6/6/11

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ (παρ' του)


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ

Μετά την καταπληκτική ιδέα να υιοθετηθεί το Αττικό Ζωολογικό Παρκο από τη Βουλή των "Ελληνων" (μια και ήταν το μονο οικοπεδο στην πιάτσα που ήταν ήδη ιδιωτικοποιημένο και δεν μπορουσαν να το πουλησουν), όλο και περισσότερα δημοσια προσωπα δηλώνουν συμμετοχή για να υιοθετήσουν το ζωάκι που τους εκφράζει.

ΜΠΟΥΦΟΣ ΒΙΡΓΙΝΙΑΣ
GREAT HORNED OWL
GRAND DUC D' AMERIQUE

Μερικά μάλιστα ζώα η διοίκηση του Αττικου Παρκου σκέπτεται να τα βγάλει σε πλειστηριασμό λόγω μεγαλης ζήτησης. Μερικές κακές γλώσσες λένε ότι τώρα που δεν θα γινονται πλεον διορισμοί ημετέρων από τις πόρτες και τα παραθυρα (για λογους κοινωνικης ευαισθησιας ΠΑΝΤΑ) οι βουλευτες μας στρεφονται προς άλλες μεθοδους για να αναβαθμίσουν το image τους και ενα από αυτα ειναι το προγραμμα του Αττικου Παρκου. Αλλά αυτα ειναι κακοήθειες. Απλά τυγχανει μερικοι εξ αυτών να είναι εξοικιωμενοι από παρεμφερή προγραμματα, όπως η υιοθεσία οικοπέδων (χωρις παρκο)..

Για προγραμμα επίσης έδειξαν ενδιαφερον και αρκετές ΜΚΟ που ασχολουνται με την παρατήρηση των ανθρωπινων δικαιώματων, των μεταναστών αλλά και των ζώων.  Ιδαιτερα αν μπορούν να συσνδυαστούν δύο δράσεις μαζί (πχ παρατήρηση των μεταναστευτικών πουλιών) τόσο το καλύτερο.

ΒΟΑΣ Ο ΣΥΣΦΙΚΤΗΡΑΣ
BOA CONSTRICTOR
Τελος, πολλοί εκ των βουλευτών μας  προσφέρθηκαν όχι μονο να αναλάβουν οι ίδιοι δράση για την διασωση του ζωολογικού κήπου αλλά να επιστρατεύσουν συγγενείς, φίλους και φιλάνθρωπους γνωστούς από τον επιχειρηματικό κόσμο ώστε να συμμετάσχουν και αυτοί στην πανστρατιά υιοθεσίας των πάντων. Από του αλιγάτορες μέχρι τον ΟΣΕ και την ΔΕΗ, και γενικότερα ότι πετά, ότι κολυμπά και ότι σερνεται στην γή. Και οχι μονο από τα κινητά αλλά και από τα ακίνητα.





Δεν υπάρχουν σχόλια: