30/12/11

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΟΣΜΩΝ


ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ

Μαθαίνουμε από το ΕΘΝΟΣ ότο ο κος Γιωργος Παγουλατος θα εχει θεση κλειδί στου Μαξιμου.

"Ρόλο - κλειδί στο Μέγαρο Μαξίμου αναλαμβάνει ο καθηγητής Οικονομικών Γιώργος Παγουλάτος. Πρόκειται για το νέο πρόσωπο του Μεγάρου Μαξίμου, που θα έχει από αύριο την «μπαγκέτα» των επικοινωνιακών αλλά όχι -ως φαίνεται- και τον «γνωστό» ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου. Ο κ. Παγουλάτος, του οποίου οι ακριβείς αρμοδιότητες θα ανακοινωθούν, εκτός απροόπτου, σήμερα, θα είναι ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας που θα έχει την ευθύνη της επικοινωνίας, της ενημέρωσης των ΜΜΕ και των κρατικών μέσων (ΝΕΤ κ.ά., που ακόμη δεν έχει αναλάβει, αλλά θα γίνει πιθανότατα με τον ορισμό ενός επιπλέον υπουργού Επικρατείας)."
Εχει όμως προσόντα ο κος Παγουλατος;
Πως δεν έχει!



Κατ αρχην, το ονομά του συγκαταλέγεται μεταξυ εκείνων που πήραν ενυπογραφως θεση υπερ του σχεδίου Annan-Wallenberg, συμφωνα με το οποίο μια κυβερνηση στρατου κατοχής ισουτο με μια νομιμη κρατικη οντότητα και επίσης μια μειονοτητα του 18% ισουται με την πλειοψηφία του 82%.

Δεύτερον ειναι παρατρεχαμενος του ΕΛΙΑΜΕΠ, του Θανου Βερέμη της Δρασης, που δυσκολευοταν να αποδεχθει την υπαρξη κρυφων σχολείων, όταν εμεις οι ολιγογράμματοι έχουμε στα χερια μας βιβλίο αλλοδαπών περιηγητων του 19ου αιώνα, με αναφορα στην υπαρξη κρυφων σχολείων αλλά και στην εκκλησιαστικό χαρακτηρα των φανερων.

Τρίτον, ειναι τακτικος αρθρογραφος στην θυγατρική έκδοση της φυλλαδας Book Review, του Μανωλη Βασιλακη, (παρατρεχαμενου της Μπακογιαννη και του Στεφανου Μανου), την σχετιζομενη και με το γνωστό ξεδιάντροπα αντιχριστιανικο blog του Ροϊδη (συνεπικουρουμενος από μια παγανιστων και μασόνων) που παριστανει και το αριστερό για τους αφελεις και το οποίο είχε παρει ανοιχτα θεση κατα των αγανακτισμενων, αλλα και υπερ της προφυλακισης Εφραιμ ΠΡΙΝ αυτη εκτελεστει.

Τεταρτον αρθρογραφει τακτικά και στο portal e-rooster, (κατι σαν το... Ριζοσπάστη του Φιλελευθερισμού), που προαγει την αχαλινωτη κτηνωδια του "φιλελευθερισμου" στην ανθρωπότητα σε όλα τα επίπεδα και εκφάνσεις.

Μαλιστα συμβαινει και το εξης κωμικοτραγικό. Καταφερεται με αρθρο του εναντιον στελεχων που στηρίζουν την κυβερνηση την οποία ο ίδιος εκπροσωπεί παιρμοντας σαφώς θεση και υπερ της κας Δραγωνα (προς την οποία απαντησε και ο Μικης Θεοδωρακης.)

"Παραμένει όμως μια ελάχιστη υποχρέωση πολιτικών ανδρών, όπως ο κ. Καρατζαφέρης, ο κ. Τραγάκης και οι άλλοι βουλευτές του ΛΑΟΣ, να γνωρίζουν τουλάχιστον τι είναι αυτό το οποίο καταγγέλλουν. Δεν προέκυψε κάτι τέτοιο από την παραποίηση και διαστρέβλωση των δήθεν ενοχοποιητικών «αποσπασμάτων» βάσει των οποίων απαίτησαν την αποπομπή της κ. Δραγώνα."
 Με τετοια προσόντα και τέτοιες εκλεκτες φιλίες, πως να μη φτασει σε υψηλους βαθμους το παιδί.

