21/12/11

ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΕΙΑ, ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ


ΤΕΜΝΟΜΕΝΟΙ ΚΥΚΛΟΙ

 Α' ΜΕΡΟΣ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕΣΣΙΑΝΙΣΤΕΣ ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΘΗ ΤΟΥΣ

Οι ντονμέδες (donmeh) εβραιομουσουλμανοι (των οποίων ο ιδρυτής το 1666 ήταν ο αιρεσιάρχης ψευδομεσσίας Σαμπετάι Ζεβί) κατα τα τέλη του 19ου αιώνα -αρχές του 20ου αριθμούσαν στη Θεσσαλονίκη περί τις 4000 ψυχες. Ο Σουλτανος είχε απειλήσει τον Ζεβι οτι θα τον σκοτώσει -διότι με τους ισχυρισμούς του ότι ειναι ο Μεσσίας δημιουργούσε διχόνοιες και σχίσματα στην εβραϊκη κοινότητα- εκτος και αν μεταστρεφόταν στο Ισλαμ Ο Ζεβι (o οποίος κατόπιν οράματος είχε παντρευτεί μια εβραία πόρνη από το Λιβόρνο) μετεστραφη στο Ισλαμ και οι οπαδοί του, χωρις να αποκυρήξουν τα πραγματικά πιστεύω τους μετεστραφηκαν επίσης στο Ισλαμ ή στον Ιουδαϊσμό, αλλοτριώνοντας τον. Η σέχτα αυτη έφτασε μέχρι την Αίγυπτο αλλα και την Κεντρική Ευρώπη (Πολωνία, Πρωσία, Γερμανία) όπου αρκετοί Μεσσιανιστές εβραίοι, οπαδοί του Yakov Leib Frank, μεταστραφηκαν στον χριστιανισμό, αλλα μονο επιφανειακά. 

Η αίρεση αυτη προερχεται από τον Καμπαλισμό και η διαδρομη της τους τελευταίους ξεκινησε από το Μαρόκο και την Ιβηρικη χερσόνησο, και ενε συνεχεία την Πατρα, την Σμυρνη και την Θεσσλονίκη αν και αναπτυχθηκε ιδιαίτερα στην περιοχή της Ανδριανουπολης (τόπο εγκατάστασης του Κύρκου Κύρκου και των Εβραίων από το Kirk-Er ή Cifut-kale της Κριμαίας ) τον 17ο αιώνα για να αναζωπυρωθεί τον 18ο ανακυκλούμενη εκ Γερμανίας και μεταλλαγμενη σε Eβραικό Διαφωτισμό ή Haskalah.


 Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΣΙΑΝΙΣΤΩΝ ΝΕΟΣΑΒΒΑΤΙΣΤΩΝ

Βασικό δόγμα των Μεσσαινιστων είναι οτι ο Θεός της Δημιουργίας και ο Θεος του Ισραηλ ειναι ΔΥΟ διαφρετικά πρόσωπα ή μαλλον δυο υποστασεις του Θεού. Μαλιστα ο Frank αποκαλεί τον Θεο του Ισραηλ "Big Brother". Συμφωνα με πολλους η θεωρία αυτη έχει επιδρασεις από τον Γνωστικισμό και φυσικα την Καμπαλα.

Ενα απόσπασμα από τον Καμπαλιστη Ραββίνο Isaac ha-Kohain μας εξηγει πανευκολα πως μπορει η Madonna και η Kylie Minogue να ειναι και Καμπαλιστριες και πόρνες. Απλα η Καμπαλά διδάσκει ότι η απελευθερωση του ανθρωπου θα γινει με την παραδοσή του στα πάθη του και η ενωση του με το Θεό με την γνωση του κακου και του καλου τα οποία ενυπαρχουν στο θεό. Κατι σαν το Yin-Yan δηλαδη το οποίο συνανταμε σε διαφορες παραλλαγες σε παμπολλους λογότυπους πολυεθνικων εταιριών που ανηκουν στους ταγούς της Νάς Ταξης.

