24/7/11

Ο ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΣ ΩΣ MΑΘΗΤΙΚΟN ΠΡΟΤΥΠΟN 2ον



ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ-ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΑΣΤΗΡ-ΙΣΤΑΡ-ISHTAR-STAR μας ενημερώνει η αγαπημένη διδασκάλισσα της Piraeus Bank, Κατερίνα Λέχου. Προφορικώς βεβαια άλλα λέει το κειμενο αλλα ο μαυροπίνακας μας παρουσιαζει όλη την γκάμα που αφορουν στην Βαβυλώνια Θεά την οποία υιοθέτησαν οι πολίτες του Βασιλειου του Ισραηλ σε αντιθεση με το Βασίλειο του Ιούδα, εξαναγκάζοντας μαλιστα τον προφήτη Ηλία να παρει τα όρη και τα βουνα.

Εν συνεχεια μέσω Κυπρου (επιχειρηματική έδρα "Αμερικανικών" site πορνο, και μάλιστα ομοφυλοφιλικών)  η Ishtar μετανάστευσε εις τας Ευρωπας όπου αμαθεις και φαντασιόπληκτοι χωρικοί την υιοθέτησαν και την βαπτισαν Αφροδίτη. Την ενέταξαν εν συνεχεία και στο Δωδεκάθεον, χωρις να διευκρινιζεται αν πέταξαν έξω καποια άλλη, πιό άσχημη από την αλλοδαπή που τα κάνει όλα και ξελογιάζει τους άντρες με κονσομασιόν και ότι ήθελε προκύψει, εκει, εξω από το Λιτόχωρο. Στην Αιγινα εισήγαγαν άλλην αλλοδαπή, την οποία και βαπτισαν εν συνεχεια Αφαια Αθηνά (γιατι οι βλάχοι που ζουσαν εκει δυσκολευονταν με τα ξενικά ονοματα) αλλα και στην Έφεσο, την kinky Αμαζονα με τα πολλά βυζιά την ονομασαν Αρτέμιδα.

Τελος πάντων, σημασία έχει ότι τα Βαβυλωνιακά δημιουργηματα επιρρέασαν αρκετους λαους της αρχαιοτητας, μεταξυ τους δε και τους Εβραιογενεις Erev Rav, εκεινους δηλαδη τους Εβραίους που εγκατέλειψαν το μονοθεϊσμό προκειμενου να βρουν την χαρά στα σκέλια τους (και από τις δύο όψεις). Οι Erev Rav οι οποίοι ειναι και πατερες της Μασωνίας αλλοτρίωσαν και τον παραδοσιακό Εβραϊσμό με το οικουμενιστικό και Μεσσιανικο κινημα των Ντονμεδων και οχι μονο.

Δεν ειναι εξ αλλου τυχαιο ότι ο Ερυθρος Αστηρ που υποσχεται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο την Καπιταλιστική ή την Κομμουνιστική Παγκοσμιοποίηση και την Νεα Εποχή, αποτελεί συμβολο (μαζι με μερικά ακόμη) τόσο της Μασωνίας όσο και του Εωσφορισμού αλλά και των τυράννων του κομμουνισμού όπως και της ολιγαρχίας του πλούτου. 

6 σχόλια:

mnk είπε...

Περί Erev Rav.
Είναι δοξασία που εμφανίστηκε τον 13ο αιώνα στην Ισπανία, με την δημοσίευση του Ζοχάρ, το οποίο είναι το θεμελιώδες κείμενο της Καμπάλα. Υποτίθεται πως οι Erev Rav είναι "ψυχές" απ' την "άλλη", την σκοτεινή "πλευρά", την μη δημιουργία, την αντί-ύπαρξη. Όπως καταλαβαίνεις, αυτή η θεώρηση είναι απολύτως μανιχαϊστική, όπως κι ολόκληρη η Καμπάλα, εκ θεμελίων.
(Υποτίθεται μάλιστα πως οι Erev Rav είναι ερπετοειδείς! και shape-shifters! Καταλαβαίνουμε λοιπόν από που προέρχεται όλη η σχετική σύγχρονη μυθολογία.)

