29/1/09

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ


ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Παρατηρώ τον αγώνα κάποιων συμπολιτών μας να απαξιώσουν με νύχια και με δόντια την Ορθόδοξη Εκκλησία, ώστε "να επικρατήσει επιτέλους η Ανεξιθρησκεία" σύμφωνα με τα πρότυπα της "σύγχρονης Δημοκρατίας" και να γίνει ο χωρισμός Εκκλησίας-Κράτους που κατ' εμέ μεταφράζεται και ως χωρισμός Κοινωνίας-Κράτους όπου ένα κράτος-δυνάστης θα νομοθετεί και θα λειτουργεί σύμφωνα με μια ηθική διαφορετική από αυτήν του Δήμου και της Κοινωνίας των πολιτών.
Και τώρα γίνεται αυτό βέβαια αλλά τώρα δεν υπάρχει τουλάχιστον ιδεολογική κάλυψη, όπως θα είχε σε μια κατακερματισμένη κοινωνία φυτών και ζιζανίων.

Μάλιστα όσοι υπερασπίζονται των αξιώσεων αυτών, το κάνουν με τέτοιο πάθος - ή μάλλον εμπάθεια είναι η λέξη που ταιριάζει καλύτερα - σε σημείο που διαμετρικά αντίθετες ομάδες να συμπορεύονται ενωμένες από το κοινό μίσος προς την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Έτσι βλέπουμε το φαινόμενο Προτεσταντικές παραφυάδες να συνεργάζονται με αιρέσεις όπως οι Ιεχωβάδες ή με ομοφυλόφιλους, (την στιγμή που ο Προτεσταντισμός είναι η αποθέωση του πουριτανισμού), ομοφυλόφιλοι να επικαλούνται τους Ρόμα, ενώ είναι γνωστό που είτε ομοφυλόφιλοι Τσιγγάνοι δεν υπάρχουν είτε αν υπάρχουν καταπιέζονται φρικτά, άθεοι να συμπλέουν με την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία κοκ. Δηλαδή, ο εχθρός του εχθρού μου φίλος μου, και όπως είχε πεί ο Αρχιδιακονος του Αρχιεπισκόπου των Σκοπίων Στεφάνου, "και με τον δίαολο θα συμμαχούσαμε προκειμένου να έχουμε την δική μας Εκκλησία".

Αν περιμένετε από μένα να πω πως όλοι οι παραπάνω δεν έχουν το δικαίωμα να διεκδικούν την αυτοδιάθεση τους στην ίδια τους την χώρα και πως σώνει και καλά η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος ορθώς επιβάλεται στην κοινωνία, κάνετε λάθος. Η Εκκλησία συναγωνίζεται την Πολιτεία σε έλλειμα Δημοκρατίας και τα αποτελέσματα εκλογων είναι κατά κανόνα προϊόντα Βυζαντινισμών και παρασκηνιων.

Ο στόχος μου λοιπόν δεν είναι να υπερασπιστώ την Ορθόδοξη Εκκλησία αλλά να καταδείξω την αμετροέπεια, τον φανατισμό και τις μεθοδεύσεις των υπολοίπων.

Κατ αρχήν θα έπρεπε να διερευνήσουμε α) ΤΙ σημαίνει Δημοκρατία β) ΑΝ η Δημοκρατία είναι όντως το καλύτερο σύστημα διακυβέρνησης και συμβίωσης (φιλοσοφικά μιλώντας, μην πάει το μυαλό μερικών ανοήτων ότι τάχα εισηγούμαι ολοκληρωτικά καθεστώτα και γ) ΑΝ η Δημοκρατία μας όπως λειτουργεί σήμερα είναι πραγματική Δημοκρατία.

Για να προχωρήσουμε λοιπον παρά κάτω ας υποκριθούμε πως όντως η Δημοκρατία μας είναι το καλύτερο σύστημα, και πως σημερα λειτουργεί τέλεια σε Ελλαδικό, Ευρωπαϊκο και Αμερικανικό επίπεδο.

Κατά την κρίση μου λοιπόν τρείς είναι οι επιλογές στην Δημοκρατία και τις αναφέρω από το ανώτερο επίπεδο στο κατώτερο.

α) Όλοι να είναι ελεύθεροι να εκφράζουν της θρησκευτικές τους πεποιθήσεις ή θέσεις ( η Αθεϊα είναι ΜΙΑ από αυτές) χωρίς να καταπιέζονται και χωρίς να καταπιέζουν, με παράλληλη παιδεία αποδοχής του άλλου. Όποιος θελει κανει πρωϊνη προσευχη, όποιος δεν θελει δεν κάνει, άλλος κρεμάει εικονες, αλλος το Κοράνι και άλλος την φωτογραφία του Τσε Γκεβάρα ή του Δαλάι Λάμα και άλλος κάθεται σε ένα δωμάτιο με άδειους τοίχους.

β) Οι πολλοί να επικρατούν κατά κράτος και οι λίγοι προσαρμόζονται με την πλειοψηφία, συχνά ενοχλημένοι εως και καταπιεσμένοι, μια και εκ των πραγματων αποτελούν μειονότητα. ΔΕΝ καταπιέζονται πάντως στο να εκφρασθουν ελεύθερα ή στο να διαμορφωσουν τις δικες τους κοινότητες και υποκουλτουρες.

γ) Οι λίγοι να επικρατούν επί των πολλών με πρόσχημα την δημοκρατία και την πολυφωνία, να στερούν από τους πολλούς το δικαιωμα στην διαμορφωση της δικής τους κουλτουρας και κοινωνίας. Χαρακτηριστική είναι η απόλυση εργαζομενης από την Brittish Airways επειδη θεώρησε δικαίωμα της να φορά ακόμα και διακριτικά σταυρό.
Αν δε αναφερθούμε συγκεκριμενα στην Αθεϊα, τότε τα πραγματα γίνονται ακόμα πιο σκοτεινά, διοτι η Αθεία εχει την ιδιότητα να καμουφλάρεται ως Ανεξιθρησκεία και να πλασάρεται ως τέτοια και μάλιστα με τρόπο βαθύτατα αντιδημοκρατικό. Και για να γινω ακόμα πιο σαφής δεν έχει κανεις παρά να ανατρέξει στο ιδεολογικό μανιφέστο του Χότζα της Αλβανίας ή του Τσαουσέκσου της Ρουμανίας. Σήμερα μάλιστα, το ψευδεπίγραφο ιδεολογημα της Ανεξιθρησκειας που προωθείται από Αθεϊστικους κύκλους χρησιμοποιεί ως άλλοθι άλλα θρησκεύματα τα οποία είναι ακόμα πιό αντιδημοκρατικά και απολυταρχικά από την κρατούσα Ορθόδοξη Εκκλησία, όπως οι Ιεχωβαδες, οι Μορμόνοι κλπ.

Μέχρι σήμερα η χώρα μας βρισκόταν και βρισκεται ακόμα στο επίπεδο Β. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι οι όποιες μεθοδεύσεις και επιχειρηματολογίες χρησιμοποιούνται, είναι για να εκπέσουμε στο επίπεδο Γ αντί να προχωρήσουμε στο επίπεδο Α.

Ο Μαυρος Αιών της Παγκοσμιοποίησης θελει, τις κοινωνίες και τους λαούς κατακερματισμένους, σε εσωτερική σύγχυση και σε προστριβή, ώστε να επιβληθεί κατά κράτος παρουσιάζοντας την Αθεία ως Ανεξιθρησκεία, τον "Ανάπτυξη" σαν όραμα, την σέκτα ως θρησκεία, το φαρμάκι ως φάρμακο και τέλος ως Δημοκρατία την ουσιαστική αυτοκατάργηση της.

26/1/09

ΕΤΣΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ


Απτόητη η Alpha Bank στην αφαίμαξη και την εκμετάλλευση του κοσμάκη.

Μετά από επανειλημμένες ΕΓΓΡΑΦΕΣ καταγγελίες για την εκμετάλλευση πελατών και εργαζομένων στο κατάστημα Άνω Πατησίων της Alpha Bank, τα Golden Boys που ΘΑΒΟΥΝ τα παράπονα του κοσμάκη, το μόνο που φρόντισαν να κάνουν είναι αντί να βάλουν περισσότερο προσωπικό για να ελαφρύνει ο φόρτος εργασίας των εργαζομένων, αντ' αυτού από 3 ταμεία που υπήρχαν να αφήσουν 2 ταμεία με μόνο ΜΙΑ έμπειρη ταμία, ενώ το τρίτο να άλλοτε να είναι κενό και άλλοτε να επανδρώνεται από ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ!

25/1/09

DR JECKYLS AND MR HYDES


ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ NEW AGE ΦΟΝΤΟ

Παρακολουθώ με θλίψη τα γεγονότα των τελευταίων μηνών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Και δεν εννοώ την θλίψη των γεγονότων αυτών καθ' εαυτών. Αυτό που με βυθίζει ακόμα περισσότερο στην απελπισία είναι η Α ή Β θέση που παίρνουν οι πολίτες και οι bloggers επ' αυτών καθώς και οι αντιδράσεις τους.

Μερικοί μάλιστα θεωρούν πως η δογματική κατά κανόνα θέση που παίρνουν -που είναι μάλιστα και βαθύτατα ρατσιστική- εκφράζει τις δυνάμεις του καλού, των οποίων οι ίδιοι είναι αποκλειστικοί φορείς και αυτεπάγγελτοι πρεσβευτές. Και μάλιστα όσο πιό δογματικοί είναι και όσο αυτόκλητοι σωτήρες γίνονται, τόσο περισσότερο πολεμουν για το "καλό" με μεγαλύτερο μίσος. Οποία αντίφαση!

Εξυπακούεται βέβαια πως οι "άλλοι" είναι οι κακοί, και μόνον κακοί, όπως στις ταινίες του James Bond.

Μάλιστα, δεν περιορίζονται στην δαιμονοποίηση εκείνου που θεωρούν δογματικά αντίθετο και στο κυνηγι μαγισσών, αλλά στοχοποιούν ή απαξιώνουν και όποιον τολμήσει να αρθρώσει λέξη εναντίον προσώπων και πραγμάτων που κατ' αυτούς είναι στο απυρόβλητο ή το αντίθετο, αν τολμήσουν να πουν μισή καλή κουβέντα, έστω και ως συνήγοροι του διαβόλου, υπέρ προσώπων και πραγμάτων που εκείνοι απεφάσισαν και διέταξαν πως είναι μόνο κακά.

Έτσι λοιπόν τα μοναστήρια είτε είναι διεφθαρμένα και με τεράστιες περιουσίες που τις σφετερίζονται μια χούφτα μοναχών, είτε άγιοι τόποι που άγιοι άνθρωποι συνομιλούν με το θείον. Και εμείς δυο επιλογές έχουμε: Ή να ρίξουμε τους μοναχούς στην πυρά και να συλλήσουμε την περιουσία των μονών ή να κάνουμε τεμενάδες και στον τελευταίο ρασοφόρο ή ακόμα και "ευλογημένες παρατυπίες" ώστε να μπορούν μερικές μονές να συναγωνίζονται με το Porto Carras.

Είτε να θεωρήσουμε τον Χριστόδουλο ως απολύτως διεφθαρμένο, είτε ως στύλο της Ορθοδοξίας. Θετικά ή αρνητικά σχόλια απαγορεύονται.

Να πάμε στην Αστυνομία; Μην τολμήσει κανείς να πει μισή καλή κουβέντα για τους φουκαράδες που η καθημερινη τους πελατεία είναι τα αποβράσματα της κοινωνίας, μαύρο φιδι που τον έφαγε! Απαγορεύεται δια ροπάλου από την ιδεολογική Αστυνομία! Αλλά μην τολμήσουμε να αναφέρουμε και το "ο τεμπελης κι ο φαγάς, αστυνόμος ή παπάς" διότι πολεμούμε τον εθνικό κορμό.

Να πάμε στους μετανάστες; Ή μήπως στους gay; Μην τολμήσεις να πεις μισή κακή κουβέντα και η ιδεολογική στρατονομία καραδοκεί. Οι μετανάστες και οι ομοφυλόφιλοι ειναι ΜΟΝΟ καλοί. Τυχοδιώκτες, εγκληματίες και διεστραμένοι δεν υπάρχουν!

Να παμε στους Εβραίους; Εκεί πια κι αν γινεται το έλα να δεις. Ή όλοι στο κρεματόριο ή όλοι περιούσιος λαός. Δηλαδή μεχρι και ο Χολμπρουκ, και η Ωλπράιτ, και ο Γουλφοβιτς.

Δεν τολμάς να πεις μια καλή ή μια κακή κουβέντα για κάτι, για κάποιον ή για κάποιους και αμέσως σε εντάσσουν εκεί που τους βολεύει προκειμένου να διασφαλίσουν την θεωρία τους.

Και αυτό συμβαίνει ξεκινώντας από δυό αφετηρίες.
Η μία είναι αυτή της αντιπαλότητας: Εμείς οι καλοί, οι άλλοι οι κακοί.
Αλλά τελευταίως υπάρχει και μια άλλη ιδεολογική γραμμή εξ ίσου ηλίθια και άδικη. Αυτή της ΜΗ αντιπαλότητας, μιας New Age φιλοσοφίας που απαγορεύεται να λες τίποτα κακό για κανένα. Η ίδια συγκεκριμενη φιλοσοφία όμως στιγματίζει και απαξιώνει ως κακόν όποιον τολμήσει να σπάσει αυτήν την ηλίθια ομερτά σύμφωνα με την οποία είναι όλοι καλοί.

Και για να αναφέρω ένα παράδειγμα, στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι υποστηρικτές της δαιμονοποίησης του Τουρκικού λαού ή των Εβραίων και οι πολιτικοί εκφραστές των τάσεων αυτών, ενώ στην δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι υποστηρικές του "συνωστισμού στην Σμύρνη" , οι επαγγελματίες αντιρατσιστές κλπ.

Και ενω οι Πατερες της Εκκλησίας και το Ευαγγελιο καθιστά σαφές πως μέσα σε κάθε άνθρωπο κρύβεται από ένας Dr Jeckyl και Mr Hyde κάποιοι κρατουν τον ρόλο του Dr Jeckyl για τον εαυτό τους και διανέμουν τον ρόλο του Mr Hyde σε όποιον βρεθεί απέναντί τους.

Και αν έπρεπε οπωσδήποτε μόνο και μόνο για να τους κάνω το χατήρι να πάρω διαζύγιο από την Αλήθεια και την Λογική, έ τότε ας με συγχωρήσουν. Εγώ θα προτιμήσω τον Mr Hyde.

19/1/09

THE INVASION OF THE BODY SNATCHERS


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ-ΚΟΥΚΟΥΛΙΑ

ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ

Πολλοί θα αναρωτιούνται τι τον έπιασε ξαφνικά τον Κώστα Σημίτη και ήθελε να αλλάξουν οι ταυτότητες των Ελλήνων διαγράφοντας το θρήσκευμα. Δεν θα εξετάσω για το εάν η αλλαγή αυτή ήταν σωστή ή όχι, είτε αργά η γρήγορα αναπόφευκτη. Δεν με απασχολεί καθόλου. Θα σταθώ μόνο στο ποιοί ήταν εκείνοι οι άνθρωποι-κουκούλια, δηλαδή οι κουκουλοφόροι, που το επεδίωξαν εντός και εκτός Ελλάδος.

Σύμφωνα λοιπόν από ατομική και αποκλειστική έρευνα μόλις το θέμα ετέθη και πριν καν ακόμα βγαλει ο Χριστόδουλος τον κόσμο στους δρόμους, οι παράγοντες που απαίτησαν δυναμικά την αλαγή των ταυτοτήτων είναι εξωγενείς συνεπικουρούμενων βέβαια και της ιδεολογικής δεξιάς των, του Συριζα και των ομοϊδεατων τους σε όλα τα κόμματα.

Και για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία, το ζήτημα το έθεσαν οι Αμερικανοεβραίοι μετά από επίσκεψη στην Ελλάδα και διαδοχικές συναντήσεις με τον Κώστα Σημίτη και τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Και ο μέν πρώτος ως απόλυτος χέστης ή Yesman στην καλύτερη περίπτωση ή εγκάθετός τους στην χειρότερη συμφώνησε, αφού τους ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά για τα Ίμια και τον ευχαρίστησαν και εκείνοι για την παράδοση του Οτσαλάν και την εκπαραθύρωση του Πάγκαλου από ΥΠΕΞ.

Και αυτή η είδηση είδε το φώς της ημέρας στα ψιλά κάποιας εφημερίδας πριν το θέμα σκάσει σαν βόμβα. Η έρευνά μας όμως το προχώρησε και παρά πέρα και επιβεβαίωσε την συνάντηση των υπευθύνων της American Jewish Commitee με τους δύο Έλληνες ηγέτες από την ιστοσελίδα των πρώτων με ημερομηνία (αν δεν απατώμαι) 19/3/2000.

Έτσι στην ιστοσελίδα του AJC όπου αναγράφονται τα πρεπαγμένα και η ατζεντα του κάθε μήνα, αναγράφησαν λεπτομερώς και οι δύο συναντήσεις. Από τον μεν Σημίτη απαιτήθηκε μεταξύ άλλων η διαγραφή του θρησκεύματος από δε τον Χριστόδουλο ζητήθηκαν δύο πράγματα, πάντα σύμφωνα με την ιστοσελίδα του AJC α) Να μην αντιδράσει η Εκκλησία στην διαγραφή του Θρησκεύματος και β) να εξασκήσει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών όση επιρροή διαθέτει στον Πατριάρχη της Μόσχας Αλέξιο ώστε να αμβλυνθεί ο αντισιμιτισμός των Ρώσων.

Και ενώ οι δημοσιεύσεις αυτές ευρίσκονταν σε πλήρη ανάρτηση ανά ημερομηνία στο ημερολόγιο της AJC, αμέσως μόλις ο Χριστόδουλος εκύρηξε το αντάρτικο η συνάντηση Αμερικανοεβραίων-Χριστοδούλου εξαφανίστηκε από την ιστοσελίδα τους, ενώ παρέμεινε η συνάντηση με τον Σημίτη αλλά και σε αυτή χωρις να γίνεται αναφορά στο θέμα των ταυτοτήτων.


Ο Χριστόδουλος τις επόμενες ημέρες για να μην κατηγορηθεί για αντισιμιτισμό αλλά και να μην στοχοποιηθεί, έσπευσε να επισκευθεί το Εβραϊκό Μουσείο των Αθηνών και να βγάλει σχετικά φιλοεβραϊκά λογίδρια για να αμβλύνει τις σε βάρος του εντυπώσεις.

Κατ εμένα, η απαίτηση από τους Αμερικανοεβραίους, δηλαδή μια αλλοδαπής οντότητας, να διεκδικεί αλλαγή νομοθεσίας μιας τρίτης, άσχετης χώρας, όχι μόνο αποτελεί ξένη παρέμβαση και μοχλό αναστάτωσης στα εσωτερικά της, αλλά αποτελεί και τρανταχτή απόδειξη περί της παγκοσμίου Εβραιοκρατίας. Η δε εκ των υστέρων εξαφάνιση της ατζέντας από την ιστοσελίδα τους, ομολογία ενοχής.

Τα ωφέλη από την διαγραφή του θρησκεύματος είναι προφανή, με την σταδιακή προώθηση σε θέσεις-κλειδιά σε κρατικούς ή μη κυβερνητικούς οργανισμούς αλλά και στο Παγκόσμιο Εμπόριο, προσώπων Εβραϊκής καταγωγής χωρίς η ιδιότητά τους αυτή να είναι αναγνωρίσιμη, ώστε να φτάσουμε σε καθεστώς Αμερικής όπου Εβραιοκρατείται το σύμπαν, κυρίως η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.


