14/11/10

HITLER vs ΜΕΤΑΞΑ


Σημερα 14 /11 /2010 η ΑΘηνα εχει την ΜΙΑ και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ επιλογη:

Να επιλεξει μεταξυ των ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ και των ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ.

Ακομα και εαν οι δυο επιλογες ηταν ισα κι ομοια - που κατ εμενα δεν ειναι εκτος αν καποιος ειναι τοσο αδαης με την ιστορια που δεν ξερει τι υπεφερε από τους ναζι η ανθρωπότητα - η επιλογη του ΚΑΝΕΝΑΝ εκ των πραγματων δεν υφίσταται.

Ή θα πρεπει να δημιουργησουμε ενα Αντι-Νεοταξικο μετωπο στηριζοντας ως αναγκαιο ΚΑΚΟ τον Κακλαμανη όπως το 1940 τον Μεταξά ή θα βλεπουμε τους Νεοταξί υπαλληλάκους του Soros και της Goldman Sachs να παρελαύνουν κουνιοπτραμπαλιστοί σε μια νέα Αθηναϊκη κατοχή μεχρις εξοντωσεως μας.

Η διαλυση της Αριστερας από τον Κουβελη και τον Αλαβανο σε μια εποχη που επρεπε να ειναι πιο ενωμενη από ποτε, η σκηνοθετημένη πρόταση του Καμινη από τον Κουβελη εαν τον στηριζαν και άλλες "δημοκρατικες δυναμεις" οι οποιες εντελως συμπτωματικα ήταν μονο το Νεοταξικο ΠΑΣΟΚ και η λυσσα που ο Papandrew εχει αναλαβει προσωπικά και εργολαβικά την προβολή του Συνηγορου του Διαβολου των Βρυξελλων, δεν θελουν και ιδιαιετερη εφηϊα ούτε ανάλυση.

Πιο σιχαμερός και από τον διάβολο, είναι ο Συνήγορός του
και πιό σιχαμερός κι από τον Γερμανοναζί, είναι ο Γερμανοτσολιάς
.

4 σχόλια:

zoro είπε...

η σκηλα και η χάρυβδη! ο Οδυσσέας άραγε τι έκανε ο σοφός? ;)

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ'ΣΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗ?
ΚΑΤΑ ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΟΡΙΣΗ ΑΥΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
ΠΡΟΣΕΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ[ΟΧΙ ΣΕ] ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΟΥΝ.
Η ΔΕ κα.ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΗΔ[ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΚΑΝΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ]ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΟΙΚΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΘΑ ΠΕΡΑΣΗΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΘΑ ΒΑΛΗ ΤΣΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΤV 100[ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ].
ASLAN

Στέφανος είπε...

Θεοπρόβλητε, του χρόνου το Athens Gay Pride είμαι σίγουρος ότι θα πραγματοποιηθεί υπό την σκέπη του Δήμου Αθηναίων! Χαράς ευαγγέλια για τους ομοφυλόφιλους. Ας τα σκέπτονταν αυτοί που έστειλαν σπίτι του τον Κακλαμάνη. Ας πρόσεχαν...

Theoprovlitos είπε...

Στο Βελιγραδι (δεν το εχουμε παρει χαμπαρι οτι η Σερβια πλεον ειναι υπό Νεοταξικη κατοχη με τον δικο της "Παπανδρεου" και οτι γινονται και εκει οργια σε βαρους του λαου) για 500 ατομα που εκαναν παρελαση εβαλαν 5.000 (πεντε χιλιαδες) αστυνομους!!!! για να σταματησουν μια αντι-πορεια διαμαρτυριας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ.