20/3/12

QUELLE SURPRISE LA MACONNERIE...



ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ COSMICΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗΝ ΓΑΛΛΙΑΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΗΛΑΣ;

Κατ αρχην καταδικαζω ανεπιφύλακτα καθε εγκληματική ενέργεια με αθώα θύματα -και μάλιστα παιδιά- που δικαίως κανει την κοινη γνωμη να αγανακτεί και να στρέφεται προς τον  Holland ή τον Sarkozy -απομακρυνοντας τους ψηφοφόρους από την ακροδεξιά. Την ιδια συμπαθεια βεβαια νιωθω και για τους μουσουλμανους αστυνομους που δολοφονηθηκαν μερικες μερες νωρίτερα χωρις η δολοφονία τους να απασχολήσει ιδιαίτερα την παγκοσμια κοινή γνωμη. Άλλα όπως και να το κανουμε μια επίθεση σε σχολείο ειναι κατι το τρομακτικό που ανεβαζει και την τηλεθεαση (γινομαι κι εγω σιγά-σιγά φιλελεύθερος).

Διαφορα καμουφλαρισμενα φιλελευθερα blogs του Μεσαίου Xώρου, τα οποία ειναι ακρως φιλικά προσκείμενα προς τον Εβραϊσμό (φιλοξενουν μαλιστα και ανθελληνικά κείμενα επισήμων εκπροσώπων του) φιλοδοξουν -αν και διαχειριζονται από ημιμαθείς διαπλεκομενους νεόπλουτους επαρχιώτες από περιοχή με ιστορικη παραδοση στο ψευδος και την ζωοκλοπή- να περασουν το αθεϊστικό θρησκευτικο προτυπο στην Παιδεία δια της "δημοκρατικής βίας", βαπτιζοντας την μαλιστα "διαφωτισμό". Μετά το τραγικό περιστατικό και επειδη οι κυκλοι αυτοι εχουν τον Γαλλικο αθεο Εωσφορισμό ως προτυπο μερικοι συνειρμοί ήταν αναπόφευκτοι:

Στο Γαλλικό λαϊκό (με την έννοια του basse-classe για τις μαζες) κράτος που απαγορεύει την μαντηλα στα σχολεία και τα χριστιανικά συμβολα στους τοίχους υπάρχουν θρησκευτικά σχολεία; Και τι διαφορετικό διδάσκονται τα παιδιά στο τραγικό σχολείο της Toulouse που στα άλλα σχολεία απαγορεύεται;

Ειναι τα Εβραϊκα σχολεία στην Γαλλία η μοναδική εξαίρεση θρησκευτικών σχολείων ή τελικά υπάρχουν και σχολεία άλλων δογματων;
Ειναι δημόσια, ή ιδιωτικά;


Αν η ειδοποιος διαφορα είναι οτι τα εβραϊκά  σχολεία της Γαλλιας ή και των άλλων δογματων (αν υπαρχουν) ειναι ιδιωτικά -οπότε νομιμοποιούνται να έχουν και θεματική παιδεία και διαφορετική εκπαίδευση- αυτο σημαινει οτι τελικά εκεινα τα οποία υποχρεούνται στην δια τη βιας ενταξη τους σε ενα κοσμικό και άθρησκο συστημα παιδείας που επιβάλλει η εκάστοτε πατσαβούρα μασόνα υπουργός παιδείας είναι τα παιδιά των φτωχών;



Είχα την τύχη να φοιτήσω σε Ρωμαιοκαθολικό σχολείο όπου μαλιστα ειχα στο τμήμα μου και 4 εβραίους συμμαθητες (3 εξ αυτων ηταν και φίλοι μου) και 2-3 Ρωμαιθοκαθολικούς. Δεν θυμαμαι το θεμα της διαφορετική πίστης ακομα και στην εποχή χούντας και μεταπολίτευσης να ειχε απασχολήσει κανενα από τα παιδιά. Οι καθολικοι εκαναν τα δικα τους θρησκευτικά και οι εβραίοι σουλατσαραν στο προαυλιο.

Στην Φινλανδια πάλι, που απαγορευεται να υπαρχουν ιδιωτικα σχολεία -καθοτι η παιδεια θεωρείται δημοσιο αγαθό- τα θεματικά ιδιωτικά σχολεία εχουν χαμηλά δίδακτρα και επιδοτούνται από το κράτος. Ομως δεν μπορεί η καθε Μανταμ Σουσού να γραψει το παιδί της στο Γαλλικό σχολείο γιατί το ειδε στην τηλεόραση στο Sunshine Girls και το ζηλεψε. Πρεπει να συντρεχει λογος γιατι το παιδι πρπει να παει π.χ στο Γαλλικο σχολείο. Να εχει ας  πουμε Γαλλο γονέα.

