28/12/11

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ


ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

Για τον Εφραίμ έχω γραψει κατά το παρελθον επικριτικά τα μυρια όσα Και δεν αναθεωρώ τις θεσεις μου για εκκοσμίκευση και μεγαλομανία και για πρακτικες που αποτελούν τον αντιποδα της πνευματικότητας. Πατριαρχες, βασιλείς, ο πρόεδροι, ο αμετανόητος Υπουργός Γιαννιτσης - τότε που ειχε χασει το παιδί του - όλοι αυτοι παρέλασαν από την Μονη Βατοπαιδίου. Ισως να του δινω ως ελαφρυντικό εναν μεγαλοϊδεατισμό που ηθελε την Ελλάδα μεγάλη, αλλα και αυτός δεν ταιριάζει σε μοναχό.

Εν πασει περιπτώσει η εξοντωση ενος ανθρωπου που βρισκεται πεσμενος στο πατωμα είναι χαρακτηριστικό ψυχικού κιναιδισμού και δεν ειναι ο σκοπός μου αυτός. Απλα αναφέρω όλα αυτά για να μπορω ευθαρσως αυτη τη δεδομενη στιγμή να υπερασπιστώ τον Εφραίμ χωρις να με κατηγορήσει κανεις ως παρατρεχαμενο του, ή ως μελος καποιας Ορθοδοξης συντεχνίας.Αλλα εδω εχουμε να κανουμε με μια διαχρονική κτηνωδία ιδεολογικού παρεμβατισμού, ελεγχομενου μαλιστα από σκοτεινα κέντρα που εδραζονται (έδρα στην δημοτική ειναι και ο κώλος) στο εξωτερικό, και διαπλεκονται σαν το χταπόδι.

Οτιδήποτε ανθελληνικό, αντιχριστιανικό, αντικοινωνικό, οτιδήποτε αποδομητικό για την χωρα αυτη και για την κοινωνία έχει δει το φως της ημερας και κυρίως, το σκότος της νυχτας, το βαθυ παρακρατος ειναι μεσα. Με μια ανυπόφορη αλαζονία και φασισμό ο οποία μερικες φορες κανει να αγανακτουν μεχρι και παρατρεχαμενοι του συστηματος, όταν τους εχουν απομείνει ψήγματα συνειδησιακού ελεγχου.

Ας παρουμε λοιπον το Παρατηρητηριο του Ελσίνκι, χρηματοδοτουμενου από τον Soros το οποίο διαχρονικά έχει υπερασπιστεί οτιδηποτε σκοτεινο θα μπορουσε να φανει χρησιμο ως μέσον αποδόμησης και διασπασης του κοινωνικου ιστου. Από την αναδειξη ψευτικων μειονοτητων, υποθαλψη αλλότριων, επιθετικών προς την Ελλαδα εθνικισμών, θεσεων που προαγουν τα συμφεροντα -πολύ συγκεκριμένα- της Εβραιομασονίας, μεχρι και την καταδικασμένη Σαϊεντολογία, εμπλεκόμενη και σε τεραστια σκανδαλα, όπως το γεγονος οτι ανηκαν σε αυτην τρεις από τους προσωπικους σωματροφύλακες του επί ψυχρου πολέμου Φινλανδου προεδρου Mauno Koivisto.
"Αριστεριστικη καταχνια" από την ομυγυρι που παριστανει την αριστερη ενω ειναι ακραια "φιλελευθερη".
Μεγαλο δε το ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ ενδιαφερον του κου Δημητρα αποκλειστικά για την Εβραικη κοινοτητα.
Το ντομινο-διχτυ της αραχνης ξεκινα από τον Παναγιωτη Δημητρα, και περνά στην Αλ Σαλεχ, τον Βαλλιανάτο, το κομμα του Στεφανου Μάνου Δραση άλλα την Φιλελευθερη Συμμαχία, τους Υπουργους Σηφουνάκη, Σταθόπουλο, Ευφημίου, διαφορους εκδοτες του ιδιου χώρου όπως ο δημοσιογραφος Μανόλης Βασιλάκης, ο Ιός της Ελευθεροτυπίας, ο Ηλιας Κανελλης του ΔΟΛ, παρατρεχαμενος των Ραγκουσαίων (στα Marrano, Saragoussi) εκδότες των φυλλάδων Athens Review of Books και The book Journal (καμμια σχεση με το βιβλίο, απλά φιλοδοξουν να γινουν ο Ριζοσπαστης της Φιλελευθερης διανόησης) η Athens Voice και η Lifo στην οποία αρθρογραφεί η ίδια ομήγυρις που μεταλασσομενη ως εκσυγχρονιστική, φιλελευθερη και διαφωτιστική και ως δηθεν αριστερη, οδηγει την χωρα και την ανθρωπότητα (θυγατρικες ειναι αυτες) σε μια παγκοσμια ιδεολογικη δικτατορία η οποία για να επιβληθεί στις κοινωνίες και στα κρατη πρεπι πρωτα να αποκτησει τον ελέγχο της Οικονομίας, των ΜΜΕ, της Τεχνης και φυσικά, και της δικαστικής εξουσίας η οποία λυμαινεται από την Μασονία ήδη από το 1930, τότε που πρωτοδιορίστηκε ο συγχωρεμένος ο παππούς μου ως δικαστικός στην Τρίπολη.

