτεροτητα που υπονοεις και η οποια δεν υφισταται ακριβως Θα πρεπει να μαθουμε να διακρινουμε την εξυπναδα από την πονηρια, την καπατσοσυνη από την σκευωρία, την ικανοτητα από την φιλοχρηματία και την αλληλεγυη από την ακορεστη διψα για εξουσια.

Την συγκεκριμενη σεχτα την αφορουν μονο τα δευτερα και ως εκ τουτου ειναι επικινδυνη και για την ανθρωπότητα (γιατι ο απληστος δεν εχει ουτε ηθικη ουτε όριο) και για τον λαο στον οποιο υποτιθεται πως ανηκουν.

Γιατι οσοι εβραιοι εχουν συνειδηση καποια στιγμη θα εξοντωθουν ως μη υποκύπτοντες στα σχεδια τους (οπως γινεται με ολες της δικτατοριες του κοσμου που εξοντωνουν και οποιον τους αντιστεκεται από τον δικο τους λαο και οπως εγινε και με το ολοκαυτωμα για να μεταφερθει η πλεμπα στο ΙΣραηλ ενω τα χρηματα τους κατεληξαν σε εβραικα θησαυροφυλακια της Ελβετιας της Βρεττανιας και της Αμερικης) αλλα και γιατι αμαυρωνεται ο εβραΙκος λαος εξ αιτιας τους, οπως ενοχοποιουνται σημερα οι Ελληνες από τις κλεψιες του ΠΑΣΟΚ ακομα και αν δεν το ψηφιζουν.

Αν ηταν τοσο εξυπνοι οσο λες θα ειχαν επαναστατησει αντι να τους καπελωνει ο Σαρκοζι και ο Κοεν της Ιρλανδιας.

Theoprovlitos είπε...

Και κατι ακομα, αν αυτη η παγκοσμια κριση εγινε γιατι τους ξεφυγε ο ελεγχος λογω απληστιας δεν ειναι εξυπνοι ειναι πανηλιθιοι.

Αν παλι δεν τους ξεφυγε και ειναι κατασκευασμενη τοτε τους αξιζει το τελος του Τσαουσεσκου.

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον κυριαρχούν παντού είναι πιο έξυπνοι. Πολύ θα ήθελες να ανήκεις σε αυτούς και να απολαμβάνεις όσα έχουν. Απλά δεν το παραδέχεσαι.

Theoprovlitos είπε...

Αν ηθελα θα ειχα κανει αλλες επιλογες στην ζωη μου όπως αυτοι επελεξαν την εγκληματικοτητα.

Πρεπει να ανηκεις σε μια συγκεκριμενη παστα υπανθρωπου για να κανεις καποιες συγκεκριμενες επιλογες στην ζωη σου και δεν ειναι θεμα εξυπναδας. Οποιος ηταν αρκετα ζωντοβολο και ανηθικος πηγαινε και γραφοταν στην κλαδικη του ΠΑΣΟΚ για να διορισθει. Εξυπναδα ειναι αυτο τωρα;

Ενας ανθρωπος που μετατρεπεται σε κτηνος για την δοξα, το χρημα ή την δυναμη δεν ειναι πιο εξυπνος. Πιο ηλιθιος ειναι.

Δεν ειναι θεμα εξυπναδας το να ανηκεις στην Ρωσσικη μαφια ή στην Αλβανικη. ΕΙναι θεμα επιλογων.

Αλλα και εξυπνα να ηταν αυτα τα ζωα οπως βλεπεις εγω ειμαι ακομα πιο εξυπνος απο αυτους που τους ξεσκεπαζω.

Ε οχι και εξυπνος ο Σαρκοζι! Ενας να βρεθει να μην εχει τις ηθικες αναστολες που δεν εχει και ο ιδιος και θα εχει την τυχη των ΛΟυδοβικων.

Μηδενα προ του τελους μακαριζε...

Ανώνυμος είπε...

Οι Εβραίοι είναι ανώτερη φυλή. Δεν το αναλύω αλλά είναι η πραγματικότητα. Αν δεν ήταν περισσότερο έξυπνοι, θα ήταν κάποιοι άλλοι στη θέση τους. Επειδή κυριαρχούν, αποδεικνύεται πως έτσι είναι. Αυτος δεν είναι ο νόμος της φυσικής επιλογής; Ο ισχυρότερος κυριαρχεί. Ας το έκαναν οι Έλληνες αυτό ή οι Μαροκινοί. Δεν το έπραξαν, άρα...

