20/9/11

ΠΕΝΤΕ ΕΘΝΟΚΘΑΡΣΕΙΣ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ


Left: The Global CEO of  Coca-Cola, Muhtar Kent, is the son of a Donmeh who as an ambassasdor of the Young-Turkish Crypto-Jewish and Massonic governement packed, sealed and delivered the poor Jews of Marseille to Israel. 150 years before another Jew from Chanea, Constantini, introduced his "liberal" masonic ideas to the local Synagogue. Note that Coca Cola is promoting the symbol of the masonic Rite of the Shrine and the star and Crecent of Turkey to its campain.


Middle Left: The Donmeh (Crypto-Jewish Muslim Masons) Young Turks were sponsored and organized by the Jewish-masons of Thessalonica Carasso, Allatini, Modiano, the three families of ItaloJews who came to Thessalonica out of the blue and controlled the entire city and the agricultural production of the Ottoman Empire that was indebted to Jewish bankers. Carasso anounced to the last Sultan Abdul Hamid that he is no longer a state leader and it was in Allatini's villa that Abduld Hamid was imprisoned. After they took hold of the Turkish "Republic" next concern was how to get rid of their competitors, the Greeks, the Pontians and the Armenians.


Middle Right: The roots of the demolition of the Ottoman Empire, the Russian Empire and recently Yugoslavia as well as the Macedonian and the Cyprus issue are to be found in the very same group. Divide and Conquer.


Right: Danone, the new Empire of money founded by the Carasso family that controlled all the agricultural production of the Ottoman Empire, from the Balkans to Egypt. In Greece, as if we dind't have our own excellent yogurt production they recently introduced their made-in-Bulgaria products under a Greek barcode (fraudery) and controll 10% of the market, sucking the blood of the Greek nation. Note the Masonic star which is the symbol of Aphrodite, Astarte, Lucifer which will "enlighten" the New World.


ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑΣ

H δυναστεια Allatini με
τεραστια περιουσιακα στοιχεια
από την Θεσσαονικη ως την καβαλα
παραχωρησε όλα στο Στεφανο Μανο
ο οποίος με την σειρα του τα
παρεδωσε στην Coca-Cola,
της οποιας σημερα η Allatini
ειναι θυγατρική. Το χρημα
να παραμενει σε στενο κυκλο...
1856 Ο Ιταλοεβραίος Moses Allatini, μέτοικος εκ Λιβόρνο στην Θεσσαλονίκη και οπαδός του Εβραϊκου διαφωτισμού, ιδρύει Εβραϊκο σχολείο στην Θεσσαλονίκη με την βοήθεια των Εβραιογερμανων  Rotchilds. Πέντε χρόνια αργότερα η Σχολή θα κλείσει υπό την πίεση της Ραββινείας λογω των  εκκοσμικευμένων "εκσυγχρονιστικών" ιδεων που προοωθούσε.

1860  Ο Allatini καλεί την Alliance Israélite Universelle (Παγκοσμια Ισραϊλίτικη Ένωση) να ιδρυσει Γαλλόφωνο σχολείο στην Θεσσαλονίκη. Αποτυγχανει και πάλι λογω της αντίδρασης των ραββίνων.

1860 Γεννιέται στην Βουδαπέστη της Αυστροουγγαρίας ο Benjamin Ze’ev Herzl, ή Theodore Herzl ο Εβραίος πνευματικός πατέρας του συγχρονου Σιωνισμού, με οικογενειακες καταβολές από το Οθωμανικό Βελιγραδι και οραματιστής του κράτους του Ισραήλ -αν και προέρχεται από εκκοσμικευμένη, μη θρησκευόμενη οικογένεια.

1862  Μια τρίτη προσπάθεια ίδρυσης από τον Allatini Ιταλόφωνου Εβραικου σχολείου στην Θεσσαλονικη τελικως επιτυγχάνει


1874 Ο Allatini επιτυγχανει την ιδρυση Γαλλοφωνων εβραικων σχολείων ενω ο ίδιος γινεται μελος της κεντρικής επιτροπής της Παγκοσμιας Ισραϊλίτικης Ένωσης και εκπρόσωπός της στη Θεσσαλονίκη.

 1878 Η οικογενεια Herzl μετακομίζει οτην Βιέννη και ο Theodore γίνεται μελος της Γερμανικής εθνικιστικής οργάνωσης νέων Albia και αργότερα της επίσης Γερμανικής εθνικιστικής οργανωσης Burschenschaft. Εργαστηκε ως ανταποκριτης στο Παρισι και αργοτερα σαν διευθυντης της γερμανοεβραϊκων συμφερόντων εφημερίδας Neue Freie Presse του Πρωσσοεβραίου Max Friedländer.

1882 > Η Σιωνιστική οργανωση Hovevei Zion υπό τον Πολωνοεβραίο Σιωνιστή Samuel Mohilever και τον Πρωσσοεβραίο Yehuda Leib Pinsker (Leon Pinsker), εγκαταστημένο στην Οδησσό, στελνει τους πρώτους εθελοντες Εβραίους εποίκους στην Παλαιστίνη ώστε να αποτελέσουν πυρήνα του κρατους του Ισραηλ. Το εγχείρημα χρηματοδοτείται από τον Γερμανοεβραίο Edmond Benjamin James de Rothschild της γνωστής οικογενείας τραπεζιτών που δικτυωθηκε εν συνεχεία και στην Αυστρία, την Γαλλία και την Αγγλία..

 1894 Ο Εβραιοουγγρικής καταγωγής Γαλλος στρατιωτικός Charles Marie Ferdinand Walsin Esterhazy προδίδει στρατιωτικά μυστικά στους Γερμανούς ενω για την υπόθεση αυτη κατηγορείται ο Γερμανόφωνος Alfred Dreyfus, Εβραιοαλσατός. Ο Esterhazy βρισκει καταφυγιο στην Βρεττανία ενω στην Γαλλία εξ αιτίας της προδοσίας των Dreyfus και Esterhazy δημιουργεί ενα κλίμα αντισημιτισμού που επιρρεάζει τον Herzl ως ανταποκριτη της Εβραιογερμανικής εφημερίδας του στο Παρίσι.

1895 Ο Herzl γραφει στα Γερμανικά το βιβλίο Der Judensaat (Το Εβραϊκο Κράτος) συστρατεύοντας διπλα του όσους Εβραιους είχαν Σιωνιστικές θέσεις (οπως τους υποστηρικτες της οργανωσης Hovevei Zion) αλλά προκαλώντας την αντιδραση εκεινων που είχαν πλήρως ενσωματωθεί στις χώρες διαμονής τους και τις τοπικες κοινωνίες. Θα παρουσιασει όμως τα σχέδια του και στον Γερμανό αυτοκράτορα Γερμανιας και Πρωσσίας Kaiser Wilhelm IΙ, εγγονό της Βασίλισσας Βικτώριας της Αγγλίας.

 1896 Ο Herzl πηγαινει στην Κωνσταντινούπολη και ζητά από τον Οθωμανό Σουλτάνο Abdulhamid II να παραχωρήσει την Παλαιστίνη στους Εβραίους και για αντάλλαγμα εκείνοι θα πλήρωναν το δημοσιο χρεος της αυτοκρατορίας και θα διευθέτιζαν τα Οικονομικά της, Ο Σουλτανος αρνηθηκε. Ο Herzl κατευθύνεται στην Αγγλία και εκθετει την αρνηση του Σουλτανου στην Σιωνιστικη οργάνωση "Μακκαβαίων" υπό τον Αγγλοεβραίο στρατηγό Albert Goldsmid ηγετη και της οργανωσης Hovevei Zion στην Βρεττανία και Ιρλανδια.

1898  Ο Herzl συναντα στην Παλαιστινη τον Kaiser Wilhelm της Γερμανίας

1902  O Herzl συναντά τον Υπουργό Αποικιων της Βρεττανίας Joseph Chamberlain και με την διαμεσολάβηση του γινεται στο Κάιρο συναντηση με την Αιγυπτιακή κυβέρνηση προκειμενου να παραχωρηθεί σε Εβραίους εποίκους η χερσόνησος του Σινά ως γειτνιαζουσα με την Παλαιστινη. Οι διαβουλεύσεις ναυαγουν και ο Chamberlain αντιπροτείνει την ίδρυση Εβραϊκου κράτους στην Ουγκάντα Η προταση αυτη απορίφθηκε από τους Σιωνιστες οριστικά το 1905.

