14/2/12

ΟΤΑΝ ΤΟ ANTINEWS ΑΣΧΗΜΟΝΕΙ, ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ...


ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχει γεμίσει το διαδίκτυο χαμαιλέοντες, πρακτορες και λαμόγια που παριστανουν τους τσιλιαδόρους του συστήματος υποδυόμενοι ρόλους. Ο Καρατζαφερης - γνωστος πια στο πανελλήνιο και ως Κωλοτουμπας - είναι εις εκ των χαμαιλέοντων. Ο Βορίδης - ο αδελφός του παραγωγού όλων των reality του ΑΝΤ1 επίσης. Τωρα όμως που οι τύποι αυτοί  εξευτελίστηκαν ποιος θα καθήσει στο πόδι τους; Ποιος θα είναι ο νέος Κωλοτούμπας;

Θα οργανωσει φετος ο ANT1 το διαγωνισμό ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ 2012 με σοβαρότατες υποψηφιότητες όπως του Κουβέλη, του Σαμαρά, του Καρατζαφέρη κλπ και σε σκηνοθεσία Βορίδη. (To televoting θα το αναλαβει κλασσικα ο όμιλος Στέφανου Μάνου). Συνωστισμός!


Αλλα μην ανησυχουν οι υποψήφιοι Κωλοτούμπες. Εκτός από τον γνωστο τίτλο Κωλοτουμπας 2012 θα δοθούν και άλλοι βοηθητικοί τίτλοι, όπως το Ms/Mr Φωτομούσια και το Ms ANTINEWS το οποίο ειναι κατι σαν το Oscar of Best Supporting Actor στην υποκριτική. Μαλιστα προβλέπεται και σκληρός ανταγωνισμός μεταξύ του Antinews και του Ροϊδη καθότι ο μεν πρώτος υποδύεται με εξαιρετική επιτυχία το ρόλο του Εθνοπατριώτη ενω ο δευτερος του Αντικαθεστωτικού Αριστερού. Μην κοιτάτε που πιανονται στα καμαρίνια μαλλί με μαλλί. Συναδελφικά μαχαιρώματα ειναι αυτα.


Έγινε λοιπον και το εξής. Δημοσιευσε το Antinews αρθρο για το γνωστο σε πολλούς poll του CNN το οποίο ρωτα τον καθε λοβοτομημένο και ευνουχισμενο αναγνωστη του αν καλως υφίστανται αυτα που υφιστανται οι Ελληνες από το ΔΝΤ και την ΕΕ (χωρις φυσικα να μπορουν να γνωριζουν τα μετρα -με τον εγκεφαλο στη γυάλα και το υπόλοιπο σωμα στο ψυγείο).

Και ενω επεσε συναγερμος για να απαντησουν οι Ελληνες οτι ΝΑΙ, τα μετρα ειναι σκληρα και απανθρωπα, εμφανιστηκαν με καλλιτεχνικά ψευδώνυμα του στυλ "Ιππότης" (Ναϊτης) ή Zante (Ferries / Νεράιδες) διαφοροι αντιχριστοι και ανθελληνες κωλομασόνοι του κερατά και επιτεθηκαν εναντιον των Ελληνων. Tαχθηκαν δε υπερ των μετρων, προφανως οι ίδιοι χορτάτοι όντες και με προοπτικη την συνεχιση του πλιάτσικου σε βαρος της χώρας και του λαού της.

Αντεδρασα φυσικά σε αυτο το αίσχος που παρουσιαζει μαλιστα και το Σαμαρα ως "σοβαρη ελπίδα για την Φιλελευθερη Ευρωπαϊκη προοπτικη της χώρας" (κατι σαν τη Μπακογιάννη αλά με το μαλλί αλά γκαρσόν και γυαλιά) αλλά Ω, του θαύματος, ένα επικριτικό σχόλιο προς τον ρατσιστή σχολιαστή που έκανα λογοκριθηκε άμεσα, ακόμα δύο δε διαγραφηκαν εκ των υστέρων. Συνεπως ο συγκεκριμενος Ιππότης σχολιαστής εκφραζει τις θεσεις του Antinews του οποίου ο διαχειριστής με την... αποστομωτική έμμεση απάντηση προς την επιτροπή και το κοινο στο Διαγωνισμό Κωλοτούμπας θετει σοβαρή υποψηφιότητα για την πρώτη θέση.

ZHΣΕ και ας τους άλλους  να πεθάνουν, που λέει και ο τίτλος μιάς φιλελευθεροπατριωτικής ταινίας του James Bond.

Δεν εκπλήσσομαι βέβαια. Όπως ειχαμε γραψει και παλαιοτερα η επιτροπή ήταν προ καιρού μιλημένη. Αρκεί - όπως ειχε πει η Ελσα Παπαδημητρίου στον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Furin Kazan εις άπταιστον Ελληνικήν - να μη μας πάρουν χαμπάρι οι δημοσιογράφοι...