Theoprovlitos είπε...

Εξακολουθεις να μην μπορεις να καταλαβεις την διαφορα μεταξυ του εξυπνου και του ΠΟΝΗΡΟΥ.

Αλλος λαος δεν ειναι στην θεση τους οχι επειδη ειναι λιγοτερο εξυπνοι αλλα επειδη δεν ειναι τοσο ΚΑΚΟΙ.

Και εγω αν ηθελα θα μπορουσσα να πουλαω ναρκωτικα και να γινω λαθρεμπορος. Το γεγονος οτι δεν το κανω δεν σημαινει οτι ο εμπορος ναρκωτικων ειναι πιο ΕΞΥΠΝΟΣ απο μενα σημαινει οτι ειναι πιο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ.

Το οτι δεν δερνω την γυναικα μου στο σπιτι δεν σημαινει οτι ειμαι πιο ΑΔΥΝΑΜΟΣ σημαινει οτι δεν ειμαι ΚΑΘΑΡΜΑ σαν αυτον που την δερνει.

Το γεγονος οτι δεν κλεβω το δημοσιο με κομπινες δεν σημαινει οτι δεν ειμαι εξυπνος σημαινει οτι δεν ειμαι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

Επομενως οι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ εβραιοι στους οποιους αναφερομαι δεν ειναι πιο εξυπνοι, είναι όπως τους κατανομαζουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ τους ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ , ΓΕΝΕΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΗ και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ.

Διοτι ξερω και εβραιους στον προσωπικο μου κυκλο που αγωνιζονται οπως ολοι να επιβιωσουν, να πληρωσουν λογαριασμους, να βρουν στα παιδια τους δουλεια, αλλων οι επιχειρησεις πανε χαλια κλπ.

ΔΕΝ ειναι λοιπον και αυτοι ΧΑΖΟΙ - αν και εβραιοι - επειδη δεν διαφθειρουν την φυση και την ανθρωποτητα απλα ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Ενω οι ομογενεις τους στους οποιους αναφερεσαι ειναι απλα μια ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΦΑΡΑ καθως και οσοι τους ακολουθουν, σαν τις υαινες για να φανε από τα πτωματα.

Εξυπνο ειναι το δελφινι δεν ειναι ο καρχαρίας.

Τωρα αν και εσυ εισαι ενας από δαυτους ή ποτιζεσαι ως γλαστρα κοντα στις τσουκνιδες δικαιωμα σου. Αλλα παντως οποιος δεν ειναι μοχθηρος ή πονηρος και δεν μεταφραζει τα παντα σε χρημα σαν τον Σκρουτζ και τον Μηδα δεν σημαινει οτι δεν ειναι εξυπνος.

Αν το καταλαβεις το καταλαβες.

doviđenja

Ανώνυμος είπε...

Κατά λογική συνέπεια θεοπρόβλητε μου
εσύ είσαι έξυπνος η πονηρός?
Είναι ηλίου φαεινότερον πως όλοι οι
έξυπνοι μη εβραίοι τα βρίσκουν με τους πονηρούς εβραίους και διοικούν
αυτόν τον κόσμο.
Διότι εάν δεν υπήρχαν οι έξυπνοι μη
εβραίοι, οι πονηροί εβραίοι θα ήταν
μία αφανής μειοψηφία.
Βρίσκουν λοιπόν πολλούς έξυπνους και
κάνουν οι πονηροί εβραίοι τον κόσμο
δικό τους.
Αντε στην υγεία των έξυπνων.

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται Θεοπρόβλητε μου να
ψάχνεις σε εβραιο-μασωνικές συνομωσίες,μία είναι η συνομωσία
αυτή των πονηρών και των έξυπνων.
Είναι η εύστοχη παρατήρηση του κυρίου
Πάγκαλου του .
Ποιοί τα φάγανε είναι απλό κι άσε
τους εβραίους σιωνιστές στην ησυχία τους,τα φάγανε οι πονηροί με τους
έξυπνους.

Vater Panajiotis είπε...

