19/3/08

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (και του So You Think You Can Dance)

Αληθεια εχετε προσεξει οτι το μαρκετιγκ παιζει ρολο στην πολιτικη ζωη του τόπου ακομα και σε κομματα τα οποια θα πρεπε να στηριζονται στον πολιτικο τους λογο, στην ουσια, και όχι σε τεχνασματα.

Προσεξατε οτι στο τελευταιο Συνεδριο του ΠΑΣΟΚ ο Γιωργακης μιλουσε εχοντας στην πλατη του οχι καποιο ντουβαρι ή αφισα ή συνθημα οπως γινοταν μεχρι τωρα, αλλα ακροατες; Έχετε προσεξει οτι το ιδιο γινεται και στις ΗΠΑ, και όποτε μιλαει ο Μπους ακομα και για τους βομβαρδισμους βαζουν πισω του ενα πολυχρωμο ακροατηριο για να περνα συνειρμικα στο θεατη οτι ο Μπους μιλα εξ ονοματος τους και οτι αυτοι τον στηριζουν (they back him up, κυριολεκτικα στην προεκειμενη περιπτωση); Το ιδιο λοιπον τεχνασμα εισηγαγε και ο τηλεσκηνοθετης του ΠΑΣΟΚ και βαλανε κοσμο πισω απο την πλατη του Παπανδρεου να τον στηριζει.

Το δε ακροατηριο τι νομιζατε πως ηταν; Ποιοι επελεγησαν να καθισουν πισω απο τον Παπανδρεου; Το κοινο της Ανιτας Πάνια και του Μικρουτσικου; Ε λοιπον όχι. Παρα τις ομοιοτητες με το "So You Think You Can Dance" και την εκτακτη φιλικη συμμετοχη του Βαλιανατου ως Νταλαρα του αμοραλισμου, το κοινο δεν καθοταν τυχαια παρά τοποθετησαν συνειδητα και επιτηδες ΝΕΟΛΑΙΑ να καθεται πισω απο τον Παπανδρεου. Συμπτωση; Παρακολουθουσα ολη την υπολοιπη αιθουσα και ηταν γεματη φυσιολογικο κοσμο ολων των ηλικιων. Πισω απο τον Παπανδρεου ΜΟΝΟ νεοι. Σκωτωνουν τα αλογα όταν γερασουν ή το μηνυμα του τηλεσκηνοθετη ηταν "η Νεολαια ψηφιζει ΠΑΣΟΚ, για αυτο ρε παλιοπαιδα μεινετε μαζι μας μετα από το συντομο διαφημιστικο διαλειμμα και μην αλλαξετε καναλι".

Φοβου ομως τα κομματα που ενω υποτιθεται οτι αντιπαλευουν το συστημα, στηριζουν τον πολιτικο τους λογο σε τρυκ και τεχνασματα και μαλιστα εξ Αμερικης, της μητερας του μανιπουλαρισματος των μαζων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: