29/5/10

EUROVISION 2010: ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ;


ΚΑΙ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ HENRY KISSINGER;

Τι θα ψηφίσουν φέτος οι ανώνυμοι κουκουλοφόροι;

Από τότε που εφευρέθηκε το televoting άγνωστος αριθμός ψηφοφόρων υποτίθεται ότι εκφράζει την κοινή γνώμη.

Αποκλείεται λοιπον αυτή η ψηφοφορία να επιρρεάζεται από διαφορα κέντρα τα οποία διαθέτουν είτε οργανωμένους μηχανισμούς ψηφοφορίας είτε έχουν την καταλληλη τεχνογνωσία για πολλαπλά τηλεφωνήματα ώστε να βγει το αποτέλεσμα που θέλουν;

Προσωπικά εχω δεχθει επανειλημμένα τέτοια αυτοματοποιημένα τηλεφωνήματα για διαφημιστικους λόγους ή από εταιρίες δημοσκοπίσεων που με ένα κουμπι αρχιζουν και τηλεφωνούν με βαση μια λίστα τηλεφώνων. Δυσκολο είναι (λεω στην τύχη οι Αμερικανικες πρεσβειες) να προγραμματίσουν μια ή και περισσότερες συσκευές αυτόματης κλίσης στα τηλεφωνικά κέντρα του televoting ώσε να επιρρεάσουν το αποτέλεσμα;

Εδώ τα link για autodialers και robocall

http://en.wikipedia.org/wiki/Autodialer

http://en.wikipedia.org/wiki/Robocall


Γεγονός είναι ότι παρόλο που είχα επικοινωνήσει γραπτώς παλαιότερα τόσο με την ΕΡΤ όσο και με την EBU ζητώντας να μαθω σαν καταναλωτής που πληρώνει τα αναλυτικά αποτελέσματα ψηφοφορίας televoting και η ΕΡΤ και η EBU έκαναν την πάπια.


Ήδη από την καθιέρωση του televoting και εδώ σχεδόν όλες οι νίκες είχαν αδιαμφισβήτητα και πολιτικό με την ευρύτερη έννοια χαρακτήρα.

Χώρες που έπρεπε να κοψουν τον ομφάλιο λώρο από την Ρωσία (Λεττονία, Εσθονία) ή ήταν υπό ένταξη στην ΕΕ, ή ενταχθηκαν στο Αμερικανικό σύστημα (Σερβία, Ελλάδα, Ουκρανία, Τουρκία) ή προέβαλαν θεματα όπως η ομοφυλοφιλία (Σερβία, Ρωσία, Ισραηλ) ή την μετανάστευση (Νορβηγία) τυχαιναν καλύτερης μεταχειρισης ακομα και εαν ηταν περισσοτερο από σιγουρο πως τα τραγουδια τους ήταν μάπα ή μέτρια.

Για φετος λοιπον προβλεπω να κερδιζουν οι... αγωγοί πετρελαίου του Αζερμπαιτζαν. Και πως όχι αφού και το Αζερμπαιτζαν ανήκει στην σφαιρα επιρροής της εβραιοκρατίας των πετρελαιάδων. Και αν αμφιβάλετε ιδου και από την wikipedia:

Azerbaijan has formal involvement with senior ex-US government officials including James Baker and Henry Kissinger as they serve on the Honorary Council of Advisors of the US-Azerbaijan Chamber of Commerce (USACC). USACC is co-chaired by Tim Cejka, President of Exxon Mobil Corporation and Reza Vaziri, President of R.V. Investment Group and Chairman of the Anglo Asian Mining Plc

http://en.wikipedia.org/wiki/Foreign_relations_of_Azerbaijan

Και φυσικά ανήκει στα κρατη-μαριονέτες που πολιορκουν τη Ρωσία

The relations later became sour due to Russia's bilateral relations with Armenia, which is a historical arch-enemy of Azerbaijan, and Azerbaijan's bilateral relations with Turkey, which is also a historical enemy of Armenia. Azerbaijan has played a key role in frustrating Russia’s efforts to control energy export routes in the Caspian Basin to Europe, a new report states.

http://en.wikipedia.org/wiki/Azerbaijan%E2%80%93Russia_relations

Εξ αλλου γιατι να αρχισει να λαμβάνει και το Αζερμπαιτζάν μέρος στην Eurovision εδώ και 2-3 χρόνια, και να στελνει φετος για ερμηνεύτρια την Σαφούρα με ένα τραγούδι που το έγραψαν Σουηδοί, η γνωστή διοργανωτική μαφία της Eurovision -η οποία αποτελεί σχεδόν Σουηδικών συμφερόντων επιχείρηση της showbiz.