Ο κος Δημητρας, γιός υπουργού της χουντας (οι ψυχολόγοι λενε ότι συχνα αναπαράγουμε τα βιώματα της παιδικής μας ηλικίας, όπως π.χ. τον αυταρχισμό), γεγονός που του εδωσε την ευκαιρία να σπουδασει στο Harvard (όπως και πολλα άλλα δημόσια προσωπα) με την ιδιοτητα του επιδοτούμενου αυτοκλητου Μεσσία που επιβάλει την Νεα Ταξη στην κοινωνία κάνει τα πάντα για να αποδομήσει την χωρα μαζι με το εκλεκτό επιτελείο του. Προσποιείται δηλαδη ότι δεν αντιλαμβανεται την υπερεθνικιστική παραχάραξη της ιστορίας που συντελείται από την Ψευδομακεδονία και το κρατος-Αμερικανικη βαση που προεκυψε από αυτην με τις ευλογίες της Εβραιομασωνίας που σχεδίαζαν επί χαρτου ενα πολυπολιτισμικό Μακεδονικό κρατος με ηγεμονεύοντα τον ρόλο της Εβαιομασωνικής κοινότητας (Allatini, Fernandez, Naum, Mano, Saragussi, Nahmia, Modiano κλπ) σε ένα πλήθος ετερόκλητων καθυποταγμενων κομπαρσων. Τουναντιον αναδεικνυει "Μακεδονικες μειονοτητες" οι οποίες δημιουργηθηκαν με την υποχρεωτική προσθήκη στα επώνυμα όλων της καταληξης -ski, η οποία ειναι εντελως τεχνητο δημιουργημα προεκειμενου να δημιουργηθει ενα έθνος.

Παναγιωτης Δημητρας και Θανασης Ταρτης,
κατηγορος
στη δίκη των λιμενικών.
Η δικαιοσυνη στην Ελλαδα ειναι και
εξωθεσμική και σκοτεινή.
Να παρουμε τους διαχρονικους συνεργάτες καθε ξενου κατακτητή, τους Τουρκαλβανους, παρατρεχαμενους των Τουρκων, των Φασιστων και των Ναζί, προκειμενου να μπορουν να κανουν ανενόχλητα το μονο που ήξεραν να κανουν καλά σε όλη την ιστορία τους: Τη φωτια και το πλιάτσικο. Το αλφάβητο το ανακάλυψαν πολύ αργότερα. Και κατηγορούν λοιπόν τα ελληνόφωνα παράσιτα τα ΟΥΚ για εθνικισμό και ρατσισμό και αποδομούν την ραχοκοκαλία της εθνικης μας άμυνας σε ενα ολοένα και πιθανότερο μελλοντικό πολεμο ενω την ίδια στιγμη οι ίδιοι δοσίλογοι προσποιουνται ότι δεν βλεπουν ότι ο Αλβανικός εθνικισμός και η επιθετικότητα αποτελεί κινδυνο για την ειρηνη στα Βαλκανια, όπως και προσφτα στην Γιουγκοσλαυια της οποία τα ιματια διαμεριστηκαν μεταξύ των Εβραιομασωνων επιχειρηματιών που λειτουργουν ως βαθυ κρατος των ΗΠΑ και της Γερμανίας.
Φίλος λοιπον ο κος Δημητρας με τον κο Θανάση Ταρτη, των δικηγόρο των κατηγόρων των ΟΥΚ. Φαινεται πως και στους δυο διαφευγει το σχετικό video:


"Η κοκκινομαυρη από το Κοσοβο ως την Τσαμουρια" λεει στο τελευτάιο χιτάκι ο Κοσοβαρος σταρ Σιναν Χοτζα. Σκεφτειτε τι θα ειχε γινει εδω αν ειχε βγαλει ο Ρουβας ή ο Χατζηγιαννης άσμα με ρεφραιν, την Γαλανόλευκη από την Βόρειο Ήπειρο μέχρι τα Σκόπια! Θα του είχε κανει μηνυση ο κος Δημητρας για ρατσισμό. Αλλα περι Αλβανικού και Βουλγαρομακεδονικού εθνικισμου και επεκτατισμού τσιμουδιά. Αφού ο UCK ήταν θυγατρική των χρηματοδοτων του οργανισμου για τον οποίο εργάζεται. Εκεινων που εχουν μεγαλη πειρα στις γενοκτονίες τις οποίες εν συνεχεια φορτωνουν σε ΑΛΛΟΥΣ.



Το μισος του κου Δημητρα για τον Εφραίμ είναι βεβαιως δημόσια δηλωμενο, όπως και των παρατρεχαμενων του συστηματος μερος του οποίου αποτελει και ο κος Δημητρας.Φαινεται μαλιστα απως το εν λογω συστημα δεν περιλαμβανει στις ταξεις του μόνο τον τ.Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Σταθόπουλο, γνωστό και για τις υποθέσεις της Σαϊεντολογίας και των ταυτοτήτων, τελευταίως δε και από το γνωστό τηλεδικαστήριο του ΣΚΑΤ για την υπόθεση Βατοπαιδίου. Ο κος Δημητρας φαινεται να διεθετει πληρες αρχείο των φρονημάτων του δικαστικού σώματος. Ποιός δηλαδη υπεραμυνεται την Χαρά Νικολοπούλου ή ποιος δεν καταδίκασε τον Πλευρη προφανως σε στημενη δικη που στερει την ελευθερια του λογου επιλεκτικά.

Σχετικα αποσπασματα από σχετικό διαλογο του κου Δημητρα με Εβραίο ακτιβιστή έχουν δημοσιευθει και παλαιοτερα.

ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ





ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΗ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Όπως οι σχεσεις του Παρατηρητηριου του Ελσινκι-Βαλλιανατου με το στελεχος της Δρασης Αντιπα Καρίπογλου ο οποίος σε μια συνειδησιακή κριση διαφωνησε με την υπερψήφιση του φασιστικού νόμου-φίμωτρου το οποίο θα εδινε στον κο Δημητρα να επιβαλει στους παντες μια Pax Judaica μεσω των διασυνδεσεων του στο δικαστικό σώμα.