Θεοπρόβλητε,
καταρχήν μου άρεσε ο σέρβικος χαιρετισμός στο τέλος. Καιρό είχα να τον ακούσω. Όσο για όσα γράφεις συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Σε ένα μόνο θα συμφωνήσω με τον φιλικά στους ...ομογενείς προσκείμενο ανώνυμο: η εν λόγω κλίκα ...ομογενών τελικά κάνει κουμάντο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ή τη δέχεσαι και το βουλώνεις ή δρας εναντίον της με όλα τα παρελκόμενα.

Theoprovlitos είπε...

@Vater Panajioti

Εγω ουτε το δεχομαι και απλα προσπαθω να ενημερωσω οσο το δυνατον περισσοτερους για το ποιος ειναι ο εχθρος και ωστε και να τον παρακολουθουμε και να αμυνθουμε.

@Ανωνυμε

Δεν πασχιζω να πεισω κανενα για την δικη μου εξυπναδα καθοτι την θεωρω... δεδομενη. Αλλα το αντιπαραβαλω γιατι ουτε λιγο ουτε πολυ θεωρεις αξιωματικα οτι το να γινει κανεις καραχαριας ειναι θεμα εξυπναδας και παραλληλα υπονοεις οτι οποιος δεν ειναι ειναι βλακας και κατωτερης εθνικης ταυτοτητας.

Και σου λεω οτι το να εισαι καρχαριας ειναι θεμα ΕΠΙΛΟΓΗΣ να γινεις καρχαριας. Αν θεσεις σαν στοχο να γινει καρχαριας για το χρημα πατωντας επι πτωματων θα το κατορθωσεις με τον ενα τροπο η τον αλλο πολυ απλα γιατι θα επιστρατεψεις ολη σου την ενεργεια σε αυτο.

Ας πουμε γιατι υπαρχει η Ρωσσικη μαφια με πολλα λεφτα. Επειδη ειναι εξυπνοι; Ε οχι και εξυπνοι οι χαχόλοι! Ή οι ΑΛβανοι με σωματεμπορια και ναρκωτικα. Απλα η φαρα τους και οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ τους ειναι αυτες που καθιστουν τους Σομαλους εμπορους ναρκωτικων ενω τους Αιθιοπες οχι. Και δεν ειναι τυχαιο. Ουτε οι Σομαλοι οι αξεστοι ειναι πιο εξυπνοι από τους Αιθιοπες.

Οπως λοιπον υπαρχουν συγκεκριμενες μαφιες που διακινουν τα ναρκωτικα, άλλες σωματεμπορία, αλλες εμπριο οργανων, αλλες εμποριο σκλαβων κλπ οι συγκεκριμενη ομαδα εβραιων εμπορευεται το χρημα φυσικα και με αθεμιτους και ανηθικους τροπους προκειται περι της μαφιας του χρηματος. Και μαλιστα το 40% του παγκοσμιου χρηματος τους ανηκει. Αλλα οχι λογω μονο εξυπναδας.

Μαφιοζος δεν γινεσαι γιατι εισαι εξυπνος γινεσαι γιατι εισαι πρωτιστως ανηθικος.

Οσο για τους αλλους τους μη εβραιους δεν ειναι οργανωμενο συστημα μαφιας απλα κοιταζουν την παρτη τους και ανηκουν σε διαφορα εθνη και φυλες. Ουτε αυτους χωνευω φυσικα αλλα δεν αποτελουν ΣΥΣΤΗΜΑ οικονομικης μασωνιας. Τουναντιον ανταγωνιζονται και μεταξυ τους.

Σε ενα μονο θεωρω τον κοσμο βλακες. Στο οτι δεν τους εχει παρει ολους αυτους - και τον Παγκαλο μαζι- με τα ροπαλα.

Και παλι δεν ειναι θεμα εξυπναδας (σιγα μην ειναι οι ΠΑΣΟκοι εξυπνοι) αλλα θεμα σκοτεινω ενστιγκτων και απουσιας καθ ηθικης οπου το αποκτηνωμενο ον κανει πλεον τα παντα για να ικανοποιησει τα παθη του.

Οποιος δεν ειχε αυτο σαν κινητρο ουδεποτε γραφτηκε στην κλαδικη του ΠΑΣΟΚ για να κονομισει ή να βολευτει. Και οποιος εβραιος δεν κυνηγουσε το χρημα, βρεθηκε στο Ισραηλ αντι για την Ζυριχη ή το Μανχαταν αν καταλαβαινεις το υπονοουμενο.