Πέραν τούτου, το Ζοχάρ, η Καμπάλα και τα περί Erev Rav, είναι αναπόσπαστα συστατικά μέρη της Ταλμουδικής παράδοσης. Αυτή είναι η παράδοση εκείνη με την οποία οι Φαρισαίοι είχαν αντικαταστήσει τον Νόμο του Μωυσέως, γεγονός για το οποίο τους εγκαλεί σκληρώτατα ο Ιησούς. (Υπάρχουν σήμερα μη ταλμουδιστές εβραίοι; Νομίζω πως όχι.)

Καλό είναι να μην υιοθετούμε άκριτα απόψεις μιας παράδοσης, που ο ίδιος ο Χριστός έχει απορρίψει μετά βδελυγμίας. Αν, στο εσωτερικό αυτής της παράδοσης, υπάρχει μια "φωτεινή" και μια "σκοτεινή" φράξια που συγκρούονται, εμάς ως χριστιανούς δεν νομίζω να μας αφορά.

Theoprovlitos είπε...

Δεν υιοθετω καμμια θεωρια. Απλα χρησιμοποιω τους όρους που οι ιδιοι αποδεχονται ώστε το κειμενο να μιλα στην δικη τους τη γλωσσα.

Ειναιο γεγομνος ότι εχουμε να κανουμε με διαφορους τυπους εβραίων. Προθεση μου ειναι ακριβως για να αποφυγω την γενικευση να χρησιμοποιησω εναν ορο που να περιγραφει τους υπευθυνους όλων αυτρων που συμβαινουν στην ανθρωποτητα.

Δηλαδη δεν μπορω να πιστεψω ότι ο καθε θρησκευομενος εβριαος, ακομα και ο Σιωνιστης με την πατριωτικη ενοια (ασχετως αν εχει δικιο ή οχι να διεκδικει εδαφη) ειναι συμμετοχος μιας παγκοσμιας σκευωρίας η οποία παντως συμβαινει.

Συμφωνα με μερικους η Καμπαλα αφορα τόσο τον εβραικο μυστικισμο που εχει να κανει με το λεγομενο ακτιστο φως ενω καποια αλλα κατωτερα πνευματα ειναι καμπαλιστες με την εννοια του εωσφορισμου. Κατι σαν λευκη μαγεια δηλαδη.

Το ζητημα ειναι πολυπλοκο και μπερδεμενο. Σε καμμια περιπτωση δεν ασπαζομαι ή απλα υιοθετω τις εβραικες δοξασίες. Απλα μεταχειριζομαιτην δικη τους ορολογια ωστε να πειστει ο καθε καλοπιστος (αν υπαρχουν και τετοιοι) οτι ο εβραϊσμος εχει και την σκοτεινη πλευρα του ασχετως αν αυτα που λεει π.χ ο Σεραφειμ Πειραιως είναι πικρες αληθειες ή μισαλλοδοξες υπερβολες.

Την απαντηση προσωπικα την ξερω. Προσπαθω να δω αν θα βρεθει καποιος εβραίος ή παρατρεχαμενος τους που να διαχωρισει την θεση του από τον Ιουδαισμό των πατερων και των προφητων με τον εβραϊσμο του σημερα...

mnk είπε...

Δεν διαφωνώ σε όσα λες. Επειδή, όμως, εδώ απευθύνεσαι κυρίως σε ορθόδοξους χριστιανούς, οι οποίοι δεν είναι απαραίτητο και να γνωρίζουν τα σχετικά, αισθάνθηκα την ανάγκη να κάνω κάποιες διευκρινήσεις κι αποσαφηνίσεις, ώστε ν' αποφευχθεί ενδεχόμενη, ακούσια διασπορά αλλότριων διδαχών.

Το Ζοχάρ υποτίθεται πως προέρχεται απ' το φως του Δέντρου της Ζωής, ενώ τ' αποδέλοιπα βιβλία του ταλμούδ απ' το φως του δέντρου του Καλού και του Κακού. Ναι, είναι πολλοί αυτοί που διαχωρίζουν την θέση τους απ' τους εωσφοριστές, πάντα όμως εντός της ταλμουδικής παράδοσης, ακρογωνιαίος λίθος της οποίας είναι η εγκόσμια βασιλεία επί των εθνών. Διαφωνούν, δηλαδή, ως προς την μεθοδολογία επίτευξης του κοινού τους στόχου. Οι μεν ισχυρίζονται πως προσπαθούν να επισπεύσουν και να "εξαναγκάσουν" την έλευση του μεσσία τους, κόβοντας δρόμο με αθέμιτες μεθόδους, οι δε αντιλέγουν πως ακριβώς αυτές οι αθέμιτες μέθοδοι είναι που καθυστερούν την έλευσή του.