Χαρακτηριστικό είναι πως το σλόγκαν του American Jewish Commitee είναι το A Century of Leadership (Ένας Αιώνας Ηγεμονίας ή Πρωτοπορίας) που προδίδει και τις προθέσεις τους και την κοσμοθεωρία τους.

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ

Στην σημερινή πολιτική σκηνή, ο εκλεκτός των Αμερικανοεβραίων είναι ο Γιώργος Παπανδρέου σύμφωνα με το εγκώμιο που του πλέκουν εδώ από την εποχή που ήταν ΥΠΕΞ:



Χαρακτηριστικά αναφέρουν: “There is no better friend in Greece of the Jewish community, of Israel, and of the United States than you, Mr. Papandreou” και επί το Ελληνικότερον, "δεν υπάρχει καλύτερος φίλος στην Ελλάδα για την Εβραϊκή κοινότητα, το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες από εσάς, κύριε Παπανδρέου"

Ενώ σε άλλο σημείο αναφέρουν:


Our American Jewish Committee delegation was in the city for meetings with Foreign Minister George Papandreou (our third meeting with him in the past seven months), the American ambassador, and the leaders of the Greek Jewish community. With our luck, the hotel housing us fronted on none other than Syntagma Square. To make matters still more interesting, our hotel was named the Grande Bretagne, a not-so-subtle reference to the other "culprit" country.

Δηλαδη

Η Αμερικανοεβραϊκή επιτροπή μας ήταν στην πόλη (την Αθήνα) για συναντήσεις με τον ΥΠΕΞ κο Παπανδρέου (η τρίτη συνάντηση μαζί του μέσα στους τελευταίους 7 μήνες), τον Αμερικάνο Πρέσβη και τους αρχηγούς της Ελληνικής Εβραϊκης Κοινότητας.

Το πιάσατε λοιπόν το υπονοούμενο, γιατί αυτή η λύσα με τον Καραμανλή, η σκανδαλολογία διαρκείας που αφορά αποκλειστικά το άμεσο περιβάλλον του Έλληνα Πρωθυπουργού, η μια κρίση πάνω από την άλλη, και ο καθημερινός βομβαρδισμός με γκάλοπ που σαν σκοπό έχουν την ανάδειξη του Παπανδρέου;

Θέλει και μεγαλύτερη επεξήγηση για το ποιοί είναι οι άνθρωποι-κουκούλια που εισβάλουν στα ξένα κράτη με έμεσο ή άμεσο τροπο, και ποιοί οι γνωστοί-άγνωστοι κουκουλοφόροι;

16/1/09

WHO THE HELL WAS HAPPY ABOUT THE TWIN TOWERS?

O NETANIAXOY ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ

Δεν κρατήθηκε άλλο ο πρόδερος του κόμματος Likud και πέρσι τον Απρίλιο εξέφρασε την έμεση χαρά του για το χτυπημα στους Δίδυμους Πύργους.

"Επωφελούμαστε από ένα πράγμα και αυτό είναι η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους και το Πεντάγωνο και τον Αμερικανικό αγώνα στο Ιράκ, διότι έστρεψε την Αμερικανική κοινή γνώμη με το μέρος μας" εδήλωσε ο Νετανιάχου στις 16/4/2008 κατά την διάρκεια συνεδρίου στο Πανεπιστήμιο Bar-Ilan των Ιεροσολύμων, σύμφωνα με την ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ εφημερίδα Ma'ariv καθως και την Haaretz που το αναδημοσίευσε.



ΠΟΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ EIXAN ΕΙΔΟΠΟΙΗΘEI ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ

Το γεγονός αυτό ενισχύει τις βάσιμες υποψίες για το ποιοί στην χειρότερη περίπτωση διοργάνωσαν την επίθεση της 11ης Σεπτεμβριου ή την κατηύθυναν εμέσως, ενώ στην καλύτερη εγνώριζαν με ακρίβεια το τι επρόκειτο να συμβεί και το άφησαν να γίνει προκειμένου να αποκομίσουν τα στρατηγικά ωφέλη πού περιγράφει με καθυστέρηση 7 ετών ο Νετανιάχου.

Εδω έχω να καταθέσω και την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ που έκανα λίγες μόνο μέρες μετά το κτύπημα της 11/9 με αφορμή δημοσίευση στα ψιλά εφημερίδας (εκεί που κρύβονται όλες οι μεγάλες ειδήσεις, όπως για παράδειγμα η επιβολή της αλλαγής των ταυτοτήτων στην Ελλάδα από τους Αμερικανοεβραίους, για την οποία θα γίνει ξεχωριστή ανάρτηση) σύμφωνα με την οποία κατά την ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ εφημερίδα Haaretz οι εργαζόμενοι στην εταιρία πληροφορικής Odigo ειδοποιήθηκαν να εγκαταλείψουν το κτίριο πριν από το κτύπημα.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το δημοσίευμα της Ισραηλινής εφημερίδας (το οποίο ουδέποτε διαψεύστηκε) έκανα αμέσως μια αναζήτηση για την Odigo και βρηκα πως ήταν ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (και όχι απλά Εβραϊκών) συμφερόντων εταιρία πληροφορικής εξειδικευμένη σε τεχνογνωσία instant messanger, internet, και software τηλεφωνίας. Η Odigo μάλιστα είχε αναλάβει την αναβάθμιση των υπηρεσιών σε ζητήματα τηλεφωνίας μεγάλων κρατικών παρόχων τηλεφωνίας όπως της Ιταλίας και της Αυστρίας.

Εν συνεχεία έριξα μια ματιά στα βιογραφικά και το background των εργαζόμενων της Odigo και όπως περίμενα ΟΛΑ τα στελέχη της ήταν Εβραίοι, πλην ενός, προφανώς Ελληνικής καταγωγής (ή Ελληνοϊσραηλίτικης) με το επώνυμο Diamandis.

Η Odigo σήμερα έχει μετονομασθεί ως εταιρία, αλλά πάντα πάνω στο ίδιο αντικείμενο. Ο κος Micha Macover διευθυντής και της Ισραηλινής Odigo, απομακρύνθηκε από την Odigo στις 30/1/2002 και έκτοτε αγνοείται η τύχη του, (μάλλον επειδή είχε μεγάλο στόμα) και την θέση του ανέλαβε ο κος Woolf (Λύκος), προερχόμενος από τις General Electric, Intel, Digital Equipment Corporation and Compaq μέχρι την απορρόφηση της Odigo από την Comverse της οποίας ο κος Woolf είναι πρόεδρος και η οποία αποτελεί "the world's leading supplier of software and systems enabling network-based multimedia enhanced communication services".