1903 Ο Herzl συναντα στην Αγ.Πετρούπολη τον Ρωσσο Υπουργο Εσωτερικών Vyacheslav Konstantinovich von Plehve και του ζητά την διευκόλυνση για την ιδρυση Σιωνιστικών ομάδων στην Ρωσσία καθώς και την άσκηση πίεσης προς τον Σουλτανο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας για να τους παραχωρήσει την Παλαιστίνη. Ο Plehve αρνειται, γινεται στόχος από τους Μπολσεβίκους και τελικά δολοφονείται τον επόμενο χρόνο με βόμβα.

1904 Ο Herzl πεθαίνει. Τον επικήδειο του εκφωνεί ο Εβραιολιθουανός επιχειρηματιας David Wolffsohn, πρέοδρος της Παγκοσμιας Σιωνιστικης Οργανωσης, μελος της Hovevei Zion και συνοδος του Herzl στα ταξιδια του στην Κωνσταντινούπολη και την Παλαιστίνη.

1908 Λόγω της αρνησης του Σουλτανου να παραχωρήσει στους Σιωνιστές την Παλαιστίνη ακόμα και με αντάλλαγμα την εξώφληση του Οθωμανικου δημοσίου χρέους από τους Γερμανοεβραίους τραπεζιτες, η Εβραϊκη Σιωνιστική ελίτ χρηματοδοτεί και συνεργάζεται με το κινημα των Νεότουρκων υπό τον Θεσσαλονικό κρυπτοεβραίο ντονμε Kemal Attaturk. Πρωτεργάτης ειναι ο Emmanuel Carasso, επίσης από το Λιβορνο - όπως και ο Allatini - και ιδρυτης της Ιταλικής Μασωνικής στοάς "Ανεστημένη Μακεδονία" η οποία ήταν και το στρατηγείο του κινηματος των Νεότουρκων αφού σύσσωμη η ηγεσία των νεότουρκων ήταν μέλη.

Η υπερχεωμενη στους Εβραιους τραπεζιτες Οθωμανικη Αυτοκρατορία ιδιωτικοποιεί όλον το δημοσιο πλούτο της (καπνα, αλάτι κλπ) και τον εκχωρεί στα τσιρακια της που ειχαν εγκατασταθει στην Θεσσαλονικη Allatini, Carasso, Constantini, κλπ. Η εκμεταλλευση του λαου από το σύστημα των εβραιομασωνων τραπεζιτων-επιχειρηματιων οδηγει σε εξεγερσεις όπως των καπνεργατων στην Καβαλα αλλα και στην ίδρυση του πρωτου Αγροτικου Συνεταιρισμου στο Ροδολιβος Σερρων με την βοήθεια του μετεπειτα πρωθυπουργου της Ελλαδας Αλεξανδρου Κορυζη  και ιδρυτου της Αγροτικης Τραπεζας προκειμενου να γλυτωσουν οι φτωχοι και καταχρεωμενοι αγροτες απο τους τοκογλυφους και τους μεσαζοντες.Ο Κορυζης "αυτοκτονησε" όταν του ζητηθηκε να παραδόσει το χρυσό της Τραπεζας της Ελλαδος στους Αγγλοεβραίους τραπεζιτες.

Παράλληλα οι παραδοσιακοι Εβραιοι, η πλεμπα, που καμμια σχεση δεν εχει με την Μασωνια διαμαρτυρεται για τα νεα ήθη που η Εβραιομασωνία συστηματικα εισαγει στην κοινότητα τους, από την Μασαλία μεχρι την Κομοτηνη.