Panayote
Ειναι απόλαυση να βλεπεις να επικροτουν την παραπομπή σε δίκη των λιμενικών για τα ρατσιστικα συνθήματα υπέρμαχοι της κατάργησης του υπάρχοντος και του εν σχεδιω αντιρατιστικών νόμων που θα οδηγουσε στη μη διωξη των λιμενικων :)
Sunday at 2:14pm

Chris

Πάντως, ανεξαρτήτως του αυ συμφωνεί ή όχι κάποιος με τη δίωξη (που δεν έχει και πολύ σημασία αφού ο νόμος εφαρμόζεται ακόμη κι αν δεν συμφωνούμε μαζί του), το σίγουρο είναι ότι προκαλεί τρομερή αηδία το σχετικό βίντεο.
Sunday at 2:37pm

Antypas

Είναι απόλαυση να βλέπεις κάποιον που δεν μπορεί να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ δημόσιων λειτουργών που φωνάζουν ρατσιστικά συνθήματα εν ώρα υπηρεσίας και πολιτών που έχουν ρατσιστικές αντιλήψεις και ασκώντας το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου τις εκφράζουν. Ή μάλλον, δεν έιναι απόλαυση. Είναι θλιβερό που έχει καταντήσει τον δημόσιο διάλογο ο επιχορηγούμενος προοδευτισμός...
Sunday at 3:22pm

Panayote

Είνια απολαυση η φιλελευθερη συνθηματολογια αν οχι συκοφαντια
Sunday at 3:23pm

Ioannis

Είναι απόλαυση η πολιτική σχιζοφρένεια στην Ελλάδα
Sunday at 3:25pm

Chris 

Κυρίε Panayote κάτι τέτοια εμέσματα γράφουν διάφοροι καμποτίνοι εις βάρος σας και σας θαυμάζω περισσότερο για τις αντοχές σας.
Sunday at 3:26pm

Antypas

Εγώ Panayote μου επαναλαμβάνω απλώς αυτά που λέω πολλά χρόνια, και τά οποίο φυσικά τα ξέρεις πολύ καλά, αφού και συνεργαστήκαμε και ποτέ δεν αρνήθηκα την pro bono βοήθεια μου σε όσες από τις δράσεις σου συμφωνώ. Το ότι, όμως, αρνούμαι την επιχορήγηση ΜΚΟ και το ότι είμαι απόλυτα αντίθετος στον περιορισμό της ελευθερίας κατά τα γούστα των επιχορηγούμενων, το γνωρίζεις πολύ καλα...
Sunday at 3:33pm

Afrodite

xaxaxaxa!
Sunday at 3:39pm

Panayote

και ποιος σουπε πως η καθε ΜΚΟ ειναι επιχορηγουμενη; ειδικοτερα δε το ΕΠΣΕ;
και απο ποτε η κριτικη σε μια θεση νομιμοποιει την επικληση αντιθεσης σε αλλο θεμα και μαλιστα με ειρωνια (δεν μιλησες για επιχορηγουμενες ΜΚΟ);

και ποιος σουπε πως σοβαρος ανθρωπος -και ειμαι σοβαρος- υποστηριζει τον περιορισμο της ελευθεριας κατα τα γουστα του, όταν απλως επικαλιετια το πλεγμα υου διεθνους δικαιου και του ελληνικου νόμου που χιλιαδες αλλοι όρισνα; ενω ο εδω εμφανιζομενος ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ δικος σου περιορισμός ειναι δεοτνολογικα σωστος και οχι κυριολεκτικα κατα τα γουστα σου;


τωρα σε προκαλω να μου δειξεις ενα κειμενο σου ή της ΔΡΑΣΗΣ όπου να υποστηριζεται η θεση που αναπτυσσεςι εδω και θα σου ζητησω ΣΥΓΓΝΩΜΗ


παραλληλα δε εχεις υποχρεωση να εξηγξησεις πώς θεωρεις πως πρεπει να διωχθουν οι λιμενικοι με ενα άρθρο (2 του 927/79) το οποιο σε βρικσει αντιθετο και ουτως ή άλλως καταργεί το νομοσχεδιο Καστανιδη (αν γινει νομος ΔΕΝ θα δικαστουν οι κυριοι) το οποιο και αυτο εσεις (ως ΔΡΑΣΗ) απορριπτεται χωρις ποτε να μας προτιενετε τι ακριβως θέλετε


και εχεις υποχρεωση να μας θυμισεις ποια θεση πηρε η ΔΡΑΣΗ ή εστ περυσι μετα τα συνθηματα και πώς συμβαλατε εσεις ή εστω εσυ που ως δικηγορος εχεις και την ευχερεια να τιμωρηθουν οι λιμενικοι με τον τροπο που σημερα επικριτεις ειρωνευομενος ταυτοχορνα αυτους που το επιδιωξαν

ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα

μέχρι τώρα τις επιθεσεις γαι τις θεσεις μας με αναφορα σε επιδοτησεις κτλ τις εκανε το ΛΑΟΣ - τωρα τις κανει και η ΔΡΑΣΗ

Sunday at 4:13pm

Afrodite

(Εξαιρετικός! ...Να στε καλα!)

Sunday at 4:21pm

Panayote

Για τους/τις λοιπους/ες αναγνωστες/ριες ιδου το -γελοιο και διαστρεβλωτικο του νομοσχεδιου- δελτιο της ΔΡΑΣΗΣ.