Μεταξύ των πελατών της Comverse (τέως Odigo) είναι και οι:

AOL Germany, British Sky Broadcasting, Connect Austria, Eurotel Prague, France Telecom Global, Vodafone Group (γνωστή και σε εμάς από το σκάνδαλο της παρακολούθησης του τηλεφώνου του έλληνα Πρωθυπουργού κου Καραμανλή καθώς και κυβερνητικών στελεχών), Cosmote, AT&T, BellSouth, eBay, Mobile ESPN, China Mobile, China Telecom, Taiwan Mobile και άλλων πολλών εταιριών που εμπιστεύονται την Ισραηλινή τεχνογνωσία.

14/1/09

NOT ANOTHER HOLOCAUST MOVIE


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΛΟΜΠΥ

Νομίζω πως είναι πασιφανές και πρόδηλο πως πλέον η Show Biz και ο κινηματογράφος ειδικότερα Εβραιοκρατείται. Και μάλιστα όσο περνούν τα χρόνια τόσο η κατάσταση επιδεινώνεται. Εταιρίες, παραγωγοί, σκηνοθέτες, σεναριογράφοι, ηθοποιοί ολοένα και περισσότερο είναι Εβραίοι, είτε ανοικτά φιλικά προσκείμενοι προς τον Ιουδαϊσμό, όπως για παράδειγμα μέχρι και η Madonna πως ξαφνικά ανακάλυψε το "φώς της αλήθειας" στην Ιουδαϊκη Kabbalah.

Από την τελευταία αμελητέα σειρά της τηλεόρασης (Grey's Anatomy, Sex and the City κλπ) ακόμα και τον Μπομπ Σφουγγαράκη μέχρι άσχετες ταινίες, όχι μόνο βασικοί συντελεστές είναι μονίμως και πάντα Εβραίοι, αλλά φροντίζουν συνειδητά και συστηματικά να προβάλουν μονομερώς την "αίγλη του Ιουδαϊσμού" στην Αμερική και μάλιστα σε μια εποχή που οι άλλες θρησκείες φημώνονται ούτως ώστε "να μην θίγονται τα πιστεύω των άλλων πολιτών".

Αυτό κατ' αρχήν φανερώνει πως το σύστημα της Αμερικανικής (και όχι μόνο) Show Biz λειτουργεί σαν μια άτυπη Μασωνία. Δεν σημαίνει κατ' ανάγκην πως όσοι τελικώς προβάλλονται είναι ατάλαντοι (κάθε άλλο μάλιστα) αλλά ότι έχουν πολύ περισσότερες ευκαιρίες από οποιονδήποτε άλλον αντιστοίχων προσόντων, αφού ο Ιουδαϊσμος τους και μόνο τους ανοίγει τις πόρτες.

Οι μηχανισμοί του λόμπυ όμως πέραν από την ανακύκλωση και συγκέντρωση του παγκόσμιου χρήματος σε Εβραϊκα χέρια λειτουργούν και σαν φιλοεβραϊκή, Σιωνιστική, συχνά δε και σαν χοντροκομμενη αντιχριστιανική προπαγάνδα.

Συγκεκριμένα

α) Προβάλλουν τον Ιουδαϊσμό και τον Σιωνισμό με πλάγιο τρόπο. Θα αναφέρω για παράδειγμα την παρακάτω κραυγαλέα λεπτομέρεια: Σε άσχετη ταινία εμπορικής επιτυχίας οι δύο πρωταγωνιστές συζητούν στην είσοδο ξενοδοχείου. Από όλες τις σημαίες της πρόσοψης του ξενοδοχείου η σημαία του Ισραήλ έχει τοποθετηθεί σε τέτοια θέση ώστε όταν η κάμερα παίρνει το διαλογο γκρο πλαν, να ανεμίζει (και μόνον αυτή) ανάμεσα στα πρόσωπα των πρωταγωνιστών.

β) Προβάλλουν τον Ιουδαϊσμό και τον Σιωνισμό με άμεσο τρόπο λόγου χάριν με την προβολή των Εβραϊκων εθίμων και ηθών μέσα από Εβραίους πρωταγωνιστές. Όπως για παράδειγμα η ταινία Meet the Fockers που αναφέρεται ως "ειρήσθω εν παρόδω" σε μια οικογενεια Εβραίων χωρίς όμως να είναι αυτό το θέμα της όπως στο Big Fat Greek Wedding.

γ) Απαξιώνουν την Χριστιανική πίστη και Εκκλησίες είτε με ταινίες που έχουν σαν άμεσο αντικείμενο την στοχοποίησή τους (π.χ. Amen, Magdalene Sisters) είτε με προσβλητικά τεχνάσματα όπως στις ταινίες The Big Lebowski και Burn After Reading των γνωστών αδελφων Ethan & Joel Coen (στην πρώτη ο κακός της ταινίας που έχει καταδικαστει και για παιδεραστία λέγεται Jesus και μάλιστα αναφωνεί "Jesus will f**k you all" ενώ οι καλοί της ταινίας είναι Εβραίοι, ενώ στην δεύτερη ένας από τους πρωταγωνιστες, νυν ιδιοκτήτης γυμναστηρίου, ήταν πριν Ελληνορθοδοξος παπάς που πέταξε τα ράσα επειδή "απογοητεύτηκε από την πίστη του") είτε την περιθωριοποίηση της Χριστιανικής ηθικής γενικότερα (ευθανασία, ομοφυλοφιλία κλπ). Γνωστά είναι εξ άλλου και τα αντιχριστιανικά "ντοκυμαντερ" του εβραϊκων πλέον συμφερόντων National Geographic.

δ) Τέλος υπάρχει μια σειρά ταινιών που αναφέρονται εξ ολοκλήρου στο Ολοκαύτωμα και το Ισραήλ. Σε αυτες θα αναφερθώ λίγο πιό αναλυτικά διότι στην ουσία αποτελούν την κεκαλυμμένη Σιωνιστική, Ισραηλινή προπαγάνδα με χρήματα του Hollywood, ή μαλλον με τα δικά μας χρήματα αφού πάμε και τις πληρώνουμε.


Και δεν περιορίζονται μόνο σε ταινίες. Σας θυμίζω πως μέχρι και ο δικός μας Καρβέλας (ο βαθυστόχαστος συνθέτης των Παρατράγουδων) και η τότε σύζυγός του Άννα Βίσση κατελήφθηκαν μια ωραία πρωϊα από οίστρο να ασχοληθούν στα καλά καθούμενα με το Ολοκαύτωμα, έγραψε την Ροκ όπερα "Μάλα, η Μουσική του Ανέμου" και μυστηριωδώς βρήκε και τα χρήματα να ανεβάσει μια εμπορική αποτυχία.