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν όλοι οι διορισμένοι
να πάρουν με τα ρόπαλα τον εκπρόσωπο
των ευεργετών τους κύριο Πάγκαλο,
έξυπνοι άνθρωποι είναι,το χέρι που
σε ταίζει δε το δαγκώνεις.
Αυτή η χώρα χαρακτηρίζεται από την
εξυπνάδα των κατοίκων της...μετά
φταίνε οι εβραίοι που είναι πονηροί..
νάναι καλά οι έξυπνοι..

Ανώνυμος είπε...

Περισσεύουν οι έξυπνοι Θεοπρόβλητέ
μου, γι αυτό και κάποιοι πονηροί
τους οποίους αποκαλείς εβραίους
έχουν ξεφτυλίσει την εξυπνάδα με
την πονηριά τους. Είναι δαρβινική
φυσική επιλογή,γεμίσαμε έξυπνους
σε σημείο που τα όρια μεταξύ βλακείας
και εξυπνάδας να έχουν ισοπεδωθεί.

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι ακόμα άσε για λίγο αυτούς
που αποκαλείς εβραίους,και ασχολήσου
με ντοκυμαντέρ διαβίωσης άγριων
ζώων της ζούγκλας και της σαβάνας.
Αυτό που αποκαλείς εβραίοι και σιωνιστές εκπροσωπεί έναν κρίκο
της ανθρώπινης διατροφικής αλυσίδας.
Αν κάποιοι λοιπόν δεν το παίζανε
έξυπνοι κάποιοι άλλοι δεν θα γίνονταν
πονηροί κυρίαρχοι του παιχνιδιού.
Είναι απλά τα πράγματα, διάβασε και το βιβλίο του Λεμπέση "η τεράστια κοινωνική σημασία των
βλακών εν τω συγχρόνω βίω".
Είναι σίγουρο πως θα αλλάξει η
οπτική σου γωνία.

Theoprovlitos είπε...

Οι Πασοκοι βεβαιως και δεν ειναι εξυπνοι. Αλλιως δεν θα ειχαμε φτασει σε αυτο το καταντημα. Αλλα ομως ο υπολοιπος κοσμος που δεν συμεμτειχε σε αυτη την παρακμη δεν ειναι επιοδηηταν το ιδιο χαζος. Οπως λεω τοσην ωρα το να να μην επιδιωξεις να χωθεις στο συστημα ΠΑΣΟΚ ή στο συστημα των εβραιων δεν ειναι θεμα εξυπναδας. Ειναι θεμα ηθικης. Ειναι η ιδια ηθικλη που δεν σε αφηνει να πας να καψεις 2-3 κλαδικες του ΠΑΣΟΚ ή να κανεις επιθετικα πογκρομ κατα της εβραικης κοινοτητας αδιαφορωντας για το αν θα καουν και τα χλωρα μαζι με τα ξερα.

Οσο και να παλευεις να τους δικαιολογησεις με αυτα τα περι διατροφικης αλυσιδας δεν θα τα καταφερεις. Προφανως γιατι στην κλιμακα των αξιων σου ο ορος ηθικη και συνειδηση απουσιαζει. Εχεις υποβιβασει τον ανθρωπο στο επίπεδο του ζωου.

Ε λοιπον ΟΧΙ, ουτε καπνος χωρις φωτια υπαρχει ουτε καποιος αλλος θα ητνα στην θεση των Εβραιων. Η αρρωστημενη φιλοχρηματια τους και ο γυναικουλιστικος τρόπος που προσπαθουν να την ικανοποιησουν δεν εχει προηγουμενο σε αλλο λαο. Ισως να ακολουθουν οι ελληνες, αλλα στο μυαλο του εβραιου τα παντα μεταφραζονται σε χρημα για το χρημα. Ενω ο Ελληνας θελει το χρημα για τις χαρες και τις ηδονες της ζωης. Ενω ο καλυτερος θανατος για τον εβραιο ειναι να πεθανει κλειδωμενος σε ενα θησαυροφυλακιο.