ΒΛΕΠΕ ΑΡΘΡΟ 'ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΙΑΠΩΝΕΖΟΣ"


_________________________________________

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΜΑΣΟΝΩΝ (που το Antinews προβαλλει και διαφυλάσσει όπως το Βατοπαίδι την Γεωγραφία του Πτολεμαίου)

ΙΠΠΟΤΗΣ είπε:

Εγώ ψήφισα ΟΧΙ.
Οι Ευρωπαίοι μας χαρίζουν 130 δις και εμείς κάνουμε τους δύσκολους.
Ο Αντώνης Σαμαράς εχθές με τη στάση του έδωσε ανάσα ζωής σε μια Ελλάδα που βυθίζεται στο χάος και την αναρχία, ενώ ταυτόχρονα απέδειξε την προσήλωση της χώρας στην Ευρώπη και στις αξίες της.
Είναι μέγα λάθος να τα βλέπουμε όλα από τη δική μας σκοπιά.
Ακόμη και με τα νέα μέτρα ένας Σλοβάκος κι ένας Πορτογάλος βρίσκονται σε δυσχερέστερη κατάσταση από τον Έλληνα κι όμως εμείς ακόμα να κοιταχτούμε στον καθρέπτη και να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας.
Οι πολίτες πρέπει να αναλογιστούν πρωτίστως τις δικές τους ευθύνες και να εργαστούν με σύνεση για να βγούμε από την Κρίση.
Πρέπει να ρωτήσουν τι έκαναν αυτοί για την πατρίδα και όχι τι κάνει η πατρίδα γι’αυτούς.
Οι λαικίστικες νοοτροπίες της Μεταπολίτευσης κατέντησαν τον Έλληνα Ανατολίτη και τον απομάκρυναν από τη Δύση στην οποία ανήκει η Ελλάς.
Η νοοτροπία του αδικημένου ραγιά και οι μοιρολατρείες της ανατολικής ορθόδοξης Εκκλησίας πρέπει να εκλείψουν για να καταστεί η Ελλάς ισάξια των λοιπών Ευρωπαικών λαών.
Το πρόβλημα είναι δικό μας και η ευθύνη για την επίλυσή του ανήκει αποκλειστικά στον Ελληνικό λαό.
Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο μόνος σοβαρός ηγέτης που μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να επαναχαράξει την Ευρωπαική πορεία της Ελλάδος στα πρότυπα της ανεπτυγμένης φιλελεύθερης Δύσης.

Zante είπε:
Κι εγώ συμφωνώ με τον ΙΠΠΟΤΗ.Γι’αυτό ψήφισα “No”.
Οι Έλληνες για δεκαετίες ζούσαν πάνω από τις δυνατότητές τους.
Η οικονομική καταστροφή είναι απλά το αναπόφευκτο αποτέλεσμα της πρότερης ευδαιμονίας.Τώρα που έφτασε η ώρα να πληρώσουμε, ξαφνικά ο Έλληνας αντέδρασε.Πράγματι οι Έλληνες δεν είναι ακόμη άξιοι να αποκαλούνται Ευρωπαίοι.Η μόνη ελπίδα του φιλελεύθερου κόσμου είναι ο Ηγέτης Αντώνης Σαμαράς.Ελπίζω οι πολίτες να δώσουν αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία και τώρα που διεγράφησαν οι λαϊκιστές να προχωρήσουν όλες οι μεταρρυθμίσεις.Παράλληλα, ελπίζω να γίνει διαχωρισμός Εκκλησία-κράτους και ο πολίτης να δραπετεύσει από το σκοταδισμό του κλήρου που στηρίζει ακόμη την ανατολίτικη νοοτροπία που περιέγραψες.Τέλος, οφείλουμε να αποδείξουμε στην ΕΕ ότι μετανοήσαμε για τον άσωτο βίο μας και ότι αξίζουμε την απλόχερη βοήθεια που μας προσφέρουν.
_____________________________

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είπα κι εγώ! Γιαυτό έχω να δω αρκετό καιρό σχόλια σου, θεοπρόβλητε, στο antinewς ενώ ο κόσμος καίγεται; Δεν τα δημοσιεύουν όλα επειδή δεν τους συμφέρει. Ο Α.Σαμαράς είναι γιαυτούς κατι σαν ιερό ταμπού που δεν πρέπει να το πειράζουν.

Theoprovlitos είπε...

Εχω σταματησει να σχολιαζω όντως επειδη θεωρω οτι υποτιμουν την νοημοσυνη μας. Αλλα καποιες προσπαθεις που εκανα τελευταία λογοκριθηκαν. Οποτε απλα επιβεαβιωσα την διαχυτη πλεον γνωμη οτι ο Σαμαρας προσπαθει να γινει Ντόρα.

Ανώνυμος είπε...

http://alekos.blogspot.com/2009/06/praktorx-kai-antinews.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=7FWz6IazmH0

Theoprovlitos είπε...

Εχει πεσει γραμμη και με εχουν αποκλησει και από το Ροϊδη και από το Antinews. Tη δουλεια του ςκανουν οι ανθρωποι. Μην εκπλαγειτε αν ξαναδειτε τη Ντορα στη ΝΔ.

Αλλα μου αρεσει που μιλουν περι φιλΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ και υπερ της ανοχης στη διαφορετική άποψη.