28/5/10

LITTLE SHOP OF... SOROS


AND THE PEOPLE-EATING PLANT

Soon to a theater near you

ΑΣΙΑΤΕΣ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΠΑΘΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΝΤΙΑ

Αλλα εμείς όπως είπαμε ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, αγαπάμε τους άλλους ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ και ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΑΣΤΕ.

Ας κάνουμε λοιπον όλοι μαζι τις αντιρατσιστικές μας ασκήσεις (Για να θυμηθουμε και τον Ορέστη Μακρή)

ΕΠΙΚΥΨΙΣ
ΕΝΑΑΑ...
ΔΥΟΟΟ...

Βρε κορίτσια ΕΠΙΚΥΨH δεν είπαμε; Γιατί μου κάνετε ΑΝΑΤΑΣH;


27.5.2010

Πεδίο μάχης έγινε χθες το απόγευμα η οδός Σοφοκλέους από Ασιάτες που συνεπλάκησαν μεταξύ τους με σπαθιά και ακόντια. Περίπου 200 άτομα πιάστηκαν στα χέρια στη μέση του δρόμου, ενώ ήταν εφοδιασμένα και με πολεμοφόδια, όπως σπαθιά και ακόντια, τα οποία πετούσαν μεταξύ τους προκαλώντας πανικό στους ανυποψίαστους περαστικούς. Η σφοδρή μάχη μεταξύ των αλλοδαπών επεκτάθηκε και στην οδό Μενάνδρου, ενώ στην οδό Σοφοκλέους κείτονταν στη μέση του δρόμου τραυματισμένοι αλλοδαποί από τα σφοδρά χτυπήματα που αντάλλαξαν μεταξύ τους.

Στην περιοχή έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, της ομάδας «Δέλτα» και της «ΔΙΑΣ» προκειμένου να επιβάλουν την τάξη. Μάλιστα, χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ και η χρήση δακρυγόνων προκειμένου να σταματήσουν οι εχθροπραξίες. Οι δυνάμεις της αστυνομίας προχώρησαν σε αθρόες προσαγωγές ατόμων που πήραν μέρος στη συμπλοκή, ενώ ασθενοφόρα που έφτασαν στην περιοχή μετέφεραν περίπου είκοσι τραυματίες σε νοσοκομεία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι περισσότεροι από τους τραυματίες είναι ελαφρά και δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Από τις δεκάδες προσαγωγές υπόπτων που πραγματοποίησαν οι αστυνομικές δυνάμεις, περίπου δεκαπέντε άτομα συνελήφθησαν, ενώ μέχρι αργά τη νύχτα η Ασφάλεια είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και άλλων ατόμων που πήραν μέρος στα επεισόδια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η σφοδρή συμπλοκή των αλλοδαπών σημειώθηκε για το ποια από τις αντίπαλες ομάδα θα έχει τον κύριο λόγο στον έλεγχο της περιοχής στο εμπόριο ναρκωτικών, αλλά και τη διακίνηση γυναικών. Πρόκειται για τη δεύτερη πιο μεγάλη συμπλοκή που σημειώνεται στην ίδια περιοχή, μεταξύ αλλοδαπών, για την ίδια αιτία.


ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα η μεγαλύτερη συμμορία πορτοφολάδων, που έχει εξαρθρωθεί μέχρι τώρα από την αστυνομία. Οπως ανακοινώθηκε σήμερα στην Ασφάλεια, προχθές το μεσημέρι μετά από συντονισμένη επιχείρηση στην πλατεία Βικτωρίας από την Ασφάλεια Αθηνών, Αγίου Παντελεήμονα, Εξαρχείων και Κολωνού, καθώς και δυο Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, συνελήφθησαν 72 αλλοδαποί, ενώ λίγο αργότερα, συνελήφθη στην Καλλιθέα 26χρονος Ελληνας υπάλληλος εταιρίας Σεκιούριτι που εργαζόταν για τη φύλαξη του σταθμού ΗΣΑΠ, στην πλατεία Βικτωρίας.

Από τους συλληφθέντες αλλοδαπούς 69 είναι Ρουμάνοι (56 άνδρες και 13 γυναίκες) και τρεις γυναίκες είναι από τη Βουλγαρία.

Ο Ελληνας κατηγορείται ότι παρείχε τουλάχιστον κάλυψη και πληροφορίες για την παρουσία αστυνομικών στους σταθμούς του ΗΣΑΠ, λαμβάνοντας διάφορα χρηματικά ποσά από τους πορτοφολάδες οι οποίοι έκαναν ανενόχλητοι τη δουλειά τους.

Ανακρινόμενος ομολόγησε και αναγνώρισε τους αλλοδαπούς ως μέλη του οργανωμένου κυκλώματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αλλοδαποί μετέβαιναν σε ομάδες των 8-10 ατόμων κάθε μέρα στους σταθμούς του ΗΣΑΠ και του Μετρό, όπου εντόπιζαν πολίτες, τους παρακολουθούσαν και μέσα στους συρμούς τους άρπαζαν τα πορτοφόλια. Στη συνέχεια, πάντοτε, επέστρεφαν στην πλατεία Βικτωρίας όπου πετούσαν σε κάδο απορριμμάτων τα κλεμμένα πορτοφόλια, αφού βέβαια είχαν πάρει το περιεχόμενό τους.

Οι αστυνομικοί, με διάταξη του αρμόδιου εισαγγελέα, ο οποίος έδωσε την άδεια επί είκοσι μέρες έπαιρναν φωτογραφίες και βιντεοσκοπούσαν τις κινήσεις των πορτοφολάδων τα πρόσωπα των οποίων προκύπτουν από το συγκεκριμένο οπτικό υλικό, καθώς και οι σχέσεις τους και κινήσεις τους στην πλατεία Βικτωρίας.

Στον κάδο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 45 πορτοφόλια, ενώ στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ξυραφάκια, πτυσσόμενα στιλέτα, μαχαίρια και πολλά πορτοφόλια που ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί από ποιούς τα άρπαξαν.

Και οι 73 συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή.



ΝΕΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ


28/05/2010

Νέα συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην οδό Γερανίου στην Ομόνοια. Στο νέο επεισόδιο ενεπλάκησαν σχεδόν 100 άτομα Αφγανοί και Μπαγκλαντεσιανοί, οι οποίοι συγκρούστηκαν με ρόπαλα, πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα μετατρέποντας την περιοχή σε πεδίο μάχης....

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο έκαναν 10 προσαγωγές, ενώ διενεργείται προανάκριση για να διευκρινιστούν οι βαθύτερες αιτίες των συγκρούσεων. Την Τετάρτη υπήρξε συμπλοκή μεταξύ Μπαγκλαντεσιανών στη διασταύρωση Σοφοκλέους και Μενάνδρου.

ΕΘΝΟΣ


26/5/10

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ SOROS?


ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ PAPANDREOU

Κατ αρχην τι σημαίνει Soros μπορουμε να το δουμε εδώ:

http://www.gurufocus.com/news.php?id=5905

Αλλα για να μην χαθούμε μεσα στην πλειάδα των επιχειρήσεων συμφερόντων Soros θα αναφερω τις πλεον γνωστές στο ευρύ κοινό:

Goldman Sachs Group Inc.
Morgan Stanley


Motorola Inc.
Mcdonald's Corp.
Cadbury Schweppes Public Ltd
Citigroup Inc.
Exelon Corp.
American Express Co.
Walt Disney Co.
Coca-cola Co.
United Parcel Service Inc.
Boeing Co.
3m Co.
Monsanto Co
Fedex Corporation
Time Warner Cable
Starbucks Corp.
Lee Enterprises Inc.
Marriott International Inc.
Lockheed Martin Corp.
Amazon.com Inc.
Us Airways Group, Inc.
Nokia Corp.
Midwest Air Group Inc.
Ebay Inc
Goodyear Tire & Rubber Co.