 Προσεξα την μεγαλη σου επιθυμία να ανελθεις την σκαλα της Σοφίας, να αντιληφθείς αινίγματα και να συλλάβεις τους πονηρούς δρόμους των Αρχαίων Σοφών, των αρχόντων των γραφών, εκείνων που ασχολήθηκαν με τα μυστικά της ψυχής. Θα στο αποκαλύψω παρ όλο που αυτος ο δρόμος δεν πατιέται παρά μονο από "δύο τρείς ελαίας επί της κορυφής των υψηλοτέρων κλάδων" -αυτοί ειναι οι αρχαίοι σοφοί, οι λόγιοι της Ισπανίας που διείσδησαν στα παλατια του Σαμαήλ. Ειναι ενα μακρυ και βαθύ μονοπατι, σπουδή σε όλους τους άρχοντες της σοφίας της κρυμενης πηγης, το βαθος του καλού και το βαθος του κακού.

Ο αναφερόμενος εδώ Σαμαήλ, αναφέρεται στην Καμπαλα ως "εμφανισθείς ως όφις, διότι η ιδεώδης μορφή του όφεως ήταν ο Σατάν." (Ζοχαρ). Συγχρονοι οπαδοί του Μεσσιανικου Καμπαλισμού αναφέρουν ότι 

Ο στοχος ειναι το σπάσιμο όλων των θρησκευτικών περιβλημάτων προκειμενου να απελευθερωθεί ο Θεός. Σύμφωνα με τον προκατοχό μας Yakov Leib Frank "Όλα τα πιστεύω, οι οδηγίες και τα βιβλία που έχουν γραφτεί μέχρι τώρα είναι σαν να κοιτας προς τα πίσω σε πράγματα ήδη νεκρά. Αλλά τα ματια του σοφού ανθρώπου κοιτούν μπροστα. Όπως ο Frank και άλλοι Καμπαλιστες που προηγηθηκαν λατρεύουμε τον Θεό και όχι τη θρησκεία. Ο στόχος μας δεν ειναι η δική μας θέωση αλλα να γινουμε βοηθοί του Θεού στον δικό Του αγωνα (!) να ενωθεί ο Ιδιος με τον Ευατό Του. Ο Θεός ουδεποτε υπήρξε άνθρωπος. Αλλα ο άνθρωπος θα γινει το εργαλείο για την... απελευθέρωση του Θεού (!)".


 Με λιγα λόγια η... απελευθερωση του Θεού από τον άνθρωπο και η ενοποίηση Του με τον εαυτό Του θ αγινει με την εμπειρία του κακού και την παράδοση του ανθρωπου σε αυτό.

Πάντως, οι κλειστή κοινότητα των Μεσσιανιστων Ντονμεδων και Φρανκιστων είχε κακή φήμη ως προς την ηθική της, αφού ήταν ευρέως διαδεδομένο οτι τα ήθη τους ήταν εντελώς χαλαρά σε σημείο που να φτανουν και σε ανταλλαγες συζύγων και ομαδικά όργια και να καταδικαστουν για τα ήθη τους στην Εβραϊκη κοινοτητα του χωριού Satanov.

Σε επίσημη έκθεση του Αυστριακού πρεσβη σχετικά με τους εβραιομουσουλμανους αναφερεται:
"H αίρεση των Donmeh ή Ma'amini φαίνεται να έχει στην Θεσσαλονίκη την ιδιοτυπία της.Εξωτερικά ανήκουν τα μέλη της στον Ισλαμ, στα κρυφά όμως στον Ιουδαϊσμό. Ζουν όσο μπορούν μακρια από τους άλλους και επισκέπτονται τα τζαμιά μόνο άν είναι ανάγκη για να κρατήσουν τους εξωτερικούς τύπους. Δεν παντρεύονται ούτε με Τούρκους, ούτε με εβραίους, ακόμα και ανάμεσα στις δύο ομάδες στις οποίες διαιρούνται δεν γίνονται γάμοι.


ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΤΟΝΜΕΔΩΝ: 
ΟΙ CAVALLEROS (ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ) ΚΑΙ ΟΙ CONJOS (ΑΙΔΟΙΑ)

Αν και δεν ξερουμε τίποτα για το περιεχομενο της πίστης των Ντονμέδων Καβαγιέρο και Κόνιο ωστόσο συμβουλέυονταο τους ραββινους της εμπιστοσύνης τους πάνω σε θέματα θρησκευτικά και νομικά. Δείχνουν μια αμοιβαία αποστροφή σε τέτοιο βαθμό που κανενας καβαγιέρο δεν θελει να καθεται με ενα κονγιοστο ιδιο τραπεζι ή στο ίδιο σπίτι, ούτε να πιει από το ίδιο ποτήρι. Ο ένας κατηγορεί τον άλλο για την κακόφημη ηθική του που επιτρεπει μαλιστα ακόμη και την παιδεραστία.