Ο σκοπός των ταινιών αυτών περί Ολοκαυτώματος που εμφανίστηκαν την τελευταία 20ετία κυρίως, (δηλαδή 65 ολόκληρα χρόνια μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο η σημασία του οποίου κοντεύει να υποβιβασθεί σε αποκλειστική Εβραϊκη ιστορία) την στιγμή που ταινίες για γενοκτονίες άλλων λαών ελάχιστες ή καμμία δεν έχουν γινει, είναι διττός.

Ο πρώτος είναι να δικαιολογήσει και να νομιμοποιήσει ηθικά την δημιουργία του κράτους Ισραήλ. Ο Spielberg μαλιστα το ξεκινησε από την "λιστα του Schindler" και το έφτασε το 2005 στο "Munich" που αναφερεται στην επίθεση των Παλαιστινίων στην Ισραηλινή ομάδα στους Ολυμπιακούς του Μονάχου το 1972. Ο σκοπός είναι προφανής: Καθίκια Παλαιστίνιοι σας αξίζουν αυτά που σας κάνουμε.

Ο δεύτερος λόγος είναι να αποενοχοποιήσει τους Εβραίους όχι για τον (δυστυχώς συχνά δικαιολογήσιμο) αντισιμιτισμό του παρελθόντος, αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη γι αυτά που θα επακολουθήσουν με βάση των γεωπολιτικό και στρατηγικό σχεδιασμό των Αμερικανοεβραίων στο μέλλον.

Για του λόγου το αληθές χαρακτηριστικό είναι που όσο οι προσπάθειες του Ισραηλ να εξοντώσουν τους Παλαιστίνιους εντείνονται τόσο το Hollywood παράγει ταινίες για το Ολοκαύτωμα. Και όσες περισσότερες ταινιές για το Ολοκαυτωμα βλέπω να παράγονται, τόσο περισσοτερο ανησυχώ για το μέλλον της ανθρωπότητας. Γιατί αντιλαμβάνομαι πως μαζί με τις ταινίες και κάτι άλλο θα έχουν στα σκαριά.


Για την σαιζον 2008-2009, περίοδο που με βάση σχεδιασμού οργανώνεται το Ολοκαυτωμα των Παλαιστινιων κυκλοφορούν 6 νέες ταινίες σχετικές με το Ολοκαυτωμα των Εβραίων πριν από 65 χρόνια, The Boy in the Striped Pajamas, The Reader, Defiance, Valkyrie, Adam Resurrected, Good. Όσο δηλαδή οι Σιωνιστές κοσμοκράτορες αποθρασύνονται ως δράστες τόσο οι Εβραίοι παρουσιάζονται ως θύματα.

Βέβαια τα θύματα των Σιωνιστών είναι πολλά. Αλλά ανάμεσα σε όλους είναι και οι "δικοί" τους άνθρωποι, οι καθημερινοί φουκαράδες Ισραηλινοί της βιοπάλης, που ενώ θα μπορούσαν κάποτε να τους είχαν σώσει, τους άφησαν να τους ξεπαστρέψουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης , ώστε να τους χρησιμοποιήσουν σαν άλλοθι, εν συνεχεία τους μετέτρεψαν σε ανθρώπινες ασπίδες για τα σκοτεινά έργα τους, τους τσουβάλιασαν, τους έστειλαν με καραβιές στο Ισραηλ και τους έριξαν σαν ανθρωποβόμβες πάνω στα κεφάλια των ακόμα πιό άμοιρων Παλαιστινίων, ως κομπάρσους σε ένα θέατρο του παραλόγου και σε ένα λουτρό αίματος που θυμίζει Χολυγουντιανή υπερπαραγωγή Εβραϊκών συμφερόντων.

ΠΡΟΦΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ


ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5'
ή... ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑ 5'

Τα τελευταία χρόνια από καιρού εις καιρόν ακούγονται διάφορα προφητολογικά από κάθε πλευρά και κατεύθυνση, κυρίως όμως εκ των χριστιανικών, παραχριστιανικών, περιχριστιανικών και των από, υπέρ, συν, διά, ανά, κατά, μετά, εκ, συν, προ, αντί, αμφί, υπό και λοιπών προθέσεων χριστιανικών κύκλων.

Αυτή η προφητολογία εντείνεται σε περιόδους τοπικών ή παγκοσμίων εντάσεων, όπως για παράδειγμα επί πολέμων της Γιουγκοσλαυίας. Πλην όμως την προτιμώ από την νεκρική ευδαιμονία και ηλίθια ανυποψία των κουτόφραγκων.

Παρ όλα αυτά αν κάποιος σταχυολογήσει τα προφητολογικά trends που ευδοκιμούν στον Χριστιανικό και θρησκευτικό γενικότερα χώρο θα πάρει τους δρόμους σαν την κα Λουκά, αλλά στο πιό τρελλό της.

Πέραν από τις κλασσικές εσχατολογικές αναλύσεις διαφόρων αιρετικών ομάδων με συγκεκριμένη εσχατολογία (Ιεχωβάδες) στην οποία προσδίδουν μάλιστα και δογματικό κύρος (προκειμένου ελέω Θεού να διαψευστούν για πολλοστή φορά, να ρεζιλευτούν και να παραμείνουν τελικά σε αυτές μόνον οι πάρα πολύ ηλίθιοι, οι διεστραμένοι και μερικοί πτωχί τω πνεύματι) τα trends θα τα κατέτασσα στις παρακάτω κατηγορίες.

α) Στις Παλαιοημερολογίτικες, οι οποίες πέρα από όσα σωστά αναδεικνύουν, από υπερβάλλοντα ζήλο διακρίνουν τα σημεία των καιρών και στην ακύρωση του εισητηρίου του Μετρό, στα δρομολόγια των λεοφωρείων, στο παιδικό τηλεοπτικό κανάλι 0-6, στους τίτλους της εκπομπής της Ράνιας Θρασκιά και στις μυστηριώδεις καθυστερήσεις των πτήσεων της Ολυμπιακής των άθροισμα των οποίων μας δίνει 667 (κάπου θα έγινε αναγραμματισμός).

β) Στις Γεροντικές και τις Αγιορείτικες που είναι πιό mild από τις προηγούμενες και πιό προσγειωμένες αλλά που δεν παύουν να μην χαρακτηρίζονται από μια μαζοχιστική χαιρεκακία και μια λυτρωτική καταστροφολογία. Κάποιες από αυτές που διαψεύστηκαν ήταν γενικευμένος πόλεμος στα Βαλκάνια το 1999, ότι οι Ολυμπιακοί το 2004 δεν θα προλάβουν να γίνουν, χωρίς όμως να αποκλείω και το γεγονός πως ενδεχομένως κάποια πράγματα που επρόκειτο να συμβουν τελικά δεν συνέβησαν λόγω των προσευχών μερικών πιστών (όπως και με την Νινευή).