Φυσικά υπάρχουν και εκατοντάδες άλλες που έχουν να κάνουν με τομείς όπως η διαχείρηση απορριμάτων, βιοτεχνολογία αλλα κυρίως γεωτρήσεις και εκμετάλλευση κοιτασμάτων.

Μία από αυτές τις εταιρίες είναι και η Eldorado Gold (με έδρα τον Καναδά) η οποία ξεκινά το 2011 εκμμετάλευση κοιτασμάτων xρυσού στη Θράκη ενώ ήδη δραστηριοποιείται και στην Τουρκία.

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=16&artid=317848&dt=02%2F03%2F2010

Αυτό νομίζω εξηγεί πάρα πολλά για τις Εφιαλτικές κινήσεις του Papandreou καθως και την προκλητικότητα του Erdogan. Αναλογες μεθοδευσεις προφανως και έχουν σα στόχο το πετρέλαιο Αιγαίου ή και Ιονίου.

Το παραπάνω συνθέτει ολόκληρο το παζλ για τις μεθοδεύσεις ώστε να επιταχυνθεί η πτώση Καραμανλή με τις πυρκαϊες 2007, 2009 την ίδια εποχή που ο Papandreou ζητούσε επιμόνως πρόωρες εκλογές ενώ και τα έκτροπα του 2008 καθως και τα υπερτονισμενα ως σκάνδαλα του Ζαχόπουλου και της Βατοπαιδίου είχαν σαν στοχο να παροπλίσουν το Καραμανλή και να σπάσουν τον Ελληνο-Ρωσσο-Κυπριακό άξονα την ίδια στιγμή που μια κυβερνηση αχρήστων της ΝΔ παρέδιδε την χώρα στη μοίρα της και την οδηγούσε στην αγκαλιά του Εθνικού μειοδότη / πρακτορα / υπάλληλου ο οποίος με την σειρά του την παρέδωσε στο Μεγαλοεβραϊκο κεφάλαιο βασει σχεδιασμού.

Εξ άλλου θα μεινει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που "εξελέγη" με την εις άτοπον απαγωγή αφου κερδισε τις εκλογές του 2009 με τις ίδιες ψηφους του 2007 αφού κάποια παπαγαλάκια φροντισαν να κατευθυνουν τον κοσμο προς την αποχή.

Ιδού και κάποιες συνατησεις συνεργατων του δικτύου Soros-Papandreou όπως σνεργατες του προεδρου-μαριονετας της Σερβιας Djindjic που ξεπουλαει τα ΠΑΝΤΑ αυτη τη στιγμη (και μας παρουσίασε και το λεσβιακο show στη eurovision στο Βελιγράδι το 2008) ή τον Alex Rondos συμβουλατορα του προεδρου-μαριονετας της Γεωργίας Saakashvili, του βραβευμένου με Oscar -εεε συγγνωμη με Nobel... Ειρήνης) Φινλανδοποιημενου
Adolfsen a.k.a. Marti Ahtisaari που παρέδωσε το Kossovo στον Soros με το κλειδι στο χερι κλπ.

http://www.esiweb.org/index.php?lang=en&id=188&picturestory_ID=22

24/5/10

ΤΙ ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ...

Ο ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΤΗΣΗ

που ξεκληρισε όλη την πολιτική ηγεσία της Πολωνίας. Δεν επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο γιατί ήταν ημέρα Σάββατο. Άγιον είχε;

http://www.jpost.com/JewishWorld/JewishNews/Article.aspx?id=172886

16/5/10

ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΩΣ ΜΠΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΒΡΑΙΩΝ

ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ... ΚΑΤΑΛΗΨΗ

Βαριέμαι να το αναλύω σε βαθος και εκτενώς απλά η άποψη ότι οι λεγομενες και αδρά επιδοτούμενες"αντιρατσιτικές οργανώσεις" είναι μηχανισμοί των Μεγαλοεβραίων συχνά-πυκνά επιβεβαιώνεται πανηγυρικά.

Κατ' αρχήν αναλογιζόμενος του πόσους φίλους εβραίους έχω και εδώ και στην Αμερική προβληματιζομαι στο να χρησιμοποιήσω ελαφρά τη καρδία την λέξη "εβραίοι". Δηλαδη οσους ξέρω προσωπικά δεν είναι πλουσιοι και με ισχύ η εξουσία, κανά δυό καταστραφηκαν και οικονομικά (όπως π.χ. το ιστορικό βιβλιοπωλείο Μόλχο στην Θεσσαλονικη). Άρα εβραίους δεν τους λες - αν και ΕΙΝΑΙ εβραίοι. Όπως Έλληνες ειναι και οι 300 που μας κυβερνουν.

Να τους πουμε Ισραηλινούς; Ούτε. Οι Ισραηλινοί - που ειναι και φιλέλληνες - αποτελουν στην ουσία την παγκοσμια πλεμπα, τους ξεριζωμένους της δικης τους "Μικρασιατικής Καταστροφής" που μπαγλαρωθηκαν σε καραβια και ξεβράστηκαν φουκαραδες και κουρελήδες στην Παλαιστινη. Ειναι επίσης γνωστό πως Εβραίοι ήταν συχνά οι ηθικοί αυτουργοί της εξοντωσης του δικου τους λαου και που κατεύθηναν της τυχες τους πίσω από τραπεζικά γραφεία στο λονδίνο ή το Μανχάταν. Οι Ισραηλινοί (ασχετως αν διαφωνω μαζι τους) στην ουσια προκειται περί λαουτζικου. Περι μεροκαματιάρηδων που τρωνε τις βομβες την ώρα που πανε στην δουλεια τους με το λεοφωρείο.

Να τους πουμε Σιωνιστές; Καλά το πάω, αλλα κατα μιαν έννοια Σιωνιστης ειναι και ο καθε εβραιος που απλα ονειρευόταν την απελευθερωση της Ιερουσαλήμ και την επαναλειτουργία του ναού του Σολωμόντα όπως και οι Έλληνες ονειρεύονται απελευθερωση της Πόλης και επαναλειτουργία της Αγια Σοφιας. Επομένως και ο όρος "Σιωνιστής" είναι σχετικά αδόκιμος. Εξ άλλου οι σατανικοί εκείνοι νόες που κινουν τα νηματα του κοσμου σιγα μην τα κινουν από το Ισραηλ ή μην εγκατασταθούν ποτέ εκεί.

Επομενως πως διάολο να τους αποκαλέσουμε τους έξω από δω και μακρυά από μας που ονειρεύονται Σολωμόντειες Κοσμοκρατορίες του Πλανητάρχη; Σολομωνιστές;

Οι μεγαλοεβραίοι λοιπόν που ελέγχουν πλεον ολόκληρα κράτη έχουν στησει μια ολόκληρη εκστρατεία απενοχοποίησής τους μεσω των θυμάτων του ολοκαυτώματος ενω παράλληλα μέσω "αντισιμιτικών" οργανώσεων που δημιουργουν προβοκάτσιες παρουσιάζουν τον αντισιμιτισμό ως παγκόσμιο πρόβλημα.

Εν συνεχεία ρίχνουν χρημα σε "αντιρατσιστικές" οργανώσεις οι οποίες έχουν τον παρακάτω σκοπό.

1. Να απενοχοποιήσουν τους θύτες ταυτίζοντας τους με τα θύματα

2. Να στηριξουν ιδεολογικά την πολιτικη των κοσμοκρατόρων (π.χ αποθρησκειοποίηση της κοινωνίας, αλλοιωση της πληθυσμιακής ομοιογένειας κλπ)

3. Να φιμώσουν καθε φωνή διαμαρτυρίας ταυτίζοντας την με ρατιστικες ομάδες

Και ιδου το παραδειγμα: Συμφωνα με την Ισραηλινή εφημερίδα Haaretz το 33% των μελών του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ είναι εβραίοι ενω πληθυσμιακά δεν είναι ούτε το 2%. Προφανως ΚΑΙ η δικαιοσύνη στην Αμερική τελεί υπό κατάληψη.