Όποιος/α βρει πού κανει διάκριση (η οποια αυτη καθ εαυτη ειναι θεωρτηικα σημαντικη και θεμιτη) "μεταξύ δημόσιων λειτουργών που φωνάζουν ρατσιστικά συνθήματα εν ώρα υπηρεσίας και πολιτών που έχουν ρατσιστικές αντιλήψεις και ασκώντας το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου τις εκφράζουν" τιμωρωντας του μες και απαλλασσοντας τους δε παρακαλειται να βοηθησει το επιδοτουθμενο χαμηλο IQ μου να το καταλαβει

Sunday at 4:27pm

Antypas

A. Στο αρχικό μου σχόλιο που μιλούσα για τη διαφορά δημόσιων λειτυργών κλπ δεν απάντησες επ' αυτού, αργότερα το ανακάλυψες.

Β. Εχουε διαφωνήσει στο θέμα
εδώ και δέκα χρόνια, όταν υπερασπιζόμουν τον αντισημιτισμό του Στάθη κι εσύ ήθελες την ποινική του δίωξη (θυμίσου, από τις στήλες της "Ε".

Το δικαίωμα του Στάθη στον αντισημιτισμό, να διευκρινίσω.

Γ. Ο ισχύων και ο ερχόμενος νόμος πράγματι δεν κάνει διάκριση δημοσίων λειτουργών ή όχι. Η Δράση μ αυτόν τον νόμο διαφωνεί (όπως και η ΦιΣ, στο ψηφοδέλτιο της οποίας μετείχες...), όπως και πολλοί άλλοι φιλελεύθεροι, που μόνο για ρατσισμό δεν μπορούμε να κατηγορηθούμε και θα περίμενα να το πεις πρώτος εσύ.


Δ. Συμπερασμα: Είμαστε καλοί και χρυσοί όσο δεν διαφωνούμε μαζί σου.


ΥΓ: Με αδικείς κατάφωρα όταν με κατηγορείς ότι ακολουθώ τον ΛΑΟΣ. ¨ελεγα ότι πρέπει να διακοπεί ΚΑΘΕ κρατική χρηματοδότηση στις ΜΚΟ πολύ πριν καν ιδρυθεί ο ΛΑΟΣ...

Sunday at 9:01pm

Panayote

όταν δεν εχεις επιχειρηματα και δεν εχεις θεσεις συνθηματολογεις και ειρωνευεσαι οταν καποτε αποκτησεις θεσεις συγεκριμενες μας τις λες - μεχρι τωρα απλως λες όχι σε όλα - η ΔΡΑΣΗ παντως στο δελτιο της δεν λεει σχεδον τιποτε απο οσα λες αλαλ λει οχι σε ενα σχεδιο νομου το οποιο διαστρεβλωνει κατα τροπο που δεν τιμα κανενα νομικο - αλλα τιμα καθε πολιτικαντη οταν επισης βρεις τι ειπατε περυσι για τα συνθηματα των λιμενικων μας εηνημερωνεις όσα για τις φερόμενες σχεσεις μας στο παρελθον τις διαστρεβλωνεις
Sunday at 9:43pm

Antypas

Τι εννοείς διαστρεβλώνω???
Sunday at 11:29pm

Antypas

http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=02%2F10%2F2010&id=209124

Monday at 12:45am

Vasilis

Κάνατε λάθος κύριε Antypas, αναγνωρίστε το και μην εκτίθεστε άλλο.
Monday at 4:20am

Antypas

Κύριε Vasilis, έχει μεγάλη σημαασία το κοινό στο οποίο "εκτίθεται" κανείς... Δεν με πειράζει να εκτίεθμαι ενώπιον των εν Ελλάδι ιερέων της πολιτικής ορθότητας.

Οι προγραφές βεβαιως δεν σταματουν στον Πλευρη ή τους λιμενικούς, Προχωρουν σε πολτικες εξοντωσεις μεσω φιλελευθερων blogs που προσκεινται πολιτικα στον Φιλελευθερισμό λκαι πλαισώνονται από μασόνους, αρχαιολάτρες, μισαλοδοξους και καθε καρυδιας καρυδι στο χωρο του Φιλευλευθερισμού-Αναρχοκαπιταλισμού. Για παραδειγμα, το blog Ροϊδη Εμμονες έκανε επίθεση και υπαινικτικό εκβιασμό στην κα Μιλενα Αποστολάκη για το θεμα της δικαστικης επιμελειας του παιδιού της  ταυτόχρονα με την ανακοινωση του Παρατηρητηριου του Ελσινκι. Θυματα ανάλογης συχρονισμενης επιθεσης υπήρξαν η κα Άννα Νταλαρα και η κα Φωτεινη Πιπιλή.

Ο Ηλιας Κανελλης (ΔΟΛ-Ομαδα Πεπης Ραγκουση) συνεταιρος του Μανωλη Βασιλακη. Εκδιδουν τις φυλλαδες "Book Journal" και "Athens Revie of Books" τα οποία φυσικα ουδεμία έχουν σχεση με το χωρο του βιβλίου αλλα αποτελουν Γκεμπελικα ιδεολογικα μανιφεστα του Φιλελευθερισμού στην πλεον κτηνωδη μορφη του.


Οι δημοσιες δηλωσεις του Ψαριανου της -κατ ευφημισμον- ΔΗΜοκρατικης ΑΡιστερας δικαιολογουνται πλήρως από το ιδεολογικό υποβαθρο που τις υπαγορεύει.


Ο κος Δημητρας ειναι ο κατ εξοχην υπερμαχος των διωξεων οιοδηποτε διαφωνησει με τα ιδεολογήματα της Φιλελευθερης Νεας Ταξης, θυμιζοντας καθεστωτα του τυπου Σταλιν, Χιτλερ, Τσαουσεσκου και Χοτζα όπου οσοι είχαν αντιθετη άποψη διώκονταν ποινικα ως "εχθροι της Δημοκρατίας", "εχθροι του εθνους", "εχθροι του λαού" κλπ.
Η θητεία του πατέρα του ως Υπουργου της Χουντας (που του εδωσε και την ευκαιρια να σπουδασει στο Harvard) δικαιολογει την ψυχοσυνθεση μιας μεσσιανικης δικομανους ψυχοσυνθεσης με έντονο το αυταρχικο στοιχείο.


Αλλα δεν την άφηνε η χαρά της. Λυσσα για την φυλακιση του Εφραιμ ως "υποπτου για διαφυγη" και ως "υποψηφιου για την τελεση παρομοιων εγκληματων ". Ο κος Δημητρας αδυνατει να κρατησει τα προσχηματα. Εξ αλλου, οι φορεις του ολοκληρωτισμου ουδεπτε χρειαστικε να το πραξουν.

Κατα τα άλλα αποκαλει (μαζι με τον πρωτοστατη της επιβολης της κουλτουρας του Σταλινικου Κιναιδισμου), τον προεδρο της Κορεας ως Σταλινιστη. Κακό πραγμα η ζήλεια...

Παλι προωθηση του Book Journal του Καννελη-ΔΟΛ-Ραγκουση. Ουτε μετοχες στην επιχειρηση να 'χε...

Και η κα Αντα Ψαρρα του Ιού της -που λεει ο λογος- "Ελευθεροτυπίας" στα ΙΕΚ αποδόμηση;
Περνανε καλα μεταξυ τους και αυτό βγαινει και στο κοινό.
Φρικτη περιπτωση ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΣΜΟΥ από  ομογάλακτους υπερασπιστές της... Δημοκρατίας.
Δεν ειναι εξ αλλου τα συγχρονσμενα πυρά κατά  της κας Αποστολάκη, της Νταλαρα και της Πιπιλή ή του Πλευρη, η των λιμενικών η μοναδική περίπτωση που τα πυρα του παρακρατους προσπαθουν να επιρρεασουν το κρατος και να μανιπουλαρουν την κοινη γνωμη με βαση τα ευρυτερα συμφεροντα της. Η αιματηρη διαλυση της Γιουγκοσλαυίας που υπαγορευτηκε από τον Γερμανικό μεγαλοιδεατισμό και συμφεροντα στα βαλκανια σε συνεργασία με το εβραικο λομπυ της Αμερικης το οποίο όχι μονο έλεγχε σε βαθμο απολυταρχιας την Αμερικανικη εξωτερικη πολιτικη αλλα εκυρηξε τον πόλεμο στους Σερβους στα εγκαινεια του μουσιεου του ολοκαυτώματος της Νεας Υορκης εδωσε αφορμη στους ίδιους ακριβως αντιχριστιανικους και φιλικα προσκειμενους προς την Εβραιομασονία κυκλους να βαγλουν το αχτι τους με την συλλογη υπογραφων για την καταδικη ηθικη της Σερβιας που θα νομιμοποιούσε και την διαλυση της.

Ο παρατρεχαμενος του Σεφανου Μανου, του Λεωνιδα Κυρκου, του Σηφουνακη-Δασκαλαντωνακη, της Μπακογιαννη και του Σταθοπουλου, Μανώλης Βασιλακης (και γνωστος αντιχριστος blogger) συγκεντρωνει για λογαριασμό του Παρατηρητηριου του Ελσινκι τις σχετικες υπογραφες. Αρωγοι σε αυτη του την προσπαθεια η Απογευματινη στην οποία εργαζοταν και ο ιδιος σε στενη συνεργασια με την Ισραηλινη πρεσβεια και την κα Μπακογιαννη αλλα και το γνωστο κακοφημο κεντρο, αντρο του Ιου, η Ελευθεροτυπία που θεωρουσε την ιδα εποχη ως εργον τεχνης την βαρια ψυχοπαθεια ενος Βελγου καλλιτεχνη και ως ανθρωπινο δικαιωμα ενα πεος να εκσπερματωνει σε ενα σταυρο ή και γιατι όχι, την κα Μαρικα Μητσοτακη να μαγειρευει σκατα από σχετικο τσελεμεντε σκατοφαγίας.

Τα ονοματα εκεινων που εσπευσαν να υπογραψουν υπερ την Αμερικανικης παρεμβασης μιλουν απο μονα τους:

Τάσος Αβραντίνης (Σκιωδης Δημαρχος Αθηναιων με 0,5%, Δραση, Athens Review of Books), Γιώργος Αγγελόπουλος, Παύλος Αθανασόπουλος, Σία Αναγνωστοπούλου, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Σπύρος Απέργης, Μιχάλης Αρτεμάκης, Γρηγόρης Βαλλιανάτος (Παρατηρητηριο Ελσινκι), Τάσος Βάμβουκας, Δήμητρα Βασιλάκη, Μανώλης Βασιλάκης (Athens Review of Books), Άρης Βασιλειάδης, Γιώργος Βερυκάκης, Παύλος Βοσκόπουλος (Ουρανιο Τοξο), Ευτυχία Βουτυρά, Σίσυ Βωβού, Θεμιστοκλής Γάτης, Θανάσης Γεωργακόπουλος, Βασιλική Γεωργιάδου, Μαρία Γεωργίου, Ήλιος Γιαννακάκης, Όλγα Γιαννακοπούλου, Γιάννης Γιανουλόπουλος, Γιώργος Γιαννουλόπουλος, Αριάδνη Γκαζή, Μανώλης Γκαζής, Μαίρη Γκαζή, Μελίττα Γκουρτσογιάννη (Οικολογοι-γλυψιματιας του Μπουταρη), Διονύσης Γουσέτης, Νικόλαος Δαμηλάκης, Άννα Δαμιανίδη, Παντελής Δαμιανού, Σπύρος Δανέλλης, Νίκος Δεμερτζής, Παναγιώτης Δημητράς (Παρατηρητηριο του Soros), Κορίνα Δημητρίου, Περικλής Δημητρολόπουλος, Νίκος Δήμου (Δραση), Δημήτρης Δουλγερίδης, Κώστας Ζέπος, Πέρσα Ζέρη, Μυρσίνη Ζορμπά (Athens Voice), Αλέξης Ηρακλείδης, Σταύρος Θεοδωράκης (Protagon), Μαριλένα Θεοδωράκου, Νάσος Θεοδωρίδης, Θωμάς Ιακώβη, Χρυσάφης Ιορδάνογλου, Σταύρος Ιωαννίδης, Βούλα Καλογερή, Νίκος Καλογερής, Ηλίας Κανέλλης (ΔΟΛ-Ταχυδρομος και Athens Review of Books, Book Journal), Γκασμέντ Καπλάνι, Μαρία Καποδίστρια, Άκης Καπράνος, Άννα Καραμάνου (ΠΑΣΟΚ-κατα του Αβάτου), Ξανθούλα Καρανίκα, Χάρης Καρανίκας, Αντύπας Καρίπογλου (Δραση), Τάκης Κατσαρός, Tριαντάφυλλος Κατσαρέλης, Ηλίας Κατσούλης, Ιωάννα Κεραμετσή, Ζαν Κοέν (Πρεσβεια του Ισραηλ), Μαρία Κόντη, Ελπίδα Κοντσάκη, Ιωσήφ Κόβρας, Βασίλης Κοζωνάκης, Κλιφ Κουκ, Κυριάκος Κουκλάκης, Πέτρος Κουναλάκης (Συριζα), Ελένη Κουντούρη, Αγγελική Κουρούνη, Μιχάλης Κυριακίδης, Αλέκα Κυφιώτη, Σταύρος Κωσνταντακόπουλος, Γιάννης Κωνσταντίνου, Σιμόνη Λαζίδη, Ζωή Λιάκα, Αντώνης Λιάκος, Νικήτας Λιοναράκης, Θάνος Λίποβατς, Μπάμπης Λίτος, Λίνα Λούβη, Στάθης Λουκάς, Πάσχος Μανδραβέλης, Στέφανος Μάνος, Νίκος Μαραντζίδης, Φιλίτσα Ματζιορίνη-Μπένμπεργκ, Μάνος Ματσαγγάνης, Νίκος Μεγγρέλης (ΔΟΛ-ΠΑΣΟΚ), Τάκης Μίχας (protagon), Ηρακλής Μήλλας, Μιχάλης Μητσός, Μπερίν Μυισλή, Ρένα Μόλχο, Στρατής Μπαλάσκας, Παντελής Μπασάκος, Νίκος Μπίστης (κομματικος μαϊντανος), Νέναντ Μπογκντάνοβιτς, Νίκος Μυλωνάς, Γεώργιος Νακρατζάς, Θεόφιλος Νικολαΐδης, Σωτήρης Ντάλης, Μαρία Νταλιάνη, Αμπντουλαχίμ Ντεντέ (αυτομολημενος Πομακος), Κίττυ Ξενάκη (ΔΟΛ), Βάσος Οικονόμου, Δημήτρης Οικονόμου, Μάγδα Οικονόμου, Χριστιάνα Οικονόμου, Άουντ Ούμιρ, Αποστόλης Κ. Παπαγεωργίου, Στέφανος Παπαγεωργίου, Μιχάλης Παπαγιαννάκης, Γιάννης Παπαδημητρίου, Δέσποινα Παπαδημητρίου, Τέτα Παπαδοπούλου, Κωστής Παπαϊωάννου, Θανάσης Παπανδρόπουλος, Ναυσικά Παπανικολάτου, Προκόπης Παπαστράτης, Ρένα Πατρικίου, Φώτης Περλικός, Στέφανος Πεσματζόγλου, Πετρολέκας Σταύρος, Μαρία Πινίου-Καλλή, Αντώνης Πιταριδάκης, Δημήτρης Ραυτόπουλος, Ευτέρπη Ραγκούση (ΔΟΛ-Ταχυδρομος, της γνωστης οικογενειας -συνεληφθη και για ναρκωτικα), Άλκης Ρήγος, Βασίλης Σακελλαρίου, Μάκης Σεφεριάδης, Γιώργος Σιακαντάρης (Athens Voice), Ιακώβ Σιμπή (Ισραηλινη Πρεσβεια), Δημήτρης Σκάλκος, Δημήτρης Σκουρέλλος, Ριχάρδος Σωμερίτης, Αμαλία Τζανάκη, Χρήστος Σταύρου, Mάνος Σταυρουλάκης, Ντίνος Στεργίδης, Κωνσταντίνα Τζίνη, Χ.Ν. Τζιτζιλέρης, Βικτωρία Τζούμα, Κώστας Τζωρτζάκης, Μαρία Τοπάλη, Μιχάλης Τρεμόπουλος (Οικολογοι), Κική Τριανταφύλλη, Θανάσης Τριαρίδης, Σταύρος Τσακυράκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Θόδωρος Τσίκας, Καίτη Τσίχλη, Αλεξία Τσούνη, Γιώργος Φαράκλας, Θεοδοσία Φραντσεσκάκη, Χαμπής Κιατίπης (Κυπριος Αντιχριστιανος), Έλενα Χάρη, Λεωνίδας Χατζηπροδρομίδης, Τάκης Χατζόπουλος, Άιλιν Χόγκαν.

ΥΓ Για τον εικονιζομενο καπετάνιο, σε κάποια άλλη εκπομπή.

6 σχόλια:

e- είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω!
και με το τελευταίο σχόλιό σου στην
προηγούμενη ανάρτηση,
που βάζει το θέμα στη σωστή του διάσταση!
Το λυπηρό είναι ότι οι Βρομιάρηδες Γειτοναραίοι και όσοι τους στηρίζουν,
κάνουν δουλίτσες κι εμείς...πέρα βρέχει...
καλή χρονιά αν και δεν το βλέπω...

