5/6/11

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ" ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ


ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

Μελη της Βουλης των "Ελλήνων", εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής ζωης του τόπου αλλά και της διανόησης, δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα υιοθεσίας ζώων του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, αναλαμβανοντας την συντηρησή του ζώου της αρεσκείας τους. 

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
BOOBOOK OWL
BOOBOOK D' AUSTRALIE

Αλλα και το Αττικο Παρκο πλεον λειτουργεί υπό την αιγίδα της Βουλής δίνοντας την ευκαιρία στους Έλληνες βουλευτές να δείξουν την κοινωνική τους ευαισθησία αποστομώνοντας όλους αυτούς που τους θέλουν αναίσθητους, αδιάφορους ή και διεφθαρμένους.

Συγκεκριμένα, κατόπιν εισήγησης του κου Πεταλωτή να αναλάβει η Βουλή υπό την αιγίδα της το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και την άμεση θετική ανταπόκριση του κου Σαμαρά, η πολυπόθητη συναίνεση επιτεύχθηκε. Ετσι πολλοί βουλευτές από όλο το πολιτικό και παραπολιτικό φάσμα αμέσως εδήλωσαν συμμετοχή επιλέγοντας μάλιστα με την μέθοδο του σταυρού το ζώο της προτίμησης τους.


AΦΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΒΟΥΒΑΛΟΒΑΤΡΑΧΟΣ
AFRICAN BULLFROG
Το προγραμμα αυτό το έχει ξεκινήσει το Αττικο παρκο με ιδιώτες αλλά και εταιρίες που αναλαμβανουν καποιο ζωο ως χορηγοί. Η ιδέα να αναδείξει και η Βουλή το κοινωνικό της προφίλ ώστε να σταματήσει αυτή η κακοήθεια ότι "οι βουλευτές μας είναι ατζεντηδες συμφερόντων και εραστες της αρπαχτής και της μασαμπούκας" ενθουσίασε τους βουλευτες. 

Συμφωνα με διαφορες πληροφορίες ακούστηκε οτι ο κος Θεόδωρος Πάγκαλος εδειξε μεγαλο ενδιαφέρον για τα αμνοερίφια και τις γουρουνοπούλες αλλά ενημερώθηκε ότι δυστυχώς το Αττικο παρκο δεν διαθετει ζωα της οικογενειας των καταναλώσιμων. Για τον ίδιο λογο αναγκαστηκε να αλλαξει και την αρχικη του επιλογή ο κος Παπακωνσταντινου ο οποίος εδειξε ενδιαφερον για τους Αστακούς και τις γαριδοκαραβίδες αλλά ενημερώθηκε πως το Παρκο δεν διαθετει ενυδρείο.

Ενα άλλο ζωο που ήταν περιζήτητο και χρειάστηκε να παρεμβει η προεδρία της Βουλής για να διευθετηθεί το θέμα ήταν ο Χαμαιλέοντας. Εκει εγινε μεγάλη μάχη μεταξύ της κας Δαμανάκη, του κου Κουβέλη και πολλών άλλων, αλλά την μάχη κέρδσε δικαιωματικά ο κος Καρατζαφερης.

Σχετικά απογοητευμένη ήταν και η κα Παπαρήγα η οποία ενδιαφέρθηκε για τυχόν απολιθώματα αλλα της εξηγησαν ότι δεν υπάρχει ακόμα τέτοια δυνατότητα, πλην όμως η Αίθουσα δεινοσαύρων "Κωνσταντινος Μητσοτάκης" είναι υπό κατασκευή. Ο κος Μητσοτακης χάρηκε όταν πληροφορήθηκε ότι ετοιμαζουν πτερυγα δεινοσαυρων και ζητησε να υιοθετήσει έναν Τυραννοσαυρο Ρεξ με την πρωτη ευκαιρία.

Όσον αφορά το δελφινάριο, προς το παρον υπαρχουν δυο θαλασσιοι ελεφαντες από την Ισπανία και αρκετά δελφίνια από την Λιθουανία. Δυστυχως προς το παρον δεν υπάρχουν καρχαρίες, οπότε η κα Μπακογιάννη παρ όλο το ενδιαφέρον της τελικά στράφηκε στα αρπακτικά και τα πτωματοφάγα πτηνά, και κατέληξε σε ενα γυπα  από αυτούς που ευρίσκονται σε αφθονία στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κρήτη. Ο συγκεκριμενος του Αττικού παρκου βρεθηκε στο φαραγγι της Σαμαριάς και μαλιστα λαμβανει μερος σε σχετική επιδειξη για το κοινό μαζί με γυπες και γεράκια.