Και μόλις βγηκε ένας... χριστιανός και διαμαρτυρηθηκε, αντί να βγει καποιος και να εξηγήσει το... "φαινόμενο" ή την "συμπτωση" αμέσως πετάχτηκε μια "αντιρατσιτική" οργανωση και κατήγειλε τον καταγγέλοντα για αντισημιτισμό.

Πλεον βρισκομαστε στην τελική ευθεία για την εποχή του Αντιμεσσία τους και γι αυτό δεν κρατούν πια κανένα προσχημα.

http://www.haaretz.com/news/international/pat-buchanan-suggests-too-many-jews-on-u-s-supreme-court-bench-1.290692

14/5/10

ΠΑ.ΣΟ.Κ

Παν-ελληνιο (χΧΑ, χα, χα,χα)

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ (ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, χα, χα)

ΚΙ...ΚΙΝΗΜΑ (ΧΑΑΑΑ, ΧΑΑΑ, χαα, χααα)

Αχ... σε καλό να μας μπεί..

13/5/10

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΙΑ: ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΔΝΤ

ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK ΕΒΡΑΙΟΣ.

http://www.localnewsdigest.com/jewish_american_news.php


ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 10 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΗΣ WALL STREET

WALL STREET - DEUTSCHE BANK ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ

http://www.blackswanmanagementllc.com/2010/02/24/10-most-influential-people-on-wall-street/


ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥ AJC

http://www.db.com/presse/en/content/press_releases_2007_3721.htm


ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ PAPANDREOU ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ

http://www.ajc.org/site/apps/nl/content2.asp?c=ijITI2PHKoG&b=849241&ct=859351


ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΙΑΣΟ ΑΝΗΚΟΥΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Ζελικ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ Στρως-Καν

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Τρισε

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ Σαρκοζι

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ Καμερον

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ Μιλλιμπανδ

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ Σταϊνμπεργκ

Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ Δαυϊδ Αξελροδ

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ Εμανουελ Ραμ

O ΔΙΥΕΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ Ρον Κλαιν


ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΤΗΣ WALL STREET



ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ Ο PAPANDREOU ΕΝΑΣ ΑΘΛΙΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΙΑ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΜΑΣ.

(πυρκαϊες 2007, 2008, 2009, 2010)

10/5/10

KING SOLOMONS: Η ΖΩΗ ΘΕΛΕΙ ΤΥΧΗ

ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΟΛΩΜΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

Το οποίο εξαργυρώνει σε τάλαντα χρυσού

και ην ο σταθμος του χρυσιου του εληλυθοτος τω σαλωμων εν ενιαυτω ενι εξακοσια και εξηκοντα εξ ταλαντα χρυσιου

ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ

TI KOINO EXOYN O ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡHΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ SARKOZY ΚΑI ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ STRAUS-KAHN ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑΣ DAVID CAMERON ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ DAVID MILLIBAND ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ;

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ. ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ

Ε ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ.

Από την προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ 2004 ή 2007)

7/5/10

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΩΣΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Από εταιρία Ψυχολογικής Υποστήριξης ζητουνται ΣΩΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ για εκτόνωση ασθενών με γιαούρτια, ντοματες, σκαμπίλια και ότι άλλο δεν εμπίπτει στον τομέα του εργατικού ατυχήματος.

ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ, BONUS, ΒΑΡΕΑ ΚΙ ΑΝΘΥΓΕΙΝΑ ΕΝΣΗΜΑ.

6/5/10

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ

Υπό μεταμφίεση για να περάσουν απαρατήρητοι από τους διαδηλωτές.

4/5/10

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ

ΚΑΙ (ΜΑΣ) ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΟΣΟ-ΟΣΟ ΣΤ' ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ

HELP! The "Greek" goverment of agents are selling out to corporations the Post Offices, the National Railways, the Electric company, the Water company, the ports, transportations in the Aegean , state banks and the Lotto company. (Telecommuniations, airports and Highways are already sold)

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=11604970