1/6/11

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ Δ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΑΠΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ)


Πέραν από τον εξοβελισμό των παραβατικών συμμοριων από το ιστορικό κέντρο προς τις γειτονιές που κατοικουν ρατσιστες συνταξιούχοι, (προκειμενου οι τελευταίοι να θεραπευθουν με την μέθοδο ομοιοπαθητικής - ενώ στη Γλυφάδα άαααλλος κοσμος) αλλά και των ΙΧ αυτοκινητων ώστε να κανουν σεφτε και οι επιχειρηματίες των παρκιγκ των 13 ευρω για μιά ωρα, η νεα Δημοτική Αρχή που ξεπετάχτηκε μέσα από την τούρτα γάμου του Καμίνη δειχνει ιδιαίτερο ζηλο και για την διαχείριση συγκεντρώσεων.

Ετσι λοιπον πληροφορήθηκαμε από το Mega και την εκπομπη "Κοινωνία Σκουλικιών" ότι η Δημοτικη Αστυνομια (από Πορτοκάλι) έσπευσε να κοψει προστιμα για παρανομη σταθμευση στο κλειστό από τις συγκεντρώσεις κεντρο και μαλιστα κατα προτίμηση στην περιοχή των Προπυλαίων όπου μιλουσε ο Θοδωράκης. Δηλαδη καποιοι που κατεβηκαν με ΙΧ (αφου τι καντεμιά, αυτην την περίοδο εκτος από τα φωτα στο Συνταγμα κοπηκε και ο ΗΣΑΠ) βρηκαν στα αμαξια τους προστιμα, επειδή παρεμπόδιζαν την ανυπαρκτη κυκλοφορία.

Βεβαίως οι επικριτες δεν αντιλαμβανονται ότι η Πορτοκαλί Αστυνομία εκτός από το να απελευθερώνει τους δρόμους από τις διαδηλώσεις έχει επιφορτισθεί και με άλλα καθηκοντα από τότε που μεταφέρθηκε από την οδό Αρμοδίου στην οδό Αναρμοδίου. Και γι αυτο τα παλικαρια της συχναζουν και στην οδό Λεωχάρους όπου το Αστυνομικο Τμημα της ΕΛΑΣ.

Συγκροτουνται μεικτες περιπολίες Αστυνόμων και Τελώνων (οι Φαρισαίοι ειναι στα γραφεία) οι οποίες όταν δεν παραμερίζουν τα πληθη για να περάσει ο νομιμος και κατα συνεπεια ηθικος βουλευτης Βουλγαρακης (και οι κλωνοι του) κανοντας μάλιστα και νοημα στους λαθρεμπορους να μην ανησυχουν διοτι ευρίσκονται σε άλλη αποστολή, καταγραφουν από τον αριθμό πινακίδων και ποιά ειναι τα λαθροπαρκαρισμενα ΙΧ στις συγκεντρωσεις του Θοδωράκη και άλλων αντιπαθεστατων προσωπικοτήτων που δεν αντιλαμβανονται το όραμα του ΔΝΤ.

Είναι βεβαια χαρακτηριστικό και αυτό της εποχής μας. Άλλο κομμα να ψηφίζεις (ΠΑΣΟΚ) άλλου κόμματος να είναι ο υποτιθεμενος δήμαρχος (ΔΗΜΑΡ) και τελικα άλλοι να κινούν υπογείως τα νήματα (ΔΡΑΣΗ/ΣΚΑΪ) με εκβιασμούς και ανταλλάγματα σε ενα Δημοτικο Συμβουλιο-μπαχαλο συγκεντρωνοντας στα χερια τους εξουσιες ενω τους ψήφισαν ελαχιστοι. Προφανως οι λοιπες δημοκρατικες δυναμεις...


_________
ΥΓ Για να λεμε και του στραβου το δικιο και να μην κανουμε μονοφθαλμη μικροπολιτκη, στο κεντρο που κατεβηκα για δουλειες πρωτη φορα δεν ήμουν περικυκλωμενος από δεκαδες βαποράκια. Μια πρεζονερί δε που εκανε χρυσες δουλειες στο Β όροφο κτιρίου επί της οδου Σαρρη, ακριβως διπλα στην πυροσβεστική, επιτέλους έκλεισε.
Εκλεισε... Τρόπος του λεγειν. Απλά θα άλλαξε έδρα και ΔΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: