14/5/11

EUROVISION 2011: AND THE WINNER IS SARKOZY (ΠΡΟΒΛΕΨΗ)


Εδω και πολλά χρόνια, ιδιαιτερα από τοτε που καθιερώθηκε το televoting στην Eurovision αλλα και τελευταίως που υιοθετήθηκε το συστημα 50% televoting- 50% επιτροπή (ώστε το παιδι να μην ειναι κανενός) τα αποτελέσματα ειναι απολυτως προβλεψιμα όπως είχαμε γράψει και σε προηγουμενες eurovision.

Μια ανακεφαλαίωση δεν βλάπτει:


1998 ΙΣΡΑΗΛ. Η Ευρώπη κάνει μετάνοιες για το ναζιστικό παρελθόν της και έτσι ψηφίζει ανωνύμως με televoting την Ομοφυλόφιλη Εβραία τραβεστί. Η ομοφυλοφιλία γίνεται ανοικτά αποδεκτή μέχρι βράβευσης.

1999 ΣΟΥΗΔΙΑ. Η πατρόνα χώρα της Eurovision, η χώρα που μανατζάρει τον διαγωνισμό και αναλαμβάνει εργολαβικά τις διοργανώσεις και σε όλες τις άλλες χώρες, χαίρεται για την νίκη της ξανθής μίμου των ABBA.

2000 ΔΑΝΙΑ. Μια ανάσα η Δανία από την Στοκχόλμη. Αν δεν στηρίξουμε τον γείτονα ποιόν θα στηρίξουμε;

2001 ΕΣΘΟΝΙΑ. Το Αμερικανο-εσθονικό δίδυμο τραγουδώντας εις άπταιστον Αγγλικήν χαρίζει στην Εσθονία την ανεξαρτησία της απότην μαμά Ρωσσία και κοιτάει πιά σταθερά με το βλέμμα στη Δύση. [Σημειώνω πως και ο γνωστός σε εμας κος Nicholas Burns ήταν υπεύθυνος της Αμερικανικής πολιτικής στην Εσθονία, τη Βαλτική και την Ουκρανία.]

2002 ΛΕΤΤΟΝΙΑ. Άλλη μια Σοβιετική Δημοκρατία κερδίζει την υπόψηφιότητά της για να γίνει μέλος της ΕΕ.

2003 ΤΟΥΡΚΙΑ. Η Τουρκία στην Ευρώπη επί τέλους, και η ημίγυμνη σουλτάνα λικνίζεται χωρίς μαντήλα μπροστά στα αχόρταγα μάτια των στρατηγών. Για την κοσμική Τουρκία, μιλάμε βεβαίως, βεβαίως.
 
2004 ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Η πορτοκαλί επανάσταση και ο απογαλακτισμός από την μαμά Ρωσία θέλει και την Ουκρανίδα Σοφία Βέμπο της. Αυτόχθονες πρωτόγονες φυλές φωνάζουν γύρω από την πυρά, ΔΕΝ είμαστε Ρώσοι, ΔΕΝ είμαστε Ρώσοι. Το πιάσαμε το υπονοούμενο.

2005 ΕΛΛΑΔΑ. Τα καλά παιδιά της Ολυμπιάδας αφού έδωσαν γη και ύδωρ στους Αγγλοαμερικάνους για την ασφάλεια - ρε γαμώτο - των Ολυμπιακών αγώνων, κέρδισαν bonus μαζι με τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις και τον διαγωνισμό ώστε να γίνει και η απόσβεση.

2006 ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ. Η περιθωριοποιημένη πρωτεύουσα της ΕΕ επιτέλους κερδίζει μετά από 50 χρόνια με ένα αντιχριστιανικό τραγουδάκι σε μία Ευρώπη που δεν είναι πιά χριστιανική. Με ένα σμπάρο δυό τριγώνια.

2007 ΣΕΡΒΙΑ. Η αρρενωπή τραγουδίστρια με τις λεσβιάζουσες συνοδούς της δίνει την νίκη στην ΣΕΡΒΙΑ βάζοντας την στην πανσεξουαλική πιά Ευρώπη, αφού όμως σαν καλή κοπέλα ξεπουλίσει πρώτα και το Κόσοβο. Με ένα σμπάρο, δυό τριγώνια.

2008 ΡΩΣΣΙΑ Το gay τεκνό και η μαμά Ρωσσία φερνουν με το ζορι το διαγωνισμό στη Μοσχα.