Εξ αλλου χαρακτηριστικο ειναι οτι οΙουδας και το Ταμειο κρατουσε και τον Χριστο τον προδωσε με ανταλλαγμα το χρημα. Και οτν Μεσσια που η γενεα αυτη η διεστραμενη οραματιζεται σαν εναν ανθρωπο εξουσιας και πλουτου τον φανταζονται. Γι αυτο και τον σταυρωσαν το Χριστό γιατι δεν ταιριαζαι στο μοντελακι που ειχανε κατα νου. Τουναντιον οι Ελληνες αποδεχθηκαν το Χριστό γιατι μιλουσε στην καρδια και το πνευμα και οχι στην τσεπη.

Εξακολουθεις δε και κανεις και κατι αλλο εσκεμμενα. Ταυτιζεις ΟΛΟΥΣ τους Εβραιους με αυτη την συγκεκριμενη σκατοφαρα που τους εχει καπελωσει. Γιατι το κανεις αυτο? ΑΠό τους 12 Αποστολους μονο ο ενας προδωσε το Χριστό. Ο Ιουδας. ΟΙ υπολοιποι 11 ακολουθησαν το δρομο του πνευματος της καρδιας και της ανθρωπιας και από αυτους περασαν στον υπολοιπο κοσμο οι αξιες αυτες που ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ να αναγνωρισεις διοτι για καποιο περιεργο λογο παριστανεις τον συνηγορο του Ιουδα και του Ηρωδη. Αυτους υπεραμυνεσαι αποκαλωντας τους ως τους εξυπνοτερους και ικανοτερους σε εναν κοσμο-ζουγκλα.

Ενω δεν ηταν ο Ιουδας ουτε ο εξυπνοτερος ουτε ο ικανοτερος. Ηταν απλα ο πιο ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ. Τωρα αν τη διαστροφη την βλεπεις για αρετη εγω τι να πω. Και στην Ρωσσια υπήρχε ενας σηριαλ κιλερ που ειχε σκοτωσει περιπου 35 παιδια. Προφανως ηταν ισχυροτερος από αυτα οπότε συμφωνα με την λογικη την απουσιας καθε ηθικης αναστολης και συνειδησης μπορεις να θαυμαζεις και αυτόν.

Vater Panajiotis είπε...

Θεοπρόβλητε, κάθε φορά που διαβάζω εφημερίδες της Αγγλίας, σε θυμάμαι βρε:)

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3993148,00.html

Ανώνυμος είπε...

Θεοπρόβλητε μου μη βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα,από που συμπεραίνεις πως ταυτίζω όλους τους
εβραίους με ότι εσύ αποκαλείς σιωνισμό,είπαμε στο ζωικό βασίλειο
επικρατεί ιεραρχία για όλους και για
όλα. Ετσι λοιπόν έχουμε διαβαθμίσεις
στην ρουφιανιά και στην αγριότητα.
Η ηθική στο ζωικό βασίλειο των ανθρώπων δυστυχώς δεν υπάρχει και
είναι αμαρτία ενώ το παίζεις χριστιανός να με κατηγορείς ως ανήθικο συλλήβδην με ότι τέλος
πάντων αποκαλείς εβραικό και σιωνιστικό. Αυτή η τακτική λάσπης
που ακολουθείς σε εξομοιώνει με
αυτούς που κατηγορείς. Δεν είσαι καλύτερος από αυτούς αφού ήδη με
χαρακτηρίζεις ως Πασόκ, λες και
η νέα δημοκρατία είναι κάτι το
ηθικό, λες και νέα δημοκρατία δεν
διόρισε.
Αυτούς οι οποίοι τον παίζουν ηθικοί
τους υποψιάζομαι περισσότερο από
τους αμαρτωλούς και τους ανήθικους.
Ποιός σου είπε πως θαυμάζω τους ισχυρούς και δικαιώνω την ζούγκλα
μία παρατήρηση κάνω για το τι είμαστε όλοι μας και δεν ντρεπόμαστε.
Βγάλε λοιπόν την υποκριτική προμετωπίδα της ψευτοηθικής θεοπρόβλητε και δες μαζί με τα χάλια του Πασόκ και τα χάλια της
Νέας δημοκρατίας,αυτής της ηθικής
παράταξης. Και μετά δες και τα χάλια όλων αυτών που φάγανε ψωμί
από αυτούς.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ

Theoprovlitos είπε...