1909  Ο Βουλγαροεβραίος Avraam Benaroya που στην Φιλιππούπολη εξέδωσε το βιβλίο "Το Εβραϊκο Ζητημα και η Σοσιαλιστικη Δημοκρατία" εγκαθίσταται με την επανασταση των Νεότουρκων στην Θεσσαλονικη και ιδρύει την Εργατική Σοσιαλιστικη Ενωση (μετέπειτα Κομμουνιστικό Κομμα), κυρίως απαρτιζόμενη από Εβραίους, συνεργαζόμενος με τον εθνικιστή Βουλγαρομακεδόνα Jane Ivanov Sandanski ο οποίος συμμετείχε και στην επανασταση του Iliden, θετοντας ετσι επί χαρτου την δημιουργία πολυεθνικού Μακεδονικου κράτους Εβραϊκών όμως κυρίως συμφερόντων σε συνεργασία με τους Νεότουρκους με τους οποίους αμφότεροι συνεργαστηκαν για την απομακρυνση του Σουλτανου. Το Μακεδονικο κρατος βεβαια θα έμενε στα χερια των Carasso, Allatini κλπ αλλα τους τα χαλασε ο Ελληνικος και ο Σερβικος στρατός.

1911 Ο τελευταίος Οθωμανός Σουλτανος Abdulhamid II, συλλαμβανεται από τους Νεότουρκους και σε συνεργασία με τους Εβραίους εξoρίζεται από τον Εβραίο Μασώνο Emmanuel Carasso και φυλακίζεται στην βίλλα των Allatini στην Θεσσαλονίκη. Κυκλοφορει μαλιστα και καρτ ποσταλ των εβραιων Σα-Ragousi και Rousso με την κεφαλη του Σουλτανου στη βιλλα Allatini, η οποία δεν περασε μαζι με την υπολοιπη περιουσια των Allatini στην οικογενεια του Στεφανου Μανου ο οποίος παντως συνεργαζεται πολιτικα με ονοματα που πρωτοστατησαν στην υπερχρεωση του Οθωμανικου κρατους, στην καταληστευση του πλούτου του, στην εκμεταλλευση των κατοικων του και τελος στην διαλυση του. Πρακτικη που εφαρμοσθηκε κατα τον ιδιο τρόπο και στην Γιουγκοσλαυια ώστε τα κρατιδια της να υποδουλωθουν και να καταχρεωθουν και ο δημοοσιος πλουτος τους να ιδιωτικοποιηθει από το ιδιο γκρουπουσκουλο που λατρευει το Μαμωνα.

Δεν ειναι τυχαιο εξ αλλου που ο υβριστης δημοσιογραφος υποτακτικος των Μανου-Μπακογιαννη εγραφε υμνους στις Νατοϊκες επεμβασεις στα Βαλκανια στην διαλυση της Γιουγκοσλαυιας και στην παραδοση της Λιβυης στους Πετρελαιάδες, ούτε το οτι αντιστοιχη θεματολογια αναπτυσσει και το εβραϊομασωνικων συμφεροντων περιοδικο NY Book Review (που μονο με το βιβλιο δεν εχει σχεση) της ελληνικης έκδοσης του οποίου υπευθυνη ειναι η γυναικα του.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

LINKS

http://adriansyahalamosmanli.blogspot.com/2009/09/story-of-kingdom-history-decline-of.html

http://lutador-farmasoning.blogspot.com/2010/05/freemasonry-in-turkey.html

http://dumanol.blogspot.com/2011/07/hidden-history-of-bnai-brith.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Οι εβραϊκές περιουσίες θα εθνικοποιηθούν. Όποιος από μας αγγίξει έστω και ένα τσιγάρο από αυτήν την περιουσία για δικό του όφελος, θα είμαστε ανελέητοι μαζί του. Διότι δεν πρέπει να επηρρεαστούμε από τον ίδιο βάκιλλο από τον οποίον πάμε να απαλλάξουμε την ανθρωπότητα". H.Himmler
Emeritus

Ανώνυμος είπε...

O Vyacheslav Konstantinovich von Plehve έφαγε το κεφάλι του. Μάλλον δεν κατάλαβε ποιος ιστός υφαινόταν γύρω απὀ τη Ρωσία.

Emeritus