31/1/11

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Wind, Laptop, ipod, SMS, euro, boutique hotel, adidas, Levis, DKNY, Sephora, Village Cinemas, TGI Friday's, The Mall, Vodafone, Nokia, Plasma, Cheyenne, Real Estate, Wall Street, Golden Hall, multiculturalism, ethinc, Mega Channel, Fame Story, X-Factor, Big Brother, trendy, gadget, Island, Romeo, Smart, resort, Spa, Jacuzzi, frappe, IKEA, Wii, cabrio, Zarra, Lidl, Easyjet, Emo, piercing, Lady Gaga, Praktiker, Goodies, Connex, Chaise-Longue, Coppertone, Lotto...

Πάρ' τα!

Της μεταπολίτευσης καημένη γενιά...

_______________

Βασισμένο σε παλιότερη άθλια διαφημιστική καμπάνια της Wind που αντικατοπτρίζει την τραγωδία κυρίως της νέας γενιάς σε μια σκοτεινή πνευματικά εποχή που το 'δίνω' και το 'ευχαριστώ' έχει πεθάνει και βασιλεύει η απαίτηση χωρίς κόστος.

30/1/11

356: ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΘΕΑ


Ενα δωματιο νοσοκομειου. Εφημερια χθες. Καθε φορα που πας να δεις - βαρυγκομωντας γι αυτο που πάθατε - τον άρρωστο πατερα σου όλο και κατι χειροτερο θα δεις για να ξεχασεις τον πονο σου. Ενα νεο παιδι με εγκεφαλικό να τον πηγαινοφερνει βολτα η μάννα του στο διάδρομο για να επανελθει σιγα-σιγα, ένα αλλο που εκανε απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια. Γεροι που αναπολουν την χαμενη τους νιοτη τοτε που ανεβοκατέβαιναν τα μονοπάτια στην Ανάφη...

Η τηλεοραση δειχνει βουβα σκηνες από την φλεγομενη Αιγυπτο. ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ η Αιγυπτος μας ενημερωνουν. Φευγουν οι Ισραηλινοι πρεσβευτες από την χωρα. Κατι θα ξερουν αυτοι - σκεφτεσαι. Ο Λεβιαθαν καταπινει ολοκληρες χώρες και ξερναει πετρελαιο. Την Αλεξανδρεια που φευγει όμως ο ο πατερας σου την εχει αποχαιρετήσει χρόνια τωρα. Μενει μονο ο μυθος της και καποια ονοματα εξόριστων σε μια παλια τηλεφωνική ατζεντα που ενα-ενα διαγραφονται.

28/1/11

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΜΕΡΑ


ΤΡΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ

Σε ενα κοσμο που καταρρέει δομικά αλλά και ηθικά από τα χιλιαδες προβλήματα ενώ τα κουρέλια και οι πατσαβούρες τραγουδάνε ακόμα, προτείνοντας λύσεις που ειναι χειρότερες από το προβλημα που οι ιδιοι δημιουργησαν, δυσκολα βρισκεις κατι που να σου φτιαξει το κεφι σαν ηλιαχτίδα. Και λυπάμαι αλλα ΔΕΝ συγκινουμαι από την είδηση οτι ο ουρακοταγκος στο ζωολογικο κηπο του Τοκυο βρηκε το ταίρι του ούτε επιρρεάζομαι από τον παροξυσμό κεφιού από της γλάστρες και τους ντιντήδες των πρωϊναδικων.

Ομως να, το συμπαν χθες συνωμοτησε επι τελους για να με κανει να χαμογελάσω. Δεν μου επεσε το λαχείο, ουτε εφαγε ξυλο ο Παπανδρεου στο δρόμο από ελληνοποιημένους ψηφοφόρους του που τώρα απαιτουν και μεγαλύτερο επίδομα ανεργίας. Απλα τρεις εικονες σαν από ταινια του παλιου Ελληνικου κινηματογραφου μου εφτιαξαν την μερα.

25/1/11

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΡΧΙΜΑΦΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ


Μίλησε με γλώσσα σκληρή ο Μητροπολίτης Πειραιώς για την Μασωνία και τον διεθνη Σιωνισμό που αιματοκυλίζει την ανθρωπότητα προκειμενου να επιβάλει τον Αντι-Χριστό ως Μεσσια με τη βια , τα όπλα, και το χρήμα. Εσπασε αυτην την εκβιαστική κατασταση σιωπής που εχουν επιβαλει οι μπραβοι του.

Και φυσικά όποιος έχει την μυγα μυγιάζεται. Βγηκε ο αυτοκλητος Big Brother του Εβραϊσμού, Moshe Kantor, και σε ενα ακομα παραλήρημα αλλαζονίας και θρασους εβγαλε μονος του μια αυτοκρατορική ντιρεκτίβα ζητωντας την καθαιρεση του Μητροπολίτη ως αντισημίτη.