"με αυτο που εγω αποκαλω Σιωνισμό" η με αυτο που ο Σιωνισμος ΕΙΝΑΙ. Ψαξε σε εβραικες ιστοσελιδες και στην wikipedia στο λημα Σιωνισμος και θα καταλαβεις τι εστι Σιωνισμος. Μια Μεσσιανικη σεχτα παγκοσμιας επικυριαρχίας η οποια δεν εχει καμμια σχεση με την νοσταλγια του καθε Εβραιου για την Ιερουσαλημ.

Διοτι αν ηταν μονο αυτο τοτε οι δραστηριοτητες της Σιωνιστικης σεχτας θα αρχιζαν και θα τελειωναν στο Ισραηλ. Ενω η φαρα αυτη εχει βαλει σαν στοχο τον ΚΟΣΜΟ.

Επισης δεν ειναι μονο θεμα χρηματων που το κουσουρι αυτο το εχουν οι εβραιοι οπως ειναι παγκοσμιως γνωστό και από τα ανεκδοτα, οπως ειναι επισης γνωστο οτι Ελληνας ειναι ταυτισμενος με την απάτη, την κλεψια και την κομπινα. Ειναι και θεμα παγκοσμιας ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ωστε ο ψευτομεσσιας που θα επιβαλει την Νεα Ταξη Πραγματων θα ειναι στην πραγματικοτητα ενας Αντιχριστος.

Μου φαινεται επειδη αδυνατεις καν να αναγωρισεις αυτο που γραφω επειδη ΕΣΥ ταυτιζεις τον εβραισμο με τον Σιωνισμο με κατηγορεις οτι αυτο που κανεις εσυ το κανω εγω.

Διοτι ενα απο τα ηλιθια -εξυπνα τρικακια του Σιωνισμου ειναι εντεχνως να προσαπθει να ταυτισει τον Ροκφελερ και την Ωλμπραιτ με τον Μολχο που ειχε απλα ενα βιβλιοπωλείο στη Σαλονικη και εκλεισε από τα χρεη.

Και αυτο γιατι οταν θα τολμησει να φωναξει κανεις εναντιον του Ροκφελερ ΔΗΘΕΝ ειναι εχθρικος και με τον Μολχο. Και εχουν κανει το Ολοκαυτωμα σηριαλ για να καμουφλαριστει ο Σαρκοζι και ο Καμερον και ο Ακερμαν ο Τραπεζιτης με τον εβραιο που πεθανε στα στρατοπεδα συγκεντρωσης απο τα οποια οι ιδιοι μυστηριωδως οχι μονο γλυτωσαν αλλα εκαναν και ολοκληρες περιουσιες.

Αυτο λοιπον το κολπο της υποτιθεμενης ταυτισης των μεν με τους δε και της ταυτισης του Σιωνισμου με τον Εβραισμο σε μενα δεν πιανει. Ουτε το μαζι τα φαγαμε ισχυει, ουτε το μαζι μας εστειλαν στο Νταχαου.

Δεν ταυτιζομαι και ουτε ΘΕΛΩ να ταυτιστω με την διαβολεμενη φαρα των Πασοκων ουτε εχω ΤΙΠΟΤΑ κοινο με τον Λατση, τον Βαρδινογιαννη και τον Ωναση. Και ας ειναι ολοι αυτοι Ελληνες Χριστιανοι Ορθοδοξοι - υποτιθεται.

Αλλα αυτα που γραφεις -αν εσαι εβραιος, δεν πειραζει να το πεις, δεν δαγκωνω - τα γραφεις ειτε γιατι εχεις λογο να ταυτιστεις με τον Σαρκοζι και τον Κοεν της Ιρλανδιας έιτε κινεισαι από καθαρα εθνοφυλετικα κινητρα γεννετικης ανωτεροτητας. Και αν φτασουμε στο σημειο να αποδεχθουμε αυτο ως αξια ε τοτε ας αποδεχθουμε και τον ναζισμό.

Στο βασιλειο των ζωων όντως ηθικη δεν υπαρχει. Εγω εχω επιλεξει να ΜΗΝ ανηκω σε αυτο. Εσυ κανε οτι νομιζεις. Ελπιζω και ευχομαι καποτε να κριθουμε ολοι γι αυτό. Και κυριως εκεινοι που εξοντωνουν λαους και εθνη προκειμενου να κονομισουν πολυ απλα επειδη λογω ηθικων αναστολων τους αφηνουμε ΕΜΕΙΣ και δεν τους παιρνουμε τα κεφαλια.