Οι καβαγιερος ειναι έμποροι και γραμματείς. Σχεδον όλοι δημόσιοι γραφείς και υπάλληλοι γραφείων της Θεσσαλονίκης ανήκουν σε αυτην την αίρεση. Οι πιο γραμαμτισμένοι καταλαβαίνουν και εβραΙκά. Εχουν τα μαγαζιά τους στην περιοχη του παζαριου που λέγεται Μισιρ Τσαρσι (Αιγυπτιακη αγορα) και καθονται σε μια ξεχωριστη συνοικία κοντα στην Porta Nuova (Νεα Πυλη-Γενι Καπού).

Οι κόνγιο είναιο φτωχοί μάστοροι, μεροκαματιάρηδες και χαμάληδες και ζουν σκορπισμένι ψηλά στις ανατολικές συνοικίες. Οι μεν κονγιο ειναι η υποομαδα εκείνη των Σαββατιστων που προερχονται απ ευθείας από τον Ζεβί ενω οι Καβαγιέρος από τον μαθητή του Ζεβί, ονόματι Μπερζελάι.


ΕΒΡΑΙΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΑ

Ή Γνωστικιστική σέχτα της Μασωνίας είχε επιρρεάσει και το Ισλαμ.Το οτι οι Εβραιομουσουλμανοι σχετίζονταν με την μασωνία δεν προκύπτει μονο από τις σχέσεις τους με τις Μασωνικες στοές που είχαν δημιουργηθεί στη Θεσσαλονίκη και την Κωνσταντινούπολη από Λιβορνέζους και άλλους Δυτικους Εβραίους - εγκαθετους των Εβραίων Τραπεζων που ειχαν εγκατασταθει στην Οθωμανική Αυτοκρατορία προκειμενου να διαμοιράσουν τα ιματια της με ένα ξεφρενο πλιατσικο της τοπικής παραγωγης που έπιανε από τα πετρελαια της Μοσούλης μέχρι τα καπνά της Μακεδονίας. Υπαρχει και σχετική μαρτυρια για την σκοτεινη δραση τους από το... αστυνομικο δελτιο της Οθωμανικής Θεσσαλονικης.

Οι Καβαγιέρο διαθέτουν ένα σπίτι όπου συγκεντρώνοναι και που περιβάλλεται από όλες τις πλευρές με τείχη και είναι αυστηρα κλειστό. Ο διοικητής της Θεσσαλονίκης Χουσνί Πασάς διέταξε πριν λίγο καιρό να κάνουν έρευνα σε αυτό το σπίτι. Βρηκαν μέσα μια γριά γυναίκα που είπε πως την έχουν ορίσει να κρατάει τα κλειδιά. Στη μεγαλη αίθουσα όπου είναι γύρω-γύρω ντιβάνια κρέμονταν στον τοίχο ένα πανάρχαιο Περσικό ξίφος κι ενα μακρυ μαχαίρι. Σ' ένα υπόγειο βρήκαν ένα μαστίγιο. Κατα τα άλλα το σπίτι ήταν άδειο.

Μερικα χρόνια νωρίτερα παρουσιάστηκε στον καδή της Θεσσαλονίκης νεαρός ντονμέ και δήλωσε ότι θέλει να γινει Μωαμεθανός γιατί ανήκε ως τότε στον ισλαμισμό μονο για τα μάτια. Ο καδής τον έστειλε στον πασα και αυτός τον απέλυσε με τη συμβουλή να το σκεφτεί μερικες μέρες ακόμα. 

Ο νεος δεν ξαναεμφανιστηκε και η υπόθεση θα είχε ξεχαστεί αν ο καδής δεν την είχε ξαναθυμηθεί τυχαία επειτα από μερικές βδομάδες. Εκαναν ερευνες και οι ντονμέ είπαν στην αρχή πως ο νεος είχε φυγει σε ταξίδι από την πόλη. Όταν όμως εγινε έλεγχος στο τμημα διαβατηρίων και δεν βρεθηκε το όνομα του νέου τότε οι ντονμεδες ομολόγησαν ότι ο νεαρός είχε πεθάει. Οταν ξεθαψαν το πτώμα βρεθηκαν σ' αυτό ίχνη στραγγαλισμού.

