21/12/10

FIRST WE TAKE MANHATTAN, THEN WE TAKE THE CHURCH

ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ - ΤΟ ΒΡΑΔΥ.... (ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ)

Ο Αρχιεπίσκοπος Οργανισμου Λαμπρακη και Τεως Ελλαδος εξακολουθει ανερυθριαστα να προκαλεί. Την μια συχνωτιζεται με τα βαμπιρ του τόπου σε ανθρωπιστικά galla σε ναούς και νοσοκομεία (oh, how sweeet...) ή εμφανιζεται εκτακτως σε δηλωσεις συμπαραστασης σε εναν εφοπλιστη που απήχθη, και την επομένη ακριβως οι ίδιοι δημοσιογραφικοί κυκλοι με τους οποίους συγχρωτιζεται επιτιθενται ανοικτα με πρωτοσελιδα άρθρα κατά της Εκκλησίας την οποία εικονικά διαπομαίνει, τα οποία ΜΜΕ μαλιστα προτρεπουν εμμεσως πλην σαφως τον κόσμο να... οργιστεί εναντίον της επειδη μίλησε και δεν περιορίστηκε σε σιωπηρή συνενοχή και σε αυλοκολακείες όπως κανει ο υπαλληλάκος προκαθημενός της.

Την ημερα λοιπον που θα αρχισουν και μερικοί δεσποτάδες να τρωνε σφαλιαρες στους δρομους ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα επερθει και καθαρση στην Εκκλησια. Αν χρειαστεί παντως έχω πολλά ράμματα στο συρτάρι μου για μερικους.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Θεοπρόβλητε,

η Εκκλησία έχει καθαρίσει. Τι εννοώ...Ειναι πλήρως ανέτοιμη να αντιμετωπίσει την ολομέτωπη νεοταξική επίθεση, να αυτοοργανωθεί και να αντιπαλέψει. Εκλιπαρεί για να μην καταργηθεί το μάθημα των..Θρησκευτικών, εκπλιπαρεί για να μην αλλάξει η μισθολογία, μπαφάρει ασύστολα και ασχολείται με Κάρτες του Πολίτη και την δίκη του Βατοπεδίου. Τίποτε άλλο δεν τους ενδιαφέρει.

Επίσης, το μορφωτικό επίπεδο των Μητροπολιτών είναι σχετικά χαμηλότατο. Με ένα πτυχίο Θεολογίας...καθάρισαν!! Έγιναν λόγιοι! Κούνια που τους κούναγε!!

Κάποια μέρα θα ανεβούν στο δεσποτικό και από κάτω δενθα υπάρχει ούτε ένας να τους κουνήσει το...θυμιατό. Μάλλον μαντήλι θα τους κουνάνε...

Emeritus

Στέφανος είπε...

Υποκρισίας το ανάγνωμα(και από τις δύο πλευρέςΑρχιεπισκόπου και εφημερίας)! Πρόσχωμεν!

Vater Panajiotis είπε...

Σήμερα το πρωί σε θυμήθηκα. Αιτία;άκουσα στην τηλεόραση ποια είναι η καταγωγή της Oksana Grigorievna. Τυχαίο;δε νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

Γιουχου!!
http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6697:2010-12-21-17-53-54&catid=23:2009-12-18-08-37-13

Theoprovlitos είπε...

@Vaterpanajiotis

Μη μου πεις οτι ειναι αυτο που φανταζομαι; Ποτε αποκαλυφθηκε; Καλα οτι του Mel Gibson του την ειχαν στημενη η ακατανομαστοι για την ταινια τα "Παθη του Χριστου" για αυτο ήμουν καρασίγουρος.

@Εmeritus

Ναρκισσοι ειναι και αναπαραγονται δια της κλωνοποιησης εκ των παρατρεχαμενων τους.

@Ανωνυμο

Ε δεν εχουν το Θεό τους. Κατήντησε ο μονος πανταχου παρων να ειναι ο Οργανισμος Λαμπρακη...

Vater Panajiotis είπε...

http://ponderingsfrompluto.wordpress.com/2009/05/06/mel-gibsons-girlfriend-revealed-to-be-jewish-actordirector-offers-to-convert-to-judaism/

Δια το αληθές...Η κυρία λεγόταν Davidov!!