Θυμαμαι πριν απο μερικα χρονια ενας φιλος μου στη Φινλανδία μαζεψε 60 υπογραφες και το κρατος ιδρυσε "Χριστιανικό" σχολείο στην πολη του με χαμηλά διδακτρα για οσους πολίτες ήθελαν να δωσουν στα παιδια τους Χριστιανικη παιδεία - εν αντιθεσει με το αλά Τσαουσέσκου Φιλελευθερο Μασονικό προτυπο το οποίο επιβαλει τις δοξασίες του ως απολυτη και επιστημονικη -δηθεν- άποψη.


Αλλα και ελλείψει θεματικού σχολείου, τα παιδια που φοιτουν στα δημοσια σχολεία εχουν μαθημα θρησκευτικων το οποίο καλυπτει το οικογενειακο υποβαθρο του παιδιού (Ορθοδοξο, Ρωμαιοκαθολικπό, Σουνιτικό, Σιιτικό κλπ) με εξειδικευμενους δασκάλους.

Το τι ειναι λοιπον δημοκρατικό και υπηρετεί την γνωση και την δημοκρατία ειναι περισσότερο από πραφανές, εν αντιθέσει με τις σταλινικες πρακτικές των μασονων ψευδοδιαφωτιστών από τον πλανήτη Θούλη, των εβραιομασώνων - που επεβαλαν δια της βιας την υποτιθεμενη κοσμικη παιδεία στην εβραϊκη κοινότητα της Θεσσαλονίκης στα τελη του 19ου αιώνα παρα τις αντιδρασεις τους- ενω ταυτοχρονα χρησιμοποιούσαν μεχρι και παιδακια ως φθηνο εργατικο δυναμικό.

Τετοιος φιλανθρωπος διαφωτισμός δηλαδή, από ιδεολογικα τερατουργήματα που εχουν και μακραν παραδοσιν σε παιδομαζώματα.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Θεοπρόβλητε,
εδώ η χώρα της Μέρκελ είνα αθεϊστική μεν αλλά χωρίς να είναι ταυτόχρονα αντιχριστιανική, τουλάχιστον τόσο φανερά. Τα καλύτερα σχολεία είναι τα Ρωμαιοκαθολικά, στα οποία φοιτούν αποκλειστικά και μόνο χριστιανοί (όλων των δογμάτων αλλά το να είσαι βαπτισμένος σε κάποια Ομολογία είναι προϋπόθεση). Στα δημόσια σχολεία συμβαίνει το εξής: αν πάνω από πέντε παιδιά σε κάθε σχολική τάξη εκδηλώσουν ενδιαφέρον για διδασκαλία ενός συγκεκριμένου δόγματος ή θρησκείας, τότε θεωρούνται "τμήμα διδασκαλίας θρησκευτικών" και τη διδασκαλία αναλαμβάνει δάσκαλος ο οποίος εγκρίνεται και πληρώνεται από το Κράτος μεν αλλά ορίζεται αρχικά από την θρησκευτική κοινότητα που είναι επισήμως υπεύθυνη για το δόγμα αυτό. Η Μητρόπολή Γερμανίας ορίζει έναν θεολόγο, ο οποίος πληρώνεται από το Γερμανικό Κράτος και διδάσκει τα παιδιά. Αυτό ισχύει για τα φιλοξενούμενα δόγματα κυρίως, διότι οι δυο μεγάλες εκκλησίες της χώρας, η Ευαγγελική και η Ρωμαιοκαθολική έχουν δικά τους ιδρύματα όπου η παιδεία είναι συνάρτηση(κυρίως στην ΡΚαΘολική εκκλησία) της πίστης.
Εννοείται πως έχεις δίκιο όταν γράφεις για τα παιδιά των φτωχών.

Theoprovlitos είπε...

Συνπερασμα

Α. Η δια της βιας επιβολη αθεης και αθρησκης παιδιας ειναι ενα ακομα μασονικο φιλελευθερο τερατουργημα που ουδεμια εχει σχεση με ελευθερια και ανθρωπινα δικαιωματα,


Β. Τα παιδια των φτωχων δεν εχουν αλλη επιλογη απο το να καταστουν σε καθε περιπτωση αντικειμενα ιδεολογικου παιδομαζωματος καποιων τυραννικων μειονοτητων.