Από την μια η εξαπλωση της σεχτας των Ντονμεδων, από την άλλη το περασμα του Μεγαλου Ναπολέοντα στην Αιγυπτο επιρρεασε την άρχουσα τάξη της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Όπως για παραδειγμα ο Khalil Sherif Pasha (1831-1879), από την Καβάλα (τεως Χριστουπολη) αλλα γεννημενος στην Αίγυπτο όταν ο πατερας του εγκατασταθηκε εκει για να υπηρετήσει στο στρατό του Muhammed Ali.  Αργότερα ο Khalil σπόυδασε στην Γαλλία στη στρατιωτική σχολή École Militaire Égyptienne που ίδρυσε ο Ali στο Παρισι ενω παντρευτηκε την Nazli Fazl, κορη του Mustafa Fazl Pasha μελους της Αιγυπτιακης Δυναστείας και Μασωνου. 

Ο Khalil Pasha  ο οποίος υπηρετησε και ως διπλωματης στην Αθηνα και την Αγια Πετρουπολη, κατα την παραμονη του στη Γαλλία το εφεραν σε επαφή με τον Γαλλο ζωγραφο Gustave Courbet από τον οποίο παρηγειλε και τον πίνακα των Κοιμωμένων, με θεμα που προφανώς ειχε να κανει με την "απελευθερωση" της σεξουαλικοτητας, που εισηγείτο ο Φιλελευθερισμός και ο "Διαφωτισμός" δια της Μασωνίας: Δυο παρακοιμώμενες λεσβίες!

Δεν ειναι μονο ο καλλιτεχνης του Διαφωτισμού Courbet που καταπιάνεται με θεματολογία σχετική με την ομοφυλογιλία. Έτερος "φωτισμένος" καλλιτέχνης της ίδιας εποχής, ο Aime-Jules Dalou στο εργο του η... "Αδελφοσύνη των Λαών" παρουσιαζει τον ερωτικό εναγκαλισμό και φιλί μεταξυ ενός μεγαλύτερου και ενός νεώτερου άντρα πλαισιωμένων από παιδάκια

ΕΒΡΑΙΟΥΡΓΙΕΣ: Η ΕΒΡΑΙΑ ΑΟΙΔΟΣ ΜΑΣ ΜΥΕΙ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ


20 σχόλια:

e- είπε...

Ωραίο το α'μέρος
αλλά περιμένω τη συνέχεια
για παιδεραστίες και για μπαρμπα-
νικοδήμο!
να δω πώς θα τα κολλήσεις όλα!

e- είπε...

να υποθέσω μέσω ομοφυλοφιλίας
και εντύπων που τη στηρίζουν;

Ανώνυμος είπε...

¨Αδικα πάει το ταλέντο σου. Ίστορικός έπρεπε να γίνεις. Εξαιρετικό άρθρο. Λόγω του ότι η Θεσσαλονίκη είναι η πατρίδα μου, το διάβασα αρκετές φορές προσπαθώντας να βρω ανάλογες πηγές. Επίαης, σήμερα, καθώς περιδιάβαινα τα τηλεοπτικά κανάλια της Εσπερίας, μου έπεσε στο 3SAT ο ...Μπουτάρ Πασάς, δίνων συνέντευξη στο γερμανικό κανάλι και είπε πως η Θεσσαλονίκη ήταν σαφώς εβραϊκή πόλη και οι Έλληνες πάντοτε ...μειοψηφία!!

Ανώνυμος είπε...

Ο μοντέρνος Σαμπετάι πάντως είναι ο Menachem Mendel Schneerson, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει. Η πλειοψηφία των Ορθοδόξων Εβραίων στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτόν περιμένει!! Το κίνημα Chabad, το οποίο κυριαρχείται από κληρονομική δυναστεία ραββίνων(κάτι σαν το Θρόνο της Βρεταννικής Αυτοκρατορίας και το ΠΑΣΟΚ δηλαδή), είναι το μεγαλύτερο κίνημα εβραίων στον κόσμο. Εννοείται πως λατρεύουν και την Καμπάλλα.

e- είπε...

Kατόπιν ωρίμου σκέψεως βέβαια...
άστο το σχόλιο...
μην έχεις κανα θεματάκι μ'αυτές τις
κακές Αδερφές...