Όσο για το άρθρο του περί "Πατριωτισμου και Ανοιχτης Κοινωνίας" περιέργως συμφωνω σε μεγαλο βαθμο με αυτα που λέει ο κος Παγουλατος. Με αυτα που δεν συμφωνω ειναι αυτα που ΔΕΝ λέει. Που ειναι και περισσοτερα. Μιλουν όμως περι αυτών οι εκλεκτες παρέες του. Και το ρητό "δείξε μου το φίλο σου" σπανίως πέφτει έξω. Κυρίως όταν οι παρέες σου διαθετουν και  περγαμηνες στο δοσιλογισμό.

Και τουτο κε Παγουλατε μου διότι η "αμβλυνση των αντιπαλοτήτων" εχει προτίστως οικονομικα οφέλη για εκείνους που την εισηγούνται. Έχει ιδεολογικη επιβολή -αυτη του απάτριδος μασόνου. Έχει έναν ανοικτό μισελληνισμό που υπαγορεύει την καταργηση της αυτοάμυνας ως δηθεν εθνικιστικη την στιγμη που γυρω μας γινεται ενα υπερεθνικιστικό όργιο. Έχει και διγλωσσία γιατι τα ιδια σκοτεινα κεντρα που εντός συνόρων καταγγελουν "εθνικισμους" εκτος συνορων τους υποθαλπτουν. Δεν ενδιαφερονται για την Ελληνοποιηση των αλλοδαπών αλλα για τον αφελληνισμό των Ελληνων στο όνομα του πολυπολιτισμού, στην ουσία Απολιτισμου. Αναδεικνυουν δε και κατασκευαζουν μειονοτητες χρησιμοποιώντας τις ως μοχλό αποδόμησης και κατακερματισμου της κοινωνίας, ώστε να επελασουν τα αφεντικά σας και η ιδεολογία τους. Αυτη του σαβανου με τις χρυσες τσεπες.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πίπτουν οι μάσκες, η Αλήθεια λάμπει, το έρεβος διαλύεται, Αναστήτω ο Θεός και διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί Αυτού και φυγέτωσαν από προσώπου Αυτού οι μισούντες Αυτόν.

Ο Γέρων Εφραίμ Σταυρώνεται.
Αλυχτούν οι εχθροί της Ελλάδος, τα σιωνιστικά τέρατα, οι μασώνοι πράκτορες, η άθεος δημοσιογραφία, τα Εωσφορικα ΜΜΕ, το αντίχρστον στρατόπεδον με ναυαρχίδαν την ξεπουλημένην συμμορία Ρωϊδη.
Αλλά ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!

Χ.Ο.
Έλληνας και Ρωμιός.

Theoprovlitos είπε...

Αμην!

Και ξερεις κατι; Διαβαζω αυτες τις ημερες το βιβλιο του γεροντος Αμβροσιου Λαζαρη. Γραφει για τις δυσκολιες που θα περασουμε. Λεει για τις πλεκτανες εκεινων που ετοιμαζουν την οδο του Αντιχριστου Πλανηταρχη. Αλλα αφου αυτα βγαινουν αληθινα, εξ ίσου αληθινο θα ειναι και το ΤΕΛΟΣ τους. Όπως και τελεσίδικο.

e- είπε...

Ποιος είναι;
αυτός με την ολίγο από φράντζα;
που ανεμίζει στο φύσημα της φωτογράφισης;
με τα μισόκλειστα ματάκια που φέρνουν λίγο σε ασβό;
με το χαμογελάκι ''θα σας βάλω τα γυαλιά'';
με το υφάκι ''wanna be superstar'';
αχ! η σημερινή διανόηση!

Theoprovlitos είπε...

@e

Κλωνος.
Απλά η φραντζα τους διαφοροποιεί για να γνωριζονται μεταξυ τους οταν δεν φορουν καρτελακι με νουμερο.
Διοτι ειναι και αβαπτιστοι εκτος των άλλων

Cacofonix είπε...

Ο Παγουλάτος είναι σοσιαλφιλελεύθερος κι όχι νεοφιλελεύθερος όπως κι η Δράση, το e-rooster και όλα τα άλλα παιδιά. Μάλιστα στήριζαν μετά μανίας τον ΓΑΜΑΠ (θυμίσου το 2004 και τον Πάσχοντα) αλλά συχαίνονται μετα βδελυγμίας τους νεοφιλελεύθερους - κυρίως της Αμερικής - όπως τον Ρον Πολ και τη Σάρα Πέιλιν.

Να ψάχνεσαι λίγο καλύτερα άλλη φορά.

ΥΓ Είναι αλήθεια ότι ο Μητσοτάκης είναι ο μόνος που είπε ότι είναι τραγικό λάθος η σύλληψη Εφραίμ;

Theoprovlitos είπε...

Cacofonix

Οι διαφοροποιησεις που χρησιμοποιείς θυμιζουν κατι προτεσταντικες παραφυαδες που μισουνται μεταξυ τους. Δεν ειναι Γιαννης ειναι Γιαννακης.

Αφου οι ιδιοι αυτοαποκαλουνται φιλελευθεροι, (συνεχεια το χτυπαει η Μπακογιαννη και οι λοιποί) εγω θα τους ονοματισω διαφορετικά;

Αν δεις την παραπομπη στο σχολιο του Παγουλατου στο erooster, εκανε μια αναφορα σε αριστερους φιλελευθερους και οι σχολιαστες απο κατω επεσαν να τον φανε.

Εξ αλλου ο Φιλελευθερισμος εχει σχεση και με τον Ελευθεροτεκτονισμό και ενα γενικοτερο κοινωνικο μοντελο κατω από την ομπρελα liberal.

H Palin που αναφερεις ειναι καθαρη δεξια.

Αλλα δεν το βλεπεις οτι ολα αυτα ειναι μια τερατια απατη που βασιζεται στο "εισαι οτι δηλωσεις".

Οσον αφορα το Μητσοτακη και το ΣΚΑΙ όντως εκανε κωλοτουμπα με την σταση του. Πραγμα που με κανει να πιστευω πως αυτος ΑΚΡΙΒΩΣ βρισκεται πισω από την εξοντωση του Εφραιμ. Γι αυτο εξ αλλου και ο Βασιλακης ειχε λυσσαξει προ ημερων και εισηγουταν από το blog του την συλληψη του Εφραιμ, ενω ο ΣΚΑΙ καλουσε το Σταθοπουλο να αναπτυξει με επιχειρηματολογιες την σκευωρία τους.

Τελος, σου ευχομαι Καλη χρονια. Και κρατα και κανενα μποσικο εκει μεσα...

ΥΓ Ωρες, ωρες μερικοι αρθρογραφοι και σχολιαστες στο antinews μου δημιουργουν μεγαλα ερωτηματικα. Αλλα βλεπω πως δινουν και σε σενα το λογο. Και δεν εχω καταλαβει αν αυτο ειναι άλλοθι για να δοθει στους ψηφοφορους μια ψευδαισθηση λαϊκης δεξιας α λά Καρατζαφερη-κωλοτουμπα στη ΝΔ, ενω η ΝΔ δεν εχει καμμια σχεση με την πατριωτικη δεξια ή προσπαθουν να συνυπαρξουν κατω από την ιδια ομπρελα εντελως αντικρουομενες ιδεολογίες και το μελλον -κατοπιν εορτης- θα ειναι σαν τους ΠΑΣΟΚους που ψηφιζαν δηθεν σοσιαλισμο και τους προεκυψε ο ΓΑΠ και το μνημονιο.

Με αυτα που διαβαζω από μερικους στο Antinews αλλα και με δηλωσεις μερικων μερικων, του τυπου Σπηλιωτοπουλου και Βαρβιτσιωτη, μου δημιουργειται εντονα η εντυπωση (και φυσικα σε χιλιαδες άλλους) οτι ο κοσμακης που θα παει να ψηφισει την ΝΔ ως πατριωτικη δεξια, θα τους προκυψουν παλι καταστασεις κυβερνησεων Τροϊκας και Παπαδημου που καθε αλλο με πατριωτισμο και λαϊκη δεξια δεν εχουν σχεση.

Cacofonix είπε...

Για πολλοστή φορά δεν έχω καμία σχέση με αυτόν του antinews. Μου έχει "κλέψει" το ψευδώνυμο κι επιπλέον το συγκεκριμένο site δεν είναι του γούστου μου.
Για τον κ Παγουλάτο ξέρω πολύ καλά τι γράφω. Ούτε τα ονόματα που αράδιασε είναι τυχαία. Οι νεοφιλεέύθεροι - ξεκίνα από τη Θάτσερ και το Ρέγηκαν και πήγαινε όπου θες - ήταν σαφέστατα υπέρ της πατρίδας τους, αν και δεν αντιμετωπίζουν με την ίδια ευκολία και την κοινωνία, γιατί ξέρουν ότι είναι πολύ εύκολο να την υποτάξεις. Πιστεύουν πάρα πολύ στον άνθρωπο και την οικογένεια, ενώ κατά βάση είναι χριστιανοί και μάλιστα θρησκευόμενοι.

Οι εν λόγω σοσιαλφιλελεύθεροι - με μπροστάρη τον Ομπάμα (τυχαίο; δεν νομίζω!) πιστεύουν στο τερατόμορφο κράτος τους διεθνείς οργανισμούς τα δάνεια και κάθε άλλη μορφή σκλαβιάς. Οι νεοφιλελεύθεροι θέλον να καταργήσουν όχι μόνο το ΔΝΤ αλλά και κάθε κεντρική τράπεζα.

Αυτούς τους δυο τους χωρίζει τεράστια άβυσσος, αφού οι σοσιαλφιλελεύθεροι (Βερέμης, υπαρχηγός Παγουλάτος, Μάνος και λοιποί "ακτιβιστές") πιστεύουν στο κράτος. Περίεργη ιστορία είναι ο Ανδραινόπουλος που κάπως το γύρισε αλλά λασκάρει κι αλλοιθωρίζει.

ΥΓ. Ποις μέγας κληρικός ήταν αναφανδόν υπέρ του διαχωρισμού κράτους - εκκλησίας;

Cacofonix είπε...

Η ΝΔ του Σαμαρά είναι πεθαμένο πράμα. Κύρια από την ανικανότητα του Αντωνάκη. Αλλά κι από το κακό συναπάντημα μέσα στο κόμμα.

Ανώνυμος είπε...

Cacofonix, ο συνονόματος σου στο antinews υπογράφει ως Κακοφωνίξ στα σχόλια του δηλαδή με ελληνικούς χαρακτήρες. Επομένως δεν τίθεται θέμα να σε μπερδέψουμε με εκείνον.

Γ είπε...

"το έλλειμα της ηγεσίας" (χα) ο τίτλος της ομιλίας του προέδρου του ελιαμεπ (κι άλλων) στο μέγαρο μουσικής αθηνών την τετάρτη
http://www.megaron.gr/default.asp?pid=5&la=1&evID=776

Theoprovlitos είπε...

Γ

Μηπως ξερεις αν μπορω να νοικιασω κι εγω το Μεγαρο για να κανω διαλεξη.

Αν προσεξες τα σχολια στο "Φρηκαντελα η Μαγισσα" το Athens Review of Books του Βασιλακη φιλοξενει αρθρο του Βερεμη με το ιδιο θεμα.

Μετα θα το πουλησει και για ταινια μικρου μηκους :)

Ανώνυμος είπε...

O Baσιλάκης αρθογραφεί επώνυμα στο Athens Review of Books ή όχι; Πουθενά στα περιοχόμενα των αρθογράφων(τεύχος ιανουαρίου 2012)δεν φαίνεται το όνομα του.

Theoprovlitos είπε...

Εχει χωρισει από τη γυναικα του που ειναι εκδοτρια;

Εχει τσακωθει με τον συνεργατη του κο Φυσσα του οποίου τυγχανει να ειναι και εκδοτης και ο οποίος αρθρογραφει μαζι με το Βαλλιανατο και αλλους του αυτού φυράματος στην Athens Voice;

To editorial ποιος το υπογραφει;

Ανώνυμος είπε...

O Pagoulatos einai masonos tou kerata..ta suggrammata ta opoia proteinei stous foithtes tou sthn politikh oikonomia anaferontai sth nea taksh pragmatwn kai thn pagkosmia diakyvernhsh.......de tha tous perasei....

Theoprovlitos είπε...

Οι τυποι αυτοι πανε και σπουδαζουν σε συγκεκριμενου προσανατολισμου ιδρυματα όπου "τσιπαρονται" ιδεολογικα, λοβοτομουνται και μετατρεπονται σε κλωνους. Εκτος από το οτι δεν εχουν πραγματικη ζωη ζουν σε ενα ψευτικο κοσμο αριθμων και στερουνται και ευφηιας. Γι αυτο και αδυνατουν να ανταπεξελθουν σε μια κριση. Λειτουργουν με ρομποτικη και κινουνται σε σιδηροτροχιες.

Their master's voice. Οτι CD βαλεις στο CD Player τετοια μουσικη θα παιζει.