Ανώνυμος είπε...

Σύγκρινε τώρα ονόματα και ομοιότητες με αυτήν την λίστα!

Κείμενο Υπογραφών υπέρ του «ΝΑΙ» στο σχέδιο Αννάν, να ξεπεραστούν τραύματα και αμοιβαίες δαιμονοποιήσεις, 7 Απριλίου 2004:

Ειρήνη Αβραμοπούλου, Γιώργος Αγγελόπουλος, Αθηνά Αθανασίου, Λουκία Αικατερινιάδου, Στέλλα Αικατερινιάδου, Ζωή Ακριβούλη, Δέσποινα Αλεξανδράκη, Νίκος Αλιβιζάτος, Σία Αναγνωστοπούλου, Φωτεινή Αναγνωστοπούλου, Γρηγόρης Ανανιάδης, Αρης Αναστασάκης, Βασίλης Αναστασιάδης, Κωνσταντίνα Ανδριανοπούλου, Βενετία Αποστολίδου, Φούλα Αρταβάνη-Τσαπλ, Μιχάλης Αρτεμάκης, Ζήνα Ασημακοπούλου, Κατερίνα Αυγέρη, Σοφία Αυγητίδου, Σωτήρης Βαλντέν, Μανώλης Βασιλάκης, Λίνα Βεντούρα, Στέλιος Βιρβιδάκης, Νικόλας Βουλέλης, Βασίλης Βουτσάκης, Έφη Γαζή, Ρέα Γαλανάκη, Τάκης Γασπαράτος, Θανάσης Γεωργακόπουλος, Γεράσιμος Γεωργάτος, Βασιλική Γεωργιάδου, Μαρία Γεωργίου, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, Γιάννης Γιαννιτσιώτης, Γιάννης Γιαννουλόπουλος, Γιώργος Γιαννουλόπουλος, Δημήτρης Γιατζόγλου, Μανώλης Γκαζής, Νίκος Γκιώνης, Ελένη Γκόνη, Μελίττα Γκουρτσογιάννη, Διονύσης Γουσέτης, Γιώργος Γραμματικάκης, Πάνος Γρέδης, Ρέα Δελβερούδη, Κώστας Δέλκος, Βασιλική Δενδρινού, Βαρβάρα Δεσποινιάδου, Σωτήρης Δημητριάδης, Δημήτρης Δημητρόπουλος, Νίκος Δήμου, Χαριτίνη Δίπλα, Θάλεια Δραγώνα, Αγγελος Ελεφάντης, Παύλος Ελευθεριάδης, Λεωνίδας Εμπειρίκος, Χάρης Εξερτζόγλου, Πάνος Ευαγγελόπουλος, Μιχάλης Ζάβιακας, Κατερίνα Ζαγγελίδου, Κωνσταντίνα Ζάνου, Αιμίλιος Ζαχαρέας, Ελισάβετ Ζαχαριάδου, Ελευθερία Ζέη, Κώστας Ζέπος, Γκρέτα Ζέπου, Ειρήνη Ζορμπαλά, Μυρτώ Ζορμπαλά, Μαρία Ζωγραφάκη, Κώστας Ζώρας, Χρήστος Ηλιάδης, Αλέξης Ηρακλείδης, Κωνσταντίνος Θανασάκης, Παναγιώτης Θανασάς, Νάσος Θεοδωρίδης, Τάκης Θεοδωρόπουλος, Νίκος Θεοτοκάς, Χρυσάφης Ιορδάνογλου, Γιώργος Ιωακειμίδης, Σταύρος Ιωαννίδης, Παντελής Καλαϊτζίδης, Ελένη Καλαφάτη, Δώρα Καλλιπολίτου, Ορέστης Καλογήρου, Βασίλης Κάλφας, Μαρκέλλα Κανδυλάκη, Ηλίας Κανέλλης, Παντελής Κάπρος, Σπύρος Καράβας, Λεωνίδας Καρακατσάνης, ‘Aννα Καραμάνου, Μαρία Καραμεσίνη, Φραγκώ Καράογλαν, Ανθή Καρρά, Δήμητρα Κατή, Τάκης Κατσαρός, Ηλίας Κατσούλης, Φεβρωνία Κέντη, Ιωάννης Κεραμετσής, Βαγγέλης Κεχριώτης, Νίκος Κιάος, Φρόσω Κιάου-Δημάκου, Τόνια Κιουσοπούλου, Αλέξανδρος Κιτροέφ, Κώστας Κόμης, Απόστολος Κομνηνάκας, Χάρης Κομπολίτης, Μαρίνα Κοντοειδή, Δήμος Κοντός, Νίκος Κοταρίδης, Ηλίας Κούβελας, Χριστίνα Κουλούρη, Νίκος Κουλούρης, Πέτρος Κουναλάκης, Αλκης Κούρκουλας, Κώστας Κουτσομιτέλης, Λεωνίδας Κύρκος, Κωνσταντίνος Κωνσταντάκης, Σταύρος Κωνσταντακόπουλος, Μαρία Κωστοπούλου,

(...Συνεχίζεται)

0987654321.

Ανώνυμος είπε...