Ανώνυμος είπε...

http://alekos.blogspot.com/2009/09/blog-post_24.html

Ανώνυμος είπε...

http://taxalia.blogspot.com/2012/02/blog-post_7484.html#more

Τελευταία ΜΟΝΟ αλλοδαποί βουλευτές υπερασπίζονται τη χώρα μας. πολύ διδακτικό βίντεο.

Theoprovlitos είπε...

Οταν λεμε ΕΣΣΔ βλεπε εβραιομασόνοι. Ειναι ψιλογνωστο οτι οι εβραιοι δια της ΕΣΣΔ συνεβαλαν στον πολεμο κατα των Ελληνων, αλλα βεβαια οτι το Σοβιετικο χρυσο και η σοβιετικη υποστηριξη ευθυνεται και για την μικρασιατικη καταστροφη ειναι αποκαλυπτικο. Αν και βεβαια καταληγει κανεις και απο αλλου στο ιδιο συμπερασμα αφου εβραιομασωνοι διοικουσαν και τον Τουρκικο στρατο ενω και ο ιδιος ο Ατατουρκ ηταν Εβραιομασονος.

Απλα ειναι πλεον προφανες ποσα εγκληαματα κατα της ανθρωποτητας εχει κανει η αθεη εβραιοομασονία.

Αλλα και σημερα δς τι γινεται στην ελλαδα. Ο Ιος της Ελευθεροτυπιας συνεργαζεται με τον Φιλελευθερο Παναγιωτη Δημητρα, ο ααριστερος Κυρκος με τον Μητσοτακη και ο φιλελευθερος Ηλιας Κανελλης του ΔΟΛ αφιερωνει το τελευταιο τευχος του περιοδικου του στον Καρλ Μαρξ.

Φιλελευθερισμος και κομμουνισμος ειναι συγκοινωνουντα δοχεια και το σκεπτικο αμφοτερων ειναι το περασμα της εξουσιας και η διαχειριση της παγκοσμιας ιδιοκτησιας από μια πεφωτισμενη φιλανθρωπη ελιτ.

Ανώνυμος είπε...

"Μαλιστα προβλέπεται και σκληρός ανταγωνισμός μεταξύ του Antinews και του Ροϊδη καθότι ο μεν πρώτος υποδύεται με εξαιρετική επιτυχία το ρόλο του Εθνοπατριώτη ενω ο δευτερος του Αντικαθεστωτικού Αριστερού".
Έχεις χάσει συνέχειες Θεοπρόβλητε. Τα αφεντικά τους της Στοάς της Ιερουσαλημ τους βάλανε να χτυπήσουν τον Αλαβάνο και το ΚΚΕ.
Πίπτουν οι μάσκες και αποκαλύπτεται το πρόσωπο του πιο αντίχριστου από όλα τα μπλογκς της Νέας εποχής του Υδροχόου.

Μαλώσανε και με τον Λεφτ700.
Ήλθαν νέες οδηγίες.

Ανώνυμος είπε...

Θεοπρόβλητε, αυτό το "Φιλελευθερισμος και κομμουνισμος ειναι συγκοινωνουντα δοχεια" ήταν πολύ πετυχημένο, λες να τους συνδέει η εβραιομασώνια;

Το λέω γιατί οι antinewς και οι ροιδολασκαράτοι πρέπει να έχουν στις τάξεις τους εβραιομασώνους, πως εξηγείς ότι κι οι δυο σε αποκλείσανε;

Ε;;; Πές μου!

Ανώνυμος είπε...

Λάβε κι εσύ μέρος σε καμμιά συνεδρίαση της Μπιλντεμπεργκ ή σε καμμιά "συγκέντρωση" συναγωγής -ή έστω και Ρόταρις- και έχεις κόψει -και συ- πρώτη θέση στο μασωνοκόμμα των σαμαροτενέδων.
Αλλά βλέπεις και το "όνομά" σου δεν βοηθάει: Aκου "θεοπρόβλητος"... μέσα στη ΝΔ!!!!

Theoprovlitos είπε...

Ειναι προφανες οτι τοσο ο Σαμαρας οσο και η Ντορουλα τακωνονται για το παπλωμα. Ποιος θα κανει την καλυτερη μπαζα στην μεταμνημονιακη εποχη.

Οσο για το Θεοπορβλητος δνε με εκοψαν γι αυτο -αν ακαι πουλανε πατριδα και εκκλησια στους ψηφοφορους τους- αλλα γι αυτα που τυς γραφω τα οποια προφανως τσουζουν. ΟΥΔΕΠΟΤΕ αντεταξε κανεις σοβαρα αντεπιχειρηματα, μονο απαξιωτικες υβρεις. Και η πλακα ειναι οτι το Θεοπορβλητος το χρησιμοποιησα ως αυτοσαρκαστικο ψευδώνυμο.

Ανώνυμος είπε...

Δικαιώθηκες! Η Ντόρα ξαναπήγε στη Ν.Δ. τον Ιούνιο του 2012 για να μην έρθει πρώτος ο Τσίπρας.