Theoprovlitos είπε...

e

Τα θυμασαι εκεινα τα κουιζ στο περιοδικο Σταυρολεξο που έλεγαν "Βρειτε τις ομοιότητες". Εμεις απλά προβολή απόψεων κανουμε και παραθεση ιστορικων ντοκουμεντων. Ανευ σκχολίων. Εξ αλλου το καμαρι δεν κρυβεται...

Theoprovlitos είπε...

ppanos

ο Αρβανιτοβλαχος ελληνοποιημένος εκ Σκοπίων καλα θα κανει να το βουλωσει. Διοτι εξοργιζει τον κοσμο. Μπορει οι εβραιοι να μην ηρθαν στην Θεσαλονικη με την θεληση τους, ήρθαν παντως με την θεληση των υποβολέων που τους εφεραν.

Αντε μην αρχισει καμμια ερευνα για το ποιοι οφείλονται για την πτωση της Κωνσταντινούπολης.

Σχετικα με αυτους που αναφερεις δεν ξερω αν ειναι του αυτου φυραματος με τους αναφερομενους εδω.

Γεγονος ειναι οτι ολοι αναμενουμε Τον Μεσσια. Εκεινοι τον κατασκευάζουν ενω εμεις Τον αναμενουμε Αλλα δεν ειμαι και σιγουρος οτι αυτοι στους οποίους αναφερεσαι εχουν τα ιδια κινητρα με τους Εβραιομασώνους.

Το αποτελεσμα θα ειναι βεβαια εξ ισου επικινδυνο. Αλλα για τους μεν μασονους το εγκλημα θα ειναι εκ προμελετης ενω στο ραββινάτο εξ αμελειας (ή και εξ αφελείας).
Εν πσει περιπτωσει, το 'να χερι νιβει τ' άλλο μεχρι να καθυποταξουν την οικουμενη με το χρημα, και τη βια της εξουσιας.

Εκ του ΚΑΡΠΟΥ γνωριζεται το δεντρο και ο σκοπος δεν αγιαζει τα μεσα. Ιδιατερα οταν οι ριζες του δεντρου βρισκοονται ήδη στην κολαση.

mnk είπε...

1) "αν και αναπτυχθηκε ιδιαίτερα στην περιοχή της Ανδριανουπολης (τόπο εγκατάστασης του Κύρκου Κύρκου και των Εβραίων από το Kirk-Er ή Cifut-kale της Κριμαίας) τον 17ο αιώνα"
Ο Λεωνίδας Κύρκος τι σχέση έχει; Λες να...;

2) "η απελευθέρωση του ανθρώπου θα γίνει με την παράδοσή του στα πάθη του"
Τα ίδια έλεγε κι ο Ρασπούτιν. Λες να...;

3) "...να γίνουμε βοηθοί του Θεού στον δικό Του αγώνα (!) να ενωθεί ο Ίδιος με τον Εαυτό Του."
Αυτό θυμίζει έντονα "Ασκητική" του Καζαντζάκη, ο οποίος ήταν στενός φίλος του Μπεναρόγια, αλλά και προστατευόμενος του Ελ.Βενιζέλου. Λες να...;

4) Επαναδιατυπώνω την απορία μου: Υπάρχουν, ΣΗΜΕΡΑ, εβραίοι κατά το θρήσκευμα, οι οποίοι να ΜΗΝ δέχονται την Καμπάλα και το Ταλμούδ; (Αυτά τα δυο είναι σιαμαία, δεν νοούνται χωριστά).

------------

Είσαι σαν το κονιάκ. Όσο παλιώνεις, τόσο ανεβάζεις βαθμούς.
;)

Theoprovlitos είπε...

mnk

1. O γιος του κατοχου του μη χριστιανικου και μη ελληνικου ονοματος Κυρκου Κυρκου, Μιχαηλ Κυρκος, κατεβηκε με το κομμα φιλελευθερων σο Ηρακλειο. Μετα αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα αλλιως και κατεληξε στην ΕΔΑ.

Η αριστερα ειναι ενα δημιουργημα ΑΣΤΙΚΟ που σκοπο εχει να χειραγωγήσει και να κατυεθυνει τις μαζες ασχετα αν συστρατευτηκαν κατω απο αυτην εκατομμυρια ανυποψιαστων. Μην ξεχναμε οτι το αριστερο κινημα στη Θεσσαλονικη το δημιουργησε ο Εβραιος Μπεναρογια με μετακληση από τη ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, την εποχή που η εβραιομασωνία καπελωνε την εβραίκη κοινοτητα.