(...Συνέχεια)

Βασίλης Λαδάς, Λάμπης Λαζαρίδης, Λόης Λαμπριανίδης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Πωλίνα Λάμψα, Αλέκος Λεβίδης, Αντώνης Λιάκος, Πέτρος Λινάρδος-Ρυλμόν, Μυρσίνη Λιοναράκη, Νικήτας Λιοναράκης, Θάνος Λίποβατς, Λίνα Λούβη, Δημήτρης Λουκάς, Αλέκος Μαθιέλλης, Δήμητρα Μακρυνιώτη, Θόδωρος Μαλικιώσης, Κυριάκος Μαλλίνης, Αυγή Μαμαλάκη, Αντώνης Μανιτάκης, Νίκος Μανωλόπουλος, Θόδωρος Μαργαρίτης, Σπύρος Μαρκέτος, Πέτρος Μαρτινίδης, Αννα Ματθαίου, Δημήτρης Μαρωνίτης, Μάνος Ματσαγγάνης, Λευτέρης Μαυροειδής, Ελένη Μαχαίρα-Οντόνι, Θανάσης Μαχιάς, Ηρακλής Μήλλας, Παρασκευάς Μιμίδης, Γιάννης Μίχας, Χάρης Μοβσεσιάν, Ρένα Μόλχο, Μάκης Μοσχονάς, Νίκος Μουζέλης, Νικόλας Μουσσιόπουλος, Στέφανος Μπαγεώργος, Γεράσιμος Μπαλαούρας, Στρατής Μπαλάσκας, Λάμπρος Μπαλτσιώτης, Παντελής Μπασάκος, Λίζα Μπένου, Βασίλης Μπιτσώρης, Ευγενία Μπουρνόβα, Στέλλιος Μπουτάρης, Αλέκα Μπουτζουβή, Νίκος Μυλωνάς, Αριστείδης Μπαλτάς, Δημήτρης Μπίρμπας, Μάρω Μπουρνού, Νικολέτα Νάκου, Γεώργιος Νακρατζάς, Παναγιώτης Νεστορίδης, Ανδρέας Νεφελούδης, Θύμιος Νικολαΐδης, Σοφία Νικολαΐδου, Λιλή Ντίνα, Σάκης Ξανθόπουλος, Μιράντα Ξαφά, Αμεντέο Οντόνι, Γιώργος Παγουλάτος, Στρατής Πάλλης, Βασίλης Παναγιωτόπουλος, Τάκης Παναγιωτόπουλος, Αθανάσιος Πανουσιάδης, Ανδρέας Πανταζόπουλος, Παναγιώτης Πάντος, Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, Στέφανος Παπαγεωργίου , Μιχάλης Παπαγιαννάκης, Ελίζα Παπαδάκη, Δέσποινα Παπαδημητρίου, Γιάννης Παπαδόπουλος, Τέτα Παπαδοπούλου, Γιάννης Παπαθεοδώρου, Θόδωρος Παπαθεοδώρου, Νίκος Παπαμίχος, Πάρις Μαπαμίχος-Χρονάκης, Σπήλιος Παπασπηλιόπουλος, Ιωάννα Παπαστάμου, Ανδρέας Παππάς, Τάκης Παππάς, Λάκης Παρθενόπουλος, Γρηγόρης Πασχαλίδης, Γιάννης Παυλής, Μίλτος Παύλου, Βασίλης Πεσμαζόγλου, Στέφανος Πεσμαζόγλου, Μίλτος Πεχλιβάνος, Μαρία Πινίου-Καλλή, Ειρήνη Πιτταράκη, Πόπη Πολέμη, Βαγγέλης Πολίτης-Στεργίου, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, Πάνος Ν. Πολυζωίδης, Κώστας Πουλάκης, Μαρίκα Ρόμπου-Λεβίδη, Νίκος Ροτζώκος, Μπάμπης Σαββάκης, Βασίλης Σακελλαρίου, Σεραφείμ Σεφεριάδης, Νίκος Σιγάλας, Νίκος Σιμόπουλος, Χρήστος Σίμος, Δημήτρης Σκουρέλλος, Πάνος Σκοτινιώτης, Κώστας Σπυρόπουλος, Μιχάλης Σταθόπουλος, Δημήτρης Σταματόπουλος, Γιώργος Στάμου, Γιώργος Στυλιανίδης, Αρης Στυλιανού, Ριχάρδος Σωμερίτης, Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Αμαλία Τανδρία, Θανάσης Τζαβάρας, Αμαλία Τζανάκη, Μαρία Τοπάλη, Μιχάλης Τρεμόπουλος, Θανάσης Τσακίρης, Πάνος Τσακλόγλου, Αλέξης Τσαούσης, Λίζυ Τσιριμώκου, Σόνια Τσιτήλου, Κωνσταντίνος Τσιτσελίκης, Καίτη Τσίχλη-Αρώνη, Δημήτρης Τσουκαλάς, Γιώργος Φαράκλας, Νίκος Φίλης, Χάγκεν Φλάισερ, Ελένη Φουρναράκη, Αννα Φραγκουδάκη, Έμμυ Φρονίμου, Θεανώ Φωτίου, Ποθητή Χαντζαρούλα, Βύρων Χαρίτσης, Βίλμα Χαστάογλου-Μαρτινίδη, Λεωνίδας Χατζηπροδρομίδης, Δημήτρης Χατζησωκράτης, Τάκης Χατζόπουλος, Χρήστος Χατζόπουλος, Αντώνης Χελιδώνης, Ελένη Χοντολίδου, Δημήτρης Χριστόπουλος, Ζώγια Χρονάκη, Νίκος Χρυσόγελος, Σοφιανός Χρυσοστομίδης.

0987654321.

Theoprovlitos είπε...

Απο μια προχειρη ματια ειναι του ιδιου φυραματος. Και καποιοι βολεμενοι του συστηματος. Αλλα.. ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ!

Theoprovlitos είπε...

http://unchain.gr/parliament2.pdf

Ανώνυμος είπε...

Αφού μου το έβαλες αυτό, πάρε και το άλλο, όσο το αφήσουν πάνω:

http://www.mediafire.com/?chg5my77qaccook

0987654321.