ΥΓ Η ΝΕα Δημοκρατια ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση εχει με το ΠΑΣΟΚ ως συστημα τουλαχιστον μεχρι το 1981. Μεχρι τοτε απλα ΟΛΟΙ διοριζαν σε προσωπικο επιπεδο για ρουσφετι. Το ΠΑΣΟΚ διοργανωσε ενα συστημα που θυμιζε ολοκληρωτικα καθεστωτα με τις πρασινες κλαδικες σε καθε χωριό, με την πληρη αναξιοκρατια και την φαυλοκρατια κλπ. Δεν ειναι τυχαιο που στο Δημοσιο οι διορισμενοι του υψηλομισθοι και αταλαντοι κθφηνες δινουν στο ΠΑΣΟΚ ενα 60-70%. Η Ελλαδα καταστραφηκε ολοκληρωτικα την περιοδο 80-90 που αντι να εκσυγχρονισθει με την εισοδο της στην ΕΟΚ διαλυθηκε. Και αυτη η περιοδος ανηκει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ΠΑΣΟΚ και στους φαυλους και τα αταλαντα ζωα που προκειμενου να βολεψουν το τομαρι τους επειδη αξιοκρατικα θα ηταν ΑΔΥΝΑΤΟ να διορισθουν εσπευδαν κατα ορδες να γραφτουνε στις κλαδικες.

Και οπως πολυ σωστα ειπε ενας, το ΠΑΣΟΚ ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Tο Πασόκ όπως και η Νέα δημοκρατία
είναι επαγγέλματα θεοπρόβλητε μου.
Μόνο οι επαγγελματίες δεν το βλέπουν.
Εύκολα δίνεις συγχωροχάρτια στη Νέα
Δημοκρατία (ξεχνάς το σκανδαλώδες αλληλοκουκούλωμα των σκανδάλων,με το
θέατρο των εξεταστικών).
Και εύκολα δίνεις συγχωροχάρτια σε
ένα λαό που στήριζε τον δικομματισμό
μέχρι πρότινος ενώ τώρα απέχει και
απεχθάνεται αυτούς που μέχρι πρότινος
επιβράβευε με το 80% και το 90%
των ψήφων του.
Τώρα όλοι αυτοί απέχουν γιατί το
φαγοπότι με τα δανεικά των κακών
σιωνιστών τελείωσαν και δεν έχει
πια διορισμό στο δημόσιο.
Είπαμε για όλα τα κακά ευθύνονται
οι κακοί σιωνιστές.
Για την ζούγκλα που δημιούργησαν
οι ψηφοφόροι των κομμάτων ευθύνονται οι κακοί σιωνιστές.
Εμείς είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι
το ξέρουμε....

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι ακόμα,αφού βρίσκεις κομματικά άλλοθι στη Νέα δημοκρατία
που είναι το άλλο μισό κομμάτι
αυτής της ζούγκλας που αποκηρύττεις,
είναι φυσικό επόμενο την ζούγκλα
να την φορτώσεις σε κάποιούς κακούς
γιατί ως γνωστόν εμείς είμαστε οι
καλοί.Κάποιοι άλλοι είναι πάντα
οι κακοί.......εμείς είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι

Theoprovlitos είπε...

Δεν θελω να μπω στην διαδικασια του να εξηγω τοτι πιστευω για τα κομματα γιατι ειναι και σχετο, ουτε εχω ορεξη για κουβεντα για την κουβεντα. Γεγονος ειναι οτι στα 30 χρονια το ΠΑΣΟΚ κυβερνησε τα 22 και η ΝΔ 8. Το ΠΑΣΟΚ παρελαβε μια σχετικα υγειη οικονομι ακαι την ΔΙΕΛΥΣΕ. Η ΝΔ απλα παρελαβε μαι βομβα η οποια εσκασε στα χερια της. Δεν εχω διαθεση να υπεραμυνθω κανεα κομ αουτε την ΝΔ απλα το ΠΑΣΟΚ ειναι κατι σαν την χολερα, κατι σαν την επιδρομη των Ουνων και των βαρβαρων που εκανε στην χωρα οργανωμενο πλιατσικο.

Και υατο τοπιστευει παμπολος κοσμος που δεν ανηκει στην ΝΔ.