Το blog εχει συγκεντρωσει αρκετες πληροφορίες σχετικές με το παρκο και θα σας ενημερώνει συνεχώς  για τα νεότερα, καθότι εκτος από τους βουλευτές μας διαθετουμε και εμεις κοινωνικές και περιβαλλοντολογικές ευαισθησίες.


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΥΝΕΧΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

4 σχόλια:

e- είπε...

καλά τέλειο!
πέρα απ'την πλάκα τα κωθώνια!
κατέβασαν τα μισθά τους από 7 χιλιάρικα στα 4000 λέει!
συμπάσχουν οι άνθρωποι!
με τους Αγανακτισμένους!
με τους Εξαγριωμένους να δω τι θα κάνουν...

Theoprovlitos είπε...

Ο μισθος ειναι το λιγωτερο. Ατζεντηδες ειναι οι μισοι. Μιζες παιρνουν και εξυπηρετησεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαράς και οι αυλικοί του τι ζώα είναι; Ο Τσίπρας; Ε, κύριε "θεοπρόβλητε";
Να καεί το "μπουρδελο", μάλιστα, μετά τι; Παττακός; Ή σοβιέτ;
Κατά τα άλλα οι του ΛΑΟΣ ήταν οι "χουντικοί", αλλά οι νεοδημοκράτες τους έχετε πλέον ξεπεράσει.

Ξέρω, ξέρω θα μας πας ότι πεινάς κι ότι δεν έχεις να φας κι ότι αυτά δεν σε ενδιαφέρουν.
Ζήτα από τον ήρωά σου τον Θεοδωράκη να σου δώσει να φας, ρώτα πόσα μασαμπούκωσε επί μεταπολίτευσης και πόσα παίρνει ακόμα. Το ίδιο και με τον Κραουνάκη, τον Λαζόπουλο και το υπόλοιπο "εξεγειρόμενο" αδερφάτο.

Theoprovlitos είπε...

Και μετά Παττακός;
XΧμμμ, μη μου βαζετε ιδεες. Ετσι κι αλλιως τον Παττακο τον εριξαν οι Αμερικανοι (με τις Δαμανακηδες του Λαλιωτες και ΣΙΑ, που μετα προκοψαν στην ζωη) επειδη δεν του εδινε γη και υδωρ να επιτεθουν στους Αραβες από την Κρητη στον πολεμο του Ισραηλ.

Τουναντιον ο Βαρδινογιαννης και οι περι αυτω που προσφεραν γη και πετρελαιο ανηλθαν στην εξουσια και προκοψαν.

Οι νεοδημοκρατες τους εχουΜΕ ξεπερασει; Αντε και να σας κανω τι χαρη για να μην ταλαιπωρείσθε, αλλα χουντικος ειναι οποιος δεν ειναι ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ, λαμογιο, ατζεντης και τα σχετικά; Οι δουλοι του ΔΝΤ (των Εβραιων τραπεζιτων για να λεμε τα πραγματα οπως εχουν γιατι το ΔΝΤ δεν αποτελει οντοτητα) δηλαδη ειναι δημοκρατες; Δεν μπορω ούτε να γελάσω!

Ξαφνικα ανακαλυψατε οτι για ολο το πλιατσικο και την υποδουλωση στην παγκοσμια χουντα ευθυνεται ο Θοδωρακης και οι αδελφες...

Οχι. Ο Θοδωρακης δεν θα μου δωσει να φαω. Αλλα ετσι κι αλλιως εχουν αλλαξει και τα γουστα μου με τοσες γκουρμε εκπομπες που βλεπω στην τηλεόραση και κανω πολυ ορεξη να αρχισω να τρωω δημοσιογραφους, ξεπουλημενους και αυτομολημενους πολιτικους και λαμογια. Αλλα βλεπω πως στον κοσμο εκι εεξω υπαρχει μεγαλη ζητηση.