Εχει ενδιαφερον να ψαξει κανεις και το βιο και την πολιτεια της Βουλγαρας προεδρου της Βραζιλίας. Αλλη μια περίπτωση... Λεωνιδα Κυρκου.

2.Για τον Ρασπουτιν δεν πρεπει να αφεθουμε στην φημολογια που εχει επικρατησει. Εχω στα χερια μου ιστορικη ερευνα σχετικα με αυτον, ανεκδοτη μεχρι σημερα. Η δαιμονοποιηση του εγινε από τους εβραιους προκειμενου να δυσφημιστει ο χριστιανισμος και ο Τσαρος. Δεν ηταν αγιος αλλα ουτε και τερας.

3. Πας Κρης ψευτης. Ο αξονας παντως της Εβραιομασωνιας ειναι Θεσσαλονικη-Χανια.

4. Υπαρχουν. Οι εκκοσμικευμενοι που δεν πατανε στη συναγωγη. Ισως και καποιοι ορθοδοξοι αντισιωνιστικων κινηματων.

ΥΓ. Σαν το καλο κρασί... Τι να το κανεις. Μονος μου το πινω. Αλλα αυτη ισως να ειναι και η μοιρα όποιου δεν επιδιψξε να γινει παρατρεχαμενος διαφορων κυκλωματων αρχης γενομενης της Μασωνιας. Μου ελεγαν τις προαλλες για μεγαλο διακινητη βιβλίου από ενα καραχωριό που δεν ειχε στον ηλιο μοιρα και ξαφνικα βρεθηκε να παιζει γκολφ με τον Σπεκχαρντ, των τεως πρεσβυ των ΗΠΑ στην Ελλαδα και νυν προεδρο της Proton Bank (του Χασδαι Καπον). Με πιανεις;

e- είπε...

Τι φάρα αυτοί οι Κρητικοί!
(και οι άλλοι-κρι-βέβαια)
Οι ωραίοι τύποι δεν πάνε πακέτο
με τη μαζοχλαπάτσα!
Οπότε...ένα ακόμα!
μια χούφτα χώμα!
που 'λεγε κι ο προπάππος μου!

Ανώνυμος είπε...

Εμ, να θυμήσω τη συγγένεια του Mordechai Levi (Μαρξ) με την οικογένεια της Κόκκινης Ασπίδος εκ Φρανκφούρτης;Η, να υπογραμμίσω πως όλο το σόι του "λαοί όλου του κόσμου ενωθείτε" στην πόλη Trier σήμερα εξασκεί το ταπεινό επάγγελμα του Τραπεζίτη; Βρε, αν δεν είναι η Αριστερά παιδί της πλουτοκρατίας, τότε ποιος είναι; Αναμένω το β μέρος του άρθρου :)

Στέφανος είπε...

Theoprovlite σου εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ευλογημένα και ευτυχισμένα. Καλή συνέχεια στο blog.Καλή δύναμη. Χρόνια Πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Ευλογημένα Χριστούγεννα να έχεις Θεοπρόβλητε!

Ανώνυμος είπε...

Ευλογημένα Χριστούγεννα.
Οι Χριστιανομάχοι του Βρωμίδη-Ροιδη, κτυπούν τον πατέρα Εφραίμ οι πληρωμένοι Μασώνοι του Σιωνισμού.
Θέλουν να δουν το ράσο Χριστούγεννα να σύρεται στη Φυλακή. Ο Θεός θα ελευθερώσει τον Γέροντα, ο Χριστός να λυπηθή αυτά τα σατανικά καθήκια που θα πάνε στην Κόλαση.

e- είπε...

4:19,
οι εκπρόσωποι του Χριστού
-οι αληθινοί-
δεν εμπλέκονται ΠΟΤΕ σε αγοραπωλησίες
παντός τύπου!
όσοι εμπλέκονται εκδιώχνονται απ'τον ίδιο τον Χριστό με το φραγγέλιο!
όπως γνωρίζουμε καλά...
τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη!
χρόνια πολλά!

Ανώνυμος είπε...

O Bροϊδης και ο Λασκαρισμένος φάγανε τα λυσιακά τους για τον Γέροντα, τέτοιοι μισεροί και ελληνομάχοι είναι που θέλουν το Όρος στα χέρια των Σουηδέζων και Ιταλίδων φεμινιστριών

Theoprovlitos είπε...