Αυτο θα σε βοηθησει να καταλαβεις τι εννοω. Αλλο ειναι να εισαι αχρηστος και αλλο εθνικος μειοδοτης.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_4112.html#more

Ανώνυμος είπε...

http://vatopaidi.wordpress.com/2010/02/08/%CE%B7-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B2%CE%BB%CE%B1%CE%BA/

Η αποθέωση της βλακείας θεοπρόβλητε
μου...πραγματικός κλαυσίγελος...
τι λέω ο αντίχριστος..χαρμολύπη.

Ανώνυμος είπε...

Άρα λοιπόν αγαπητέ μου Θεοπρόβλητε
δίκιο είχε ο καημένος ο Λεμπέσης
αν δεν υπήρχαν τόσοι έξυπνοι,δεν
θα κάνανε περίπατο αυτοί που αποκαλείς Σιωνιστές.
Τίποτα δεν είναι αυτονόητο και
τίποτα δεν λειτουργεί από μόνο του,
δυστυχώς η δαρβινική φυσική επιλογή
των πονηρών,είναι η τυφλή αναγκαιότητα του συστήματος
(μας αρέσει δεν μας αρέσει).

Ανώνυμος είπε...

Και για να σου το πω διαφορετικά
αυτοί που αποκαλείς σιωνιστές
έχουν συστηματοποιήσει πλέον
την τυφλή φυσική επιλογή,δημιουργώντας τις κατάλληλες
συνθήκες για την κυριαρχία των έξυπνων....κάτι που εξασφαλίζει
φυσικά την επικυριαρχία των πονηρών.
Το σύστημα πλέον είναι συνειδητοποιημένο και καθόλου τυφλό,
έχει ξεπεράσει την αρχέγονη μορφή
του....νάναι καλά οι απανταχού
έξυπνοι.

Theoprovlitos είπε...

Παλι τα ιδια και τα ιδια. Μου φαινεται πως δεν θα σου ξανααπαντησω.

Εκτος από την ΦΥΣΙΚΗ επιλογη υπαρχει και η ΗΘΙΚΗ επιλογη.

Η πρωτη κοιταει τα συμφεροντα ΤΗΣ η δευτερη τα συμφεροντα του πλησιον, οχι από αδυναμια αλλά από ΕΠΙΛΟΓΗ.

Η εβραιοκρατια ανηκει στην πρωτη επειδη στην ουσια ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΘΕΟ και προσπαθει να εφαρμοσει ενα συστημα παντοκρατοριας σε ΑΥΤΗ τη ζωη.

Theoprovlitos είπε...

Τα τελευταια σου σχολια δεν τα δημοσιευω. Γιατι πρωτον εχεις γινει απιστευτα κουραστικος και πριν δυο χρονια αν θυμασαι δεν σου απαντουσε κανενας και δευτερον δεν απαντω σε ατομα που θεωρουν οτι οποιος θιγει το ΠΑΣΟΚ του, ειναι κατ αναγκη ΝεοΔημοκρατης.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι μου απαντάς δείχνει ειλικρίνια
δεν με ενδιαφέρει αν δημοσιεύεις τα
σχόλια μου,με ενδιαφέρει ο προβληματισμός. Πόλλή υποκρισία
και πολιτικοποίηση υπάρχει στους
ορθόδοξους κύκλους,που τρώω στη
κυριολεξία στη μάπα.
Το βατοπαίδι είναι η κορυφή του
παγόβουνου. Γέμισαν τα μπλογκ από
λακέδες χαφιέδες του βατοπαιδινού
συστήματος που το παίζουν αγνοί
δεξιοί,τύφλα νάχουν οι πρασινοφρουροί και οι Σιωνιστές
παρέα. Ταρτούφοι,καραγκιοζοπαίχτες
μπουνταλάδες που το παίζουν έξυπνοι. Αν τους συγκαλύπτεις
ανήκεις στην ίδια κατηγορία "αγίων"
κι άσε τα αρχιεπισκοπικά.
Το σύστημα εκκλησία επειδή είναι
ανθρώπινο δεν μοσχοβολάει,βρωμάει.
Τα άλλοθι του είναι ο πατέρας
Παίσιος και Πορφύριος.
Κατά τα άλλα μακριά από χριστιανούς
ορθόδοξους......... είναι μουσίτσες
στην συγκάλυψη και την διαπλοκή.