22/7/10

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΩΝ "ΕΒΡΑΙΩΝ"


ΟΡΓΙΟ ΜΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ LADY GAGA
ΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ "ΕΒΡΑΪΚΗΣ" ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ
και τους παρατρεχαμενους τους που πουλάνε την ψυχη τους στο διάολο.

Η "Ψυχαγωγός" ψυχοκτονος της νεολαίας Lady Gaga και η Εβραϊκων συμφερόντων δισκογραφική της εταιρία, όχι μονο προωθεί ανοικτά την ομοφυλοφιλία αλλά στο τελευταίο της videoclip παρουσιάζει gay σαδομαζωχιστική συμμορία που παρελαύνει κρατώντας ένα καμουφλαρισμένο άστρο του Δαυίδ, και η οποία αφού επιδοθεί σε ένα gay σαδομαζωχιστικό όργιο με σχοινιά στο τέλος συνουσιάζεται και με την τραγουδίστρια η οποία γλύφει ένα κομποσχοίνι, ντυμένη με "ιερατική" στολή στολισμένη με ανάποδους σταυρούς - τον ένα μάλιστα στα γεννητικά της όργανα.

Οι αντιχριστοι προχωρουν πλεον σε ανοιχτό πόλεμο κατά της χριστιανοσύνης με θεάματα που ούτε ο Νέρωνας θα είχε φαντασθεί.

Η ύβρις απέναντι στην πίστη του άλλου και ο εκφυλισμός του ανθρωπίνου γένους που προωθείται δεν έχει προηγούμενο.

Μήπως οι Μουτζαχεντιν και οι Ισλαμιστες δεν είναι ότι χειρότερο υπάρχει και τελικά τους χρειαζόμαστε;

5 σχόλια:

zoro είπε...

μη μασάς φιλε μου. αφού είπαμε, το παρατράγουδο αυτό έχει θεματάκι :D
τι και αν προκαλούν θεούς και δαίμονες, μια τρυπα στο νερό !

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Η ΓΚΑ ΓΚΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ Η ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΒΕΒΑΙΑΟ ΕΙΝΑ ΙΟΤΙ ΟΣΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΟΦΥΟΛΟΦΙΛΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΟΣ ΚΑ ΙΟΧΙ ΧΡΙΣΤΑΙΝΟΣ Η ΟΠΟΙΑΣΦΗΠΟΥΕ ΑΛΛΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. ΟΜΩΣ ΕΝΟΧΛΟΥΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΕΠΙΘΕΣΕΙ ΑΝΑΝΤΙΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Theoprovlitos είπε...

Φιλε μου
Η Show Biz γενικοτερα και οι δισκογραφικες βρισκονται στα χερια μιας σεχτας εβραιων, προφανως εκκοσμικευμενων ή κατι ακομα σκοτεινοτερο. Οποτε δεν χρειαζεται να ειναι και η ιδια η Gaga εβραια. Αρκει που ειναι διαθεσιμη στο να παιξει τα σιχαμερα τους παιχνιδια. αν και η Madonna εγινε και τα εφτιαξε και με τον Jesus (τυχαιο δεν νομιζω)

Δεν χρειαζεται να εισαι χριστιανος όπως επισημαινεις για να ενοχληθεις από την χυδαιοτητα και ακομα περισσοτερο από την ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ.

Μανώλης είπε...

Δεν είναι, αγαπητέ Θεοπρόβλητε, θέμα εβραϊκών παρασκηνίων. Είναι κυρίως ζήτημα απόλυτου εκχυδαϊσμού συμβόλων. Έλεος πια με τη διεστραμμένη σεξουαλικότητα και τις αποκαθηλώσεις τέτοιου είδους!

Theoprovlitos είπε...

Μανωλη φοβαμαι πως απο την στιγμη που σχεδον ολη η SHow Biz ανηκει σε εβραιους και ολοενα και περισσοτερο μεσα απο τους ανθρωπους της ή τα κατασκευασματα της από την μια προβαλλεται απροκαλυπτα και χοντροκομενα ο εβραΙσμος (εχω βαρεθει να καταγραφω ταινιες ή σειρες που προβαλλουν τον εβραϊσμο στα μουλωχτα) απο την άλλη χλευαζουν ή σκανδαλιζουν τα χριστιανικα συμβολα οτι κατι δεν παει καλα.

Δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο οτι η εξεβραϊσμενη Madonna απασχολησε ενα διαστημα τον τυπο με την σχεση της με τον Jesus. Ουτε ειναι τυχαια η επιλογη ονοματος Jesus στο προσωπο ενος κακοποιού που φωναζε στους καλους της ταινιας των αδελφων Κοεν "Jesus will fuck you" οι οποιοι μαλιστα στο σεναριο ηταν εξεβραΙσμενοι χριστιανοι.

Ή σε αλλη ταινια παλι των Κοεν ενας από τους πρωταγωνιστες που ηταν ιδιοκτητης γυμναστηριου ήταν τεως Ορθοδοξος παπάς που πέταξε τα ρασα επειδη "η εμπειρια του από την ιερωσύνη ήταν τραυματικη".

Η να παραθεσουμε ολες τις αντιχριστιανικες ταινιες που εχουν παραχθει με στοχο την χριστιανικη πίστη και τις Χριστιανικες εκκλησιες οι οποιες μάλιστα βραβευονται από τα εβραιοκρατουμενα Oscar και τις Καννες;

Προσφατα ο Πολωνοεβραιος παιδεραστης Πολανσκι ετυχε της συμαραστασης του επισης εβραιου διευθυντη του Φεστιβαλ Καννων.

Πολυ απλα, οι συγκεκριμενοι εχουν ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ και με θεμιτα και αθεμιτα μεσα αποχριστιανιζουν τον κοσμο.

Διαφορετικα εχεις δει εσυ ποτε mainstream ταινια που ειτε να καταφερεται ανοικτα εναντιον του Ισραηλ, ή του εβραϊκου λομπυ, ή εναντιον των Ραββινων ή έστω στην υποθεση ο "κακος" να ειναι εβραιος;

Ποτε!

Στο συγκεκριμενο video clip ειναι οι καλοι ομοφυλοφιλοι ΜΕΞΙΚΑΝΟΙ που κρατουν το αστρο του Δαυιδ που ξεσκιζουν την σκυλα την Χριστιανικη Εκκλησια που δεν τους αγαπά.

Και η επιλογη ακομα να ειναι οι ομοφυλοφιλοι χορευτες Μεξικανοι (=Ρωμαιοκαθολικοι μεταναστες) μιλα από μονο του.

Και δεν σου κρυβω πως λιγες μερες πριν σκεφτομουν πως ενω δεν συμφωνω με την μαζικη εισβολη μεξικανων στις ΗΠΑ (παρ ολο που το επιδιωκει η παγκοσμιοποιηση) απο την αλλη λεω δεν πειραζει, καλο θα κανει στα Αμερικανικα ηθη η μαζικη εισβολη παραδοσιακων, συντηρητικων Ρωμαιοκαθολικων.

Προφανως το ΕβραΙκο λομπυ που κατεχει την εξουσια ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. Και γι αυτο εκανε αυτο το video clip.

Τυχαιο; Δεν νομιζω...