Επειδή δεν ξέρω στα σίγουρα, σε ρωτώ: Ξέρεις εσύ αν υπάρχουν σήμερα ΜΗ ταλμουδιστές εβραίοι;

Theoprovlitos είπε...

Φανταζομαι οτι ενδεχομενως ως μη ταλμουδιστες να νοουνται οι κοσμικοι και οι αδιαφοροι. Νομιζω οτι καπου ειχα πετυχει και μια μη ταλμουδικη ομαδα η οποία παντως για τον ΕβραΙσμο θα λογαριαζεται ως σεχτα.

Αυτο που λες περι εγκοσμιας Βασιλειας- κοσμοκρατορίας του Μεσσια επι των εθνων ειναι σαφες. Γι αυτο εξ αλλου και σταυρωσαν (εκεινοι που τον σταυρωσαν) το Χριστό. Γιατι δεν ταιριαζε σε αυτο το υπερεθνικιστικο μοντελο στο οποίο ταιριαζε ο Βαραβας. Ανταλλαξαν την ουρανια Βασιλεια με την κοσμικη και την ύλη.

Παρ ολα αυτα δειχνω μια καποια επιεικεια σε αυτους που βασιζουν τον εβραϊσμο τους σε κακή θεολογία και αφελη μεγαλοϊδεατισμο. Λογω πλανης.
Εκει ομως που πρεπει να ειμαστε αυστηροι ειναι σε αυτους που ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ τον μεγαλοϊδεατισμο αυτο. Διοτι ειναι σαφες οτι ο κοσμοκρατωρ "Μεσσιας" ΤΟΥΣ δεν προκειται να εμφανιστει ως απο μηχανης θεός, αλλα καποιες σκοτεινες δυναμεις εργαζονται για την επιβολή του. Ολη αυτη η ασταθεια που βιωνουμε ειναι ενα βημα πριν την τελικη ευθεια.

Τωρα γα το κατα ποσον θα μπορουσε ενα υπερθνικιστικο και εθνοφυλετικο τερας που ανηρθε στην εξουσια πατωντας πανω σε εκατονταδες χιλαιδες πτωματα να ειναι και ο πραγματικος Μεσσιας, από τον καρπό γνωριζεται και το δενδρο.

Δεν αισοδοξω για το μελλον της ανθρωποτητας οσον αφορα τον παροντα αιώνα. Αισοδοξω όμως οτι σε πολλους εβραίους οταν θα ερθει το πληρωμα του χρονου θα ανοιχθουν οι οφθαλμοι τους και θα δουν οτι ο Μεσσιας που τους φορεσανε ειναι στην ουσια δαιμων μεταμορφωμενος εις αγγελον φωτος.

Τοτε ο καθε ανθρωπος θα κριθει με βαση την καρδια του. Εβραιοι και μη.

ΥΓ Αν και η οπτικη μου ειναι Ορθοδοξη (το λεω με επιφυλαξη διοτι δεν παριστανω ουτε τον εκπροσωπο του Θεου ουτε τον θεματοφυλακα της Εκκλησιας), με διαβαζουν και πολλοι της αλλης πλευρας, και μαλιστα ανιχνευουν μεχρι και τα σχολια μου για να με "εκθεσουν". (Τετοια προσηλωση πια, ουτε ο Πάπας να ήμουν ή αυτοι έμμισθοι). Οπότε απευθυνομαι παραλληλα και σε αυτους, με την γλωσσα που εκεινοι καταλαβαινουν.

mnk είπε...

Ότι έχεις πατήσει πολλούς κάλους, είναι αλήθεια. Το να σε έχουν όμως ...υπό παρακολούθησιν(!), ε, δεν το περίμενα.

Theoprovlitos είπε...

mnk

κατ αρχην μου εχουν κλεψει και το λογαριασμο που ξερεις μαζι με το email...