γ) Στις Νεοπροτεσταντίζουσες made in USA που ναι μεν έχουν μια λογική βάση, πλην όμως διδάσκουν μέχρι και εσχατολογικές πλάνες ως προς την ερμηνευτική τους για το τέλος του κόσμου.

δ) Τις Σιωνιστικές Προτεσταντικές που αν και αντλούν κοινά στοιχεία από τις προηγούμενες παρουσιάζουν την νύχτα για μέρα και τον θύτη για θύμα.
κλπ.

Θα μπορούσα να προσθεσω και δύο ακόμα εσχατολογικές θεολογικές τάσεις:

στ) Την Ανύπαρκτη, του τύπου της Φινλανδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας (όπου όλη τους η ενασχόληση περιορίζεται στην εκκλησιαστική αποδοχή της ομοφυλοφιλίας και την επίσπευση της δημιουργίας μιας Προτεσταντικής Πανχριστιανικής ομολογίας)

ζ) Την Σκεπτικιστική, της επίσιμης Ορθόδοξης Εκκλησίας που από φόβο να μην κάνει λάθος δεν καταπιάνεται -επισήμως τουλαχιστον- με το θέμα

Μου γράφετε και σχόλια άλλοτε υπέρ, και άλλοτε κατά της αποδοχής της προφητολογίας. Το ερώτημα είναι: Υπάρχουν προφητείες που μιλούν για τους ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ χρόνους; Είναι οι χρόνοι αυτοί οι έσχατοι ή έστω κρίσιμοι; Φωτίζει ο Θεός κάποια παιδιά του ώστε να κατευθύνουν τον κόσμο χωρίς πάντως να προσδιορίζει συγκεκριμένο τόπο και χρόνο.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν εντονότατες φήμες για επερχόμενη κρίση πριν την ανάλυση καθηκόντων του Ομπάμα που θα εμπλέξει και την Ελλάδα, και παράλληλα προσωπικές προτροπές για αποθήκευση τροφίμων. Οι φήμες αυτές πάντως συνοδεύονται από ορθές γεωπολιτικές αναλύσεις. Όσο και ράδιο αρβύλα και να είναι αυτές οι προβλέψεις, τα σημεία των καιρών πρέπει να είσαι Τσίπρας για να μην τα βλέπεις.

Άλλοι πάλι, από Προτεσταντικούς κύκλους επικροτούν την γενοκτονία των Παλαιστινίων από τους Ισραηλινούς ώστε να καθαρίσει το τοπίο και να έλθει ο Μεσσίας.

Ήμαρτον Κύριε! Και εγώ τι να κάνω τώρα ο δυστυχής. Να αρχίσω να μην πιστεύω τίποτα θεωρώντας πως σοβαρή Χριστιανική εσχατολογία που να αναφέρεται στα μελλούμενα δεν υπάρχει ή να αρχίσω να πιστεύω τα πάντα και να καταλήξω με ζουρλομανδύα.

Είμαστε στο παρά 5' μεγάλων γεγονότων ή για το παρά πέντε του Mega Channel?

Έτσι κι αλλιώς προσευχή...

9/1/09

ΙΣΡΑΗΛ, ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ


ΚΑΙ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΕΣΣΙΑ

Χρόνια τώρα προσπαθώ να εξηγήσω τι είναι αυτό που κάνει τους Εβραίους ανά τους αιώνες να λειτουργούν σαν μιά κλειστή πολιτιστική, εθνοφυλετική, θρησκευτική και οικονομική κοινωνία η οποία ενίοτε τους κάνει να μοιάζουν μάλλον με σέκτα παρά με μία ακόμη εθνότητα ανάμεσα στις άλλες.
Πιστεύω να έχω και σώας τας φρένας αλλά και το στοιχειώδες IQ που να μου επιτρέπει και να παρατηρώ και να αναλύω κάποια πράγματα. Ακόμα και αν κάποιος ήθελε να μου προσάψει εμπάθεια, προκατάληψη ή έλλειψη αντικειμενικότητας πάντως η έλλειψη παρατηρητικότητας δεν νομίζω να είναι χαρακτηριστικό μου.

Οι Εβραίοι σαφέστατα ήταν ο εκλεκτός λαός του Θεού για εκατοντάδες χρόνια. Το έθνος Ισραήλ είναι αυτό που διατήρησε ανόθευτη την ιστορική και διαχρονική Αλήθεια της επαφής του Θεού με το Ανθρώπινο Γένος την ίδια στιγμή που άλλα έθνη, περισσότερο ευφάνταστα και αναμφίβολα περισσότερο ταλαντούχα, οδηγήθηκαν από μια καλπάζουσα φαντασία και μια ανεξέλεγκτη γνώση -που θυμίζει την σημερινή εποχή μας- σε σκοτεινά μονοπάτια μυθοπλασιών και αυτοκαταστροφικού τέλους.

Ναι, οι Εβραίοι έχουν το δικαίωμα να ισχυρισθούν πως ακόμα και με βάρβαρο τρόπο, δια ροπάλου, δια πυρός και σιδήρου εκράτησαν την ιστορική αλήθεια του προπτωτικού Παραδείσου και της νεφελώδους εικόνας του Θεού, όσο επέτρεπε το περιορισμένο πολιτιστικό επίπεδο μιας ομάδς βοσκών να αντιληφθεί. Άλλα έθνη στα οποία η ανθρωπινη σοφία και γνώση ευδοκίμησαν, αποδείχτηκαν ανάξια να στο διατηρήσουν την Αλήθεια της επαφής με το Θείο.

Υπ' αυτήν την έννοια οι Εβραίοι υπήρξαν οι σωτήρες του Κόσμου. Ή μάλλον ο λαός Ισραήλ. Γιατί υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο, διαφορά που οι ίδιοι οι Εβραίοι δεν αντιλαμβάνονται και που είναι υπεύθυνη για το σημερινό κατάντημα αυτού του λαού.

Σε μία σηζήτηση με έναν πνευματικότατο και διορατικό γέροντα μου λέει. Παιδί μου ΕΜΕΙΣ είμαστε ο λαός Ισραήλ. Εμείς είμαστε οι Ισραηλίτες. Γι αυτό στον όρθρο τα αναγνώσματα είναι από την Παλαιά Διαθήκη μέχρι που ο ιερέας θα πεί: "Ευλογημένη η Βασιλεία του Πατρός..." Τότε γινόμαστε Χριστιανοί.

Οι Εβραίοι με την άρνηση και την Σταύρωση του Χριστού αρνήθηκαν στην ουσία την Βασιλεία του Θεού. ΔΕΝ τους προσάπτω την θανάτωση του Χριστού όπως επιπόλαια γίνεται γιατι και εκείνοι που πίστεψαν Εβραίοι ήσαν. Η διαφορά έγκειται πως αυτοί που Τον αρνήθηκαν ακόμα περιμένουν τον Μεσσία τους ενώ εκείνοι που Τον πίστεψαν έγιναν ο λαός Ισραήλ μαζί με όλους τους άλλους από όλα τα άλλα έθνη και φυλές.