Ανώνυμος είπε...

Στη Γαλλία απαγορεύονται τα θρησκευτικά στο δημόσιο σχολείο. Ωστόσο μπορούν να υπάρξουν θρησκευτικά ιδρύματα τα οποία (εδώ ξεκινά η παράνοια) μπορούν να έχουν κάποια θρησκευτική κατεύθυνση στα μαθήματα αλλά δεν μπορούν να καταπιέσουν τη θρησκευτική συνείδηση (!!) των μαθητών. Τα θρησ. σχολεία των γνωστών αγνώστων απλά δεν σε κάνουν δεκτό.
Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω για ποιο λόγο η διδασκαλία θρησκευτικών είναι "κατηχητικό" ενώ η διδασκαλία συγκεκριμένων οικονομικών θεωριών, ιστορικών απόψεων και γενοκτονιών δεν μπορούν επ' ουδενί να είναι κάτι άλλο παρά θέσφατα προστατευόμενα δια ροπάλου!! Η απάντηση ίσως κρύβεται σε ποδίτσες με κεντημένα όργανα γεωμετρίας.

Theoprovlitos είπε...

Σωστη η παρατηρηση. Καθως και η παρουσιαση ως μονοδρομου του συγκεκριμενου απανθρωπου αναπτυξιακου μοντελου που μας καταδυναστευει από τα οικονομικα πανεπιστημια της Δυσης που αναπαραγει κλωνοποιημενους γραββατοφορους γιαπηδες που περιφερουν το καταντημα τους στις οθονες.

Ασχετο: Επειδη για μια ερευνα ξεκινας και σε δεκα καταλήγεις -σου δινουν και οι διαόλοι συνεχως αφορμές για να ασχοληθεις- και υπαρχουν διαφορα θεματα στα σκαρια (απλα κουραστηκα και να γραφω) υπαρχουν πηγες για το υποβαθρο του ανθελληνα φονια Γερμανου ΥΠΕΞ Gottlieb VON JAGOW.

Οσο για την Γερμανοεβραιομασονια, ετοιμαζεται να επιβληθει κατα κρατος και στο Ισραηλ, πλεον ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η Γερμανοεβραιομασονία έχει πιάσει στασίδι στον Ροιδολασκατάτο και χύνει όλο το δηλτήριο κατά της Εκκλησίας μας. Σήμερα βάζει ένα κομμάτι γεμάτο ψέματα και συκοφαντίες πως η Εκκλησία ήταν με τον Τούρκο. Μιλάνε οι τουρκόφιλοι.

Ανώνυμος είπε...

"Οσο για την Γερμανοεβραιομασονια, ετοιμαζεται να επιβληθει κατα κρατος και στο Ισραηλ, πλεον ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ."

έχετε βάσιμας πληροφορίας;;;

Αν, ναι την πάτησε η Οικουμένη!

(Παντελής από Περιστέρι)

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε

Το εχω υπ οψιν μου. Οι κατσικοκλεφτες από το Ρεθυμνο μου μεγαλοπιαστηκαν με βρωμοδουλεις και τωρα παριστανουν τους γνωστες. δουλευουν είτε με ψευδη είτε με υπερτονισμό είτε εντελως αντιεπιστημονικα με επιλεκτικη όραση και μονομερη παρουσιαση γεγονοτων.

Ετοιμαζο συντομα κατι για να ντροπιαστουν τα ζα.

Δεν ειναι Τουρκοφιλοι ετσι απλα. Τουρκοφιλος υπο μιαν εννοια ειμαι κι εγω. Ειναι μια ανιερη κοινοπραξια Εβραιομασονιας, (Soros, ΕβραΙκο λομπυ ) και αρχαιολατρων, κατι ηλιθιους δηλαδη που δεν εχουν καταλαβει οτι εχουν γινει υποχειραια τους και φυσικα καποιων συγκεκριμενων λαμογιων πολιτικων παρατρεχαμενων των επιχειρηματιων που σκοπευουν να επωφεληθουν από την νεα ταξη όπως και από την παλια.

Theoprovlitos είπε...

Παντελη και γι αυτο θα γινει σχετικη δημοσιευση.