2009 ΝΟΡΒΗΓΙΑ Η χρονια του (Ρώσσου) μετανάστη. Το τεκνόν μετά του οφελίμου


2010 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η καρδια της Ευρωπης χτυπά δυνατά και Γερμανικά. Deutschland Uber Alles



2011 (my guess) ΓΑΛΛΙΑ Ο Αγωνας (του Σαρκοζι για τα πετρέλαια) τώρα δικαιώνεται και μαλιστα εις άψογον μειονοτική γλώσσα. Dawn of Odyssey λέγεται το τραγούδι;



ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ


ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ του Dawn of Oddyssey της αδελφης ψυχης του Σαρκοζι Cameron

ΙΡΛΑΝΔΙΑ της επίσης αδελφης ψυχης του Cowen, που ξεπούλησε ην χωρα στο ΔΝΤ και την οποια αντιπροσωπεύουν τα δυο χαρουμενα boys-boys-boys με το κραγιόν (της Universal Records που μανατζαρει και την Gaga).


ΑΤΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ Για να το εμπεδώσουμε ότι οι αγωγοί πετρελαίου είναι Εβρωπαϊκοί


Απο εκει και κατω παιζει και ολιγον από πρωτευουσα της Ευρωπης-αναξιοπαθουσα του ΔΝΤ Ουγγαρία (που συρθηκε να συμμετασχει στο διαγωνισμό καθοτι οποία η θεσις της ως Εβρωπαϊκη πρωτεύουσα), η Εσθονια με την οδο Rockefeller (γλυψε-γλυψε μπορει να βαλει το χερι στη τσεπη ο Philanthropist) η μονιμη κατοικος Σουηδία και οι λοιποί συγγενεις.


ΥΓ Η προβλεψη γινεται χωρις να εχω ακουσει καν όλα τα τραγουδια.

5 σχόλια:

e- είπε...

τώρα που ο στρος καν έχει γκομενικά
μπλεξίματα μπορεί όντως να νικήσει ο νικολά...

Theoprovlitos είπε...

EKLAG

Ομολογω οτι έπεσα εξω για τον Σαρκοζι αλλα πετυχα αυτο που θεωρουσα ως δευτερο ενδεχομενο φετος και ως πρωτο ενδεχομενο περσι. Τους Αγωγους πετρελαίου ως νικητες και το Αζερμπαιτζαν ως "Εβρωπαϊκη" αποικια.

Δηλαδη την εργολαβικη εκπροσωπιση του Ατζερμαϊτζαν από την Δυση, το οποίο αποτελει θυγατρική εταιρία. Ο συνθετης και ο στιχουργος ήταν και παλι Σουηδοί. Εχει και η μουσικη τις πολυεθνικες της...

Tα σχολια για το Μακεδονικο στο blog του Ροίδη τα κατεβασαν? Γιατι δεν τα βρισκω!

Θυμασαι σε ποια αναρτηση ήταν?
Αν όντως τα κατεβασαν ειναι πλεον προφανες το ποιοι μεθοδευουν την μη επιλυση του προβληματος και ποιοι καλλιεργουν την δημιουργια μειωνοτικων προβληματων.

Για δες το σε παρακαλω και ενημερωσε με αν οντως κατεβασαν 4-5 σχετικα σχολια...

e- είπε...

θα το ψάξω,δεν βγάζω άκρη!
λες να'ναι το ίδιο πρόσωπο με Λασκαράτο;
γιατί ο Ρο μώκο ως συνήθως για τα σημαντικά...
ανέλαβε ο άλλος(;) την εκπροσώπηση...
στηρίζουν δηλ. τον Μισίρκωφ;
την τρέλα μου μέσα!

e- είπε...

εκεί είναι τα σχόλια
(Μπαμπινιώτης,επληροφορήθην...),
κάτι παίζει εδώ...
Αριστερά παίζει!
μην με πάρουν τα διαόλια!

Theoprovlitos είπε...

Αριστερα παίζει?
Μη γελασω! Ψευδοαριστερα παίζει.

Για προσωπα και πραγματα εχουν γνωσιν οι φυλακες. Και μαλιστα πολλοι και διάφοροι φυλακες.

Η επιβιωση ειναι κακος συμβουλος γιατι οδηγει στην πορωση. Και καταντας εντολοδοχος.

Απλα το παζλ διαθετει και διαφορα κομματια που δεν εχουν βρει ακομα τη θεση τους. Άλλα ειναι απολυτως εγνωσμενα.

Το "κακο" με ολους αυτους ειναι οτι ειναι και ανταγωνιστικοι μεταξυ τους. Ασε που ισχυει και το μωραινει Κυριος ων βουλεται απωλέσαι...