Στεφανε, ppanos, e, και λοιποι φιλοι, ευχομαι ολοψυχα καλα χριστουγεννα και σε σας. Ποτε δεν αισθανθηκα περισσοτερο την αναγκαιοτητα τους...

Theoprovlitos είπε...

Οπως θα διαπιστωσατε τους περιποιουμαι αναλογως. Εκανα παραμονη Χριστουγεννων αγρυπνια γραφοντας κειμενα. Εστω και τσαπατσουλικα.

ε-

Στον Εφραιμ εχω σουρει πολλα από εδω μεσα. Αλλα τα κατεβασα γιατι τα αναπαραγουν οι μασονοι στα δικα τους blog για να δυσφημισουν το χριστιανισμο γεγικοτερα με μεθοδολογια και κακοβουλια η οποία δεν εχει προηγουμενο.

Αλλα το κατα ποσον ο Εφραιμ ειναι θεολογικο κακεκτυπο δεν εχει καμμια σχεση με την καταπατηση ή την κακη χρηση των νομων του κρατους με ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ διαστρευλωση τους σε μαι χωρα που το παρακρατος που την εθεσε σε εφαρμογη ειναι στο απυροβλητο με αποδεδειγμενα σκανδαλα που οφηγησαν την χωρα σε αυτη τη θεση.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως θα μπορούσα να βοηθήσω σε μερικά κομμάτια του παζλ όσον αφορά στο δεύτερο μέρος τουλάχιστον.

α) Νίκος Μιχαλολιάκος: ο γνωστός «εθνικιστής», ο οποίος στον ελεύθερο χρόνο του γράφει ποιήματα στο στυλ του Άλιστερ Κράουλι και στέλνει τα ονόματα των εγγεγραμένων στο κόμμα του στην Αμερικανική πρεσβεία.

β) Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ (το κανονικό όνομα του συζύγου της είναι Αρβάιλερ, από γνωστότατη οικογένεια εβραίων): γνωστή για τον φιλελευθερισμό και για τον ρωμανιδισμό της, ο οποίος τρέφει με ανιστόρητα και ανυπόστατα επιχειρήματα τους εβραιομασόνους οι οποίοι πωλούν την εβραιομασωνία για δωδεκαθεϊσμό.

γ) Νίκος Φουράκης: Γνωστός ελληνολάτρης, ο οποίος λίγους μήνες πριν τον θάνατό του παραδέχθηκε πως άπαντες οι ελληνολάτρες/ δωδεκαθεϊστές είναι μασώνοι του κερατά.

Θα έγραφα κι άλλα, τα οποία έχουν σχέση με ιδεολογίες, με το τι πίστευαν οι αρχαίοι Έλληνες, τι πιστεύουν τώρα οι δωδεκαθεϊστές, με τον Βασίλειο Καισαρείας και τον Γρηγόριο τον Νανζιαζινό και άλλα τα οποία τους ξεβρακώνουν εντελώς, αλλά νομίζω δεν θα έχουν 100% χρήση στο Β΄ μέρος. Ίσως τα πω σε άλλο αρθράκι σου.

Καλά Χριστούγεννα!

0987654321

Theoprovlitos είπε...

0987654321

Καλα για το τι πιστευαν οι Αρχαιοι Ελληνες και το τι ισχυριζομαστε εμεις οτι πιστευαν ειναι μια πονεμενη ιστορια. Και τους θεους τους μετραω και τους ξαναμετραω αλλα δεν μου βγαινουν 12. Και μεταξυ τους οι φιλοσοφοι ειχαν σε πολλα διαμετρικα αντιθετες φιλοσοφιες και πιστευω. Συνεπως δεν ισχυει καν η επικληση τους και ο συσχετισμός τους με το δωδεκαθεο ωτσε να αποκτησει το τελευταιο κυρος.

Το πρωτο που ειπες για τον Μιχαλοπουλο το ηξερα. Καπου αλλου θα πρπει να γινει αφιερωμα και σε αυτο, δηλαδη των συσχετισμο των.... Χρυσων Αυγών.

Για το Φουρακη το ηξερα και μαλιστα το ξαναδα προ ημερων.

Η ελπιδα μου ειναι για να γλυτωσουμε απο αυτους να τους παταξει ο Θεος με τυφλωση και να ρχισουν να τρωγονται μεταξυ τους ή να αισθανθουν καποιοι συνειδησιακο εέλγχο -σαν το Φουρακη- και να βγουν να τα πουν χυμα.