Κατ αρχην υπαρχουν αποχρωσες ενδειξεις

Α. Η στοχοποιηση των παραδοσιακων εβραιων οτι χαλουν το image του Ισραηλ με τα αναχρονιστικα πιστευω τους και αποτελουν τροχοπεδη στην εξελιξη της κοινωνιας η οποια οφειελι ν αειναι απολυτως κοσμικη

Β. Η λυσσα που εχει η πολιτικη ηγεσια του ισραηλ για πολεμο με το Ιραν σε πληρη αρμονια με την Εβραιομαονια στην Ευρωπη (Moshe Kantor κλπ) ερημην του Ισραηλιτικου λαου.

Γ. Ενω ο Ισραηλιτικος λαος ειναι φιλικος προς τον Ελληνικο λαο για αυτα που υφισταται από τους Γερμανους (και που να ξεραν οι καημενοι) τα σκοτεινα κεντρα εξουσιας ξεκινησαν δυσφημιστικη εκστρατεια κατα των Ελληνων με μονομερη παρουσιαση υποτιθεμενων ρατσιτικων πογκρομ κατα των Εβραιων στην Κερκυρα με αφορμη την ανθρωποθυσια ενος κοριτσιου (προφανως από Καμπαλιστες οπαδους του Σαμαελ). Το κειμενο αυτο εσπευσε να το μεταφρασει ο υπαλληλακος της Ισραηλινης Πρεσβειας Ζαν Κοεν χωρις ιχνος τσιπας οτι ενοχοποιει τον λαο και την χωρα που τον φιλοξενει. Διοτι αν δεν τον φιλοξενουσε και εθεωρειτο γηγενης Ελλην πολυ απλα το Ισραηλ δεν ειχε κανενα ρολο υπαρξης.
Και φυσικα το κειμενο το Κοεν το φιλοξενει - οποια συμπτωσις - ο Λασκαρατος του οποίου οι θεσεις - και παλιν οποια συμπτωσις - ταυτιζονται περιεργως πως μονιμως και διαχρονικα με τις θεσεις του εβραιομασονικου λομπυ και δη του Psoros.

Φυσικα αν και τα 3 παραπανω αποτελουν σοβαρες ενδειξεις για τις δολοπλοκιες του εβραιομασονικου λομπυ σε βαρος του Ισραηλινού λαου τον οποίο δεν θα τοχαν σε τιποτα να τον εξοντωσουν όπως και τα παιδακια στην Τουλουζη υπαρχει και κειμενο το οποίο ανοικτα εισηγειται την γενοκτονο Γερμανοεβραιομασονια (υπευθυνης σχεδον για ολες τις γενοκτονιες του 20ου αιωνα) ως εγγυητρια της υπαρξης του Ισραηλ με την βοηθεια της Καμπαλα η οπια σταδιακα μετατρεπεται σε επισημη θρησκεια του εβραΙασμου συμπαρασροντας τον δτην μεγαλυτερη αποστασια του ολων των εποχων.

mnk είπε...

Είμαι απολύτως σίγουρη πως ο κ.κ.Κοέν δεν έχει ακούσει ποτέ γι' αυτά:

1) http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Blog&file=page&op=viewPost&pid=18074

2) http://www.bloodpassover.com/index1.htm

Νες πα?

Theoprovlitos είπε...

@mnk

Γηρασκω αει διδασκομενος
Εν οιδα οτι ουδεν ίσμεν από οσα εχουν συμβει και συμβαινουν πισω από την πλατη μας.

Οσο ψαχνω βρισκω παντως.

Αλλα ειναι τοσο προστυχοι χωρις ιερο και οσιο που αντι να ειναι ευγνωμονες που πχ. γαλλοι και ιταλοι ρωμαιοκαθολικοι παπαδες τους εσωσαν δινοντας τους χιλιαδες πιστοποιητικα βαπτισης και πλαστες ταυτοτητες το ευχαριστω ηταν να χρηματοδοτησουν οι εβραιομασονοι τον Σαιεντολογο Γαβρα να βγαλει αυτο το δυσφημιστικο αισχος για τη Χριστιανοσυνη το Αμην. Ενω τουναντιον τον Νεοτουρκο (ντονμε ?) διπλωματη που τους μπαγλαρωσε και τους εστειλε πεσκεσι στο Ισραηλ αντι για την Τουρκια που νομιζαν οι ιδιοι οτι θα πανε του παρεδωσαν ολοκληρη την Coca Cola με το κλειδι στο χερι. Φαινεται θ απληρωνοταν με το κεφαλι...