22/1/11

ΑΠΟ ΤΟ TATOYAZ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ


BARCODE EARMARK / BODY PIERCING / TATTOO / VERICHIP


Το να σου σημαδεψουν το σώμα με ετικετα ή barcode σαν τη γελάδα, ειναι κομματάκι εξευτελιστικό δεν είναι;

Εκτός... εκτος αν το να σου σφραγιζουν, να σου μαρκάρουν και να σου τρυπούν το σώμα ξαφνικά γίνει μόδα και κοινή πρακτική.

Τελικά πάντα κάποιος κάπου ορίζει το τι ειναι μόδα και η μάζα αφίεται να την παρασύρει το ρέμα, χωρις να συνειδητοποιήσει οτι τον οδηγεί στα σκοτεινά τουνελ του υπονόμου της ανθρωπινης αξιοπρέπειας και ελευθερίας.

20/1/11

THE WANDERER / U2 AND JOHNNY CASH



I went out walking
Through streets paved with gold
Lifted some stones
Saw the skin and bones
Of a city without a soul

went out walking
Under an atomic sky
Where the ground won't turn
And the rain it burns

Like the tears when I said goodbye
Yeah I went with nothing
Nothing but the thought of you
I went wandering

I went drifting
Through the capitals of tin
Where men can't walk
Or freely talk

And sons turn their fathers in

I stopped outside a church house
Where the citizens like to sit
They say they want the kingdom
But they don't want God in it


I went out riding
Down that old eight lane
I passed by a thousand signs
Looking for my own name

I went with nothing
But the thought you'd be there too
Looking for you

I went out there
In search of experience
To taste and to touch
And to feel as much
As a man can
Before he repents

I went out searching
Looking for one good man
A spirit who would not bend or break
Who would sit at his father's right hand

I went out walking
With a bible and a gun

The word of God lay heavy on my heart
I was sure I was the one

Now Jesus, don't you wait up
Jesus, I'll be home soon
Yeah I went out for the papers
Told her I'd be back by noon

Yeah I left with nothing
But the thought you'd be there too
Looking for you

Yeah I left with nothing
Nothing but the thought of you

18/1/11

EVA / HAWA / AHAVA / AGAPE / PHILIA / EROS

ETYMOLOGY AND THE TRUE MEANING OF THE WORDS
(AND THE MYTH OF GAY "LOVE"
)

Adam means "dust" in Hebrew.
Eva / Ευα / Hawa means "Life / breath" in Hebrew.
Ahawa means love in Hebrew.
Agape / Αγαπη means love and it is obviously of same roots as Ahawa since the Greek consonants are divided in the phonetic groups

ΚΓΧ
ΤΔΘ
ΠΒΦ

14/1/11

ΦΟΥΣΤΑΡΑ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠΕΞ WESTERWELLE


ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ο Γερμανος ΥΠΕΞ Guido Westerwelle, ο άνθρωπος που εκπλήσσεται από το αίτημα των θυματων των γενοκτονιών του Ναζισμού στο Δίστομο και αλλού είναι ανοικτά ομοφυλόφιλος με δημοσια μπαλαμουτιάματα με τον γκόμενό του.

Το ότι το συνδικαλισμένο φουσταριό σε θέση εξουσίας πάσχει εκτός των άλλων ψυχικών διαταραχών και από λανθάνοντα φασισμό είναι καράτσεκαρισμενο και από τα έργα και τις ημερες τους εδω κι εκεί, και από τον τρόπο που θελουν να επιβάλουν το βιτσιο τους στην κοινωνία. Αλλά εδώ πλεον έχουμε και την απόδειξη.

Ποια ανθρωπινα δικαιώματα; Ποιές ευαισθησίες; ΦΑΣΙΣΤΕΣ είναι οι άνθρωποι που αντικάτεστησαν το χακί και την μπότα με το ροζ και την ζαρτιέρα.

Ποιος το περίμενε οτι η ηγεσία του Γερμανικού Τέταρτου Ράιχ θα ήταν ενας εβραίος τραπεζίτης και ένας ομοφυλόφιλος. Ή μηπως οι τύποι αυτοί ουδέποτε ανήκαν στο αντιθετο στρατόπεδο...

12/1/11

Η ΑΝΑΔΥΣΗ ΤΟΥ BIBΛIKOY TEPATOΣ ΛΕΒΙΑΘΑΝ


Οι αδίστακτοι σιωνιστές που ελέγχουν τον Ισραηλινό λαό και αυτοαναγορεύονται σε "εκπρόσωποι" του εβραϊκού έθνοyς - το οποίο έχει υποδουλωθεί σε αυτούς - προχωρησαν ένα βήμα παραπέρα προς την παγκόσμια επικυριαρχία και απόλυτο έλεγχο των ενεργειακών πηγών.

7/1/11

SIN - DEATH - REPENTANCE - BIRTH - ACCEPTANCE

ΑΜΑΡΤΙΑ - ΘΑΝΑΤΟΣ - ΜΕΤΑΝΟΙΑ - ΓΕΝΝΗΣΗ - ΑΠΟΔΟΧΗ

The true meaning of Theophany in two scenes from the film "The Mission".





ΑΓΑΠΗ-ΘΥΣΙΑ-ΜΑΡΤΥΡΙΟ-ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Love
Sacrifice
Martyrdom
Immortality






ΒΑΠΤΙΣΗ / ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ / ΚΑΘΑΡΣΗ / ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ

Baptsm
Theophany
Purification
Rebirth




Put your head on my shoulder baby
Things can't get any worse
Night is getting colder
Sometimes life feels like it's a curse

I can't carry these sins on my back
Don't wanna carry any more
I'm gonna carry this train off the track
I'm gonna swim to the ocean floor

Crash to the other shore
Swim to the ocean floor

Children killing children
While the students rape their teachers
Comets fly across the sky
While the churches burn their preachers

We can't carry these sins on our back
Don't wanna carry any more
We're gonna carry this train off the track
We're gonna swim to the ocean floor

Let the water wash over you
Wash it all over you
Swim to the ocean floor

So that we can begin again
Wash away all our sins
Crash to the other shore

5/1/11

MUSLIM ATHENS - CHRISTIAN ALEXANDRIA

WHEN ISLAM IS A THREAT AND WHEN IT ISN'T

The very same global centres who are condemning "muslim terror" and "fundamentalism of Islam", (like in Alexandria, Egypt) suggesting measures against specific targets according to their interests, the very same centres also promote mass muslim migration to Greece (1.000.000 muslims 1/11th of our population), trying to dechristianize and dehellinize the societry for the sake of "multiculturalism".

They support the "rights" of aggressive Islamists (see photo) and verbaly and moraly exterminate those Greek Orthodox who protest as "xenophobic" or "racist".

In the photo: an Islamic Organization of unknown funding and unknown background, just like that and without permission seized the area in front the University of Athens on Panepistimiou Avenue, to celebrate a muslim religious feast as if we were in Mecca.

The Greek art, spirit and letters under occupation. Literaly.

The question is WHO are behind all that? Something tells me it is not Islam itself. Islam is the means not the aim.

_____________

Here one of the websites they run. They claim that they didn't have the money to rent a palce for their religious service but it seems that they do have the funds to run 4 propaganda websites in Greek and English.

They also publish here articles from NWO Greek press ( Ta Nea, Eleftherotypia) which belongs to the media, construction, petrol and business monguls and which are attacking the Orthodox Church.

1/1/11

MEGA ΣΚΑΝΔΑΛΟ: O PAPANDREOU ΠΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

Συμφωνα με την επίσημη Αιγυπτιακή εταιρία Egypt Oil & Gas στις 19/12/2010
Ο ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΤΑΣΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΟ 2009 ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΔΟΛ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΑΙΩΤΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΓΚΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ VEGAS OIL & GAS ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΔΟΛ ΚΑΙ MEGA.


Καλά, ο αθεόφοβος ο Γιαννίτσης έχασε το παιδί του παραμονή πρωτοχρονιάς και αντί να συνετιστεί μυαλό δεν έβαλε; Μόνο στο Βατοπαίδι ήξερε να ψάχνει παρηγοριά υπό τον ήχο κωδωνοκρουσιών και καλογερίστικων τεμενάδων.
Και όχι τίποτα άλλο, αλλά μου χάλασε και το προσκύνημα που είχα πάει και εγω να ξεχάσω όλα αυτα τα προβλήματα που μου δημιουργησε ο συγκεκριμενος Γιαννιτσης και η κρατικη μηχανή στην οποία ανήκε και πέσαμε μούρη με μούρη. Ας όψεται η ιερότητα του χώρου, το πένθος του και η συγχωρητικότητα που επιβαλλουν τα πιστευω μου.
Αλλά ο αράπης ασπρίζει (Michael Jackson) ο ανάλγητος καπιταλιστής ποτέ. Παραμένει κατάμαυρος και σε αυτη τη ζωή και στην άλλη...

 
Και τα 30 αργύρια που βγάζει ο Γιαννιτσης (το μήνα)...
_________________________

Greece's biggest refiner Hellenic Petroleum has sold rights to drill for hydrocarbons in Egypt as it focuses on its core downstream activities to cope with recession at home.
Hellenic sold 70 percent of its exploration rights in Egypt's West Obayed region to local operator Vegas Oil&Gas, it said in a statement. Hellenic will hold a 30 percent stake in a joint venture between the two companies.
"Hellenic Petroleum decided to sell part of its rights in the framework of its portfolio management to create value and spread its ... risks," the statement added.
Hellenic is trying to cut costs and focus on downstream operations to overcome recession in its home market Greece, where austerity measures have slashed motor fuel consumption.
The company, which has refineries, gas stations or exploration rights in 10 countries in the eastern Mediterranean, did not disclose the value of the deal, which is subject to regulatory approval.
Hellenic has so far conducted two test drills at West Obayed. The company said earlier this year it hit on "interesting hydrocarbon shows" but has since suspended the well, planning more tests.
Hellenic also owns 30 percent of exploration rights in another block in Egypt, called Mesaha, in a joint venture with oil explorer Melrose Resources and KEC.
Two years ago, Hellenic sold its 20 percent stake in six blocks in Libya to France's GDF-Suez for 125 million euros.
Vegas Oil & Gas has concessions to seek hydrocarbons in three regions in Egypt in joint ventures with Shell, GDF-Suez and Circle Oil.