Όσοι δεν Τον αποδέχθηκαν ως Μεσσία απλά εξακολουθούν να ζουν σε μια προχριστιανική κατάσταση όπου τα άλλα έθνη είναι ακάθαρτα, μακρυά από την Αποκαλυπτική Αλήθεια που μόνο στον Ιουδαϊσμο διατηρήθηκε. Γι αυτό και εξακολουθούν να ζουν στην δική τους κλειστή, υπεροπτική κοινωνία που θεωρεί την αλληλοβοήθεια σαν μέσο επιβίωσης αλλά και σαν μέσο επικυριαρχίας επί των ακαθάρτων. Και αυτό το αναφέρω ως ελαφρυντικό γιατί αν θα τους κατηγορήσουμε εύκολα και αβίαστα για αυτό που είναι σήμερα, τότε θα έπρεπε να τους κατηγορήσουμε και γι αυτό που ήταν τότε, πριν από την έλευση του Σωτήρα, την εποχή που άλλα προηγμένα έθνη προσκυνούσαν ξόανα, έκαναν ανθρωποθυσίες και λάτρευαν τον παιδεραστή Θεό του Ολύμπου και την κατινάρα συζυγό του.

Οι σημερινοί όμως Εβραίοι ζουν ένα υπαρξιακό και εσχατολγικό δράμα: Αναμένουν ακόμα τον Μεσσία τους ως αρχηγό ενός Βατικάνειου κοσμικού κράτους (του κράτους Ισραήλ) ο οποίος θα επικυριαρχήσει στον Κόσμο υποτάσσοντας τα άλλα, ακάθαρτα έθνη που ευρίσκονται σε αποστασία, που θα επιβάλει μια Νέα Τάξη ειρήνης και Ασφάλειας και που θα εξασφαλίσει την Παγκόσμια Ευημερία με την συγκέντρωση Σολωμόντειου πλούτου, επί των ημερών του οποίου στα ταμεία του Ισραήλ συγκεντρώνονταν κατ' έτος 666 σίκλοι χρυσού (Βασιλέων Α' 10:14)

Επειδή λοιπόν ο πραγματικός Μεσσίας ήδη έχει έρθει και δεν είχε τίποτα από την γκλαμουριά και την δύναμη που περίμεναν, δεν τους επέβαλε ως άρχουσα τάξη, δεν κυριάρχησε επί των άλλων εθνών, δεν ήταν πρόσωπο κοσμικής εξουσίας αλλά μάλλον αντεξουσιαστής, οι Σιωνιστικοί κύκλοι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και αγωνίζονται με κάθε τρόπο να φέρουν τον δικό τους Μεσσία, ο οποίος θα έχει τα χαρακτηριστικά που οι ίδιοι φαντάζονται πως θα έπρεπε να έχει.

Έτσι βιώνουμε

α) την προ πολλού προγραμματισμένη και δρομολογημένη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ από μιά Σιωνιστική οικονομική νομενκλατούρα η οποία δεν δίστασε να θυσιάσει και απλούς ομοεθνείς τους στο Ολοκαύτωμα ώστε να αποτελέσει αυτό άλλοθι για την δημιουργία του κράτους του Ισραήλ (έχω την αίσθηση πως η Εβραϊκη πλέμπα είχε όλες τις απώλειες ενώ η ανώτερη κάστα έφυγε εγκαίρως στις ΗΠΑ, Ελβετία, Σουηδία με όλον τον παρά),

β) την επάνδρωση του Ισραήλ και πάλι από την παγκόσμια Ιουδαϊκή πλέμπα και από τριτοκοσμικές χώρες (Υεμένη, ΕΣΣΔ, Αιθιοπία κλπ) γιατί ποιός εχέφρων ζαμπλουτος Αμερικανοεβραίος θα πήγαινε ποτέ να εγκατασταθεί στο Ισραήλ, θυσία στον Μινώταυρο του Ισλάμ,

γ) την επιβολή της Παγκόσμιας Νέας Τάξης με την εξαφάνιση καθεστώτων και κρατών που ειναι εκτός συστήματος (χαρακτηριστικό είναι πως φοβερές χούντες αφήνονται ανενόχλητες αρκεί οι αρχηγοί τους να είναι ενταγμένοι στο σύστημα) και δημιουργία Παγκόσμιων θεσμών που θα την επιβαλουν (ΝΑΤΟ, ΟΗΕ)

δ) Την συγκέντρωση του πλούτου είτε με νόμιμα μέσα (πυραμιδωτές εξαγορές μικρότερων επιχειρήσεων από μια χούφτα μεγάλων, κλείσιμο μικρότερων επιχειρήσεων, μονοπώλεια και με την δημιουργία Οργανισμών φαντάσματα που χειρίζονται αδιαφανώς τεράστια κονδύλια (Παγκοσμια Τράπεζα/Wolfowitz/Zoellick, ΕΕ)

ε) Την πολιτισμικό, θρησκευτικό, κοινωνικό ακόμα και γεωγραφικό κατακερματισμό των κρατών και των λαών ώστε να ζουν παντου μειονότητες επί των οποίων θα επιβληθεί η ισχυρότερη

στ) Την δημιουργία ενιαίου χρηματοπιστωτικού συστήματος με την ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων και εμπορευμάτων, ενώ η αναγραφή μέσω Bar Code του αριθμού 666 στα πάντα παραπέμπει στην χρυσή εποχή της παντοδυναμίας του Σολωμόντα


Όλα αυτά που δρομολογούνται εδώ και 100-130 χρόνια εντείνονται με γεωμετρική πρόοδο, μέχρις ότου να επιτευχθεί το ποθούμενο για την Εβραϊκη κοινότητα: Η έλευση του Μεσσία τους που θα έχει την δυνατότητα να υλοποιήσει τα παραπάνω. Διαφορετικά η εσχατολογία τους τούς οδηγεί σε ένα τέλμα και σε δύο επιλογές: Ή στο να αποδεχθουν τον Χριστό ως Μεσσία ή να κατασκευάσουν τον δικό τους Χριστό που από την Χριστιανική εσχατολογία ξέρετε πως θα τον λένε και ποιος θα είναι ο ρόλος του.


Τα σημεία των καιρών πλέον δεν μιλούν, φωνάζουν!
___________________________________
PHOTO: Albert Einstein, seen here with his wife Elsa Einstein and Zionist leaders, including future President of Israel Chaim Weizmann, his wife Dr. Vera Weizmann, Menahem Ussishkin, and Ben-Zion Mossinson on arrival in New York City in 1921